Gość: polishAM Re: Żegnam was_______ d_nutka IP: *.24.154.14.Dial1.Weehawken1.Level3.net 06.07.03, 03:35 Co to znaczy żegnam? Bez słowa wyjaśnienia? Tak zwykle, pocałujcie mnie w nos i to wszystko? Nie mogę tego zaakceptować. Danusia powiedz coś. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re:Jestem-Manifest d_nutki (wersja skrócona) 06.07.03, 07:04 jestem dzieckiem, kiedy uśmiecham się do innych dzieci jestem dorosła, kiedy nie pozwalam krzywdzić dzieci jestem socjalistką, kiedy upominam się o godziwą zapłatę dla robotników jestem kapitalistką, kiedy rozumiem potrzebę istnienia kapitału dla rozwoju firmy jestem religijna, kiedy szanuję prawa innych do wierzenia w swojego boga jestem nacjonalistką, kiedy opowiadam się za prawami mniejszości etnicznych do życia w swojej kulturze jestem patriotką, kiedy staram się kultywować kulturę i coraz lepiej poznawać historię Polski jestem kosmopolitką, kiedy z zainteresowaniem poznaję kulturę i historię innych państw i narodów jestem kobietą kiedy bronię praw kobiet do równouprawnienia jestem politykiem, kiedy słucham wiadomości co wydarza się w polityce na świecie i w Polsce jestem pacyfistką, kiedy jest mowa o wolności i przyszłości życia pokoju jestem militarystką, kiedy wojsko musi bronić pewnych nadrzędnych wartości jestem syjonistką, kiedy terroryści zabijają niewinnych ludzi i odmawiają istnienia państwa Izrael jestem wreszcie Żydówką, kiedy pamięć moja upomina się o ofiary antysemityzmu i jeszcze wiele innych jestem ale na FA już mnie nie będzie nie pozwolę sobie na dalsze obrażanie mojego JESTEM d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re:Jestem-Manifest d_nutki (wersja skrócona) IP: *.24.154.14.Dial1.Weehawken1.Level3.net 06.07.03, 08:01 Ja protestuję. To niesprawiedliwe. Wpierw nas Danusia przyciągnęłaś do siebie, przyzwyczaiłaś do swojej obecności. A teraz zwyczajnie nas opuszczasz. To zdrada, ignorancja i lekceważenie. Tak się nie robi. Jak myślisz o nas źle to wal z mostu, ale nie opuszczaj nas. Jak Puerto Ricanki. One walą z mostu na wszystko co im się nie podoba. Obrażasz się na nas czy co? Co jest z Tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor Chciałaś wszystkim dobrze... 06.07.03, 07:25 A to się nie da. Czasami trzeba pryncypielnie i w ryj. Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Żegnam was_______ d_nutka IP: *.acn.pl 06.07.03, 07:28 D_nutko, Bez Ciebie to Forum skłapcieje i zejdzie na psy. Nie bądź taka, proszę Cię, C. (Wąsaty Parowóz) Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Żegnam was_______ d_nutka 06.07.03, 08:15 Gość portalu: CCCP napisał(a): > D_nutko, > > Bez Ciebie to Forum skłapcieje i zejdzie na psy. Nie bądź taka, proszę Cię, > > C. > > (Wąsaty Parowóz) Niestety, CCCp-ku masz rację. niejedno towarzystwo się rozleciało lub skapcaniało gdy ja z niego odchodziłam Ale nie mam już cierpliwości 9choć w naturze mam jej podobno niewyobrażalnie dużo dla ludzkich słabostek), bo wybaczam potknięcia co niektórym nieskończoną ilość razy nawet ich nie licząc. Ale moja cierpliwość ma też swoje granice. I mam też dość samotnej walki na forum z antysemitami. Jak was zbierze się tu co najmniej 10-ciu "opłakujących" moje odejście i obiecujących współpracę w walce z kołtunerią forumową, to może zmienię zdanie. Tylko bez kantów z tą dziesiątką. d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . . IP: *.ppecb.com 06.07.03, 08:23 d_nutka napisała: > Jak was zbierze się tu co najmniej 10-ciu "opłakujących" moje odejście i > obiecujących współpracę w walce z kołtunerią forumową, to może zmienię zdanie. > Tylko bez kantów z tą dziesiątką. Krzys52 Kretyn52 Basia39 swinia137 cez137 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: . IP: *.acn.pl 06.07.03, 08:30 Gość portalu: . napisał(a): > d_nutka napisała: > > > > Jak was zbierze się tu co najmniej 10-ciu "opłakujących" moje odejście i > > obiecujących współpracę w walce z kołtunerią forumową, to może zmienię zda > nie. > > Tylko bez kantów z tą dziesiątką. > > > Krzys52 > Kretyn52 > Basia39 > swinia137 > cez137 > > > Ta lista to kołtuneria czy opłakujący? Nie mam pewności, bo widzę, że jest wyraźnie niejednorodna. Tych pięć osób to chyba na zasadzie: "Weź trzech Polaków, to ci pięć partii założą"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . z jednej parafii IP: *.ppecb.com 06.07.03, 09:15 Gość portalu: CCCP napisał(a): > > Krzys52 > > Kretyn52 > > Basia39 > > swinia137 > > cez137 > > > > > > > > Ta lista to kołtuneria czy opłakujący? Nie mam pewności, bo widzę, że jest wyra > źnie niejednorodna. Tych pięć osób to chyba na zasadzie: "Weź trzech Polaków, t > o ci pięć partii założą"? jeden z zatoki czerwonych swin dwoch z gminy jackowo trzeci fizyczny niby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Żegnam was_______ d_nutka IP: *.acn.pl 06.07.03, 08:27 d_nutka napisała: > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > D_nutko, > > > > Bez Ciebie to Forum skłapcieje i zejdzie na psy. Nie bądź taka, proszę Cię > , > > > > C. > > > > (Wąsaty Parowóz) > > Niestety, CCCp-ku masz rację. > niejedno towarzystwo się rozleciało lub skapcaniało gdy ja z niego odchodziłam > Ale nie mam już cierpliwości 9choć w naturze mam jej podobno niewyobrażalnie > dużo dla ludzkich słabostek), bo wybaczam potknięcia co niektórym nieskończoną > ilość razy nawet ich nie licząc. Ale moja cierpliwość ma też swoje granice. I > mam też dość samotnej walki na forum z antysemitami. > Jak was zbierze się tu co najmniej 10-ciu "opłakujących" moje odejście i > obiecujących współpracę w walce z kołtunerią forumową, to może zmienię zdanie. > Tylko bez kantów z tą dziesiątką. > > d_ Hej, tu nie ma znowu aż tak wielu anty-. Ale jest paru przekornych. Poza jednym czy dwoma mają poczucie humoru. Pogadaj z nimi trochę śmieszniej, taka moja rada. A poza tym uznaj zasadę Sodomy/Gomory: ... jeśli się znajdzie choć jeden sprawiedliwy... C. Wąsaty Parowóz, otrząsający łezkę - a może kroplę deszczu - z lewego wąsa. Lewego, jak przystoi mańkutowi. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re:10-ciu i tydzień czasu 06.07.03, 09:36 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Hej, tu nie ma znowu aż tak wielu anty-. Ale jest paru przekornych. Poza jednym > czy dwoma mają poczucie humoru. Pogadaj z nimi trochę śmieszniej, taka moja ra > da. > > A poza tym uznaj zasadę Sodomy/Gomory: ... jeśli się znajdzie choć jeden sprawi > edliwy... > > C. > > Wąsaty Parowóz, otrząsający łezkę - a może kroplę deszczu - z lewego wąsa. > > Lewego, jak przystoi mańkutowi. a w Gomorze proporcjonalnie było dużo mniejsza liczba mieszkańców niż wymagana przeze mnie 10-ka obecnie z jednym to ja sobie mogę porozmawiać prywatnie nawet dla mnie byłoby lepiej, bo przyjemniej także w inne doznania niż tylko intelektualne d_ Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re:10-ciu i tydzień czasu 06.07.03, 09:49 i bez żadnej baby, bo jedną na swojej liście już mam (oprócz siebie oczywiście) jej imię powiem na końcu. to dobra proporcja jak na początek d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Boże Dopuszczenie IP: *.acn.pl 06.07.03, 10:12 d_nutka napisała: > Gość portalu: CCCP napisał(a): > > > Hej, tu nie ma znowu aż tak wielu anty-. Ale jest paru przekornych. Poza > jednym > > czy dwoma mają poczucie humoru. Pogadaj z nimi trochę śmieszniej, taka mo > ja > ra > > da. > > > > A poza tym uznaj zasadę Sodomy/Gomory: ... jeśli się znajdzie choć jeden > sprawi > > edliwy... > > > > C. > > > > Wąsaty Parowóz, otrząsający łezkę - a może kroplę deszczu - z lewego wąsa. > > > > Lewego, jak przystoi mańkutowi. > > > a w Gomorze proporcjonalnie było dużo mniejsza liczba mieszkańców niż wymagana > przeze mnie 10-ka obecnie > z jednym to ja sobie mogę porozmawiać prywatnie > nawet dla mnie byłoby lepiej, bo przyjemniej także w inne doznania niż tylko > intelektualne > d_ Jak to? Weź taką Gomorę, albo Sodomę. Jak je Pan Bóg pokarał to były takie tam sobie mieścinki, max po tysiąc mieszkańców. Ale zepsutych do cna. Wszyscy anty-. Pamiętasz? Nie znalazł się nawet jeden antyanty-. A tu? Masz tu ze dwa tuziny stałych bywalców, drugie dwa doskokowców i nieznaną (acz niezbyt wielką) liczbę przypadkowców. I Ty chcesz spuszczać na nich wszystkich Boże Dopuszczenie za to, że kilku z nich z przekory twierdzi, że są anty-? Na Boga, niektórzy też z przekoyr twierdzą, że są antyanty-. Wszyscy poruszają takie czy inne sprawy, bo to są sprawy kraju, w którym mieszkają. Czy uważasz, że lepiej byloby, gdyby zamiast zjadliwie pogadać soie na FA, latali po ulicach i walili się po łbach zgniłymi jajami i drzewcami od transparentów? Całkiem prywatnie, powtarzam radę. Uruchom wrodzone poczucie humoru. Przebłyski (i to takiego ciętego) już nieraz w Twoich postach dostrzegałem. I zazdrościłem. Fakt. C. (Wąsaty Parowóz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Żegnam was_______ d_nutka IP: *.24.154.14.Dial1.Weehawken1.Level3.net 06.07.03, 08:37 To znaczy ja nie wiem, czy tu się da zebrać natychmiast 10 antysemitów. Antysemici z USA teraz raczej chrapią niż płaczą bo tu 2 godzina nad ranem. Polscy się dobiero budzą, ale wiadomo, że antysemici to leniuchy z natury i zanim wstaną, zjedzą śniadanko i włączą internet to może im to zabrać trochę czasu. Poza tym według mnie to partacze raczej niż antysemici bo do tego trzeba mieć trochę wiedzy niż niechęci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . . IP: *.ppecb.com 06.07.03, 09:13 Gość portalu: polishAM napisał(a): > Polscy się dobiero budzą, ale wiadomo, że antysemici to leniuchy z natury i > zanim wstaną, zjedzą śniadanko i włączą internet to może im to zabrać trochę > czasu. Poza tym według mnie to partacze raczej niż antysemici bo do tego > trzeba mieć trochę wiedzy niż niechęci. Do tej pory danutka sie rozmysli ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: . IP: *.24.154.14.Dial1.Weehawken1.Level3.net 06.07.03, 09:55 Powiedzmy sobie jasno, żaden szanujący się antysemita nie pozwoli Danusi zrobić krzywdy. Druga rzecz to Danusia ma swój styl. Czasami niezrozumiały, ale zawsze styl. Tak sie zawsze zastanawiałem, czy Danusia była nauczycielką, bo na pewno COŚ pisała. A może sama uchyli rąbka? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: . 06.07.03, 10:26 Gość portalu: . napisał(a): > Do tej pory danutka sie rozmysli ) > czy ja tam widzę kropkę jako gościa? nie moja droga kropko, nie rozmyślę się postawiłam kropkę nad i właśnie ja tu niejedne "cyrki" emocjonalne odgrywałam ja tu niejedną "szatę darłam" swoich osobistych lamentów ale ja też bywałam tu ...ot, różnie, normalnie w rozmowie a żegnam się? bo logika faktów tego wymaga. albo będą spełnione moje warunki, albo dalej bawcie się beze mnie a logika faktów/ mam zawód, który na codzień od trzydziestu lat ćwiczy moją logikę faktów czyli przyczyn i ich skutków i nie raz panowie byli zadziwieni moją logiką faktów panie raczej nie (bywają wyjatki) bo panie ze swojej natury są bardziej zazdrosne zwłaszcza o powodzenie innych pań a już całkiem nieraz nie mogą pojąć tego "co on w niej widzi?" d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba ooooo qrwa!!!!! IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 10:25 d_nutka napisała: > Gość portalu: CCCP napisał(a): (...) > Niestety, CCCp-ku masz rację. > niejedno towarzystwo się rozleciało lub skapcaniało gdy ja z niego odchodziłam > Ale nie mam już cierpliwości 9choć w naturze mam jej podobno niewyobrażalnie > dużo dla ludzkich słabostek), bo wybaczam potknięcia co niektórym nieskończoną > ilość razy nawet ich nie licząc. Ale moja cierpliwość ma też swoje granice. I > mam też dość samotnej walki na forum z antysemitami. > Jak was zbierze się tu co najmniej 10-ciu "opłakujących" moje odejście i > obiecujących współpracę w walce z kołtunerią forumową, to może zmienię zdanie. > Tylko bez kantów z tą dziesiątką. > > d_ ********** o to przecież danusi naszej forumowej, a sponiewieranej (moralnie oczywiście) chodziło, żeby ją prosić o pozostanie tutaj... Ja dobry człowiek jestem i dlatego proszę... ZOSTAŃ TU DANUTKO Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Danka 06.07.03, 09:57 lubisz jak jest o Tobie 'głośno'? Ok, ja, wróg, mówię Ci zostań i walcz z .... kim tam chcesz. Ze mną też, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Żegnam was - obiecanki, cacanki. Zakład ? ___ IP: *.24.154.14.Dial1.Weehawken1.Level3.net 06.07.03, 10:22 Snajperowi jak dotąd najbardziej zależy na wyeliminowniu Danki. Obiecanki cacanki to znany trick podbijający bębenek. Zobaczymy jak to się potoczy dalej. Czekamy na dalszą odsłonę. Czwartkowa kobra. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Żegnam was - obiecanki, cacanki. Zakład ? ___ 06.07.03, 10:30 Gość portalu: polishAM napisał(a): > Snajperowi jak dotąd najbardziej zależy na wyeliminowniu Danki. Obiecanki > cacanki to znany trick podbijający bębenek. Zobaczymy jak to się potoczy dalej. > > Czekamy na dalszą odsłonę. Czwartkowa kobra. tak, polisHamie dla snajpera okazałam się przeszkodą nie "do przejścia" w jego wizerunku na forum monopolu ja naprawdę nie żartuję, ale uprzedzam, że forum Miriamów, Pereł, nurnich i snajperów to nie jest dobre forum dla Polski i Polaków. d_ Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Żegnam was - obiecanki, cacanki. Zakład ? ___ 06.07.03, 10:37 d_nutka napisała: > Gość portalu: polishAM napisał(a): > > > Snajperowi jak dotąd najbardziej zależy na wyeliminowniu Danki. Obiecanki > > cacanki to znany trick podbijający bębenek. Zobaczymy jak to się potoczy > dalej. > > > > Czekamy na dalszą odsłonę. Czwartkowa kobra. > > tak, polisHamie > dla snajpera okazałam się przeszkodą nie "do przejścia" w jego wizerunku na > forum > monopolu > ja naprawdę nie żartuję, ale uprzedzam, że forum Miriamów, Pereł, nurnich i > snajperów to nie jest dobre forum dla Polski i Polaków. Zapomnialas mnie wymienic. > d_ A mozesz podac jakies pozytywne przyklady?Ktore nicki sa dobre dla polskiego forum. Rozumiem, ze Ty i kretyn 52 ale kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Wrócisz Danutko 06.07.03, 11:30 Już tyle osób żegnało się z forum, a potem wracało... Niektóre bardzo szybko nawet. To nie w Twoim stylu odejść i nie powrócić. To forum mimo wielu wypaczeń nie jest takie złe. I nie te nicki, które wymieniłaś, szkodzą mu najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Żegnam was - obiecanki, cacanki. Zakład ? ___ 06.07.03, 13:30 d_nutka napisała: > tak, polisHamie > dla snajpera okazałam się przeszkodą nie "do przejścia" w jego wizerunku na > forum monopolu Czy możesz to przetłumaczyć na polski ? Bo nie wiem, czy się zgadzać, czy protestować. > ja naprawdę nie żartuję, ale uprzedzam, że forum Miriamów, Pereł, nurnich i > snajperów to nie jest dobre forum dla Polski i Polaków. Najlepsze dla Polski jest oczywiście forum d_nutek. Wyobraźcie to sobie. Forum z samymi d_nutkami. Same jęki i lamenty. Jedna mówi - jestem Polką, na to druga -nie, to ja jestem Żydówką. Trzecia - jak wy możecie. Czwarta - to ja odchodzę, chyba że znajdzie się sto d_nutek, które... Koszmarrrrrr. ))) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Żegnam was - obiecanki, cacanki. Zakład ? ___ 06.07.03, 13:42 Nutka, rany, coś Ty? Aż tak źle? Synek Ci kazał porzucić nas?) Nie daj się! Chociaż... Może kretyn52 założył jakiego "foruma zamknietego", hę? W razie co, to podaj hasło, hehehe! pozdrawiam hej! Ps. do Snajpera Snajper, będziesz w naszym) wieku, to sam zrozumiesz. Na stare lata czasem tak się dzieje, że człowiek szuka swej tożsamości. Nutka jak wiesz zawsze na F. robiła za "whadełko") hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Żegnam was - obiecanki, cacanki. Zakład ? ___ IP: *.acn.waw.pl 06.07.03, 13:48 bykk napisał: > Nutka, rany, coś Ty? Aż tak źle? Synek Ci kazał porzucić nas?) > Nie daj się! Chociaż... > Może kretyn52 założył jakiego "foruma zamknietego", hę? > W razie co, to podaj hasło, hehehe! > pozdrawiam > hej! > Ps. do Snajpera > Snajper, będziesz w naszym) wieku, to sam zrozumiesz. > Na stare lata czasem tak się dzieje, że człowiek szuka swej tożsamości. > Nutka jak wiesz zawsze na F. robiła za "whadełko") > hej! Być może się mylę, ale mam wrażenie, że JESTEM w Waszym wieku. Pozdrawiam ) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Żegnam was - obiecanki, cacanki. Zakład ? ___ IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 14:38 Gość portalu: snajper napisał(a): > Być może się mylę, ale mam wrażenie, że JESTEM w Waszym wieku. Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lron d_nutce-pozerce 07.07.03, 13:44 d_nutka napisała: > dla snajpera okazałam się przeszkodą nie "do przejścia" > w jego wizerunku na forum Co za bzdury!!! > ja naprawdę nie żartuję, Srutututu! > ale uprzedzam, że forum Miriamów, Pereł, nurnich i > snajperów to nie jest dobre forum dla Polski i Polaków. Jasne. Forum "dobre dla Polski" to forum pelne walnietych, rozhisteryzowanych d_nutek! ))) A poza wszystkim - co to znaczy "forum dobre dla Polski"? Cierpisz na jakas misje dziejowa? D_nutka - Winkelriedem? )) Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Żegnam was_______ d_nutka 06.07.03, 10:30 Wróci,wróci,może wspiera kogoś bliskiego? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6831447&a=6831848 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Żegnam was_______ d_nutka 06.07.03, 11:00 astra18 napisała: > Wróci,wróci,może wspiera kogoś bliskiego? > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6831447&a=6831848 napisałam wrócę po spełnieniu moich warunków ty mnie jeszcze nie znasz Asrtro z tej strony co mój piękny 20-letni bo on wie, kiedy ze mną nie ma już dyskusji i wie czym ryzykuje w razie niespełnienia tego, za czym jest już tylko ściana albo przepaść i wie, że ma szczęście iż to ja, jego matka, wie kiedy jest ta ściana a przed nią przepaść. d_ Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Warunki Danusi 06.07.03, 11:08 Jak was zbierze się tu co najmniej 10-ciu "opłakujących" moje odejście i obiecujących współpracę w walce z kołtunerią forumową, to może zmienię zdanie. Tylko bez kantów z tą dziesiątką. d_ Danusiu wymien jeszcze te cala forumowa koltunerie. Czyzby tylko Miriam, Perla , Nurni i Snajper? A ja ?Co ze mna czyzbym sie do koltunow nie zalapala? Zrob Danusiu liste koltunow, bo oplakujacy moga nie wiedziec kto koltun a kto nie. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Warunki Danusi ---dla Ani 06.07.03, 11:44 Danusiu wymien jeszcze te cala forumowa koltunerie. Czyzby tylko Miriam, Perla , Nurni i Snajper? A ja ?Co ze mna czyzbym sie do koltunow nie zalapala? Zrob Danusiu liste koltunow, bo oplakujacy moga nie wiedziec kto koltun a kto nie. niestety muszę ciebie zmartwić Aniu wymieniłam tylko tych, którzy IQ mają ze mną porównywalne ty Aniu niestety w tej grupie się nie mieścisz. wybacz d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dzieki Danusiu IP: 213.46.162.* 06.07.03, 13:58 d_nutka napisała: > > Danusiu wymien jeszcze te cala forumowa koltunerie. > Czyzby tylko Miriam, Perla , Nurni i Snajper? > A ja ?Co ze mna czyzbym sie do koltunow nie zalapala? > Zrob Danusiu liste koltunow, bo oplakujacy moga nie wiedziec kto koltun a kto > nie. > > niestety muszę ciebie zmartwić Aniu > wymieniłam tylko tych, którzy IQ mają ze mną porównywalne > ty Aniu niestety w tej grupie się nie mieścisz. > wybacz > d_ > > Hurrra !!!!!!!!! Ja jestem szczesliwa ale nie wiem jak Ci zaszczyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Snajpera:) 06.07.03, 14:13 Snajper, nie zaskoczyłeś? Przecie wiem, hehehe! Nie obawiaj się). Ja już nie poszukuję, znam swą tożsamośc dość dawno. No, ale jak widać niektórym... hej! Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Warunki Danusi ---dla Ani 07.07.03, 13:51 d_nutka napisała: > Miriam, Perla , Nurni i Snajper > wymieniłam tylko tych, którzy IQ mają ze mną porównywalne Boze, co za obraza!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Żegnam was_______ d_nutka 06.07.03, 11:14 d_nutka napisała: > astra18 napisała: > > > Wróci,wróci,może wspiera kogoś bliskiego? > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6831447&a=6831848 > > napisałam > wrócę po spełnieniu moich warunków > ty mnie jeszcze nie znasz Asrtro z tej strony co mój piękny 20-letni > bo on wie, kiedy ze mną nie ma już dyskusji > i wie czym ryzykuje w razie niespełnienia tego, za czym jest już tylko ściana > albo przepaść > i wie, że ma szczęście iż to ja, jego matka, wie kiedy jest ta ściana a przed > nią przepaść. > d_ Noooo teraz poleciałaś na całego i się ośmieszasz z tymi warunkami. Ale ja ciągle i niezmiennie przyjmuję to jako żart,no bo jak można traktować coś takiego serio????? Pozdrawiam i życzę samych miłych chwil mamie studenta. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Do Astry 06.07.03, 11:18 astra18 napisała: > d_nutka napisała: > > > astra18 napisała: > > > > > Wróci,wróci,może wspiera kogoś bliskiego? > > > > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6831447&a=6831848 > > > > napisałam > > wrócę po spełnieniu moich warunków > > ty mnie jeszcze nie znasz Asrtro z tej strony co mój piękny 20-letni > > bo on wie, kiedy ze mną nie ma już dyskusji > > i wie czym ryzykuje w razie niespełnienia tego, za czym jest już tylko ści > ana > > albo przepaść > > i wie, że ma szczęście iż to ja, jego matka, wie kiedy jest ta ściana a pr > zed > > nią przepaść. > > d_ > > > Noooo teraz poleciałaś na całego i się ośmieszasz z tymi warunkami. > Ale ja ciągle i niezmiennie przyjmuję to jako żart,no bo jak można traktować > coś takiego serio????? > Pozdrawiam i życzę samych miłych chwil mamie studenta. Tym postem to sie chyba zapisalas do koltunerii. Pozdrawiam Czy Ty jestes ta sama co pisala niezalogowana? Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Do Astry 06.07.03, 11:24 gini napisała: > astra18 napisała: > > > d_nutka napisała: > > > > > astra18 napisała: > > > > > > > Wróci,wróci,może wspiera kogoś bliskiego? > > > > > > > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6831447&a=6831848 > > > > > > napisałam > > > wrócę po spełnieniu moich warunków > > > ty mnie jeszcze nie znasz Asrtro z tej strony co mój piękny 20-letni > > > bo on wie, kiedy ze mną nie ma już dyskusji > > > i wie czym ryzykuje w razie niespełnienia tego, za czym jest już tylk > o ści > > ana > > > albo przepaść > > > i wie, że ma szczęście iż to ja, jego matka, wie kiedy jest ta ściana > a pr > > zed > > > nią przepaść. > > > d_ > > > > > > Noooo teraz poleciałaś na całego i się ośmieszasz z tymi warunkami. > > Ale ja ciągle i niezmiennie przyjmuję to jako żart,no bo jak można traktow > ać > > coś takiego serio????? > > Pozdrawiam i życzę samych miłych chwil mamie studenta. > > > Tym postem to sie chyba zapisalas do koltunerii. > Pozdrawiam > Czy Ty jestes ta sama co pisala niezalogowana? Nigdzie się nie zapisuję - to po pierwsze. Po drugie - ta sama. Po trzecie - nie traktuję pisania tu na forum śmiertelnie poważnie jak to niektórzy mają w zwyczaju. Po czwarte - jak najbardziej pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Żegnam was_______ d_nutka 07.07.03, 13:49 d_nutka napisała: > napisałam > wrócę po spełnieniu moich warunków Maly szantazyk, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etbl Re: Żegnam was_______ d_nutka IP: 202.136.70.* 06.07.03, 11:07 D_nutko, ja napewno chce, zebys zostala. Brakowaloby mi na forum D_nutki. Od pierwszego dnia zwrocilem na Twoje posty uwage. Masz niezwykle silna osobowosc. Nie boisz sie prowokowac. Piszesz nietuzinkowym stylem. Masz tu wielu zwolennikow - wierz mi! Zostan! etbl Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Żegnam was_______ d_nutka 06.07.03, 11:10 Gość portalu: etbl napisał(a): > D_nutko, > ja napewno chce, zebys zostala. > Brakowaloby mi na forum D_nutki. > Od pierwszego dnia zwrocilem na Twoje posty uwage. > Masz niezwykle silna osobowosc. Nie boisz sie prowokowac. Piszesz > nietuzinkowym stylem. Masz tu wielu zwolennikow - wierz mi! > Zostan! > > etbl To nie wystarczy!!Masz obiecac , ze bedziesz walczyl u boku Danusi z forumowa koltuneria. Zaraz Danusia zrobi liste koltunow. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Żegnam was_______ d_nutka 06.07.03, 11:27 Gość portalu: etbl napisał(a): > Masz niezwykle silna osobowosc. Nie boisz sie prowokowac. Piszesz > nietuzinkowym stylem. Masz tu wielu zwolennikow - wierz mi! Cała forumowa kołtuneria czuje przed nią respekt. Jak i przed Mendą52. Ten też pisze nietuzinkowym stylem. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Żegnam was_______ d_nutka 06.07.03, 11:31 pollak napisał: > Cała forumowa kołtuneria czuje przed nią respekt. Jak i przed Mendą52. > Ten też pisze nietuzinkowym stylem. No i zapomniałem o nie świętej pamięci, forumowym przestępcy, Limaku. Ten też miał styl. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Nie w jednym szeregu 06.07.03, 11:32 Mimo wszystko Pollaku stawianie obok siebie Danutki i Krzysia uważam za nadużycie. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Nie w jednym szeregu 06.07.03, 11:58 monopol napisał: > Mimo wszystko Pollaku stawianie obok siebie Danutki i Krzysia uważam za > nadużycie. Nie ja ją stawiam a sama siebie stawia. Spytaj Danki. Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Zbliża się sztorm... 06.07.03, 11:17 ...stąd ten wisielczy nastrój Danki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Żegnam was_______ d_nutka IP: *.24.154.14.Dial1.Weehawken1.Level3.net 06.07.03, 11:22 Przede wszystkim, co to znaczy żegnam? Żegnam jest jak ktoś wyjeżdża. Ty Danka nigdzie nie wyjeżdżasz, komputer masz zawsze pod ręką. Więc po prostu obrażasz się. Mówisz, jesteście wszyscy simpletons (prostacy), nie potraficie pojąć moich argumentów więc gwiżdżę na was. A, że tu każdy ma swój punkt widzenia, swoje fobie, swoje racje to co? To się nie liczy? Bedziesz się czuła tam na wybrzeżu, że chcesz coś napisać to siadaj i wal w klawiaturę. A nie to będziesz jak ten sztuczny materiał jak to było non iron, co sprawiał wrażenie, że coś chce a nic nie mógł. Nie lubię tych wszystkich przyżeczeń i zaklinań, przecież forum to nie świątynia, tylko miejsce na wymianę poglądów. Danka naprawdę się zastanów, bo wiem, że jak się teraz zatniesz to trudno Cię będzie odzyskać. Nie rób żadnych zobowiązań w stosunku do nikogo. Twoje życie, Twoja przestrzeń, Twoje widzimisię. O resztę niech się inni martwią. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Żegnam was_______ d_nutka 06.07.03, 11:33 ...tu przyjaciół wielu mam od lat, z nimi śpiewam z nimi gram" nie śpiewam i nie gram, ale przyjaciół tu (gdzie mieszkam) mam. i uzbieram ich może nawet ponad 10, i kobiety wśród nich też są. ale moi przyjaciele wiedzą i CZUJĄ jakiego trudnego wyboru musiały dokonywać OBYDWIE strony po aryjskiej stronie by ratować chociaż jedno żydowskie życie. i WIEDZĄ, ze aby tego NIGDY więcej nie było, to państwo Izrael MUSI istnieć także dla ich , moich przyjaciół, spokoju sumienia i nie dokonywania kiedykolwiek wyborów jakie były udziałem ich rodziców. A ja nie chcę NIGDY swoich przyjaciół stawiać w sytuacji dokonywania TAKICH WYBORÓW. moi przyjaciele musieli dokonać innego, nie mniej trudnego wyboru, i ten inny ,też trudny wybór, poświadczył ich człowieczeństwo w całości ludzkiego wymiaru. i dlatego są moimi przyjaciółmi. d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Żegnam was_______ d_nutka IP: *.24.154.14.Dial1.Weehawken1.Level3.net 06.07.03, 11:54 Nikt Danusia nie podawał pod wątpienie istnienia Izraela, tylko chodziło o traktowanie sąsiadów. A sąsiadów nikt się o nic nie pyta tylko umieszczono ich w gettach i obozach. Niektórzy do dzisiaj mają klucze do swoich domów, które są obecnie na terenie Izraela. Co chcesz od nas? Odpowiedz Link Zgłoś
