Dodaj do ulubionych

Spis Powszechny 2002: 800 tys. Żydów!

13.08.03, 11:06
Teraz już wiadomo jak to jest że u nas nie ma wcale żydów a gdzie nie
popatrzeć to jest jakiś na samiutkim szczycie. Prezes, minister, dziennikarz,
dyrektor, aktor, prezydent, biskup, geszefciarz, aferzysta. Jak tych kilkuset
Żydów jest w stanie siedzieć na tylu tysiącach stołków na raz? Myślących
Polaków zawsze to strasznie ciekawiło, nie ma ich a są, skąpo Żydami nam
obrodziło w III RP a na jaką aferę nie zerknąć to Żydek za sznurki pociąga.
Bagsik, Gąsiorowski, Rywin, Michnik, Grobelny, Kwiatkowski, Kwaśniewski, ci z
Colloseum.

No i teraz już wiadomo dzięki GUSOWI, że Żydki są tylko się ukrywają:
oficjalnie do swego pochodzenia przyznali się tylko nieliczni, coś koło
tysiąca. Ale prawie 800.000 osób ODMÓWIŁO przyznania się do swego narodu!
Polacy? Nie – bo i co tu ukrywać? Niemcy, Rusini, Ukraińcy czy inni – Nie!
Oni też mogą i są dumni ze swych narodowych korzeni! Więc kto się schował?
ŻYDZI!

A później się dziwią, że im nie ufamy. Jak można lubić kogoś kto się kryje po
krzakach? Żydzi! Ujawnijcie się a zaczniemy was kochać tak, jak wam się nawet
nie śniło! Ale póki się skradacie jak złodzieje to będziemy was gonic z
gnatem w rece. Jak byliście OK i szczerzy to was szanowalismy i nawet
importowaliśmy z innej Europy – dlatego Polska była rajem dla żydów w dawnych
czasach. Potem się zaczyliście konspirować, maskować, ukrywać to i
zraziliście sobie wszystkich.

Ciekawe co w tej rubryce napisał taki Michnik czy Borowski, no i ile grozi za
oszukanie ankietera?
Obserwuj wątek
    • Gość: V.C. Re: Spis Powszechny 2002: 800 tys. Żydów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 11:10
      Idź do toalety i sprawdź . Może sam jesteś Żydem ...
      • mr_watchman Re: Spis Powszechny 2002: 800 tys. Żydów! 13.08.03, 11:12
        Gość portalu: V.C. napisał(a):

> Idź do toalety i sprawdź . Może sam jesteś Żydem ...

...albo - co gorsza - krypto-Żydem.
      • eld Poza obrażaniem umiesz cos jeszcze? 13.08.03, 11:30

> Idź do toalety i sprawdź . Może sam jesteś Żydem ...

• Gość: V.C. do eld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 12:32
          eld napisał:

> Gość portalu: V.C. napisał(a):
          >
          > > Idź do toalety i sprawdź . Może sam jesteś Żydem ...
          >
          >

A Ty , oprócz obsesji antyżydowskiej, masz jeszcze coś to zaprezentowania na
          tym forum ?
          • bimi Re: do eld 13.08.03, 18:44

> eld napisał:
            >
            > > Gość portalu: V.C. napisał(a):
            > >
            > > > Idź do toalety i sprawdź . Może sam jesteś Żydem ...
            > >
            > >
            >
            > A Ty , oprócz obsesji antyżydowskiej, masz jeszcze coś to zaprezentowania
            > na tym forum ?

V.C. gdybyś sam miał do zaprezentowania cokolwiek poza cytowaniem www.lewica.pl
            czy innych lewicowo-syjonisycznych szmatławców, to może i miał byś podstawy do
            takiego gadania. Ale tak, to chyba tylko wyrażasz swoją niemoc i brak zdania w
            tej kwestii.

Moim zdaniem, kolega wysunął ciekawą kwestię. Nie dziwi Cię to, że prawie
            milion ludzi nie przyznało się do narodowości. Jakba by ona nie była. Bo mnie
            dziwi.

Ty się przyznałeś so swojej narodowości?
            • Gość: Galba Jestem zszokowany! IP: 144.57.128.* 14.08.03, 10:41
              bimi napisał:
              > V.C. gdybyś sam miał do zaprezentowania cokolwiek poza
              > cytowaniem www.lewica.pl
              > czy innych lewicowo-syjonisycznych szmatławców, to może i miał
              > byś podstawy do
              > takiego gadania. Ale tak, to chyba tylko wyrażasz swoją niemoc
              > i brak zdania w
              > tej kwestii.

Myslałem, że lewicowcy Forum trzymają się razem bez względu na fakty. Bimi
              zaskoczył mnie wyjątkowo pozytywnie - widać i na lewicy od czasu do czasu
              potrafią dostrzec śmieszność swych kolegów.

> Moim zdaniem, kolega wysunął ciekawą kwestię. Nie dziwi Cię to, że prawie
              > milion ludzi nie przyznało się do narodowości. Jakba by ona nie była. Bo mnie
              > dziwi.

Zaskoczenie ponowne: nie dość, że dostrzega śmieszność ultralewicowego i
              pełnego nienawiści bełkotu VC to jeszcze potrafi refleksyjnie spojrzeć na
              rzeczywistość. Wątpliwości to pierwszy krok do normalności. Tak trzymać.

Ze szczerymi wyrazami uznania,
              G.
              • bimi Re: Jestem zszokowany! 14.08.03, 11:10
                Gość portalu: Galba napisał(a):

> bimi napisał:
                > > V.C. gdybyś sam miał do zaprezentowania cokolwiek poza
                > > cytowaniem www.lewica.pl
                > > czy innych lewicowo-syjonisycznych szmatławców, to może i miał
                > > byś podstawy do
                > > takiego gadania. Ale tak, to chyba tylko wyrażasz swoją niemoc
                > > i brak zdania w
                > > tej kwestii.
                >
                > Myslałem, że lewicowcy Forum trzymają się razem bez względu na fakty. Bimi
                > zaskoczył mnie wyjątkowo pozytywnie - widać i na lewicy od czasu do czasu
                > potrafią dostrzec śmieszność swych kolegów.
                >
                > > Moim zdaniem, kolega wysunął ciekawą kwestię. Nie dziwi Cię to, że prawie
                > > milion ludzi nie przyznało się do narodowości. Jakba by ona nie była. Bo m
                > nie
                > > dziwi.
                >
                > Zaskoczenie ponowne: nie dość, że dostrzega śmieszność ultralewicowego i
                > pełnego nienawiści bełkotu VC to jeszcze potrafi refleksyjnie spojrzeć na
                > rzeczywistość. Wątpliwości to pierwszy krok do normalności. Tak trzymać.
                >
                > Ze szczerymi wyrazami uznania,
                > G.

SLD to też lewica. A jednak sami żydzi...

Nie chodzi o skrzydło na którym się jest, ale o człowieka, jakiego się sobą
                reprezentuje. Żyję na tym swiecie już dość długo, aby wiedzieć, że oceniać
                należy postawy ludzi, a nie ich poglądy. Bo same poglądy nigdy jeszcze nikomu
                krzywdy nie zrobiły.
    • Gość: . Re: Spis Powszechny 2002: 800 tys. Żydów!+++ IP: *.swipnet.se 13.08.03, 11:17
      Nu jak to jest?A inni nie chcieli oszukiwac i do Slazakow sie zapisali,zgodnie
      z sumieniem swoim.To ich nie chcesz za takowych uznac.
      Jak ciebie zrozumiec?
      • eld A dlaczego klamiesz? 13.08.03, 11:28
        Gość portalu: . napisał(a):

> Nu jak to jest?A inni nie chcieli oszukiwac i do Slazakow sie
        zapisali,zgodnie
        >
        > z sumieniem swoim.To ich nie chcesz za takowych uznac.
        > Jak ciebie zrozumiec?

Gdzie tak napisalem? Jak kto chce być ślązakiem to niech sobie będzie.

• mr_watchman Re: A dlaczego klamiesz? 13.08.03, 11:30
          eld napisał:

> Gdzie tak napisalem? Jak kto chce być ślązakiem to niech sobie będzie.

A można być Żydo-Ślązakiem?
          • eld Jak sie jest mieszańcem to można 13.08.03, 11:32
            mr_watchman napisał:

> eld napisał:
            >
            > > Gdzie tak napisalem? Jak kto chce być ślązakiem to niech sobie będzie.
            >
            > A można być Żydo-Ślązakiem?

Ale z tymi Ślązakami jak się zastanowić to nie dokońca się jednak można
            zgodzić. Żyd, Polak, niemiec takie narody po prostu są. A czy jest ślązak? To
            do rozwiązania dla naukowców od atnologii może?

• Gość: AndrzejG Re: Jak sie jest mieszańcem to można IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.08.03, 11:53
              eld napisał:

>
              > Ale z tymi Ślązakami jak się zastanowić to nie dokońca się jednak można
              > zgodzić. Żyd, Polak, niemiec takie narody po prostu są. A czy jest ślązak? To
              > do rozwiązania dla naukowców od atnologii może?
              >

Masz częściową odpowiedź na swoje doszukiwanie się przyczyn braków.
              Nie ma narodowości śląskiej , to nie wpisywali żadnej.Część z tych
              800 tys musisz oddać slązakom.

A.
    • Gość: jopek Re: Spis Powszechny 2002: 800 tys. Żydów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 12:35
      eld napisał:

> Teraz już wiadomo jak to jest że u nas nie ma wcale żydów a gdzie nie
      > popatrzeć to jest jakiś na samiutkim szczycie. Prezes, minister, dziennikarz,
      > dyrektor, aktor, prezydent, biskup, geszefciarz, aferzysta. Jak tych kilkuset
      > Żydów jest w stanie siedzieć na tylu tysiącach stołków na raz? Myślących
      > Polaków zawsze to strasznie ciekawiło, nie ma ich a są, skąpo Żydami nam
      > obrodziło w III RP a na jaką aferę nie zerknąć to Żydek za sznurki pociąga.
      > Bagsik, Gąsiorowski, Rywin, Michnik, Grobelny, Kwiatkowski, Kwaśniewski, ci z
      > Colloseum.
      >
      > No i teraz już wiadomo dzięki GUSOWI, że Żydki są tylko się ukrywają:
      > oficjalnie do swego pochodzenia przyznali się tylko nieliczni, coś koło
      > tysiąca. Ale prawie 800.000 osób ODMÓWIŁO przyznania się do swego narodu!
      > Polacy? Nie – bo i co tu ukrywać? Niemcy, Rusini, Ukraińcy czy inni ̵
      > 1; Nie!
      > Oni też mogą i są dumni ze swych narodowych korzeni! Więc kto się schował?
      > ŻYDZI!
      >
      > A później się dziwią, że im nie ufamy. Jak można lubić kogoś kto się kryje po
      > krzakach? Żydzi! Ujawnijcie się a zaczniemy was kochać tak, jak wam się nawet
      > nie śniło! Ale póki się skradacie jak złodzieje to będziemy was gonic z
      > gnatem w rece. Jak byliście OK i szczerzy to was szanowalismy i nawet
      > importowaliśmy z innej Europy – dlatego Polska była rajem dla żydów w daw
      > nych
      > czasach. Potem się zaczyliście konspirować, maskować, ukrywać to i
      > zraziliście sobie wszystkich.
      >
      > Ciekawe co w tej rubryce napisał taki Michnik czy Borowski, no i ile grozi za
      > oszukanie ankietera?
      Wiesz co, coś w tym jest. Najzdrowsza sytuacja to jest taka kiedy ludzie są ze
      sobą szczerzy.
    • cs137 Re: Spis Powszechny 2002: 800 tys. Żydów! 13.08.03, 13:27
      Jeden z najbardziej nie mądrych postów, jakie na Forum tym czytałem. Nie było
      obowiązku podawania narodowości, a na dodatek każdy obywatel polski ma święte
      prawo do podania narodowości polskiej, bo u nas nie obowiązuja takie kryteria,
      jak w hitlerowskich Niemczech lub ZSRR, tylko narodowość polskiego obywatela
      jest kwestią osobistego odczucia. Uzycie terminu "nie przyznało się" to
      kompletne nieporozumienie. Przyznaje sie do winy w sądzie, ale w kwestii tu
      omawianej jest to termin kompletnie nieadekwatny.

Kolego eld, zamiast pisać takie niemądre posty, nie mógłbyś po prostu
      napisac "Ja nie lubię Żydów". Byłoby to i szczere i prawdziwe. A ten post to
      kupa nieprawdziwych wniosków.

eld napisał:

> Teraz już wiadomo jak to jest że u nas nie ma wcale żydów a gdzie nie
      > popatrzeć to jest jakiś na samiutkim szczycie. Prezes, minister, dziennikarz,
      > dyrektor, aktor, prezydent, biskup, geszefciarz, aferzysta. Jak tych kilkuset
      > Żydów jest w stanie siedzieć na tylu tysiącach stołków na raz? Myślących
      > Polaków zawsze to strasznie ciekawiło, nie ma ich a są, skąpo Żydami nam
      > obrodziło w III RP a na jaką aferę nie zerknąć to Żydek za sznurki pociąga.
      > Bagsik, Gąsiorowski, Rywin, Michnik, Grobelny, Kwiatkowski, Kwaśniewski, ci z
      > Colloseum.
      >
      > No i teraz już wiadomo dzięki GUSOWI, że Żydki są tylko się ukrywają:
      > oficjalnie do swego pochodzenia przyznali się tylko nieliczni, coś koło
      > tysiąca. Ale prawie 800.000 osób ODMÓWIŁO przyznania się do swego narodu!
      > Polacy? Nie – bo i co tu ukrywać? Niemcy, Rusini, Ukraińcy czy inni ̵
      > 1; Nie!
      > Oni też mogą i są dumni ze swych narodowych korzeni! Więc kto się schował?
      > ŻYDZI!
      >
      > A później się dziwią, że im nie ufamy. Jak można lubić kogoś kto się kryje po
      > krzakach? Żydzi! Ujawnijcie się a zaczniemy was kochać tak, jak wam się nawet
      > nie śniło! Ale póki się skradacie jak złodzieje to będziemy was gonic z
      > gnatem w rece. Jak byliście OK i szczerzy to was szanowalismy i nawet
      > importowaliśmy z innej Europy – dlatego Polska była rajem dla żydów w daw
      > nych
      > czasach. Potem się zaczyliście konspirować, maskować, ukrywać to i
      > zraziliście sobie wszystkich.
      >
      > Ciekawe co w tej rubryce napisał taki Michnik czy Borowski, no i ile grozi za
      > oszukanie ankietera?
      • Gość: Galba Tak dla porządku IP: 144.57.128.* 13.08.03, 14:58
        > Uzycie terminu "nie przyznało się" to
        > kompletne nieporozumienie. Przyznaje sie do winy w sądzie, ale w kwestii tu
        > omawianej jest to termin kompletnie nieadekwatny.

Nie można zawężać znaczenia słowa "przyznać się" do spraw sądowych. "Przyznać
        się" znaczy tyle, co "nie kryć". "Nie kryję, że lubię ogórki kiszone =
        Przyznaję się do tego, że lubię kiszone ogórki". Jeśli ktoś czegoś nie podał
        (abstrahując od sensowności, legalności i uczciwości przeprowadzania takiego
        spisu) to znaczy to, że zataił jakąś informację (mógł mieć do tego prawo!)).

> Kolego eld, zamiast pisać takie niemądre posty, nie mógłbyś po prostu
        > napisac "Ja nie lubię Żydów". Byłoby to i szczere i prawdziwe. A ten post to
        > kupa nieprawdziwych wniosków.

A ja szczerze napiszę: Żydzi są mi zupełnie obojętni, lubię Izrael a
        równocześnie uważam, że polscy Żydzi, którzy (tu zgadzam się z gospodarzem)
        masowo ukrywają swe pochodzenie zachowują się w sposób niemoralny, żałosny i
        hańbiący.

G.
        • Gość: cs137 Re: Tak dla porządku IP: *.fuw.edu.pl 13.08.03, 15:35

> równocześnie uważam, że polscy Żydzi, którzy (tu zgadzam się z gospodarzem)
          > masowo ukrywają swe pochodzenie zachowują się w sposób niemoralny, żałosny i
          > hańbiący.
          >
          > G.

To co, uważasz, że ktoś, kto miał przodków wyznania mojżeszowego i zadeklaruje,
          że jest narodowości polskiej, popełnia czyn niemoralny, załosny i hańbiący?
          Proszę Cię, odpowiedz mi na to pytanie.

Czy ja, wpisujac do rubryki "nationality" w różnych kwestionariuszach
          słowo "American" (np. kiedy przekraczan jakąś granicę posługując sie paszportem
          USA), to popełniam rzecz żałosną, niemoralna i hańbiącą? Gdyby moi Rodzice nie
          wyjechali z USA, kiedy ja miałem 3 lata, to pewnie dziś czułbym sie wyłacznie
          Amerykaninem. Ale pół życia spędziłem w Polsce, czuję sie bardziej Polakiem,
          niż Amerykaninem. Mimo to pisze w takich wypadkach "American".

Czy moje córki (obie urodzone w USA), których babcie i dziadkowie nigdy nie
          byli obywatelami USA, też bedą popełniac rzecz żałosną, haniebną i niemoralną,
          mówiacm, że są Amerykankami?

Ja miałem babcie Flamandkę i dziadka Francuza. czyli mogę najwyżej pretendować
          do miana pół-Polaka. Ciekawe, nikt nigdy przenigdy nie zakwestionował mojej
          poskości z tego powodu!

Tymczasem, jeśli ktoś ma odległego nawet przodka Żyda, to juz mu się wypomina,
          że jest Żyd, a nie Polak. Dlaczego, kurcze pieczone, wyróżniacie w ten sposób
          tę jedna jedyną nację?

Byłbym Ci bardzo wdzięczny za odpowiedź na te pytania.

Pozdrowienia, Cees
          • ignorant11 Re: Tak dla porządku: Żydzi to naród wybrany :))) 13.08.03, 18:45
            Gość portalu: cs137 napisał(a):

> Gość portalu: Galba napisał(a):
            >
            >
            > > równocześnie uważam, że polscy Żydzi, którzy (tu zgadzam się z gospodarzem
            > )
            > > masowo ukrywają swe pochodzenie zachowują się w sposób niemoralny, żałosny
            > i
            > > hańbiący.
            > >
            > > G.
            >
            > To co, uważasz, że ktoś, kto miał przodków wyznania mojżeszowego i
            zadeklaruje,
            >
            > że jest narodowości polskiej, popełnia czyn niemoralny, załosny i hańbiący?
            > Proszę Cię, odpowiedz mi na to pytanie.
            >
            > Czy ja, wpisujac do rubryki "nationality" w różnych kwestionariuszach
            > słowo "American" (np. kiedy przekraczan jakąś granicę posługując sie
            paszportem
            >
            > USA), to popełniam rzecz żałosną, niemoralna i hańbiącą? Gdyby moi Rodzice
            nie
            > wyjechali z USA, kiedy ja miałem 3 lata, to pewnie dziś czułbym sie wyłacznie
            > Amerykaninem. Ale pół życia spędziłem w Polsce, czuję sie bardziej Polakiem,
            > niż Amerykaninem. Mimo to pisze w takich wypadkach "American".
            >
            > Czy moje córki (obie urodzone w USA), których babcie i dziadkowie nigdy nie
            > byli obywatelami USA, też bedą popełniac rzecz żałosną, haniebną i
            niemoralną,
            >
            > mówiacm, że są Amerykankami?
            >
            > Ja miałem babcie Flamandkę i dziadka Francuza. czyli mogę najwyżej
            pretendować
            > do miana pół-Polaka. Ciekawe, nikt nigdy przenigdy nie zakwestionował mojej
            > poskości z tego powodu!
            >
            > Tymczasem, jeśli ktoś ma odległego nawet przodka Żyda, to juz mu się
            wypomina,
            > że jest Żyd, a nie Polak. Dlaczego, kurcze pieczone, wyróżniacie w ten sposób
            > tę jedna jedyną nację?
            >
            > Byłbym Ci bardzo wdzięczny za odpowiedź na te pytania.
            >
            > Pozdrowienia, Cees
          • Gość: Galba Żyd plus Żydówka daje... prezydenta Polaka? IP: 144.57.128.* 14.08.03, 10:47
            > To co, uważasz, że ktoś, kto miał przodków wyznania mojżeszowego
            > i zadeklaruje,
            > że jest narodowości polskiej, popełnia czyn niemoralny, załosny i hańbiący?
            > Proszę Cię, odpowiedz mi na to pytanie.

Tak, wypieranie się swych korzeni jest podłością i pluciem na groby swych
            przodków.

> Czy ja, wpisujac do rubryki "nationality" w różnych kwestionariuszach
            > słowo "American" (np. kiedy przekraczan jakąś granicę posługując sie
            > paszportem
            > USA), to popełniam rzecz żałosną, niemoralna i hańbiącą?

Jesli jesteś Polakiem to tak.

> Gdyby moi Rodzice nie
            > wyjechali z USA, kiedy ja miałem 3 lata, to pewnie dziś czułbym sie wyłacznie
            > Amerykaninem. Ale pół życia spędziłem w Polsce, czuję sie bardziej Polakiem,
            > niż Amerykaninem. Mimo to pisze w takich wypadkach "American".

Snobizm? Kompleksy? Względy bezpieczeństwa?

> Czy moje córki (obie urodzone w USA), których babcie i dziadkowie nigdy nie
            > byli obywatelami USA, też bedą popełniac rzecz żałosną, haniebną i
            > niemoralną,
            > mówiacm, że są Amerykankami?

Jeśli będą się wypierać swej polskości to tak.

> Ja miałem babcie Flamandkę i dziadka Francuza. czyli mogę najwyżej
            > pretendować
            > do miana pół-Polaka. Ciekawe, nikt nigdy przenigdy nie zakwestionował mojej
            > poskości z tego powodu!

Gdy jest się tak mocno wymiesznaym jak ty to jak sądzę pozostaje pewne pole
            manewru (wyrazy współczucia z powodu tych belgijsko-francuskich koneksji).

> Tymczasem, jeśli ktoś ma odległego nawet przodka Żyda, to juz mu się
            wypomina,
            > że jest Żyd, a nie Polak. Dlaczego, kurcze pieczone, wyróżniacie w ten sposób
            > tę jedna jedyną nację?

Matka Żydówka, Ojciec takiż sam a... prezydent Polak. Ciekawe.

G.
            • d_nutka Re: Żyd plus Żydówka daje... prezydenta Polaka? 14.08.03, 10:53

> Matka Żydówka, Ojciec takiż sam a... prezydent Polak. Ciekawe.
              >
              > G.

ciekawe
              matka, to wiadomo
              zawsze jest raczej znana
              ojciec takiż sam?
              a h..j go wie?
              lepiej bez ojca
              tego ziemskiego przynajmniej
              wtedy każdy może się półsierotą zaopiekować
              ciekawe to wszystko
              ta genetyka też
              d_nutka co z wyglądu podobna jest do ojca swego
              • Gość: G. Proszę nie ubliżać Panu Prezydentowi! IP: 144.57.128.* 14.08.03, 11:04
                > > Matka Żydówka, Ojciec takiż sam a... prezydent Polak. Ciekawe.
                >
                > ojciec takiż sam?
                > a h..j go wie?

Niby fakt, że lepiej nie mieć ojca niż mieć takiego gnojka co to AKowców
                wydawał w łapska NKWD - ale jednak to prezydencja familija. I te brzydkie
                słowa...

G.
        • Gość: olo Re: Tak dla porządku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.03, 10:51
          A jak się ujawnie te 800 tys żydów to i tak napiszesz że GUS ukrył informację
          jakoby dalsze 345 234 i 1/2 żyda jeszcze się ukrywa. Bo karuzela musi się
          kręcić. Jak wam braknie żydów stworzycie sobie własnego żyda, ukryjecie a
          potem bedziecie go szukać. Tropiciele z bożej łaski. Jeżeli 100 000 kobiet nie
          określiło swojego zawodu to muszą być KURWY bo tylko kurwy mogą się wstydzić
          swojego zawodu. To jest wasza pierdolnieta logika.
          • Gość: Galba Twoja klawiatura osieka antysemityzmem IP: 144.57.128.* 14.08.03, 11:01
            > żydów
            > żyda
            > żydów
            > żyda

Brak wielkiej litery jest wystarczającym dowodem - skazuję cię na dwa lata
            ciężkich robót na budowie autostrady Breslau-Krakau.

G.
            • Gość: G. errata: OCIEKA antysemityzmem /nt/ IP: 144.57.128.* 14.08.03, 14:54
          • Gość: marchewka Re: Tak dla porządku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 13:40
            Gość portalu: olo napisał(a):

> A jak się ujawnie te 800 tys żydów to i tak napiszesz że GUS ukrył informację
            > jakoby dalsze 345 234 i 1/2 żyda jeszcze się ukrywa. Bo karuzela musi się
            > kręcić. Jak wam braknie żydów stworzycie sobie własnego żyda, ukryjecie a
            > potem bedziecie go szukać. Tropiciele z bożej łaski. Jeżeli 100 000 kobiet
            nie
            > określiło swojego zawodu to muszą być KURWY bo tylko kurwy mogą się wstydzić
            > swojego zawodu. To jest wasza pierdolnieta logika.
            Wszędzie na świecie jest inaczej, czy u nas nie może być normalnie?
            Precz z kryptoczymśtam. Część Żydów, którzy bardziej utożsamiają się ze swym
            pochodzeniem i nie chcą się asymilować mogliby odnowić kulturę żydowską na
            ziemiach polskich. Taki Kazimierz krakowski np.
            Tu chodzi chyba tylko o lojalność wobec innych i szczerość wobec innych i
            siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka