g_rzesio 21.06.03, 21:29 widzieliście małego hitlerka we Władysłowie co wy NATO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łysy Re: Faszyści w porcie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 21:34 g_rzesio napisał: > widzieliście małego hitlerka we Władysłowie co wy NATO Ja widziałem jak blokował dostęp do portu. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 20:24 Gość portalu: łysy napisał(a): > Ja widziałem jak blokował dostęp do portu. Musiał mieć niezłe 'gabaryty'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ordzyk Re: Faszyści w porcie IP: 80.72.34.* 21.06.03, 22:02 tak zakąpleksionego strączka ciężko znależć,czy zauważyliście ze ten "gościu"nigdy nie patrzy w oczy swojemu rozmówcy,co to znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Faszyści z LPR w porcie IP: *.rdu.bellsouth.net 22.06.03, 05:01 Powinni dostac palami po jajach. g_rzesio napisał: > widzieliście małego hitlerka we Władysłowie co wy NATO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzt Re: Faszyści z LPR w porcie IP: 191.254.4.* 22.06.03, 17:06 ciekawe kiedy ich ktoś wreszcie zlikwiduje, bo ci kretyni z lpr itp. są niebezpieczni nie tylko dla siebie, ale i dla otoczenia, poza tym robią z Polaków pośmiewisko na cały świat. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Faszyści z LPR w porcie 22.06.03, 20:23 Gość portalu: abc napisał(a): > Powinni dostac palami po jajach. Zawsze wiedziałem żeś 'demokrata'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian manson Re: Faszyści w porcie IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 17:29 Pieprzeni faszyści. Jestem za prawem do legalnego zabijania dla wszystkich !! Te wszystkie przepisy prawne wprowadzają straszne ograniczenia, dlaczego kobieta która nie wiedziała w jaki sposób zachodzi się w ciążę (bo innego wyjaśnienia dla któego chciałby zabić swoje dziecko nie znajduję), albo psychopatyczny morderca który poczuwa sie do realizacji jakiejś swojej wielkiej misji, albo mąż który nie może już wytrzymać narzekań swojej wiecznie niezadowolonej żony, nie mają wolnej woli?? O rzeszy zchorowanych starców, którzy pożerają miliony w lekarstwach już nawet nie wspomnę... Najważniejsze to zachować zasadę, żeby prawo było równe dla wszystkich, jeśli więć zezwolimy na jedną formę mordu to musimy akceptować również pozostałe. I dlatego, mimo iż znam wiele niepodważalnych argumentów popierających karę śmierci, jestem przeciwny jej wprowadzeniu. Nie potrafię zrozumieć, dlaczego w "cywilizowanej" Europie, akceptuje się zabijanie niewinnych, nienarodzonych dzieci a tak bardzo sprzeciwia się mordowaniu zwyrodniałych przestępców, którzy stanowią poważne zagrożenie dla społeczeństwa. Może dlatego w projekcie euro-konstytucji zabrakło odwołania do wartości chrześciajńskich, jest za to rewolucja francuska z nieodzowną gilotyną w tle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Faszyści w porcie IP: 191.254.4.* 22.06.03, 18:06 Gość portalu: marian manson napisał(a): > Pieprzeni faszyści. Jestem za prawem do legalnego zabijania dla wszystkich !! > > Te wszystkie przepisy prawne wprowadzają straszne ograniczenia, dlaczego > kobieta która nie wiedziała w jaki sposób zachodzi się w ciążę (bo innego > wyjaśnienia dla któego chciałby zabić swoje dziecko nie znajduję), albo > psychopatyczny morderca który poczuwa sie do realizacji jakiejś swojej wielkiej > > misji, albo mąż który nie może już wytrzymać narzekań swojej wiecznie > niezadowolonej żony, nie mają wolnej woli?? O rzeszy zchorowanych starców, > którzy pożerają miliony w lekarstwach już nawet nie wspomnę... Najważniejsze to > > zachować zasadę, żeby prawo było równe dla wszystkich, jeśli więć zezwolimy na > jedną formę mordu to musimy akceptować również pozostałe. I dlatego, mimo iż > znam wiele niepodważalnych argumentów popierających karę śmierci, jestem > przeciwny jej wprowadzeniu. Nie potrafię zrozumieć, dlaczego w "cywilizowanej" > Europie, akceptuje się zabijanie niewinnych, nienarodzonych dzieci a tak bardzo > > sprzeciwia się mordowaniu zwyrodniałych przestępców, którzy stanowią poważne > zagrożenie dla społeczeństwa. Może dlatego w projekcie euro-konstytucji > zabrakło odwołania do wartości chrześciajńskich, jest za to rewolucja francuska > > z nieodzowną gilotyną w tle... (sic!) Nie wiem skąd się urwałeś, ale podpisujesz się manson,a gadasz o "niewinnych, nienarodzonych " dzieciach! Hipokryta. Zresztą czego od ciebie wymagać, jeśli wierzysz w to, że zlepek kilkuset, kilku tysięcy komórek jest człowiekiem. Człowiekiem, to można nazwać (nieco na siłę) płód 7-9 miesięczny, bo jeśli taki się urodzi jako wcześniak, to może poza ciałem matki przeżyć (co prawda z pomocą), chciałbym zobaczyć jak namawiasz do życia 12 tygodniowy zarodek!! Jak zabijesz wcześniaka to będziesz mordercą niewiniątek, ale jak można mówić o morderstwie zygoty?! Człowieku, ciebie powinno się izolować, albo cofnąć w czasie do średniowiecza, tam byś czuł się jak w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Faszyści w porcie IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 18:29 Jestes w stanie precyzyjnie podac ten moment, kiedy powstaje nowy czlowiek? Jesli to nie jest moment zaplodnienia, to jaki? Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 18:39 to skandal że takie oszołomy faszystowskie z lpr są w stanie uniemożliwić wolność słowa w wolnym skadinad kraju !.aborcja powinna być dozwolona w jakimś ograniczonym zakresie ale napewno w większym niż teraz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Faszyści w porcie IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 18:50 piotr33k2 napisał: > to skandal że takie oszołomy faszystowskie z lpr są w stanie uniemożliwić > wolność słowa w wolnym skadinad kraju ! LPR ogranicza wolnosc slowa? To w jaki sposob poszlo Twoje powyzsze zdanie? Czy Ty w ogole wiesz, co to jest wolnosc slowa? >.aborcja powinna być dozwolona w > jakimś ograniczonym zakresie ale napewno w większym niż teraz . Ty tak uwazasz, a inni uwazaja inaczej. Jeszcze inni uwazaja, ze jako mezczyzna w ogole nie powinienes wypowiadac sie na tematy aborcji - jak myslisz, czy to wlasnie nie jest proba ograniczenia wolnosci wypowiedzi? Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 19:08 wolność wypowiedzi owszem ,ale nie chamskie i prostackie narzucanie chorej ideologi innym .żdziwiłbyś się jak by na ten temat odbyło się referendum .predzej czy pózniej do liberalizacji tej chorej ustawy dojdzie czy to się dewotom z lpr podoba czy nie ,i na koniec uwaga o kobietach z tego co mi wiadomo to wiekszość kobiet polskich chce decydować sama o aborcji a nie żeby właśnie jacyś zdewociali idioci za nich ustalali prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BO Re: Faszyści w porcie IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 22.06.03, 20:17 Chlopcy, tam w Polsce macie harcerstwo. Gdybyscie zobaczyli co robili "peace lovers" w Kanadzie!!! Naruszali wszelkie mozliwe prawa. piotr33k2 napisał: > wolność wypowiedzi owszem ,ale nie chamskie i prostackie narzucanie chorej > ideologi innym .żdziwiłbyś się jak by na ten temat odbyło się > referendum .predzej czy pózniej do liberalizacji tej chorej ustawy dojdzie czy > to się dewotom z lpr podoba czy nie ,i na koniec uwaga o kobietach z tego co > mi wiadomo to wiekszość kobiet polskich chce decydować sama o aborcji a nie > żeby właśnie jacyś zdewociali idioci za nich ustalali prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Faszyści na FORUM 22.06.03, 20:22 piotr33k2 napisał: > wolność wypowiedzi owszem ,ale nie chamskie i prostackie narzucanie chorej > ideologi innym . Właśnie odmóżdżony faszysto. żdziwiłbyś się jak by na ten temat odbyło się > referendum .predzej czy pózniej do liberalizacji tej chorej ustawy dojdzie czy > to się dewotom z lpr podoba czy nie ,i na koniec uwaga o kobietach z tego co > mi wiadomo to wiekszość kobiet polskich chce decydować sama o aborcji a nie > żeby właśnie jacyś zdewociali idioci za nich ustalali prawo. Jasne, a ja sam chcę decydować czy zabiję Ciebie czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Faszyści na FORUM 22.06.03, 22:18 pollak napisał: > piotr33k2 napisał: > > > wolność wypowiedzi owszem ,ale nie chamskie i prostackie narzucanie chorej > > > ideologi innym . > > Właśnie odmóżdżony faszysto. > > żdziwiłbyś się jak by na ten temat odbyło się > > referendum .predzej czy pózniej do liberalizacji tej chorej ustawy dojdzie > czy > > to się dewotom z lpr podoba czy nie ,i na koniec uwaga o kobietach z tego > co > > mi wiadomo to wiekszość kobiet polskich chce decydować sama o aborcji a ni > e > > żeby właśnie jacyś zdewociali idioci za nich ustalali prawo. > > Jasne, a ja sam chcę decydować czy zabiję Ciebie czy nie... z takimi przyłgupami nie mam zamiaru dyskutować to ponizej mojej godności, a liberalizacja i tak bedzie predzej czy pózniej .szkoda że jej nie było od wielu lat może takich przygłupów nie byłoby na tym świecie ,jakie życie by było normalniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Faszyści na FORUM 22.06.03, 23:08 piotr33k2 napisał: > > Jasne, a ja sam chcę decydować czy zabiję Ciebie czy nie... > z takimi przyłgupami nie mam zamiaru dyskutować to ponizej mojej godności, a > liberalizacja i tak bedzie predzej czy pózniej .szkoda że jej nie było od > wielu lat może takich przygłupów nie byłoby na tym świecie ,jakie życie by > było normalniejsze! Ot, faszystowska menda. Wyłazi z was, łajdaki, umiłowanie do metod psychopaty Adolfa H. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 20:19 piotr33k2 napisał: > to skandal że takie oszołomy faszystowskie z lpr są w stanie uniemożliwić > wolność słowa w wolnym skadinad kraju !.aborcja powinna być dozwolona w > jakimś ograniczonym zakresie ale napewno w większym niż teraz . Aborcja to wolność słowa? Za mało ci, faszysto? Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 20:33 pollak napisał: > piotr33k2 napisał: > > > to skandal że takie oszołomy faszystowskie z lpr są w stanie uniemożliwić > > > wolność słowa w wolnym skadinad kraju !.aborcja powinna być dozwolona w > > jakimś ograniczonym zakresie ale napewno w większym niż teraz . > > Aborcja to wolność słowa? Za mało ci, faszysto? Pewnie, od teraz wszystkich gosci witamy jajami i farba. A propos, to kiedy ma Papież wpasc do Polski ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 20:39 balzer napisał: > > Aborcja to wolność słowa? Za mało ci, faszysto? > > Pewnie, od teraz wszystkich gosci witamy jajami i farba. Wiesz, zasadniczo to tych gości trzaby było psami poszczuć > A propos, to kiedy ma Papież wpasc do Polski ? ) Nie dorzucisz. Zresztą znając Cię, nie zbliżyłbyś się (ten lęk przed jego osobą i nauką - a trzeba przecież przyznać że obecny papież ma dosyć liberalne poglądy, takie że czasem aż mnie zadziwia) Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 20:43 pollak napisał: > balzer napisał: > > > > Aborcja to wolność słowa? Za mało ci, faszysto? > > > > Pewnie, od teraz wszystkich gosci witamy jajami i farba. > > Wiesz, zasadniczo to tych gości trzaby było psami poszczuć > > > A propos, to kiedy ma Papież wpasc do Polski ? ) > > Nie dorzucisz. Zresztą znając Cię, nie zbliżyłbyś się (ten lęk przed > jego osobą i nauką - a trzeba przecież przyznać że obecny papież ma dosyć > liberalne poglądy, takie że czasem aż mnie zadziwia) Nie mam zamiaru stosowac faszystowskich metod LPRowcow. Kultura i wychowanie mi na to nie pozwalaja. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 20:47 balzer napisał: > Nie mam zamiaru stosowac faszystowskich metod LPRowcow. > Kultura i wychowanie mi na to nie pozwalaja. To dziwne, ludzi którzy chcą bandytów pogonić precz, nazywa się faszystami. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 21:13 pollak napisał: > balzer napisał: > > > Nie mam zamiaru stosowac faszystowskich metod LPRowcow. > > Kultura i wychowanie mi na to nie pozwalaja. > > To dziwne, ludzi którzy chcą bandytów pogonić precz, nazywa się > faszystami. To dziwne, dziewczyny z Holandii, ktore chca pomoc Polkom, nazywa sie bandytami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Faszyści w porcie IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.06.03, 21:52 balzer napisał: > > To dziwne, ludzi którzy chcą bandytów pogonić precz, nazywa się > > faszystami. > > To dziwne, dziewczyny z Holandii, ktore chca pomoc Polkom, nazywa sie > bandytami. To dziwne, dziewczyny (feminazistki) z Holandii, przyjachały uczyć Balzera skąd się dzieci biorą i jak w razie czego się wyskrobać. Balzer zamiast powiedzieć, paszły won (co się wykłada 'drogie panie, ja i moja kobieta wiemy co i jak, więc nie potrzebujemy waszej pomocy') powiada 'wytłumaczcie mojej kobiecie i pozostałym Polkom skąd się biorą dzieci'. Kwestię zabijania nienarodzonych pomijam w tej chwili. Mam wrażenie, że gdybyś był kobietą w ciąży to poddałbyś się aborcji w ramach protestu. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 22:01 Gość portalu: pollak napisał(a): > balzer napisał: > > > > To dziwne, ludzi którzy chcą bandytów pogonić precz, nazywa się > > > faszystami. > > > > To dziwne, dziewczyny z Holandii, ktore chca pomoc Polkom, nazywa sie > > bandytami. > > > To dziwne, dziewczyny (feminazistki) z Holandii, przyjachały uczyć > Balzera skąd się dzieci biorą i jak w razie czego się wyskrobać. Balzer > zamiast powiedzieć, paszły won (co się wykłada 'drogie panie, ja i moja > kobieta wiemy co i jak, więc nie potrzebujemy waszej pomocy') powiada > 'wytłumaczcie mojej kobiecie i pozostałym Polkom skąd się biorą dzieci'. > Kwestię zabijania nienarodzonych pomijam w tej chwili. Mam wrażenie, że > gdybyś był kobietą w ciąży to poddałbyś się aborcji w ramach protestu. Powtarzam kolejny raz że statek przypłynał na zaproszenie ZAINTERESOWANYCH kobiet. I to te ZAINTERESOWANE kobiety beda korzystac z jego usług. Jesli nie jestes jedna z zainteresowanych osob to sprawa Cie nie dotyczy. Nikt Ci nie karze tam isc, wiec dlaczego zabraniasz innym. Jak pies ogrodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Faszyści w porcie IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.06.03, 22:06 balzer napisał: > Powtarzam kolejny raz że statek przypłynał na zaproszenie ZAINTERESOWANYCH > kobiet. Jak zainteresowane idiotki zaproszą 'Kubę Rozpruwacza' to także będzie to moja sprawa. > I to te ZAINTERESOWANE kobiety beda korzystac z jego usług. Jesli nie jestes > jedna z zainteresowanych osob to sprawa Cie nie dotyczy. Nikt Ci nie karze tam > isc, wiec dlaczego zabraniasz innym. Jak pies ogrodnika. Na statku tym dokonuje się zabójstw. A z mordercami co się robi? Zgadłeś - wiesza się (może kiedyś przywrócą normalną karę za bestialstwo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Faszyści w porcie IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 00:16 balzer napisał: > pollak napisał: > > > balzer napisał: > > > > > Nie mam zamiaru stosowac faszystowskich metod LPRowcow. > > > Kultura i wychowanie mi na to nie pozwalaja. > > > > To dziwne, ludzi którzy chcą bandytów pogonić precz, nazywa się > > faszystami. > > To dziwne, dziewczyny z Holandii, ktore chca pomoc Polkom, nazywa sie > bandytami. Jakim Polkom one chcą pomóc ? I w czym ? W zabijaniu ? Jest wiele sposobów do pomocy kobietom , efektywnie , bez rozgłosu . Pomocy do mordowania nienarodzonych nie potrzeba . Zwłaszcza nie potrzeba demonstracji sfrustrowanych , zdeprawowanych , niechcianych bab , które z tego procederu urzadziły sobie sposób na życie . Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 21:01 Papieża ze stateczkiem porównujesz? Gratuluję "wychowanie i kultury"... Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 21:15 alfalfa napisał: > Papieża ze stateczkiem porównujesz? Gratuluję "wychowanie i kultury"... Faktycznie. Masz racje. Statek przecież jest potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 21:29 balzer napisał: > Faktycznie. Masz racje. Statek przecież jest potrzebny. Do czego jest Ci potrzebny? Trzeba było uważać i myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 21:34 alfalfa napisał: > balzer napisał: > > > Faktycznie. Masz racje. Statek przecież jest potrzebny. > > Do czego jest Ci potrzebny? Trzeba było uważać i myśleć. Mi do niczego Potrzebny jest konbietom, ktore go zaprosiły. A do czego Tobie potrzebny jest Papież w Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Faszyści w porcie IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.06.03, 21:59 balzer napisał: > Mi do niczego Potrzebny jest konbietom, ktore go zaprosiły. Na tej łajbie dokonuje się morderstw. Zresztą nie zaprosiły go kobiety, tylko feminazistki. > A do czego Tobie potrzebny jest Papież w Polsce ? Papież nie morduje. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 22:08 Gość portalu: pollak napisał(a): > balzer napisał: > > > Mi do niczego Potrzebny jest konbietom, ktore go zaprosiły. > > Na tej łajbie dokonuje się morderstw. Zresztą nie zaprosiły go kobiety, > tylko feminazistki. > > > A do czego Tobie potrzebny jest Papież w Polsce ? > > Papież nie morduje. No tak, już nie ma Swietej Inkwizycji. Holenderki też nie morduja. Chyba że biedne, uciskane zygoty Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 22:20 balzer napisał: > No tak, już nie ma Swietej Inkwizycji. Chyba trwa nadal. Swoją drogą, straszenie SI jest nadal modne, hehe. > Holenderki też nie morduja. > Chyba że biedne, uciskane zygoty Kolejny, który ze stoperem odmierza czas 'stania' się człowiekiem? Który stwierdza - 'do tego czasu, poćwiartowanie tej kupy mięsa, nie sprawia jej żadnego bólu'. Najwyżej kobiecie (oczywiście biednej), bo przez tego 'bachora' straciła kupę nerwów i pieniędzy (będą ona i jej 'partner/partnerzy' musieli bardziej uważać - koniec z zabawami 'bez'). Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 22:03 balzer napisał: > Mi do niczego Potrzebny jest konbietom, ktore go zaprosiły. > A do czego Tobie potrzebny jest Papież w Polsce ? Internacjonalizm? "Rewolucją cały Świat podpalić"? Jaki Komintern zaprosił te smętne kobitki? Jak wyglądają ich rodziny np.? mężowie i dzieci czekają w Roterdamie? Zobacz jakie wartości ze sobą niosą. A słyszałeś kiedyś co Papież mówi? Zastanowiłeś się nad tym? Co ze sobą przynosi Jego nauczanie, jakie wartości, emocje, przeżycia - widziałeś? Dalajlama i inni wielcy ludzie - mylą się, a Balcer może porównywać bez problemu takiego człowieka z jakąś bandą morderców, na korzyść tych drugich? Tobie się wszystko pomieszało, Ty uważasz że wolność to prawo do robienia totalnych głupot z morderstwami włącznie. Że wolność to "nie-odpowiedzialność". Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 22:13 alfalfa napisał: > balzer napisał: > > > Mi do niczego Potrzebny jest konbietom, ktore go zaprosiły. > > A do czego Tobie potrzebny jest Papież w Polsce ? > > Internacjonalizm? "Rewolucją cały Świat podpalić"? Jaki Komintern zaprosił te > smętne kobitki? Jak wyglądają ich rodziny np.? mężowie i dzieci czekają w > Roterdamie? Zobacz jakie wartości ze sobą niosą. Niosa edukacje seksualna, ktora w Polsce jest akurat bardzo potrzebna. > A słyszałeś kiedyś co Papież mówi? Zastanowiłeś się nad tym? Co ze sobą > przynosi Jego nauczanie, jakie wartości, emocje, przeżycia - widziałeś? > Dalajlama i inni wielcy ludzie - mylą się, a Balcer może porównywać bez > problemu takiego człowieka z jakąś bandą morderców, na korzyść tych drugich? > Tobie się wszystko pomieszało, Ty uważasz że wolność to prawo do robienia > totalnych głupot z morderstwami włącznie. Że wolność to "nie- odpowiedzialność". Słyszałem aż za dużo. Jedno co dobre to to że przyczynił sie do upadku komuny w Polsce. Reszta to działanie przeciwko liberalizacji życia na swiecie. Popatrz na niektore polskie rodziny. Narobia sobie po 7-8 dzieciakow, a potem nie maja ich z czego utrzymac. Nedza, ubóstwo, głod potem kradzieże nieletnich i izby dziecka. Patologicznych rodzin w Polsce jest aż nadmiar a to wszystko z winy tzw edukacji koscielnej. Mnożcie sie, płodzcie i nie patrzcie na konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 22:23 balzer napisał: > > smętne kobitki? Jak wyglądają ich rodziny np.? mężowie i dzieci czekają w > > Roterdamie? Zobacz jakie wartości ze sobą niosą. > > Niosa edukacje seksualna, ktora w Polsce jest akurat bardzo potrzebna. Hehehe, fakt, miliony Polaków ma z tym problemy. > Słyszałem aż za dużo. Jedno co dobre to to że przyczynił sie do upadku > komuny w Polsce. Reszta to działanie przeciwko liberalizacji życia na swiecie. Obecy papież jest liberałem. > Popatrz na niektore polskie rodziny. Narobia sobie po 7-8 dzieciakow, > a potem nie maja ich z czego utrzymac. Nedza, ubóstwo, głod potem kradzieże > nieletnich i izby dziecka. Patologicznych rodzin w Polsce jest aż nadmiar > a to wszystko z winy tzw edukacji koscielnej. Mnożcie sie, płodzcie i nie > patrzcie na konsekwencje. Bzdura, nie znasz nauki KK w tym względzie. Bredzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 22:33 pollak napisał: > balzer napisał: > > > > smętne kobitki? Jak wyglądają ich rodziny np.? mężowie i dzieci czeka > ją w > > > Roterdamie? Zobacz jakie wartości ze sobą niosą. > > > > Niosa edukacje seksualna, ktora w Polsce jest akurat bardzo potrzebna. > > Hehehe, fakt, miliony Polaków ma z tym problemy. Czasami warto edukowac nawet pojedyncze jednostki, jeżeli ma im to przyniesc korzysc. > > Słyszałem aż za dużo. Jedno co dobre to to że przyczynił sie do upadku > > komuny w Polsce. Reszta to działanie przeciwko liberalizacji życia na swie > cie. > > Obecy papież jest liberałem. Ooo, to pewnie niedługo podda sie eutanazji Serio mówiac taki z niego liberał jak z koziej dupy traba. Przeciwko prawu do aborcji, prawu do eutanazji, pornografii, legalizacji prostytucji, legalizacji marihuany - ładny liberał > > Popatrz na niektore polskie rodziny. Narobia sobie po 7-8 dzieciakow, > > a potem nie maja ich z czego utrzymac. Nedza, ubóstwo, głod potem kradzież > e > > nieletnich i izby dziecka. Patologicznych rodzin w Polsce jest aż nadmiar > > a to wszystko z winy tzw edukacji koscielnej. Mnożcie sie, płodzcie i nie > > patrzcie na konsekwencje. > > Bzdura, nie znasz nauki KK w tym względzie. Bredzisz. W Polsce nauka KK mija sie ze stanem faktycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 22:41 balzer napisał: > > Hehehe, fakt, miliony Polaków ma z tym problemy. > > Czasami warto edukowac nawet pojedyncze jednostki, jeżeli ma im to przyniesc > korzysc. Balzer i praca u podstaw > > Obecy papież jest liberałem. > > Ooo, to pewnie niedługo podda sie eutanazji Serio mówiac taki z niego > liberał jak z koziej dupy traba. Przeciwko prawu do aborcji, prawu do eutanazji > , > pornografii, legalizacji prostytucji, legalizacji marihuany - ładny liberał Wiesz, że akurat nie popiera różnych morderstw i zboczeń, to o niczym nie świadczy. > > Bzdura, nie znasz nauki KK w tym względzie. Bredzisz. > > W Polsce nauka KK mija sie ze stanem faktycznym. Nauka KK jest taka sama. Poczytaj KKK. Inną kwestią jest kierowanie się tym co Kościół naucza. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 22:49 pollak napisał: > balzer napisał: > > > > Hehehe, fakt, miliony Polaków ma z tym problemy. > > > > Czasami warto edukowac nawet pojedyncze jednostki, jeżeli ma im to przynie > sc > > korzysc. > > Balzer i praca u podstaw > > > > Obecy papież jest liberałem. > > > > Ooo, to pewnie niedługo podda sie eutanazji Serio mówiac taki z niego > > liberał jak z koziej dupy traba. Przeciwko prawu do aborcji, prawu do euta > nazji > > , > > pornografii, legalizacji prostytucji, legalizacji marihuany - ładny libera > ł > > Wiesz, że akurat nie popiera różnych morderstw i zboczeń, to o niczym nie > świadczy. > > > > Bzdura, nie znasz nauki KK w tym względzie. Bredzisz. > > > > W Polsce nauka KK mija sie ze stanem faktycznym. > > Nauka KK jest taka sama. Poczytaj KKK. Inną kwestią jest kierowanie się > tym co Kościół naucza. Mam poczytac Kuk Klux Klan Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 22:51 balzer napisał: > > Nauka KK jest taka sama. Poczytaj KKK. Inną kwestią jest kierowanie się > > tym co Kościół naucza. > > Mam poczytac Kuk Klux Klan Katechizm KK Protestantów w to nie mięszaj Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 22:32 balzer napisał: > Popatrz na niektore polskie rodziny. Narobia sobie po 7-8 dzieciakow, > a potem nie maja ich z czego utrzymac. Nedza, ubóstwo, głod potem kradzieże > nieletnich i izby dziecka. Patologicznych rodzin w Polsce jest aż nadmiar > a to wszystko z winy tzw edukacji koscielnej. Mnożcie sie, płodzcie i nie > patrzcie na konsekwencje. Wreszcie jakieś argumenty. Dziękuję za nie. A nie ciekawi Cię, że mowa jest o "edukacji" ale nie na wszystkie pytania "panie" dają odpowiedź bo "nie mogą z uwagi na polskie prawo"? Czy na pewno TYLKO o edukację chodzi? To może wystarczy wesprzeć jakąś fundację juz działającą w Polsce? Np. tą opiekującą się Samotną Matką? Coś mi tu smierdzi hipokryzja, dla Ciebie nie? No to masz jeszcze jeden mój argument: co z adopcją i prawem z nią związanym? Czy wiesz jak długo czeka się na możliwośc adpocji takiego małego człowieka? Dlaczego "kobiety lewicy" o tym nie rozmawiają, tego nie postulują a jedynie mowa jest o "edukacji" czytaj aborcji? To prowokacja, przyznaj to. A jesli tak, to wszyskie konsekwencje jakie spotkają organizatorów są w pełni zasłużone. Abstrachuję od tego, że cały ten syf spowodowany jest próbę lewicy odwrócenia uwagi od ważnych problemów Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 22:47 alfalfa napisał: > balzer napisał: > > > Popatrz na niektore polskie rodziny. Narobia sobie po 7-8 dzieciakow, > > a potem nie maja ich z czego utrzymac. Nedza, ubóstwo, głod potem kradzież > e > > nieletnich i izby dziecka. Patologicznych rodzin w Polsce jest aż nadmiar > > a to wszystko z winy tzw edukacji koscielnej. Mnożcie sie, płodzcie i nie > > patrzcie na konsekwencje. > > Wreszcie jakieś argumenty. Dziękuję za nie. > > A nie ciekawi Cię, że mowa jest o "edukacji" ale nie na wszystkie > pytania "panie" dają odpowiedź bo "nie mogą z uwagi na polskie prawo"? Czy na > pewno TYLKO o edukację chodzi? To może wystarczy wesprzeć jakąś fundację juz > działającą w Polsce? Np. tą opiekującą się Samotną Matką? Coś mi tu smierdzi > hipokryzja, dla Ciebie nie? No to masz jeszcze jeden mój argument: co z adopcją > > i prawem z nią związanym? Czy wiesz jak długo czeka się na możliwośc adpocji > takiego małego człowieka? Dlaczego "kobiety lewicy" o tym nie rozmawiają, tego > nie postulują a jedynie mowa jest o "edukacji" czytaj aborcji? No przecież od poczatku wiadomo po co tu przypłyneły. W obu wymienionych celach. W Polsce aborcja jest zabroniona, a zapotrzebowanie jest spore. Tak naprawde statek ten daje ostatnia szanse wielu polskim kobietom na uratowanie swojego życia, przynajmniej dopoki nie zmieni sie prawo, ale przecież niektore nie moga czekac. Niewiem czy dotyczy to kobiet "lewicy" czy "prawicy" (kobiety prawicy dzieci już miec nie moga z racji wieku ). Opcja w sytuacji awaryjnej nie ma znaczenia, a dotyczy to czesto nastolatek. Byłes kiedys w "Domu Samotnej Matki" ? Nikomu nie życze by tam trafił. Co do prawa adopcyjnego to wiesz jak u nas jest - czeka sie pare lat, a takie niechciane dziecko konczy z głebokim urazem psychicznym. > To prowokacja, przyznaj to. A jesli tak, to wszyskie konsekwencje jakie > spotkają organizatorów są w pełni zasłużone. Niewiem czy to prowokacja. Może. Ale nie doszłoby do niej gdyby nasze prawo zezwalało na aborcje. Konsekwencje powinny natomiast dotknac organizatorów bojowek ktore zaatakowały holenderski statek. > Abstrachuję od tego, że cały ten syf spowodowany jest próbę lewicy odwrócenia > uwagi od ważnych problemów Polski. Mam nadzieje że w przyszłych wyborach SLD już nie wygra, bo jak długo ludzie moga wierzyc tym głupkom. Oby tylko ich miejsca nie zajeli LPRowcy. Ja bym chciał PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 22:55 balzer napisał: > No przecież od poczatku wiadomo po co tu przypłyneły. W obu wymienionych celach > . > W Polsce aborcja jest zabroniona, a zapotrzebowanie jest spore. Przybyły łamać polskie prawo... > Tak naprawde statek ten daje ostatnia szanse wielu polskim kobietom na > uratowanie swojego życia, przynajmniej dopoki nie zmieni sie prawo, ale > przecież niektore nie moga czekac. Niewiem czy dotyczy to kobiet "lewicy" czy > "prawicy" (kobiety prawicy dzieci już miec nie moga z racji wieku ). > Opcja w sytuacji awaryjnej nie ma znaczenia, a dotyczy to czesto nastolatek. > Byłes kiedys w "Domu Samotnej Matki" ? Nikomu nie życze by tam trafił. > Co do prawa adopcyjnego to wiesz jak u nas jest - czeka sie pare lat, a takie > niechciane dziecko konczy z głebokim urazem psychicznym. Ciekawe, dlaczego więc nie powybijać dzieciaków które już są na tym świecie. Różnica nie jest taka duża. Wiesz, poćwiartować będzie łatwiej. > > Abstrachuję od tego, że cały ten syf spowodowany jest próbę lewicy odwróce > nia > > uwagi od ważnych problemów Polski. > > Mam nadzieje że w przyszłych wyborach SLD już nie wygra, bo jak długo ludzie > moga wierzyc tym głupkom. Oby tylko ich miejsca nie zajeli LPRowcy. > Ja bym chciał PO. A coś mi się kojarzy, że jeszcze przed wyborami to Balzer grzmiał na forum 'SLD dojdzie do władzy, to zrobi porządek'. Hehehe, z 'czarnymi też'. Hahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 23:02 pollak napisał: > balzer napisał: > > > No przecież od poczatku wiadomo po co tu przypłyneły. W obu wymienionych c > elach > > . > > W Polsce aborcja jest zabroniona, a zapotrzebowanie jest spore. > > Przybyły łamać polskie prawo... chore prawo. > > Tak naprawde statek ten daje ostatnia szanse wielu polskim kobietom na > > uratowanie swojego życia, przynajmniej dopoki nie zmieni sie prawo, ale > > przecież niektore nie moga czekac. Niewiem czy dotyczy to kobiet "lewicy" > czy > > "prawicy" (kobiety prawicy dzieci już miec nie moga z racji wieku ). > > Opcja w sytuacji awaryjnej nie ma znaczenia, a dotyczy to czesto nastolate > k. > > Byłes kiedys w "Domu Samotnej Matki" ? Nikomu nie życze by tam trafił. > > Co do prawa adopcyjnego to wiesz jak u nas jest - czeka sie pare lat, a ta > kie > > niechciane dziecko konczy z głebokim urazem psychicznym. > > Ciekawe, dlaczego więc nie powybijać dzieciaków które już są na tym > świecie. Różnica nie jest taka duża. Wiesz, poćwiartować będzie łatwiej. Rozumiem że nie widzisz różnicy miedzy zygota a noworodkiem ? > > > Abstrachuję od tego, że cały ten syf spowodowany jest próbę lewicy od > wróce > > nia > > > uwagi od ważnych problemów Polski. > > > > Mam nadzieje że w przyszłych wyborach SLD już nie wygra, bo jak długo ludz > ie > > moga wierzyc tym głupkom. Oby tylko ich miejsca nie zajeli LPRowcy. > > Ja bym chciał PO. > > > A coś mi się kojarzy, że jeszcze przed wyborami to Balzer grzmiał na > forum 'SLD dojdzie do władzy, to zrobi porządek'. Hehehe, z 'czarnymi > też'. Hahahaha! Jak Ci sie kojarzy to może to udowodnisz ? Nie masz jak, bo nigdy tak nie "grzmiałem" ? No tak Zawsze byłem za liberałami, a nie czerwonymi lub czarnymi komuchami. Nigdy w życiu nie popierałem SLD, LPR i innych skrajnych swirow z obu stron sceny politycznej. Moge sie przyznac do sympatii do Unii Wolnosci (zaraz nazwa mnie Żydem - hihi ) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 23:13 balzer napisał: > > Przybyły łamać polskie prawo... > > chore prawo. Dla wariata, to wszyscy inni są chorzy > > Ciekawe, dlaczego więc nie powybijać dzieciaków które już są na tym > > świecie. Różnica nie jest taka duża. Wiesz, poćwiartować będzie łatwiej. > > Rozumiem że nie widzisz różnicy miedzy zygota a noworodkiem ? Rozumiem że Balzer zaraz mi wyjaśni kiedy i w jaki to cudowny sposób płód staje się człowiekiem. > Jak Ci sie kojarzy to może to udowodnisz ? Nie masz jak, bo nigdy tak > nie "grzmiałem" ? No tak Kiedyś odniosłem takie wrażenie. Mogę się mylić. Ale wydawało mi sie że to Ty napisałeś, że Miller zrobi porzadek. > Zawsze byłem za liberałami, a nie czerwonymi lub czarnymi komuchami. > Nigdy w życiu nie popierałem SLD, LPR i innych skrajnych swirow z obu stron > sceny politycznej. Moge sie przyznac do sympatii do Unii Wolnosci (zaraz nazwa > mnie Żydem - hihi ) UW - Unii Nieboszczki? Hehehe, niech spoczywa w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 23:51 pollak napisał: > balzer napisał: > > > > Przybyły łamać polskie prawo... > > > > chore prawo. > > Dla wariata, to wszyscy inni są chorzy Za komuny tak też mówiłes ? > > > Ciekawe, dlaczego więc nie powybijać dzieciaków które już są na tym > > > świecie. Różnica nie jest taka duża. Wiesz, poćwiartować będzie łatwi > ej. > > > > Rozumiem że nie widzisz różnicy miedzy zygota a noworodkiem ? > > Rozumiem że Balzer zaraz mi wyjaśni kiedy i w jaki to cudowny sposób płód staje > się człowiekiem. Po raz setny. Od momentu pojawienia sie fal mózgowych. > > Jak Ci sie kojarzy to może to udowodnisz ? Nie masz jak, bo nigdy tak > > nie "grzmiałem" ? No tak > > Kiedyś odniosłem takie wrażenie. Mogę się mylić. Ale wydawało mi sie że > to Ty napisałeś, że Miller zrobi porzadek. > > > Zawsze byłem za liberałami, a nie czerwonymi lub czarnymi komuchami. > > Nigdy w życiu nie popierałem SLD, LPR i innych skrajnych swirow z obu stro > n > > sceny politycznej. Moge sie przyznac do sympatii do Unii Wolnosci (zaraz n > azwa > > mnie Żydem - hihi ) > > UW - Unii Nieboszczki? Hehehe, niech spoczywa w pokoju. Niech spoczywa, wtedy jeszcze PO nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 23:06 Sam chciałem napisać "łamanie polskiego prawa" bo o to chodzi! Skoro mamy takie prawo w Polsce to znaczy, że tak Polacy w swojej większości zdecydowali. I wara od tego jakimś Holendrą i komukolwiek. Ja też bym chciał różne prawa zmieniać i co, powinienem jakieś prowokacje urzadzać w tym celu? Zapraszać kogokolwiek? Z internacjonalistyczna pomocą? To już było i g... z tego wyszło! Pomagać matkom chcecie panie Balzer poprzez aborcję a tym które urodziły to co byś chciał? Czuję pogardę w Twojej wypowiedzi o nich! Wytłumacz się! Adopcja to też PRAWO ale jakoś mało walecznie o nim piszesz. Dlaczego? Czemu tego nie zmienić? Lepiej invitro promować bo to takie nowoczesne, "liberalne" (radzę sprawdzić co to słowo znaczy)? Co do PO to mam kiepskie wieści - oni tej ustawy nie ruszą! Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 23:48 alfalfa napisał: > Sam chciałem napisać "łamanie polskiego prawa" bo o to chodzi! Skoro mamy takie > > prawo w Polsce to znaczy, że tak Polacy w swojej większości zdecydowali. Skad to wiesz ? Wybory wygrało SLD ktore gwarantowało prawo do aborcji. I wara > > od tego jakimś Holendrą i komukolwiek. Ja też bym chciał różne prawa zmieniać i > > co, powinienem jakieś prowokacje urzadzać w tym celu? Zapraszać kogokolwiek? Z > internacjonalistyczna pomocą? To już było i g... z tego wyszło! A obrzucanie jajami nie było prowokacja ? > Pomagać matkom chcecie panie Balzer poprzez aborcję a tym które urodziły to co > byś chciał? Czuję pogardę w Twojej wypowiedzi o nich! Wytłumacz się! Adopcja to > > też PRAWO ale jakoś mało walecznie o nim piszesz. Dlaczego? Czemu tego nie > zmienić? Lepiej invitro promować bo to takie nowoczesne, "liberalne" (radzę > sprawdzić co to słowo znaczy)? Jeżeli ktos decyduje sie na dziecko to MUSI byc go stac na jego utrzymanie. A co zrobic z tzw. "wpadkami" ? > Co do PO to mam kiepskie wieści - oni tej ustawy nie ruszą! Wiem, ale licze że komuchy przed odejsciem choc raz zrobia cos pożytecznego, chociaż Miller nigdy jeszcze słowa nie dotrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Faszyści w porcie 23.06.03, 00:02 balzer napisał: > alfalfa napisał: > > > Sam chciałem napisać "łamanie polskiego prawa" bo o to chodzi! Skoro mamy > takie > > > > prawo w Polsce to znaczy, że tak Polacy w swojej większości zdecydowali. > > Skad to wiesz ? Wybory wygrało SLD ktore gwarantowało prawo do aborcji. Ale nie decyduje się na zmianę tego prawa. Bo "liczy się" z opinią publiczną i stara się zachowac resztki poparcia. Tak jak wczesniej grał obietnicą zmiany tego prawa, tak teraz gra nie ruszając tego. Moralność polityczna, hehe. A z nimi te "kobiety lewicy" Ooo, one są wiarygodne, wiarygodne że hej! Tymczasem to tylko dalsza część tej gry. > > > I wara > > > > od tego jakimś Holendrą i komukolwiek. Ja też bym chciał różne prawa zmien > iać > i > > > > co, powinienem jakieś prowokacje urzadzać w tym celu? Zapraszać kogokolwie > k? > Z > > internacjonalistyczna pomocą? To już było i g... z tego wyszło! > > A obrzucanie jajami nie było prowokacja ? > Nie, to była reakcja na prowokację. > > Pomagać matkom chcecie panie Balzer poprzez aborcję a tym które urodziły t > o > co > > byś chciał? Czuję pogardę w Twojej wypowiedzi o nich! Wytłumacz się! Adopc > ja > to > > > > też PRAWO ale jakoś mało walecznie o nim piszesz. Dlaczego? Czemu tego nie > > > zmienić? Lepiej invitro promować bo to takie nowoczesne, "liberalne" (radz > ę > > sprawdzić co to słowo znaczy)? > > Jeżeli ktos decyduje sie na dziecko to MUSI byc go stac na jego utrzymanie. > A co zrobic z tzw. "wpadkami" ? > Ponieść konsekwencje. Edukacja? 12-13 latkowie wiedza skąd się biorą dzieci. Nie opowiadaj mi o "wpadkach" To każdy przerabiał. Trzeba mysleć albo życie nauczy rozumu. Chciałbyś jakiegoś "złotego środka", nie liczyć się z konsekwencjami? To jest Wolność? Akurat! Nie mówiąc o tym że jest wiele wyjść, trzeba tylko chcieć. Chcieć nie zabić. > > Co do PO to mam kiepskie wieści - oni tej ustawy nie ruszą! > > Wiem, ale licze że komuchy przed odejsciem choc raz zrobia cos pożytecznego, > chociaż Miller nigdy jeszcze słowa nie dotrzymał. "Liczysz"? Jeszce nie zauważyłeś, że to bez sensu? Sam sobie przeczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: Faszyści w porcie 23.06.03, 00:17 alfalfa napisał: > balzer napisał: > > > alfalfa napisał: > > > > > Sam chciałem napisać "łamanie polskiego prawa" bo o to chodzi! Skoro > mamy > > takie > > > > > > prawo w Polsce to znaczy, że tak Polacy w swojej większości zdecydowa > li. > > > > Skad to wiesz ? Wybory wygrało SLD ktore gwarantowało prawo do aborcji. > > Ale nie decyduje się na zmianę tego prawa. Bo "liczy się" z opinią publiczną i > stara się zachowac resztki poparcia. Tak jak wczesniej grał obietnicą zmiany > tego prawa, tak teraz gra nie ruszając tego. Moralność polityczna, hehe. A z > nimi te "kobiety lewicy" Ooo, one są wiarygodne, wiarygodne że hej! Tymczasem > to tylko dalsza część tej gry. Opinia publiczna tak szybko sie nie zmienia. Mysle ze okolo polowa spoleczenstwa dopuszcza prawo do aborcji. > > I wara > > > > > > od tego jakimś Holendrą i komukolwiek. Ja też bym chciał różne prawa > zmien > > iać > > i > > > > > > co, powinienem jakieś prowokacje urzadzać w tym celu? Zapraszać kogok > olwie > > k? > > Z > > > internacjonalistyczna pomocą? To już było i g... z tego wyszło! > > > > A obrzucanie jajami nie było prowokacja ? Dla wielu kolejny przyjazd Papieża też byłby prowokacja. > > > > Nie, to była reakcja na prowokację. > > > > Pomagać matkom chcecie panie Balzer poprzez aborcję a tym które urodz > iły t > > o > > co > > > byś chciał? Czuję pogardę w Twojej wypowiedzi o nich! Wytłumacz się! > Adopc > > ja > > to > > > > > > też PRAWO ale jakoś mało walecznie o nim piszesz. Dlaczego? Czemu teg > o nie > > > > > zmienić? Lepiej invitro promować bo to takie nowoczesne, "liberalne" > (radz > > ę > > > sprawdzić co to słowo znaczy)? > > > > Jeżeli ktos decyduje sie na dziecko to MUSI byc go stac na jego utrzymanie > . > > A co zrobic z tzw. "wpadkami" ? > > > > Ponieść konsekwencje. Edukacja? 12-13 latkowie wiedza skąd się biorą dzieci. > Nie opowiadaj mi o "wpadkach" To każdy przerabiał. Trzeba mysleć albo życie > nauczy rozumu. Chciałbyś jakiegoś "złotego środka", nie liczyć się z > konsekwencjami? To jest Wolność? Akurat! Powiedz 16-17 latce żeby "poniosła konsekwencje", ktora może zrujnowac jej całe życie. Co zrobi z dzieckiem, ktorego nie chce urodzic ? > Nie mówiąc o tym że jest wiele wyjść, trzeba tylko chcieć. Chcieć nie zabić. > > > > Co do PO to mam kiepskie wieści - oni tej ustawy nie ruszą! > > > > Wiem, ale licze że komuchy przed odejsciem choc raz zrobia cos pożyteczneg > o, > > chociaż Miller nigdy jeszcze słowa nie dotrzymał. > > "Liczysz"? Jeszce nie zauważyłeś, że to bez sensu? Sam sobie przeczysz. Na razie sam sobie przeczy Miller, ale to nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Antyfaszysta Balzer 22.06.03, 23:00 balzer napisał: > Byłes kiedys w "Domu Samotnej Matki" ? Nikomu nie życze by tam trafił. > Co do prawa adopcyjnego to wiesz jak u nas jest - czeka sie pare lat, a takie > niechciane dziecko konczy z głebokim urazem psychicznym. duzo prosciej rozwiazac problem skrobanka co z tego ze po tym 'rozwiazaniu' dziecko juz nie powie czy mu lepiej na smietniku czy w sierocincu antyfaszysta? balzer wie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
balzer O Nurni :) - zlatujecie sie jak pszczoły do miodu 22.06.03, 23:06 nurni napisał: > balzer napisał: > > > Byłes kiedys w "Domu Samotnej Matki" ? Nikomu nie życze by tam trafił. > > Co do prawa adopcyjnego to wiesz jak u nas jest - czeka sie pare lat, a ta > kie > > niechciane dziecko konczy z głebokim urazem psychicznym. > > duzo prosciej rozwiazac problem skrobanka > co z tego ze po tym 'rozwiazaniu' dziecko juz nie powie > czy mu lepiej na smietniku czy w sierocincu A Kiedy to ostatnio rozmawiałes z zygota ? > antyfaszysta? balzer wie lepiej No niewiem, może Ty mi powiesz ? No to kiedy zleci sie reszta odłamu UPR by mnie atakowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: O Nurni :) - zlatujecie sie jak pszczoły do m 22.06.03, 23:10 raczej Ty przyfruwasz zawsze gdy pojawiaja sie klimaty kretyna52 balzer napisał: > nurni napisał: > > > balzer napisał: > > > > > Byłes kiedys w "Domu Samotnej Matki" ? Nikomu nie życze by tam trafił > . > > > Co do prawa adopcyjnego to wiesz jak u nas jest - czeka sie pare lat, > a ta > > kie > > > niechciane dziecko konczy z głebokim urazem psychicznym. > > > > duzo prosciej rozwiazac problem skrobanka > > co z tego ze po tym 'rozwiazaniu' dziecko juz nie powie > > czy mu lepiej na smietniku czy w sierocincu > > A Kiedy to ostatnio rozmawiałes z zygota ? cos procz demagogii masz dla mnie? > > antyfaszysta? balzer wie lepiej > > No niewiem, może Ty mi powiesz ? nic nie dotrze wole wykpic Twoj antyfaszyzm forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=1851634&a=1851634 > No to kiedy zleci sie reszta odłamu UPR by mnie atakowac ? potrzebujesz wiecej publicznosci? inni juz sprawnie wykazali twoja glupote na mnie dalej nie licz Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: O Nurni :) - zlatujecie sie jak pszczoły do m 22.06.03, 23:39 nurni napisał: > raczej Ty przyfruwasz zawsze gdy pojawiaja sie klimaty kretyna52 > > balzer napisał: > > > nurni napisał: > > > > > balzer napisał: > > > > > > > Byłes kiedys w "Domu Samotnej Matki" ? Nikomu nie życze by tam t > rafił > > . > > > > Co do prawa adopcyjnego to wiesz jak u nas jest - czeka sie pare > lat, > > a ta > > > kie > > > > niechciane dziecko konczy z głebokim urazem psychicznym. > > > > > > duzo prosciej rozwiazac problem skrobanka > > > co z tego ze po tym 'rozwiazaniu' dziecko juz nie powie > > > czy mu lepiej na smietniku czy w sierocincu > > > > A Kiedy to ostatnio rozmawiałes z zygota ? > > cos procz demagogii masz dla mnie? Mam dla Ciebie to co Ty dla mnie > > > antyfaszysta? balzer wie lepiej > > > > No niewiem, może Ty mi powiesz ? > > nic nie dotrze > wole wykpic Twoj antyfaszyzm > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=1851634&a=1851634 Miałem racje w tej sprawie i podtrzymuje swoje zdanie. > > No to kiedy zleci sie reszta odłamu UPR by mnie atakowac ? > > potrzebujesz wiecej publicznosci? > > inni juz sprawnie wykazali twoja glupote > na mnie dalej nie licz Jakos nie zauważyłem. Macie spore braki w argumentacji. Jestem zawiedziony że nie bedzie wiecej obroncow ucisnionej zygoty. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni faszyzm etykiety i zygoty /zgryzoty/ 23.06.03, 19:16 balzer napisał: > > > No niewiem, może Ty mi powiesz ? > > > > nic nie dotrze > > wole wykpic Twoj antyfaszyzm > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=1851634&a=1851634 > > Miałem racje w tej sprawie i podtrzymuje swoje zdanie. hmm.. czas to dobre lekarstwo na pomyslunek i coz takiego sie stalo antyfaszysto jakies protesty /glodowe najlepiej/ wyglodzonych /sic!/ klientow jestes rzecznikiem klientow burdeli czyz nie tak? > > > No to kiedy zleci sie reszta odłamu UPR by mnie atakowac ? > > > > potrzebujesz wiecej publicznosci? > > > > inni juz sprawnie wykazali twoja glupote > > na mnie dalej nie licz > > Jakos nie zauważyłem. Macie spore braki w argumentacji. > Jestem zawiedziony że nie bedzie wiecej obroncow ucisnionej zygoty. jako wyrosnieta juz nieco zygota masz oczywiscie racje Tobie juz nic nie grozi Ty mozesz perorowac w nieskonczonosc zaimponowales mi swoja odwaga! Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 20:17 Gość portalu: człowiek napisał(a): > Człowiekiem, to można nazwać (nieco na siłę) płód 7-9 miesięczny, Jak rozumiem, płód który ma 6 miesięcy i 30 dni to jeszcze nie człowiek. > bo jeśli taki "Taki"? Faszysto! > się urodzi jako wcześniak, to może poza ciałem matki przeżyć (co prawda z > pomocą), chciałbym zobaczyć jak namawiasz do życia 12 tygodniowy zarodek!! Jak > zabijesz wcześniaka to będziesz mordercą niewiniątek, ale jak można mówić o > morderstwie zygoty?! Człowieku, ciebie powinno się izolować, albo cofnąć w > czasie do średniowiecza, tam byś czuł się jak w domu! Curwa, postempak się nam trafił, faszysta decyduje kiedy płód staje się człowiekiem. Kutafonie, odliczasz to ze stoperem od momentu poczęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ordzyk Re: Faszyści w porcie IP: 80.72.34.* 22.06.03, 21:32 A od której sekundy to liczyć!!!!!!!!!!! masz rację "pollak" z małej litery może podpisuj się "polaczek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Faszyści w porcie IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.06.03, 21:45 Gość portalu: Ordzyk napisał(a): > A od której sekundy to liczyć!!!!!!!!!!! To mnie się pytasz postempowcu (o ile to było pytanie)? To wy jesteście edukowani seksualnie, więc wiecie. > masz rację "pollak" z małej litery może podpisuj się "polaczek" Won do książek, uczyć się 'jak TO robić z kobietą'. W razie czego feminazistek pytać. Odmaszerować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ordzyk Re: Faszyści w porcie IP: 80.72.34.* 22.06.03, 21:48 "polaczek" przejrzyj chociaż komiks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ordzyk Re: Faszyści w porcie IP: 80.72.34.* 22.06.03, 21:50 co to!!!! postempowiec??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Faszyści w porcie IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.06.03, 21:57 Gość portalu: Ordzyk napisał(a): > co to!!!! To pytanie czy stwierdzenie? > postempowiec??????? W razie czego wyjaśniam, że to taka menda, która zamiast normalnej literatury proponuje komiksy. Mendy te mają w swoim zwyczaju także ataki personalne. Won do materiałów z zakresu edukacji seksualnej, o którą jako postempowa menda tak walczysz, żebyś wiedział co i jak w 'tych sprawach'. Może ci sie kiedyś przydać, jak spróbujesz tego w końcu z kobietą (kiedyś w końcu będziesz musiał dać odpocząć facetom czy własnym dłoniom). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ordzyk Re: Faszyści w porcie IP: 80.72.34.* 22.06.03, 22:09 "polaczek" ty to masz kompleksy!!!!to można leczyć ZŁOTKO Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 22:15 Gość portalu: Ordzyk napisał(a): > "polaczek" ty to masz kompleksy!!!! Hahaha, dr Ordzyk (co się wykłada - postempowy degenerat), wydał diagnozę. > to można leczyć ZŁOTKO Złotko? A niech to, trafiłem? Jesteś z 'tych'? Znaczy, jak to jest po waszemu.... gej? Od razu mówię że ja nie z 'tych'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0rydzyk Re: Faszyści w porcie IP: 80.72.34.* 22.06.03, 22:25 pollak napisał: > Gość portalu: Ordzyk napisał(a): > > > "polaczek" ty to masz kompleksy!!!! > > Hahaha, dr Ordzyk (co się wykłada - postempowy degenerat), wydał > diagnozę. > a może prof. > > to można leczyć ZŁOTKO > uwież specjalistom naprawdę kompleksy można leczyć > Złotko? A niech to, trafiłem? Jesteś z 'tych'? Znaczy, jak to jest po > waszemu.... gej? Od razu mówię że ja nie z 'tych'. nje gej tylko kochający inaczej nie tylko Petz Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 22:37 Gość portalu: 0rydzyk napisał(a): > nje gej tylko kochający inaczej nie tylko Petz To zdanie pozbawione jest sensu. Jednak moja wyjątkowa inteligencja, pozwala mi domyślać się, co prosta osoba pisząca ten tekst, miała na myśli. Po pierwsze nazwisko napisane jest z błędem. Po drugie, podejrzewam że jesteś jedną z tych biednych ANONIMOWYCH osób, które były wykorzystywane (jak to było opisywane w ANONIMOWYCH donosach). Jeśli istotnie jest to prawdą, idź do prokuratury, niech łajdakowi dobiorą się do tyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0rdzyk Re: Faszyści w porcie IP: 80.72.34.* 22.06.03, 23:26 prosta osoba ze szczerego serca radzi ci lecz się. IQ 180 pozwoliło ci wydedukować że to błędnie napisane nazwisko?? lecz się szkoda takiego inteligIENTA Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 23:34 Gość portalu: 0rdzyk napisał(a): > prosta osoba ze szczerego serca radzi ci lecz > się. > IQ 180 pozwoliło ci wydedukować że to błędnie napisane nazwisko?? lecz się > szkoda takiego inteligIENTA To była, szanowny idioto, tylko taka uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0rdzyk Re: Faszyści w porcie IP: 80.72.34.* 23.06.03, 00:08 WIELCE SZANOWNY inteligIENCIE dzięki za inteligIENTNE uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 20:58 Gość portalu: człowiek napisał(a): > Nie wiem skąd się urwałeś, ale podpisujesz się manson,a gadasz o "niewinnych, > nienarodzonych " dzieciach! Hipokryta. A jak się podpisze "dziadek Józek" to powinien tylko o starości? Zastanów się co piszesz. Paranoiku. Zresztą czego od ciebie wymagać, jeśli > wierzysz w to, że zlepek kilkuset, kilku tysięcy komórek jest człowiekiem. > Człowiekiem, to można nazwać (nieco na siłę) płód 7-9 miesięczny, A Ty skąd się wziąłeś "człowieku"? Z nieba spadłeś, bocian Cię przyniósł? Z takiej zygoty sie wziąłeś i nic innego niż Ty z tej właśnie zygoty by nie powstało. Przedziwne, nie? bo jeśli taki > > się urodzi jako wcześniak, to może poza ciałem matki przeżyć (co prawda z > pomocą), chciałbym zobaczyć jak namawiasz do życia 12 tygodniowy zarodek!! Jak > zabijesz wcześniaka to będziesz mordercą niewiniątek, ale jak można mówić o > morderstwie zygoty?! Człowieku, ciebie powinno się izolować, albo cofnąć w > czasie do średniowiecza, tam byś czuł się jak w domu! Tak, tak średniowiecze, co za argument... Jakby Ci mama nie dawała jeść przez pierwsze kilka lat Twojego życia to jak długo byś pożył, a jakby nie dbała o zdrowie, ubranie? Tyś był "zygotą" (wg. Twojego określenia) przez wiele lat. Pomyśl o innych argumentach i dziękuj matce za opiekę i za donoszenie Twojej "zygoty", niewdzięczniku bez wrażliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++Ignorant Jestem przeciw aborcji ale Balzera bym wyskrobał!/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.03, 21:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Raczej eurofaszystki....feminazistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 23:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba w oknie Re: Faszyści w porcie IP: *.tvk-gaj.pl 22.06.03, 23:28 Gdyby posel (!) Strak tyle energii co w ublizanie tym nieszczesnym Holenderkom wlozyl w utrudnianie sprzedazy narkotykow pod szkolami - bylibysmy jedynym na swiecie krajem bez narkotykow. Walke z ludzmi majacymi inne niz on poglady Strak i jego pomagierzy traktuja doslownie. Nie ma sie co dziwic - ten gatunek wyznawcow jakiegokolwiek pogladu zawsze z braku argumentow uzywal klonicy, noza, a w ostatecznosci - piesci. Gdyby istnialo dzis UB, to Strak bylby z pewnoscia jednym z UB-eckich oprawcow, bo to sprawa nie ideologii tylko charakteru. Kiedy czytam niektore wypowiedzi tutaj to widze wiecej takich ktorzy urodzili sie za pozno i nie zdazyli "zalapac sie" do zmuszania przemoca ludzi, zeby nie mieli innego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0rdzyk Re: Faszyści w porcie IP: 80.72.34.* 22.06.03, 23:36 Gość portalu: Baba w oknie napisał(a): > Gdyby posel (!) Strak tyle energii co w ublizanie tym nieszczesnym Holenderkom > wlozyl w utrudnianie sprzedazy narkotykow pod szkolami - bylibysmy jedynym na > swiecie krajem bez narkotykow. Walke z ludzmi majacymi inne niz on poglady > Strak i jego pomagierzy traktuja doslownie. Nie ma sie co dziwic - ten gatunek > wyznawcow jakiegokolwiek pogladu zawsze z braku argumentow uzywal klonicy, > noza, a w ostatecznosci - piesci. Gdyby istnialo dzis UB, to Strak bylby z > pewnoscia jednym z UB-eckich oprawcow, bo to sprawa nie ideologii tylko > charakteru. Kiedy czytam niektore wypowiedzi tutaj to widze wiecej takich > ktorzy urodzili sie za pozno i nie zdazyli "zalapac sie" do zmuszania przemoca > ludzi, zeby nie mieli innego zdania. KOCHAM CIĘ nawet bez okna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JATEŻ Re: Faszyści w porcie IP: *.acn.pl 22.06.03, 23:37 Niestety masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 23:37 Na wybory droga pani, a nie w oknie przesiadywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JATEŻ Re: Faszyści w porcie IP: *.acn.pl 22.06.03, 23:38 Niestety masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JATEŻ Re: Faszyści w porcie IP: *.acn.pl 22.06.03, 23:39 g_rzesio napisał: > widzieliście małego hitlerka we Władysłowie co wy NATO MASZ NA MYŚLI NIEDOSZŁEGO POSŁA śLEDCZEGO Z lpr Odpowiedz Link Zgłoś
g_rzesio Re: Faszyści w porcie 22.06.03, 23:50 Gość portalu: JATEŻ napisał(a): > g_rzesio napisał: > > > widzieliście małego hitlerka we Władysłowie co wy NATO > > MASZ NA MYŚLI NIEDOSZŁEGO POSŁA śLEDCZEGO Z lpr PRZECIEŻ TO OCZYWISTE, trudno kurdupla pomylić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ordzyk R. CZY WY WIECIE KTO TO FASZYSTA OCZYWISTA IP: 80.72.34.* 23.06.03, 20:37 to ten mały kurdupel z portu nie można też pominąć tego wielkiego z końską szczęką oraz pewnego o... d........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: R. CZY WY WIECIE KTO TO FASZYSTA OCZYWISTA IP: *.chello.pl 23.06.03, 20:38 Gość portalu: Ordzyk napisał(a): > to ten mały kurdupel z portu nie można też pominąć tego wielkiego z końską > szczęką oraz pewnego o... d........ Masz na myśli Strąka, Giertycha i Ojca Przekręta-Rydzyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0rydzyk Re: R. CZY WY WIECIE KTO TO FASZYSTA OCZYWISTA IP: 80.72.34.* 23.06.03, 20:56 Zenuś poco z grubej RURY?? narodowiec=faszysta=kretyn każdy pozna {śr.inteligentny} Odpowiedz Link Zgłoś
arkaf SPYTAJ SIE WLOCHA ON CI DROGE WSKAZE 23.06.03, 20:41 I nie myl pojec cmoku. Wypaczac sens slow jest rzecza b.latwa i na pewno latwiejsza niz sensowne pisanie. Odpowiedz Link Zgłoś