lron Re: Żegnam was_______ d_nutka 07.07.03, 14:03 d_nutka napisała: > ...tu przyjaciół wielu mam od lat, z nimi śpiewam z nimi gram" > nie śpiewam i nie gram, ale przyjaciół tu (gdzie mieszkam) mam. > i uzbieram ich może nawet ponad 10, i kobiety wśród nich też są. > ale moi przyjaciele wiedzą i CZUJĄ jakiego trudnego wyboru musiały dokonywać > OBYDWIE strony po aryjskiej stronie by ratować chociaż jedno żydowskie życie. > i WIEDZĄ, ze aby tego NIGDY więcej nie było, to państwo Izrael MUSI istnieć > także dla ich , moich przyjaciół, spokoju sumienia i nie dokonywania > kiedykolwiek wyborów jakie były udziałem ich rodziców. A ja nie chcę NIGDY > swoich przyjaciół stawiać w sytuacji dokonywania TAKICH WYBORÓW. > moi przyjaciele musieli dokonać innego, nie mniej trudnego wyboru, i ten inny > ,też trudny wybór, poświadczył ich człowieczeństwo w całości ludzkiego wymiaru. > > i dlatego są moimi przyjaciółmi. > d_ DZIZAS!!! Czytal kto kiedykolwiek wieksze sranie-w-banie??? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: Żegnam was_______ d_nutka IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 12:20 Wreszcie!Ostatni ten druk dużymi literami jak u Castr lub schłykwego Jaruzela a teraz wodolejstwa Millera było nie do zniesienia! Pisz książki wlasnym sumptem i dopłacaj czytelnikom do ich czytania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Żegnam was_______ d_nutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 12:49 d_nutka napisała m. innymi: jestem dzieckiem, kiedy uśmiecham się do innych dzieci jestem dorosła, kiedy nie pozwalam krzywdzić dzieci jestem socjalistką, kiedy upominam się o godziwą zapłatę dla robotników jestem kapitalistką, kiedy rozumiem potrzebę istnienia kapitału dla rozwoju firmy jestem religijna, kiedy szanuję prawa innych do wierzenia w swojego boga jestem nacjonalistką, kiedy opowiadam się za prawami mniejszości etnicznych do życia w swojej kulturze jestem patriotką, kiedy staram się kultywować kulturę i coraz lepiej poznawać historię Polski jestem kosmopolitką, kiedy z zainteresowaniem poznaję kulturę i historię innych państw i narodów jestem kobietą kiedy bronię praw kobiet do równouprawnienia jestem politykiem, kiedy słucham wiadomości co wydarza się w polityce na świecie i w Polsce jestem pacyfistką, kiedy jest mowa o wolności i przyszłości życia pokoju jestem militarystką, kiedy wojsko musi bronić pewnych nadrzędnych wartości jestem syjonistką, kiedy terroryści zabijają niewinnych ludzi i odmawiają istnienia państwa Izrael jestem wreszcie Żydówką, kiedy pamięć moja upomina się o ofiary antysemityzmu i jeszcze wiele innych jestem ale na FA już mnie nie będzie nie pozwolę sobie na dalsze obrażanie mojego JESTEM d_ naim: Bz grozby kary nie ma radości w ucieczce (A.K.) Ilu tu juz kokietowało swoim odejściem? Jak chcesz odejść, to odejdz, a nie domagaj się wiecznych pochwał i głaskania. Chcesz wiedzec kto za, a kto przeciw? kto z czołobitnych forumowiczów klęknie i powie: wracaj!? Kiedys w szkole jeden z moich kolegów (a był bardzo mniej niż średnim uczniem), oznajmił wszystkim w klasie: już nikomu nie dam ściągać...Niektórzy dali sie nabrać. A co się tyczy cytowanego tekstu, cóż, zapytam : no to co? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A gdzie lista koltunerii? 06.07.03, 14:14 Kogo w koncu Ci oplakujacy maja zwalczac? Czy tylko Miriam, Perla, Snajper i Nurni? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Kogo tracimy w osobie D-anutki? 06.07.03, 14:34 d_nutka 16-03-2003 08:58 odpowiedz na list odpowiedz cytując Ania o mnie "Czy Ty nie wpadlas na to nigdy, ze mozna Cie lubic za to co napiszesz?Za to jaka jestes naprawde ,uczciwa oddana , szczera?Przypomnij sobie,jak zesmy gadaly jak dwie baby normalne na kraju.szukaj przyjazni szukaj milosci a znajdziesz, do cholery jasnej nie szukaj ciagle wrogow!!St Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Kogo tracimy w osobie D-anutki? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 14:39 Aniu, błagam, żadnych więcej hiacytatów już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kogo tracimy w osobie D-anutki? IP: 213.46.162.* 06.07.03, 15:01 Gość portalu: pollak napisał(a): > Aniu, błagam, żadnych więcej hiacytatów już. Dobra, juz dobra, chcialam tylko zebys wiedzial, co mozesz stracic. Odpowiedz Link Zgłoś
lron Kto traci, kto zyskuje...? 07.07.03, 14:09 Gość portalu: Ania napisał(a): > chcialam tylko zebys wiedzial, co mozesz stracic. "Co sie pytasz, ile mozesz stracić? Ty sie natychmiast zapytowujesz - ile mozna zarobic!" ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Żegnam was_ d_nutka// obiecujesz? IP: 213.216.66.* 07.07.03, 08:14 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Nawet jak obieca, to nie dotrzyma. ;)) _________nt IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 07.07.03, 10:36 Gość portalu: siedem napisał(a): > 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Żegnam was_ d_nutka// obiecujesz? 07.07.03, 11:28 Gość portalu: siedem napisał(a): > 5040 zarżneliście swoją kurę i to niekoszernie, za co Bóg wam wynagrodzi według zasługi, i za rozdeptanego śLimaczka też. d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem snajper wykrakał IP: 213.216.66.* 07.07.03, 11:37 a własciwie wydanutkował 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: snajper wykrakał 07.07.03, 12:22 Gość portalu: siedem napisał(a): > a własciwie wydanutkował > > 5040 niech sobie kracze ten wątek, póki co do mnie jeszcze należy i do mnie należy też ostatnie słowo a jest nim snajper trafiony, zatopiony d- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: snajper wykrakał IP: 213.216.66.* 07.07.03, 12:23 odchodzić tez trzeba umnieć! 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: snajper wykrakał IP: *.echostar.pl 07.07.03, 12:31 d_nutka napisała: jestem dzieckiem, jestem dorosła, jestem socjalistką, jestem kapitalistką, jestem religijna, jestem nacjonalistką, jestem patriotką, jestem kosmopolitką .............................. .... a nie mogła byś być po prostu d_nutką ??? wesołą, pogodną, miłą, sympatyczną, zadowoloną z życia...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: snajper wykrakał IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 07.07.03, 12:35 Gość portalu: XXL napisał(a): > d_nutka napisała: > > jestem dzieckiem, > jestem dorosła, > jestem socjalistką, > jestem kapitalistką, > jestem religijna, > jestem nacjonalistką, > jestem patriotką, > jestem kosmopolitką > .............................. > > .... a nie mogła byś być po prostu d_nutką ??? > wesołą, > pogodną, > miłą, > sympatyczną, > zadowoloną z życia...... No co Ty ???? D_nutka zadowolona z życia ? Ona jest zadowolona, jak ma pretekst do użalania się nad sobą. Ona wtedy jest najszczęśliwsza. )) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: snajper wykrakał 07.07.03, 12:45 Gość portalu: snajper napisał(a): > > No co Ty ???? D_nutka zadowolona z życia ? Ona jest zadowolona, jak ma > pretekst do użalania się nad sobą. Ona wtedy jest najszczęśliwsza. )) > > Snajper. No co Ty???? A. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: snajper wykrakał 07.07.03, 13:00 Gość portalu: XXL napisał(a): > d_nutka napisała: > > jestem dzieckiem, > jestem dorosła, > jestem socjalistką, > jestem kapitalistką, > jestem religijna, > jestem nacjonalistką, > jestem patriotką, > jestem kosmopolitką > .............................. > > .... a nie mogła byś być po prostu d_nutką ??? > wesołą, > pogodną, > miłą, > sympatyczną, > zadowoloną z życia...... widzisz XXL jaka jestem bogada w treści? i przez skromność nie dodałam, że jak się cieszę i śmieję, to cały świat wokół sie cieszy i weseli nie wierzysz mi? i już się nie przekonasz czy to prawda ...i tak się trudno rozstać, i tak się trudno rozstać i to nie szkodzi, że nie pada kaap, kap kap, lecę łzy... do łeżki łezka...Danuśka głupiaś ty, on nie wart jednej łzy... oczywiscie to o ustrzelonym snajperze i zdradzieckim forum kap, kap, płyną łzy, w łez kałużach tylko ty.. dalej sobie pośpiewajcie sami d_ Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: snajper wykrakał 07.07.03, 13:15 d_nutka napisała: > widzisz XXL jaka jestem bogada w treści? > i przez skromność nie dodałam, że jak się cieszę i śmieję, to cały świat wokół > sie cieszy i weseli Tak, jesteś bardzo bogata w różne treści, ale najbardziej to jesteś skromna. Z takim zażenowaniem piszesz o swoich przewagzch nad nami, zwykłymi, szrymi forumowiczami. Dziękujemy, d_nuto, że raczysz się zniżać do naszego poziomu, poziomu gawiedzi ubogiej w treści. Pięknie Ci dziękujemy i wdzięcznie jesteśmy za pokazywanie bogactwa Twojego jakże skomplikowanego wnętrza. > nie wierzysz mi? > i już się nie przekonasz czy to prawda > > ...i tak się trudno rozstać, i tak się trudno rozstać > i to nie szkodzi, że nie pada kaap, kap kap, lecę łzy... do łeżki > łezka...Danuśka głupiaś ty, on nie wart jednej łzy... oczywiscie to o > ustrzelonym snajperze i zdradzieckim forum kap, kap, płyną łzy, w łez kałużach > tylko ty.. > dalej sobie pośpiewajcie sami Oto d_nutka w pełni szczęśliwa. Porozczula się, popłacze publicznie na pokaz, oskarży parę osób o znęcanie się nad sobą. Pełnia szczęścia. Gdzie Ty, d_nutko, znajdziesz takie możliwości użalania się nad sobą, jak nie tutaj ? Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Zróbcie coś, u licha 07.07.03, 13:26 d_nutka napisała: > ustrzelonym snajperze i zdradzieckim forum kap, kap, płyną łzy, w łez kałużach > > tylko ty.. Bo nam się tu Danka wykrwawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: snajper wykrakał IP: *.echostar.pl 07.07.03, 13:29 d_nutka napisała: > i przez skromność nie dodałam,że jak się cieszę i śmieję, to cały świat wokół > sie cieszy i weseli Buuuuu, to dlaczego tu na forum tego nie robisz ?? My tu też chcemy być radośni... > nie wierzysz mi? > i już się nie przekonasz czy to prawda To forum jest jak choroba, a d_nutka jak feniks. Wierzysz w reinkarnację ? Forumową..... > ...i tak się trudno rozstać, i tak się trudno rozstać Weź przykład z Leszka Millera... I pisz dalej. Bo nudno będzie...... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: snajper wykrakał IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 07.07.03, 12:36 d_nutka napisała: > niech sobie kracze > ten wątek, póki co do mnie jeszcze należy i do mnie należy też ostatnie słowo > a jest nim > snajper trafiony, zatopiony Naprawdę ? O kurczę, nie zauważyłem. ))) Na pewno o mnie piszesz ? Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg co wy tak o tych kurach? 07.07.03, 12:47 Gość portalu: snajper napisał(a): > > Naprawdę ? O kurczę, nie zauważyłem. ))) Na pewno o mnie piszesz ? > > Snajper. d_nutka o jakiejś kurze zarżnietej Ty o kurczę Rozumiem żes kogucik , ale żeby tak zaraz metryke wyciągać? A. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: co wy tak o tych kurach? 07.07.03, 12:57 Witam. Jondruś, Nutka tęskni jednak jak widać)! Nie są ważne kury, kurczaki, ważne, że Nutka jest)! Dobrze Siódemka pisze, że Snajper wykrakał, a raczej wygdakał, hehehe! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: co wy tak o tych kurach? IP: 213.216.66.* 07.07.03, 13:01 ja widziałem tego roku poraz pierwszy na 100% kruki na wolnosci. olbrzymie stado [z 50 sztuk]. wielkie ptraszyska [dosłownie wielkosci kurczaka] złowieszcze i pod ochorną o czym ja kurcze tu pisze? zaraziłem sie danutozą 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: co wy tak o tych kurach? 07.07.03, 13:18 Gość portalu: siedem napisał(a): > ja widziałem tego roku poraz pierwszy na 100% kruki na wolnosci. olbrzymie > stado [z 50 sztuk]. wielkie ptraszyska [dosłownie wielkosci kurczaka] > złowieszcze i pod ochorną > > > o czym ja kurcze tu pisze? > > zaraziłem sie danutozą > > 5040 Wszystko rozumiem ale zgodnie z forumowymi standatdami stado to 2 sztki i więcej 50 sztk to niewyobrażalna ilosć dla forummena. A. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: snajper wykrakał 07.07.03, 13:22 Gość portalu: snajper napisał(a): > > snajper trafiony, zatopiony > > Naprawdę ? O kurczę, nie zauważyłem. ))) Na pewno o mnie piszesz ? Może poczytała stare wątki o Jedwabnem i do niej 'doszło' kto tu na forum ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
lron Zegnam was, juz wiem, nie zalatwie wszystkich. ;)) 07.07.03, 13:32 HIT THE ROAD, JACK AND DON'T YOU COME BACK NO MORE! NO MORE! NO MORE! NO MORE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper NO MOOOOOOORE !!!!! ;)))) _____________nt IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 07.07.03, 15:19 lron napisał: > HIT THE ROAD, JACK > AND DON'T YOU COME BACK > NO MORE! NO MORE! NO MORE! NO MORE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Żegnam was__i ostrzegam__ d_nutka 07.07.03, 13:53 nie ma gorszych antysemitów niż 1)filosemici-typ snajper 2)inteligenci, którzy mają podejrzenie , że w ich żyłach może płynąć żydowska krew lub jeden z członków jego rodu( lub on sam) został przez Żydówkę odtrącony. nie chcą się przyznać ani do jednego, ani do drugiego a mają dość inteligencji i coś nie tak w swojej naturze, by używać innych do dokonania zemsty- podejrzewam o to- typ nurni nie ma sposobów by im to udowodnić oprócz jednego musi któraś z Żydówek się "podłożyć" takiemu. nie, nie do łóżka (do łóżka to inny typ, też na forum występujący) a jak ma się podłożyć? cały dowód jest na forum, a końcówka za chwilę d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: Żegnam was__i ostrzegam__ d_nutka IP: *.dip.t-dialin.net 07.07.03, 14:00 d_nutka napisała: > nie ma gorszych antysemitów niż > 1)filosemici-typ snajper > 2)inteligenci, którzy mają podejrzenie , że w ich żyłach może płynąć żydowska > krew lub jeden z członków jego rodu( lub on sam) został przez Żydówkę odtrącony > . > nie chcą się przyznać ani do jednego, ani do drugiego a mają dość inteligencji > i coś nie tak w swojej naturze, by używać innych do dokonania zemsty- > podejrzewam o to- typ nurni > > nie ma sposobów by im to udowodnić oprócz jednego > musi któraś z Żydówek się "podłożyć" takiemu. > nie, nie do łóżka (do łóżka to inny typ, też na forum występujący) > a jak ma się podłożyć? > cały dowód jest na forum, a końcówka za chwilę > d_ A w jakiej kategorii antysemitow ja jestem? Ogorek Bardzo Ciekawski Odpowiedz Link Zgłoś
nurni spokojnie 07.07.03, 16:03 Gość portalu: Ogorek napisał(a): > A w jakiej kategorii antysemitow ja jestem? > > Ogorek Bardzo Ciekawski Ciebie Danka juz tez przejrzala siedz spokojnie czekaj na swoja kolei i na litosc..... i nie wierc sie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Snajper antysemita hihihi IP: 213.46.162.* 07.07.03, 14:13 d_nutka napisała: > nie ma gorszych antysemitów niż > 1)filosemici-typ snajper > 2)inteligenci, którzy mają podejrzenie , że w ich żyłach może płynąć żydowska > krew lub jeden z członków jego rodu( lub on sam) został przez Żydówkę odtrącony > . > nie chcą się przyznać ani do jednego, ani do drugiego a mają dość inteligencji > i coś nie tak w swojej naturze, by używać innych do dokonania zemsty- > podejrzewam o to- typ nurni > > nie ma sposobów by im to udowodnić oprócz jednego > musi któraś z Żydówek się "podłożyć" takiemu. > nie, nie do łóżka (do łóżka to inny typ, też na forum występujący) > a jak ma się podłożyć? > cały dowód jest na forum, a końcówka za chwilę > d_ Czekam na koncowke z niecierpliwoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Żegnam was__i ostrzegam__ d_nutka IP: *.echostar.pl 07.07.03, 14:17 d_nutka napisała: > nie ma gorszych antysemitów niż > 2)inteligenci, którzy mają podejrzenie , że w ich żyłach może płynąć żydowska > krew Szanowna d_nutko, powiedz jak można sprawdzić czy się nie ma, lub czy się ma. No bo wiesz, z jednej strony można zostać tym najgorszym, ale z drugiej nasze sądy mogą nabrać niebywałej głębi, celości i zostać jedynie słusznymi... Z ogromną ciekawością oczekuje odpowiedzi. No właśnie..... ...odpowiedzi z tą celnością osądu. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Żegnam was__i ostrzegam__ d_nutka 07.07.03, 15:20 d_nutka napisała: > nie ma gorszych antysemitów niż > 1)filosemici-typ snajper Widzisz Snajper. Chyba jednak czytała te dyskusje o Jedwabnem i przejrzała na oczy. A może nawet i o Koniuchach. Chociaż dziwnie to brzmi akurat w jej 'ustach'. Nie spodziewałem się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Teoria względności. IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 07.07.03, 15:28 pollak napisał: > Widzisz Snajper. Chyba jednak czytała te dyskusje o Jedwabnem i > przejrzała na oczy. A może nawet i o Koniuchach. > > > > Chociaż dziwnie to brzmi akurat w jej 'ustach'. Nie spodziewałem się. Jak widzisz choćbyś nie wiem jak bardzo był filo-, to znajdzie się taki, dla którego będziesz anty-. Pociesza mnie jedynie myśl, że choćbyś nie wiem jak był anty-, to znajdzie się taki, dla którego będziesz filo-. ))) Pozdrawiam ) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Żegnam was__i ostrzegam__ d_nutka IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 07.07.03, 15:24 d_nutka napisała: > nie ma gorszych antysemitów niż > 1)filosemici-typ snajper Proszę o jakikolwiek dowód mojego antysemityzmu. ))) Czy to, że mam już dość Twoich jęków i szlochów nad samą sobą, gdy są osoby naprawdę nieszczęśliwe, to możesz co najwyżej antydanutkizmem nazwać. Mnie Twoje pochodzenie, wyznanie nie interesuje. Ja mam DOŚĆ Twoich jęków i bezpodstawnego użalania się nad sobą. > 2)inteligenci, którzy mają podejrzenie , że w ich żyłach może płynąć żydowska > krew lub jeden z członków jego rodu( lub on sam) został przez Żydówkę odtrącony > . > nie chcą się przyznać ani do jednego, ani do drugiego a mają dość inteligencji > i coś nie tak w swojej naturze, by używać innych do dokonania zemsty- > podejrzewam o to- typ nurni > > nie ma sposobów by im to udowodnić oprócz jednego > musi któraś z Żydówek się "podłożyć" takiemu. > nie, nie do łóżka (do łóżka to inny typ, też na forum występujący) > a jak ma się podłożyć? > cały dowód jest na forum, a końcówka za chwilę D_nutkowy serial. Czy możesz powiedzieć ile będzie odcinków ? A reklamy też będą ? Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Chyba nie ten trop. Nie każda 'jestem tu nowa' 07.07.03, 15:17 oznacza 'jestem tu nowa' Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 07.07.03, 15:00 te uśmiechy to dla tych, których kiedykolwiek tu rozbawiłam i pamiętajcie 10-ciu i tydzień czasu )))))) d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: 213.46.162.* 07.07.03, 15:06 d_nutka napisała: > te uśmiechy to dla tych, których kiedykolwiek tu rozbawiłam > i pamiętajcie > 10-ciu i tydzień czasu > )))))) > d_ Danka nie martw sie zaraz dam ogloszenie.A jak nie poskutkuje to sie lapanke zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re::A kiedy mija tydzien? IP: 213.46.162.* 07.07.03, 15:27 d_nutka napisała: > te uśmiechy to dla tych, których kiedykolwiek tu rozbawiłam > i pamiętajcie > 10-ciu i tydzień czasu > )))))) > d_ No wiesz Danusiu podaj dokladna date zebysmy sie nie spoznili, bo nie moglibysmy sobie tego darowac. I koniecznie dolacz te liste koltunerii forumowej zebysmy wiedzieli kogo zwalczac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 07.07.03, 15:31 d_nutka napisała: > te uśmiechy to dla tych, których kiedykolwiek tu rozbawiłam > i pamiętajcie > 10-ciu i tydzień czasu > )))))) > d_ Ile jeszcze zostało do końca tego tygodnia ? 45 dni ? A Ty d_nutko ile razy się z poparciem wpiszesz ? Snajper Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 07.07.03, 15:43 d_nutka napisała: > i pamiętajcie > 10-ciu i tydzień czasu Dlaczego 10-ciu , a nie 10-cioro ? Poprawność polityczna wymaga, żeby na dziesięć sprawiedliwych osób było pięć kobiet i pięciu mężczyzn, niepoprawna Danutko. O czym przypominam surowo :-\ a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: 213.46.162.* 07.07.03, 15:46 ada08 napisała: > d_nutka napisała: > > > i pamiętajcie > > 10-ciu i tydzień czasu > > Dlaczego 10-ciu , a nie 10-cioro ? > Poprawność polityczna wymaga, żeby na dziesięć sprawiedliwych osób > było pięć kobiet i pięciu mężczyzn, niepoprawna Danutko. > O czym przypominam surowo :-\ > a. Ado! Ale Danutka cos pisala, ze najwiekszym wrogiem kobiety jest druga kobieta, wiec moze ona nie chce kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 07.07.03, 18:38 Gość portalu: Ania napisał(a): > Ado! Ale Danutka cos pisala, ze najwiekszym wrogiem kobiety jest druga kobieta, > > wiec moze ona nie chce kobiet? E tam, nie chce Ze starej piosenki: ''Z kim tak ci będzie jak ze mną ? Przez kogo stracisz tyle szans każdego dnia. Kto blady swit i noc bezsenną tak ci zatruje , jak ja ? ...'' Kobieta kobietowi wilkiem , Aniu )) a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re- kondolencje naiwnym co dają sie wciągnać.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 18:21 Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 07.07.03, 22:09 a idz zesz ty juz w buraki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antynut Re::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.nyc.rr.com 20.12.03, 01:26 a idz wpizdu zydowo jebana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antynut Re::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.nyc.rr.com 20.12.03, 01:27 poszla wpizdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Spaaaaaal żółte kalendarze, spaaaaaal. ;)) _____nt IP: *.malkom.pl / 172.20.40.* 07.07.03, 15:32 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg ostatnie słowo będzie przedostatnim 07.07.03, 15:37 i tak oto znalażlas spośób na samonapędzającą sie dyskusję, ponieaż rzekłaś,że ostatnie słowo będzie nalezało do Ciebie nie zawsze zdążę powiedzieć posłowie wątek bez końca? A. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: ostatnie słowo będzie przedostatnim 07.07.03, 16:04 Izzak znaczy śmiech Izaak to protoplasta mojego rodu Izaak miał dwóch synów Jeden z nich sprzedał swoje pierworództwo za miskę soczewicy Coś mi się wydaje, że ta soczewica została już zwrócona Pozostawiam więc wam mój śmiech )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) d_nutka ps obchodzę dziś specjalną rocznicę niewielu ludziom jest dane przeżyć własną śmierć dziś mam właśnie taką rocznicę i warto było! chociażby po to by teraz ))))))))))))))))))))))) dla jednych ((((((((((((((((((((((( dla innych Andrzejku z tym tytułem postu z nieba mi spadłeś w samą porę )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kiedy bedzie koncowka? IP: 213.46.162.* 07.07.03, 16:10 Koncowka miala byc za chwile, a tu juz dwie godziny minely i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni do Ogorka telegram 07.07.03, 16:11 pogrzeb odwolany stop wampir przerwal protestacyjna glowdowke stop trzymaj sie jasnosci stop pozdrawiam serdecznie stop nurni d_nutka napisała: > Izzak znaczy śmiech > Izaak to protoplasta mojego rodu > Izaak miał dwóch synów > Jeden z nich sprzedał swoje pierworództwo za miskę soczewicy > Coś mi się wydaje, że ta soczewica została już zwrócona > Pozostawiam więc wam mój śmiech > )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > d_nutka > > ps > obchodzę dziś specjalną rocznicę > niewielu ludziom jest dane przeżyć własną śmierć > dziś mam właśnie taką rocznicę > i warto było! > chociażby po to by teraz > ))))))))))))))))))))))) dla jednych > ((((((((((((((((((((((( dla innych > > Andrzejku > z tym tytułem postu z nieba mi spadłeś w samą porę > )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: do Ogorka telegram IP: 213.46.162.* 07.07.03, 16:14 nurni napisał: > pogrzeb odwolany stop wampir przerwal protestacyjna glowdowke stop trzymaj sie > jasnosci stop pozdrawiam serdecznie stop > > nurni > > > d_nutka napisała: > > > Izzak znaczy śmiech > > Izaak to protoplasta mojego rodu > > Izaak miał dwóch synów > > Jeden z nich sprzedał swoje pierworództwo za miskę soczewicy > > Coś mi się wydaje, że ta soczewica została już zwrócona > > Pozostawiam więc wam mój śmiech > > )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > d_nutka > > > > ps > > obchodzę dziś specjalną rocznicę > > niewielu ludziom jest dane przeżyć własną śmierć > > dziś mam właśnie taką rocznicę > > i warto było! > > chociażby po to by teraz > > ))))))))))))))))))))))) dla jednych > > ((((((((((((((((((((((( dla innych > > > > Andrzejku > > z tym tytułem postu z nieba mi spadłeś w samą porę > > )))))))))) EE tam to bylo do przewidzenia, myslalam, ze Ogorek awansowal na filosemite, i juz chcialam po kwiatki leciec. Odpowiedz Link Zgłoś
lron Juz niiiiiiiiiiiiigdyyyyyyyyy! 07.07.03, 17:17 Jak okrutnie dwa slowa te brzmia, Juz niiiiigdyyyyy nie zobacze twych oczu za mgla!!! Odejszlas - jakze trudno pogodzic sie z tem, ze nie wrocisz noca ni dniem, mysla ni snem... Juz niiiiiiiiiiiigdyyyyyyyyyyyy!!!!!!! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Juz niiiiiiiiiiiiigdyyyyyyyyy! 07.07.03, 18:09 odłączam się od sieci mniej boli niż obchodzona dziś rocznica powiem więcej niewazne. Odpowiedz Link Zgłoś
lron Nie rycz, mala, nie rycz! Ja znam te twoje numery, 07.07.03, 18:24 twoje lzy leca mi na koszule... )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: Juz niiiiiiiiiiiiigdyyyyyyyyy! IP: *.dip.t-dialin.net 07.07.03, 18:24 d_nutka napisała: > odłączam się od sieci > mniej boli niż obchodzona dziś rocznica > powiem więcej > niewazne. D-nutko, nie odchodz. Jako typowy filosemita uwazam, ze masz duzy wklad w to forum - jestes tu w swoim domu i w zakresie pewnych problemow my wszyscy jestesmy juz troche wiecej niz anonimowe pacynki. Nie wiem, czy zauwazasz, ale ta (niekiedy dosc ostra i zwykle bardzo szczera) wymiana zdan aktywuje pewne procesy. W moim przekonaniu sa to procesy pozytywne. Jezeli ktos lub cos szczegolnie mocno cie urazi - zamiast sie obrazac na swiat, pytaj sie (czesto), dlaczego cie to boli. Tak naprawde, nikt oprocz nas samych nie moze nam zrobic krzywdy (takze tej psychicznej i moralnej). Jak wiesz, kto pyta, nie bladzi - szczegolnie, gdy zna wlasciwego adresata. Ogorek Twardy Jak Zaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Juz niiiiiiiiiiiiigdyyyyyyyyy! IP: *.157.81.35.Dial1.Weehawken1.Level3.net 08.07.03, 14:09 Chyba już za późno Ogórek. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Juz niiiiiiiiiiiiigdyyyyyyyyy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 18:26 Ale dajecie się wciągnąc w tę pseudo-psycho-mistykę... Największą karą dla da_nutki jest brak postów o niej i do niej. Nie wazne co, ważne aby pisać i pisać i pobijać rekordy, rekordy i jeszcze setka, co wieczór trwa liczenie ...ile dzisiaj mi wpiszą? ile ? zwierciadełko powiedz mi szczerze...ile jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś