Dodaj do ulubionych

Miller sie myli przypisujac Ziobrze nieudolnosc

21.07.07, 23:24
Za Dziennikiem:
""Ziobro dostał histerii, bo poniósł porażkę, że amerykański sąd nie zgodził
się na ekstradycję Edwarda Mazura" - twierdzi Miller. "Minister
sprawiedliwości jest sam sobie winien, że przygotował wniosek, który nie mógł
być pozytywnie rozpatrzony. Że upolitycznił całą sprawę. Bo nie zauważył, że
amerykański sąd jest bardzo wyczulony na to, by sprawy kryminalne nie wiązały
się z polityką" - dodał.

Ziobro nie jest sam sobie winien. Ziobro jest inteligentnym, przewidujacym
czlowiekiem. Pisalem o tym zreszta juz dawno.
Obserwuj wątek
    • a000000 Re: Miller sie myli przypisujac Ziobrze nieudolno 21.07.07, 23:30
      jeśli pan Mazur jest tak bardzo umoczony w służbach specjalnych to mam pewne
      wątpia co do niezawisłości sądu. Nie rozumiem argumentu, że świadek koronny jest
      niewiarygodny - przecież to jest cios we własne poniżejpasa.
      • snajper55 Re: Miller sie myli przypisujac Ziobrze nieudolno 22.07.07, 03:28
        a000000 napisała:

> jeśli pan Mazur jest tak bardzo umoczony w służbach specjalnych

A jest umoczony ??? To pewnie CIA lub FBI kazały zabić Papałę ?

> to mam pewne
        > wątpia co do niezawisłości sądu. Nie rozumiem argumentu, że świadek koronny
        > jest niewiarygodny - przecież to jest cios we własne poniżejpasa.

Świadek jest niewiarygodny, gdyż jego zeznania są pełne sprzeczności.

S.
    • v.ci Unger miał rację 21.07.07, 23:30
      Ziobro to mikre skrzyżowanie Hitlera z Mussolinim. Gdy widzę go w TV z tą jego
      dumnie podniesinym podbródkiem, nóż otwiera mi się w kieszeni, a kartofle w
      piwnicy gniją...

Gdy słyszę, że cieszy się on wśród ludu popularnością, to zaczynam po trosze
      przyznawać rację red. Ungerowi z "Le Soir" i jego diagnozie stanu zdrowia
      psychicznego elektoratu po wyniku wyborczym Stana Tymińskiego....
      • dachs Re: Unger miał rację 21.07.07, 23:52
        No dobrze, ale co maja Twoje gnijace kartofle do opinii Millera o Ziobrze.
        Myslisz, ze Miller jest nieomylny, gdy mowi o winie Ziobry za fiasko ekstradycji
        Millera?
        • v.ci do dachsa 22.07.07, 00:20
          Miło mi, że ktoś tu w końcu mnie o coś pyta zamiast wyzywać od komuchów smile

Nie znam jednak dokładnie zarówno treści wniosku o ekstradycję, jak i 69-
          stronicowej odmownej odpowiedzi. Podzielam opinię Amerykanów, że trudno dawać
          wiarę zeznaniom skruszonych przestępców, którzy zapewne liczą na łagodniejszy
          wymiar kary albo nawet na jej darowanie. Nieco niepokająca jest natomiast
          zażyłość sędziego z Chicago i Mazura. Jeśli wcześniej kilka razy pili
          razem "łyskacza", to jego bezstronność może być mocno wątpliwa...
          • dachs Do v.ci 22.07.07, 00:58
            v.ci napisał:

> Miło mi, że ktoś tu w końcu mnie o coś pyta zamiast wyzywać od komuchów smile

W gruncie rzeczy pytanie bylo czysto retoryczne. Po prostu dziwuje sie ludzkiej
            slabosci, ktora kaze niedoceniac inteligencji osoby nielubianej. Miller, jak sie
            okazuje, tez nie jest od tego wolny. A przeciez dzialania w sprawie ekstradycji
            byly od poczatku konsekwentne i zakonczyly sie pozadanym rezultatem.
            To bylo jasne od dawna.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=51128084&a=51128084
            • babariba-babariba dachs ma w oczywisty sposób jakieś 150%... 22.07.07, 09:06
              ...racji. Bo ponajakichuj komu w Polsce Mazur? Trzeba by było mu jakieś
              samobójstwo załatwić, albo - co gorsza, rzetelnie udokumentowany akt oskarżenia
              przedstawić, a po decyzji sądu z Chicago dalej go można w telewizorze. Do
              usranej śmierci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka