Gość: Zagrycha IP: *.ght.iadfw.net 05.06.03, 23:10 Ogorek, walnij calo liste Zydow w Polsce ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nurni Re: Ogorek, walnij calo liste Zydow ! 05.06.03, 23:12 stanal ci ten ogorek w gardle juz nie musisz sie przedstawiac tchorzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: Ogorek, walnij calo liste Zydow ! IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 23:12 Gość portalu: Zagrycha napisał(a): > Ogorek, walnij calo liste Zydow w Polsce ! > Za duzo juz jest tych list. W Internecie jest ich wiecej niz aluzji do seksu i erotyzmu. Zapytaj d_nutki, ona Ci pomoze. Ogorek Tez Calo Zagrycha Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Ogorek, walnij calo liste Zydow ! 05.06.03, 23:16 Gość portalu: Zagrycha napisał(a): > Ogorek, walnij calo liste Zydow w Polsce ! > Hej! Moze by lepiej Ogoraska mamowic, by przedstawil tu pelna liste tych, ktorzy NIE SA Zydami? Duzo mnie miejscas zajmie.... Cs/sw137 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: Ogorek, walnij calo liste Zydow ! IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 23:22 cs137 napisała: > Gość portalu: Zagrycha napisał(a): > > > Ogorek, walnij calo liste Zydow w Polsce ! > > > > Hej! Moze by lepiej Ogoraska mamowic, by przedstawil tu > pelna liste tych, ktorzy NIE SA Zydami? Duzo mnie > miejscas zajmie.... > > Cs/sw137 Jako Stary Swintuch masz jak zwykle swinskie propozycje. Przeciez tego nie zrobie - moglbym wowczas zdradzic swoich najwiekszych i najswietszych przyjaciol. A swoja droge jestes prawdziwa Swinia - Twoja rodzina ucierpiala od NKWD - pod przewodnictwem mniejszosci narodowej - a Ty Swinio jedyne wady widzisz w Polsce i Polakach. Widzisz Swinio, fakt, ze Ormianie przeszli przez holocaust nie zmusi mnie do milczenia, gdy Ormianie beda mordowac Ruskich... Gratuluje gratuluje i dalszego ciagu oczekuje. Trafisz w dzisiatke za kazdym razem. Brawa dla Wygodnej Swini. Mam podejrzenia Swinia, ze piszesz swoje pro-posty aby uzyskac awans w karierze naukowej, ktora jest zalezna od kolegow o ktorych wspominales... nacji nie bez racji... Zgadlem? Ogorek Trutka na Swinie Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Ogorek, walnij calo liste Zydow ! 06.06.03, 00:08 Gość portalu: Ogorek napisał(a): > A swoja droge jestes prawdziwa Swinia - Twoja rodzina ucierpiala od NKWD - pod > przewodnictwem mniejszosci narodowej - a Ty Swinio jedyne wady widzisz w Polsce i Polakach. Chwileczke, chwileczke! Rodzina istotnie ucierpiala od NKWD. W szczegolnosci, dwoch bliskich krewnych "odnalazlo sie" na Liscie Katynskiej. Rozkaz o fizycznej likwidacji polskich jencow-oficerow podpisali: Stalin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: Ogorek, walnij calo liste Zydow ! IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.03, 00:15 cs137 napisała: > Gość portalu: Ogorek napisał(a): > > A swoja droge jestes prawdziwa Swinia - Twoja rodzina > ucierpiala od NKWD - pod > > przewodnictwem mniejszosci narodowej - a Ty Swinio > jedyne wady widzisz w Polsce i Polakach. > > Chwileczke, chwileczke! > > Rodzina istotnie ucierpiala od NKWD. W szczegolnosci, > dwoch bliskich krewnych "odnalazlo sie" na Liscie > Katynskiej. > > Rozkaz o fizycznej likwidacji polskich jencow-oficerow > podpisali: > > > Stalin Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 centrala nadaje 06.06.03, 09:08 cs137 napisała: > Czekam (Cze-Ka-m) na instrukcje, Zazyj cjanek. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagrycha Ogorek to Zyd przebieraniec ? IP: *.ght.iadfw.net 05.06.03, 23:34 Ogorzasty ! Ales ucichl ! No dawaj to liste, moze byc ograniczona tylko do tych na najwyzszych stolkach. Jak nie dasz listy to pomysle ze sie podszywales za antysemite i prowokowales nas mentalnie i emocjonalnie. Sie ma Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Ogorek to Zyd przebieraniec ? 05.06.03, 23:41 1. olek kwahu 2. boroski 3. gremerek meczydupa 4. mihnik magnetofon 5. rapaczynska agora 6. luczywo wicemihnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagrycha :-)) dzieki ! ..... ale tylko tylu ? :-( IP: *.ght.iadfw.net 05.06.03, 23:57 wesoly3 napisał: > 1. olek kwahu > 2. boroski > 3. gremerek meczydupa > 4. mihnik magnetofon > 5. rapaczynska agora > 6. luczywo wicemihnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: Ogorek to Zyd przebieraniec ? IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 23:52 Gość portalu: Zagrycha napisał(a): > Ogorzasty ! Ales ucichl ! > No dawaj to liste, moze byc ograniczona tylko do tych na najwyzszych stolkach. > > Jak nie dasz listy to pomysle ze sie podszywales za antysemite i prowokowales > nas mentalnie i emocjonalnie. > > Sie ma Zagrycha, gdy te liste przeczytasz i przeanalizujesz (jest tez pare falszywek) mozesz sie stac antysemita. A ja amatorow nie potrzebuje. Sie ma Ogorek Bawelniany z Pszennej Maki Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxxx Re: Ogorek to Zyd przebieraniec ? 05.06.03, 23:55 Ogórek walnij sobie konia to jedno co umiesz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: Ogorek to Zyd przebieraniec ? IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 23:57 maniekxxxx napisał: > Ogórek walnij sobie konia to jedno co umiesz . xxxx, mam wrazenie, ze koniem to ty jestes. Kon ktory mowi. Nie! Kon, ktory pisze! Prawdziwy jerychonski kon. Rasa, ktorej podobno w Polsce nie ma. Ogorek Cierpliwy Trener Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagrycha Kon Ktory Mowi ... nie moze byc obrzezany IP: *.ght.iadfw.net 06.06.03, 00:01 A to dylemat szekspirowski .... czy konia ktory mowi mozna walic / lub obrzezac ? Gość portalu: Ogorek napisał(a): > xxxx, mam wrazenie, ze koniem to ty jestes. > Kon ktory mowi. > > Nie! > > Kon, ktory pisze! > > Prawdziwy jerychonski kon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: Kon Ktory Mowi ... nie moze byc obrzezany IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.03, 00:03 Gość portalu: Zagrycha napisał(a): > A to dylemat szekspirowski .... czy konia ktory mowi mozna walic / lub > obrzezac ? Zagrycha, w Twojej jazni jako maniexxxx musisz przeciez znac ten temat na wylot? Ogorek Nie Maniex Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Ogorek !! 06.06.03, 00:04 Ja juz nie moge , ze smiechu, nie jestem w stanie nic wystukac prawie bo oczy mam zalzawione i klawiatury nie widze prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re:Ogorek !! IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.03, 00:09 gini napisała: > Ja juz nie moge , ze smiechu, nie jestem w stanie nic wystukac prawie bo oczy > mam zalzawione i klawiatury nie widze prawie. Aniu, co ty tutaj robisz o tak poznej porze? Zegary was w brukseli stanely kolkiem? A oczy masz na pewno bardzo ladne... Ogorek Gryzmalica Powszechna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagrycha sprosny Kiszony IP: *.ght.iadfw.net 06.06.03, 00:12 Gość portalu: Ogorek napisał(a): > Zegary was w brukseli stanely kolkiem? No mi to stoi juz kawal czasu, tylko ze nikt nie chce o tym porozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: sprosny Kiszony IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.03, 00:18 Gość portalu: Zagrycha napisał(a): > Gość portalu: Ogorek napisał(a): > > Zegary was w brukseli stanely kolkiem? > > No mi to stoi juz kawal czasu, tylko ze nikt nie chce o tym porozmawiac. Widzisz. To jest forum gazyty wybiorczej. A nie forum amatorow stania na parapecie. Uwazaj, zeby ci od tego stania nie porobily sie odciski. Swinia138 jestes i tyle. Ogorek Swiniopas Cholera, gdzie sa ludzie na tym forum???! Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: sprosny Kiszony 06.06.03, 00:32 > Cholera, gdzie sa ludzie na tym forum???! tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: sprosny Kiszony IP: *.acn.pl 06.06.03, 01:10 wesoly3 napisał: > > Cholera, gdzie sa ludzie na tym forum???! > > tu Nieprawda!!! Ty goj jestes, nie czlowiek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagrycha stoi jak Ogorek IP: *.ght.iadfw.net 06.06.03, 02:25 No to rozmowa sie skonczyla, kazdy kazdego nazwal swinio/parchem/gojem itp. A mnie nadal stoi jak ogorek ... Czy jest tu ktos powazny do rozmowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: stoi jak Ogorek IP: *.tnt2.northbrook.il.da.uu.net 06.06.03, 05:34 Gość portalu: Zagrycha napisał(a): > No to rozmowa sie skonczyla, kazdy kazdego nazwal swinio/parchem/gojem itp. > A mnie nadal stoi jak ogorek ... > > Czy jest tu ktos powazny do rozmowy ? Z tego co widze to ty mozesz smialo walnac: Obiecanki,cacanki a glupiemu stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: Ogorek, walnij calo liste Zydow ! IP: *.tnt2.northbrook.il.da.uu.net 06.06.03, 06:13 Gość portalu: Zagrycha napisał(a): > Ogorek, walnij calo liste Zydow w Polsce ! A ta lista moze byc? www.jewishtribalreview.org/coopt.htm Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_frania Re: Ogorek, walnij calo liste Zydow ! 06.06.03, 11:24 Gość portalu: Zagrycha napisał(a): > Ogorek, walnij calo liste Zydow w Polsce ! www.republika.pl/wponline1/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: Ogorek, walnij calo liste Zydow ! IP: 80.230.210.* 06.06.03, 13:22 O kurde felek! Dodac do tego Ukraincow, Niemcow i Litwinow a kto zostanie? Gdzie sa Prawdziwi Polacy? Wszyscy w Chicago i Montrealu? Odpowiedz Link Zgłoś