Dodaj do ulubionych

GW propaguje zboczenia, antysemityzm etc.

IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 11:54
Onegdaj, podczas wymiany zdań ktoś stwierdził, iż skoro do Radia Maryja
dzwonią róznej maści antysemici to to świadczy o antysemickim nastawieniu RM.
Z kolei ktoś inny przytomnie zauważył, iż skoro tak, to trzeba konsekwentnym
być. Otóż na forum tym, który należy do GW przecież, aż roi się od zboczeńców
różnych, propagujących pederastię na przykład. A ilość antysemitów przekracza
wszelkie dopuszczalne normy.
Skoro na portalu należącym do GW znajdują się takie treści, to znaczy, że GW
je akceptuje, czyli antysemicka jest.
To w takim razie kto tu antysemicki jest? Czy RM do którego dzwonią wariaci i
coś bełkoczą, iż Żydzi to coś tam itd. i są wycinani natychmiast z anteny,
czy GW, na portalu której piszą wariaci, iż Żydzi to coś tam itd. i nie są
wycinani właśnie.

Perła
Obserwuj wątek
    • monopol A to nie jest tak, że... 23.07.03, 14:45
      ...antysemitami są wariaci, którzy dzwonią lub wariaci, którzy piszą, ogólnie
      rzecz biorąc czy nie jest tak, że antysemitami są wariaci?

Bądź jeszcze tak być może, że to antysemici są wariatmi, a nie wariaci
      antysemitami... Tu się uwikłać można w jakiś antysemicko-wariacki węzeł
      gordyjski.
    • lisekrudy Re: GW propaguje zboczenia, antysemityzm etc. 23.07.03, 14:53
      Gość portalu: Perła napisał(a):

> coś bełkoczą, iż Żydzi to coś tam itd. i są wycinani natychmiast z anteny,

A są?
      • Gość: Perła Re: GW propaguje zboczenia, antysemityzm etc. IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 15:04
        lisekrudy napisał:

> Gość portalu: Perła napisał(a):
        >
        > > coś bełkoczą, iż Żydzi to coś tam itd. i są wycinani natychmiast z anteny,
        >
        >
        > A są?

Osobiście kilkakrotnie słyszałem jak wycinano takich.

pozdrowienia

Perła
        • lisekrudy Re: GW propaguje zboczenia, antysemityzm etc. 23.07.03, 15:08

> Osobiście kilkakrotnie słyszałem jak wycinano takich.

To dobrze.

Pozdrawiam,
          Lisek
          • Gość: To dobrze Re: GW propaguje zboczenia, antysemityzm etc. IP: *.am.poznan.pl 24.07.03, 14:40
            lisekrudy napisał:

>
            > > Osobiście kilkakrotnie słyszałem jak wycinano takich.
            >
            > To dobrze.
            >
            > Pozdrawiam,
            > Lisek

Lisek lubi jak wycinają, byleby nie polowali na rudego liska, boć przecie
            koszerny , co nie ?
        • monopol Re: GW propaguje zboczenia, antysemityzm etc. 23.07.03, 15:09

> Osobiście kilkakrotnie słyszałem jak wycinano takich.
          >
          To chyba ostatnio tak jest. Kiedyś ( jakieś dwa lata temu ) zmusiłem się do
          posłuchania tego radia przez kilka dni - chciałem sprawdzić, czy prawdą jest
          to, iż RM propaguje treści antysemickie. Było to prawdą. Nikogo nie wycinali.

Teraz może się zmieniło, nie słucham, więc nie wiem.

Pozdr.
          • jean-baptiste Sprawdź koniecznie i podziel się spostrzeżeniami. 23.07.03, 15:16
            Zaciekawiony.
            • monopol Chyba mi się nie chce 23.07.03, 15:22
              jean-baptiste napisał:

> Zaciekawiony.

Jak mówił Adam Słodowy - zrób to samsmile

Nie łapiesz zasięgu? Niemożliwe - podobno oni mają najsilniejszy sygnał w tej
              częsci Europywink
              • jean-baptiste Re: Chyba mi się nie chce 23.07.03, 15:32
                Zasięg to mam. Ale chyba też mi sie nie chce. Jeszcze mnie wciagnie jak to
                forum.smile))
    • Gość: Winnetou takze antypolskosc,antyarabskosc itp. IP: *.rasserver.net 23.07.03, 15:33
      ale te rzeczy prawdopodobnie dla zydoluba Perly sa daleko w hierarchii..
      Najwazniejsze zeby nie krytykowac zydow.
      Paszol matolku stad i ucz sie obiektywizmu i tolerancji.
    • miriamfirst_ Radio co się zowie Maryja 23.07.03, 16:14
      To ja "podsłuchując" RM - miałam widocznie pecha, bo nie wycinali właśnie,
      tylko z lubością słuchali wypowiedzi niekoniecznie życzliwych Żydom na
      świecie,
      że tak powiem. Z wyjatkiem Jednego.
      Wiem, że się narażam niejednemu/niejednej, ponieważ ostatnio w jedenj z
      żenujących dla mnie rozmów, dowiedziałam się, że "Jezus choć był Żydem, nie
      miał postaci cielesnej". No to ja już nie wiem, ale z góry się zgadzam na
      wszystko.

A zdarzyło mi się to słuchanie RM przy okazji ciekawości reakcji tych ludzi
      (mojej) z powodu przyznania im "koncesji". Chciałam z czysto zawodowej
      ciekawości wiedzieć co mówią i jak.
      Ojciec Rydzyk (ktoś mnie ostatnio napadł straszliwie, że kiedy pisałam
      Rydzyk,
      tu na forum, nie dodałam "ojciec", aby więc nie urażać jego duszy, tego, co
      się
      tak oburzał smiertelnie, wkładam tego ojca) a więc ojciec, Ojciec, OJCIEC
      RYDZYK - uśmiechał się szczęśliwie do dzwoniącej dziatwy ( to słychać było) w
      zróżnicowanym przedziale wiekowym. No i tak. I nie wycinał Ojciec głosów
      mówiących, że wyjątkowo Zydzi, ci paskudni, co ukrzyżowali Jezusa, nie
      przeszkodzili w uzyskaniu koncesji, i że będą się modlić (słuchacze), żeby
      już
      tak zawsze Pan Jezus z miłości do Radia Maryja gromił tych paskudnych Zydów
      no
      i SLD właśnie. Tylko mówił Ojciec Rydzyk, że modlitwa nie wystarczy, bo
      wszyscy
      tylko to proponowali, kto ma pomysł - pytał - kamerę, niech się zgłosi,
      będziemy realizować teledyski, filmy, przyszłość przed nami, do dzieła!
      proponujcie układkę programową! przysyłajcie kasę!
      ale słuchacze albo płakali ( z radości) i nie mogli mówić, a przeciez mimo
      wszystko dzwonili, żeby mówić, a nie płakać, albo deklarowali modlitwę, albo
      syczli na tych Żydów i na SLd. I tak w kółko. Było bardzo zabawne.

Życzę wszystkim dobrego dnia, tej resztki, co została smile

Miriam

ps. Wiecie za co doceniam działalnośc tego radia? Za modlitwę, która jest
      wielu
      jest potrzebna. Za to, że ludziom na "strasznej i samotnej emigracji"
      przynosi
      ulgę jego słuchanie, i nieważne już, co oni w tym radiu mówią. Jesli kogoś
      podniesie na duchu taka rozmowa, jakiej byłam świadkiem, to ja mówię: czemu
      nie?

• Gość: Perła Re: Radio co się zowie Maryja IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 17:03
        To ja pecha widzocznie mam. Ponieważ ciagle czytałem w GW, oglądałem w TV i
        słyszałem, że RM antysemickie jest, to postanowiłem wytropić ich. Słucham
        dzień - nic. Słucham drugi dzień - nic. Trzeciego dnia - jest!!! Antysemita!
        Zaczyna: "bo panie, ci Żydzi, to oni, ci i masoni, złodzieje, sprzedali Polskę,
        świat chcą opanować panie...". Tu wkracza ojciec prowadzący i mówi: "
        przepraszamy Pana, ale nieidentyfikujemy się z treściami o których Pan mówi, i
        w ogóle to dziękujemy za głos. Następny telefon prosimy". Słucham czwarty
        dzień - nic. Słucham piąty dzień - jest!!! Znów o Żydach. Dzwoni słuchaczka z W-
        wy, zaznacza, że niewierząca jest, i Żydówką jest. Audycja o wywózkach na Sybir
        jest. A ona zaczyna: "Państwo tu mówicie o gehennie Polaków, a dlaczego nie
        mówicie o gehennie Żydów?". No to prowadzący tłumaczą spokojnie, że ta autycja
        taki temat ma. O Sybirze jest, gdzie wykończono mnóstwo Polaków, i Żydów też. A
        ona nadal: "Państwo tylko widzicie gehennę Polaków a gehenny Żydów nie
        widzicie". To oni znów grzecznie tłumaczą. Po pół godzinie to ja zdenerwowałem
        się. Nasampierw na babę tą. Za jej brak kindersztuby i nachalność. A potem na
        prowadzących. Za cierpliwość właśnie.

Perła
        • miriamfirst_ Re: Radio co się zowie Maryja 23.07.03, 17:15

> To ja pecha widzocznie mam. Ponieważ ciagle czytałem w GW, oglądałem w TV i
          > słyszałem, że RM antysemickie jest, to postanowiłem wytropić ich. Słucham
          > dzień - nic. Słucham drugi dzień - nic. Trzeciego dnia - jest!!! Antysemita!
          > Zaczyna: "bo panie, ci Żydzi, to oni, ci i masoni, złodzieje, sprzedali
          Polskę,
          >
          > świat chcą opanować panie...". Tu wkracza ojciec prowadzący i mówi: "
          > przepraszamy Pana, ale nieidentyfikujemy się z treściami o których Pan mówi,
          i
          > w ogóle to dziękujemy za głos. Następny telefon prosimy". Słucham czwarty
          > dzień - nic. Słucham piąty dzień - jest!!! Znów o Żydach. Dzwoni słuchaczka z
          W
          > -
          > wy, zaznacza, że niewierząca jest, i Żydówką jest. Audycja o wywózkach na
          Sybir
          >
          > jest. A ona zaczyna: "Państwo tu mówicie o gehennie Polaków, a dlaczego nie
          > mówicie o gehennie Żydów?". No to prowadzący tłumaczą spokojnie, że ta
          autycja
          > taki temat ma. O Sybirze jest, gdzie wykończono mnóstwo Polaków, i Żydów też.
          A
          >
          > ona nadal: "Państwo tylko widzicie gehennę Polaków a gehenny Żydów nie
          > widzicie". To oni znów grzecznie tłumaczą. Po pół godzinie to ja
          zdenerwowałem
          > się. Nasampierw na babę tą. Za jej brak kindersztuby i nachalność. A potem na
          > prowadzących. Za cierpliwość właśnie.
          >
          > Perła

Widzę, Perła, że Twój fundamentalizm jest dzisiaj w niezłej formie. Przesyłam
          trochę jazzu na rozluźnienie, tak w sam raz. Pozdrów Ostro-łękę. Ostra-łąka?
          smile))

Miriam
          • miriamfirst_ Re: Radio co się zowie-dodatek istotny 23.07.03, 17:20
            miriamfirst_ napisała:

>
            > > To ja pecha widzocznie mam. Ponieważ ciagle czytałem w GW, oglądałem w TV
            > i
            > > słyszałem, że RM antysemickie jest, to postanowiłem wytropić ich. Słucham
            > > dzień - nic. Słucham drugi dzień - nic. Trzeciego dnia - jest!!! Antysemit
            > a!
            > > Zaczyna: "bo panie, ci Żydzi, to oni, ci i masoni, złodzieje, sprzedali
            > Polskę,
            > >
            > > świat chcą opanować panie...". Tu wkracza ojciec prowadzący i mówi: "
            > > przepraszamy Pana, ale nieidentyfikujemy się z treściami o których Pan mów
            > i,
            > i
            > > w ogóle to dziękujemy za głos. Następny telefon prosimy". Słucham czwarty
            > > dzień - nic. Słucham piąty dzień - jest!!! Znów o Żydach. Dzwoni słuchaczk
            > a z
            > W
            > > -
            > > wy, zaznacza, że niewierząca jest, i Żydówką jest. Audycja o wywózkach na
            > Sybir
            > >
            > > jest. A ona zaczyna: "Państwo tu mówicie o gehennie Polaków, a dlaczego ni
            > e
            > > mówicie o gehennie Żydów?". No to prowadzący tłumaczą spokojnie, że ta
            > autycja
            > > taki temat ma. O Sybirze jest, gdzie wykończono mnóstwo Polaków, i Żydów t
            > eż.
            > A
            > >
            > > ona nadal: "Państwo tylko widzicie gehennę Polaków a gehenny Żydów nie
            > > widzicie". To oni znów grzecznie tłumaczą. Po pół godzinie to ja
            > zdenerwowałem
            > > się. Nasampierw na babę tą. Za jej brak kindersztuby i nachalność. A potem
            > na
            > > prowadzących. Za cierpliwość właśnie.
            > >
            > > Perła
            >
            >
            > Widzę, Perła, że Twój fundamentalizm jest dzisiaj w niezłej formie. Przesyłam
            > trochę jazzu na rozluźnienie, tak w sam raz. Pozdrów Ostro-łękę. Ostra-łąka?
            > smile))
            >
            > Miriam

A-a-a! Ja nie wiedziałam, że tak namiętnie słuchasz tego radia - to
            przepraszam, oczywiście masz rację, masz rację, oczywiście, że GW propaguje
            zboczenia i antysemityzm, a Radio Maryja Miłość - oczywiście, tak, tak, no, no -
            a tak poza tym to Wiesz, sorki, ale śpieszę się, no to na razie!!!
      • cs137 Right titling of Rev. Little Lactarius Deliciosus 23.07.03, 17:43
        Miriam,
        Ja tez mam trudnosci z wymawianiem "Ojciec Rydzyk". Ale sprawe moze rozwiazac
        dodanie jeszcze jednego slowa do tytulu, mianowicie "Ojciec Chrzestny Rydzyk".
        To wszak oznaka jeszcze wiekszego szacunku, nie? Kazdy, kto czytal dziela
        slynnego filozofa, Twojego imiennika Mario Puzo, wie dobrze o tym.

W ten sposob i wilk jest syty, i owca cala.

Pozdrowienia, Cees
        • miriamfirst_ Re: Right titling of Rev. Little Lactarius Delici 23.07.03, 19:10
          cs137 napisała:

Miriam,
          Ja tez mam trudnosci z wymawianiem "Ojciec Rydzyk". Ale sprawe moze rozwiazac
          dodanie jeszcze jednego slowa do tytulu, mianowicie "Ojciec Chrzestny Rydzyk".
          To wszak oznaka jeszcze wiekszego szacunku, nie? Kazdy, kto czytal dziela
          slynnego filozofa, Twojego imiennika Mario Puzo, wie dobrze o tym.

W ten sposob i wilk jest syty, i owca cala.

Pozdrowienia, Cees

Fajnie Ceesie, masz rację. Dodatkowo ewentualne (ewentualne!)niekorzystne
          emocje z lektury forum leczy Dr Klassisk w osobie Brahmsa.
          A ja -"lubię takie supozycje"

pozdrawienia, Miriam smile
        • Gość: lifting Re: Right titling of Rev. Little Lactarius Delici IP: *.am.poznan.pl 24.07.03, 14:44
          cs137 napisała:

> Miriam,
          > Ja tez mam trudnosci z wymawianiem "Ojciec Rydzyk". Ale sprawe moze rozwiazac
          > dodanie jeszcze jednego slowa do tytulu, mianowicie "Ojciec Chrzestny
          Rydzyk".
          > To wszak oznaka jeszcze wiekszego szacunku, nie? Kazdy, kto czytal dziela
          > slynnego filozofa, Twojego imiennika Mario Puzo, wie dobrze o tym.
          >
          > W ten sposob i wilk jest syty, i owca cala.
          >
          > Pozdrowienia, Cees

A co na to świnia ?
    • Gość: Scan "Wg samego Radia Maryja (I 2002) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 17:53
      program rozgłośni składa się z:

rodzaj ilość godz. w dni powsz. ilość godz. w niedzielę

modlitwa 5:30 6
      katecheza 2:15 2:35
      kontakt 11:40 12:05
      inne 4:35 3:20

a więc modlitwy i katechezy razem zajmują ok. 1/3 czasu".

więcej szczegółów:

www.radiomaryja.pl.eu.org/slownik.html#nowakjr

www.radiomaryja.pl.eu.org/nagrania/#2002042802-nowak
      • miriamfirst_ No ładnie, chyba Perła się pogniewał! no masz! ntx 23.07.03, 19:12
        • Gość: Ciemnogród Re: No ładnie, chyba Perła się pogniewał! no masz IP: *.icpnet.pl 23.07.03, 19:35
          FA gazety to oszołomstwo , ciemnogród, antysemityzm !
          No popatrz, Michnik taki porządny, a na starość du.. daje !
          Ja się pytom dlaczego ks. Musiał odporu nie daje ?
          • miriamfirst_ Re: No ładnie, chyba Perła się pogniewał! no masz 23.07.03, 19:39
            Gość portalu: Ciemnogród napisał(a):

> FA gazety to oszołomstwo , ciemnogród, antysemityzm !
            > No popatrz, Michnik taki porządny, a na starość du.. daje !
            > Ja się pytom dlaczego ks. Musiał odporu nie daje ?

Widocznie Michnik przestał być porządny. Każdemu może się to zdarzyć, choć to w
            niczym go nie usprawiedliwiasmile
            Ksiądz Musiał jest zbyt szlachetny, żeby cokolwiek w tej sprawie. Szkoda Go na
            to.
        • pan.scan --No ładnie, chyba Perła się pogniewał!no masz 23.07.03, 19:47
          A to Perły problem. Ja słucham Radia Luxemburg.
          • monopol Re: --No ładnie, chyba Perła się pogniewał!no mas 23.07.03, 19:54
            pan.scan napisała:

> A to Perły problem. Ja słucham Radia Luxemburg.

Słynne to jest Radio Scaniesmile
            Ja słucham Trójki. Co prawda nie jest to już ta sama Trójka co parę jeszcze lat
            temu, ale trochę z dawnego klimatu pozostało.
            • pan.scan Owszem, też słucham, 23.07.03, 19:57
              szczególnie kiedy prowadzi Kuba S. czy Bugalski.
          • miriamfirst_ Re: --No ładnie ___________do Scana 23.07.03, 20:02
            pan.scan napisała:

> A to Perły problem. Ja słucham Radia Luxemburg.

Ja Califas Rhytm Ensemble. W radio. Aktualnie. Gdzie dobre funki można, na
            jakiej stronie i stacji?! Bardzo potrzebne. Niezwykle.
            • pan.scan Sprawdź to 23.07.03, 20:10
              www.google.pl/search?hl=pl&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=funky&as_q=live
    • maretina Re: GW propaguje zboczenia, antysemityzm etc. 23.07.03, 19:38
      gazeta nie "propaguje" zboczen itd. ona tylko dala mozliwosc wypowiadania sie
      nam bez cenzury. mamy taki hyde park. pewnie, ze czasami kiedy czytam posty
      krzysia to jestem za cenzura, ale to sa tylko pojedyncze chwile...
      • Gość: etc. Re: GW propaguje zboczenia, antysemityzm etc. IP: *.icpnet.pl 23.07.03, 19:52
        Dziwne,
        bo radio Maryja słyszałem , że propaguje !
        • pan.scan Uczepiło 23.07.03, 19:56
          się (wielonikowe) gówno okrętu i krzyczy "płyniemy".
          Ilu dziś pisze z Poznania (z *.icpnet.pl) kartofelku?
          • Gość: kartofelek Re: Uczepiło IP: *.icpnet.pl 23.07.03, 20:00
            pan.scan napisała:

> się (wielonikowe) gówno okrętu i krzyczy "płyniemy".
            > Ilu dziś pisze z Poznania (z *.icpnet.pl) kartofelku?
            Pozdrowienia dla scana, szczęśliwego czytacza adresów !!!
            Bystry jak woda w sroczu ! i dlatego czepia się gówienka, jak nie przymierzając
            pewna instytucja , ktora :"co wy mi tu Kowlski chcecie wcisnąc" !! uważam , ze
            scan by się nadał, czujny , czytać potrafi, a że nic z tego nie rozumie to
            zaleta w tej instytucji, a nie wada !
            Pozdrowienia
            kartofelek
            • monopol Szanowny wielonickowcu 23.07.03, 20:02
              Niestety nie byłem tak spostrzegawczy jak Scan i niechcący odpowiedziałem na
              Twój post traktując go poważnie. Przepraszam, to już się nie powtórzy.
              • Gość: kartofelek Re: Szanowny wielonickowcu IP: *.icpnet.pl 23.07.03, 20:12
                monopol napisał:

> Niestety nie byłem tak spostrzegawczy jak Scan i niechcący odpowiedziałem na
                > Twój post traktując go poważnie. Przepraszam, to już się nie powtórzy.
                >

Monopol, ale żeby szlachetny ??w to gówno nikt nie uwierzy !
                • monopol Uwierz pacyniarzu 23.07.03, 20:17
                  Gość portalu: kartofelek napisał(a):

> Monopol, ale żeby szlachetny ??w to gówno nikt nie uwierzy !

To tak jak z alkoholami. Choć alkohol to niby nic dobrego, ale istnieją jednak
                  szlachetne trunki. Jest więc i szlachetny monopol.

Wracając do alkoholi to niektóre z nich, pędzone na zepsutych kartofelkach,
                  kojarzą się ze wszystkim najgorszym z czym alkohole kojarzyć się mogą. Z bólem
                  głowy i niepowściągliwymi wymiotami na przykład. Czyli kojarzą się podobnie do
                  Twoich postów.
                  • Gość: Pacyniarz kartofel Re: Uwierz pacyniarzu IP: *.icpnet.pl 23.07.03, 20:24
                    monopol napisał:

> Gość portalu: kartofelek napisał(a):
                    >
                    > > Monopol, ale żeby szlachetny ??w to gówno nikt nie uwierzy !
                    >
                    > To tak jak z alkoholami. Choć alkohol to niby nic dobrego, ale istnieją
                    jednak
                    > szlachetne trunki. Jest więc i szlachetny monopol.
                    >
                    > Wracając do alkoholi to niektóre z nich, pędzone na zepsutych kartofelkach,
                    > kojarzą się ze wszystkim najgorszym z czym alkohole kojarzyć się mogą. Z
                    bólem
                    > głowy i niepowściągliwymi wymiotami na przykład. Czyli kojarzą się podobnie
                    do
                    > Twoich postów.
                    >
                    >
                    Szlachetny ,dobrze że ci się kojarzą !!1
                    Gorzej jakbyś miał rozdwojenie jaźni !
                    pozdrowienia
                    Świeży kartofelek
                    rzygnij se ,
                    to ci ulży
                  • pan.scan Widzisz, Monopolu, 23.07.03, 20:27
                    że o to łajzie chodzi. Obrzuci gównem, zaczepi - no i odpowiada mu się. Ten byt
                    loguje się często z P-nia z Uniw.AdamaM. Pewnie tam lektorat ma z angielskiego.
                    Jak taki jeden, co czyta Rzepę i lubi jeżdzić Polonezem.
                    Pozdrawiam,
                    S.
                    • Gość: Polonez Re: Widzisz, Monopolu, IP: *.icpnet.pl 23.07.03, 20:30
                      pan.scan napisała:

> że o to łajzie chodzi. Obrzuci gównem, zaczepi - no i odpowiada mu się. Ten
                      byt
                      >
                      > loguje się często z P-nia z Uniw.AdamaM. Pewnie tam lektorat ma z
                      angielskiego
                      > .
                      > Jak taki jeden, co czyta Rzepę i lubi jeżdzić Polonezem.
                      > Pozdrawiam,
                      > S.

Kolejny spostrzegawczy,
                      nie licz na posadę w ABW, bo bardziej spostrzegawczy już wolne miejsce zajeli !
                    • monopol Scanie - to ten *.am.poznan.pl ??? 23.07.03, 20:40
                      A on nie z serwera Akademii Medycznej nadaje? Czy to kurczę dohtór?
                      • Gość: Scan Re: Scanie - to ten *.am.poznan.pl ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 21:06
                        Ten sam. Mnie wsio ryba, Monopolu, czy taki pisze z tego am czy innego. Kretyn
                        i tyle. Ostatnio wielonikowo łazi za Snajperem i Ceesem. Ale lubi tez
                        czytać "Rzepę", jak pewien AdamM. A może to i MadamM z Poznania? Nie mój cyrk,
                        nie moje małpy, choć w Poznaniu ładne ZOO mają.
                        • Gość: Coś na temat ? Re: Scanie - to ten *.am.poznan.pl ??? IP: *.am.poznan.pl 24.07.03, 14:39
                          Gość portalu: Scan napisał(a):

> Ten sam. Mnie wsio ryba, Monopolu, czy taki pisze z tego am czy innego.
                          Kretyn
                          > i tyle. Ostatnio wielonikowo łazi za Snajperem i Ceesem. Ale lubi tez
                          > czytać "Rzepę", jak pewien AdamM. A może to i MadamM z Poznania? Nie mój
                          cyrk,
                          > nie moje małpy, choć w Poznaniu ładne ZOO mają.

Ten sam
                          Kretyn
                          Ryba
                          wielonikowiec
                          AdamM
                          Cyrk
        • monopol Re: GW propaguje zboczenia, antysemityzm etc. 23.07.03, 19:59
          Gość portalu: etc. napisał(a):

> Dziwne,
          > bo radio Maryja słyszałem , że propaguje !

Tu na forum Gazety prezentowane są różne poglądy. Wątpię natomiast w to, że w
          RM mogą wypowiedzieć się przeciwnicy antysemityzmu.
          • miriamfirst_ radio jazz i funki potrzebna od zaraz!!! :)) nt 23.07.03, 20:05
            • monopol Dokładnie nie wiem, ale... 23.07.03, 20:08
              ...może na stronie Winampa poszukać:

www.winamp.com

Tylko nie wiem czy poziom jest dobry, nie słucham radia przez net...
              • miriamfirst_ Re: Dokładnie nie wiem, ale... 23.07.03, 20:15
                monopol napisał:

> ...może na stronie Winampa poszukać:
                >
                > www.winamp.com
                >
                >
                > Tylko nie wiem czy poziom jest dobry, nie słucham radia przez net...
                >
                >

Obecnie AccuRadio, miało być funkowo, a tu Doris Day - miło bardzo, nie jedzmy
                strokroteksmile "They say its wonderful". Idę szukać, jak będzie - opowiemsmile)
                • monopol Szukaj, szukaj:) 23.07.03, 20:23
                  Scan podrzucił Ci też jakieś linki z Googla. Może tam?
                  Powodzeniasmile
                  • miriamfirst_ S.Vaughan "Lover man" to nie to!!! 23.07.03, 20:37
                    • miriamfirst_ Perła, sorki, chyba rozpirzyłam Ci wątek!!! 23.07.03, 20:44

Ja nie chciałam, naprawdę, może to się da jeszcze naprawić?
                      Bracia i Siostry! Powróćmy do dyskusji!!!!!

SORRY!!!

Miriam Niepocieszonasad
                      • Gość: Perła Re: Perła, sorki, chyba rozpirzyłam Ci wątek!!! IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 21:19
                        Ależ rozpirzaj, rozpirzaj. Na zdrowie. Niezbadane są ściezki wątków różnych.
                        Aha... podobno czasu nie miałaś.
                        Czasu to ja nie mam, przynajmniej dla forum. I Ty Wiesz najlepiej dlaczego.
                        Wątek powieś sobie na ścianie i mów wszystkim z dumą: "ten oto wątek
                        rozpirzyłam Perle"

pozdrówka

Perła
                        • miriamfirst_ ___________dla Perły 23.07.03, 21:48

> Ależ rozpirzaj, rozpirzaj. Na zdrowie. Niezbadane są ściezki wątków różnych.
                          > Aha... podobno czasu nie miałaś.
                          > Czasu to ja nie mam, przynajmniej dla forum. I Ty Wiesz najlepiej dlaczego.
                          > Wątek powieś sobie na ścianie i mów wszystkim z dumą: "ten oto wątek
                          > rozpirzyłam Perle"
                          >
                          > pozdrówka
                          >
                          > Perła

Perła, Ty to wziąłeś serio?!?! Ten żart o "rozpirzaniu"?! I tamten, że nie mam
                          czasu? Co mam powiesić na ścianie???? Z dumą??????!!!!

No tak. Tak. Co ja mogę? Ja mogę przestać mówić, wyłączyć telefon jeden i
                          drugi, wyjechać do Kenii, albo Lwówka, rozpaczać, i nic - nic, nieubłagane są
                          sciezki losu, nic nie pomoże i nie cofnie słów Perły a nade wszystko - jego
                          odczuć.
                          A Hipokrates powiada: quae medicamenta non sanat, ferrum sanat, quae ferrum non
                          sanat - iginis sanat. Co dla mnie ogniem będzie? Ogniem jest dla mnie taka
                          odpowiedź Twoja.
                          Hipokrates widocznie nie przewidział, że człowiek człowieka także wyleczyć
                          może. Z dobrego humoru, i jakiejś fajnej lekkości, która się pojawia, z
                          radości, że ma się coś, na co czekamy zdarzyć - a nie tak ciężko, CIĘŻKO że aż
                          wytrzymac nie mozna. Jak widać pożartowac także nie można bo zawsze
                          jakaś "dobra dusza" zwróci uwagę kwaśno, jakiś joy-killer się znajdzie.

Dla mnie ogniem było przeczytanie takich słów, jakies napisał, Perło.

Miriam
                          • Gość: Perła Re: ___________dla Miriam IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 22:07
                            miriamfirst_ napisała:

>
                            > > Ależ rozpirzaj, rozpirzaj. Na zdrowie. Niezbadane są ściezki wątków różnyc
                            > h.
                            > > Aha... podobno czasu nie miałaś.
                            > > Czasu to ja nie mam, przynajmniej dla forum. I Ty Wiesz najlepiej dlaczego
                            > .
                            > > Wątek powieś sobie na ścianie i mów wszystkim z dumą: "ten oto wątek
                            > > rozpirzyłam Perle"
                            > >
                            > > pozdrówka
                            > >
                            > > Perła
                            >
                            >
                            > Perła, Ty to wziąłeś serio?!?! Ten żart o "rozpirzaniu"?! I tamten, że nie
                            mam
                            > czasu? Co mam powiesić na ścianie???? Z dumą??????!!!!
                            >
                            > No tak. Tak. Co ja mogę? Ja mogę przestać mówić, wyłączyć telefon jeden i
                            > drugi, wyjechać do Kenii, albo Lwówka, rozpaczać, i nic - nic, nieubłagane są
                            > sciezki losu, nic nie pomoże i nie cofnie słów Perły a nade wszystko - jego
                            > odczuć.
                            > A Hipokrates powiada: quae medicamenta non sanat, ferrum sanat, quae ferrum
                            non
                            >
                            > sanat - iginis sanat. Co dla mnie ogniem będzie? Ogniem jest dla mnie taka
                            > odpowiedź Twoja.
                            > Hipokrates widocznie nie przewidział, że człowiek człowieka także wyleczyć
                            > może. Z dobrego humoru, i jakiejś fajnej lekkości, która się pojawia, z
                            > radości, że ma się coś, na co czekamy zdarzyć - a nie tak ciężko, CIĘŻKO że

> wytrzymac nie mozna. Jak widać pożartowac także nie można bo zawsze
                            > jakaś "dobra dusza" zwróci uwagę kwaśno, jakiś joy-killer się znajdzie.
                            >
                            > Dla mnie ogniem było przeczytanie takich słów, jakies napisał, Perło.
                            >
                            > Miriam

Miriam, nie rozumiem, to ja tak lekko, z żartem, A Ty na poważnie to bierzesz.
                            I tak kwaśno. Niepotrzebnie, to tylko zarty są.

Perła
      • Gość: t Re: GW propaguje zboczenia, antysemityzm etc. IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 21:15
        maretina napisała:

> gazeta nie "propaguje" zboczen itd. ona tylko dala mozliwosc wypowiadania sie
        > nam bez cenzury.

Mylisz się. "GW" ma swoją "linię", i swoją cenzurę.
        • miriamfirst_ do Autora wątku 23.07.03, 22:08

Niniejszym przepraszam za moje nieobliczalne wpisy do Twojego wątku.
          Przykro mi z tego powodu. Jakkolwiek słowa te brzmią dramatycznie, czy też
          czyta się je dramatycznie i nawet pretensjonalnie, są prawdziwe.

Sądzę, że najlepiej będzie, gdy nie będę podejmowała dyskusji w Twoich wątkach.
          Tak też zrobie.

Miriam
          • Gość: Perła Re: do Autora wątku IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 22:17
            miriamfirst_ napisała:

>
            >
            > Niniejszym przepraszam za moje nieobliczalne wpisy do Twojego wątku.
            > Przykro mi z tego powodu. Jakkolwiek słowa te brzmią dramatycznie, czy też
            > czyta się je dramatycznie i nawet pretensjonalnie, są prawdziwe.
            >
            > Sądzę, że najlepiej będzie, gdy nie będę podejmowała dyskusji w Twoich
            wątkach.
            > Tak też zrobie.
            >
            >

Miriam, a gdzie ja piszę o Twoich nieobliczalnych wpisach? Nie zauważyłem aby
            także ktoś inny pisał coś takiego. Skąd u Ciebie takie potepienie samej siebie
            jest? Niepotrzebnie, bo piszesz sympatycznie. Naprawdę!
            Miriam, pisz jak najwiecej.

Perła
            • Gość: śLIMAK Dobrana para IP: 61.114.126.* 23.07.03, 22:28
              Pizdoliz i faksiara

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!
              ś.
            • Gość: Perła Re: do Autora wątku - ps IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 22:29
              Miriam, ja Ci chciałem tylko napisać, to co doskonale Wiesz. Na wątku każdy
              pisac może co chce,i to nie jest żadne rozpirzanie, bo ja w nosie mam co ludzie
              wypisuja w temacie danym. Natomiast pisanie mi, "że sorry za rozpirzenie" itd.
              to stawianie mnie na równi z Hiacyntem, który takimi bzdurami przejmował sę.
              Nigdy nie pisz, że kogoś wkurzyłas bo z reguły tak nie jest. Tylko ktos w
              rodzaju Hiacynta będzie biadolił, że mu wątek rozpirzono. On wręcz kiedys mi
              napisał, że trzeba chuchac na swoje wątki. Mnie moje wątki mało obchodzą, i Ty
              to Wiesz najlepiej.
              A co do kwestii programowej, to ja widac pecha mam, że nigdy nie słyszałem
              terści w RM o których piszecie tu.

Perła
    • Gość: obiektywny Re: GW propaguje zboczenia, antysemityzm etc. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.03, 00:41
      kazdy ma prawo do wypowiedzi w demokratycznym kraju.
    • Gość: dada Dlaczego nie wycinają z GW? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 14:29
      Bo kurwa chcą pokazać, jaki to chujowy i prymitywny Naród CI Polacy. A Michnik
      kurwą kurwę pogania jak się napierdoli i jebie coś o ideałach. Elokwentny
      cynik - oświeceniowiec farbowany. Chuj mu z dawidową dupę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka