IP: *.ipt.aol.com 03.06.03, 20:51
czesc - znam wasze forum i wiem ze jest tu troche ludzi z glowa , mam problem
wygralem dokladnie 27 892 674.95 dolarow , mam siedem dni na odebranie tzn.
juz wiedza kto i gdzie tylko musza sprawdzic itd. i co dalej ??? gdzie to
zainwestowac ? moze wrocic do polski i zyc z procentow ? nie mam zony i
jestem sam brak dzieci pare lat po studiach , nic mnie tu nie trzyma , moze
znacie jakies fajne miejsca moze macie jakies fajne pomysly gdzie
zainwestowac tyle kasy i potem nic nie robic , zyski nie musza byc duze do
dzis zylem raczej oszczednie hi hi hi liczylem sie z groszem. Jak przeleja mi
to na konto zaraz przyczepia sie poradowicze z banku i ubezpieczen sami to
znacie wiec prosze o pomysly i pomoc. Zaznaczam ze jaguary i rolse mnie nie
podniecaja sorry sam juz nie wiem gdzie wydac taka kase.
juz dziekuje za pomoc i sorry za glupi temat wasz zagubiony
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik 10% dla mnie, a powiem ci jak to zainwestować. /nt 03.06.03, 21:47
      • Gość: karolinamen Przebijam - 9,5 / nt IP: *.enterpol.pl 03.06.03, 21:50
        • wielki_czarownik Pamiętaj, że co tanie do do kitu! /nt 03.06.03, 22:01
          • Gość: Zagubiony Re: Pamiętaj, że co tanie do do kitu! /nt IP: *.ipt.aol.com 03.06.03, 22:16
            co Wy piszecie jezu !!! ja serio po porade ...... ja juz trzeci dzien nie spie
            nie wiem czy pic czy sie powiesic, no stalo sie wygralem zawsze myslalem jak
            bede reagowal i teraz kompletnie zglupialem , ale ok jak ktos wymysli cos
            fajnego super i bedzie to do realizacji to kontakt i wydajemy ta kase razem
            ludziska pomocy !!!
            • wielki_czarownik Pisz na maila. /nt 03.06.03, 22:26
              • Gość: karolinamen Stój! Zakladam skrzynkę / nt IP: *.enterpol.pl 03.06.03, 22:33
                • wielki_czarownik Ty chcesz pieniędzmi obracać a skrzynki nie masz?? 03.06.03, 22:37
                  • Gość: karolinamen Ty chcesz! Obracam, nie trzymam w skrzynce! / nt IP: *.enterpol.pl 03.06.03, 22:43
                    • wielki_czarownik Skrzynka potrzebna do informacji, a informacja to 03.06.03, 22:55
                      podstawa w biznesie!
                      • Gość: karolinamen Dywersyfikacja! Zakladam 4 skrzynki! / nt IP: *.enterpol.pl 03.06.03, 23:25
    • jacek#jw Re: Pomocy 03.06.03, 22:37
      Gość portalu: Zagubiony napisał(a):

> czesc - znam wasze forum i wiem ze jest tu troche ludzi z glowa , mam problem
      > wygralem dokladnie 27 892 674.95 dolarow , mam siedem dni na odebranie tzn.
      > juz wiedza kto i gdzie tylko musza sprawdzic itd. i co dalej ??? gdzie to
      > zainwestowac ? moze wrocic do polski i zyc z procentow ? nie mam zony i
      > jestem sam brak dzieci pare lat po studiach , nic mnie tu nie trzyma , moze
      > znacie jakies fajne miejsca moze macie jakies fajne pomysly gdzie
      > zainwestowac tyle kasy i potem nic nie robic , zyski nie musza byc duze do
      > dzis zylem raczej oszczednie hi hi hi liczylem sie z groszem. Jak przeleja mi
      > to na konto zaraz przyczepia sie poradowicze z banku i ubezpieczen sami to
      > znacie wiec prosze o pomysly i pomoc. Zaznaczam ze jaguary i rolse mnie nie
      > podniecaja sorry sam juz nie wiem gdzie wydac taka kase.
      > juz dziekuje za pomoc i sorry za glupi temat wasz zagubiony

Oddaj mnie te pieniądze a zaraz poczujesz się jakbyś znalazł.
    • Gość: evva Re: A może.... IP: *.dew.pl / 192.168.2.* 03.06.03, 23:23
      A może Zagubiony faktycznie wygrał i chciał sie z nami
      podzielić "dobrą nowiną", a przy okazji skorzystać z
      darmowej porady ( mimo, że przy forsie, a to cwaniutki)

Nie mieć forsy żle, ale mieć za dużo też problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka