Dodaj do ulubionych

"Langenort" zamierza wypłynąć na wody eksteryto...

24.06.03, 19:43
Skoro i tak wszyscy wiedzą o co chodzi, dlaczego panie nie
powiedzą co się będzie działo na tych wodach eksterytorialnych?
Odwagi, przecież mówienie w Polsce o tym co się będzie robiło
poza nią nie jest karalne. Po co ta hipokryzja, przyjechałyście
edukować, to miejcie odwagę powiedzieć "tak, będziemy robić
aborcję i jesteśmy z tego dumne" zamiast się bawić w
niedomówienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzych A po co holenderskim feministkom prezerwatywy IP: *.net.nih.gov 24.06.03, 19:50
      A po co holenderskim feministkom prezerwatywy na statku
      ????
      • kataryna.kataryna Re: A po co holenderskim feministkom prezerwatywy 24.06.03, 19:52
        Gość portalu: Krzych napisał(a):

> A po co holenderskim feministkom prezerwatywy na statku
        > ????

Będą pokazywać jak zakładać na banana. Nie wiedzą, że od tego mamy
        Błochowiakową.
      • Gość: Rafał Re: A po co holenderskim feministkom prezerwatywy IP: *.icm.edu.pl / 192.168.1.* 25.06.03, 01:48
        Gość portalu: Krzych napisał(a):
        > A po co holenderskim feministkom prezerwatywy na statku
        > ????

Nie miałem okazji poznać tak blisko żadnej zawodowej feministki, tym bardziej holenderskiej, ale przypuszczam, że prezerwatywy na statku służą im do tego, do czego nam służą prezerwatywy w szufladzie w domu.
        • Gość: Krzys52 Re: A po co holenderskim feministkom prezerwatywy IP: *.proxy.aol.com 26.06.03, 19:26
          Gość portalu: Rafał napisał(a):

> Gość portalu: Krzych napisał(a):
          > > A po co holenderskim feministkom prezerwatywy na statku
          > > ????
          >
          > Nie miałem okazji poznać tak blisko żadnej zawodowej feministki, tym bardziej
          holenderskiej, ale przypuszczam, że prezerwatywy na statku służą im do tego, do
          czego nam służą prezerwatywy w szufladzie w domu.
          .
          ::
          Hmmm, czy do pochlaniania wilgoci w szufladzie? :!
    • Gość: f Re: 'Langenort' zamierza wypłynąć na wody ekstery IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 19:56
      Był taki czas gdy z <misją> pokojową wtedy do Gdańska wpłynął pancernik
      Szlezwig Holstein i co ?
    • Gość: Krzys52 Re: 'Langenort' zamierza wypłynąć na wody ekstery IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 20:02
      kataryna.kataryna napisała:

Skoro i tak wszyscy wiedzą o co chodzi, dlaczego panie nie powiedzą co się
      będzie działo na tych wodach eksterytorialnych?
      Odwagi, przecież mówienie w Polsce o tym co się będzie robiło poza nią nie jest
      karalne. Po co ta hipokryzja, przyjechałyście edukować, to miejcie odwagę
      powiedzieć "tak, będziemy robić aborcję i jesteśmy z tego dumne" zamiast się
      bawić w niedomówienia.
      .
      Katarynko,
      jesli o mnie chodzi to nie tylko nie wiem "dlaczego panie nie powiedza" ale nie
      wiem nawet 'czego' panie nie powiedza.
      .
      Moge natomiast wyrazic przypuszczenie, ze znajdujac sie na wodach
      miedzynarodowych, personel plywajacej kliniki odpieczetuje to co
      zablombowane smile) i zacznie przyjmowac kobiety w potrzebie - za friko albo i pol
      darmo. Ciezarne, ma sie rozumiec, pacjentki otrzymywac beda do polkniecia RU
      486 (tak jak hostie), oraz szklanke wody do popicia (czyli nieco inaczej). Przy
      okazji moga dostac od kapitana zaswiadczenie o przebyciu chrztu morskiego.
      Ponadto na droge beda wyposazane w odpowiednie materialy edukacyjne oraz
      propagandowo-oswiatowe.
      Tobie takze goraco polecam, Katarynko, udanie sie w okolice Wladyslawowa w celu
      spedzenia tego dziecka ktore usilowalas wrobic w brzuch niejakiemu Pacewiczowi,
      na F.Kraj. To swietna okazja.
      Najprawdopodobniej w okolicach rozpoczna sie protesty lekarzy ginekologow w
      towarzystwie tych wszystkich (prawdziwych!) oszolomow. I nie dziwie sie.
      Holenderki psuja im byznes - zamachuja sie na zrodlo utrzymania lekarskich
      rodzin. Odbieraja rodzinom chleb.
      Mam nadzieje, ze cala impreza uzyska odpowiednio zakrojone publicity - bo
      przeciez glownie o to chodzi.
      .
      Czy moge liczyc Katarynko na wylacznosc na przeprowadzenie z Toba wywiadu
      (wrazenia, fakty, obserwacje) - natychmiast po Twoim powrocie (?)
      .
      Twoj Wielki Fan smile)
      K.P.
      • kataryna.kataryna Re: 'Langenort' zamierza wypłynąć na wody ekstery 24.06.03, 20:41
        Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> kataryna.kataryna napisała:
        >
        > Skoro i tak wszyscy wiedzą o co chodzi, dlaczego panie nie powiedzą co się
        > będzie działo na tych wodach eksterytorialnych?
        > Odwagi, przecież mówienie w Polsce o tym co się będzie robiło poza nią nie
        jest
        >
        > karalne. Po co ta hipokryzja, przyjechałyście edukować, to miejcie odwagę
        > powiedzieć "tak, będziemy robić aborcję i jesteśmy z tego dumne" zamiast się
        > bawić w niedomówienia.
        > .
        > Katarynko,
        > jesli o mnie chodzi to nie tylko nie wiem "dlaczego panie nie powiedza" ale
        nie
        >
        > wiem nawet 'czego' panie nie powiedza.
        > .
        > Moge natomiast wyrazic przypuszczenie, ze znajdujac sie na wodach
        > miedzynarodowych, personel plywajacej kliniki odpieczetuje to co
        > zablombowane smile) i zacznie przyjmowac kobiety w potrzebie - za friko albo i
        pol
        >
        > darmo. Ciezarne, ma sie rozumiec, pacjentki otrzymywac beda do polkniecia RU
        > 486 (tak jak hostie), oraz szklanke wody do popicia (czyli nieco inaczej).
        Przy
        >
        > okazji moga dostac od kapitana zaswiadczenie o przebyciu chrztu morskiego.
        > Ponadto na droge beda wyposazane w odpowiednie materialy edukacyjne oraz
        > propagandowo-oswiatowe.
        > Tobie takze goraco polecam, Katarynko, udanie sie w okolice Wladyslawowa w
        celu
        >
        > spedzenia tego dziecka ktore usilowalas wrobic w brzuch niejakiemu
        Pacewiczowi,
        >
        > na F.Kraj. To swietna okazja.
        > Najprawdopodobniej w okolicach rozpoczna sie protesty lekarzy ginekologow w
        > towarzystwie tych wszystkich (prawdziwych!) oszolomow. I nie dziwie sie.
        > Holenderki psuja im byznes - zamachuja sie na zrodlo utrzymania lekarskich
        > rodzin. Odbieraja rodzinom chleb.
        > Mam nadzieje, ze cala impreza uzyska odpowiednio zakrojone publicity - bo
        > przeciez glownie o to chodzi.
        > .
        > Czy moge liczyc Katarynko na wylacznosc na przeprowadzenie z Toba wywiadu
        > (wrazenia, fakty, obserwacje) - natychmiast po Twoim powrocie (?)
        > .
        > Twoj Wielki Fan smile)
        > K.P.

Fan? Co mi wszędzie zarzuca, że nie myślę? A jeśli chodzi o stateczek, nie
        wybieram się, ani teraz, ani w przyszłości. Wbrew temu co głoszą feministki,
        nie uważam, że aborcja jest dobrodziejstwem dla kobiety, a wmawianie kobietom,
        że to tylko połknięcie tabletki i wszytko znika jest jest sporym nadużyciem,
        idę o zakład, że w imię powodzenia misji, informacje o ubocznych skutkach
        aborcji, oraz alternatywach dla zabiegu ogranicza się tam do minimum, bo
        przecież nie po to bierze się kobiety na pokład, żeby się potem taka na pełnym
        morzu rozmyśliła i statystykę zaniżyła. Trzeba mieć mało wyobraźni, żeby
        zdecydować się na coś takiego (zajrzyj do linku) nie wiedząc gdzie się zgłosić
        jak się będzie miało pecha i się załapie na ten nikły procent powikłań:

www.womenonwaves.org/pol/pol_abortion.html

Bo argumentu o tym, że aborcja jest zabijaniem miętosić już nie będę.
        • Gość: Krzys52 Re: 'Langenort' zamierza wypłynąć na wody ekstery IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 21:24

> > Twoj Wielki Fan smile)
          > > K.P.
          >
          >
          Fan? Co mi wszędzie zarzuca, że nie myślę?
          .
          No nie przesadzaj, Katarynko - jakie znow wszedzie...(?)
          .
          A jeśli chodzi o stateczek, nie wybieram się, ani teraz, ani w przyszłości.
          Wbrew temu co głoszą feministki, nie uważam, że aborcja jest dobrodziejstwem
          dla kobiety, a wmawianie kobietom, że to tylko połknięcie tabletki i wszytko
          znika jest jest sporym nadużyciem, idę o zakład, że w imię powodzenia misji,
          informacje o ubocznych skutkach aborcji, oraz alternatywach dla zabiegu
          ogranicza się tam do minimum, bo przecież nie po to bierze się kobiety na
          pokład, żeby się potem taka na pełnym morzu rozmyśliła i statystykę zaniżyła.
          .
          K.P.) A kto tu komu wmawia, ze aborcja jest dobrodziejstwem? Spotykalem sie
          dotad jedynie z wmawianiem, ze aborcja jest zlem (absolutnym). Tymczasem
          aborcja nawet nie kwalifikuje sie do rozwazan na plaszczyznie dobra i zla,
          albowiem aborcja to nie jakis abstrakcyjny problem filozoficzny, lecz bardzo
          przyziemna ludzka tragedia.
          .
          Gdy kobieta decyduje sie na RU 486 to najwyrazniej nie interesuja ja
          jakiekolwiek alternatywy, przy czym nie sadze by o takowych (hipotetycznie
          przyjmujac) nie wiedziala. Te tzw. alternatywy nie sa poprostu alternatywami
          dla kogos kto nie chce byc w ciazy.
          A nawiasem mowiac - jakiez to alternatywy masz na mysli Katarynko?
          .
          :::
          Trzeba mieć mało wyobraźni, żeby zdecydować się na coś takiego (zajrzyj do
          linku) nie wiedząc gdzie się zgłosić jak się będzie miało pecha i się załapie
          na ten nikły procent powikłań:
          a

href="http://www.womenonwaves.org/pol/pol_abortion.html"target="_blank">www.wom
          nonwaves.org/pol/pol_abortion.html</a>

.
          Jesli kobieta decyduje sie na ryzyko powiklan w wyniku dlubania sobie
          szydelkiem, czy innym drutem, badz ryzyko zwiazane z udaniem sie do jakiegos
          konowala, to Ty mi raczej nie mow, Katarynko, o ryzyku mozliwych powiklan w
          wyniku RU 486. A juz szczegolnie nie mow moze tego owej kobiecie...
          .
          A nawiasem mowiac sama ciaza takze niesie ze soba mozliwosc problemow i
          powiklan. Ba, sa one na tyle czeste by ich nie pomijac. Gdy zestawisz mozliwe
          powiklania i niebezpieczenstwa po fachowo przeprowadzonej aborcji z mozliwymi
          powiklaniami zwiazanymi z ciaza, to przekonasz sie, ze tych pierwszych jest o
          wiele mniej.
          O czym wiec my mowimy, Katarynko(?)
          ..
          Bo argumentu o tym, że aborcja jest zabijaniem miętosić już nie będę.
          .
          No i bardzo dobrze, Katarynko, albowiem sama musisz uznac niedorzecznosc
          takiego oto przypuszczenia: ze jest zabijaniem. No bo powiedz sama - czy zabija
          sie warzywa?
          ..
          K.P.
          >
          >
          • Gość: Krzys52 Friendly Wormhole dla Kataryny :))) IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 22:44
            .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6650520
          • Gość: Pani Re: 'Langenort' zamierza wypłynąć na wody ekstery IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 02:19
            Nie chce mi się wierzyć, że Krzys jest facetem. A może jednak? Facet z ikrą. W
            tym jest logika.
            • Gość: Krzys52 Re: 'Langenort' zamierza wypłynąć na wody ekstery IP: *.proxy.aol.com 27.06.03, 03:32
              Gość portalu: Pani napisał(a):

Nie chce mi się wierzyć, że Krzys jest facetem. A może jednak? Facet z ikrą.
              W tym jest logika.
              .
              .
              Pani, smile)
              mnie samemu nie chce sie czasami wierzyc smile)) A Ty mi w tym nie pomagasz,
              niestety. Przeciez ikre maja samiczki!!! =sad(
              .
              Jesli interesuje Cie argumentacja to na poczatek polecam fragment dyskusji na
              F.Kraj(wklejony Link). Gdzies tu niedaleko jest inny moj watek, o tym, jak
              nalezy dyskutowac z kretynami. Moze znajdziesz obydwa przydatnymi.
              Milej lektury.
              .
              A za uznanie dziekuje - co facet z ikra, to facet z ikra Howgh! smile))
              .
              Pozdrawiam
              K.P.
              .
              Oto link
              .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=6599238&a=6613220
    • indris Uwaga techniczna 24.06.03, 20:05
      Nikt nie będzie przeprowadzał aborcji operacyjnej na pełnym morzu na takim
      stateczku ! Jedna silniejsza fala i... Trafili by do kicia równiez w
      liberalnej Holandii. Mogą co najwyżej podawać RU486.
      • Gość: f Re: Uwaga techniczna IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 20:09
        Ci Holendrzy traktują nas jak Aborygenów!
        To czemu kupują ziemię za bezcen w Polsce i są w 69 % przeciw przyjęcia
        Polski do Unii Europejskiej?
        • Gość: LYSA PANTERA Re: Uwaga techniczna IP: 151.152.101.* 24.06.03, 22:13
          Gość portalu: f napisał(a):

> Ci Holendrzy traktują nas jak Aborygenów!
          > To czemu kupują ziemię za bezcen w Polsce i są w 69 % przeciw
          przyjęcia
          > Polski do Unii Europejskiej?

DLACZEGO MIELIBY TRAKTOWAC ABORYGENOW INACZEJ NIZ ABORYGENOW.
          PROBLEM POLEGA NA TYM, ZE ABORYGEN NIE WIE LUB NIE CHCE WIEDZIEC
          ZE JEST ABORYGENEM (PATRZ RYDZYK I LEPER)
      • Gość: babariba Uwaga techniczna IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 22:25
        czegos nie widze tu reakcji na indrisową uwagę... Dlaczego???
        indris napisał:

> Nikt nie będzie przeprowadzał aborcji operacyjnej na pełnym morzu na takim
        > stateczku ! Jedna silniejsza fala i... Trafili by do kicia równiez w
        > liberalnej Holandii. Mogą co najwyżej podawać RU486.
        • Gość: Pani Re: Uwaga techniczna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 02:26
          Gość portalu: babariba napisał(a):

> czegos nie widze tu reakcji na indrisową uwagę... Dlaczego???
          > *********
          Ja zareaguję. Otóż Indris to też facet z ikrą (baba z jajami??). Popatrzył,
          posłuchał i spointował. Nic dodać, nic ująć.

> indris napisał:
          >
          > > Nikt nie będzie przeprowadzał aborcji operacyjnej na pełnym morzu na taki
          > m
          > > stateczku ! Jedna silniejsza fala i... Trafili by do kicia równiez w
          > > liberalnej Holandii. Mogą co najwyżej podawać RU486.
      • kataryna.kataryna Re: Uwaga techniczna 24.06.03, 22:50
        indris napisał:

> Nikt nie będzie przeprowadzał aborcji operacyjnej na pełnym morzu na takim
        > stateczku ! Jedna silniejsza fala i... Trafili by do kicia równiez w
        > liberalnej Holandii. Mogą co najwyżej podawać RU486.

I właśnie RU będą podawać. Tyle, że po tym moga być powikłania, ciekawe co
        zrobi kobieta, która zażyje a aborcji nie będzie - w takiej sytuacji trzeba
        usunąć próżniowo, bo płód może być mocno uszkodzony. Ciekawe gdzie taka babka
        pójdzie? Do swojego ginekologa?
        • Gość: Krzys52 Re: Uwaga techniczna. Wlasnie IP: *.proxy.aol.com 25.06.03, 00:10

> indris napisał:
          >
          Nikt nie będzie przeprowadzał aborcji operacyjnej na pełnym morzu na takim
          stateczku ! Jedna silniejsza fala i... Trafili by do kicia równiez w
          liberalnej Holandii. Mogą co najwyżej podawać RU486.
          >
          I właśnie RU będą podawać. Tyle, że po tym moga być powikłania, ciekawe co
          zrobi kobieta, która zażyje a aborcji nie będzie - w takiej sytuacji trzeba
          usunąć próżniowo, bo płód może być mocno uszkodzony. Ciekawe gdzie taka babka
          pójdzie? Do swojego ginekologa?
          >
          Z Ciebie to prawie Matka Teresa, Katarynko. Jak to sie Ty martwisz o dobro tych
          kobiet., uuuuh!
          .
          Rozne moga byc powiklania, Katarynko. Moze dana pani poslizgnac sie na mostku
          (kapitanskim) i za burte wyleciec, moze dostac zawalu serca albo napadu
          histerii, choroby morskiej, rozwolnienia... wielu rzeczy moze doznac i
          przerozne komplikacje przechodzic.
          Problem w tym, ze kazda z nich jest doroslym i odpowiedzialnym czlowiekiem,
          ktory zdaje sobie sprawe z zagrozen oraz jest gotow ponosic ryzyko. Wlacznie ze
          wszystkimi mozliwymi konsekwencjami.
          .
          Moze wiec niepotrzebnie zamartwiasz sie o ich dobro, Katarynko... Wyluzuj
          sie smile)
          .
          K.P.
          • sceptyk No i prosze. Kretyn. Caly on. Zawsze go poznam. 25.06.03, 01:52
    • Gość: Polak2 Re: 'Langenort' zamierza wypłynąć na wody ekstery IP: 216.95.178.* 24.06.03, 20:11
      To jest woda na mlyn dla rzadu. Bzdury na kaczych lapach.
      Ja mam propozycje, niech one podplyna np. do Izraela i tam poproboja wplynac do
      jakiegos portu bez zgody, lub kogos wywiwzc i potem przywiezc.
      Wszyscy wiedza o co chodzi panie KWASNIEWSKI.
      ps.
      pan byles ponoc nawet na Helu.
      • Gość: f Re: 'Langenort' zamierza wypłynąć na wody ekstery IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 20:13
        Masz na myśli zbieg tzw okoliczności z zjazdem PZPR?
        • Gość: Polak2 Re: 'Langenort' zamierza wypłynąć na wody ekstery IP: 216.95.178.* 24.06.03, 20:25
          To i taki mial tam miejsce ?
          Holandia ma barwy pomaranczowe...to one ...teraz juz rozumiem.
          Brawo p. KWASNIEWSKI NIECH ZYJE !
          NIECH ZYJE !
          • Gość: marek Re: 'Langenort' zamierza wypłynąć na wody ekstery IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 22:36
            Jestem zdania, ze to najwyzszy czas by humanistycznie rozmawiac o aborcji i o
            kobiecie. Langenort jest dobra okazja by na te tematy rozmawiac otwarcie.
            Mysle, ze nie jest dobrze, aby aborcja byla tylko dla bogatych i kobiety nie
            maialy w tej sprawie nic do powiedzenia - tylko kosciol, ktory swoja polityka
            sam jest winny tej nieprzyjemnej sytuacji np. sprzeciwianie sie srodkom
            antykoncepcyjnym, co powoduje zwiekszona ilosc nie chcianych ciazy.
            Sadze, ze demokratyczne, tolerancyjne zachowania wypracowane na tak
            zwanym "zgnilym zachodzie" sa lepsze od zasciankowego postepowania niektorych
            (mam nadzieje, ze mniejszosci) Polakow.
            • Gość: Strzelec Re: 'Langenort' zamierza wypłynąć na wody ekstery IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 09:22
              Popieram i dodaję od siebie: ingerowanie w przyspieszone rozmnażanie biedoty
              (państwowy i kościelny zakaz możliwości swobodnego planowania własnej rodziny)
              sprzyja głównym mataczom tj. czarnej strukturze, na której "dobroci" kraje
              rozwinięte (np. Holandia) poznały się pół wieku temu. I o tyle własnie czasu
              (pół wielu) pozostaliśmy w tyle. Polska Afryka!!!
              • Gość: Pani Re: 'Langenort' zamierza wypłynąć na wody ekstery IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 02:31
                Gustuję w celnych sformułowaniach forumowiczów i zabieram głos tylko w tej
                sprawie, żeby pochwalić.
    • Gość: adas Chrzanienie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 22:35
      Tyle mam do powiedzenia o tym co mają do powiedzenia kobiety na
      falach (cytaty z artykułu)

"Zapytana, czy będą na statku przeprowadzane aborcje,
      odpowiedziała, że polskie prawo nie pozwala jej mówić o
      świadczonych usługach."

Aha... Jesteśmy proaborcyjną fundacją i na naszym statku robimy
      coś związanego z niechcianymi ciążami o czym nie wolno mówić.
      Ciekawe co? Czy p. Gompart ma nas za idiotów?

"Zgłosiło się do nas bardzo wiele chętnych, zainteresowanych
      edukacją"

To dziwne - prokurator i celnicy znaleźli gabinet
      ginekologiczny i środki medyczne (w tym wczesnoporonne), a nie
      znaleźli żadnych rzeczy w rodzaju broszur, ulotek, książek o
      tematyce seksualnej, rzutnika itp. Nowatorskie metody nauczania?

"Tylko dzięki protestom udało nam się uchronić od
      zapieczętowania prezerwatywy, które są na statku"

Jak rozumiem stale potrzebne lekarstwo dla astmatyczki można
      było zapięczetować, ale od prezerwatyw wara!

"Lekarka z Holandii stwierdziła, że o tym, od kiedy zaczyna się
      życie decyduje kobieta"

Proponuję zabronić przedwczesnych porodów - dlaczego jedna
      kobieta musi uznać początek życia swego dziecka po siedmiu
      miesiącach, a druga po dziewięciu? No chyba że nawet poród nie
      jest początkiem życia... wtedy niech pani lekarka się spyta
      swej Mamy czy aby na pewno żyje.

"Zdajecie sobie sprawę, że w ciągu godziny, kiedy tu jesteśmy,
      zmarło na całym świecie 12 kobiet podczas nielegalnych aborcji"

A ile wskutek powikłań po spartaczonych legalnych? Legalna nie
      musi być od razu bezpieczna.

"Według jednej z panelistek, dyskutowanie o początkach życia to
      strata czasu".

Czemu? Argumenty etyczne też powinny być brane pod uwagę. No
      chyba że nie ma się na nie kontrargumentów. Wtedy to się nazywa
      stratą czasu.

"chcą prawdziwej dyskusji"

Tzn. czego, skoro nie chcą dyskutować o początkach życia? Od
      tego problemu nie da się uciec.
    • sceptyk A ja to mam taki pomysl 24.06.03, 23:05
      Tym babom trzeba po prostu wpi...l spuscic. Podplynac do tego statku, wedrzec
      sie na poklad, baby rozebrac, w smole zanurzyc, w pierzu wytarzac. I odplynac
      od nich. Jutro juz ich nie bedzie. I po sprawie.

Film nakrecic z akcji i na ich website'cie zamiescic. Jako instruktaz dla
      pracownikow portow przyszlych potencjalnych celow tych oszolomek. Brzydul
      zreszta.

sc-k
      PS. Przy okazji mozna to samo z Kretynem zrobic. W smole i pierzu musi zabawnie
      wygladac. Znaczy jeszcze zabawniej niz teraz.
      • Gość: Krzys52 Jakie ty mozesz miec pomysly, Kretynie IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 23:10
        sceptyk napisał:

Tym babom trzeba po prostu wpi...l spuscic. Podplynac do tego statku, wedrzec
        sie na poklad, baby rozebrac, w smole zanurzyc, w pierzu wytarzac. I odplynac
        od nich. Jutro juz ich nie bedzie. I po sprawie.
        >
        Film nakrecic z akcji i na ich website'cie zamiescic. Jako instruktaz dla
        pracownikow portow przyszlych potencjalnych celow tych oszolomek. Brzydul
        zreszta.
        >
        sc-k
        PS. Przy okazji mozna to samo z Kretynem zrobic. W smole i pierzu musi zabawnie
        wygladac. Znaczy jeszcze zabawniej niz teraz.
        .
        Tylko dlaczego podpisales sie jakims "sc-k", a nie 'Kretyn'. Swoja wypowiedzia
        udowodniles swoj wyjatkowy i patologiczny kretynizm: kretynizm w Duchu Swietym.
        • Gość: Longislander Po co na statek? IP: 65.204.1.* 24.06.03, 23:18
          Nie mozna piguly lyknac w Czeskim Cieszynie albo w Goerliz? Albo
          na Kasprowym Wierchu? Lyknac po slowackiej stronie, a popic po
          naszej?
          • Gość: Krzys52 Jak to po co?! IP: *.proxy.aol.com 25.06.03, 00:01
            Aby mozna bylo od Baltyku do Tatr. surprised)
            .
            A kretynom na pohybel. Takze tej parce ponizej
            .
            K.P.
            .

Gość portalu: Longislander napisał(a):

> Nie mozna piguly lyknac w Czeskim Cieszynie albo w Goerliz? Albo
            > na Kasprowym Wierchu? Lyknac po slowackiej stronie, a popic po
            > naszej?
        • Gość: Gosia Krzysiu ,ach ty najmądrzejsz,ty jedyny głuptasku IP: *.elknet.pl 24.06.03, 23:28
          • sceptyk Krecio to jest gosc. Wiadomo. 24.06.03, 23:40
            Ale jak go sobie w tym pierzu wyobraze, no to, qrde, nie moge sie powstrzymac.
            Kretopierz. I smieszno i straszno zarazem. Znaczy mnie smieszno, ale
            nieprzywykli mogliby sie wystraszyc. O dzieciach juz nawet nie wspomne. Ciekawe
            czy jego partner by go poznal.
          • Gość: camrut GOSIA PRZESTAN FLIRTOWAC!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 25.06.03, 01:51
            jESZCZE POTEM BEDZIESZ MUSIALA LYKAC TABLETKI...OD BOLU GLOWY
    • Gość: Polak-Europejczyk Re: 'Langenort' zamierza wypłynąć na wody ekstery IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.03, 00:14
      DROGIE POLSKIE FEMINISTKI!

Holenderki robia sobie z Was hece!

Proponuje w tym forum zakonczyc dyskusje na temat
      aborcji.Podyskutujmy na ten temat na forum
      polozniczo-ginekologicznym.To nie jest odpowiedni
      temat dla tego forum.
      Wlasciwy temat totongue_outolskie prawo i jego przestrzeganie.
      Nie chodzi o to czy polskie prawo jest "dobre" czy
      "zle".Interesujaca jest zenujaca postawa wladz
      polskich wobec jawnego lamania i naruszania prawa
      polskiego!
      Polska jest jedynym chyba krajem na swiecie,gdzie
      obcokrajowcy sa lagodniej traktowani w swietle prawa,
      jak sami Polacy.To jest oburzajace!

Przed godzina widzialem w dzienniku telewizyjnym
      jak wladze greckie postapily z zaloga statku,
      ktora naruszyla greckie(europejskie)przepisy.
      Widzialem kapitana i zaloge odprowadzanych
      w kajdankach do aresztu sledczego,a jednostka zostala
      skonfiskowana,przynajmniej tymczasowo.

Innny przyklad:jadac przez Belgie no poczatku tego
      miesiaca przekroczylem na autostradzie szybkosc
      o 14,7 km/h.Kara 1550euro,platne natychmiast pod
      grozba konfiskaty samochodu! Miejscowi placa za
      takie wykroczenie max.200euro.
      Mnie jako obcokrajowca potraktowano z cala surowoscia
      prawa tzn.200euro za szybkosc i 1350euro za naruszenie
      ustawy o ochronie srodowiska,bowiem jadac za szybko
      spowodowalem zwiekszony o 20dB halas!
      To mialo nauczyc "polskiego dzikusa" respektu
      dla belgijskiego prawa(bez mazliwosci odwolania sie).
      Rozboj w bialy dzien!

Drogie Polskie Feministki!
      Sprobujcie cos podobnego zorganizowac w
      "cywizylowanwj Europie".Jestem gotowy wesprzec Was
      finansowo!
      Wrocicie w kajdankach do domu. Zalorzymy sie ?

Czy to wszystko jest w porzadku?

Polak-Europejczyk
    • Gość: Sprawiedliwy Skrobanka i eutanazja dla "dzialaczek" ze statku... IP: *.sympatico.ca 25.06.03, 01:29
      • Gość: camrut JAKI SPRAWIEDLIWY, TAKA SPRAWIEDLIWOSC IP: *.echostar.pl 25.06.03, 02:02
        Na szczescie, dla nich, nie musza sie 'skrobac' ani zabijac
        nienarodzonych dzieci bo to domena krajow gdzie obowiazuja
        restrykcyjne przepisy aborcyjne, czyli np. Polske.
        A jak same zadecyduja o eutanazji, to tez nikt im tego nie
        zabroni. Bo tam nie obowiazuje podzial na rowni i rowniejsi,
        ale przekonaie o niezbywalnym prawie do samostanowienia o swoim
        losie. Tam uznaje sie, ze ludzie sa swiadomi i dlatego dzialaja
        odpowiedzialnie,z podjeciem wszelkich konsekwencji - taki
        bardzo prosty i piekny sposob na strachy.
        Jesli czegos doswiadczasz, to nie dlatego ze inni tak chca, ale
        dlatego,ze sam o tym zadecydowales.
        CZYZBY USAMODZIELNIENIE PRZERAZALO DO TEGO STOPNIA,ZE CHCE SIE
        ODEBRAC MOZLIWOSC DO DECYDOWANIA WSZYSTKIM???
        Jakie szczescie tych Holendrow...i jaki dla nas bol.
        • sceptyk Camrut, nie chcialbym stawiac Ci zbyt 25.06.03, 02:08
          wygorowanych wymogow, ale jesli bylbys w stanie napisac to jeszcze raz, pod
          katem ulatwienia zrozumienia Twych wazkich, zapewne, mysli przez normalnych
          ludzi, to bylbym szczerze zobowiazany.
          • Gość: camrut NORMALNY NIE ZNACZY GLUPI IP: *.echostar.pl 25.06.03, 02:39
            sceptyk napisał:

> wygorowanych wymogow, ale jesli bylbys w stanie napisac to
            jeszcze raz, pod
            > katem ulatwienia zrozumienia Twych wazkich, zapewne, mysli
            przez normalnych
            > ludzi, to bylbym szczerze zobowiazany.

Drogi sceptyku!!!
            Pierwszy krok to nie utozsamianie ludzi prostych z glupimi.
            A potem sam zobaczysz kto ma problemy ze zrozumieniem.
            Tekst tym razem raczej zwiezly i krotki, jakby co mozna zawsze
            przeczytac jeszcze razsmile, nawet na glossmile)))
            Jesli i to nie wystarczy, z racji tego,ze jestem spolecznikiem
            wytlumacze zdanie po zdaniu.
            pozdrowienia!
            • Gość: Krzys52 Septyk jest Glupi. Zdecydowanie. IP: *.proxy.aol.com 25.06.03, 03:32
              Wiesz Camrut,
              radze Ci bys nie zwracala uwagi na ‘toto’ - indywiduum wabiace sie Septyk.
              Posluchaj bardziej doswiadczonego i lepiej znajacego te koscielna glizde.
              Szczegolnie nie pisz na formularzu w rozmowie z nim, albowiem usiluje wlamywac
              sie do komputerow i zmieniac settings. To fakt, a nie moje przypuszczenie.
              Jesli podalas swe prawdziwe dane do logowania sie, to takze wycofaj sie z
              logowania, albo zaloguj lipne dane. Uzywaj zabezpieczen. Wlamuja sie do danych
              osobowych, oraz do skrzynek pocztowych. To jest ich internetowy orczyk i cegla.
              Nie wiem jak to jest ale firma zawiadujaca tym portalem, z ramienia GW, z
              jakichs powodow toleruje te, oraz inne wybryki. Probowalem interweniowac ale
              zostalem olany. Najwyrazniej maja w tym jakis interes. Jak na moj nos zgodzili
              sie na koscielne wtyki dla swietego spokoju. Ewidentny blad i beda tego
              zalowac. Nie chadza sie na uklady z czarnym.
              Zatem, gdy bedzie ‘toto’ usilowalo zalezc Ci za skore i zdenerwowac – zignoruj.
              Wiem ze nie bedziesz miala z tym problemow.
              .
              Serdecznosci
              K.P.
              • Gość: camrut re IP: *.echostar.pl 25.06.03, 04:14
                dzieki Krzys!!! dostosuje sie do zalecensmile
        • Gość: Krzys52 Re: JAKI SPRAWIEDLIWY, TAKA SPRAWIEDLIWOSC IP: *.proxy.aol.com 25.06.03, 02:52
          Co za szczescie, ze jestes, Camrut
          w tym zalewie kretynstwa - a musisz wiedziec, ze F.A. zdecydowanie przewyzsza
          pod tym wzgledem F.K. (nie bylem tu obecny ostatnie dwa tygodnie ale siedze tu
          od 2 i pol roku - jestes dla mnie woda zycia, oraz nadzieja na lepsze jutro.
          Oni sa po prostu straszni. Tu obok masz najlepszy przyklad indywiduum wabiacego
          sie Septyk - ten od turlania w smole i pierzu zalogi kutra (nawiasem mowiac
          pomysl to typowo ksiezowski). Ale do rzeczy: smile)
          .
          Gość portalu: camrut napisał(a):

Na szczescie, dla nich, nie musza sie 'skrobac' ani zabijac nienarodzonych
          dzieci bo to domena krajow gdzie obowiazuja restrykcyjne przepisy aborcyjne,
          czyli np. Polske.
          .
          Ale oni maja te osiagniecia w mysl nieslusznych zalozen. Co innego gdyby
          chwalili papieza oraz wywodzili swe osiagniecia z jego nauk: gdyby w szkolach
          nie mieli edukacji seksualnej a w zamian opierali sie na wstrzemiezliwosci oraz
          kompletnej ignorancji z zakresu fizjologii plci, czy gdyby zakazane mieli
          stosowanie srodkow antykoncepcyjnych roznych od "Watykanskiej Ruletki". A tak -
          nawet nie warto o tych liczbach wspominac. Dobre wyniki oparte na zlych i
          nieslusznych zalozeniach - no coz, dobrem byc nie moga. Nie sa owocami kultury
          zycia, lecz kultury smierci. Zle to owoce, moja droga.
          .
          A jak same zadecyduja o eutanazji, to tez nikt im tego nie zabroni. Bo tam nie
          obowiazuje podzial na rowni i rowniejsi, ale przekonaie o niezbywalnym prawie
          do samostanowienia o swoim losie. Tam uznaje sie, ze ludzie sa swiadomi i
          dlatego dzialaja odpowiedzialnie,z podjeciem wszelkich konsekwencji - taki
          bardzo prosty i piekny sposob na strachy.
          .
          A i tu odpowiednio stosuja sie pryncypia wspomniane powyzej. No bo jakze to
          mozna zdecydowac o czyms co nie jest dobrem (tu decyduja moralne autorytety -
          nawet gdy swinia sie, klamia, szkaluja porzadnych ludzi, kradna, manipuluja -
          gdyz one wiedza co dobre). To tak jedynie pozornie wyglada, ze mozna sobie
          zdecydowac samemu. Problem w tym by zdecydowac poprawnie. A czlowiek grzesznym
          jest oraz ma wiele innych ulomnosci.
          Albo to samostanowienie - toz to czysta herezja. O czlowieku stanowi Bog,
          dzialajacy poprzez kaplanow. Juz sama mysl o stanowieniu to prowokacja. Dalej
          juz tylko anarchia, ruja i porobstwo.
          .
          Jesli czegos doswiadczasz, to nie dlatego ze inni tak chca, ale dlatego,ze sam
          o tym zadecydowales.
          .
          A ja mysle Camrut, ze mowisz temu biednemu czlowiekowi rzeczy ktorych on nie
          pojmnie nigdy. Moze jego prawnuki ale z cala pewnoscia nie on sam. Tu jest
          takich znacznie wiecej (vide ow Septyk). Ponadto jest to kolejna herezja ktora
          spolecznosc katolicka wybilaby Ci z glowy bardzo skutecznie... gdyby Cie miala
          w zasiegu orczyka czy rzutu cegly. Wiedz tedy, ze jesli czegos doswiadczasz to
          wylacznie dlatego ze inni tak chca, jako ze taka jest wola boza. Bys
          doswiadczala razem z innymi. Toz Ty proponujesz kompletny rozklad tkanki
          spolecznej jak i najwazniejszych wartosci naszej kultury.
          ..
          CZYZBY USAMODZIELNIENIE PRZERAZALO DO TEGO STOPNIA,ZE CHCE SIE ODEBRAC
          MOZLIWOSC DO DECYDOWANIA WSZYSTKIM???
          .
          A czy nie jest lepiej zrezygnowac z tych wszystkich, jakze szkodliwych
          indywidualistycznych pomyslow i oddac sie w opieke Maryi? Wolnosc w niewoli
          (Maryi) tylko z pozoru brzmi dziwnie. Bo prawdziwa wolnosc to wolnosc 'do' a
          nie wolnosc 'od'.
          ..
          > Jakie szczescie tych Holendrow...i jaki dla nas bol.
          .
          Koniec zartow, Camrut. Ja tez tak uwazam.
          .
          Serdecznosci.
          K.P.
          • Gość: camrut Re: JAKI SPRAWIEDLIWY, TAKA SPRAWIEDLIWOSC IP: *.echostar.pl 25.06.03, 03:07
            <Toz Ty proponujesz kompletny rozklad tkanki
            <spolecznej jak i najwazniejszych wartosci naszej kultury.
            ..
            I oby mi sie udalo smile; bo u 'nas' konstutucja jak dotad nie
            stanowi, ze mamy panstwo koscielne, a kultura to nie tylko
            katolicyzm, RM, i niszczenie instalacji w 'Zachecie' by pomoc
            wstac kukle papieza przygniecionego przez meteoryt - widac po
            tym,ze to nie przypadek; problem definicji tego co zywe nie
            dotyczy tylko aborcjismile
            • Gość: Krzys52 Re: JAKI SPRAWIEDLIWY, TAKA SPRAWIEDLIWOSC IP: *.proxy.aol.com 25.06.03, 18:10

> <Toz Ty proponujesz kompletny rozklad tkanki
              > <spolecznej jak i najwazniejszych wartosci naszej kultury.
              > ..
              > I oby mi sie udalo smile; bo u 'nas' konstutucja jak dotad nie
              > stanowi, ze mamy panstwo koscielne, a kultura to nie tylko
              > katolicyzm, RM, i niszczenie instalacji w 'Zachecie' by pomoc
              > wstac kukle papieza przygniecionego przez meteoryt - widac po
              > tym,ze to nie przypadek; problem definicji tego co zywe nie
              > dotyczy tylko aborcjismile
              .
              Droga Camrut
              obawiam sie otoz, ze nie calkiem masz racje z tym o czym ma ponoc nie stanowic
              Konstytucja.
              W preambule wystepuje wprawdzie ten dualizm niemniej zaborcza wiekszosc widzi
              jedynie swoj wlasny, ulubiony, fragment. Spodziewajac sie tego przeciwny bylem
              temu "kompromisowemu" rozwiazaniu - autorstwa UW (z Mazowieckim na czele).
              Nastepnie masz ow slynny art.52, nakladajacy obowiazek zawierania konkordatu z
              Watykanem. Oczywiscie jest konkordat - jako czesc Konstytucji (bo Konstytucja
              RP to nie tylko ustawa zasadnicza ale caly szereg zgodnych z nia aktow
              prawnych). Znajdziesz tam jeszcze chocby ustawe o KRRiTY, ktorej praktyczne
              znaczenie zostalo na razie zneutralizowane, jednak nalezy pamietac, o tym, ze
              sporzadzona zostala pod katem zmonopolizowania mediow przez strone koscielna.
              Zmiescila sie tez w Konstytucji (retroaktywnie) ustawa o stosunkach panstwa z
              kk, z 1989r. oraz szereg pomniejszych ustaw potwierdzajacych uprzywilejowane
              miejsce kk w panstwie (odzyski i swiadczenia na rzecz).
              Tego jest wiecej, a ja jeszcze nie mialem czasu na kawe
              .
              Dzien Dobry, Camrut smile)
              .
              K.P.
    • Gość: Gość portalu: LONGERgierT(w)YCHk ROZMAWIAJMY ZE SOBA BEZ ZBEDNYCH EMOCJI!! IP: *.echostar.pl 25.06.03, 07:21
      ROZMAWIAJMY ZE SOBA BEZ ZBEDNYCH EMOCJI

Przeciwnicy aborcji staraja sie rzucac pobozne zaklecia:
      statek smierc, gestapo, mordercy, skrobanka, morderstwo, niemy
      krzyk (prawdziwa ikona). Zeby przejsc do bardziej absurdalnych:
      mordercy do piekla, szowinisci katolicyzmu czy tez moje
      ulubione (a w ich postrzeganiu swiata perioratywne) zaklecia
      feministki i liberalowiewink.

Nie rozumiejac, ze te ich 'swiete zaklecia' zdrowomyslacy
      czlowiek, albo odrzuca jako kompletnie absurdalne albo
      definicja ich jest z gola inna.

Czy na prawde nie mozemy normalnie porozmawiac ze soba, nie
      obrzucajac sie inwektywami i zakleciami, tak po prostu bez
      zbednych emocji, ktore wystepuje po obu stronach.

Nie traktujac aborcji jako tematu zastepczego.
      Prawa czlowieka nimi nie sa i trzeba o nich rozmawiac.
      Przeciez chcemy zyc w demokratycznym panstwie, a w demokracji
      to spoleczenstwo wyznacza normy prawne.

Rozmawiajmy o edukacji seksualnej, antykoncepcji,
      rownouprawnieniu, homofobii i innych fobii dotykajacych Polakow
      bez emocji i z merytorycznymi argumentami na poparcie swoich
      stanowisk.

Pozdrowienia dla wszystkich samodzielnie myslacych.
      • Gość: Krzys52 A czym sie tu emocjonowac? Uposledzeniem tych bie IP: *.proxy.aol.com 25.06.03, 07:29
        ...uposledzeniem tych biednych ludzi(?) To jest po prostu bardzo smutne.
        .
        Pzdr.
        K.P.
    • Gość: camrut POLIGON WE WLADYSLAWOWIE!!!! IP: *.echostar.pl 25.06.03, 08:43
      Cale te zabiegi,ogolonych zindoktrynizowanych mlodzianow w
      dresikach, a czasmi nawet dopiero co wyrostkow; z flaga Polski,
      sprzetem naglasniajacym i atrapami 'niezatapialnych' trumienek
      nie maja nic wspolnego z dbaloscia o prawa kobiet. Kiedy to
      wreszcie polskie spoleczenstwo zrozumie... Poza tym dzialacze
      LPR'u toleruja, a nawet sami podzegaja do chamskich,
      agresywnych zachowan dziejacych sie na oczach czy nawet z
      udzialem ich mlodocianych wyznawcow.
      A to nie jest zgodne ze wzorcami wychowawczymi.
      No chyba,ze chcemy wychowywac faszystow, szkolac ich od
      najmlodszych lat.
      Wladyslawowo to poligon idealny. Nie dosc na tym, ze uczy ich
      sie monolitu myslowego dopuszczajacego tylko jeden obraz
      swiata,silowego dochodzenia do swoich nazwijmy to racji (choc
      skojarzenie ze slusznoscia wyznawanych pogladow jak najbardziej
      w tym wypadku mylace), nieposzanowania nietykalnosci
      osobistej,ktora nie konczy sie pociagnieciem do jakiejkolwiek
      odpowiedzialnosci; przekonanie o bezkarnosci; to przyzwalamy na
      trenowanie ksenofobow, nacjonalistow ( przy okazji wizyty
      Holenderek, taki swoisty savoir - vivre jak zachowac sie w
      towarzystwie 'obcych'); postawy antysemickie udalo sie
      wypracowac bez udzialu Zydow, ktorych czesto mlodzian taki na
      oczy nie widzial).
      Mozna wymieniac wiecej, dalej,pisaszac przykladach
      nietolerancji i innych homofobiach ale przeciez juz wystarczy.
      I tak za duzo. Pytanie i tak juz nasila sie samo.
      Na ile jeszcze takich poligonow damy obywatelskie przyzwolenie
      zanim nie bedzie juz mozna nic z tym zrobic, kiedy
      oprocz 'parlamentarzystow w bialo- czerwonych krawatach
      (samoobrona) przywitamy innych w mundurkach i przepaskach na
      ramieniu???
      • Gość: Krzys52 Przeciez to kwiat polskiej koltunerii - bracia w . IP: *.proxy.aol.com 25.06.03, 09:33
        ...w chrystusie, oraz wychowankowie swych porabanych autorytetow moralnych, i
        nie tylko. Dziwisz sie wiec...
        .
        Serdecznosci
        K.P.
        • Gość: camrut Re: Przeciez to kwiat polskiej koltunerii - braci IP: *.echostar.pl 25.06.03, 09:51
          Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> ...w chrystusie, oraz wychowankowie swych porabanych
          autorytetow moralnych, i
          > nie tylko. Dziwisz sie wiec...
          > .
          > Serdecznosci
          > K.P.

Nie nie dziwie sie, ale to tym gorzej, bo oznacza to tyle, ze
          nie mozna mowic o dziele przypadku, jakims patologicznym
          marginesie, wypadku przy pracy, etc...
          Zamiast tego mamy cala maszynerie zaklamanego,
          zideologizowanego systemu, ktora oddzialuje w najgorszy z
          mozliwych sposob nie tylko w przypadku slabych i zagubionych
          owieczek, ale razi masowo.
          Sek w tym,ze ideologia nadaje im sily dzialania, taki bedzie
          stal we wladyslawowskim porcie w deszczu i zawieji.
          A nam sie nie chce ruszyc ( z calym szacunkiem Krzys do Twojego
          siedzeniasmile) dup.
          Trzeba pozostalym 'leniwcom' uswiadomic, do czego
          takie 'bierniactwo' prowadzi.Trzeba po prostu zaczac dzialac.

smileK.R.
          • Gość: Krzys52 Re: Przeciez to kwiat polskiej koltunerii - braci IP: *.proxy.aol.com 25.06.03, 10:00

> Gość portalu: Krzys52 napisał(a):
            >
            > > ...w chrystusie, oraz wychowankowie swych porabanych
            > autorytetow moralnych, i
            > > nie tylko. Dziwisz sie wiec...
            > > .
            > > Serdecznosci
            > > K.P.
            >
            > Nie nie dziwie sie, ale to tym gorzej, bo oznacza to tyle, ze
            > nie mozna mowic o dziele przypadku, jakims patologicznym
            > marginesie, wypadku przy pracy, etc...
            > Zamiast tego mamy cala maszynerie zaklamanego,
            > zideologizowanego systemu, ktora oddzialuje w najgorszy z
            > mozliwych sposob nie tylko w przypadku slabych i zagubionych
            > owieczek, ale razi masowo.
            > Sek w tym,ze ideologia nadaje im sily dzialania, taki bedzie
            > stal we wladyslawowskim porcie w deszczu i zawieji.
            > A nam sie nie chce ruszyc ( z calym szacunkiem Krzys do Twojego
            > siedzeniasmile) dup.
            > Trzeba pozostalym 'leniwcom' uswiadomic, do czego
            > takie 'bierniactwo' prowadzi.Trzeba po prostu zaczac dzialac.
            >
            > smileK.R.
            .
            Swymi trafnymi spostrzezeniami przywolalas tekst ktory planuje napisac. Zabiore
            sie za niego ju.., dzis - jak tylko wstane. A teraz ide spac. smile)
            .
            Serdecznosci
            K.P.
            • Gość: camrut Re: IP: *.echostar.pl 25.06.03, 10:30
              kolorowych snow.
              Mam nadzieje, ze jakos cie odnajdesmile
              Kamila
              • Gość: Krzys52 Re: Kamilo IP: *.proxy.aol.com 29.06.03, 08:13

> kolorowych snow.
                > Mam nadzieje, ze jakos cie odnajdesmile
                > Kamila
                .
                ;;
                Kamilo,
                odnajdziesz mnie z cala pewnoscia w poniedzialek. Od wczoraj jestem
                przygotowany na spotkanie z Toba. smile) I ciesze sie na nie.
                .
                Krzysztof

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka