owca_czarna 07.12.07, 11:55 Hahah Obudziła się nie w tej epoce. A ja mam dla pani Patrycji inną propozycję - wyłączenie energii elektrycznej -tak dla jaj - w całej Polsce wiadomosci.onet.pl/1654250,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Krotkie bio Pati-Koti 07.12.07, 12:44 ..pod adresem: www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1585&news_id=175217&scroll_article_id=175217&layout=1&page=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś
atolski21 Re: Krotkie bio Pati-Koti 07.12.07, 12:53 Kotecka, ladna jestes i to u kobiety najwazniejsze. Olewaj tych zbokow z TVN , to same pedaly. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Krotkie bio Pati-Koti 07.12.07, 13:21 atolski21 napisał: > Kotecka, ladna jestes i to u kobiety najwazniejsze. To mogła kontynuować pracę modelki , tam zapewne zrobiłaby karierę - skoro uważasz, że taka ładna. owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Krotkie bio Pati-Koti 07.12.07, 13:18 Nie ma sposobu na jej usunięcie z TV? Może jakiś urlop wychowawczy los jej zafunduje. A widać kobita pnie się ze swoimi pomysłami do zrobienia kariery i to jej wychodzi nawet, niestety. owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba Zbynio by się musiał wysilić :))) 07.12.07, 13:23 owca_czarna napisała: (...)'Może jakiś urlop wychowawczy los jej zafunduje'(...) Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba czemu on ma taką przerażoną paszczę? 07.12.07, 14:37 ...jakby ją po raz pierwszy ktoś za cycek za pieniądze złapał... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: czemu on ma taką przerażoną paszczę? 07.12.07, 14:46 Moze i pierwszy raz ja za pieniadze lapali za cycek, gdyz miala wtedy 19 lat..ale sam w to nie wierze, co pisze Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba za CYCEK ją ucapiali... 07.12.07, 14:51 ...w zamian za PIENIĄDZE. Ciekawe co teraz ZA PIENIĄDZE robi. Chociaż to widać niestety, jakby kto chciał TVPiS obglondać (( Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Jaka garściowośc? 07.12.07, 18:52 Czy się pyta "ilUgarściowe?" czy "ilOgarściowe?" "Cycuchy jednogarściowe" z Twojego niegdysiejszego poatu, drogi Babaribo, bede pamiętał do końca życia. Każdy z nas ma w głowie taki "skarbczyk", w którym przechowuje rózne wystrzałowe powiedzonka zasłyszane przy róznych okazjach. Niewykluczone, że rydze jeszcze są w lesie... U nas dopiero zaczeły się przymrozki, jesień była wyjątkowo ciepła w tym roku. Niestety, nie mam za Chiny Ludowe czasu, by wyskoczyć do lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba z fotki by wynikało, że są jednogarściowe... 07.12.07, 21:50 ...i przystojne nawet. Czegoś jednak Pati się własnych cycuchów wstydzi, za to postanowiła tym, co ma pod blondem na życie zarabiać pod światłym dyrektorstwem Urbańskiego. A za legalnie kupione fotki z niekiepskimi cyckami postanowiła Koti do sądu Super Ekspres zawlec. Durna jest i tyle, bo jak kiedyś będzie miała cyce łupiące, co się jej o kolana będą już obijać, to popatrzeć przynajmniej będzie mogła. Nie obstawiam, że po niej coś oprócz tych fotek zostanie. wiadomosci.onet.pl/1654819,327,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Pozwie? 07.12.07, 22:15 Za co pozwie? Przecież napisali, że fotka zrobiona w sprawie raka piersi, a nie w agencji towarzyskiej? Że legalnie odkupiona. Zresztą, w imieniu Pati-Koti ostatnio pozywa Kaszalot Olbrzymi. Z tego, jak mu szło na komisji sejmowej (a szło jak prostytutce na deszczu) to czarno widzę te jego pozwy. Zdjęcie zrobione 11 lat temu? Ja na jej miejscu bym się cieszył, a nie pozywał. Wyobrażam sobie, jak to dzisiaj wygląda: cycki wielkości jak bociana pięty, wskazujące kierunek wpół do szóstej. Nic dziwnego, że Zi0bru woli chłopaczków. Sandra przecież zajęta przez partie chłopskie. I jest jeszcze jeden aspekt. Praktykantka "Superekspresu", "dziennikarka" "Faktu". Tekściara od "wielorybów w Wiśle", dziś pozywa do sądu własny "dziennikarski" matecznik (kariery gołej modelki w "wiwach" i "najach" nie liczę). Ka wykręciło kobitce numer. Odpowiedz Link Zgłoś