Gość: American IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.01.02, 03:30 CO POLACY MYSLA O WYBRANIU ZYDA ZA BURMISZCZA NOWEGO JORKU, BLOOMBERGA? AMERYKANIE GO KOCHAJA I DLATEGO GO WYBRALI, CO WY NA TO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Egon Re: BURMISZCZ IP: *.proxy.aol.com 03.01.02, 03:47 Gość portalu: American napisał(a): > CO POLACY MYSLA O WYBRANIU ZYDA ZA BURMISZCZA NOWEGO JORKU, BLOOMBERGA? > AMERYKANIE GO KOCHAJA I DLATEGO GO WYBRALI, CO WY NA TO? A nic,New York odzyje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: BURMISZCZ IP: 151.112.27.* 03.01.02, 04:18 American - MISZCZU drogi, a co mnie tam jakis NY obchodzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 bur miszcz 03.01.02, 05:07 miszcz i ciszcz jemuszcz namszcz i wamszcz oraz imszcz (kiszcz i ak?) oraz malgorzata te amerykan, a moze durango... facet, co ty palisz, przecie to nielegalne... ???!!! wytrzezwiej miszczu i wroc ze skrucha w zebach nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba BURMISZCZ nasz kochany IP: 213.17.161.* 03.01.02, 09:55 Gość portalu: American napisał(a): > CO POLACY MYSLA O WYBRANIU ZYDA ZA BURMISZCZA NOWEGO JORKU, BLOOMBERGA? > AMERYKANIE GO KOCHAJA I DLATEGO GO WYBRALI, CO WY NA TO? --- Aaaaaa! Jak na "BURMISZCZA" to w pożądku! Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek W Ameryce mozna kupic wszystko :) IP: *.kabel.telenet.be 03.01.02, 10:33 Zebym wydal na kampanie tyle pieniedzy co on to ja byl bym burmistrzem ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba BURMISZCZ to więcej niż burmistrz !!! IP: 213.17.161.* 03.01.02, 10:37 Gość portalu: jajacek napisał(a): > Zebym wydal na kampanie tyle pieniedzy co on to ja byl bym burmistrzem ))) --- Ale on został BURMISZCZEM (tak donosi nasz informator z USA) a nie burmistrzem – a to jak wiadomo kosztuje dwa a może i trzy razy drożej! Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr* Re: BURMISZCZ to więcej niż burmistrz !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.02, 12:22 Już nie wiem czy się pisze szczaw -czy strzaw ; strzał - czy szczau a może jszczał. To forum ogłupia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Misja tego Forum IP: 213.17.161.* 03.01.02, 13:20 Gość portalu: Piotr* napisał(a): > To forum ogłupia --- Nie wiem czy ogłupia – ale z pewnością skutecznie! Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: BURMISZCZ IP: *.solutions.net.pl 03.01.02, 10:41 dynda mi to kalafiorem drogi kolego Odpowiedz Link Zgłoś