cyborg.jr Re: co tymczasem? 14.10.07, 19:26 polskie radio : a w międzyczasie wanda odolska (tylko seniorzy wiedzą o co i o kogo biega ....) Odpowiedz Link Zgłoś
patience tymczasem sie nawalilam kurza twarz 14.10.07, 19:33 Sytuacja oszczednosciowa, 2 piwa. Brak mi praktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: tymczasem sie nawalilam kurza twarz 14.10.07, 19:55 Filipiński wirus zbiera żniwo. A wszystko z powodu wzmacniania lewej nogi przez kaczego premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia Ha! no tak! :) 14.10.07, 19:58 Filipińska epidemia sie szerzy w szeregach PiS! Rano dopadła premiera a wieczorem patience... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Tymczasem 14.10.07, 19:22 Tymczasem przyszedl hydraulik tory naprawil wszystko co trzeba a potemwrocil do auta i wyciagnal stroik do gitary. Dla mni cud gospodarcy bo jak pudlo peklo dalam jej spokowj i powiesilam na scianie, jako dekoracja,A sie okazalo ze to swietna gitara tylko struny cholera zardzewiale. Gralismy ze 4 godziny, On lubil Tyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
patience PS. Po 2gijm Redds jestem urembana 14.10.07, 19:25 Nie przyjmuje do wiadomosci reklamacji zwiazanych z literowkami. ;0 patience napisała: > Tymczasem przyszedl hydraulik tory naprawil wszystko co trzeba a > potemwrocil do auta i wyciagnal stroik do gitary. Dla mni cud > gospodarcy bo jak pudlo peklo dalam jej spokowj i powiesilam na > scianie, jako dekoracja,A sie okazalo ze to swietna gitara tylko > struny cholera zardzewiale. Gralismy ze 4 godziny, > On lubil Tyskie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Tymczasem 14.10.07, 19:37 co bendziesz gadal z kis kto sie 2 piwami uwalil. Ale pszyjemnie.: Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Tymczasem 14.10.07, 19:43 patience napisała: > co bendziesz gadal z kis kto sie 2 piwami uwalil. Ale pszyjemnie.: To tak latwo u Ciebie przeinwestowac? ) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Tymczasem 14.10.07, 19:47 Jezdem pijaniusienka po 2 piwach, Z czego wniosek ze to tania inwestycja. Hydraulik ze stroikiem poszedl sobie ale ciagle probuje grac. Pokroilo mi palce, te struny bezczelne. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia przypomniał mi sie dowcip o hydrauliku :) 14.10.07, 19:57 Hydraulik to świetny zawód bo od czasu do czasu rurę przeczyści i za kolanko potrzyma.... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: przypomniał mi sie dowcip o hydrauliku :) 14.10.07, 20:22 mistrz_ognia napisał: > Hydraulik to świetny zawód bo od czasu do czasu rurę przeczyści > i za kolanko potrzyma.... Podejrzewasz że patience potrzebuje hydraulika ? Czy tylko tak sobie napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
patience On mi przytrzymal za gitarrem 14.10.07, 20:30 Znaczy sie mam teraz odlot, ale hydraulik naprawde wozil stroik do gitary w aucie. Mam zamiar zaprosic go na uroczyste imprezy jak juz otrzezwieje po tym piwie. > mistrz_ognia napisał: > > > Hydraulik to świetny zawód bo od czasu do czasu rurę przeczyści > > i za kolanko potrzyma.... > > > Podejrzewasz że patience potrzebuje hydraulika ? Czy tylko tak sobie > napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: przypomniał mi sie dowcip o hydrauliku :) 14.10.07, 20:44 wikul napisał: > mistrz_ognia napisał: > > > Hydraulik to świetny zawód bo od czasu do czasu rurę przeczyści > > i za kolanko potrzyma.... > > \Potrzebuje gitry, alem sie nawalila teraz jak automat. woww > Podejrzewasz że patience potrzebuje hydraulika ? Czy tylko tak sobie > napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia już ci powinno przejsć 14.10.07, 20:46 no chyba że wciąż walisz... albo robisz nas w trabę. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia ja niczego nie sugerują 14.10.07, 20:47 a co, patience mam żałować chwili szczęścia? Niby z jakiej racji? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: ja niczego nie sugerują 14.10.07, 20:51 mistrz_ognia napisał: > a co, patience mam żałować chwili szczęścia? > Niby z jakiej racji? No wlasnie, tym bardziej ze sama ni wiedzialam ze 2 piwa, jestem ueeebana jak automat i szczesliwa Odpowiedz Link Zgłoś