Gość: f IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 22:34 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: f Re: Klan Walterów boi sie prawdy? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 22:55 Woli zyski niż prawdę! Jego wola! Ale ja nie kupię niczego co ta prokomunistyczna -czytaj fraterowska telewizja reklamuje! Dość ugody typu Miller-Walter-Niemczycki-to za pare miesiecy DFZMP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Klan Walterów boi sie prawdy? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 23:50 NIE KUPUJEMY TEGO CO REKLAMUJE TV 24 i TVN-to kapusie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Klan Walterów boi sie prawdy? IP: *.acn.waw.pl 09.08.03, 23:53 Gość portalu: f napisał(a): > NIE KUPUJEMY TEGO CO REKLAMUJE TV 24 i TVN-to kapusie! Czy ja mam rozumiec, ze przybudowka Samooborony czyli Centrum Informacji Aferalnej juz zaczelo dzialac i rozkazali Tobie ujawnienie swoich frustracji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Klan Walterów boi sie prawdy? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 23:58 Frustracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RG Re: Ogórek bierz ich!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 14:58 One som żydy, ani chybi! Ogórek, bierz ich, za rozporki! Odpowiedz Link Zgłoś