Gość: siedem IP: 213.216.66.* 08.07.03, 14:07 albo moze fanatyczni zwolennicy saddama img.interia.pl/wiadomosci/nimg/akcje342379.jpg 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nurni Re: wyzwoleni 08.07.03, 14:14 e tam wyzwoleni mi oni na terrorystow wygladaja zwlaszcza ta kilkuletnia dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: wyzwoleni 08.07.03, 14:18 nurni napisał: > e tam wyzwoleni > mi oni na terrorystow wygladaja > > zwlaszcza ta kilkuletnia dziewczynka Wlasnie. Na pewno ma na sobie pas z semtexu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: wyzwoleni IP: 213.216.66.* 08.07.03, 14:26 albo w piwnicy maja partyzantów vietkongu 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amigosan NURNI IP: 193.140.134.* 08.07.03, 23:55 Ta mała jest materiałem na terrorystkę. Lepiej zapobiegać niz leczyć, nie? Te nie leczone dały ostatnio występ w Moskwie. Też nie wyglądały. Radykalne rozwiązania są niezbedne w takich wypadkach Pewnie lepszy by był chrzest ale nie zechcą W chrześcijaństwie samobójstwo jest grzechem a nie powodem do chwały Jak z takimi walczyć? Może lepiej tolerować? Nurni na pozycjach tolerantów Niesłychane Odpowiedz Link Zgłoś
nurni witaj witaj...jest deal do zrobienia!!!! 09.07.03, 21:12 Gość portalu: Amigosan napisał(a): > Ta mała jest materiałem na terrorystkę. oczywiscie mozesz miec racje podobnie mysleli ukraincy na wolyniu o Polakach wycinali w pien rowniez tych co mieli 0,12 lat czasem nawet mniej > Lepiej zapobiegać niz leczyć, nie? a czemu chcesz zapobiegac? bo jak leczyc juz wiem.... > Te nie leczone dały ostatnio występ w Moskwie. > Też nie wyglądały. ofiary sa niepotrzebne tak w rosji jak i w czeczenii czeczenia to taki maly kraj na wypadek jakbyc nie wiedziala > Radykalne rozwiązania są niezbedne > w takich wypadkach oczywiscie oczywiscie tylko wtedy gdy przyjmiemy ze nie ma alternatywy a nie ma? > Pewnie lepszy by był chrzest > ale nie zechcą widze ze dalej chorujesz na to samo > W chrześcijaństwie samobójstwo jest grzechem > a nie powodem do chwały tak jak piszesz teraz poszukaj takiego miejsca w ktorym takie dzialania pochwalam tylko nie idz na latwizne te w ktorych pisze ze rozumiem...nie licza sie !!! > Jak z takimi walczyć? > Może lepiej tolerować? walczyc owszem czemu nie moze lepiej przedtem spytac o co? tak na wszelki wypadeki.. > Nurni na pozycjach tolerantów > Niesłychane Cariocu mam dwa pytania: techniczne: jak mam sie do Ciebie zwracac..on czy ona /tzn czy wybrales/as juz plec na forum/ bo z xywkami pewnie dalej rozterka... i drugie wakacyjno ogorkowe: czy mozesz zostac moim slimakiem choc na troche? skorzystamy na tym obaj/oboje bo zagramy Siodemce na nosie on nie ma juz swojego slimaka a ja bede mial tobie starczy swiadomosc ze z zazdrosci poczerwienieje to jak jest deal? nurni ps gdzies sie podziewal/la? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślimak Nurniego Re: witaj witaj...jest deal do zrobienia!!!! IP: 193.140.134.* 10.07.03, 00:08 Uwaga uwaga uwaga Jestem ŚLIMAKIEM NURNIEGO i będę słuchał tylko JEGO ROZSĄDNYCH PROPOZYCJI Ślimak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni do Siedem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 03:16 no i kto jest teraz debesciak? nurni ps. nie odstapie zreszta nie stac Cie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem wygrałeś! IP: 213.216.66.* 10.07.03, 08:39 ale dasz chociaz raz nadepnąc ją/to/go obcasem? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: wygrałeś!...wycedzil 7 :))))) 10.07.03, 18:47 Gość portalu: siedem napisał(a): > ale dasz chociaz raz nadepnąc ją/to/go obcasem? > > 5040 nie* nie mam zamiaru popelniac cudzych bledow! moj slimak jest pod ochrona! chcialbym go dobrze wychowac i oswoic z jedna xywka i jednym serwerem moze jeszcze beda z niego skorupiaki nurni * no moze czasem a najlepiej tak zebym nie widzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śLIMAK nurniego Re: wygrałeś!...wycedzil 7 :))))) IP: 193.140.134.* 10.07.03, 22:10 nurni napisał: > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > ale dasz chociaz raz nadepnąc ją/to/go obcasem? > > > > 5040 > > nie* > nie mam zamiaru popelniac cudzych bledow! > > moj slimak jest pod ochrona! > chcialbym go dobrze wychowac i oswoic z jedna xywka i jednym serwerem > moze jeszcze beda z niego skorupiaki > > nurni > > * no moze czasem > a najlepiej tak zebym nie widzial ja toto przeczytał/em/am mój pan bedzie mnie chronił siedem uwazaj na skorupiaki gdyby mnie sie co stało bedziesz pierwszym podejrzanym pozdrawiam pana mego a pana siedem warunkowo śLIMAK nurniego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba co oni tam robią? - Kolczykują ich, czy jak? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 08:53 Gość portalu: siedem napisał(a): > albo moze fanatyczni zwolennicy saddama > > img.interia.pl/wiadomosci/nimg/akcje342379.jpg > 5040 Odpowiedz Link Zgłoś