Dodaj do ulubionych

Zniewiesciale forum..

IP: *.106.252.64.snet.net 26.11.01, 22:55
To ma byc forum Informacje Dnia..?
Typowe babskie pogaduszki,zadnych informacji,tym bardziej dyskusji nad nimi.
Dominuje szczebiotanie niewiast,ktorym dzielnie wtoruja rownie zniewiesciali
panowie sad
Zupelnie jakbym czytal Harlequina,albo ogladal "Przeminelo z wiatrem"...
"ach, Rett nie odjezdzaj, spojrz na mnie ten ostatni raz.." albo
"nie odjedziesz dopoki nie usamaze ci tych smacznych placuszkow.."
Obserwuj wątek
    • Gość: Dr.FröJD Re: Zniewiesciale forum.. IP: *.cm-upc.chello.se 26.11.01, 23:02
      ChybA masZ racjE MartiarchaT kompletnY...

• Gość: boa Re: Zniewiesciale forum.. IP: *.chello.pl 26.11.01, 23:05
        Zabawne,chłopaki, bo ja nie znam tych cytatów - po prostu nie
        czytałam "Przeminęło z wiatrem". Napiszcie, czy po paluszkach Rett z nią został?
      • krzys52 Re: Zniewiesciale forum.. 27.11.01, 05:03
        Gość portalu: Dr.FröJD napisał(a):

> ChybA masZ racjE MartiarchaT kompletnY...
        ..
        ..................................
        ..
        ......Mam nadzieje Doktorku, ze nie jestes przeciwnikiem matriarchatu. Wiekszosc
        heteroseksualnych gatunkow funkcjonuje w oparciu o matriarchat. Czyli ma on sens.
        A Ty jakbys dawal do zrozumienia, ze jest to cos zlego.
        ...Wiesz... to nie jest mile.
        Pzdr.
        K.P.
        >

• Gość: jolka Re: Zniewiesciale forum..do Derwisza IP: 213.76.59.* 26.11.01, 23:09
      Gość portalu: Derwisz napisał(a):

> To ma byc forum Informacje Dnia..?
      > Typowe babskie pogaduszki,zadnych informacji,tym bardziej dyskusji nad nimi.
      > Dominuje szczebiotanie niewiast,ktorym dzielnie wtoruja rownie zniewiesciali
      > panowie sad
      > Zupelnie jakbym czytal Harlequina,albo ogladal "Przeminelo z wiatrem"...
      > "ach, Rett nie odjezdzaj, spojrz na mnie ten ostatni raz.." albo
      > "nie odjedziesz dopoki nie usamaze ci tych smacznych placuszkow.."

A ty Kochanie masz jakie menowe tematy ?

Pozdro.
      • Gość: Carmina Re: Zniewiesciale forum..do Derwisza IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 23:16
        Gość portalu: jolka napisał(a):

> Gość portalu: Derwisz napisał(a):
        >
        > > To ma byc forum Informacje Dnia..?
        > > Typowe babskie pogaduszki,zadnych informacji,tym bardziej dyskusji nad nim
        > i.
        > > Dominuje szczebiotanie niewiast,ktorym dzielnie wtoruja rownie zniewiescia
        > li
        > > panowie sad
        > > Zupelnie jakbym czytal Harlequina,albo ogladal "Przeminelo z wiatrem"...
        > > "ach, Rett nie odjezdzaj, spojrz na mnie ten ostatni raz.." albo
        > > "nie odjedziesz dopoki nie usamaze ci tych smacznych placuszkow.."
        >
        > A ty Kochanie masz jakie menowe tematy ?
        >
        > Pozdro.

Tak, tak...LOL..duzo w tym prawdy. Istotnie. Te placuszki zwlaszcza, przesliczne.
        Pomysle o ty jutro. Carmina O'Hara.

• Gość: waldi Re: Zniewiesciale forum..do Derwisza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 23:55
          chyba miałeś na myśli Miriam & co. tu się zgadzam ale to na pewno nie
          reprezentuje forum. Powinieneś poczytać więcej to o czym się wypowiadasz bo
          mało wiesz nt tego co tu się pisuje. Zabieraj głos po tym jak pomyślisz a nie
          odwrotnie.
    • Gość: Perła Re: Zniewiesciale forum.. do Derwisza jest IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 00:02
      Jeszcze miesiąc, jeszcze dwa... i znudzi im się to. Już im się nudzi i robią to
      na pokaz właściwie, że im się nie nudzi niby. Ponadto niektórzy chłopcy pod
      pantoflem są i nie śmią na takim wątku nie pisać. Bo by ich zbesztano na privie
      właśnie.
      pozdrawiam - Perła
      • Gość: snajper Re: Zniewiesciale forum.. do Derwisza jest IP: *.acn.waw.pl 27.11.01, 00:58
        Gość portalu: Perła napisał(a):

> Jeszcze miesiąc, jeszcze dwa... i znudzi im się to. Już im się nudzi i robią to
        > na pokaz właściwie, że im się nie nudzi niby. Ponadto niektórzy chłopcy pod
        > pantoflem są i nie śmią na takim wątku nie pisać. Bo by ich zbesztano na privie
        > właśnie.
        > pozdrawiam - Perła

Wypowiadasz się z wielkim znawstwem. O tym pantoflu. Pozdrowienia dla Miriam.

Pozdrawiam.
        • Gość: Perła Re: Zniewiesciale forum.. do Derwisza jest IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 01:08
          Gość portalu: snajper napisał(a):

> Gość portalu: Perła napisał(a):
          >
          > > Jeszcze miesiąc, jeszcze dwa... i znudzi im się to. Już im się nudzi i rob
          > ią to
          > > na pokaz właściwie, że im się nie nudzi niby. Ponadto niektórzy chłopcy po
          > d
          > > pantoflem są i nie śmią na takim wątku nie pisać. Bo by ich zbesztano na p
          > rivie
          > > właśnie.
          > > pozdrawiam - Perła
          >
          > Wypowiadasz się z wielkim znawstwem. O tym pantoflu. Pozdrowienia dla Miriam.
          >
          > Pozdrawiam.

Tak sądzisz? To widocznie coś musisz wiedzieć na ten temat z autopsji. Jak to pod
          pantoflem się jest. Napiszesz mi o tym? Życia jestem ciekaw.
          pozdrawiam - Perła
      • srebro Re: Zniewiesciale forum.. do Perły 27.11.01, 19:15
        He he, nie zdąży im się nawet znudzić, bo przez te swoje ple ple i wyszukiwanie
        kolejnego wroga w chatce herbata im się przypali, ptifurki zdążą sczerstwieć, a
        ich samych śnieg zasypie i zamieni w bałwany winkI nawet problemu nie będą mieć,
        kogo przyzwoitego do swej chatki wpuszczać, a kogo jak kurzu się pozbywać, bo
        się nikt w ogóle nie będzie w stanie tam dostać przez te zwały werbalne i
        nieustannych własnych cytatów, nawet oni samiwink
        Masz rację, że robią to wszystko na pokaz, bo publiczności potrzebują do swych
        egzaltowanych i pseudopoetyckich "Informacji Dnia" swego własnego (widać więcej
        się w ich dniu nie dzieje, he he). A na privach nie byłoby publicznie
        tych "och" i " ach" słychać/widać. Ale uczestników sami sobie chcą dobierać,
        aby tylko "wiarygodni i przyzwoici" byli. Ten, kto im podpadnie (z całkowicie
        nieznanych powodów), od razu jest celem paranoidalno- neurotycznych ataków
        głównej lady o czym sam najlepiej wiesz wink
        Popieram pomysł, żeby własne kółeczko herbaciano-poetyckie (będące w porywach
        terapią grupową) sobie gdzieś z boku założyli na oddzielnym własnym i pilnie
        strzeżonym forum, bo ich ględzenie ma się nijak do informacji dnia i przez te
        ich tasiemce jest jeszcze trudniej na samo forum wejść.
    • Gość: snajper Re: Zniewiesciale forum.. IP: *.acn.waw.pl 27.11.01, 01:00

> panowie sad

Widzę, że Tobie potrzeba prawdziwego mężczyzny. Na mnie nie licz. Ja wolę
      delikatne blondynki.

Pozdrawiam.

• krzys52 A ja lubię dużo dziewczynek - i już 27.11.01, 02:19
      Ale też... nie jestem Derwiszem surprised)
      ..
      K.P.
      ..
      PS....Czy chciałbyś poznać jakąś perłę?
      • u2 A swoja droga .... 27.11.01, 07:24
        To powinni poprosic redakcje ,zeby otworzyla im forum do pieprzenia
        tych,komplemetow.
        Moglo by sie nazywac Forum wzajemnej adoracji.
        Pili by tam te swoje drinki,siedzieli w korzeniach pod czapa sniegu .
        • krzys52 Vivat Matriarchat !!! 27.11.01, 13:15
          ..Z powodow wymienionych powyzej surprised)
          ..
          K.P.
    • Gość: Scan Re: Zniewiesciale forum.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 08:34
      Widać, kurna, ze tu czerstwe chlopaki, w gumiakach, berecikach, "Sporty" paląc,
      sliną przez zepsute zęby strzykając a trzymając siekiery w dłoniach do "Bazy
      ludzi umarłych" na szychtę zasuwają.
      Powodzenia, kurna
      S.

> panowie sad

• Gość: Derwisz Poprawka.. IP: *.105.252.64.snet.net 27.11.01, 18:15
      Po pobieznym zapoznaniu sie z kilkoma watkami sprawa wyglada duzej powazniej
      niz sczebiotanie kobiet w wirtualu.
      Sa zdaje sie dwa antagonistyczne obozy skupione wokol 2 niewatpliwie pieknych
      acz zaborczych dam ktore bardzo pragna adoracji i towarzystwa w tym wirtulnym
      swiecie ,a ktorych to w tzw. realu najwyrazniej im brakuje...
      Sadzac po ilosciach postow pani C. skupila wokol siebie znacznie wieksza armie
      niz pani M.
      Mescy zwolennicy pani C. nie atakuja bezsporednio pani M.(tak jak
      glownodowodzaca) tylko probuja ja namowic do zdymisjonowania nadwornego
      marszalka - pana P. ktory wg. nich ma zly wplyw na nia.
      Prawdopodobnie chodzi o to ze wczesniej (w prehistorycznych czasach gdy forum
      dopiero sie formowalo..) pani M. wybrala z adorujacego grona pana P. na
      swojego marszalka zamiast jednego z nich smile
      Ktos kiedys powiedzial ze przyszle wojny toczyc sie beda w cyberprzestrzeni i
      chyba mial racje.
      • Gość: Mag Re: Poprawka.. IP: 64.95.214.* 27.11.01, 18:24
        A wiekszosc wojen ponoc toczy sie o kobiety. Widzisz, to Forum nie jest jednak
        tak zniewiesciale - w koncu wojna to meska rzecz.
      • civic_vtec Re: Poprawka.. 27.11.01, 18:25

> Po pobieznym zapoznaniu sie z kilkoma watkami sprawa wyglada duzej powazniej
        > niz sczebiotanie kobiet w wirtualu.
        > Sa zdaje sie dwa antagonistyczne obozy skupione wokol 2 niewatpliwie pieknych
        > acz zaborczych dam ktore bardzo pragna adoracji i towarzystwa w tym wirtulnym
        > swiecie ,a ktorych to w tzw. realu najwyrazniej im brakuje...
        > Sadzac po ilosciach postow pani C. skupila wokol siebie znacznie wieksza armie
        > niz pani M.
        > Mescy zwolennicy pani C. nie atakuja bezsporednio pani M.(tak jak
        > glownodowodzaca) tylko probuja ja namowic do zdymisjonowania nadwornego
        > marszalka - pana P. ktory wg. nich ma zly wplyw na nia.
        > Prawdopodobnie chodzi o to ze wczesniej (w prehistorycznych czasach gdy forum
        > dopiero sie formowalo..) pani M. wybrala z adorujacego grona pana P. na
        > swojego marszalka zamiast jednego z nich smile
        > Ktos kiedys powiedzial ze przyszle wojny toczyc sie beda w cyberprzestrzeni i
        > chyba mial racje.

Masz talent chłopie (babo?)! Możesz pisywać streszczenia filmów do programów
        telewizyjnych w gazetach. Tak pięknie opowiadasz o akcji nie znając treści smile

pozostaję pod urokiem

Vtec
      • dachs Re: Poprawka.. 27.11.01, 18:42
        No widzisz derwisz. Czytanie to wielka rzecz. A jak jeszcze przeczytasz to
        wszystko dokladnie, to sam sie przylaczysz.

do czynu !
        borsuk

P.S.
        czy jestes takze tanczacy? Bo to dla pan istotne.
      • srebro Z ostatniej chwili 27.11.01, 20:21
        Księżna udzielna C.(zwana także panią C.) odeszła obrażona (ale tylko na
        trochę, bo bez forum i publiczności długo nie wytrzyma, he he) z forum,
        zostawiając zrobiony przez nią bałagan do sprzątania/wąchania innym.
        A ciąg dalszy? Zobaczymy w kolejnym odcinku.
        Ludzie - to lepsze niż telewizja!!!
        • platyna Re: Z ostatniej chwili 27.11.01, 20:23
          Srebro!
          Blagam! Zwąchajmy sie!
          Oba nicki nasze takie odwazne i bezpardonowe.
          Razem bedziemy kopac!
          • srebro Re: Z ostatniej chwili - Platyna 27.11.01, 20:47
            Srebro jest metalem szlachetnym i nie ma zwyczaju kopać wink
            Srebro jest po prostu postronnym (nie mylić z bezstronnym, he he)obserwatorem
            życia forumowego i zachowań jego uczestników i uczestniczek.
            A nicki nam się faktycznie jakoś tak zbiegają, to fakt.
            • platyna Re: Z ostatniej chwili - do srebra 27.11.01, 21:49
              No to graba, bo ja tyż ślachetna.
              Do pereł sie nie nadaje, ale brylanty, rubiny, nawet te... no... szafiry
              to i owszem wink)
        • srebro Re: Z ostatniej chwili 28.11.01, 13:46
          No tak... Już wierni pachołkowie zaczynają sprzątanie, tyle, że brudzą jeszcze
          bardziej. Dworzanie bardziej delikatni zaś ugrzęźli we wzajemnym przepraszaniu
          i wybaczaniu - tylko patrzeć aż zaraz, trzymając się za ręce, zaintonują "We
          Shall Overcome" wink) A jak sobie całkiem ulżą, to znów grafomanią i
          melodramatyzmem zaczną sypać, podczas gdy ich oddziały zbrojne będą dalej
          przeczesywać forum w poszukiwaniu i kreowaniu wrogów, he he.
          • intra Re: Z ostatniej chwili 28.11.01, 19:13
            Hahahahaha, swietnie to ujales (as), Srebro smile)
            We Shall Overcome nie zaspiewali co prawda, ale samochodem sie wybrali
            (karuzele byly juz pewnie zamkniete) wink - to ich Sekcja Sportowa widocznie.
            Pelniaca obowiazki Ksieznej Udzielnej probuje wraz z Sekcja d/s Wrazliwosci dac
            upust swym zalom nieutulonym (uwaga: nadchodzi ryzyko rychlego melodramatyzmu!)
            Naczelny Antyrerrorysta wydaje sie dogadac z Glownym Potencjalnym Terrorysta
            ale czy to nie zmylka jakas?
            A najsmieszniejsze, ze oni tak smiertelnie powaznie traktuja te swoje wirtualne
            kreacje we wlasnym teatrzyku cieni wink
            • srebro Re: Z ostatniej chwili - intra 28.11.01, 23:43
              Dzięki smile)
              No a teraz nowy element doszedł: intrygi dworskie, i to upublicznione wink
              A że sprawa poważna, więc i one są śmiertelnie poważnie celebrowane, he he.
    • Gość: niunia Re: co Derwisza IP: *.opole.dialup.inetia.pl 27.11.01, 18:30
      a poza tym nic konkrtetniejszego nie masz do powiedzenia, słodki buziaczek w
      lewe uszko
    • Gość: Zsypek obciagam za darmo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.01, 18:33
      Panowie. Nie smuccie sie. Jestesmy absolutnymi geniuszami. Zajrzalem do
      Forum "Kobieta" i swierdzilem, ze Harlekiny to literatura dla intelektualistek
      w porownaniu do tego, zo tam mozna znalezc. Cala godzine siedzialem i czytalem
      z zapartym tchem. Otworzyl sie przede mna nowy swiat i niezwykle horyzonty
      umyslowe. Podaje tytuly niektorych watkow, zachecam do lektury. He, he. Do
      piora, szanowne panie!

"Obciagam za darmo!!!"
      "Najdenniejsza randka w zyciu"
      "Jaka kobieta przychodzi do wrozki"
      "Nie mam z mezem seksu- i dzieki bogu"
      "Jak przezyc romans"
      Jak poznac ze on ma duzego"
      "Moj facet nie chce zebym zamykala drzwi do lazienki"
      "Owlosienie u facetow"
      "Co jest najwazniejsze po goleniu Mysi"
      • Gość: Scan Re: obciagam za darmo... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 18:40
        A jedna masz wewnetrzna potrzebe podgladania kolego, mało tego, czytania!
        Czyli że kobiecym pasozytem jesteś.

Gość portalu: Zsypek napisał(a):

> Panowie. Nie smuccie sie. Jestesmy absolutnymi geniuszami. Zajrzalem do
        > Forum "Kobieta" i swierdzilem, ze Harlekiny to literatura dla intelektualistek
        > w porownaniu do tego, zo tam mozna znalezc. Cala godzine siedzialem i czytalem
        > z zapartym tchem. Otworzyl sie przede mna nowy swiat i niezwykle horyzonty
        > umyslowe. Podaje tytuly niektorych watkow, zachecam do lektury. He, he. Do
        > piora, szanowne panie!
        >
        > "Obciagam za darmo!!!"
        > "Najdenniejsza randka w zyciu"
        > "Jaka kobieta przychodzi do wrozki"
        > "Nie mam z mezem seksu- i dzieki bogu"
        > "Jak przezyc romans"
        > Jak poznac ze on ma duzego"
        > "Moj facet nie chce zebym zamykala drzwi do lazienki"
        > "Owlosienie u facetow"
        > "Co jest najwazniejsze po goleniu Mysi"

• Gość: Zsypek Re: obciagam za darmo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.01, 18:47
          A ciebie nie ciekawi, co jest najwazniejsze po goleniu Mysi? He, he. Poza tym
          nie wiedzialem, ze Mysie maja tak rozlegle horyzonty umyslowe, jak to widac na
          ich forum. W zwiazku z tym mysle, ze jest sposob na zalatanie dziury
          budzetowej. Trzeba zniechecic Mysie do kontynuowania edukacji po opanowaniu
          umiejetnosci czytania i pisania i zmniejszyc naklady na edukacje. Do golenia
          Mysi nie potrzebuja nawet tego, ale do pisania o goleniu mysi - i owszem.
          • Gość: Scan Re: obciagaj Mysi i s-ce IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 18:53
            Stary, przepraszam, mam w glebokim poważaniu te smuty. Właśnie otworzyłem butelke
            szampana, a moja kobieta wykąpała się w oślim mleku. Piekna jest.
            Pozdrawiam Cię w nieutuleniu Twym.
            S.

Gość portalu: Zsypek napisał(a):

> A ciebie nie ciekawi, co jest najwazniejsze po goleniu Mysi? He, he. Poza tym
            > nie wiedzialem, ze Mysie maja tak rozlegle horyzonty umyslowe, jak to widac na
            > ich forum. W zwiazku z tym mysle, ze jest sposob na zalatanie dziury
            > budzetowej. Trzeba zniechecic Mysie do kontynuowania edukacji po opanowaniu
            > umiejetnosci czytania i pisania i zmniejszyc naklady na edukacje. Do golenia
            > Mysi nie potrzebuja nawet tego, ale do pisania o goleniu mysi - i owszem.

• Gość: Zsypek Re: obciagaj Mysi i s-ce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.01, 19:00
              Ja tez bym wolal szampana i kobiete w oslim mleku, ale coz... Nie kazdemu dano.
              Kompa do wanny nie wrzuce. Nie mam wyboru, moge sie tylko edukowac o kobietach na
              damskim forum. Zawsze sie przyda, jak sie w koncu jakas Mysia trafi, bede
              wiedzial, o czym z nia rozmawiac. Milej zabawy z twoja Dama zycze.

Gość portalu: Scan napisał(a):

> Stary, przepraszam, mam w glebokim poważaniu te smuty. Właśnie otworzyłem butel
              > ke
              > szampana, a moja kobieta wykąpała się w oślim mleku. Piekna jest.
              > Pozdrawiam Cię w nieutuleniu Twym.
              > S.
              >
              > Gość portalu: Zsypek napisał(a):
              >
              > > A ciebie nie ciekawi, co jest najwazniejsze po goleniu Mysi? He, he. Poza
              > tym
              > > nie wiedzialem, ze Mysie maja tak rozlegle horyzonty umyslowe, jak to wida
              > c na
              > > ich forum. W zwiazku z tym mysle, ze jest sposob na zalatanie dziury
              > > budzetowej. Trzeba zniechecic Mysie do kontynuowania edukacji po opanowani
              > u
              > > umiejetnosci czytania i pisania i zmniejszyc naklady na edukacje. Do golen
              > ia
              > > Mysi nie potrzebuja nawet tego, ale do pisania o goleniu mysi - i owszem.
              >

• Gość: Derwisz Derwisz sie kaja.. IP: *.105.252.64.snet.net 27.11.01, 21:21
      Nie bylo moja intencja rozbijanie wirtualnie zgranej paczki ani tez tym
      bardziej wplywanie aby ktokolwiek opusczal forum...
      Nie ma nic zlego w wirtualu, zwlaszcza ze realna rzeczywistosc nie rozpieszcza
      nas za bardzo..
      Musze tez przyznac ze niektore watki ktore pozornie wydawaly sie mocno
      infantylne po blizszym przyjrzeniu sa calkiem sympatyczne.

Derwisz sie kaja i odlatuje na swoim zaczarowanym dywanie...
      • srebro Re: Derwisz sie kaja.. 27.11.01, 21:34
        A skąd to poczucie winy? Nikt ciebie o to nie oskarża. A przede wszystkim,
        jeśli uda ci się przekopać przez zwały tych wątków zobaczysz sam, że ta "zgrana
        paczka" (twoje określenie) przeżywała dużo wcześniej wielkie problemy
        konsolidacyjne - powstałe głównie z urojenia, he he.
        A przede wszystkim, masz takie samo prawo do wypowiedzenia własnej opinii, jak
        i wszyscy inni na forum (a dużo gorsze słowa tutaj padały). Jeśli "paczka"
        miałaby się rozbić z powodu kilku twoich postów, to świadczy o tym, że nie była
        aż tak zgrana. Problem polega chyba na tym, że niektórym zatarła się granica
        między real a virtual i zaczęli własne fantazje brać zbyt serio wink
        • platyna Re: srebro, może ty lepiej zorientowane? 27.11.01, 21:53
          Ja tam paczek za nikim nie nosze.
          Ale skad ten Derwisz na dywan latający kase ma?
          • srebro Re: srebro, może ty lepiej zorientowane? 27.11.01, 22:05
            Z przykrością zawiadamiam, że źródło dochodów Derwisza nie jest mi znane, he he.
            Może udało mu się zaoszczędzić, bo pieniędzmi po maglach, norkach, bufetach i
            innych spelunkach nie szastał? wink
            • platyna Re: znów - srebro, może ty lepiej zorientowane? 27.11.01, 22:12
              Chiba mie źle oszlifowali albo ten dyjament mózg mie przesłania.
              Jak w maglu sie szasta pieniądzem albo w norze?
              Puby, agencje z towarzystwem, dyskoteka (techno w szczególności - mniam!).
              Czy tu jakieś masochisty same i praczki na tym forum są?
              • srebro Re: znów - platyna 27.11.01, 22:25
                Oj, Platyno, toż to są/były ulubione miejsca tajnych spotkań kółeczka
                herbaciano-terapeutycznego. Widzę, że nie udało ci się dokładnie przekopać
                przez hałdy ich słowotoku -ślinotoku, he he.
                Tobie też forum chodzi jak żółw? Bo ja ledwo wchodzę.
                • Gość: Mag Re: "Przyganial kociol..." - do Srebra i Platyny IP: 64.95.214.* 27.11.01, 22:46
                  srebro napisał(a):

> Oj, Platyno, toż to są/były ulubione miejsca tajnych spotkań kółeczka
                  > herbaciano-terapeutycznego. Widzę, że nie udało ci się dokładnie przekopać
                  > przez hałdy ich słowotoku -ślinotoku, he he.
                  > Tobie też forum chodzi jak żółw? Bo ja ledwo wchodzę.

Drogie dwa metale szlachetne, a podobne do siebie!
                  Czy Wy przypadkiem nie robicie tego samego, co tamto, potepione przez
                  Was "koleczko", tylko w troche mniejszym zakresie ? Minus herbatka, oczywiscie.
                  Give them a break, would you ?
                  Mag
                  • srebro Re: Mag 27.11.01, 23:03
                    Beauty!!!! wink)
                    To było do przewidzenia, he he. Długo oczekiwany moment nadszedł wink
                    Forum jest dla wszystkich, dla twojej opinii też.
                    Droga Mag, zwracam ci jednak uwagę na drobny fakt, że rozmowa toczy się o pewnych
                    ulubionych wątkach, jednakże z ich boku i bez niekulturalnego wcinania się do
                    nich. Pochlebia mi jednak, że i ty się do tej rozmowy dołączyłaś.
                    Zawieszenie działalności wspomnianego kółeczka jest niejako ważną Informacją
                    Dnia wink- i to nie tylko dla metali szlachetnych, o czym świadczy ilość postów na
                    tym wątku.
                    Jak inni zwykli na tym forum mawiać: nieciekawe/nieinteresujące wątki po prostu
                    omijać. Przecież masz tyle innych, ciekawszych wątków do czytania.
                    • platyna Re srebro kochane i Mag 27.11.01, 23:32
                      Ale mnie sie to forum podoba.
                      Moze jakis watecek o nicym?
                      Mag. Lubis kolcyki?
                      No co ja tak seplenie? Cy wam moja wada pseksadza?
                      • srebro Platyno sepleniąca ;) 27.11.01, 23:42
                        .. a już mi się zdawało, że obrona szańca mi wyłącznie przypadła, he he.
                        A seplenienie twoje wnosi jakąś nutkę nowości po tonach poetycko-
                        rozszlochanych wink, czego Mag chyba nie doceniła. Tylko co do tego mają
                        kolczyki? To przez nie? he, he
                        • platyna Re: Sreberko najslicniejse 27.11.01, 23:45
                          Ja chyba kocham cie sreberko. Tylko jesce nie wiem cy ciebie bardziej
                          cy moze Prełe. Chces zeby cie kochałam?
                        • platyna Re: PS - cy tak sie to pise? 27.11.01, 23:48
                          Wiem chiba co to obrona.
                          A co to sańca?
                          Moge dać buzi?
                          • srebro Re: PS - cy tak sie to pise? 27.11.01, 23:53
                            Tego buziaka od ciebie bardziej chyba teraz potrzebuje Perła, nadal walczący z
                            niedobitkami teatrzyku wielu aktorów he he.
                            A odważna z ciebie platyna, że do samej paszczy smoka... oops, chatki z
                            bałwankami się odważyłaś pójść wink)
                            • platyna Re: Srebro - ty nie jesteś egoista 27.11.01, 23:59
                              To ja ide buzi Prele dać. Jak myślis - weźmie?
                              • srebro Re: Srebro - ty nie jesteś egoista 28.11.01, 00:03
                                ... jasne, że nie egoista: wiadomo - metal szlachetny, he he.
                                • platyna Re: Srebro ślicne 28.11.01, 00:09
                                  Pomóz mi Prełe w sieć złowić.
                                  Ona tak lata, ze calkiem nie nadązam.
                                  A ze mnie miłość wykipuje (to od kipienia).
                                  Cy ty te Prełe znas i cy ona zecywiście taka ślicna jest?

No pseciez ze buziacków cie nie pobzawie. Cium. Cium.
                                  • srebro Platyno niespokojna 28.11.01, 00:14
                                    Perła jest bardzo zajęty walką z antyterroryzmem forumowym. Lepiej mu pomóż,
                                    zamiast go rozpraszać winkOn to z pewnością doceni bardziej niż twoje cium-cium.
                                    A w chatce bałwanków nie chcieli z tobą rozmawiać?
                                    • platyna Re: do żywego srebra 28.11.01, 00:18
                                      No nie wiem jesce z tą chatką. Całkiem juz nie nadązam.
                                      Sprawdzę i ci powiem. A będzies tu jesce?
                                      • Gość: HIacynt do Szlachetnych IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 15:52
                                        platyna napisał(a):

> No nie wiem jesce z tą chatką. Całkiem juz nie nadązam.
                                        > Sprawdzę i ci powiem. A będzies tu jesce?

Odkrywam miłe rozmowy.

Jeasteście tu jesce??
      • heniek01 Re: Derwisz sie kaja.. 28.11.01, 15:29

> Nie bylo moja intencja rozbijanie wirtualnie zgranej paczki ani tez tym
        > bardziej wplywanie aby ktokolwiek opusczal forum...
        > Nie ma nic zlego w wirtualu, zwlaszcza ze realna rzeczywistosc nie rozpieszcza
        > nas za bardzo..
        > Musze tez przyznac ze niektore watki ktore pozornie wydawaly sie mocno
        > infantylne po blizszym przyjrzeniu sa calkiem sympatyczne.
        >
        > Derwisz sie kaja i odlatuje na swoim zaczarowanym dywanie...

Jezu! Nastepny popierdolony. rzygac sie chce czytajac listy tych popierdolonych
        pismakow.

• Gość: Heniek02 Re: Derwisz sie kaja.. IP: 212.49.81.* 28.11.01, 17:28
          Ja mysle, ze moj starszy kolega Heniek01 ma racje. Zdziebko jakby was
          pojebalo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka