indris 13.06.03, 20:08 Powiedział, że "rządzi koalicja Miller-Lepper". A to dlatego, że Millera uratowali m. in. posłowie WYRZUCENI niegdyś z Samoobrony. Lepper z Samoobroną głosował przeciw, ale cóż to dla Rokity ? Wściekłość i żal odbierają rozum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indris Rokita z żalu bredzi (PS) 13.06.03, 20:11 Nieobecnych posłów Samoobrony było 7. Gdyby WSZYSCY przyszli i zagłosowali PRZECIW Millerowi tp też by wygrał, bo większość wynosiła 23 posłów. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Rokita miał obiecane stanowisko ministra ON ! 13.06.03, 20:13 Lepper mu obiecał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Rokita miał obiecane stanowisko ministra ON ! IP: *.chello.pl 13.06.03, 20:37 atak.spawacza napisał: > Lepper mu obiecał. No to nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek NIE MASZ RACJI.TEGO SZALA KOGO JĘZYCZEK U WAGI. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 16:39 Takie sprawy rozgrywa sie systematycznie. 1)Najpierw Miller zapewnił sobie nieobecność ustalonej liczby posłów Samoobrony. 2)Następnie poszedł z ta informacją do małych klubów jak również posłów niezależnych i powiedził ( przykładowo) : "Słuchaj Kopczyński - nie bądź taki głupi na jakiego wyglądasz. Mamy już wiekszość w Sejmie dzięki gwarantowanej absencji posłów Samoobrony. Oto lista przyszłych nieobecnych z podpisikiem Leppera. Więc tak naprawde to nie jesteś nam niezbędny i może wylecisz z tej komisji śledczej jak chce LPR. Bylibyśmy jednak wdzieczni gdybyś za mna zagłosował. Itd. 3)Czyżbyś nie wiedział, że po czyjej stronie jest języczek u wagi po tego stronie jest cała szala ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Indris bredzi IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 14.06.03, 04:01 indris napisał: > Powiedział, że "rządzi koalicja Miller-Lepper". A to dlatego, że Millera > uratowali m. in. posłowie WYRZUCENI niegdyś z Samoobrony. Lepper z Samoobroną > głosował przeciw, ale cóż to dla Rokity ? Wściekłość i żal odbierają rozum. Moze. Ale to i tak zero w porownaniu z lewicowymi bredniami, ktore ty wypisujesz na tym forum. Lewicowe idee powoduja, ze zupelnie przestales myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przeciwnik Re: Rokita z żalu bredzi IP: *.am.poznan.pl 14.06.03, 07:05 Jak wiadomo niejakiemu indrysowi, Lepper nie ma nic, ale to nic wspólnego z LSD !!!! To naprawdę alternatywa dla LSD. Nie sieją sami się rodzą ! Podobnie jak Rokita "alternatywą" dla LSD z gazrurą jamalską , że o światłowodzie nie wspomnę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Rokita od dawna już bredzi IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 10:13 wystarczy przypomieć panajanarokitową 'Inicjatywę 3/4' - tylu miało być przeciwników prezydentury Kwacha w roku 1995. Nawet bliska współpraca z Lagą Republikańską nie pomogły Rokicie w wykazaniu Polakom, że ma on rację, a Kwachu jest do dupy. Przez ostatnich kilka lat niemal nie widać było publicznie chłopobaby (Jan Maria - hehehe) aż do powołania Sejmowej Komisji Śledziowej, w której znowu może pobrylować sobie jak by na salonach jakichś był, a nie w pracy... Te wszystkie kabotyńskie: 'łaskawie Pana(ią) pytam...' tak naprawdę nie prowadzą w Komisji do wyjaśnienia niczego, jeno do podtrzymania samopoczucia JMR - 'jaki to ja jestem ważny...' Ale tak naprawdę o klasie i jakości Rokity jako polityka najlepiej świadczy fakt, że nawet sołtysem Krakowa zostać nie umiał i w wyborach wyprzedził tylko inną gwiazdę Komisji Śledziowej, Ziobrę... Hłe... i 'daj boh sztob nieposlednij' ********** indris napisał: > Powiedział, że "rządzi koalicja Miller-Lepper". A to dlatego, że Millera > uratowali m. in. posłowie WYRZUCENI niegdyś z Samoobrony. Lepper z Samoobroną > głosował przeciw, ale cóż to dla Rokity ? Wściekłość i żal odbierają rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: Rokita od dawna już bredzi 14.06.03, 23:14 Gość portalu: babariba napisał(a): > wystarczy przypomieć panajanarokitową 'Inicjatywę 3/4' - tylu miało być przeciw > ników prezydentury Kwacha w roku 1995. Nawet bliska współpraca z Lagą Republika > ńską nie pomogły Rokicie w wykazaniu Polakom, że ma on rację, a Kwachu jest do > dupy. > Przez ostatnich kilka lat niemal nie widać było publicznie chłopobaby (Jan Mari > a - hehehe) aż do powołania Sejmowej Komisji Śledziowej, w której znowu może po > brylować sobie jak by na salonach jakichś był, a nie w pracy... > Te wszystkie kabotyńskie: 'łaskawie Pana(ią) pytam...' tak naprawdę nie prowadz > ą w Komisji do wyjaśnienia niczego, jeno do podtrzymania samopoczucia JMR - 'ja > ki to ja jestem ważny...' > Ale tak naprawdę o klasie i jakości Rokity jako polityka najlepiej świadczy fak > t, że nawet sołtysem Krakowa zostać nie umiał i w wyborach wyprzedził tylko inn > ą gwiazdę Komisji Śledziowej, Ziobrę... > > Dodajmy do tego jeszcze zapomniane już zupelnie przewodnictwo komisji mającej wyjaśnić okolicznosci śmierci 100 (!!!) Polaków w czasie stanu wojennego. Roku nie pamętam, tak na poczatku lat 90. I co z tego wyszło? Nic, poza propagandową zadymą i pełną kompromitacją przewodniczącego Rokity! Nie pierwszą i nie ostatnią, jak widać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Re: Rokita od dawna już bredzi IP: *.icpnet.pl 15.06.03, 14:28 kitop napisał: > Dodajmy do tego jeszcze zapomniane już zupelnie przewodnictwo komisji mającej > wyjaśnić okolicznosci śmierci 100 (!!!) Polaków w czasie stanu wojennego. Roku > nie pamętam, tak na poczatku lat 90. I co z tego wyszło? Nic, poza propagandową > > zadymą i pełną kompromitacją przewodniczącego Rokity! Nie pierwszą i nie > ostatnią, jak widać! Słuszna uwaga i trafna zarazem , zatem niejaki Rokita taką smą alternatywą dla SLD, jak niejaki Lepper, albo pono wszystkich Polaków. Jedyną prawdziwą prawicową alternatywę o pierwszej w nocy Rokita osobiście zdejmował ! Ale na te przedstawienie przez cały ten czas wiekszość Polakow daje się nabierac! co dobrze świadczy o Polakach jako ludizach wierzących innym ludziom zwłaszcza tym z telewizji ! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Bredzą i inni 14.06.03, 14:08 Nie tylko Rokita, ale również przedstawiciele PiS i LPR powtarzali wczoraj w TV, że to samoobrona uratowała Millera. Ale dzisiejsza "GW" publikuje dokładny wykaz kto i jak głosował. Wynika z niego, że za rządem głosowało 4 BYŁYCH posłów Samoobrony, a nieobecnych było 7 posłów aktualnych. A wynik głosowania był: 236 ZA i 213 PRZECIW. Jeżeli więc owych 7 posłów Samoobrony przyszłoby na głosowanie i głosowałoby przeciw rządowi, to przeciw byłoby 220. Gdyby jeden poseł Samoobrony który głosował ZA, głosował PRZECIW, to za rządem byłoby 235 a przeciw - 221. A gdyby nawet przyjąć fantastyczną hipotezę, że Lepper owych czterech byłych powyrzucał z klubu w ciągu 2 lat tylko po to żeby teraz głosowali za rządem, to nawet wtedy byłoby 231 głosów za rządem a 225 przeciw. Czy więc ci, którzy lansują tezę że "Samoobrona uratowała Millera" sami nie umieją liczyć, czy liczą na to, że liczyć nie umieją ich słuchacze ? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol To kraj bredzących 14.06.03, 22:03 Rokita nie jest moim ulubionym bohaterem świata polityki. Jednakowoż bredzi on znacznie mniej od obecnego premiera, nie mówiąc już o panu Lepperze. Gdyby politycy bredzili tyle tylko co Rokita, w Polsce nie byłoby najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: To kraj bredzących - vide mpnopol! 14.06.03, 23:05 monopol napisał: > Rokita nie jest moim ulubionym bohaterem świata polityki. Jednakowoż bredzi on > znacznie mniej od obecnego premiera, nie mówiąc już o panu Lepperze. Gdyby > politycy bredzili tyle tylko co Rokita, w Polsce nie byłoby najgorzej. > Nie dość, że pisze jak zwykle glupoty, to jeszcze podpisuje je "szlachetny" monopol! To szlachectwo przy tym poziomie to kpina albo głupi żart! A szlachectwo zobowiazuje, panie monopol! Tylko skąd pan ma o tym wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Proszę - nasz forumowy UB-ek znów kąsa 14.06.03, 23:23 Cześć panie tajniak. Smutne to czasy, kiedy wyżyć się można wirtualnie jedynie... Chciałoby się wysłać kogoś do karceru, nieprwadaż? Niestety proszę pana, tamte chwile minęły bezpowrotnie. Mimo, że pana ukochany Leszek Miller ostał się jeszcze na stołku premierowskim, to stalinowska dyktatura nie wróci. Swoją drogą, gdzie pan obecnie pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: Proszę - nasz forumowy UB-ek znów kąsa 15.06.03, 15:41 monopol napisał: > Cześć panie tajniak. Smutne to czasy, kiedy wyżyć się można wirtualnie > jedynie... Chciałoby się wysłać kogoś do karceru, nieprwadaż? Niestety proszę > pana, tamte chwile minęły bezpowrotnie. Mimo, że pana ukochany Leszek Miller > ostał się jeszcze na stołku premierowskim, to stalinowska dyktatura nie wróci. > > Swoją drogą, gdzie pan obecnie pracuje? Inwektywy i epitety to ulubiona broń tych, których na nic wiecej nie stać. Ale UBek to już nieco archaiczne, Panie hehe szlachetny! Proponuję zaktualizować repertuar, np pedofil, liberał.. Bo mason też już trąci myszką. Swoją drogą, nie mogę sie nadziwić, ze do tej pory nie nazwał mnie Pan Żydem! To ulubiony epitet ludzi na pańskim poziomie. A moje miejsce pracy, rozumiem, interesuje Pana wg starych nawyków - donosik, anonimek, głuchy telefonik od czasu do czasu. Ejże, Panie hihihi szlachetny, czy Pan przypadkiem nie stosuje metody - łapaj złodzieja!!!?? > Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Inwektywy, epitety... 15.06.03, 16:18 Jak niby mógłbym Cię nazwać? Liberał? Nie, nie - nie rozśmieszaj mnie Kitop. Żyd? Czy to inwektywa? Pedofil? A cóż mnie obchodzą Twoje preferencje seksualne? Mason? Trąci myszką. UB-ek natomiast bardzo mi do Ciebie pasuje... Takie jakoś mam wrażenie po lekturze iluś tam Twoich postów... Siedzę już tu jakiś czas i mam nosa do takich, jak Ty, tęskniących za poprzednim ustrojem. Piszesz, że nie stać mnie na więcej niż inwektywy... Ale przecież UB-ek nie jest słowem obraźliwym, nieprawdaż? Wymieniłem jedynie nazwę Twego zawodu z czasów PRL-u. Czyżbyś poczuł się urażony? No nie przesadzaj, to znaczyłoby, że wstydzisz się tego, co robiłeś... Twoja praca... Nie prosiłem o miejsce zatrudnienia i podanie adresu. Interesuje mnie jedynie, jak ludzie z aparatu władzy poprzedniego systemu radzą sobie obecnie. Może preacujesz w firmie ochroniarskiej na przykład? Donosić na Ciebie by mi się nie chciało. Raz, że nieszkodliwy jesteś póki co, dwa, weź jednak pod uwagę, że nie wszyscy w życiu robią to samo, co Ty. To Ty żyłeś w świecie anonimów i donosów, nie ja... Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: Inwektywy, epitety...czyli smutek monopola. 15.06.03, 23:28 monopol napisał: > Jak niby mógłbym Cię nazwać? > > Liberał? Nie, nie - nie rozśmieszaj mnie Kitop. > Żyd? Czy to inwektywa? > Pedofil? A cóż mnie obchodzą Twoje preferencje seksualne? > Mason? Trąci myszką. > > UB-ek natomiast bardzo mi do Ciebie pasuje... Takie jakoś mam wrażenie po > lekturze iluś tam Twoich postów... Siedzę już tu jakiś czas i mam nosa do > takich, jak Ty, tęskniących za poprzednim ustrojem. > > Piszesz, że nie stać mnie na więcej niż inwektywy... Ale przecież UB-ek nie > jest słowem obraźliwym, nieprawdaż? Wymieniłem jedynie nazwę Twego zawodu z > czasów PRL-u. Czyżbyś poczuł się urażony? No nie przesadzaj, to znaczyłoby, że > wstydzisz się tego, co robiłeś... > > Twoja praca... Nie prosiłem o miejsce zatrudnienia i podanie adresu. Interesuje > > mnie jedynie, jak ludzie z aparatu władzy poprzedniego systemu radzą sobie > obecnie. Może preacujesz w firmie ochroniarskiej na przykład? > > Donosić na Ciebie by mi się nie chciało. Raz, że nieszkodliwy jesteś póki co, > dwa, weź jednak pod uwagę, że nie wszyscy w życiu robią to samo, co Ty. > > To Ty żyłeś w świecie anonimów i donosów, nie ja... Oj żył Pan, Panie monopol, żył Pan, tak samo jak wszyscy żyliśmy. Tylko może wówczas Pan tego nie dostrzegał albo bał się do tego przyznać. Albo wcale to Panu nie przeszkadzalo. Znam wielu takich jak Pan, odważnych po roku 90, takich "pędzących aby pomóc zwyciestwu". Nawet nie pytam, co Pan wtedy robił, bo już przyzwyczaiłem się do różnych krętackich odpowiedzi na ten temat. I nie chcę słyszeć po raz kolejny, że Pan walczył z komuną nie płacąc w tramwaju za bilet. Rzecz w tym, ze Pan, Panie monopol, nadal jest przesiąkniety tamtymi czasy i tamtym sposobem myślenia, znacznie bardziej niż ja, człowiek tamtej władzy. To Pan uważa, że ktoś, kto ma inne zdanie niż Pan, jest UBekiem i nie zasługuje na jakikolwiek szacunek. To Pan ma nomen omen "monopol" na jedyną, słuszną rację, tak jak kiedyś Partia, "matka nasza". To zart, Panie monopol, żart z tą matką, niech sie Pan tak nie cieszy. Pan się już nigdy nie wyzwoli z tamtego sposobu myślenia i to jest dramat ogromnej części naszego pokolenia. Bo nie o to chodzi czy Pan jest czarny, czerwony czy zielony, chodzi o to, ze Pan nie uznaje prawa innych do myslenia inaczej. To jest gorsze niż komuna, Panie monopol. I do tego wszystkiego jest Pan jeszcze zwykłym kłamczuchem i hipokrytą. Pan dobrze wie, że UBek to obraza tak samo jak Żyd - w ustach takich jak Pan. I proszę nie zwracać sie do mnie per ty, byle komu nie pozwalam na takie poufałości. > Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Hihihi - wywód UB-eka :O) 15.06.03, 23:43 kitop napisał: > Oj żył Pan, Panie monopol, żył Pan, tak samo jak wszyscy żyliśmy. Tylko może > wówczas Pan tego nie dostrzegał albo bał się do tego przyznać. Albo wcale to > Panu nie przeszkadzalo. Znam wielu takich jak Pan, odważnych po roku 90, > takich "pędzących aby pomóc zwyciestwu". Nawet nie pytam, co Pan wtedy robił, > bo już przyzwyczaiłem się do różnych krętackich odpowiedzi na ten temat. I nie > chcę słyszeć po raz kolejny, że Pan walczył z komuną nie płacąc w tramwaju za > bilet. Rzecz w tym, ze Pan, Panie monopol, nadal jest przesiąkniety tamtymi > czasy i tamtym sposobem myślenia, znacznie bardziej niż ja, człowiek tamtej > władzy. To Pan uważa, że ktoś, kto ma inne zdanie niż Pan, jest UBekiem i nie > zasługuje na jakikolwiek szacunek. To Pan ma nomen omen "monopol" na jedyną, > słuszną rację, tak jak kiedyś Partia, "matka nasza". To zart, Panie monopol, > żart z tą matką, niech sie Pan tak nie cieszy. Pan się już nigdy nie wyzwoli z > tamtego sposobu myślenia i to jest dramat ogromnej części naszego pokolenia. Bo > > nie o to chodzi czy Pan jest czarny, czerwony czy zielony, chodzi o to, ze Pan > nie uznaje prawa innych do myslenia inaczej. To jest gorsze niż komuna, Panie > monopol. > I do tego wszystkiego jest Pan jeszcze zwykłym kłamczuchem i hipokrytą. Pan > dobrze wie, że UBek to obraza tak samo jak Żyd - w ustach takich jak Pan. > I proszę nie zwracać sie do mnie per ty, byle komu nie pozwalam na takie > poufałości. > > Wyrobiłeś 350% normy w odsłanianiu prawdy. Niczym TVP pod rządami Roberta Kwiatkowskiego. Walnij te informacje o mnie w całkiem nowym wątku proponuję. Może mieć na przykład tytuł "O tym jak monopol żył w PRLu". Niech sobie ludzie poczytają, to pękną ze śmiechu. Rozumiem, że byle kto nie może do Ciebie zwracać się per "Ty". Ale ja nie jestem byle kto... Widzę, że złość Cię bierze - nie lubisz być demaskowany. Kogo rozpracowywałeś? Opozycję, Kościół, swoich? Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: Hihihi - wywód gluptaka 16.06.03, 22:52 > > Rozumiem, że byle kto nie może do Ciebie zwracać się per "Ty". > Ale ja nie jestem byle kto... > > Jest Pan Panie monopol, jest Pan byle kim, albo jeszcze gorzej! > Odpowiedz Link Zgłoś
monopol W Twych oczach to komplement UB-eku 17.06.03, 07:10 kitop napisał: > > Jest Pan Panie monopol, jest Pan byle kim, albo jeszcze gorzej! Generalnie - nie mogę być byle kim - z komunistami w odróżnieniu od Ciebie nie współpracowałem. Obelga, rzucona przez Ciebie w moim kierunku, brzmi niczym pochwała. A wszyscy ludzie, których nie lubisz zasługują na mój szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: W Twych oczach to komplement UB-eku - ??????? 17.06.03, 21:59 monopol napisał: > > Obelga, rzucona przez Ciebie w moim kierunku, brzmi niczym pochwała. > > A wszyscy ludzie, których nie lubisz zasługują na mój szacunek. Nie lubię napewno Hitlera i Stalina. Gratulacje, Panie monopol! Nie lubie także zwyklych głupków, do których Pan żywi taki szacunek. Ciagnie swój do swego! Łącze wyrazy współczucia! > Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Prowokacja UB-eka! 17.06.03, 22:14 kitop napisał: >Nie lubię napewno Hitlera i Stalina. ( cytat - pisownia oryginalna ) Typowy, oparty na prowokacji tryb działania UB-eków. W PRL-u gdybym powiedział, że również nie lubię Stalina, wsadziłbyś mnie do UB-eckiego karceru. Weź jednak pod uwagę, że PRL skończył się 14 lat temu. Obecnie za krytykę Stalina nic mi nie zrobisz... A więc nie lubię Hitlera i Stalina! I co UB-eku? Nie założysz mi teczki, nie wsadzisz mnie do paki... Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: Prowokacja UB-eka! - według glupolka!!!!! 17.06.03, 22:46 monopol napisał: > kitop napisał: > > >Nie lubię napewno Hitlera i Stalina. > > ( cytat - pisownia oryginalna ) > > Typowy, oparty na prowokacji tryb działania UB-eków. W PRL-u gdybym powiedział, > > że również nie lubię Stalina, wsadziłbyś mnie do UB-eckiego karceru. Weź jednak > > pod uwagę, że PRL skończył się 14 lat temu. Obecnie za krytykę Stalina nic mi > nie zrobisz... > > A więc nie lubię Hitlera i Stalina! I co UB-eku? Nie założysz mi teczki, nie > wsadzisz mnie do paki... Takich głupoli to nawet bezpieka nie zamykala, bo szkoda bylo miejsca w kiciu. Glupolku, przecież ty zywisz szacunek dla Hitler i stalina, stad moje gratulacje! A za krytykę Stalina juz od 56 r. nikt nikogo nie zamykał, w Polsce napewno! To gdzies ty był, bałwanku? Moze siedziałeś na Syberii, za wolność? Ale stamtąd też po 56 mozna było wrócić! To gdzieś ty był, niemoto, jak nic nie wiesz i nic nie rozumiesz? Napisz coś jeszcze, uśmieję sie na świętą noc! > > Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Kitop - UB-ek bezbronny 18.06.03, 07:25 kitop napisał: > Takich głupoli to nawet bezpieka nie zamykala, bo szkoda bylo miejsca w > kiciu. A jednak jesteś zorientowany w temacie prac bezpieki. Potwierdzasz moje przypuszczenia - byłeś UB-ekiem. Oskarżasz mnie o głupotę, ponieważ odkryłem tu na forum Twoją przeszłość. Skończyły się argumenty, więc pozostało Ci tylko wyzwać mnie od czubów. W czasach komuny zamykaliście ludzi, którzy byli Wam przeciwni, do szpitali dla chorych psychicznie. Teraz nie możesz tego zrobić, ale powyzywać monopola od głupków zawsze możesz. Niestety świadczy to o Twojej słabości. > Glupolku, przecież ty zywisz szacunek dla Hitler i stalina, stad moje > gratulacje! Typowy ponownie chwyt ubecki - nigdzie nie napisałem, że lubię Stalina. Napisałem wyraźnie, że go nienawidzę, ale Ty odwracasz kota ogonem. Ciągle te same metody... Chcesz mnie postawić w tym samym szeregu, w którym sam stoisz. Niestety ludzie mnie już tu znają i bez trudu rozpracują Twoją obłudną grę. > A za krytykę Stalina juz od 56 r. nikt nikogo nie zamykał, w Polsce > > napewno! Wystarczy, że zamykaliście za to do roku 1956. Potem zamykaliście natomiast na przykład za krytykę Jaruzelskiego - Waszego rodzimego idola. > To gdzies ty był, bałwanku? Moze siedziałeś na Syberii, za wolność? Chciałbyś. Ale mi się upiekło, z powodów oczywistych. Za krótko jednak jesteś na forum, żeby wiedzieć dlaczego mi się upiekło. Na Syberii siedziało za to aż trzech członków mojej rodziny. To wystarczy, żebyśmy znienawidzili komunizm i ludzi, którzy go bronią. > Ale stamtąd też po 56 mozna było wrócić! Ktoś z mojej rodziny wrócił stamtąd po 11 latach. Już nigdy nie był taki sam jak przed wyjazdem. Ty nie masz pojęcia co to znaczy. >To gdzieś ty był, niemoto, jak nic nie > > wiesz i nic nie rozumiesz? Napisz coś jeszcze, uśmieję sie na świętą noc! Nawet dziś potrafisz być okrutny i śmiać się z nieszczęścia ludzi, których krzywdziłeś w poprzednim systemie. Niestety w ostatecznym rozrachunku przegraliście, więc mnie Twój śmiech nie rusza. Wy się kończycie Kitop, nic już dla Was tu nie pozostało. Możesz jedynie sobie pogadać lub popisać... Żegnam bez żalu. Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: Kitop - UB-ek bezbronny do głupolka 18.06.03, 21:44 monopol napisał: > > > > > > W czasach komuny zamykaliście ludzi, którzy byli Wam przeciwni, do szpitali dlachorych psychicznie. Teraz nie możesz tego zrobić, ale powyzywać monopola od > głupków zawsze możesz. > Potem zamykaliście natomiast na > przykład za krytykę Jaruzelskiego - Waszego rodzimego ido > > Aleś ty glupi monopol, żal serce ściska! Ale się przynajmniej przyznałeś, ze za komuny siedziałeś w wariatkowie! I nie pieprz, że za politykę, bo twoje poglady nawet za komuny mogły przyprawić UBeków o kolkę ze śmiechu. Siedziałeś boś głupi i napewno niebezpieczny dla otoczenia, więc cię zapudłowali. Dzis jesteś stary i niegroźny, to cię puścili. A to co tu wypisujesz kwalifikuje sie najwyzej do obsmiania. I do współczucia, monopol, hehehe szlachetny ( ale ty masz poczucie humoru!). Współczuję ci, bo mimo,że jestem jak twierdzisz UBek, otrzymalem staranne wychowanie w polskiej, katolickiej, ziemiańskiej rodzinie gdzie między innymi nauczono mnie, że z ułomnych śmiać się nie należy. A przecież głupota to takie samo kalectwo jak garb albo krótsza noga. Więc ci współczuję monopol i już wiecej smiać się z ciebie nie będę, nie wypada. Ale mam prosbę, nie pisz wiecej o polityce, co? Bo znowu mnie rozśmieszysz a nie wypada przecież! Dobranoc, śpij spokojnie, już nikt na ciebie nie czycha, nie bój się, pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Marny z Ciebie agent UB-eku 18.06.03, 22:32 kitop napisał: > Dzis > jesteś stary i niegroźny, to cię puścili. Buahahahaha))) Powtarzam - otwórz specjalny wątek poświęcony mojej osobie. Będzie niezły ubaw))) Nie odpowiedziałeś mi na pytanie - rozpracowywałeś opozycję, Kościół czy swoich? -- stary monopol Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: Monopol na głupotę, czyli.... 18.06.03, 23:16 monopol napisał: > > Powtarzam - otwórz specjalny wątek poświęcony mojej osobie. Będzie niezły > ubaw))) > > Nie odpowiedziałeś mi na pytanie - rozpracowywałeś opozycję, Kościół czy swoich > ? > > -- > stary monopol Wiesz, stary brzmi juz lepiej, mniej smiesznie niż szlachetny! Ucz się, ucz, moze jeszcze cos z ciebie bedzie. Ale na specjalny wątek nie zasłuzyłeś, nie przesadzaj! Co ja psychiatra jestem, czy co? A rozpracowywałem wszystkich, jak leci, głownie "prawdziwych Polaków" I jak to możliwe, ze ciebie nie spotkałem? Może ty jesteś taki "prawdziwy" jak i szlachetny? Musiałeś sie głupolku nieźle kamuflować! Ale co ja mówię, przecież ty ukrywałeś sie u czubków! Zupełnie zapomniałem! Ale ty jesteś cwaniak, głupolku! Napisz coś jeszcze, dobrze mi robisz na sen! Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Śpij UB-eku, śpij... 18.06.03, 23:26 Jakie są sny Kitopa? Sny o potędze? Minionej? Śnij, śnij sobie... Wiesz co? Musisz jeszcze potrenować na forum trochę. Nie sztuką jest pisać posty kloaczne panie eksponacie z poprzedniej epoki. Musisz wyjść z szamba na powierzchnię. Inaczej utoniesz... Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: Szambelan, czyli głupol z szamba 19.06.03, 15:09 monopol napisał: > Jakie są sny Kitopa? > > Sny o potędze? Minionej? Śnij, śnij sobie... > > Wiesz co? Musisz jeszcze potrenować na forum trochę. Nie sztuką jest pisać > posty kloaczne panie eksponacie z poprzedniej epoki. Musisz wyjść z szamba na > powierzchnię. Inaczej utoniesz... > > Dobranoc. Znów "szlachetny"? Hehehe! A myslalem, ze co nieco zmądrzałeś. Ale gdzie tam, głupota jest jednak nieuleczalna. A teraz sprowadziłeś te przekomarzanki do właściwego dla ciebie poziomu, czyli do poziomu szamba! Dziekuję, na tym poziomie jeszcze nie bywałem i nie będę. Moze dlatego nadal czuję sie dobrze, czego i tobie malutki głupolku życzę. Żegnam, ale nie myśl sobie, że ci odpuszczę jakieś kolejne bzdury jeżeli będziesz je nadal wypisywał. A moze zrób sobie małą przerwę, poczytaj co nieco, trochę pomyśl... Boze, co ja gadam, do kogo?? Już chyba umrę niepoprawnym optymistą! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palant Re: Prowokacja UB-eka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.03, 13:46 monopol napisał: > kitop napisał: > > >Nie lubię napewno Hitlera i Stalina. > > ( cytat - pisownia oryginalna ) > > Typowy, oparty na prowokacji tryb działania UB-eków. W PRL-u gdybym powiedział, > > że również nie lubię Stalina, wsadziłbyś mnie do UB-eckiego karceru. Weź jednak > > pod uwagę, że PRL skończył się 14 lat temu. Obecnie za krytykę Stalina nic mi > nie zrobisz... > > A więc nie lubię Hitlera i Stalina! I co UB-eku? Nie założysz mi teczki, nie > wsadzisz mnie do paki... > > Brawo monopol !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aram Re: Prowokacja UB-eka! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 22:00 Gość portalu: Palant napisał(a): > > > > > Brawo monopol !!! Palant! Ty naprawdę jesteś palant!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Rokita z żalu bredzi IP: *.onhill.gda.pl 14.06.03, 23:07 Rokita zawsze bredził ))) Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: Rokita z żalu bredzi 14.06.03, 23:42 Gość portalu: aaa napisał(a): > Rokita zawsze bredził ))) Nie będzie dobrze w tym naszym ukochanym kraju jak ludzie rozsądni nie znajdą posłuchu. Łatwiej niż zrozumienie przychodzi Polakom szydzenie. A Rokita? Cóż , ja też miałem nadzieję , że ten rząd pójdzie sobie do historii i nigdy więcej go nie zobaczymy...Przecież wielu z nas ma wiedzę, nie tylko przeczucie i daleko idące podejrzenie, że Miller nie jest w stanie poza walką o stołek i dobrobyt aparatu do innych sensownych działań. Polacy patrzą i nie widzą , jak zobaczą to nie pojmują , jak nawet coś pojmą to od razu zapominają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Rokita bredzil wczesniej i bez zalu... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.03, 16:19 pozdraviam Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Rokita bredzil wczesniej i bez zalu... 15.06.03, 16:49 Gość portalu: J.K. napisał(a): > pozdraviam Tak jak w takim razie nazwiemy wypowiedzi pana Millera i spolki??! Czas pokaze jak bedzie oceniany ten rzad , bo jak na razie w sprawach gospdarczych nie zrobil NIC!!! Ale dla tej ekipy glownym celem jest pozostanie jak na dluzej na stolkach. A ze wszystko powoli sie wali , kogo to interesuje, nastepna partia obligacji skarbu panstwa , troche przekretow z budzetem i jakos bedzie !. A co pozniej ? o to nich sie martwia przyszle pokolenia.Smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycho Re: IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 17.06.03, 08:45 Dodam jeszcze,że mimo tego społeczeństwo i tak zagłosuje za komuną.I to jest najsmutniejsze.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Rokita to palant i kabotyn. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 09:48 Gość portalu: Rycho napisał(a): > Dodam jeszcze,że mimo tego społeczeństwo i tak zagłosuje za komuną.I to jest > najsmutniejsze.Pozdr To zmień sobie Rsiu palancie społeczeństwo ! Albo wypierdalaj na Białoruś ! Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Re: Rokita to palant i kabotyn. 17.06.03, 11:42 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > Gość portalu: Rycho napisał(a): > > > Dodam jeszcze,że mimo tego społeczeństwo i tak zagłosuje za komuną.I to je > st > > najsmutniejsze.Pozdr > To zmień sobie Rsiu palancie społeczeństwo ! Albo wypierdalaj na Białoruś ! Co wy ? Rudej kurwy nie lubice ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Miller z żalu bredzi 17.06.03, 12:46 indris napisał: > Powiedział, że "rządzi koalicja Miller-Lepper". A to dlatego, że Millera > uratowali m. in. posłowie WYRZUCENI niegdyś z Samoobrony. Lepper z Samoobroną > głosował przeciw, ale cóż to dla Rokity ? Wściekłość i żal odbierają rozum. jak widzę Millera to scyzoryk mi się w kieszeni otwiera,za grosz honoru i godności ten facet nie ma,nie mówiąc już o intelekcie,którego brak razi straaasznie,co do Leppera to szkoda jakichkolwiek słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Rokita to palant i kabotyn ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 12:53 wiktoria21 napisała: Masz rację, Wikciu ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Miller to palant ! 17.06.03, 12:55 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > wiktoria21 napisała: > > > Masz rację, Wikciu ! wiem,że mam rację mówiac,ze Miller to intelektualne zero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Rokit to palant i kabotyn ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 13:08 wiktoria21 napisała: > Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > > > wiktoria21 napisała: > > > > > > Masz rację, Wikciu ! > > wiem,że mam rację mówiac,ze Miller to intelektualne zero Wiem, wiem Wiksiu, że podświadomie kochasz się w Millerze. Fakt. To jedyny facet wśród tej plejady nieudaczników i onanistów (Giertych od walenia gruchy rozregulował sobie przysadkę). Kup sobie większy wibrator (Elżbieta z Kanady Ci poradzi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek M. Re: Rokit to palant i kabotyn ! IP: 157.25.131.* 17.06.03, 13:28 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > wiktoria21 napisała: > > > Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > > > > > wiktoria21 napisała: > > > > > > > > > Masz rację, Wikciu ! > > > > wiem,że mam rację mówiac,ze Miller to intelektualne zero > > Wiem, wiem Wiksiu, że podświadomie kochasz się w Millerze. > Fakt. To jedyny facet wśród tej plejady nieudaczników i onanistów (Giertych od > walenia gruchy rozregulował sobie przysadkę). > Kup sobie większy wibrator (Elżbieta z Kanady Ci poradzi). Dokładnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria21 Re: Miller to palant ! 18.06.03, 10:36 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > > Wiem, wiem Wiksiu, że podświadomie kochasz się w Millerze. --- tak oczywiście,nawet zawodówy ten półgłówek nie skończył,z takimi ludźmi się nie zadaję --- Poza tym nienawidzę KOMUNISTOW!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Indris z gorąca znowu bredzi?:) 17.06.03, 13:43 Witaj socjalu! Indris, cosik mi się widzi, że Ty bredzisz! Chcesz powiedzieć, że "sama-brona" nie jest w kolalicji z SLDUP-ą? Przecie masz oczy i uszy, nie? Może gorzej z tym, no wiesz... z tym co się czasem z niego wodę robi), no ale myślę, iż aż tak źle się nie czujesz w tym upale? pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Oczy, uszy i arytmetyka 17.06.03, 15:07 Dokładne wyniki głosowania podawała sobotnia "GW". Jak z nich wynikało, wotum zaufania przeszło większością 23 głosów. Wszyscy obecni posłowie Samoobrony oprócz jednego głosowali przeciw. Ten jeden głosował za, twierdzi, że omyłkowo, ale oczywiście mógłby łgać. Nieobecnych posłów Samoobrony było 7. Jeżeli więc siedmiu nieobecnych przyszłoby i zagłosowało przeciw rządowi, to większość stopniałaby do 23 - 7 = 16 głosów. A gdyby ten jeden, co głosował za rządem głosował przeciw, to większość wyniosłaby głosów 14. Jak więc widać, ani absencja posłów Samoobrony, ani "pomyłkowe" głosowanie jednego jej posła za rządem NIE spowodowały wygranej rządu. Dla mnie arytmetyka jest bardziej miarodajna niż powtarzane przez "elyty" mantry o rzekomym sojuszu Miller - Lepper. Chyba, że ktoś twoerdzi wzorem Hegla, że jeśli arytmetyka zaprzecza Rokicie, to tym gorzej dla arytmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Indrisa 17.06.03, 15:15 Indris, zostaw już to liczenie, mi chodzi o koalicję ze samo-brono! Jest od początku istnienia tego sejmu, nie widzisz tego? Lepra ze zMyłłerem działa na zasadzie "dobry-zły glina", toż to śmiechu warte! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-777 Re: do Indrisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 15:19 bykk napisał: > Indris, zostaw już to liczenie, mi chodzi o koalicję ze samo-brono! > Jest od początku istnienia tego sejmu, nie widzisz tego? > Lepra ze zMyłłerem działa na zasadzie "dobry-zły glina", toż to śmiechu warte! > hej! Debil może we wszystko uwierzyć, zwłaszcze jeżeli tego chce. A ten żalosny bykk tak badzio ale to badzio tego chce ! Że to nie ma sensu ? A co dla takiego głupka jak bykk znaczy sens ? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Indrisa 17.06.03, 15:38 P-iedolnięty 777 razy, widzę, że cie ubodło szmato czerony popaprańcu? Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: do Indrisa - umyj się! 17.06.03, 22:51 bykk napisał: > P-iedolnięty 777 razy, widzę, że cie ubodło szmato czerony popaprańcu? Durniu, umyj się, juz jesteśmy w Europie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mydło Re: do Indrisa - umyj się! IP: *.am.poznan.pl 19.06.03, 11:19 Kitop już jest w łeuropie ! I myśli , że czerwoni już się umyli ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Rokita z żalu bredzi IP: *.blue.pl 17.06.03, 14:45 Rokita jest mondry bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-777 Re: Rokita z żalu bredzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 14:50 Gość portalu: max napisał(a): > Rokita jest mondry bardzo. A nawet barndzieii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Rokita z żalu bredzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 09:02 a u was murzynów biją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek84 Re: Rokita z żalu bredzi IP: *.in.brzesko.net.pl / 192.168.3.* 19.06.03, 09:10 indris napisał: > Powiedział, że "rządzi koalicja Miller-Lepper". A to dlatego, że Millera > uratowali m. in. posłowie WYRZUCENI niegdyś z Samoobrony. Lepper z Samoobroną > głosował przeciw, ale cóż to dla Rokity ? Wściekłość i żal odbierają rozum. ============================================= Myślałem, że jesteś mądrzejszy niż w pisaniu pierduł !!! Prawie 2 lata rządzi niejaki Miller i co ???? w Polsce jest GORZEJ !!! POczekaj jeszcze troszeczkę jak Miller ze swoją ekipą wyleci, bo na nic innego nie zanosi się. Tylko co wtedy napiszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Rokita z żalu bredzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 09:21 wyleci, ale samolotem do brukseli, stołki już czekają - ciekawe, czy mamy umowę o ekstradycji z Unią ? Gość portalu: jacek84 napisał(a): > > > ============================================= > Myślałem, że jesteś mądrzejszy niż w pisaniu pierduł !!! > Prawie 2 lata rządzi niejaki Miller i co ???? w Polsce jest GORZEJ !!! > POczekaj jeszcze troszeczkę jak Miller ze swoją ekipą wyleci, bo na nic innego > nie zanosi się. > Tylko co wtedy napiszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Miller a prawda 21.06.03, 14:49 Jeżeli Miller poleci, to na pewno nie ja będę go żałował. Mam do niego swoje pretensje, zresztą raczej z lewa niż z prawa. Dlatego uważam Millera za mniejszezło niż PLatformę. Ale moja uwaga NIE miała na celu obrony Millera, tylko zdemaskowanie kłamstwa Rokity. Bo to, że Rokita łgał, jest oczywiste po przejrzeniu wyników głosowania. I jest to niezależne od oceny Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Obecne bezrobocie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.06.03, 15:19 koalicja rzadzaca przejela w spadku po rzadach BUZKA I JEGO POLITYKI SCHLADZANIA GOSPODARKI. Wprawdzie SLD niczego nie poprawilo, ale i nic nie popsulo. Nie wierze, ze prawica ma lepsze pomysly na cokolwiek. Juz pokazala, co potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Czy znacie choć jeden przykład na sukces Rokity? IP: *.stenaline.com 20.06.03, 13:53 Ten człowiek od kilkunastu lat funkcjonuje w polityce. Nie dokonał, nie wygrał, nie przeprowadził nigdy, niczego od początku do końca. A może ktoś da przykład jekiegoś sukcesu tego popaprańca. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Czy znacie choć jeden przykład na sukces Roki 20.06.03, 13:54 Gość portalu: Palnick napisał(a): > Ten człowiek od kilkunastu lat funkcjonuje w polityce. Nie dokonał, nie wygrał, > > nie przeprowadził nigdy, niczego od początku do końca. > A może ktoś da przykład jekiegoś sukcesu tego popaprańca. Włoski mu wyszli. Ale byli rude. Ale to jedyne co tej rureczce wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś