lady.papeteria 07.02.07, 19:38 Zginął kolejny polski żołnierz. Zły to znak dla nowego Ministra MON. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imagiro Re: 23 ofiara w Iraku 07.02.07, 20:38 chuj z tym ministrem i innymi grubymi swiniami co wywoluja wojny ... tu chodzi o tego biednego, glupiego czlowieka, ktory dal sie tak przerobic na mieso armatnie ... chyba nie wydawalo mu sie, ze ginie za ojczyzne ? jak uwazasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re: 23 ofiara w Iraku 07.02.07, 21:01 imagiro napisał: > ch.. z tym ministrem i innymi grubymi swiniami co wywoluja wojny ... tu chodzi > o tego biednego, glupiego czlowieka, ktory dal sie tak przerobic na mieso > armatnie ... miał wrócić bogaczem, a tu proszę, z misji pokojowej w metalowej skrzynce go przywiozą ... współczuję rodzinie ['] .... chyba nie wydawalo mu sie, ze ginie za ojczyzne ? jak uwazasz ? Za ojczyznę???? Przecież on nie za Polskę zginął? Cholera... za jaką Ojczyznę on zginął? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: 23 ofiara w Iraku 07.02.07, 21:50 ta ojczyzna to sie nazywa Swiat Bogatych i Starych Sku..eli, ktorzy wywoluja wojny, a Mlodzi, Glupi i Biedni musza za nich ginac ..... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick 23 ofiary wypadków na polskich drogach co weekend 08.02.07, 01:29 Czy to kogoś wzrusza? Do iraku jadą na ochotnika, płatni mordercy. Giną - ich problem. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re: 24 ofiary wypadków na polskich drogach co wee 08.02.07, 03:06 palnick napisał: > Czy to kogoś wzrusza? Szkoda chłopa, że taki głupi. Połasił się na parę groszy i myślał, że zaprowadzi pokój. W Anglii na zmywakach też by tyle zarobił... > Do iraku jadą na ochotnika, płatni mordercy. Giną - ich problem. ja nie napisłam że mi jego żal, tylko, że to zły znak dla nowego ministra MON. No może i trochę żal.... Odpowiedz Link Zgłoś
lady.papeteria Re: 24 ofiary wypadków na polskich drogach co wee 09.02.07, 01:30 kafar.pl napisała: > ? Nad czym tak intensywnie się zastanawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś