owca_czarna 15.01.07, 18:30 Jakiś wirusik panuje, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orwella Re: Do 2012 daleko jeszcze :D n/t 15.01.07, 19:18 pewne rzeczy koncza sie przed koncem Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Do 2012 daleko jeszcze :D 15.01.07, 19:20 Sztraszne, ze tak odlegly termin. Z ulga czekamy konca. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: Do 2012 daleko jeszcze :D 15.01.07, 19:23 nie jestes sam w tym oczekiwaniu, niektorzy politycy nawet przyspieszaja poczatek konca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Do 2012 daleko jeszcze :D n/t 15.01.07, 19:20 orwella napisała: > pewne rzeczy koncza sie przed koncem Z Krakowa jesteś? Jak nie, to nie kracz owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: Do 2012 daleko jeszcze :D n/t 15.01.07, 19:24 a dlaczego tylko Krakowiacy maja prawo krakac? ja jestem z Karatau, wiec tez mam prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Do 2012 daleko jeszcze :D n/t 15.01.07, 19:37 orwella napisała: > a dlaczego tylko Krakowiacy maja prawo krakac? ja jestem z Karatau, wiec tez > mam prawo. Aurora nad Krakatau, no nie, to nie te szerokości geograf. Lepiej nie kracz, Twoje przepowiednie są przerażające. ) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Do 2012 daleko jeszcze :D n/t 15.01.07, 19:44 owca_czarna napisała: > Aurora nad Krakatau, no nie, to nie te szerokości geograf. Lepiej nie kracz, > Twoje przepowiednie są przerażające. ) To tak,jakbys sie bala,ze z ksiazki o dinozaurach nagle wyskoczyl jakis taki jeden i cie zjadl.To taka licentia poetica aurory i nic sie na to nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Do 2012 daleko jeszcze :D n/t 15.01.07, 20:15 pozarski napisał: > owca_czarna napisała: > > > Aurora nad Krakatau, no nie, to nie te szerokości geograf. Lepiej nie kra > cz, > > Twoje przepowiednie są przerażające. ) > To tak,jakbys sie bala,ze z ksiazki o dinozaurach nagle wyskoczyl jakis taki > jeden i cie zjadl.To taka licentia poetica aurory i nic sie na to nie poradzi. ))))))) jasne, że bardziej boję się dinozaura, który wyskoczy z kartek książki niż przepowiedni naszej wieszczki Aurory, choć .... gwiazdy na niebie nie wróża nic dobrego pozdr owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Do 2012 daleko jeszcze :D n/t 15.01.07, 20:20 owca_czarna napisała: > > ))))))) jasne, że bardziej boję się dinozaura, który wyskoczy z kartek książk > i > niż przepowiedni naszej wieszczki Aurory, choć .... gwiazdy na niebie nie wróża > nic dobrego > > pozdr > > owca_czarna Eee tam.Gwiazdy nie wroza ani dobrego,ani zlego.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: Do 2012 daleko jeszcze :D n/t 15.01.07, 20:06 ja siem sama strasze, mam taki sposob na zycie. jak siem zawczasu nastraszem, to potem siem nie bojem, a jak zlo dlabli wezmom (czyli nie bedzie tego konca swiata), to wtedy ja przezyjem euforiem cudownego ocalenia. sprobuj i Ty Owieczko, to bardzo skuteczneD Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Do 2012 daleko jeszcze :D n/t 15.01.07, 20:12 orwella napisała: > ja siem sama strasze, mam taki sposob na zycie. jak siem zawczasu nastraszem, > to potem siem nie bojem, a jak zlo dlabli wezmom (czyli nie bedzie tego konca > swiata), to wtedy ja przezyjem euforiem cudownego ocalenia. sprobuj i Ty > Owieczko, to bardzo skuteczneD Takie "duże" przepowiednie na początek końca świata datowano na październik/ listopad (nie pamiętam który miesiąc) roku 1980. Czyli już raz przeżyłam euforie cudownego ocalenia owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Do 2012 daleko jeszcze :D n/t 15.01.07, 20:25 owca_czarna napisała: > roku 1980. Nie? Przecież Cię wtedy jeszcze na świecie nie było!?! ) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Moze posttraumatyczny szok? 15.01.07, 18:34 owca_czarna napisała: > Jakiś wirusik panuje, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Moze posttraumatyczny szok? 15.01.07, 19:00 pozarski napisał: > owca_czarna napisała: > > > Jakiś wirusik panuje, czy co? Myślę, że po rekonwalescencji powróci kondycja. Poczekam Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 oslo lawkus agorus 15.01.07, 19:00 owca_czarna napisała: > Jakiś wirusik panuje, czy co? Tak w systematyce Lineusza kwalifikuje sie ten wirus. Wydzieliny wirusowe Aquanetu sa wydalane na forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396 Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: oslo lawkus agorus 15.01.07, 19:03 rycho7 napisał: > owca_czarna napisała: > > > Jakiś wirusik panuje, czy co? > > Tak w systematyce Lineusza kwalifikuje sie ten wirus. Wydzieliny wirusowe > Aquanetu sa wydalane na forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=396 > > Jesli chodzi o mnie,to zostalem wyrzucony z o moderacji,chyba osobiscie przez tego idiote Osla. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 szczep macierzysty 15.01.07, 19:18 pozarski napisał: > tego idiote Osla. Ortografia: Olsa, wzorca idioty z Czerskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: szczep macierzysty 15.01.07, 19:28 Oczywiscie - moj blad,Niesla, a: Osla.Sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: oslo lawkus agorus 15.01.07, 19:20 jeden z moich ulubionych nickow dostal dzis ostrzezenie: oj cos za czesto cie kasujemy. moze o to biega, ze nas kasujom Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: oslo lawkus agorus 15.01.07, 19:26 orwella napisała: > jeden z moich ulubionych nickow dostal dzis ostrzezenie: oj cos za czesto cie > kasujemy. moze o to biega, ze nas kasujom benio16? Tyle dziś razy siedział na ośle Chciałam nawet mu odpowiedzieć, ale było za późno ))))))) voila.pl/85kny/index.php?get=1&f=1 owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: oslo lawkus agorus 15.01.07, 19:41 orwella napisała: > przesladujom KK Sami się prześladujom i na siebie kablujom :. Niech się wezmą lepiej za uczciwą pracem owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Co tak pusto? 16.01.07, 09:14 owca_czarna napisała: > Jakiś wirusik panuje, czy co? jak wykopani zostali co inteligentniejsze wykształciuchy-meskie ,zenskie,czy tez obojnackie oraz z prawa,lewa a takze pomiedzy nimi-pozostala nam do czytania juz nie tyle michnikoza ile raczej haszyzm z apralliozą Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Co tak pusto? 16.01.07, 09:36 Kiedy widzisz Danutko, Hasza też nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Co tak pusto? 16.01.07, 09:56 danutki napisała: > > jak wykopani zostali co inteligentniejsze wykształciuchy-meskie ,zenskie,czy > tez obojnackie oraz z prawa,lewa a takze pomiedzy nimi-pozostala nam do > czytania juz nie tyle michnikoza ile raczej haszyzm z apralliozą Danutko,poza Haszem i nickiem Abpralla nikt nie zostal wykopany.Patipati i idelfons.zgryz_bieruta aka drf odeszli z dumnie podniesiona glowa do Kraju,ale istnieje(niestety)niebezpieczenstwo,ze powroca.Za to ty sie pojawilas po dlugiej nieobecnosci i to jest duuuuzy plus. Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Co tak pusto? 16.01.07, 10:03 pozarski napisał: > Danutko,poza Haszem i nickiem Abpralla nikt nie zostal wykopany. jednak będę uparta w tym "temacie" "wykopany" nie koniecznie oznacza zabanowany w trakcie mojej już 5 letniej bytności na tym forum-pod różnymi nazwami nie tylko tego forum,ale i moimi różnymi nickami-niejeden nick i nie jedna osoba nie podobająca sie "niekoszernym" polskojęzycznch "prawdziwych polaków" została wykopana z tego forum >Za to ty sie pojawilas po > dlugiej nieobecnosci i to jest duuuuzy plus. dzięki serdeczne za miłe słowo,ale moje bytności teraz tutaj to jest raczej tzw. "śpiew umierającego łabędzia" Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Co tak pusto? 16.01.07, 11:23 danutki napisała: > dzięki serdeczne za miłe słowo,ale moje bytności teraz tutaj to jest raczej > tzw. "śpiew umierającego łabędzia" Tak jest ze wszystkimi,co zauwazylas.Aqua sie rozpadlo wg mnie jedynie dlatego,ze para nautow uwazala ja za swoje poletko.Nie wiem,jak sie historia potoczy dalej,ale rzecz jasna jakos sie potoczy i bede wpadal,jak wpadalem. Czego i tobie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś