Gość: tomnowos IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 21:00 Mój ranking: 1) San Diego 2) Coimbra 3) Zaragossa 4) Venezia 5) San Francisco 6) Rzym 7) Nicea 8) Granada 9) Lizbona 10) Bayreuth Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J.K. Brugge, widzialem. i lubie.: Moja kolejka: IP: 192.120.171.* 24.08.03, 21:42 Rzym Florencja Wenecja San Francisco Zaragossa Coimbra Nicea Brugge Tbilisi - to z tych, ktore widzialem. A z tych , ktorych nie widzialem: Jerozolima Mendoza (Argentyna) Perth (australia) Kapstad (Kapetown, RPA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Spadaj bufoniasty kretynie. nt IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 21:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Spadaj bufoniasty kretynie. nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 21:43 Praga(czeska) ładna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Spadaj bufoniasty kretynie. nt IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 24.08.03, 21:45 Radzymin Sochaczew Niznyj Nowogrod Jaroslaw ( tam mieszka haha Jozio Zawadzki) Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 nie mam całej dziesiątki... 24.08.03, 22:54 ale tak sobie składam: Dublin, Rzym /zwłaszcza Zatybrze/, Poznań, Wenecja, Lipsk /jak nie jest rozkopany/. A kiedyś mi dech zaparło w takim iasteczku o nazwie Lwówek Wielkopolski. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: nie mam całej dziesiątki... 24.08.03, 22:58 uriel1 napisała: > ale tak sobie składam: Dublin, Rzym /zwłaszcza Zatybrze/, Poznań, Wenecja, > Lipsk /jak nie jest rozkopany/. A kiedyś mi dech zaparło w takim iasteczku o > nazwie Lwówek Wielkopolski. Urielu a gdzie Ty sie podziewales wiekami,, I tak sie bede upierac ptzy Brgge. Naprawde przepiekne miasto, najpiekiejsze na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 do Gini 24.08.03, 23:33 Witaj malutka :o) piszesz: > I tak sie bede upierac ptzy Brgge. > Naprawde przepiekne miasto, najpiekiejsze na swiecie ==== No to musze zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś