Dodaj do ulubionych

Pogoda na dziwne pacynki

IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.03, 13:32
Ciekawe.

Jozek Zawadzki zaprotestowal przeciw Zydom in ich holocaustomym dzialaniom na
tym forum.
A Zydzi sprowdzili jego egzystencje na tym forum do pacynki.

Cel tego zawzietego pacynkowego dzialania jest nastepujacy.
Zawadzki jest idiota, antysemita, glab kapusciany etc.
Zatem mozna calkowicie pominac to co napisal przeciw Zydom.
Wszystko co kiedykolwiek napisal jest zatem zdyskredytowane.

Ta taktyke kiedys tez zydowscy pacynkarze zastosowali w moim zakresie.
Przeciez tez nie zawsze jestem mily w moich komentarzach wzgledem Zydow.

Ciekawe czy robi to jakis zawodowy redaktor mychnykowo-mniejszosciowy czy tez
jakies wolnomysliciele w rodzaju Pan.Spam, puls, wojo etc. Trudno mi
uwierzyc, zeby n.p. Snajper sie tym paral. Takze (o dziwo) wierze w uczciwosc
Czeeska 137.

Ogorek Potrojna Pacynka Zacieklych Bardzo Wolnomyslacych
Obserwuj wątek
    • rwajoz Oto Ogórek MIŁOŚNIK SODOMII Do Perły marsz.Haha. 14.08.03, 13:41
    • rwajoz Cesiek coś o tobie mówił. Ale żeś taki cymbał, wię 14.08.03, 13:43
      kszy od Perły nie wspominał. Ogórku, ty Bąku Wieloryba Haha.
    • Gość: Józef Zawadzki Stajnia Perły sięga po rezerwy. Ale to przecież IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 13:48
      OGÓRKJOWE ZERA Haha
    • abe.abe Re: Pogoda na dziwne pacynki 14.08.03, 13:52
      Gość portalu: Ogorek napisał(a):

> Zawadzki jest idiota, antysemita, glab kapusciany etc.

Zatem spisek wymierzony przeciwko swobodnej i lotnej myśli pana J.Z?
      Skoro jest idiotą i głąbem, to jego antysemityzm oraz pozostałe poglądy
      nie mają chyba specjalnego znaczenia. Czy ja się bardzo mylę?
      Te dwie pierwsze cechy zdecydowanie wybijają się na plan pierwszy,
      a często nawet jedyny występujący w jakiejś, co najmniej, setce postów,
      na które udało mi się natrafić. To wyłącznie irytujący i prostacki spam.
      Szanowny obrońco jarosławskiej myśli politycznej - czy mogę prosić o jakiś
      link do choćby jednego sensownego postu pana J.Z?
      Może być nawet o Żydach.
      Abe

• rwajoz Rozejrzyj się pulardo. Przyjąłem styl waszej 14.08.03, 14:07
        stajni, tłumaczyłem dlaczego. Ja nie jestem antysemitą. Ale jak czyta się takie
        Posty jak Perły, scana, snajpera, miriamfirst, to przychodzi na mysl jedno
        określenie - KLOACZNY DÓŁ. A moje posty szukaj. Pokaż swój? Mozesz podyskutować
        ze mna np. o ociepleniu w wątku u januszcza. Opełznij teraz.
        • dachs q-rwajoz-ek !!! 14.08.03, 14:17
          przeciez z Toba sie na temat ocieplenia klimatu nie bardzo daje dyskutowac.
          A Ogorek Cie bronil. To tylko tak dla twojej informacji.
          Ale nie dziekuj mi.
          Jakbys czytal nie co drugie slowo, to bys sie sam domyslil.
      • Gość: Józef Zawadzki Ty raczej Ble Ble. Haha. Kolejny odpad ze stajni IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 14:11
      • abe.abe Re: Jeszcze jedno pytanie Ogorku 14.08.03, 14:18
        Czy zachwalany przez Ciebie Zawadzki i to coś, co zaprodukowało się poniżej,
        to ta sama osoba? W takim razie nie musisz już podawać linku.
        To chory człowiek. Daj sobie spokój z obroną. Szkoda uwagi.
        Abe

• Gość: widz Re: Jeszcze jedno pytanie Ogorku IP: 217.11.134.* 14.08.03, 14:28
          abe.abe napisała:

> Czy zachwalany przez Ciebie Zawadzki i to coś, co zaprodukowało się poniżej,
          > to ta sama osoba? W takim razie nie musisz już podawać linku.
          > To chory człowiek. Daj sobie spokój z obroną. Szkoda uwagi.

Parch.scan i Perła chcieli się zabawić z Panem Zawadzkim,
          ale trafiła kosa na kamień i dostali po dupie.

• Gość: Józef Zawadzki Dzięki o to mi właśnie chodziło. A już bym dał sie IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 15:53
            złapac na tego Ogórka. Myślałem przez momnet po " No i pogryzł" że on mnie
            popiera. Dziękuje Panu. Wszystkich ich wytępimy jak będziemy razem. Razem do
            pomocy.
          • Gość: Józef Zawadzki A ze bluzgałem? Musiałem przyjąc styl tych parchów IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 15:54
        • Gość: Ogorek Re: Jeszcze jedno pytanie Ogorku IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.03, 14:48
          abe.abe napisała:

> Czy zachwalany przez Ciebie Zawadzki i to coś, co zaprodukowało się poniżej,
          > to ta sama osoba? W takim razie nie musisz już podawać linku.
          > To chory człowiek. Daj sobie spokój z obroną. Szkoda uwagi.
          > Abe

Nie chyce mi sie szukac mojego watku, w ktorym jakis palant napisal rowniez
          jakies 10 postow podpisujac sie jako Ogorek i podajac mysli i zdania, ktorych
          raczej nie uzywam.

Mielismy tak nawet niezla dyskusja na zasadzie Ogorek dyskutuje z Ogorkiem.
          Troche tak jak wlasnie w zakresie Zawadzkiego.

Niestety nie wiesz, ktore posty napisal Zawadzki a ktore pacynkarz.
          Dlatego nie daj sie zwiezc wybitnie "idiotycznej" tresci postow podpisanych
          jakby przez "Zawadzkiego". Sam fakt uzycia tej techniki nie pozwala mi na zadna
          ocene jego zachowania czy opinii - o to przeciez chodzi pacynkarzowi.

A zatem niech sie pacynkarz wali i opali w oddali.
          Ale nie wplynie jego zachlanne dzialanie w zadnym stopniu na moja opinie o
          Zawadzkim.
          Tej opinii po prostu nie mam - nie nie bede mial tak dlugo jak pacynkarz
          zasmieca to forum paradujac jako Zawadzki.

Ogorek Glowny Smieciarz Forum W Trakcie Przygotowania Trutki na Forumowe Szczury
          • Gość: Józef Zawadzki Podszywkę Ogórasie łatwo wykluczyć. Ja loguję IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 16:00
            się jak wszyscy widzą z Jarosławia, i Hipopotamia Kupa, ta WCIĄŻ ROSNĄCA KUPA
            GNOPJU PERŁA z Lublina , chociaż podpisywał się czasem jako moim nazwiskiem
            albo jako jozef_zawadzki. Ty nie poytafisz tego odróżnić. Więc jesteś KUPĄ
            NOSOROŻCA podszywko. Won.
            • Gość: Ogorek Re: Podszywkę Ogórasie łatwo wykluczyć. Ja loguję IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.03, 16:04
              Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> się jak wszyscy widzą z Jarosławia, i Hipopotamia Kupa, ta WCIĄŻ ROSNĄCA KUPA
              > GNOPJU PERŁA z Lublina , chociaż podpisywał się czasem jako moim nazwiskiem
              > albo jako jozef_zawadzki. Ty nie poytafisz tego odróżnić. Więc jesteś KUPĄ
              > NOSOROŻCA podszywko. Won.

Jak widzisz Andrzeju G. ten klient to zawodowiec.
              Taki terrorysta zydowski, ktory mysli, ze wszystko jest dobre, co podtrzymuje
              nienawisc.

Pacynko, dlaczego uwazasz Kolbego za antysemite?

Ogorek Krowa Rogata Odziana W Skore Takiej Przecietnej Pacynki
    • Gość: snajper Re: Pogoda na dziwne pacynki IP: *.acn.waw.pl 14.08.03, 14:16

> Ciekawe.
      >
      > Jozek Zawadzki zaprotestowal przeciw Zydom in ich holocaustomym dzialaniom na
      > tym forum.

Tak ? A gdzież to zrobił ? Fakt, mogłem nie zauważć, bo większości jego bluzgów
      po prostu nie czytam. Są bardzp prymitywne i mnie nudzą.

> A Zydzi sprowdzili jego egzystencje na tym forum do pacynki.

Jak rozpoznajesz post Żyda ? Czym się różni od postu goja ? Czy tak samo łatwo
      poznajesz Żydam gdy pisze zalogowany, czy jest to dla Ciebie jakieś
      utrudnienie ? wink) Zauważyłem dwie pacynki (chyba): jozef_zawadzki i
      jozef.zawadzki. Która jest Żydem ? A może obie, lub żadna ?

> Cel tego zawzietego pacynkowego dzialania jest nastepujacy.
      > Zatem mozna calkowicie pominac to co napisal przeciw Zydom.
      > Wszystko co kiedykolwiek napisal jest zatem zdyskredytowane.

Wnioski wyciągasz prawdziwe, choć startujesz z fałszywej przesłanki. Józus
      rzeczywiście JEST idiotą i głąbem. Jednak taki jest, bo taka jego natura.
      Chocby pisał panegiryki na temat Żydów, to nadal byłby idiotą, głąbem. A pluje
      na Żydów (wierzę Ci na słowo) dlatego, że jest antysemitą, a nie na odwrót.

Natomiast pamiętaj jak Józuś zadebiutował na Forum. Próbując nas oszukać. Nas
      wszystkich, Ciebie też. Zakładająć wątek >Nie jesteśmy winni holocaustowi<
      dokonał podłej manipulacji, zakłamując treść atykułu, z którym niby to
      polemizował. Dopiero dgy Scan podał link do treści artykułu, wyszło szydło z
      worka i okazało się, że ma on całkiem inną wymowę, niż nam starał się wmówić
      Józuś. To dlatego jest on niewiarygodny. On sam się w ten sposób
      zdyskredytował. A potwierdził swoją opinię następnymi dorożkarskimi postami. On
      jest po prostu nie tylko idiotą, ale i chamem. Zestawienie mało apetyczne.

> Ta taktyke kiedys tez zydowscy pacynkarze zastosowali w moim zakresie.
      > Przeciez tez nie zawsze jestem mily w moich komentarzach wzgledem Zydow.

Nikt nie musi być miły w stosunku do Żydów, Polaków a nawet Aborygenów.

> Ciekawe czy robi to jakis zawodowy redaktor mychnykowo-mniejszosciowy czy tez
      > jakies wolnomysliciele w rodzaju Pan.Spam, puls, wojo etc. Trudno mi
      > uwierzyc, zeby n.p. Snajper sie tym paral. Takze (o dziwo) wierze w uczciwosc
      > Czeeska 137.

Ha, ha, ha. Muszę Ci się przyznac, że jak czasem zaglądam do postów Józka, to
      też mam ochotę trochę popacynkować. Nie wiem kto pacynkuje, ale akurat w tym
      przypadku potrafię te osoby zrozumieć. Pod swoim nickiem wstyd z takich chamem
      dyskutować, a z kolei zostawiać niektóre jego rzygi bez komentarza jakoś hadko.

> Ogorek Potrojna Pacynka Zacieklych Bardzo Wolnomyslacych

Pozdrawiam smile)

Snajper.
      • rwajoz A mówią że Żydzi są mądrzy. Jak to pogodzić z two 14.08.03, 14:28
        ją dupą zamiast głowy? Haha. Perłowy Pomiocie.
      • Gość: Józef Zawadzki Cymbałsnaperze, potrzebujesz ponownej lektury IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 14:29
        obu tekstów ale po co. Wszyscy wiuedża kim jesteś Perłowy pomiocie. haha.
      • Gość: Ogorek Re: Pogoda na dziwne pacynki IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.03, 15:00
        Gość portalu: snajper napisał(a):
        > Tak ? A gdzież to zrobił ? Fakt, mogłem nie zauważć, bo większości jego
        > bluzgów po prostu nie czytam. Są bardzp prymitywne i mnie nudzą.

Jego wypowiedz o Holocaust nie byla zadnych stekiem bluzgow - hja wiem, ze
        uczciwosc jest trudna do utrzymania - ale sprobujmy wspolnie kolega snajper.

> > A Zydzi sprowdzili jego egzystencje na tym forum do pacynki.
        > Jak rozpoznajesz post Żyda ? Czym się różni od postu goja ? Czy tak samo
        > łatwo poznajesz Żydam gdy pisze zalogowany, czy jest to dla Ciebie jakieś
        > utrudnienie ? wink) Zauważyłem dwie pacynki (chyba): jozef_zawadzki i
        > jozef.zawadzki. Która jest Żydem ? A może obie, lub żadna ?

Sam bylem kiedys ofiara Zyda pacynkarza, ktoremu moje wypowiedzi wibitnie nie
        pasowaly. A zatem podpisywal sie Ogorek piszac caly szereg nieprzyzwoitych
        slow. Po czy go poznalem? Po jego wypowiedziach.

> Wnioski wyciągasz prawdziwe, choć startujesz z fałszywej przesłanki. Józus
        > rzeczywiście JEST idiotą i głąbem. Jednak taki jest, bo taka jego natura.
        > Chocby pisał panegiryki na temat Żydów, to nadal byłby idiotą, głąbem. A
        > pluje na Żydów (wierzę Ci na słowo) dlatego, że jest antysemitą, a nie na
        > odwrót.

W wypowiedzi o Holocauscie nie widzialem plucia na Zydow, ale pewne
        rozumowanie, ktore jest calkowicie uzasadnione sytuacja na rynku polsko-
        zydowskim. Uwazajac wypowiedzi pacynek za wypowiedzi Zawadzkiego - to tylko
        proba wspomagania pacynek, aby osiagnely efekt, o ktory im chodzi.
        Nie ze mna te numery.
        Ale takze nie z nami te numery.

> Natomiast pamiętaj jak Józuś zadebiutował na Forum. Próbując nas oszukać. Nas
        > wszystkich, Ciebie też. Zakładająć wątek >Nie jesteśmy winni holocaustowi
        > 0 dokonał podłej manipulacji, zakłamując treść atykułu, z którym niby to
        > polemizował. Dopiero dgy Scan podał link do treści artykułu, wyszło szydło z
        > worka i okazało się, że ma on całkiem inną wymowę, niż nam starał się wmówić
        > Józuś. To dlatego jest on niewiarygodny. On sam się w ten sposób
        > zdyskredytował. A potwierdził swoją opinię następnymi dorożkarskimi postami.
        > On jest po prostu nie tylko idiotą, ale i chamem. Zestawienie mało apetyczne.

Nie sledzilem wszystkich wypowiedzi w watku o holocauscie, ale rzadko uwazam
        wypowiadajacych sie za chamow i idiotow a wiec zakladam, ze cos nie gra w
        Twojej wypowiedzi.

> > Ta taktyke kiedys tez zydowscy pacynkarze zastosowali w moim zakresie.
        > > Przeciez tez nie zawsze jestem mily w moich komentarzach wzgledem Zydow.
        >
        > Ha, ha, ha. Muszę Ci się przyznac, że jak czasem zaglądam do postów Józka, to
        > też mam ochotę trochę popacynkować. Nie wiem kto pacynkuje, ale akurat w tym
        > przypadku potrafię te osoby zrozumieć. Pod swoim nickiem wstyd z takich
        > chamem dyskutować, a z kolei zostawiać niektóre jego rzygi bez komentarza
        > jakoś hadko.

Jezeli ktos uzywa obcych pacynek to stawia sie poza marginesem dyskusji.
        Dziwi mnie, ze nie dzielisz mojego zdania, snajper.
        Pochwalanie pacynkarzy, ktorzy "zalatwiaja" mojego wroga, w zadnym przypadku
        nie stawia mnie w lepszej, lecz wlasnie w gorszej sytuacji: oczywistym jest
        wowczas, ze nie interesuje mnie uczciwa dyskusja, lecz tylko wywalenie wlasnej
        nienawisci na forum.

A zatem ; no go, albo po niemiecku: nix da.
        Nie moglbym sie pod tym podejsciem podpisac.

Forum daje nam wszstkim wspaniale mozliwosci bezkarnego BYCIA UCZCIWYM.
        Jezeli ktos mysli, ze to nie ma wartosci - to zaczyna widziec pozytywne strony
        pacynkarzy.

A ja mysle ze uczciwosc ma zawsze wartosc - niezaleznie od tego jakie stada
        pacynkarzy probuja wytarzac cokolwiek/kogokolwiek w blocie.

Ogorek Syn Tatarskich ale Bardzo Uczciwych Corek
        • Gość: snajper Re: Pogoda na dziwne pacynki IP: *.acn.waw.pl 14.08.03, 16:17

> Jego wypowiedz o Holocaust nie byla zadnych stekiem bluzgow - hja wiem, ze
          > uczciwosc jest trudna do utrzymania - ale sprobujmy wspolnie kolega snajper.

Jego pierwsza wypowiedź była nie o Holocauście, tylko o artykule Grynberga z
          Rzeczpospolitej, o którym napisał parę kłamstw. Dopiero jak Scan podał link do
          tego artykułu, okazało się, że Józef próbował nas oszukać, zmanipulować,
          wmawiając nam wymowę artykułu, której wcale nie miał. To jest pierwsza
          przyczyną dyskwalifikacji Józefa jako dyskutanta. Druga to jego reakcja na
          ujawnione jego kłamstwa. Dorożkarskie, pełne chamskich inwektyw posty. Jego, bo
          nie powiesz mi, że to pacynka z Jarosławia pisze.

> Sam bylem kiedys ofiara Zyda pacynkarza, ktoremu moje wypowiedzi wibitnie nie
          > pasowaly. A zatem podpisywal sie Ogorek piszac caly szereg nieprzyzwoitych
          > slow. Po czy go poznalem? Po jego wypowiedziach.

Jeszcz raz pytam się, skąd wiesz, że Żyda ? Może to jakiś Polak uznał Cie za
          antysemitę, a że antysemitów może nienawidził, to tak postanowił Cię zaatakować.

> W wypowiedzi o Holocauscie nie widzialem plucia na Zydow, ale pewne
          > rozumowanie, ktore jest calkowicie uzasadnione sytuacja na rynku polsko-
          > zydowskim. Uwazajac wypowiedzi pacynek za wypowiedzi Zawadzkiego - to tylko
          > proba wspomagania pacynek, aby osiagnely efekt, o ktory im chodzi.
          > Nie ze mna te numery. Ale takze nie z nami te numery.

Piałem, że nie znam jego wypowiedzi o Żydach. Znam jego pełną kłamstw wypowiedź
          o artykule Grynberga. Oraz późniejsze posty pełne chamstwa, gdy jego kłamstwa
          zostały publicznie obnażone. Z Jarosławia pisze Józef, a nie żadne pacynki.

> Nie sledzilem wszystkich wypowiedzi w watku o holocauscie, ale rzadko uwazam
          > wypowiadajacych sie za chamow i idiotow a wiec zakladam, ze cos nie gra w
          > Twojej wypowiedzi.

Ja tez rzadko. Ale i tacy się zdarzają. Wystarczy, jak poczytasz jego posty w
          tym wątku.

> Jezeli ktos uzywa obcych pacynek to stawia sie poza marginesem dyskusji.
          > Dziwi mnie, ze nie dzielisz mojego zdania, snajper.

Częściowo podzielam. Ja nie pochwalam pacynkarzy, choć w tym przypadku potrafię
          chyba ich trochę zrozumieć.

> Pochwalanie pacynkarzy, ktorzy "zalatwiaja" mojego wroga, w zadnym przypadku
          > nie stawia mnie w lepszej, lecz wlasnie w gorszej sytuacji: oczywistym jest
          > wowczas, ze nie interesuje mnie uczciwa dyskusja, lecz tylko wywalenie wlasnej
          > nienawisci na forum.
          >
          > A zatem ; no go, albo po niemiecku: nix da.
          > Nie moglbym sie pod tym podejsciem podpisac.

Ja też tego nie pochwalam. Bicia po mordzie też nie pochwalam, choć czasem ręka
          świerzbi. wink))

> Forum daje nam wszstkim wspaniale mozliwosci bezkarnego BYCIA UCZCIWYM.
          > Jezeli ktos mysli, ze to nie ma wartosci - to zaczyna widziec pozytywne strony
          > pacynkarzy.
          >
          > A ja mysle ze uczciwosc ma zawsze wartosc - niezaleznie od tego jakie stada
          > pacynkarzy probuja wytarzac cokolwiek/kogokolwiek w blocie.

Tu jest sytuacja taka, że najpierw Józef zaczął innych w błocie tarzać. Kto
          mieczem wojuje...

> Ogorek Syn Tatarskich ale Bardzo Uczciwych Corek

Pozdrawiam smile)

Snajper.
    • Gość: perli pogoda na dziwne ogórki! IP: *.rato.net / 192.168.1.* 14.08.03, 15:01

> Ciekawe.

na początku było słowo ale nie takie mnie natomiast ciekawi czemuż to właśnie
      słowo-ciekawe- pojawiło się na samym początku postu? czyżby maślana manipulacja
      aby hmmm...poczytać...pomysleć (no w moim przypadku to pośpiewać)

> Jozek Zawadzki zaprotestowal przeciw Zydom in ich holocaustomym dzialaniom na
      > tym forum.

ciekawe czy to Twoje ogórkowe obserwacje? czy jakaś skórka skutecznie koroduje
      Ci pole przeglądu przestrzeni forumowej? na jakim poziomie jesteś? masz już
      swój manipulacyjny patyczek? to taka łysa gałązeczka o!(________________)

hmmm...napisał zaśpiewał...doprawdy to dla Ciebie nie jest ważne
      ciekawe dlaczego a tak na marginesie to ja ten etap mam już za sobą...tak ze
      trzy kilometry za sobą tam gdzieś pośród płynących nieborozkłosem nettkinów

a teraz już rozumię to doprawdy ciekawe, że pojawiło się ciekawe gdyż chodzi o
      Twój zakres -niemiłości dla Żydów- bo to zawsze doprawdy jest ciekawe jak też
      można byc nie zawsze miłym i to tak taktycznie, dlategoteż to jest ciekawe,
      czyż nie? A tak ogórkowo i pogodowo to czy jesteś miły czy też nie? miły
      serwerek i komputerek masz też?

> Ciekawe czy robi to jakis zawodowy redaktor mychnykowo-mniejszosciowy czy tez
      > jakies wolnomysliciele w rodzaju Pan.Spam, puls, wojo etc. Trudno mi
      > uwierzyc, zeby n.p. Snajper sie tym paral. Takze (o dziwo) wierze w uczciwosc
      > Czeeska 137.
      >
      > Ogorek Potrojna Pacynka Zacieklych Bardzo Wolnomyslacych

powiedziała bym -dziwne- raczej niż ciekawe ...hmmm
      a ciekawe jest to kto zaglądnie jeszcze do tego wątku?
      ja już wiem ale to zupełnie inny etap jestsmile
      bum tarara bum!

perli
      • rwajoz Perli. Ja już z nimi wszystkimi się rozprawiłem. 14.08.03, 15:07
        Widzisz, poznikało to tałatajstwo. nie ma ma Perły, scana i całej reszty tego
        robactwa. Teraz prójują sie podszywac. Ale przeciez nicui z tego. pozdrawiam.
      • Gość: Ogorki Re: pogoda na dziwne ogórki! IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.03, 15:08
        Gość portalu: perli napisał(a):
        > na początku było słowo ale nie takie mnie natomiast ciekawi czemuż to właśnie
        > słowo-ciekawe- pojawiło się na samym początku postu? czyżby maślana
        manipulacja
        >
        > aby hmmm...poczytać...pomysleć (no w moim przypadku to pośpiewać)
        >
        > > Jozek Zawadzki zaprotestowal przeciw Zydom in ich holocaustomym dzialaniom
        > na
        > > tym forum.
        > > A Zydzi sprowdzili jego egzystencje na tym forum do pacynki.
        >
        > ciekawe czy to Twoje ogórkowe obserwacje? czy jakaś skórka skutecznie
        koroduje
        > Ci pole przeglądu przestrzeni forumowej? na jakim poziomie jesteś? masz już
        > swój manipulacyjny patyczek? to taka łysa gałązeczka o!(________________)
        >
        > > Cel tego zawzietego pacynkowego dzialania jest nastepujacy.
        > > Zawadzki jest idiota, antysemita, glab kapusciany etc.
        > > Zatem mozna calkowicie pominac to co napisal przeciw Zydom.
        > > Wszystko co kiedykolwiek napisal jest zatem zdyskredytowane.
        >
        > hmmm...napisał zaśpiewał...doprawdy to dla Ciebie nie jest ważne
        > ciekawe dlaczego a tak na marginesie to ja ten etap mam już za sobą...tak ze
        > trzy kilometry za sobą tam gdzieś pośród płynących nieborozkłosem nettkinów
        >
        > > Ta taktyke kiedys tez zydowscy pacynkarze zastosowali w moim zakresie.
        > > Przeciez tez nie zawsze jestem mily w moich komentarzach wzgledem Zydow.
        >
        > a teraz już rozumię to doprawdy ciekawe, że pojawiło się ciekawe gdyż chodzi
        o
        > Twój zakres -niemiłości dla Żydów- bo to zawsze doprawdy jest ciekawe jak też
        > można byc nie zawsze miłym i to tak taktycznie, dlategoteż to jest ciekawe,
        > czyż nie? A tak ogórkowo i pogodowo to czy jesteś miły czy też nie? miły
        > serwerek i komputerek masz też?

> powiedziała bym -dziwne- raczej niż ciekawe ...hmmm
        > a ciekawe jest to kto zaglądnie jeszcze do tego wątku?
        > ja już wiem ale to zupełnie inny etap jestsmile
        > bum tarara bum!
        >
        > perli

Perli,

probowalem dwa razy, ale nie pojalem ani logiki twoich wypowiedzi ani takze ich
        sensu.
        Zakladam, ze chciales/chcialas cos powiedziec/przekazac.

Proponuje krotki kurs polskiego (powiedzmy 2 tygodnie) takze w zakresie
        wyrazania uczuc, stylistyki, logicznego budowania zdan - a jestem pewien, ze
        wowczas bede mogl ci odpowiedziec.

Domyslam sie, ze masz o cos pretensje (po tytule) - ale reszta wypowiedzi ma
        charakter szczekaczki polprzecientej pacynki.

Ogorek Stylistogram Grafomanski z Perlowej Skory
        • rwajoz Pomiocie ty masz styl? Skrzyżowanie miriamfirst 14.08.03, 15:11
          z tą Kupą Hipopotama Perłą nazywasz stylem. Nie rozśmieszj mnie ty seryjny Bąku
          Nosorżca, Kupo Mamucia.
        • Gość: perli bum tarara bum:) IP: *.rato.net / 192.168.1.* 14.08.03, 15:12
          eee ten etap mam już za sobą spróbuj czegoś innego
          bardziej ogórkowego!

bum tarara bum!

perli

tararara kliknij zara!
          patycek Twój już znam!
    • andrzejg No i pogryzł 14.08.03, 15:11
      nie zrozumiał Twoich intencji?
      Jak nie zrozumiał to i nie zrozumie.

A.
      • Gość: Ogorek Re: No i pogryzł IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.03, 15:15
        andrzejg napisał:

> nie zrozumiał Twoich intencji?
        > Jak nie zrozumiał to i nie zrozumie.
        >
        > A.

Gdyby to byl prawdziwy Zawadzki to by zrozumial.
        Jest to jak widzisz swietne potwierdzenie mojej prostej teorii.

Ogorek
        • Gość: Józef Zawadzki No tak. IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 15:23
          Sorry. Zmęczenie. Pomyliłem się . Nie przeczytałem poczatku Pana postu.Sam
          walczę z całą tą stajnią. Pozdrawiam.
        • Gość: Józef Zawadzki Re: No i pogryzł IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 15:24
          Wybaczy mi Pan? Mysąłem że to kolejne wcielenie tego głupiego Perły.
        • rwajoz Cholera, fatalna pomyłka 14.08.03, 15:28
          prosze nie nie gniewać. Walcze kilka dni z tym Perłowym robactwem, nie
          przeczytałem dokłanie poczatku Pana postu. Sledzę kilka watków. Cholerne
          zmęczenie. Podaję Panu rękę...
        • Gość: Józef Zawadzki No prosze się odezwać. Prosze porównać skąd IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 15:32
          logowanie. Np z Nie jesteśmy winni....... Tu nie ma podszywki. Wszyscy tu za
          chwile zwariujemy chyba. Pozdrawiam.
        • rwajoz Tak pisałem do cs137 14.08.03, 15:35
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7426698&a=7431961
        • andrzejg Re: No i pogryzł 14.08.03, 15:35

>
          > Gdyby to byl prawdziwy Zawadzki to by zrozumial.
          > Jest to jak widzisz swietne potwierdzenie mojej prostej teorii.
          >
          > Ogorek

To który jest prawdziwy.Czy ten co poniżej przyznał się do błędu?
          Jeżeli tak , to cała teoria wali w łeb, bo widzisz Panie Ogórku,
          że ten facet jest w goracej wodzie kąpany i do tego uskarza się
          na osamotnioną walkę ze stajnią? (kiedyś nazywano to stadem).
          Moje duże wątpliwości budzi zestaw nicków tej stajni.Przeciez bywa
          Pan na forum i doskonale wie kto z kim trzyma i w jakich sytuacjach,
          ze to jest raczej płynne.Owszem są stałe grupy popierających się osób,
          ale nie w tym zestawieniu , jakie tu przeczytałem.Pan Józek nie orientuje
          się w sytuacji i wali na oslep.Na takie walenie zareagował nawet
          Pan Euromir wypraszając rwajoza ze swojego wątku.Za szeroki wachlarz
          i zbyt róznorodne poglądy ludzi z tej stajni , abym mógł uwierzyć w spisek,
          chyba że przeciw głupocie.

A.
          • rwajoz Ty Kupo Nosorożca. Sam wyszedłem ale 14.08.03, 15:38
            wrócieł. Ja was parchy wypraszałem i co?
          • rwajoz Imbecylu, tłumaczyłem dlaczego przyjąłem wasz styl 14.08.03, 15:39
            Nie zawsze tak pisze Pomioty Hydry Miriamis
          • jozef.zawadzki Re: No i pogryzł 14.08.03, 16:22
            andrzejg napisał:

> To który jest prawdziwy.Czy ten co poniżej przyznał się do błędu?
            > Jeżeli tak , to cała teoria wali w łeb, bo widzisz Panie Ogórku,
            > że ten facet jest w goracej wodzie kąpany i do tego uskarza się
            > na osamotnioną walkę ze stajnią? (kiedyś nazywano to stadem).
            > Moje duże wątpliwości budzi zestaw nicków tej stajni.Przeciez bywa
            > Pan na forum i doskonale wie kto z kim trzyma i w jakich sytuacjach,
            > ze to jest raczej płynne.Owszem są stałe grupy popierających się osób,
            > ale nie w tym zestawieniu , jakie tu przeczytałem.Pan Józek nie orientuje
            > się w sytuacji i wali na oslep.Na takie walenie zareagował nawet
            > Pan Euromir wypraszając rwajoza ze swojego wątku.Za szeroki wachlarz
            > i zbyt róznorodne poglądy ludzi z tej stajni , abym mógł uwierzyć w spisek,
            > chyba że przeciw głupocie.

Ja. Jako niezalogowany pisze jako Jozef Zawadzki z Jaroslawia i to widac w
            adresie. Pozdrawiam Pana.
            Jozef Zawadzki
            • Gość: Józef Zawadzki Nie widać KUPO GNOJU VEL PERŁO. IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 16:26
              • jozef.zawadzki Kretyn Perla nie zauwazyl, ze w adresie widac skad 14.08.03, 16:29
                pisze, gdy nie jestem zalogowany. I u niego jest Lublin, a u mnie jest
                Jaroslaw. Widac!!!!! Widac, kutasie zlamany!!! Hahahaha!!!! Owocu SODOMII!!!!
                Ja jestem prawdziwy, bo pisze z Jaroslawia, ty kupo HIPOPOTAMIEGO GOWNA.
                • pollak Popatrz, nie zauważył, chociaż tyle razy na ten 14.08.03, 16:32
                  temat tu rozprawiano... A to gapa.
    • Gość: Józef Zawadzki To jest styl Kupo Nosorożca? IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 15:18
      "Cel tego zawzietego pacynkowego dzialania jest nastepujacy.
      Zawadzki jest idiota, antysemita, glab kapusciany etc.
      Zatem mozna calkowicie pominac to co napisal przeciw Zydom.
      Wszystko co kiedykolwiek napisal jest zatem zdyskredytowane."
      Z wypracowań musiałe, nototorycznie dostawać dwóje. A logika? Żałosny odpadzie.
      Pankreator Cymbał Ogórek może wyrokować o swoich hyper kretyńskich tekstach.
      Nie o innych. One są, z przczyn organicznych , czytaj przyrodzonych ci braków,
      niedostępne. Mule Robiący Bokami, Prostytutko Perłowa. Ty masz styl. Jaj jak
      berety.
      • Gość: Ogorek Re: To jest styl Kupo Nosorożca? IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.03, 15:20
        Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> "Cel tego zawzietego pacynkowego dzialania jest nastepujacy.
        > Wszystko co kiedykolwiek napisal jest zatem zdyskredytowane."
        > Z wypracowań musiałe, nototorycznie dostawać dwóje. A logika? Żałosny
        > odpadzie.
        >
        > Pankreator Cymbał Ogórek może wyrokować o swoich hyper kretyńskich tekstach.
        > Nie o innych. One są, z przczyn organicznych , czytaj przyrodzonych ci
        > braków, niedostępne. Mule Robiący Bokami, Prostytutko Perłowa. Ty masz styl.
        > Jaj jak berety.

Czesc Pacynko,

poznaje Twoj styl pacynko - jeszcze jak sie podpiswales Ogorek.
        Czy nadal uwazasz Kolbego za antysemite?

Ogorek Kupa Trupa Sredniej Pacynki
        • Gość: snajper Re: To jest styl Kupo Nosorożca? IP: *.acn.waw.pl 14.08.03, 16:26

> Czesc Pacynko,
          >
          > poznaje Twoj styl pacynko - jeszcze jak sie podpiswales Ogorek.
          > Czy nadal uwazasz Kolbego za antysemite?
          >
          > Ogorek Kupa Trupa Sredniej Pacynki

Drogi Ogórku, to nie jest pacynka. To sam Pan Józef Zawadzki z Jarosława we
          własnej osobie. Popatrz na jego IP. smile))) Ale ubaw. smile))) A Ty go broniłeś. No
          to on Cię teraz gryzie i na mizerię stara się Ciebie przerobić. smile)) Biedny
          ogórek !!! smile))

Pozdrawiam smile)

Snajper.
          • pollak Re: To jest styl Kupo Nosorożca? 14.08.03, 16:31

> Drogi Ogórku, to nie jest pacynka. To sam Pan Józef Zawadzki z Jarosława we
            > własnej osobie. Popatrz na jego IP. smile))) Ale ubaw. smile))) A Ty go broniłeś.

Zwłasza że to nie jest IP.

(wiem wiem, upierdliwy jestem) wink
            • Gość: snajper Re: To jest styl Kupo Nosorożca? IP: *.acn.waw.pl 14.08.03, 16:33
              pollak napisał:

> Gość portalu: snajper napisał(a):
              >
              > > Drogi Ogórku, to nie jest pacynka. To sam Pan Józef Zawadzki z Jarosława we
              > > własnej osobie. Popatrz na jego IP. smile))) Ale ubaw. smile))) A Ty go broniłeś.
              >
              > Zwłasza że to nie jest IP.
              >
              > (wiem wiem, upierdliwy jestem) wink

Zmuszony jestem przyznać Ci rację.

W obu stwierdzeniach. wink))

Pozdrawiam smile)

Snajper.
              • pollak Re: To jest styl Kupo Nosorożca? 14.08.03, 16:42

> Zmuszony jestem przyznać Ci rację.
                >
                > W obu stwierdzeniach. wink))

Co to ja miałem napisać.... A już wiem: hehehehe! wink

pzdr smile
        • rycho7 trzymacie sie Zawacki 14.08.03, 17:20

> Ogorek Kupa Trupa Sredniej Pacynki

Ogorku z kim Ty sie zadajesz? Ty?
          • Gość: Ogorek Re: trzymacie sie Zawacki IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.03, 17:25
            rycho7 napisał:

> Gość portalu: Ogorek napisał(a):
            >
            > > Ogorek Kupa Trupa Sredniej Pacynki
            >
            > Ogorku z kim Ty sie zadajesz? Ty?

Rycho,

ja jestem humanistyczny Ogorek i wszystko co ludzkie nie jest mi obce.
            Takze pacynki.

Jako slynny opnitolog wyrazam zainteresowanie motywacja dzialania jako pacynka.
            Stad ten watek.

Widzialem, ze wiele listow napisales o Koperniki i historii ludzkosci.
            Czy ty nie jestes historyk z zawodu?

Ogorek Czarna Klacz Podejrzanych Pacynek
            • rycho7 Re: trzymacie sie Zawacki 14.08.03, 17:49

> Widzialem, ze wiele listow napisales o Koperniki i historii ludzkosci.
              > Czy ty nie jestes historyk z zawodu?

Ja jestem informatyk - cos Ci dosc bliskiego. A ponadto jestem genealog amator.
              To bardzo rozwija historycznie. Kontakt ze szczegolami bardzo bliskimi zmusza
              cie do interpretacji, a wiec rozumienia procesow. Bardzo wciagajace. W zasadzie
              dyskutuje tylko na tematy dobrze mi znane. A biedny Kopernik nie wiadomo nawet
              czy zajmowal sie czyms takim jak pochodzenie etniczne. Przeciez w miastach w
              prawie calej Europie mowiono po germansku. Jednolitego niemieckiego jeszcze nie
              bylo. Jak Kopernik mogl sie czuc Niemcem jak zadnych Niemiec jeszcze nie bylo.
              A Polakiem takim jacy byli spowiadani przez niego chlopi zapewne sie tez nie
              czul. Byl Ermlander'em. O czym wiec ta dyskusja? O kompleksach nacjonalistow.

Pozdrawiam
    • Gość: perli pogoda:) eeetammmm IP: *.rato.net / 192.168.1.* 14.08.03, 15:38
      bum tarara bum tarara
      zacznę nadawć z Francj zara
      mam koputerek (serwerek)
      we Francji mamy niedzielę!

perli

o jakiś nowy nikuś się pojawił
      nowy a jednak starysmile
      przyniosę okulary
      • pollak Re: pogoda:) eeetammmm 14.08.03, 16:26

> bum tarara bum tarara
        > zacznę nadawć z Francj zara
        > mam koputerek (serwerek)
        > we Francji mamy niedzielę!

smile Dawno żaden tekst mi tak humoru nie poprawił wink
        • Gość: perli cieszę się:) IP: *.rato.net / 192.168.1.* 14.08.03, 16:32
          pollak napisał:

> Gość portalu: perli napisał(a):
          >
          > > bum tarara bum tarara
          > > zacznę nadawć z Francj zara
          > > mam koputerek (serwerek)
          > > we Francji mamy niedzielę!
          >
          > smile Dawno żaden tekst mi tak humoru nie poprawił wink

jakkolwiek to brzmi durnie
          ale
          jest
          wykonalne
          to nie do końca fantastyka
          znam takiego geniusiasmile informatyka

bum tarara bum
          to by był przełum, czyż nie?

perli
          • pollak Re: cieszę się:) 14.08.03, 16:37

> jakkolwiek to brzmi durnie
            > ale
            > jest
            > wykonalne

Oczywiście, szanowna Pani, nie takie rzeczy Polak potrafi smile

> to nie do końca fantastyka
            > znam takiego geniusiasmile informatyka

Ja niestety nie.

> bum tarara bum
            > to by był przełum, czyż nie?

Jaki tam przełom, najwyżej rewolucyja wink
            • Gość: perli n :) t IP: *.rato.net / 192.168.1.* 14.08.03, 16:41
              smile
              • pollak Uważam że posty bez treści z samym nt są bez sensu /nt :) 14.08.03, 20:01
                Dlatego wpisuje jakąś treść wink
    • pollak Do Perły (jeśli przeczyta) 14.08.03, 16:30
      Ty Perła znowu spowodujesz zejścia smiertelne na forum. Jeszcze trochę a gość
      się wykończy, więc co byś tam nie robił to zaprzestań tego natychmiast.

smile
      • Gość: Józef Zawadzki Takich odpadów jak ze stajni Perły dajcie całe IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 17:43
        stępy a, wytrują jak dotyczasową stajnię ty Kupo Nosorożca.
        • Gość: EUROMIR PRZYKRO MI PATRZEC NA TO CO TU SIE DZIEJE IP: *.cm-upc.chello.se 14.08.03, 19:22
          Drodzy Panstwo,

czy naprawde nikt z Was nie widzi, iz ten biedny czlowiek jest w stanie
          totalnego zalamania nerwowego ?

Oczywiscie do tego stanu doprowadzil sie sam, ale czy naprawde bez zadnej
          zewnetrznej pomocy ?

Pzdr:

Euromir
          • Gość: Józef Zawadzki Szanowny Pan Euromir się odezwał. Witam. Raczy IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 19:44
            Pan mówić o załamaniu nerwowym pana Perły, który nazwał Pana chamem , a Pan
            znajdował jakieś dziwne smaki w dyskusji z nim i bandą jego kundli. Nie
            widziałem też żadnej Pana reakcji gdy ta Kupa Hipopotama podszywała się pode
            mnie. Był Pan łaskaw nawet zasugerować żeby zostawić Pana wątek, chociaż to ja
            w swoim"Nie jesteśmy winni holokaustu" wywoałem sparwę judenratów
            . Proszę więc płakać nad ścierwem Perły i całego tego robactwa z jego stajni.
            Moze też więcej rozmyślań nad samym sobą się Panu przyda.
            Pozdrawiam szanownego Pana. Proszę wrócić do szalenie interesujących rozmów z
            tymi KLOACZNYMI WYZIEWAMI. Ach ta potęga samku, szanowny Panie.
          • jozef.zawadzki Ja zalamany nerwowo? To stajnia Perly jest 14.08.03, 19:54
            nerwowo załamana i już się wstydzi pod swoimi imionami pisać. Cały czas tylko
            pode mnie się podszywają. Perła, scan, snajper, cala ta kupa GÓWNA. Szanownu
            Pan się myli. Prawdziwym Józefem Zawadzkim jestem ja i wtedy, jak pisze
            niezalogowany to widac skad pisze. Ja cały czas piszę z Osiedla Kombatantów z
            Jarosławia i to można sprawdzić! Jak szanowny Pan może dyskutować z tymi
            pomiotami, ścierwami? To przecież nie są ludzie. To OWOCE SODOMII!!! Od nich
            smierdzi bo oni są jedną wielką KUPĄ GÓWNA!!!!!

• pollak Weź człowieku odpocznij może parę dni od forum 14.08.03, 19:59
              Może wyjedź na parę dni. Nie przejmuj sie tak wszystkim bo szkoda zdrowia.
              • Gość: Józef Zawadzki czemu człwieku nie poradziłeś tego tej Kupie IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 20:22
                Hipopotama Perle? I dlaczego milczałeś jak szalał. Wiesz człowieku co zrób ze
                swoimi radami?
            • Gość: Józef Zawadzki Tak Perło, scanie, wszytko jedno Podpasko Danusi IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 20:25
              Jako Perła już się tu nie pojawisz.
          • Gość: Józef Zawdzki No czemu Pan Euromir nic nie radzi temu TAMPONOWI IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 14.08.03, 20:27
            PERLE. hAHA
    • nurni zawadzcy zawsze tu byli 18.08.03, 01:26

> Ciekawe.

nieprawda
      wtorne predzej

na tym forum juz chyba wszystko bylo

> Jozek Zawadzki zaprotestowal przeciw Zydom in ich holocaustomym dzialaniom
      na
      > tym forum.

nieprawda

bo...uzsadnienie nizej

poczciwy Ogorku nie w tym kosciele dzwonia

zamien teraz czas przeszly na przyszly

wszystko cokolwiek jz 'napisze' o kant d..potluc

totez hiperaktywna lalka pisze bez wytchnienia

nie jestes o to /te milosc/ tu raczej podejrzewany

ale prywatnie podejrzewam Cie o nieskromnosc
      bo tu tylko kretyn52 i Danutka nie byli podrabiani

> Ciekawe czy robi to jakis zawodowy redaktor mychnykowo-mniejszosciowy czy
      tez
      > jakies wolnomysliciele w rodzaju Pan.Spam, puls, wojo etc.

tak naprawde bez znaczenia kto ow jest

zawadzcy zawsze tu byli
      bo one bardzo potrzebne sa i praktyczne

a komu sa potrzebne ignoranckie zawadzkie to juz zagadka dla Ciebie

ciesze sie ze tym razem moglem pomoc

pozdrawaim
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka