Gość: mahoney IP: *.man.polbox.pl 19.06.03, 01:10 Rokita jest wykurwisty , szacunek i poparcie dla goscia , ze probuje mieszac w tym sldowskim gownie jebac sld Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawski Re: Rokita rzadzi !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 09:04 on nie miesza, on ich ustawia w szeregu według kolejności do pierdla ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Rokita rzadzi !!!!!!!!!! IP: *.in.brzesko.net.pl / 192.168.3.* 19.06.03, 09:13 Na pytania Rokity, niejaki Miller całkowicie zatracił wątek i mowę. Miller, to prawdziwy polityczny debil. Błyskotliwość polityczna = zero . Tutaj jest prawdziwe zero !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alen Re: Rokita rzadzi !!!!!!!!!! IP: *.i-one.at 19.06.03, 09:44 Gość portalu: leo napisał(a): > Na pytania Rokity, niejaki Miller całkowicie zatracił wątek i mowę. Miller, to > prawdziwy polityczny debil. Błyskotliwość polityczna = zero . Tutaj jest > prawdziwe zero !!! > Nigdy nie byłem dobrego zdania o Rokicie , trochę był mało rzeczowy i gubił się we własnych wypowiedziach. Może facet się wyrobił , jakkolwiek nie jest obecnie jestem za Rokitą . Millera wieczny śmiech do kamery znikł z twarzy i zabrakło mu rzeczowych argumentów . Widać po mimice twarzy jak również po odpowiedziach Millera , że ma on coś na sumieniu . Zaczyna się chłop mieszać we własnych wypowiedziach i szuka ucieczki w sposób bardzo naiwny . Kto zajmuje stanowiska publiczne powinien mieć do spowiedzi publikę . Brawo Rokita , tylko tak dalej . Może Tobie uda się oczyścić życie polityczne w Polsce od tego bagna . Może Ty przywrócisz znaczenie tym co powinni służyć społeczeństwu . Może Tobie uda się rzucić jeden kamień , który spowoduje lawinę zagonienia tego motłochu do odpowiedzialności . Tylko tak dalej Rokita , bądź twardy i bezkompromisowy . Alen. Odpowiedz Link Zgłoś
kitop Re: Rokita rzadzi !!!!!!!!!! 19.06.03, 21:25 Gość portalu: leo napisał(a): > Na pytania Rokity, niejaki Miller całkowicie zatracił wątek i mowę. Miller, to > prawdziwy polityczny debil. Błyskotliwość polityczna = zero . Tutaj jest > prawdziwe zero !!! Nie, coś ci się pomerdało! Zero to przecież Ziobro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Rokita rzadzi !!!!!!!!!! IP: *.net.autocom.pl 19.06.03, 12:16 Wiadomo, że dla takicch niedorobów jak ROKIZIO [2w1]nie ważne jest czy mówi się dobrze czy źle. Ważne by istnieć w mediach. Zewrzyjmy szeregi. Milczmy więc. To dopiero byłaby zbawa. We środę wyszedł ponownie zaścianek rokitnika. Wpadł? Nie!.Został nagi jak to jest na codzień. Płaczącą kobietę prowadził za rękę, ale wcześniej to on zabrał jej pracę = konkordat + AWS + Balcerowicz. Warto więc milczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królczek Re: Rokita rzadzi !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.03, 12:44 Alicja puść parówkę z ręki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefet Re: jeszcze nie IP: *.visp.energis.pl 19.06.03, 14:09 Ale miejmy nadzieję będzie. Należy mu się za wyzerowanie największego bydlęcia wśród SLD-owców. Odpowiedz Link Zgłoś
jarsoon Re: jeszcze nie 19.06.03, 14:24 jestem z SLD, mam 27 lat i co??? mnie tez ma wyzerowac?? moze zrobcie obozy koncentracyjne dla SLD? a gdzie Wasze wartosci katolickie? po wyjsciu z koscioła zostawiacie je w konfesjonale!! tyle agresji z Was wyłazi ze az wstyd ze smiecie sie nazywac chrzescijanami! co do Rokity to czy on jest w stanie cokolwiek komus udowodnic??? wczoraj ogladalem jego meczenie materii podczas przesluchania Millera i sory ale nic odkrywczego to on tam nie powiedzial! mowicie ze skazac jakiegos sldziaka, ale za co? jakies dowody prosze? bo Wasze slowo to troszke za malo! no chyba ze zastosujecie reguły stalinowskie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: jeszcze nie 20.06.03, 13:25 jarsoon napisał: > jestem z SLD, mam 27 lat i co??? mnie tez ma wyzerowac?? moze zrobcie obozy > koncentracyjne dla SLD? a gdzie Wasze wartosci katolickie? po wyjsciu z > koscioła zostawiacie je w konfesjonale!! tyle agresji z Was wyłazi ze az wstyd > ze smiecie sie nazywac chrzescijanami! Nie jestem chrześcijaninem...nie jestem z SLD i co??? Agresja nie jest "wyznaniowa", sądzę , że jest jej tak wiele, bo wynika z bezsilności ludzi widzących zło i nie potrafiących nic zmienić gdyż "grupy trzymające władze, sztamę, interesy" są już poza zasięgiem sprawiedliwości. Wiara nie ma tutaj nic do rzeczy. A Twoje 27 lat to wg mnie żadne usprawiedliwienie tego , że jesteś w SLD. Za stary żeby nic nie rozumieć , a za młody , żeby wszystko zrzucać na demencję. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: jeszcze nie Krysia 20.06.03, 13:39 Krysia, Ty pomyśl deko! Potem stukaj! Jarson, masz 27 lat, to nie znaczy,że jesteś głupek! Kitop, jesteś palantem na tym F., więc sie nie dziwię, takie życie. Rokita zrobił z waszego "guru" kłamcę i to wszyscy w Polsce widzieli i słyszeli! zMyłłer się wykręcał jak piskorz, a Łokita go po prostu przyszpilił! Czego sie czerwońcy boicie? No czego? Jesteście żałośni i podupceni! Żal mi was, ale nareszcie ktoś dał na to dowód!!! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Rokita popieral rzad Buzka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.06.03, 14:30 a to rzad Buzka doprowadzil do najwiekszego bezrobocia w historii Polski. Rokita sam nie majac zadnych pomyslow na wyrwanie Polski z gospodarczej stagnacji, zmierza jedynie do obalenia rzadu i dorwania sie ponownie do wladzy. To cala jego filizofia. Jako osobowosc jest dla mnie nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
jarsoon Re: Rokita popieral rzad Buzka 19.06.03, 14:39 dodatkowo to wskaznikiem jego poparcia byly wybory w Krakowie gdzie dostał w dupcie!!!!! tam gdzie sie pojawia Janek Maria tam zaczyna sie balagan i rozkład! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Do Sld-owskiego 27-latka 19.06.03, 15:00 jarsoon napisał: > dodatkowo to wskaznikiem jego poparcia byly wybory w Krakowie gdzie dostał w > dupcie!!!!! tam gdzie sie pojawia Janek Maria tam zaczyna sie balagan i > rozkład! Tam, gdzie SLD siedzi ze swoimi starymi strukturami i partyjniackimi ukladami (wiwat Kolesie! precz z siepaczami! - czy jakos tam) jest korupcja, zlodziejstwo i totalna granda. Ja sama w czasie poprzedniej kampanii wyborczej, dalam sie uludzic, ze ci panowie maja choc odrobine przyzwoitosci. Widzialam paru poslow prawicowych opetanych goraczka szukania "posady", kiedy juz wiedzieli, ze do kolejnego sejmu sie nie dostana. Natomiast to, co wyprawia Miller i jego zwolennicy, przypomina najczarniejsze karty z historii PRL-u. Byc moze jestes idealista. Ale ktoregos dnia staniesz przed wyborem upaprania sie w partyjno-gospodarcze uklady, albo podziekowania za legitymacje. Jesli przyjmiesz oferte, cos na tym zyskasz finansowo i beda Ciebie trzymac, nawet szantazem, bo Ci "pomogli". Nie chce sugerowac, ze przylaczyles sie do kliki, zeby w "jakis" ukladzik sie wpasowac, bo znaczyloby, ze jestes z gruntu nieuczciwy i zepsuty. Popatrz, co sie dzieje: - sprawa Agory i Millera (Rywin dla mnie jest tam tylko szyldem) - Leki - agencja rynku rolnego - a FOZZ? - a Wieczerzak? - to tez sld, jakbys chcial cos innego napisac. mozna wymieniac bardzo wiele. w tej chwili w kazdej prawie spolce skarbu panstwa cuchnie. Warto w tym sie babrac po sld-owskiej stronie? Mlody jestes. Szkoda kariery. Nie widzisz, co sie dzieje? pozdrawiam L_h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek4 Re: Do Sld-owskiego 27-latka IP: 195.205.254.* 24.06.03, 04:21 warto sie babrac, mowisz o uczciwosci ale czy te Twoje platformersy daja gwarancje prawości????? nikt nieda gwarancji a do tej pory kazdy kto rzadzil kradl!! czy to UW, czy Pecety czyli dzis Pisiaki! i nie mow ze Po to jest nowosc na scenie politycznej bo to taka nowosc jak sld po zwinieciu zagla przez pzpr~! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Rokita rzadzi !!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 05:50 Pan Rokita od dawna robi wrażenie niezrównoważonego.Te Jego częste zmiany partii oraz poglądy polityczne.Najgorsza to agresja która wynika z frustracji i braku poszanowania dla innych i to również tych po stronie prawicy.Nie przysporzy wyborców dla Platformy ale raczej SAmoobrony.Na platformę nie głosują bowiem nieświadomi i bankruci.Niewiem na kogo z prawicy głosować.Chyba nie pójdę na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Rokita rzadzi !!!!!!!!!! 20.06.03, 13:31 Gość portalu: krysia napisał(a): Niewiem na kogo z prawicy głosować.Chyba nie pójdę na > wybory. Słusznie Krysiu! Pójdź do fryzjera, może do kosmetyczki... Tylko nie zawracaj głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Czy ktoś zna choć jeden przykład na sukces Rokity? IP: *.stenaline.com 20.06.03, 13:49 Ten człowiek od kilkunastu lat funkcjonuje w polityce. Nie dokonał, nie wygrał, nie przeprowadził nigdy, niczego od początku do końca. A może ktoś da przykład jekiegoś sukcesu tego popaprańca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczyk Re: Czy ktoś zna choć jeden przykład na sukces Ro IP: *.mnc.pl 20.06.03, 13:59 Jeden przyklad to ze ratuje honor ksztalcenia w polsce. Popatrz na komisje same doktory i takie tam a jedna pani w galopujacym tepie goni wyksztalcenie i gdy nie on to mamy z poziomem debili lacznie z doktorem lewandowskim rzucajacym łacina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Do Palnicka: - o sukcesie Rokity... IP: 192.120.171.* 20.06.03, 14:28 facet ten nie ma zadnych wyraznych pogladow, no liberal ogolnie, powiedzmy. (ale gdzie mu tam np. do Tuska, mimo, ze i Tusk nie jest bohaterem moich marzen) nie ma zadnej osobowosci, ani telewizyjnego profilu... przynaleznosc partyjna, delikatnie mowiac, zmienna... Slowem: nic specjalnego... I to Nic trzyma sie blisko szczytow polskiej sceny politycznej, juz kilkanacie lat... To jest jakis sukces... - Ilu innym sie to udalo? Nawet takie tuzy i legendy jak Frasyniuk, czy Bujak sa aut... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Do J.K.: - o sukcesie Rokity... IP: *.stenaline.com 20.06.03, 14:37 Gość portalu: J.K. napisał(a): > facet ten nie ma zadnych wyraznych pogladow, no liberal ogolnie, powiedzmy. > (ale gdzie mu tam np. do Tuska, mimo, ze i Tusk nie jest bohaterem moich marzen > ) > nie ma zadnej osobowosci, ani telewizyjnego profilu... > przynaleznosc partyjna, delikatnie mowiac, zmienna... > > Slowem: nic specjalnego... > > I to Nic trzyma sie blisko szczytow polskiej sceny politycznej, > juz kilkanacie lat... > > To jest jakis sukces... > - Ilu innym sie to udalo? > Nawet takie tuzy i legendy jak Frasyniuk, czy Bujak sa aut... --------------- Zgoda to prawdziwy sukces. Tyle, że Rokita zarzuca Millerowi nadmierną "giętkość polityczną", zmiany zdania itp. Mozna to interpretować jako zwalczanie realnego konkurenta w tym co sam robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Oczywiscie... IP: 192.120.171.* 20.06.03, 17:02 jest to takie samo Nic, jak M..., i chcialby zajac ten sam stolek... Pisze to bez specjalnej radosci, jako sympatyk SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Rokita rzadzi !!!!!!!!!! IP: *.blue.pl 20.06.03, 14:15 Rokita mondry jest bardzo i to wiom wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś