Dodaj do ulubionych

TATA MI POWIEDZIAL ZE,

IP: *.proxy.aol.com 18.11.01, 22:27
JAK OSTATNIA CZERWONA SWINIA W POLSCE ZARZNIETA ZOSTANIE,TO POLSKA BEDZIE MIALA
BIALA FLAGE Z PIEKNYM ORLEM W KORONIE,JA BYM TO CHCIAL ZOBACZYC,TO BYLABY
NAJPIEKNIEJSZA FLAGA SWIATA,A JA BYM CHCIAL,ZEBY TEN ORZEL BYL CALY ZLOTY!!!TAK
MI DOPOMOZ MOJ PANIE BOZE!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jajacek Egon IP: *.kabel.telenet.be 18.11.01, 23:25
      Do drinkow lej teraz wiecej coli bo juz bzdury pleciesz .
      Flage BialoCzerwona to my mamy jak jeszcze prorocy nie przewidywali komunizmu.
      A Orzel to ...sam sie domysl.
      • Gość: Egon do Jajacka IP: *.proxy.aol.com 19.11.01, 00:13
        Gość portalu: jajacek napisał(a):

> Do drinkow lej teraz wiecej coli bo juz bzdury pleciesz .
        > Flage BialoCzerwona to my mamy jak jeszcze prorocy nie przewidywali komunizmu.
        > A Orzel to ...sam sie domysl.

Ja nie pije,bo za maly jestem,a tata mi powiedzial,ze tak bedzie i CHUJ! POLSKA
        BEDZIE MIALA FLAGE BIALA ZE ZLOTYM ORLEM,zobaczysz Jacek niedlugo,jak ja DUZY
        bede,to wypedzluje czerwonych swiniakow tak,ze az kwiczac beda,jak ta swinia
        Kulik Mikolaj,swinia z nich zrodzona...
    • Gość: komodor Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 07:46
      Synu, gdyby Bóg nie był czasami leniwy to kopnąłby cię w dupę.Bo niczego innego
      nie masz.
      • Gość: Egon Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.proxy.aol.com 20.11.01, 23:31
        Gość portalu: komodor napisał(a):

> Synu, gdyby Bóg nie był czasami leniwy to kopnąłby cię w dupę.Bo niczego innego
        >
        > nie masz.

Ojcze,wystarczy,ze tobie i ziomkom twoim dokopal w dupe i na zadupiu(olsztynskie)
        bide klepac nakazal! Czy ty wiesz gnoju,gdzie mieszkasz?Nie? To powiem ci: tam
        gdzie diabel chamom olsztynskim,dobranoc mowi,z lekka Z A C A G A J A C, jak
        kazda czerwona swinia to robi!!! A wiec: pocaluj nas w dupe komunisto zasrany,ale
        przez bibule,aby nam dupy,morda swoja smierdzaca nie pobrudzic! Ponial,ty
        bladz,jebi twoja czerwona mac?
        • Gość: komodor Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 07:58
          No tak, żeby nie było żadnych wątpliwości: TAKI JEST POLSKI ANTYKOMUNISTA.
          Tak trzymać chłopaki.Czeka was świetlana przyszłość.
    • Gość: niunia Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 07:50
      ja tez jeszcze mala niunia, ale do twojej armii egonie wstepuje i obiecuje
      tepic czerwone swinie do ostatniego najmniejszego czerwonego prosiaka, tak nam
      dopomozcie sily najwyzsze
    • Gość: mimoza Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.tnt1.minneapolis.mn.da.uu.net 20.11.01, 08:02
      Gość portalu: Egon napisał(a):

> JAK OSTATNIA CZERWONA SWINIA W POLSCE ZARZNIETA ZOSTANIE,TO POLSKA BEDZIE MIALA
      >
      > BIALA FLAGE Z PIEKNYM ORLEM W KORONIE,JA BYM TO CHCIAL ZOBACZYC,TO BYLABY
      > NAJPIEKNIEJSZA FLAGA SWIATA,A JA BYM CHCIAL,ZEBY TEN ORZEL BYL CALY ZLOTY!!!TAK
      >
      > MI DOPOMOZ MOJ PANIE BOZE!!!!

Psychiatra potrzebny natychmiast !!! Ciezki przypadek !!!
      Nie szybuj zbyt wysoko. Czerwona swinia w zlotej koronie
      tez ci wystarczy.
      • Gość: niunia Re:do mimozy IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 08:07
        czy Ty durna babo nie jestes swiadoma wszystkich zbrodni popelnionych
        dotychczas i popelnianych nadal przez czerwone swinie, tez sie udaj do
        psychiatry i lecz swoja amnezje, zwana rowniez tepota
      • Gość: Egon Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.proxy.aol.com 20.11.01, 22:48
        Gość portalu: mimoza napisał(a):

> Gość portalu: Egon napisał(a):
        >
        > > JAK OSTATNIA CZERWONA SWINIA W POLSCE ZARZNIETA ZOSTANIE,TO POLSKA BEDZIE
        > MIALA
        > >
        > > BIALA FLAGE Z PIEKNYM ORLEM W KORONIE,JA BYM TO CHCIAL ZOBACZYC,TO BYLABY
        > > NAJPIEKNIEJSZA FLAGA SWIATA,A JA BYM CHCIAL,ZEBY TEN ORZEL BYL CALY ZLOTY!
        > !!TAK
        > >
        > > MI DOPOMOZ MOJ PANIE BOZE!!!!
        >
        > Psychiatra potrzebny natychmiast !!! Ciezki przypadek !!!
        > Nie szybuj zbyt wysoko. Czerwona swinia w zlotej koronie
        > tez ci wystarczy.

Uwazaj chamie,bo jak cie Indianie oskalpuja,to tez czerwona swinia
        bedziesz,zadatki juz na to masz- RYJ TWOJ SWINSKI!!!
    • Gość: komodor Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 08:53
      Twój Tata ci głupio powiedział ale widocznie inaczej nie potrafi.A ty
      dzidziczysz po ojcu jego walory umysłowe.
      • Gość: niunia Re:komondor IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 09:17
        ty nastepny przedwczesnie otepialy, nie pamietajacy zbrodni swin czerwonych
        • Gość: komodor Re:komondor IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 10:08
          Ty,niunia, co ci się stało?Naprawdę nic mądrzejszego nie potrafisz wymyślic
          tylko takie pospolite inwektywy?
          Doprawdy poziom żałosny.Może przyjechać do ciebie na korepetycje?
        • gibki Re:komondor 20.11.01, 10:16
          sprecyzuj "czerwone swinie"
          • Gość: niunia do gibkiego IP: *.opole.dialup.inetia.pl 20.11.01, 20:27
            jak u orwella, a wlaściwie to cała ta czerwona zaraza od tow. Stalina, a u
            nastongue_outPR,PZPR,SLD
    • Gość: Egon Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.156.104.112.Dial1.Chicago1.Level3.net 20.11.01, 09:29
      wysokie obcasy moga sie podobac chlopakom lecz zebym uwazal bo egonomia,oj pfe
      ergonomia buta kobiety nie jest wskazana do noszenia przez mezczyzn poniewaz
      specyficzny uklad stopy moze powodowac ucisk na siudmy kreg kregoslupa liczac
      no wiecie(wstydze sie powiedziec)zkad,co z kolei uciska na nerw konczacy sie w
      szarych komurkach.To musi byc prawda bo Wojo ktoremu sie bardzo podobam w
      wysokich obcasach skrycie juz mi insyunowal ze czasem niewiem co mowie.Ale Wojo
      tez ma swoje dasy zwlaszcza kiedy Besciak sie pojawi na wspolnej kawuni.

• Gość: Egon Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.156.106.93.Dial1.Chicago1.Level3.net 20.11.01, 21:34
      wysokie obcasy moga sie podobac chlopakom lecz zebym uwazal bo egonomia,oj pfe
      ergonomia buta kobiety nie jest wskazana do noszenia przez mezczyzn poniewaz
      specyficzny uklad stopy moze powodowac ucisk na siudmy kreg kregoslupa liczac
      no wiecie(wstydze sie powiedziec)zkad,co z kolei uciska na nerw konczacy sie w
      szarych komurkach.To musi byc prawda bo Wojo ktoremu sie bardzo podobam w
      wysokich obcasach skrycie juz mi insyunowal ze czasem niewiem co mowie.Ale Wojo
      tez ma swoje dasy zwlaszcza kiedy Besciak sie pojawi na wspolnej kawuni.
      • Gość: Andrzej Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.unl.edu 20.11.01, 22:15
        Ty jestes glupszy od samego siebie.
        • Gość: Egon Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.proxy.aol.com 20.11.01, 22:43
          Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Ty jestes glupszy od samego siebie.

Masz racje Andrzej,on jest glupszy od samego siebie.Spojrz na adres autora tego
          watku(moj,czyli proxy.aol.com) i tego debila Pulsa ,ktory sie pode mnie podszywa!
          Ten cymbal ,nawet poprawnie pisac nie potrafi,a w jednym ze swoich watkow
          gryzmolil nawet, ze: "kiedys na studia CHODZIL".Ciekawa kreatura,ktora nie majac
          o niczym pojecia,tu na forum zablysnac chce!
    • Gość: comrade Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.chello.pl 20.11.01, 23:25
      HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA!!!!!!!!!!!! JA WYMIĘKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Egon, kolego, dawno żaden tekst nie dostarczył mi tyle śmiechu. Liczę na
      następne w podobnym stylu! NIE MAM PYTAŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ROTFL ROTFL ROTFL i tak do końca świata.................
    • Gość: jaski Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: 64.37.254.* 21.11.01, 00:31
      " TATA MI POWIEDZIAL ZE,...." -A to pewnie w wigile bylo, nie?
      • Gość: Egon Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.proxy.aol.com 21.11.01, 00:44
        Gość portalu: jaski napisał(a):

> " TATA MI POWIEDZIAL ZE,...." -A to pewnie w wigile bylo, nie?

NIE,TO BYLO 1-szego MAJA,JAK POCHOD W WARSZAWIE W TELEWIZJI PLATNEJ,CABLE,ZA US$
        39,99 OGLADALISMY! TYLE CZERWONYCH SWIN NA RAZ,W ZYCIU NIE WIDZIALEM,A JAK
        MASZEROWALI,JAK WOJSKO JAKIES,WSZYSTKIE SWINIE MIALY CZERWONE KRAWATY,TEGO TEZ
        JESZCZE W ZYCIU NIE WIDZIALEM,WSZYSTKIE TEZ MIALY CZERWONE NOSY,JAK SWINIE
        PRAWDZIWE. PFUJ,ALE TO SWINIE!!!!!
        • Gość: jaski Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: 64.37.254.* 21.11.01, 01:06
          Dziwne Stary, jakas nowa swiecka tradycja? Do tej pory tylko w wigilie bydleta
          ludzkim glosem gadaly.
          • Gość: Egon Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.proxy.aol.com 21.11.01, 01:18

> Dziwne Stary, jakas nowa swiecka tradycja? Do tej pory tylko w wigilie bydleta
            > ludzkim glosem gadaly.

No widzisz Stary! I do dzisiaj gadasz ludzkim glosem,niedlugo nastepna WIGILIA,a
            dzien przedtem napewno cie ubija i na I-wszy dzien SWIAT BOZEGO NARODZENIA,na
            polmisku zwloki twoje czerwone poloza i kotom pod stolem zaserwuja.....
            • Gość: jaski Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: 64.37.254.* 21.11.01, 01:34
              E tam ,powtarzasz sie jak glupi jaki albo co. Stary, rusz donica i pomysl, jak
              juz tyle swin ubijesz to co potem z tym miechem bedzie, co? A na kogo potem
              wymyslac bedziesz? I cala Twoja pisanina psu na chuj sie nawet nie nadaje.
              Czuwaj.
              • Gość: Egon Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.proxy.aol.com 21.11.01, 01:42

> E tam ,powtarzasz sie jak glupi jaki albo co. Stary, rusz donica i pomysl, jak
                > juz tyle swin ubijesz to co potem z tym miechem bedzie, co? A na kogo potem
                > wymyslac bedziesz? I cala Twoja pisanina psu na chuj sie nawet nie nadaje.
                > Czuwaj.

Zapytam sie taty,OK? Tymczasem warujcie i czuwajcie PSY CZERWONE,a noz-widelec
                rzucimy wam w miedzyczasie ochlapa z indyka naszego niedojedzonego przez
                rotweilery nasze amerykanskie! HAPPY THANKSGIVING!
                • Gość: jaski Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: 64.37.254.* 21.11.01, 01:54
                  Kto Pytia nie bladzi, tylko Stary moze jakiegos ciut bardziej kumatego tatusia
                  nawiedzisz, ten obecny straszne glupoty Ci zeni, zreszta jak zwykle po pijaku.
                  Jak wy bedziecie warowac, to my bedziemy czuwac, bo wiesz, ktos nie spi, zeby
                  spac mogl ktos, nawet taki palant jak Ty. Turkey kaz sie wypchac, sam i swoich
                  pomagierow, jako rasowy pies gonczy byle gowna nie jadam(39 centow za funt, tez
                  mi pierdolony rarytas.) Happy Thanksgiving to you too.
                  • Gość: Egon Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.proxy.aol.com 21.11.01, 02:08

> Kto Pytia nie bladzi, tylko Stary moze jakiegos ciut bardziej kumatego tatusia
                    > nawiedzisz, ten obecny straszne glupoty Ci zeni, zreszta jak zwykle po pijaku.
                    > Jak wy bedziecie warowac, to my bedziemy czuwac, bo wiesz, ktos nie spi, zeby
                    > spac mogl ktos, nawet taki palant jak Ty. Turkey kaz sie wypchac, sam i swoich
                    > pomagierow, jako rasowy pies gonczy byle gowna nie jadam(39 centow za funt, tez
                    >
                    > mi pierdolony rarytas.) Happy Thanksgiving to you too.

Kiss my ass,du rosaroter hund,fuer mich bist du nur ein schwanz! Hast du das
                    verstanden? If not,TO POCALUJ MNIE SWOIM CZERWONYM ,KOMUNISTYCZNYM RYJEM,in my
                    beautiful deutscher ARSCH!!!!
                    • Gość: jaski Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: 64.37.254.* 21.11.01, 02:23
                      adolfiak, jak masz takiii piekny niemiecki(pewnie volksliste dziadzius
                      podpisali) dupa to co ty na AOL robisz fajansie? Ja wiem, ze inny provider
                      (lepszy) to z twoim poziomem wod plodowych w miejscu gdzie inni mozg maja
                      znalezc sztuka nie lada sie wydaje, ale per aspera at astra. Na calowanie nie
                      dam sie namowic, a to dlatego, ze w przeciwienstwie do ciebie dziewuchy
                      bardziej mi sie podobaja i jak faxcet faxceta ryjem , ohyda!Poza tym
                      prezentujesz typowy imbecylizm czarniawo-fioletowy. Hail Hitler!!!!!
                      • Gość: Egon Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.proxy.aol.com 21.11.01, 02:34

> adolfiak, jak masz takiii piekny niemiecki(pewnie volksliste dziadzius
                        > podpisali) dupa to co ty na AOL robisz fajansie? Ja wiem, ze inny provider
                        > (lepszy) to z twoim poziomem wod plodowych w miejscu gdzie inni mozg maja
                        > znalezc sztuka nie lada sie wydaje, ale per aspera at astra. Na calowanie nie
                        > dam sie namowic, a to dlatego, ze w przeciwienstwie do ciebie dziewuchy
                        > bardziej mi sie podobaja i jak faxcet faxceta ryjem , ohyda!Poza tym
                        > prezentujesz typowy imbecylizm czarniawo-fioletowy. Hail Hitler!!!!!

HEIL sie kutasie czerwony pisze,HEIL kutasie czerwony,Heil kutasie czerwony,HEIL
                        kutasie czerwony,HEIL kutasie czerwony!!!!! HAST DU VERSTANDEN? BYDLE ZASRANE W
                        GNOJU EGZYSTUJACE?BYDLE ZASRANE W GNOJU EGZYSTUJACE? BYDLE ZASRANE W
                        GNOJU...WLASNYM EGZYSTUJACE?
                        • Gość: jaski Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: 64.37.254.* 21.11.01, 02:45
                          Imponujace, wyrazny slad pracy kory mozgowej i ogromnego wysilku
                          intelektualnego. Wyczyn na miare Pulitzera, albo i nagrody kiedza proboszcza.
                          Profesjonalizm na poziomie gazetki parafialnej albo tablicy "ogloszen" w
                          najblizszym klopie publicznym. Stojace owacje. No i dochowalas sie Polsko i
                          jedyna sluszna linio swoich synow. A sa tacy co to skrobac matke-polke sobie
                          wymyslili, CO BY BYLO JAK BY TAKIEGO EGONA WYSKROBALI?( Egon Wyskrobek?)

No dobra, piknie mi sie tu z toba gledzi, ale widzisz moja wachta sie konczy, a
                          przeciez za darmo nie bede czasu tracil na ciebie i twoje odchody. Pa.
                          • Gość: Egon Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.proxy.aol.com 21.11.01, 02:55

> Imponujace, wyrazny slad pracy kory mozgowej i ogromnego wysilku
                            > intelektualnego. Wyczyn na miare Pulitzera, albo i nagrody kiedza proboszcza.
                            > Profesjonalizm na poziomie gazetki parafialnej albo tablicy "ogloszen" w
                            > najblizszym klopie publicznym. Stojace owacje. No i dochowalas sie Polsko i
                            > jedyna sluszna linio swoich synow. A sa tacy co to skrobac matke-polke sobie
                            > wymyslili, CO BY BYLO JAK BY TAKIEGO EGONA WYSKROBALI?( Egon Wyskrobek?)
                            >
                            > No dobra, piknie mi sie tu z toba gledzi, ale widzisz moja wachta sie konczy, a
                            >
                            > przeciez za darmo nie bede czasu tracil na ciebie i twoje odchody. Pa.

S P I E R D A L A J C Z E R W O N Y P S I E D O B U D Y S W O J E
                            J ! ! ! ! ! ! ! !
                          • Gość: Egon Zdechl IP: *.proxy.aol.com 21.11.01, 03:01
                            Zdechl czerwony pies,zdechl!!! Polozyli go w mech!!! Przysypali piaskiem,do
                            gory,sinym,wymietym,KOMUNISTYCZNYM zgnilym ,maluczkim kutaskiem!!! AMEN!!!
    • Gość: polo Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: 153.19.176.* 21.11.01, 07:34
      Ale chryja się zrobiła! Po co ten twój Tata w ogóle się odzywał!
    • Gość: Chydra Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.tnt3.minneapolis.mn.da.uu.net 21.11.01, 08:54
      TATA CI POWIEDZIAL ZES GLUPI JAK BUT U LEWEJ NOGI.
      SZKODA ZE TATA CIE NAUCZYL WLACZAC KOMPUTER.
      • Gość: Egon Re: TATA MI POWIEDZIAL ZE, IP: *.proxy.aol.com 21.11.01, 13:03
        Gość portalu: Chydra napisał(a):

> TATA CI POWIEDZIAL ZES GLUPI JAK BUT U LEWEJ NOGI.
        > SZKODA ZE TATA CIE NAUCZYL WLACZAC KOMPUTER.

TATA MI POWIEDZIAL,ZE W MINNEAPOLIS SA JESZCZE INDIANIE I ZA TO,ZE CZERWONI
        KOMUNISCI DO NICH SIE PRZYZNAWAJA,TO ICH OSKALPOWUJA I BIALYMI PSAMI SZCZUJA!
    • Gość: walduś egonie - pochujaszczy, niuniu - dość masturbacji IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.11.01, 13:12
      Gość portalu: Egon napisał(a):

> JAK OSTATNIA CZERWONA SWINIA W POLSCE ZARZNIETA ZOSTANIE,TO POLSKA BEDZIE MIALA
      >
      > BIALA FLAGE Z PIEKNYM ORLEM W KORONIE,JA BYM TO CHCIAL ZOBACZYC,TO BYLABY
      > NAJPIEKNIEJSZA FLAGA SWIATA,A JA BYM CHCIAL,ZEBY TEN ORZEL BYL CALY ZLOTY!!!TAK
      >
      > MI DOPOMOZ MOJ PANIE BOZE!!!!

• Gość: Egon Re: egonie - pochujaszczy, niuniu - dość masturbacji IP: *.proxy.aol.com 22.11.01, 04:12
        Tata mi jeszcze powiedzial tak: tych czerwonych psow, Wal i Dus ,moj Egonku
        kochany,a ja jego poslucham,jebi wasza mac czerwona!!!!
        • Gość: ar Re: egonie - pochujaszczy, niuniu - dość masturbacji IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.11.01, 04:17
          Egonku, a tata nie powiedział, że o tej porze dzieci śpią? Nawet tak
          niezrównoważone jak Ty?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka