Gość: xxxx IP: 213.134.138.* 03.04.03, 23:46 cieszy mnie że znowu zabili Irakijczycy kilka amerykańskich świń. amerykańskie robactwo rozpełzło sie po całym świecie. amerykańców jest jak psów, kilka marines w tą czy w tamtą nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imperatore Re: a teraz wszyscy razem odśpiewajmy... 03.04.03, 23:49 Sowiecki sojuz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.03, 23:50 Skąd was takich przygłupów we Wrocławiu pełno - diaspora arabska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: 213.134.138.* 03.04.03, 23:52 nie, tylko nie ma tylu jak gdzie indziej amerykańskich pachołków i nieliczna jest diaspora żydowska. a arabów dzięki bogu takze nie ma Gość portalu: Scan napisał(a): > Skąd was takich przygłupów we Wrocławiu pełno - diaspora arabska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Mam jeszcze jedno pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 00:02 Ile masz lat? - bo młodzieńcza pasja i żarliwość z twych esejów bije. Co cenne, gdyby je skanalizować w innym kierunku. W uprzątaniu Wrocławia ze śmieci na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Mam jeszcze jedno pytanie IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 00:13 Gość portalu: Scan napisał(a): > Ile masz lat? - bo młodzieńcza pasja i żarliwość z twych esejów bije. Co cenne, > > gdyby je skanalizować w innym kierunku. W uprzątaniu Wrocławia ze śmieci na > przykład. Śmieć nie może sprzątać śmieci . Musiał by sprzątnąć siebie . Ale niech próbuje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Czołem Wikul. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 00:23 Że zdumieniem patrzę na to Forum, to wykrzykiwanie sloganów i powielanie tych samych kalek myślowych. Jeśli już jakaś refleksja - to "łapa USA na ropie i spisek Żydów". Żadnej głębszej myśli czy próby analizy. Choć z drugiej strony to jakaś prawidłowość w braku głębszego myślenia, zważywszy, że Inet to domena młodych ludzi - Unger z Brukseli pisze tak: "..Hasło "Precz z wojną i Bushem" jest dobre na wszystko. To moralny substytut mający wypełnić polityczną próżnię. Hasło jest tanie - w sondażu wystarczy odpowiedzieć "tak" czy "nie", nie trzeba się wysilać, formułować propozycji, szukać alternatywy. Hasło jest sprytne - trafia nie do rozumu, ale do uczuć, obliczone jest na ignorancję młodych, amnezję starszych, tradycyjny francuski pacyfizm i nagle odświeżony nacjonalizm reszty. Demagogia święci triumfy. Francję zalała absolutnie irracjonalna fala antyamerykanizmu. Pod tym parasolem Saddam staje się jakby przedmiotem współczucia, a antysemici - częścią maszerującej awangardy narodu. Francję zalała także fala "pensée unique", jednomyślności tak wszechogarniającej, że równającej się, jeżeli pominąć bardzo rzadkie głosy rozsądku, zanikowi wszelkiej poważnej debaty i zmysłu krytycznego. Francuzi (a za nimi Niemcy i Belgowie) obudzili się pewnego dnia i uznali za normalne, że są w sojuszu nie z Ameryką, ale z Rosją i Chinami, mordercami Czeczenów i Tybetańczyków...." Całość masz www1.gazeta.pl/swiat/1,42324,1407149.html Interesujące. Pozdrawiam, Scan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Czołem Scan IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 01:11 Rzeczywiście ciekawe . Z grubsza pokrywa sie z moimi przemyśleniami . Oczywiście Unger mieszkając w Brukseli ma na to szczególne spojrzenie . Jak Francuzi Amerykanom , my Francuzom krzyknijmy hurem - merde . Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wunder Scan i Wilkul dwa amrykańskie pieski IP: 213.134.138.* 06.04.03, 22:00 łladnie kundelki Busha merdają ogonkami. a Unger to cóż szkoda słów.... samo sobie wystawia opinię. ale cóż po osobobie pochopdzenia zydowskiego mozna się spodziewać i cóż od takiej mozna wymagać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 21:38 Gość portalu: Scan napisał(a): > Skąd was takich przygłupów we Wrocławiu pełno - diaspora arabska? To aż tak żle to wygląda z perspektywy kraju? W każdym bądż razie o diasporze nie słyszałem, ale na szczęście jestem ja i mi podobni. Ten mądrala już szykuje się do karnego raportu w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: szybko zmienisz nicki Wunder -salut IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 00:16 Tchórzliwy spamer przestraszył się własnych słów . To po tatusiu , tajnym współpracowniku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadam Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: *.thezone.net 04.04.03, 04:43 Gość portalu: xxxx napisał(a): > cieszy mnie że znowu zabili Irakijczycy kilka amerykańskich świń. > amerykańskie robactwo rozpełzło sie po całym świecie. amerykańców jest jak > psów, kilka marines w tą czy w tamtą nie zaszkodzi Drogi przyjacielu nie bierz wszystkich jedna miara,nie wszyscy Amerykanie sa Bushowcy,oni tez nie chca zabijac,ale co maja zrobic jesli ich dowodca jest psychicznie chory prezydent.Ja lubie Amerykanow za ich humor i honor oraz patriotyzm,oni nie sa centusiami tak jak my Polacy,ktorzy za 5$ by sie dali wypierdolic na stojaco w kosciele.Szkoda mi tych mlodych amerykanskich zolniezy,irackiech zolnmiezy i ludnosc cywilna.Ale coz maja zrobic jesli do wladzy fikcyjnie doszedl wariat. Codziennie jestem pod stresem kiedy slucham na temat wojny.A tak na marginesie to codziennie spogladam na portrety Bill Clintona i Jego zony ,ktore mam na scianie.Zaznaczam,ze nie mieszkam w USA ani w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
canuk Ktokolwiek nazywa regulrnych żołnierzy świniami 04.04.03, 04:51 jest kompletnym ignorantem i idiotą. A kim Ty bałwanie jeste ś. Jaki jest Twój zawód? Co regularny żołnierz Ci zrobił? Nic Ci innego nie życzę tylko tego zeby w Twoim życiu w przyszłości Twoje życie musiało polegać na żołnierzu. To by było na tyle - myslę, że tutaj przebrałeś bałwanie miarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wunder Re: Ktokolwiek nazywa regulrnych żołnierzy świnia IP: 213.134.138.* 04.04.03, 20:40 jesteś zwyklęm amerykańskim pachołem. ci regularni żołnierze to amrykańscy bandyci którzy przyszłi mordować cywili nikt ich tam nie zapraszał. ale dla takiego tępego amerykańskieo sługusa to za tudne? mam nadzieję ,że zdechnbie tam tych amerynańskich świń jak najwiecej. w każdym razie życze amerykańskim świniom tego canuk napisał: > jest kompletnym ignorantem i idiotą. A kim Ty bałwanie > jeste ś. Jaki jest Twój zawód? Co regularny żołnierz Ci > zrobił? Nic Ci innego nie życzę tylko tego zeby w Twoim > życiu w przyszłości Twoje życie musiało polegać na żołnierzu. > > > To by było na tyle - myslę, że tutaj przebrałeś bałwanie > miarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 21:34 Gość portalu: xxxx napisał(a): > cieszy mnie że znowu zabili Irakijczycy kilka amerykańskich świń. > amerykańskie robactwo rozpełzło sie po całym świecie. amerykańców jest jak > psów, kilka marines w tą czy w tamtą nie zaszkodzi Idż do szkołu durniu i faktycznie nie kompromituj nas wrocławian. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 kuzwa ciagle za malo , jestem nizadowolony!!!!!!! 04.04.03, 21:40 xxx- jestem z toba i przeciwko tym sluzalczym lachociagam ameryki. Nie moge sie doczekac wiekszej listy strat tych pojebanych bandyckich swin. Odpowiedz Link Zgłoś
canuk Do Wunder i janosik6 - Użyję tgo samego wulgarnego 04.04.03, 21:53 języka co WY paranoicy. Mam nadzieję, że w przyszłości zostaniecie przez ukochanych arabów wyjebani na cacy - to może wam rozjaśni trochę pod waszymi durnymi sklepieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wunder canuk ty sługusie USA IP: 213.134.138.* 05.04.03, 20:25 jesteś zwykłym zakompleksionym karzełkiem. masz dziwne fobie antyarabkie i lubiszlizać amerykańskie tyłeczki. idź do psychiatry moze ci coś pomoże kto wie? canuk napisał: > języka co WY paranoicy. Mam nadzieję, że w przyszłości > zostaniecie przez ukochanych arabów wyjebani na cacy - to > może wam rozjaśni trochę pod waszymi durnymi sklepieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
canuk Prawda w oczy kole ! wunder ? 05.04.03, 22:00 Takiego ignoranta i chama jak Ty pachole zielonych i czerwonych to w zyciu nie widziałem. Chuju rybi. Zmaitaj to Niemiec bo twój NIK pasuje tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.Bush canuk ty chamowaty smieciu IP: *.rasserver.net 07.04.03, 05:48 spieprzaj gnido stad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kuzwa ciagle za malo , jestem nizadowolony!! IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 01:29 janosik6 napisała: > xxx- jestem z toba i przeciwko tym sluzalczym lachociagam ameryki. > Nie moge sie doczekac wiekszej listy strat tych pojebanych bandyckich swin. Spadaj prymitywie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wunder Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: 213.134.138.* 05.04.03, 20:28 na szczęście nie wszyscy wrocławianie to słuusy i przydupasy USA. skąd tylu w tym mieście amerykańskich piesków? to w końcu porządne miasto Gość portalu: Sławek napisał(a): > Gość portalu: xxxx napisał(a): > > > cieszy mnie że znowu zabili Irakijczycy kilka amerykańskich świń. > > amerykańskie robactwo rozpełzło sie po całym świecie. amerykańców jest jak > > > psów, kilka marines w tą czy w tamtą nie zaszkodzi > > Idż do szkołu durniu i faktycznie nie kompromituj nas wrocławian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 21:54 Gość portalu: xxxx napisał(a): > cieszy mnie że znowu zabili Irakijczycy kilka amerykańskich świń. > amerykańskie robactwo rozpełzło sie po całym świecie. amerykańców jest jak > psów, kilka marines w tą czy w tamtą nie zaszkodzi Posluchaj Pierdolniety Polaczku jesli chodzi o straty amerykanskiej armii to nie opieraj sie na doniesieniach tego nieumytego arabskiego idioty ktorego nazywaja ministrem informacji bo w przeciwnym razie dostaniesz zaniku linii papilarnych na plauszkach od tego ciaglego onanizowania sie i nie dostaniesz stanowiska specjalisty od wymiany nieswiezych tamponow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wunder żąol mi cię sługusku USA IP: 213.134.138.* 05.04.03, 20:31 nie nazywaj mnie poaczkiem. ty amerykański kundelku. co jak będziesz popierał zbrodnie bandziorów USA to co ci obiecali? co rzucą takiemu sprzedajnemu kondelkowi jak ty za nagrodę? skad takie sprzedajne promarykańskie ścierwa się biorą? Gość portalu: napisał(a): > Gość portalu: xxxx napisał(a): > > > cieszy mnie że znowu zabili Irakijczycy kilka amerykańskich świń. > > amerykańskie robactwo rozpełzło sie po całym świecie. amerykańców jest jak > > > psów, kilka marines w tą czy w tamtą nie zaszkodzi > Posluchaj Pierdolniety Polaczku jesli chodzi o straty amerykanskiej armii to > nie opieraj sie na doniesieniach tego nieumytego arabskiego idioty ktorego > nazywaja ministrem informacji bo w przeciwnym razie dostaniesz zaniku linii > papilarnych na plauszkach od tego ciaglego onanizowania sie i nie dostaniesz > stanowiska specjalisty od wymiany nieswiezych tamponow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Mnie nawet nie zal kolejnego specjalisty IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 21:32 Gość portalu: wunder napisał(a): > nie nazywaj mnie poaczkiem. ty amerykański kundelku. co jak będziesz popierał > zbrodnie bandziorów USA to co ci obiecali? co rzucą takiemu sprzedajnemu > kondelkowi jak ty za nagrodę? skad takie sprzedajne promarykańskie ścierwa się > biorą? > > Gość portalu: napisał(a): > > > Gość portalu: xxxx napisał(a): > > > > > cieszy mnie że znowu zabili Irakijczycy kilka amerykańskich świń. > > > amerykańskie robactwo rozpełzło sie po całym świecie. amerykańców jes > t jak > > > > > psów, kilka marines w tą czy w tamtą nie zaszkodzi > > Posluchaj Pierdolniety Polaczku jesli chodzi o straty amerykanskiej armii > to > > nie opieraj sie na doniesieniach tego nieumytego arabskiego idioty ktorego > > > nazywaja ministrem informacji bo w przeciwnym razie dostaniesz zaniku lini > i > > papilarnych na plauszkach od tego ciaglego onanizowania sie i nie dostanie > sz > > stanowiska specjalisty od wymiany nieswiezych tamponow Takich specjalistow od niewiedzy jak Ty mozna kupic za kilka. kilkaset dolarow bo jedyny pozytek jaki z Ciebie moze byc to przekazanie Twoich organow wewnterznych ( z wyjatkiem tych chorych i zniedoleznialych) osobom naprawde potrzebujacym. Niestety niewyleczona prostatonie jestem slugusem USA ale Ciebie podziwiam i zapamietaj, ze swojemu synowi masz dac na imie tak Twoj idol Longin Pastusiak. On nie przebieral w srodkach., Spuscil lomoy swojej zonie i synowi dal na imie Feliks. Na czesc Dzierzynskiego, polskiego bandyty w Armii Radzieckiej. Mam nadzieje, ze Ty pojdziesz nieudany plemniku Husseina jeszcze dalej i zaciagniesz sie jako pokarm dla zglodnialej armii polnocnokoreanskiej. Baw sie dobrze, ale nie onanizuj sie bo pozniej to co ci pozostanie po onanizmie nalezy skruszyc i spalic bo wyprac sie tego juz nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
canuk Re: żąol mi cię sługusku USA 05.04.03, 22:02 Nie masz zadnych argumentów ty chuju rybi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo A w Polsce zabili kilka polskich świń i kurę IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 02:18 coś trzeba jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: A w Polsce zabili kilka polskich świń i kurę IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 21:32 Gość portalu: ooo napisał(a): > coś trzeba jeść. i kilka koz zarzneli bo cos trzeba rznac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dajan Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: *.Red-81-42-2.pooles.rima-tde.net 05.04.03, 22:27 Szkoda ze nie zabili ciebie,twojej kurwy matki,twojego ojca skurwysyna,i calej twojej skurwialej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terrot Re: Stop może kultura jednak IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 05.04.03, 22:31 żal mi nawet wypowiadać się w kwestii popierania i czy też sprzeciwu wobec wojny w Iraku widząc poziom prowadzonej dyskusji i używane słownictwo. Ludzie opamiętajcie się !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re: Stop może kultura jednak IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 12:49 Gość portalu: terrot napisał(a): > żal mi nawet wypowiadać się w kwestii popierania i czy też sprzeciwu wobec > wojny w Iraku widząc poziom prowadzonej dyskusji i używane słownictwo. Ludzie > opamiętajcie się !! > Całkowicie podzielam odczucia, które wyraziłeś. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wunder Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: 213.134.138.* 06.04.03, 12:28 żał mi cie amerykańskla świnio. mam nadzieję ze zdechniesz w iraku iaj inne amrykańskie świnie Gość portalu: Dajan napisał(a): > Szkoda ze nie zabili ciebie,twojej kurwy matki,twojego ojca skurwysyna,i calej > twojej skurwialej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świnia Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: *.client.attbi.com 07.04.03, 05:18 Gość portalu: xxxx napisał(a): Przeczytałem całą dyskusję od początku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świnia Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: *.client.attbi.com 07.04.03, 05:29 Chwilę temu, komentując wypowiedź xxxx-a, użyłem przysłowia "Psy szczekają...". Zaraz potem odkryłem, że gość portalu wojo!!! użył tego samego przysłowia w podobnej sprawie już dużo wcześniej ode mnie (18 marca). Więc przepraszam za ten "plagiat", całkiem mimowolny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ascetyk Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: 62.244.145.* 07.04.03, 17:25 zabiją Amerykanów pewnie jeszcze więcej. ale powiedz co to zmieni? los Iraku jest już przesądzony i tak. Śmierć amerykańskich żołnierzy nie zmieni tego zasadniczo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horacy Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: 80.51.29.* 08.04.03, 14:19 Gość portalu: ascetyk napisał(a): > zabiją Amerykanów pewnie jeszcze więcej. ale powiedz co to zmieni? los Iraku > jest już przesądzony i tak. Śmierć amerykańskich żołnierzy nie zmieni tego > zasadniczo Odpowiedz Link Zgłoś