Gość: siedem IP: 213.216.66.* 20.08.03, 09:20 wygralem koszulke w konkursie GW. mam nadzieje ze nie bede w niej wygladał jak ci ludkowie co sprzedaja ta trybunę wyborcza na dwu i wiecej pasmowych skrzyzowaniach 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n0str0m0 nareszcie cos za darmo! 20.08.03, 09:29 a mozna ja nosic nie zapuszczajac obfitych pejsow...? nostromo p.s. smutek popowrotowy mnie ogarnia, czytam lema o "maskonach" w kongresie futurologicznym, ciekawe co taka koszulka maskuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: nareszcie cos za darmo! IP: 213.216.66.* 20.08.03, 09:31 moze ta koszylka wpije mi sie w cialo jak temu... no... dejanirze. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
kunce nie ukrywam, że chciałabym Cię w niej zobaczyć 20.08.03, 20:07 może chociaż fotka? jak dumnie wypinasz pierś z napisem "Wyborcza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: nie ukrywam, że chciałabym Cię w niej zobaczy IP: 213.216.66.* 21.08.03, 08:27 wczoraj ja dostałem kurierem. firma nazywa sie.... "siódemka", z wawki jest to chyba coś musi znaczyć. a poza tymi mistycznymi znakami jest na niej napis: I [serce]www.gazeta.pl jeden mankament. ona jest na jakiegos filosemite chyba bo sie w niej nie mieszcze. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: nie ukrywam, że chciałabym Cię w niej zobaczy 21.08.03, 23:02 nie mieścisz się? czułam, że tak będzie. Potrzebny rozmiar "na robokopa". napisz do GW niech Ci przyślą drugą, to sobie zszyjesz obie koszulki i jakoś wciśniesz na tors. Na pewno pójdą Ci na ręke, bo wiedzą (po lekturze postów), że założenie przez Ciebie koszulki z symbolem GW to wielki sukces ichniego piaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: nie ukrywam, że chciałabym Cię w niej zobaczy IP: 213.216.66.* 22.08.03, 08:38 no niestety nie. ale pisac nie bede! nie oddam sie za koszulkę 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Moglbys podarowac ja Kunce... IP: *.proxy.aol.com 20.08.03, 20:12 ...gdyby byla obcisla i mokra jeszcze. Przed praniem (po twojej w niej obecnosci) nawet Kunce, obawiam sie, przepadla by w niej bez sladu. . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
kunce Re: Moglbys podarowac ja Kunce... 20.08.03, 20:17 dzięki, ale próbuję wygrać sobie własna koszulke i jak maniak biore udział w gazetowych konkursach zaciekawiło mnie to co piszesz Krzysiu o gabarytach siódemki, sugerując, że tors jego nieodwracalnie zdeformuje koszulkę. To mocarny gigant z niego byc musi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Moglbys podarowac ja Kunce... IP: *.proxy.aol.com 20.08.03, 20:28 kunce napisała: dzięki, ale próbuję wygrać sobie własna koszulke i jak maniak biore udział w gazetowych konkursach. . Serdecznie Ci tego zycze . zaciekawiło mnie to co piszesz Krzysiu o gabarytach siódemki, sugerując, że tors jego nieodwracalnie zdeformuje koszulkę. To mocarny gigant z niego byc musi! . Tu nie tyle idzie o gabaryty co o koszulki wlasnosci zrace oraz toksyczne. Po prostu bezpowrotnie uleglabys dezintegracji - choc taka twarda z Ciebie sztuczka ) . K.P. . PS...Obawialbym sie raczej o zdeformowanie dolu tej koszulki ) Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: kurde 20.08.03, 21:03 Gość portalu: siedem napisał(a): > wygralem koszulke w konkursie GW. mam nadzieje ze nie bede w niej wygladał > jak ci ludkowie co sprzedaja ta trybunę wyborcza na dwu i wiecej pasmowych > skrzyzowaniach > > 5040 A myślisz, że jak będziesz wyglądał? Już widzę jak wychodzisz w niej na miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: kurde IP: 213.216.66.* 21.08.03, 08:40 ja tez zaluje ze nie wyjde w niej na miasto. ubrał bym ja i wpadł do klubu samoobrony a potem do elpeeraków. ciekawe co by było? ciekawostka. ta koszuka to nie jest żąden badziew. raczej dobrej jakosci. z przedziału cenowego ok 30pln 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: kurde 21.08.03, 10:24 Gość portalu: siedem napisał(a): > ja tez zaluje ze nie wyjde w niej na miasto. ubrał bym ja i wpadł do klubu > samoobrony a potem do elpeeraków. ciekawe co by było? A co by miało być? Tam pewnie wzbudził byś akurat najmniejsze zainteresowanie. Bo tam o strój dbają najmniej. > ciekawostka. ta koszuka to nie jest żąden badziew. raczej dobrej jakosci. z > przedziału cenowego ok 30pln Nie, no to eksta. Może ktoś chce od Ciebie odkupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: kurde IP: 213.216.66.* 21.08.03, 10:40 bimi napisał: > Nie, no to eksta. Może ktoś chce od Ciebie odkupić? juz ja podarowałem znajomemu 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: kurde 21.08.03, 10:54 Gość portalu: siedem napisał(a): > bimi napisał: > > > Nie, no to eksta. Może ktoś chce od Ciebie odkupić? > > juz ja podarowałem znajomemu No i po problemie Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kurde 21.08.03, 10:05 no, masz szczescie! ja i monopl poznalismy sie na tym portalu, wyslalismy przed slubem do adminow meila z podziekowaniem za te szanse... i nawez peknietego kubka nam nie dali... ba! nawet nie odpisali))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: kurde IP: 213.216.66.* 21.08.03, 10:15 maretina napisała: > no, masz szczescie! > ja i monopl poznalismy sie na tym portalu, wyslalismy przed slubem do adminow > meila z podziekowaniem za te szanse... i nawez peknietego kubka nam nie > dali... ba! nawet nie odpisali))) bo nie chcesz szczescia tego typu. ja wczesniej uwazalem ze wygrywanie kubków i koszulek jest debilne. zaraz po tym jak zmieniłem zdanie zaczelem wygrywac takie tam 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kurde 21.08.03, 10:20 Gość portalu: siedem napisał(a): > bo nie chcesz szczescia tego typu. ja wczesniej uwazalem ze wygrywanie kubków i > > koszulek jest debilne. zaraz po tym jak zmieniłem zdanie zaczelem wygrywac > takie tam > > 5040 niezwykle ciekawa teoria! ja nie chce grac w totka, nie lubie placic podatkow od nadziei, hmmm, ale z tego co mowisz powinnam chciec to lubic i moze trafie szostke? kiedy jakas kumulacja? i jak sie gra w totka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem na powaznie IP: 213.216.66.* 21.08.03, 10:26 maretina napisała: > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > bo nie chcesz szczescia tego typu. ja wczesniej uwazalem ze wygrywanie kub > ków > i > > > > koszulek jest debilne. zaraz po tym jak zmieniłem zdanie zaczelem wygrywac > > > takie tam > > > > 5040 > > niezwykle ciekawa teoria! > ja nie chce grac w totka, nie lubie placic podatkow od nadziei, hmmm, ale z > tego co mowisz powinnam chciec to lubic i moze trafie szostke? > kiedy jakas kumulacja? i jak sie gra w totka? to pewnie jestes w konflikcie z podswiadomoscia. twoje srednie ja chce bo wie ze milon to dobra rzecz ale moze gdzies tam glebiej boisz sie włamywaczy, ograbienia twojego leksusa na swiatłach, etc. wczoraj była kumulacja. znam czlowieka ktory nie jest w konflikcie i 2 razy juz trafil sześć. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: na powaznie 21.08.03, 10:30 ja znam czlowieka, ktory wygral raz. i nic, juz tego nie ma, przepuscil w niecale dwa lata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: na powaznie IP: 213.216.66.* 21.08.03, 10:38 sa badania na ten temat ktore mowia ze 90 kilka procent z nich wraca do roboty w niecałe dwa lata. to jest wlasnie siła podswiadomosci ktore chce sie szybko pozbyc problemu [kasy] i wrocic tam gdzie bezpiecznie czyli na pensję i odliczanie do 1ego 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Re: na powaznie 22.08.03, 09:40 Gość portalu: siedem napisał(a): > sa badania na ten temat ktore mowia ze 90 kilka procent z nich wraca do roboty > w niecałe dwa lata. to jest wlasnie siła podswiadomosci ktore chce sie szybko > pozbyc problemu [kasy] i wrocic tam gdzie bezpiecznie czyli na pensję i > odliczanie do 1ego > > 5040 Panowie, dekorujący się krzyżami i noszący krzyże, czy to Was nie zobowiązuje? Kazanie JE księdza biskupa Józefa Zawitkowskiego wygłoszone na Krzeptówkach w Zakopanem w 102. rocznicę poświęcenia krzyża na Giewoncie. (Nasz Dziennik, Dział "Myśl jest zbrodnią ! ") Odpowiedz Link Zgłoś