owca_czarna 18.01.07, 19:09 dla kobiet, które w dowodzie osobistym /znaki szczególne/ mają wpisane ROBOT. voila.pl/5keqr/index.php?get=1&f=1 Zapomnieli dopisać: mile widziany taniec go-go. owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orwella Re: Ogłoszenie 18.01.07, 19:18 wymagania na sekretarke wciaz rosna. umiejetnosc kladzenia gladzi - to najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Ogłoszenie 18.01.07, 19:21 Zdecydowanie najlepsza jest "pensja". Te 700 na początek to dziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Ogłoszenie 18.01.07, 19:28 jaceq napisał: > Zdecydowanie najlepsza jest "pensja". Te 700 na początek to dziennie? > No wiesz Jacku, miesięcznie, ale możliwość awansu przecież jest zapewniona owca-czarna Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Ogłoszenie 18.01.07, 19:31 orwella napisała: > wymagania na sekretarke wciaz rosna. umiejetnosc kladzenia gladzi - to > najlepsze A dla mnie obsługa glebogryzarki. Czy to jakieś narzędzie to uprawiania kwiatków w doniczce? owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Ogłoszenie 18.01.07, 19:44 Za glebogryzarkę w doniczce wystarczy zwykły spinacz biurowy. To ogłoszenie mogłoby być zabawne, ale ktoś podkolorował je do przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Ogłoszenie 18.01.07, 19:59 ewa8a napisała: > To ogłoszenie > mogłoby być zabawne, ale ktoś podkolorował je do przesady. Oj Ewo! 50% się zgadzało. owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 globogryzarka to znajomość geografii komputerowej 18.01.07, 19:47 a gładzenie gładzi...no sama się domyśl to błędy "literówki" wprowadziły Was w błąd Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: globogryzarka to znajomość geografii komputer 19.01.07, 14:10 hasz0 napisał: > a gładzenie gładzi...no sama się domyśl > > to błędy "literówki" wprowadziły Was w błąd globogryzarka to nożyce z forum świat. owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ogłoszenie 18.01.07, 22:43 owca_czarna napisała: > dla kobiet, które w dowodzie osobistym /znaki szczególne/ mają wpisane ROBOT. > > voila.pl/5keqr/index.php?get=1&f=1 > Zapomnieli dopisać: mile widziany taniec go-go. > > owca_czarna A propos kobieta. W Szkle Kontaktowym widziałem filmik jak dzielna p.kierowca (kierownica ?)zmagała się z wężem od dystrybutora. Kiedy już udało jej sie wyrwać ten nieszczęsny szlauch z dystrybutora, przeciągnąć na drugą stronę samochodu i z wielkim trudem wsadzić (pardon) w odpowiednia dziurę, złosliwe wężysko skontrowało i porwało nieszczęśniczkę z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Ogłoszenie 19.01.07, 00:26 wikul napisał: > przeciągnąć na drugą stronę samochodu Po jakiego diabła przeciągała? Nie można to było podjechać od właściwej strony? A może przeciągała od dystrybutora nr 2 do dystrybutora nr 9, to i nie dziwota, że skontrowało. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ogłoszenie 19.01.07, 14:29 jaceq napisał: > Po jakiego diabła przeciągała? Nie można to było podjechać od właściwej strony? Jesli się wie, która jest właściwa, a nie szuka wlewu po podjechaniu. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ogłoszenie 19.01.07, 22:01 jaceq napisał: > wikul napisał: > > przeciągnąć na drugą stronę samochodu > > Po jakiego diabła przeciągała?Nie można to było podjechać od właściwej strony? > A może przeciągała od dystrybutora nr 2 do dystrybutora nr 9,to i nie dziwota, > że skontrowało. Nie bedę tego komentował bo mógłbym podpaść owieczce a bardzo ja lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: n :))))) t 19.01.07, 14:13 perli napisała: > > > > > > > > > > > > Parli, perli, operliczasz się, o niczym innym nie piszesz tylko o Kiecce owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
perli Re: n :))))) t 23.01.07, 12:12 tak wiem, Kiecki do kontrolki dorwały się. Kiedyś to zmienię i dam Ogłoszenie. Tańczyć też mogę, z bateczkiem w dziobie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: n :))))) t 23.01.07, 21:05 perli napisała: > tak wiem, Kiecki do kontrolki dorwały się.Kiedyś to zmienię i dam Ogłoszenie. > Tańczyć też mogę, z bateczkiem w dziobie. Perliczko, kaczkę upolowali, do lodówki wsadzili na dwa dni a ona ożyła. Nie poddawaj się. serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,3864749.html Odpowiedz Link Zgłoś