Dodaj do ulubionych

znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń

IP: 213.134.138.* 03.04.03, 23:46
cieszy mnie że znowu zabili Irakijczycy kilka amerykańskich świń.
amerykańskie robactwo rozpełzło sie po całym świecie. amerykańców jest jak
psów, kilka marines w tą czy w tamtą nie zaszkodzi
Obserwuj wątek
    • imperatore Re: a teraz wszyscy razem odśpiewajmy... 03.04.03, 23:49
      Sowiecki sojuz...
    • Gość: Scan Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.03, 23:50
      Skąd was takich przygłupów we Wrocławiu pełno - diaspora arabska?
      • Gość: xxxx Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: 213.134.138.* 03.04.03, 23:52
        nie, tylko nie ma tylu jak gdzie indziej amerykańskich pachołków i nieliczna
        jest diaspora żydowska. a arabów dzięki bogu takze nie ma

Gość portalu: Scan napisał(a):

> Skąd was takich przygłupów we Wrocławiu pełno - diaspora arabska?
        • Gość: Scan Mam jeszcze jedno pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 00:02
          Ile masz lat? - bo młodzieńcza pasja i żarliwość z twych esejów bije. Co cenne,
          gdyby je skanalizować w innym kierunku. W uprzątaniu Wrocławia ze śmieci na
          przykład.
          • Gość: wikul Re: Mam jeszcze jedno pytanie IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 00:13

> Ile masz lat? - bo młodzieńcza pasja i żarliwość z twych esejów bije. Co
            cenne,
            >
            > gdyby je skanalizować w innym kierunku. W uprzątaniu Wrocławia ze śmieci na
            > przykład.

Śmieć nie może sprzątać śmieci . Musiał by sprzątnąć siebie . Ale niech
            próbuje .
            • Gość: Scan Czołem Wikul. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 00:23
              Że zdumieniem patrzę na to Forum, to wykrzykiwanie sloganów i powielanie tych
              samych kalek myślowych. Jeśli już jakaś refleksja - to "łapa USA na ropie i
              spisek Żydów". Żadnej głębszej myśli czy próby analizy.

Choć z drugiej strony to jakaś prawidłowość w braku głębszego myślenia,
              zważywszy, że Inet to domena młodych ludzi - Unger z Brukseli pisze tak:

"..Hasło "Precz z wojną i Bushem" jest dobre na wszystko. To moralny substytut
              mający wypełnić polityczną próżnię. Hasło jest tanie - w sondażu wystarczy
              odpowiedzieć "tak" czy "nie", nie trzeba się wysilać, formułować propozycji,
              szukać alternatywy. Hasło jest sprytne - trafia nie do rozumu, ale do uczuć,
              obliczone jest na ignorancję młodych, amnezję starszych, tradycyjny francuski
              pacyfizm i nagle odświeżony nacjonalizm reszty.

Demagogia święci triumfy. Francję zalała absolutnie irracjonalna fala
              antyamerykanizmu. Pod tym parasolem Saddam staje się jakby przedmiotem
              współczucia, a antysemici - częścią maszerującej awangardy narodu. Francję
              zalała także fala "pensée unique", jednomyślności tak wszechogarniającej, że
              równającej się, jeżeli pominąć bardzo rzadkie głosy rozsądku, zanikowi
              wszelkiej poważnej debaty i zmysłu krytycznego. Francuzi (a za nimi Niemcy i
              Belgowie) obudzili się pewnego dnia i uznali za normalne, że są w sojuszu nie z
              Ameryką, ale z Rosją i Chinami, mordercami Czeczenów i Tybetańczyków...."

Całość masz

www1.gazeta.pl/swiat/1,42324,1407149.html
              Interesujące.
              Pozdrawiam,
              Scan
              • Gość: wikul Re: Czołem Scan IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 01:11
                Rzeczywiście ciekawe . Z grubsza pokrywa sie z moimi przemyśleniami .
                Oczywiście Unger mieszkając w Brukseli ma na to szczególne spojrzenie .
                Jak Francuzi Amerykanom , my Francuzom krzyknijmy hurem - merde .
                Pozdrawiam serdecznie
                • Gość: wunder Scan i Wilkul dwa amrykańskie pieski IP: 213.134.138.* 06.04.03, 22:00
                  łladnie kundelki Busha merdają ogonkami. a Unger to cóż szkoda słów.... samo
                  sobie wystawia opinię. ale cóż po osobobie pochopdzenia zydowskiego mozna się
                  spodziewać i cóż od takiej mozna wymagać?
      • Gość: Sławek Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 21:38

> Skąd was takich przygłupów we Wrocławiu pełno - diaspora arabska?

To aż tak żle to wygląda z perspektywy kraju?
        W każdym bądż razie o diasporze nie słyszałem, ale na szczęście jestem ja i mi
        podobni. Ten mądrala już szykuje się do karnego raportu w poniedziałek.
    • imperatore Re: szybko zmienisz nicki Wunder -salut 03.04.03, 23:54
      • Gość: wikul Re: szybko zmienisz nicki Wunder -salut IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 00:16
        Tchórzliwy spamer przestraszył się własnych słów . To po tatusiu , tajnym
        współpracowniku .
        • imperatore Re: Tak myślisz? :) /nt 04.04.03, 00:23
    • Gość: Sadam Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: *.thezone.net 04.04.03, 04:43
      Gość portalu: xxxx napisał(a):

> cieszy mnie że znowu zabili Irakijczycy kilka amerykańskich świń.
      > amerykańskie robactwo rozpełzło sie po całym świecie. amerykańców jest jak
      > psów, kilka marines w tą czy w tamtą nie zaszkodzi

Drogi przyjacielu nie bierz wszystkich jedna miara,nie wszyscy Amerykanie sa
      Bushowcy,oni tez nie chca zabijac,ale co maja zrobic jesli ich dowodca jest
      psychicznie chory prezydent.Ja lubie Amerykanow za ich humor i honor oraz
      patriotyzm,oni nie sa centusiami tak jak my Polacy,ktorzy za 5$ by sie dali
      wypierdolic na stojaco w kosciele.Szkoda mi tych mlodych amerykanskich
      zolniezy,irackiech zolnmiezy i ludnosc cywilna.Ale coz maja zrobic jesli do
      wladzy fikcyjnie doszedl wariat.
      Codziennie jestem pod stresem kiedy slucham na temat wojny.A tak na marginesie
      to codziennie spogladam na portrety Bill Clintona i Jego zony ,ktore mam na
      scianie.Zaznaczam,ze nie mieszkam w USA ani w Polsce.
    • canuk Ktokolwiek nazywa regulrnych żołnierzy świniami 04.04.03, 04:51
      jest kompletnym ignorantem i idiotą. A kim Ty bałwanie
      jeste ś. Jaki jest Twój zawód? Co regularny żołnierz Ci
      zrobił? Nic Ci innego nie życzę tylko tego zeby w Twoim
      życiu w przyszłości Twoje życie musiało polegać na żołnierzu.

To by było na tyle - myslę, że tutaj przebrałeś bałwanie
      miarkę.
      • Gość: wunder Re: Ktokolwiek nazywa regulrnych żołnierzy świnia IP: 213.134.138.* 04.04.03, 20:40
        jesteś zwyklęm amerykańskim pachołem. ci regularni żołnierze to amrykańscy
        bandyci którzy przyszłi mordować cywili nikt ich tam nie zapraszał. ale dla
        takiego tępego amerykańskieo sługusa to za tudne? mam nadzieję ,że zdechnbie
        tam tych amerynańskich świń jak najwiecej. w każdym razie życze amerykańskim
        świniom tego

canuk napisał:

> jest kompletnym ignorantem i idiotą. A kim Ty bałwanie
        > jeste ś. Jaki jest Twój zawód? Co regularny żołnierz Ci
        > zrobił? Nic Ci innego nie życzę tylko tego zeby w Twoim
        > życiu w przyszłości Twoje życie musiało polegać na żołnierzu.
        >
        >
        > To by było na tyle - myslę, że tutaj przebrałeś bałwanie
        > miarkę.
    • Gość: Sławek Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 21:34

Idż do szkołu durniu i faktycznie nie kompromituj nas wrocławian.
      • janosik6 kuzwa ciagle za malo , jestem nizadowolony!!!!!!! 04.04.03, 21:40
        xxx- jestem z toba i przeciwko tym sluzalczym lachociagam ameryki.
        Nie moge sie doczekac wiekszej listy strat tych pojebanych bandyckich swin.
        • canuk Do Wunder i janosik6 - Użyję tgo samego wulgarnego 04.04.03, 21:53
          języka co WY paranoicy. Mam nadzieję, że w przyszłości
          zostaniecie przez ukochanych arabów wyjebani na cacy - to
          może wam rozjaśni trochę pod waszymi durnymi sklepieniami.
          • Gość: wunder canuk ty sługusie USA IP: 213.134.138.* 05.04.03, 20:25
            jesteś zwykłym zakompleksionym karzełkiem. masz dziwne fobie antyarabkie i
            lubiszlizać amerykańskie tyłeczki. idź do psychiatry moze ci coś pomoże kto wie?

canuk napisał:

> języka co WY paranoicy. Mam nadzieję, że w przyszłości
            > zostaniecie przez ukochanych arabów wyjebani na cacy - to
            > może wam rozjaśni trochę pod waszymi durnymi sklepieniami.
            • canuk Prawda w oczy kole ! wunder ? 05.04.03, 22:00
              Takiego ignoranta i chama jak Ty pachole zielonych i
              czerwonych to w zyciu nie widziałem.
              Chuju rybi.
              Zmaitaj to Niemiec bo twój NIK pasuje tam.
              • Gość: mr.Bush canuk ty chamowaty smieciu IP: *.rasserver.net 07.04.03, 05:48
                spieprzaj gnido stad.
        • Gość: . Re: kuzwa ciagle za malo , jestem nizadowolony!! IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 01:29
          janosik6 napisała:

> xxx- jestem z toba i przeciwko tym sluzalczym lachociagam ameryki.
          > Nie moge sie doczekac wiekszej listy strat tych pojebanych bandyckich swin.

Spadaj prymitywie .
      • Gość: wunder Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: 213.134.138.* 05.04.03, 20:28
        na szczęście nie wszyscy wrocławianie to słuusy i przydupasy USA. skąd tylu w
        tym mieście amerykańskich piesków? to w końcu porządne miasto

Gość portalu: Sławek napisał(a):

> Gość portalu: xxxx napisał(a):
        >
        > > cieszy mnie że znowu zabili Irakijczycy kilka amerykańskich świń.
        > > amerykańskie robactwo rozpełzło sie po całym świecie. amerykańców jest jak
        >
        > > psów, kilka marines w tą czy w tamtą nie zaszkodzi
        >
        > Idż do szkołu durniu i faktycznie nie kompromituj nas wrocławian.
    • Gość: :) Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: *.acn.waw.pl 04.04.03, 21:54

Posluchaj Pierdolniety Polaczku jesli chodzi o straty amerykanskiej armii to
      nie opieraj sie na doniesieniach tego nieumytego arabskiego idioty ktorego
      nazywaja ministrem informacji bo w przeciwnym razie dostaniesz zaniku linii
      papilarnych na plauszkach od tego ciaglego onanizowania sie i nie dostaniesz
      stanowiska specjalisty od wymiany nieswiezych tamponow
      • janosik6 amerykanie i ich polskojezyczne swinie -ch.j z wam 04.04.03, 23:50
      • Gość: wunder żąol mi cię sługusku USA IP: 213.134.138.* 05.04.03, 20:31
        nie nazywaj mnie poaczkiem. ty amerykański kundelku. co jak będziesz popierał
        zbrodnie bandziorów USA to co ci obiecali? co rzucą takiemu sprzedajnemu
        kondelkowi jak ty za nagrodę? skad takie sprzedajne promarykańskie ścierwa się
        biorą?

Gość portalu: smile napisał(a):

> Gość portalu: xxxx napisał(a):
        >
        > > cieszy mnie że znowu zabili Irakijczycy kilka amerykańskich świń.
        > > amerykańskie robactwo rozpełzło sie po całym świecie. amerykańców jest jak
        >
        > > psów, kilka marines w tą czy w tamtą nie zaszkodzi
        > Posluchaj Pierdolniety Polaczku jesli chodzi o straty amerykanskiej armii to
        > nie opieraj sie na doniesieniach tego nieumytego arabskiego idioty ktorego
        > nazywaja ministrem informacji bo w przeciwnym razie dostaniesz zaniku linii
        > papilarnych na plauszkach od tego ciaglego onanizowania sie i nie dostaniesz
        > stanowiska specjalisty od wymiany nieswiezych tamponow
        • Gość: :) Mnie nawet nie zal kolejnego specjalisty IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 21:32
          Gość portalu: wunder napisał(a):

> nie nazywaj mnie poaczkiem. ty amerykański kundelku. co jak będziesz
          popierał
          > zbrodnie bandziorów USA to co ci obiecali? co rzucą takiemu sprzedajnemu
          > kondelkowi jak ty za nagrodę? skad takie sprzedajne promarykańskie ścierwa
          się
          > biorą?
          >
          > Gość portalu: smile napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: xxxx napisał(a):
          > >
          > > > cieszy mnie że znowu zabili Irakijczycy kilka amerykańskich świń.
          > > > amerykańskie robactwo rozpełzło sie po całym świecie. amerykańców jes
          > t jak
          > >
          > > > psów, kilka marines w tą czy w tamtą nie zaszkodzi
          > > Posluchaj Pierdolniety Polaczku jesli chodzi o straty amerykanskiej armii
          > to
          > > nie opieraj sie na doniesieniach tego nieumytego arabskiego idioty ktorego
          >
          > > nazywaja ministrem informacji bo w przeciwnym razie dostaniesz zaniku lini
          > i
          > > papilarnych na plauszkach od tego ciaglego onanizowania sie i nie dostanie
          > sz
          > > stanowiska specjalisty od wymiany nieswiezych tamponow
          Takich specjalistow od niewiedzy jak Ty mozna kupic za kilka. kilkaset dolarow
          bo jedyny pozytek jaki z Ciebie moze byc to przekazanie Twoich organow
          wewnterznych ( z wyjatkiem tych chorych i zniedoleznialych) osobom naprawde
          potrzebujacym. Niestety niewyleczona prostatonie jestem slugusem USA ale
          Ciebie podziwiam i zapamietaj, ze swojemu synowi masz dac na imie tak Twoj
          idol Longin Pastusiak. On nie przebieral w srodkach., Spuscil lomoy swojej
          zonie i synowi dal na imie Feliks. Na czesc Dzierzynskiego, polskiego bandyty
          w Armii Radzieckiej. Mam nadzieje, ze Ty pojdziesz nieudany plemniku Husseina
          jeszcze dalej i zaciagniesz sie jako pokarm dla zglodnialej armii
          polnocnokoreanskiej.
          Baw sie dobrze, ale nie onanizuj sie bo pozniej to co ci pozostanie po
          onanizmie nalezy skruszyc i spalic bo wyprac sie tego juz nie mozna
        • canuk Re: żąol mi cię sługusku USA 05.04.03, 22:02
          Nie masz zadnych argumentów ty chuju rybi.
    • canuk ... z tobą i duchem twoim. 05.04.03, 01:38
    • Gość: ooo A w Polsce zabili kilka polskich świń i kurę IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 02:18
      coś trzeba jeść.
      • Gość: :) Re: A w Polsce zabili kilka polskich świń i kurę IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 21:32
        Gość portalu: ooo napisał(a):

> coś trzeba jeść.
        i kilka koz zarzneli bo cos trzeba rznac
    • Gość: Dajan Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: *.Red-81-42-2.pooles.rima-tde.net 05.04.03, 22:27
      Szkoda ze nie zabili ciebie,twojej kurwy matki,twojego ojca skurwysyna,i calej
      twojej skurwialej rodziny.
      • Gość: terrot Re: Stop może kultura jednak IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 05.04.03, 22:31
        żal mi nawet wypowiadać się w kwestii popierania i czy też sprzeciwu wobec
        wojny w Iraku widząc poziom prowadzonej dyskusji i używane słownictwo. Ludzie
        opamiętajcie się !!
        • Gość: samsob Re: Stop może kultura jednak IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 12:49
          Gość portalu: terrot napisał(a):

> żal mi nawet wypowiadać się w kwestii popierania i czy też sprzeciwu wobec
          > wojny w Iraku widząc poziom prowadzonej dyskusji i używane słownictwo. Ludzie
          > opamiętajcie się !!
          >
          Całkowicie podzielam odczucia, które wyraziłeś.
          Pozdrawiam.
      • Gość: wunder Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: 213.134.138.* 06.04.03, 12:28
        żał mi cie amerykańskla świnio. mam nadzieję ze zdechniesz w iraku iaj inne
        amrykańskie świnie

Gość portalu: Dajan napisał(a):

> Szkoda ze nie zabili ciebie,twojej kurwy matki,twojego ojca skurwysyna,i
        calej
        > twojej skurwialej rodziny.
    • Gość: Świnia Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: *.client.attbi.com 07.04.03, 05:18

Przeczytałem całą dyskusję od początku
    • Gość: Świnia Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: *.client.attbi.com 07.04.03, 05:29
      Chwilę temu, komentując wypowiedź xxxx-a, użyłem przysłowia "Psy
      szczekają...". Zaraz potem odkryłem, że gość portalu wojo!!! użył tego samego
      przysłowia w podobnej sprawie już dużo wcześniej ode mnie (18 marca). Więc
      przepraszam za ten "plagiat", całkiem mimowolny.

• shanti Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń 07.04.03, 08:01
    • Gość: ascetyk Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: 62.244.145.* 07.04.03, 17:25
      zabiją Amerykanów pewnie jeszcze więcej. ale powiedz co to zmieni? los Iraku
      jest już przesądzony i tak. Śmierć amerykańskich żołnierzy nie zmieni tego
      zasadniczo
      • Gość: horacy Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń IP: 80.51.29.* 08.04.03, 14:19
        Gość portalu: ascetyk napisał(a):

> zabiją Amerykanów pewnie jeszcze więcej. ale powiedz co to zmieni? los Iraku
        > jest już przesądzony i tak. Śmierć amerykańskich żołnierzy nie zmieni tego
        > zasadniczo
    • bonobo44 Re: znowu zabili w Iraku kilka amerykańskich świń 09.04.03, 01:30
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka