Dodaj do ulubionych

SAMI ZYDZI

IP: *.proxy.aol.com 25.12.01, 02:34
SAME ZYDY:Adam Mickiewicz, Julian Tuwim, Boleslaw Lesmian, Antoni
Slonimski,Jerzy Kosinski, Mieczyslaw Jastrun, Wlodzimierz Slobodnik, Arnold
Slucki, Jan Brzechwa , Stanislaw Jerzy Lec, Anatol Stern, Janusz Korczak, Bruno
Schulz, etc,etc.
Obserwuj wątek
    • nanabun Re: SAMI ZYDZI 25.12.01, 02:36
      Nie zapominajmy, że dziś Święto urodzin Króla Żydowskiego. Czy Prawdziwi Polacy
      to zniosą?
    • Gość: Sasza Re: SAMI ZYDZI IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.12.01, 04:18
      A Ty?
      • ptwo Re: SAMI ZYDZI 25.12.01, 05:21
        Gość portalu: Sasza napisał(a):

> A Ty?

Mnie na przykład to nie przeszkadza. Dla mnie wszyscy na świecie mogliby być
        Żydami.
    • Gość: Andy A PAN JEZUS TO KTO POLAK MAŁY? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 05:56
      Gość portalu: Adam napisał(a):

> SAME ZYDY:Adam Mickiewicz, Julian Tuwim, Boleslaw Lesmian, Antoni
      > Slonimski,Jerzy Kosinski, Mieczyslaw Jastrun, Wlodzimierz Slobodnik, Arnold
      > Slucki, Jan Brzechwa , Stanislaw Jerzy Lec, Anatol Stern, Janusz Korczak, Bruno
      >
      > Schulz, etc,etc.
      i ma racje ale na pierwszym mieiscu powinien być
      Jezus Chrystus
      Matka Boska
      Śwęty Józef

• Gość: Kasia Oczywiscie, ze POLAK MAŁY, to nie wiedziales ? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.01, 19:58
        Gość portalu: Andy napisał(a): > i ma racje ale na pierwszym mieiscu powinien
        być Jezus Chrystus, Matka Boska, Śwęty Józef<

Oj Andy, cos krecisz... My , Prawdziwi Polacy, wiemy przeciez dobrze, ze Matka
        Boska MUSIALA BYC goralką spod Czestochowy !
        Tyle, ze z tego Forum wynika, ze "dzis prawdziwych Polakow juz nie ma"... Wokol
        SAMI ZYDZI !!! Zgroza !
        Wniosek:
        Sami ? Wszyscy ? To cudownie ! Nareszcie mamy dowod, ze jestesmy narodem
        wybranym !
        Wystarczy teraz tylko przekonac o tym reszte swiata i juz !
        Nawet znam kilku Forumowiczow, ktorzy sie do tego pala, jeno argumenty
        slabiutkie, oj, slabiutkie... Same inwektywy rzucane spod przylbicy nicka nie
        wystarczą... Trza jeszcze kilku szarych komorek... Własnych, nie wynajetych...
    • Gość: Sasza Re: SAMI ZYDZI IP: *.tvsat364.lodz.pl 25.12.01, 06:09
      Gość portalu: Adam napisał(a):

> SAME ZYDY:Adam Mickiewicz, Julian Tuwim, Boleslaw Lesmian, Antoni
      > Slonimski,Jerzy Kosinski, Mieczyslaw Jastrun, Wlodzimierz Slobodnik, Arnold
      > Slucki, Jan Brzechwa , Stanislaw Jerzy Lec, Anatol Stern, Janusz Korczak, Bruno
      >
      > Schulz, etc,etc.

No dobrze. No i co z tego? Co przez to chciałeś powiedzieć drogi Adamie?

• amur Re: SAMI ZYDZI - Nanabun marny debiut. 25.12.01, 06:53
      Partaczysz swoją robotę. Albo leniłeś sie na szkoleniach albo głupotę masz w
      genach. Zmień login i probuj jeszcze raz. Tym razem naprawde sie postaraj bo
      Cię wypieprzą.
    • Gość: Ruby I cóż z tego?? IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.01, 09:29
      Do czego zmierzasz gościu o pięknym, prastarym, żydowskim imieniu?!!
      • Gość: Kasia Re: I cóż z tego?? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.01, 10:11
        Gość portalu: Ruby napisał(a): > Do czego zmierzasz gościu o pięknym, prastarym,
        żydowskim imieniu?!!<

Zapewne do tego, by udowodnic, ze nie byloby polskiej kultury (ale i innych
        dziedzin tez...)bez udzialu Zydow. POLSKICH ZYDOW a zarazem WIELKICH POLAKÓW. I
        udalo Ci sie to, Adamie ! Jestem z Ciebie dumna, bo z zasady Tobie podobni -
        nadziei wielkich nie rokuja...
        • Gość: Egon Re: I cóż z tego?? IP: *.proxy.aol.com 25.12.01, 10:28
          Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Gość portalu: Ruby napisał(a): > Do czego zmierzasz gościu o pięknym, prast
          > arym,
          > żydowskim imieniu?!!<
          >
          > Zapewne do tego, by udowodnic, ze nie byloby polskiej kultury (ale i innych
          > dziedzin tez...)bez udzialu Zydow. POLSKICH ZYDOW a zarazem WIELKICH POLAKÓW. I
          >
          > udalo Ci sie to, Adamie ! Jestem z Ciebie dumna, bo z zasady Tobie podobni -
          > nadziei wielkich nie rokuja...

Masz racje Kasiu! A po jaka cholere wariatowi odpisalas,czas swoj cenny marnujac?
          Nie lepiej,czyms pozyteczniejszym ,czas swoj uprzyjemnic?
          • tyu Re: I cóż z tego?? 25.12.01, 11:45
            Gość portalu: Egon napisał(a):

> Gość portalu: Kasia napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Ruby napisał(a): > Do czego zmierzasz gościu o pięknym,
            > prast
            > > arym,
            > > żydowskim imieniu?!!<
            > >
            > > Zapewne do tego, by udowodnic, ze nie byloby polskiej kultury (ale i innyc
            > h
            > > dziedzin tez...)bez udzialu Zydow. POLSKICH ZYDOW a zarazem WIELKICH POLAK
            > ÓW. I
            > >
            > > udalo Ci sie to, Adamie ! Jestem z Ciebie dumna, bo z zasady Tobie podobni
            > -
            > > nadziei wielkich nie rokuja...
            >
            > Masz racje Kasiu! A po jaka cholere wariatowi odpisalas,czas swoj cenny marnuja
            > c?
            > Nie lepiej,czyms pozyteczniejszym ,czas swoj uprzyjemnic?

To nie było marnowanie czasu! Ona ZAMKNĘŁA TWARZ TEMU DURNIOWI - z pożytkiem dla
            prawdy i dla poziomu dyskusji.

• Gość: Scan Re: I cóż z tego?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 11:54
              Niekoniecznie, Tyu. Witaj.

DURNIE mają to do siebie, że będą DURNIAMI do końca życia. I każdą dyskusję
              zamienią w szambo. Poglądów idiotów nie zmieni się, chyba, że wytresować jak psa
              Pawłowa. Póki co, szerokim łukiem omijać.
              Pozdrawiam
              Scan

tyu napisał(a):
              > To nie było marnowanie czasu! Ona ZAMKNĘŁA TWARZ TEMU DURNIOWI - z pożytkiem dl
              > a
              > prawdy i dla poziomu dyskusji.
              >
              >
              >

• amur Re: I cóż z tego??..Scan..generalnie.. 25.12.01, 14:25

to zgadzam sie z Toba tym razem ale duren to nie dokładnie idiota, to ostatnie
                poglądow nie posiada, łuk tak - byle nie kurski, szambo nie bo stoły świateczne,
                bezduszna pawłowszczyzna daje takie same rezultaty jak panszczyzna lub komunizm.
                Ave.
                • Gość: Scan Re: I cóż z tego??..Scan..generalnie.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 14:51
                  Ave!
                  Pokój Nickom Dobrej Woli - w te Swięta.
                  Salve!
                  WBB

amur napisał(a):

>
                  >
                  >
                  > to zgadzam sie z Toba tym razem ale duren to nie dokładnie idiota, to ostatnie
                  > poglądow nie posiada, łuk tak - byle nie kurski, szambo nie bo stoły świateczne
                  > ,
                  > bezduszna pawłowszczyzna daje takie same rezultaty jak panszczyzna lub komunizm
                  > .
                  > Ave.

• Gość: Andrzej Adam to chadys IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 13:40
          Adam chce pokazać , że tylko ludzie pochodzenia Żydowskiego coś zrobili na
          szczęście większośc nie zaglada do rozporka
          • Gość: Rdzenny Re: Uzupełnienie listy Adama ! IP: *.chello.pl 25.12.01, 15:23
            SAME ZYDY:Adam Mickiewicz, Julian Tuwim, Boleslaw Lesmian, Antoni
            Slonimski,Jerzy Kosinski, Mieczyslaw Jastrun, Wlodzimierz Slobodnik, Arnold
            Slucki, Jan Brzechwa , Stanislaw Jerzy Lec, Anatol Stern, Janusz Korczak, Bruno
            Schulz, etc,etc. -

Antoni Macierewicz, Roman Giertych (prawnuk cadyka z Góry Kalwarii), Gabriel
            Janowski, Szymon Szurmiej, ks. Henryk Jankowski, o. Tadeusz Rydzyk (właśc.
            Tewje Reizker), Mariusz Kamiński (ten przywódca Ligi Republikańskiej jest w
            prostej linii potomkiem słynnej żydowskiej aktorki Idy Estery Kamińskiej),
            Aaron Lepper, Antoni Tokarczuk (ukraiński Żyd z Odessy), Wiesław Walendziak
            (nieślubny syn T. Mazowieckiego z Gołdą Tencer i Danutą Wałęsową), Emanuel
            Olisadebe, Jerzy Dudek (włąśc. Joszua Vogelchen), Antoni Marianowicz (właśc.
            Kazimierz Berman), Artur Rubinstein, Dariusz Michalczewski, Salamon
            Łastik, ... .

• lech.niedzielski Re: Uzupełnienie listy Adama ! 25.12.01, 17:27
              A Ronaldo, Tyson, Święty Mikołaj, Zorro i Lech Wałęsa ?
            • Gość: Kasia Re: Uzupełnienie listy Adama ! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.01, 19:44
              Gość portalu: Rdzenny napisał(a): > SAME ZYDY:Adam Mickiewicz, Julian Tuwim,
              Boleslaw Lesmian, Antoni Slonimski,Jerzy Kosinski, Mieczyslaw Jastrun,
              Wlodzimierz Slobodnik, Arnold Slucki, Jan Brzechwa , Stanislaw Jerzy Lec, Anatol
              Stern, Janusz Korczak, Bruno Schulz, etc,etc. - Antoni Macierewicz, Roman
              Giertych (prawnuk cadyka z Góry Kalwarii), Gabriel Janowski, Szymon Szurmiej, ks.
              Henryk Jankowski, o. Tadeusz Rydzyk (właśc. Tewje Reizker), Mariusz Kamiński (ten
              przywódca Ligi Republikańskiej jest w prostej linii potomkiem słynnej żydowskiej
              aktorki Idy Estery Kamińskiej), Aaron Lepper, Antoni Tokarczuk (ukraiński Żyd z
              Odessy), Wiesław Walendziak (nieślubny syn T. Mazowieckiego z Gołdą Tencer i
              Danutą Wałęsową), Emanuel Olisadebe, Jerzy Dudek (włąśc. Joszua Vogelchen),
              Antoni Marianowicz (właśc. Kazimierz Berman), Artur Rubinstein, Dariusz
              Michalczewski, Salamon Łastik, ... .<

To Rubinstein tez ???!! Niemozliwe !!! Gdyby byl, to gralby na skrzypcach ! I na
              dachu ! Sprawdz to lepiej...

• Gość: 27654352 Hitler,Goebels, Lenin, Trocki, Molotow IP: *.dialup.tiscali.it 25.12.01, 22:46
                Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Gość portalu: Rdzenny napisał(a): > SAME ZYDY:Adam Mickiewicz, Julian Tuwim
                > ,
                > Boleslaw Lesmian, Antoni Slonimski,Jerzy Kosinski, Mieczyslaw Jastrun,
                > Wlodzimierz Slobodnik, Arnold Slucki, Jan Brzechwa , Stanislaw Jerzy Lec, Anato
                > l
                > Stern, Janusz Korczak, Bruno Schulz, etc,etc. - Antoni Macierewicz, Roman
                > Giertych (prawnuk cadyka z Góry Kalwarii), Gabriel Janowski, Szymon Szurmiej, k
                > s.
                > Henryk Jankowski, o. Tadeusz Rydzyk (właśc. Tewje Reizker), Mariusz Kamiński (t
                > en
                > przywódca Ligi Republikańskiej jest w prostej linii potomkiem słynnej żydowskie
                > j
                > aktorki Idy Estery Kamińskiej), Aaron Lepper, Antoni Tokarczuk (ukraiński Żyd z
                >
                > Odessy), Wiesław Walendziak (nieślubny syn T. Mazowieckiego z Gołdą Tencer i
                > Danutą Wałęsową), Emanuel Olisadebe, Jerzy Dudek (włąśc. Joszua Vogelchen),
                > Antoni Marianowicz (właśc. Kazimierz Berman), Artur Rubinstein, Dariusz
                > Michalczewski, Salamon Łastik, ... .<
                >
                > To Rubinstein tez ???!! Niemozliwe !!! Gdyby byl, to gralby na skrzypcach ! I n
                > a
                > dachu ! Sprawdz to lepiej...
                >

A Mickiewicz byl co najwyzej litewskim Polako-Bialorusinem.

• nanabun Re: Amurowi chyba mu nie można pomóc 25.12.01, 23:42
      Amur napisał: Partaczysz swoją robotę. Albo leniłeś sie na szkoleniach albo
      głupotę masz w genach. Zmień login i probuj jeszcze raz. Tym razem naprawde sie
      postaraj bo Cię wypieprzą.

Pewnie głupotę mam w genach, bo na szkoleniach nie bywałem smile)) i skąd mnie
      mają wypieprzyć. Mój login mi się podoba smile))) Nanabun - znaczy Duch Snów (po
      indiańsku, ale Indianie to pewnie też Żydzi). Amur jesteś pewnie prawdziwym
      Polakiem. Ja niestety nie wiem czy takowym w 100% jestem, bo przez wieki nacje
      się tak wymieszały. W zasadzie to obojętne, bo ludzie są tylko dobrzy i źli, a
      narodowość nie gra roli - przynajmniej dla Najwyższego.
      Jeśli wierzyć Biblii, to pochodzimy wszyscy od Adama i Ewy, a po potopie od
      Noego.
      Pozdrawiam zdrowy rozsądek i ze współczuciem oraz miłością bliźniego ze
      współczuciem kiwam głową na głupotą oszalałych z nienawiści smile))
      • amur Nanabun..-..Indianin Virtual 26.12.01, 00:03
        Co Ty mnie sie czepiasz o swoje geny? Ja Ciebie nie robilem. Jak nie wierzysz
        to pytaj sie matki jak ją znasz.
        • Gość: Andy Lista wybitnych Żydów i Polaków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 12:11
          Hej zapomnieliście o
          Aronie Macierkowie obenie A. Maciarewicz
          Hej a może zrobimy listę Wybitnych Poalków
          Na pierwszym miejscu proponuje naszego Prezydenta
        • nanabun Re: Amur - ale jesteś biedny :(( 26.12.01, 21:20
          Jestem spokojny, że mnie nie robiłeś - nie mam zwichniętej psychiki, a to
          dziedziczne np. wymieniani w tej dyskusji moi (o wstydzie) ziomale tatuś i syn
          Giertychy. A jakie mam geny, niech Cię nie martwi, bo mnie to wcale nie martwi.
          Ludzie są najwyżej mądrzy albo głupi, dobrzy albo źli - a jakiej są
          narodowości, koloru skóry, wyznania jest to dokładnie obojętne. Tak
          przynajmniej nauczał Król Żydowski, a ja jestem jego wiernym uczniem.
    • Gość: karol w. Re: SAMI ZYDZI IP: *.sympatico.ca 26.12.01, 20:06
      adam o hebrajskim imieniu, ociekajacy nienawiscia napisal siedemdziesiaty
      pierwszy post o zydach. siadl nastepnie do stolu, by celebrowac taka oto
      okazje: semicki bozek, jehowa, pofologowal sobie byl swoim huciom wiec zgwalcil
      we snie miriam, zydowke, ktora urodzila jeszue, ktorego zaraz obrzezali. oj,
      popierdolony ten polski narod, popierdolony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka