Gość: AdamM IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 20:18 Tak tylko pytam, bo w koncu ktos i tak pewnie by spytał. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nie Re: Czy Pytak to Żyd? IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.03, 22:48 nie, one maja w poprzek, capito?? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Prawie każdy Polak ma Żydów wśród swoich przodków IP: *.chello.pl 26.07.03, 23:08 O to Ci chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Nie o to - IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 23:10 chodzilo mi o to, aby Pytak przestal pieprzyć na FA. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytak Re: Nie o to - IP: *.gen.twtelecom.net 26.07.03, 23:20 Fa to twoj obszar pierd. rydzykowy masonie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Adasiu uzgodnilismy juz chyba,ze 26.07.03, 23:23 Pytak to debil po co sobie glowe zawracac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Racja jest. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 23:26 Debil to ciężkiego kalibru. Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Trzeba Ogórka zapytać 26.07.03, 23:22 Gość portalu: AdamM napisał(a): > Tak tylko pytam, bo w koncu ktos i tak pewnie by spytał. > > A. Pytanie do Ogórka powinno byc skierowane, on najlepiej wie, kto jest Żyd. On Żyda na 10 tysięcy kilometrów wyniucha tym swoim szóstym zmysłem. A jeżeli Pytak nawet nie jest Żydem, to Ogórek może go w try miga przerobic na Żyda. Ma w tykm kolosalną wprawę. Mnie, na przykład, już trzy razy na Żyda przerabiał. Z tego powodu ja teraz przedstawiam sie wszystkim: "Żyd triploidalny jestem". Triploidalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Ponieważ tak bardzo Cię IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 23:35 to interesuję, wiec powiem Ci kim jestem, ale nikomu na FA nie powtarzaj: Jestem syndykiem mas upadlosciowych. Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Ponieważ tak bardzo Cię 26.07.03, 23:45 Gość portalu: AdamM napisał(a): > to interesuję, wiec powiem Ci kim jestem, ale nikomu na FA nie powtarzaj: > > Jestem syndykiem mas upadlosciowych. > > Pozdrawiam > > A. J. Tuwim: Puszczała się dziewczyna, puszczała z miłości, Puszczała dla pieniędzy, puszczała z litości, Aż w końcu tak wiele razy upadła moralnie, Że ca łkiem sie sq....ła. I wyszła fatalnie, Albowiem w ciażę zaszła od jednego z gości: Tak powstał sq...wysyndyk masy upadłości. Ale to nie Ty, prawda? Pzdr., Cees Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Nie, gdyż IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 23:46 ja jestem "mas upadlosciowych". Liczba mnoha. Plural. A. Odpowiedz Link Zgłoś