leeon1 27.09.07, 20:09 Monika Olejnik właśnie ją rozjeżdża w TVN24 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyborg.jr Re: PiS-owi gratulujemy Nelli 27.09.07, 20:22 infantylna , ptasi móżdżek .... pasuje do osobo-modelu PO i w oczywisty sposób do PIS ... chiba fotiga jest bardziej inteligentna , choć one nie zostały nawet tknięte śladem intelektu ... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: PiS-owi gratulujemy Nelli 27.09.07, 21:27 cyborg.jr napisał: > infantylna , ptasi móżdżek .... > pasuje do osobo-modelu PO i w oczywisty sposób do PIS ... > chiba fotiga jest bardziej inteligentna , choć one nie zostały nawet > tknięte śladem intelektu ... Zgadzam się z tobą, tylko przypominam że z PO odeszła z trzaskiem bo sie jej tam nie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: PiS-owi gratulujemy Nelli 29.09.07, 03:15 wikul napisał: > Zgadzam się z tobą, tylko przypominam że z PO odeszła > z trzaskiem bo sie jej tam nie podobało. Pewnie nie rozumiała co do niej mówią. W PiS nie będzie miała takich problemów. ) S. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: PiS-owi gratulujemy Nelli 28.09.07, 18:53 Żałuję, że nie mogłam widzieć tego spotkania. Janowi Rokicie także wypada pogratulować. Gustu rzecz jasna. Pomyśleć, że mimo, iż sympatią go nie darzę, miałam za łebskiego faceta. Zmieniam zdanie – łebski facet nigdy nie ożeniłby się z taką chodzącą głupotą.... no, chyba, żeby miała inne niezwykle cenne atrybuty, a on byłby ich namiętnym koneserem. Ale tych jakoś dopatrzeć się w Nelly nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Link: 28.09.07, 18:59 pl.youtube.com/watch?v=o8ID15jrYo8 Po prawej stronie masz więcej urywków. Zabawa przednia! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Nelly w PO ok a PO chodzącą głupota/n 28.09.07, 23:37 Nie rżnij głupka. W PO była szeregowym członkiem i nikt o niej nie słyszał. W PiS-ie awansowała do ścisłej czołówki poltycznej (pozycja druga na warszawskiej liscie) i prawa (lewa ) ręka prezydenta PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Link: 29.09.07, 09:30 Mocne. Nawet na Monice, co z niejednego pieca chleb jadła, wywarło wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Czy ktoś rozumie, o co w tym wszystkim chodzi ? 28.09.07, 23:56 Orzechowski nie jest politykiem z mojej bajki ale w tym wypadku się z nim zgadzam. miroslaw-orzechowski.blog.onet.pl/2,ID255718539,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: PiS-owi gratulujemy Nelli 29.09.07, 01:24 leeon1 napisał: > Monika Olejnik właśnie ją rozjeżdża w TVN24 Fragment : www.youtube.com/watch?v=o8ID15jrYo8 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Juz wiem kogo mi ona przypomina !!! 29.09.07, 03:18 Przecież to Niania Frania !!! S. Odpowiedz Link Zgłoś