i-love-2-bike 06.04.08, 22:02 przyniosla nawet troche sniegu co sparalizowalo zycie u wymoczkow brytyjskich. he,he niech zyje USA,tu nawet w najgorsze sniezyce wszystko lata www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=557560&in_page_id=1770 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: wiosna u wyspiarzy 06.04.08, 22:34 nastepny sympatyczny post o innym narodzie by rochellina niczyja... trzeba przyznac, ze baba tryska zyczliwoscia i sympatia dla innych... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiosna u wyspiarzy 06.04.08, 22:38 dana33 napisała: > nastepny sympatyczny post o innym narodzie by rochellina niczyja... > > trzeba przyznac, ze baba tryska zyczliwoscia i sympatia dla innych... o sobie mowisz,faktycznie tryskasz witalnoscia i smutkiem az zal d..sciska. twoj stary znowu ma labe,ze o tej porze ty dalej nosem w kompie.a dlaczego ja niczyja,kotus ja po nocach nie siedze przy kompie jak ty,moj chlop by mnie chyba wygonil bo i co za pozytek z takiej jak ty baby. czulent teraz mozna sobie zamowic z catering) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: wiosna u wyspiarzy 06.04.08, 22:58 rachel jak zwykle tryska pozytywną energią i życzliwością do ludzi i świata,aż roi się od dobrych słów i uśmiechu jak ona to robi? też bym tak chciała.)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiosna u wyspiarzy 06.04.08, 23:01 ariadna-enta napisała: > rachel jak zwykle tryska pozytywną energią i życzliwością do ludzi i > świata,aż roi się od dobrych słów i uśmiechu > jak ona to robi? > też bym tak chciała.)) chcec to znaczy moc kotus,szczegolnie dla przemilych panienek z waszego forum.jak widac zywicie gorace uczucia w stosunku do mego nicka,co pokazujecie nieomalze na kazdym mym wpisie. tez bym chiala tak goraco was kochac,ale jakos mi to nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: wiosna u wyspiarzy 06.04.08, 22:48 co prawda to prawda. Zimowych opon na wyspach jeszcze nie wymyslili Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiosna u wyspiarzy 06.04.08, 22:50 krystian71 napisała: > co prawda to prawda. > Zimowych opon na wyspach jeszcze nie wymyslili no nie to by bylo za duzo jak dla wyspiarzy. poza tym oni rowniez nie wymyslili centralnego ogrzewania dlatego maja taki podly nastroj jak pudel mame Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: wiosna u wyspiarzy 06.04.08, 23:01 buziam cie rachelciu, nie bedzie mnie dwa dni. Ale wroce , obiecuje, jak widac to silniejsze ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiosna u wyspiarzy 06.04.08, 23:03 krystian71 napisała: > buziam cie rachelciu, nie bedzie mnie dwa dni. > Ale wroce , obiecuje, jak widac to silniejsze ode mnie rowniez goraco pozdrawiam z kwiatkiem. cholera wczoraj mnie zazdrosc zzarla jak zobaczylam u znajomych ladniejsze orchidee niz moje. te u nas ostatnio robia sie popularne. 3m sie i wracja ucalowania dla jolusi i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/orchidea.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: wiosna u wyspiarzy 06.04.08, 23:11 rachel mam gdzieś czy mnie lubisz czy nie ale ten wątek o wymoczkach brytyjskich umiesz napisać coś bez dowalania komuś? skąd tyle u ciebie pogardy dla innych Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wiosna u wyspiarzy 06.04.08, 23:15 wisial ci ten post pol godziny samotny i zlecial juz na dol letko, rochellina ty niczyja.... wpisalam jedno zdanko i zobacz, jak ci watek zrobilam... na kolana przed zydowka z wdziecznosci, rochellino ty niczyja, na kolana i podziekowac, bo inaczej rachuneczek ci wystawie, zeby w koncu wszyscy mogli poznac twe prawdziwe oblicze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiosna u wyspiarzy 06.04.08, 23:17 ariadna-enta napisała: > rachel mam gdzieś czy mnie lubisz czy nie > ale ten wątek o wymoczkach brytyjskich > > umiesz napisać coś bez dowalania komuś? > skąd tyle u ciebie pogardy dla innych kotus jak chcesz cos powiedziec to zobacz kto zaczal i nie PIERNICZ glupot. nie macie monopolu na chamstwo ani przyzwolenia na FREE RIDE,przynajmniej nie ze mna. chetnie porozmawiam,,ale nie z chamami,ktorzy musza mnie zaczepiac pod byle jakim pretekstem.nie wtracam sie w asze watki zostawcie w spokoju moje,mnie nie zalezy na 100 wpisach dany na moj temat i twoim jodlowaniu na temat mego strasznego charakteru. pobaw sie gaciami z wikulem,w koncu nikt wam nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wiosna u wyspiarzy 06.04.08, 23:31 nu, tymczasem to nikt nie byl tu chamski, oprocz ciebie, rochellino ty niczyja....... patent na chamstwo masz bezsprzecznie ty, i tylko ty...... only jouuuuuuuuuuu...... )) tys taka gupia, rochelliny ty niczyja, ze wszystko co sie oplaca wogole w twoim kierunku robic, to nabijac sie z ciebie bli hawsaka... )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: wiosna u wyspiarzy 06.04.08, 23:40 rachel ile razy mam mówić forum jest OTWARTE,więc będę pisać kiedy i do kogo zechcę poniała? nie musisz odpowiadać a i tak to robisz. gdyby nie my pies z kulawą nogą by się nie wpisał tylko nie mów,że ci nie zależy na wpisach bo byś wątku nie zakładała wiem,że nie naszych,ale inni jakoś się nie kwapią. zamiast ładnie podziękować marudzisz niewdzięcznico.) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiosna u wyspiarzy 07.04.08, 01:05 ariadna-enta napisała: > > > gdyby nie my pies z kulawą nogą by się nie wpisał > oops a wtedy byloby anielsko i sielsko,jak u mnie.... i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/brzezina.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: wiosna u wyspiarzy 07.04.08, 01:11 no pięknie.)) ale po co ci sielsko i anielsko na forum adrenalinki trochę sie przyda.) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiosna u wyspiarzy 07.04.08, 01:13 ariadna-enta napisała: > no pięknie.)) > ale po co ci sielsko i anielsko na forum > adrenalinki trochę sie przyda.) adrenalinke to ja kotus mam jak biegam przepedzajac narzeczone absztyfikanta. starczy mi tyle a jak dobrze na figure wplywa taki bieg. radze poprobowac. i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/absztyfikantki.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: wiosna u wyspiarzy 07.04.08, 01:19 po nocach mam biegać? zaraz spać idę.) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiosna u wyspiarzy 07.04.08, 01:22 ariadna-enta napisała: > po nocach mam biegać? > zaraz spać idę.) > a co boisz sie,ze piekna marude w krzakach spotkasz? spoko ci sa niegrozni,to tylko japie w komputer co i jak popadnie, w zyciu to nieszkodliwe impotenty. moze kiedys podesle fotke zdrowych mlodziencow made in USA,coby wiara meska wiedziala jak mozna wygladac cwiczac a nie siedzac i pyakajc w stoleczek. widze,ze was naszla straszliwa wena dzisiaj,ale po niej chyba tylko garb boli i obfite 4 literki. i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/thicket.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: wiosna u wyspiarzy 07.04.08, 01:35 Ladne zwierzaczki ciotka. Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiosna u wyspiarzy 07.04.08, 01:38 absztyfikant napisał: > Ladne zwierzaczki ciotka. Cheers. > pelno u mnie zwierzaczkow,bo one wiedza kto dobry,tyle,ze nie bardzo chca sie fotografowac. kiedys prawie zlapalam taka jedna absztyfikantke,ale mnie sasiedzi chceli podkablowac jak ty do admilicji,zem antyzwierzaczkowa Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: wiosna u wyspiarzy 07.04.08, 01:41 miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,5094257.html Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wiosna u wyspiarzy 07.04.08, 01:53 absztyfikant napisał: > miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,5094257.html > Dobranoc > hm jak u mnie to jeszcze mlodo i jurno,ale niech ci bedzie bos chyba sie wirtualnie ukatrupil dzisiaj. snij o potedze i ..bobrach,a te tez u mnie sa i jakie pracowite Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu I mieli racje! Splitek np.ustrzelil lanie z luku.. 07.04.08, 01:42 ..i wlasne potomstwo oszukal. Chwalil sie tym na FS. Ty tez bys pewnie zamienila lanie w zer. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A teraz dla odmiany cos o Francuzacha.. 06.04.08, 23:42 ..ktorych takze wielce lubisz. ..potem o Niemcach.. ..pozniej o Czechach.. ..kiedy indziej o Holendrach.. ..o Skandynawach nie zapomnij.. ..albo od razu napisz, kogo ty lubisz ciucmoku podsochaczewski, ktoremu pewnie nawet Pigmeje przeszkadzaja! Nadawaj Vickulec. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: A teraz dla odmiany cos o Francuzacha.. 07.04.08, 00:17 ona i Polaków tak naprawdę nie lubi tylko siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: A teraz dla odmiany cos o Francuzacha.. 07.04.08, 00:22 ona jeszcze kocha swojego syncia na autobusach njujorskich... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: A teraz dla odmiany cos o Francuzacha.. 07.04.08, 00:53 dana33 napisała: > ona jeszcze kocha swojego syncia na autobusach njujorskich... ))) mala poprawka,ja kocham 2 synkow plus mezusia.dziekuje za pamiec czulencie i nie radze smiac sie z moich dzieci bo zaczniemy tu sie nabijac z choroby twej corci. ponizanie dzieci to twoja specjalnosc,ale nie mysl,ze bede patrzala jak gnoisz moje fat arsie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No dobra, to co robil twoj synek podobny do.. 07.04.08, 00:56 ..samego Fabia na autobusach niujorskiego MZK, bo slyszalem, ze reklamowal zwirek dla kotow? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: A teraz dla odmiany cos o Francuzacha.. 07.04.08, 01:31 ariadna-enta napisała: > ona i Polaków tak naprawdę nie lubi > tylko siebie. slusznie a po co mam idiotow lubic. jeszcze nie zglupialam bym jakies chamidla polskojezyczne podziwiala,to robicie sami,ze soba na SWOICH wpisach.czytajac was czlek pomysli,ze wam chyba juz rozum odebralo doszczetnie. ten czulent ma jednak straszliwe skutki uboczne od glowy poprzez jelita cienkie do konca jelita grubego,czyli pare dobrych metrow. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike kogo lubie:) 07.04.08, 01:17 ano gesi kanadyjskie jak pokazuja FE gdzie ich maja) i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/kaczka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś