10.04.08, 17:44
nie wiem czy pamietasz, ale pokłóciliśmy sie kiedyś okrutnie...
Obserwuj wątek
    • i-love-2-bike Re: pozarski 10.04.08, 17:47
      antka_pustak napisała:

> nie wiem czy pamietasz, ale pokłóciliśmy sie kiedyś okrutnie...

smile) a to mi ci nowina,a jak my zarlismy sie ze soba okrutnie. jak widac z
      wiekiem mijaja animozje..na szczesciesmile
      • antka_pustak Re: pozarski 10.04.08, 17:52
        no własnie, chyba z nikim nie poszłam w szranki jak z pozarskim
        Źle sie potem czułam, nic mi ten czlowiek nie zrobił, ani ja jemu a obrzucaliśmy
        sie wyzwiskami
        nazwal mnie islamskim pomiotemsmile)
        • i-love-2-bike Re: pozarski 10.04.08, 17:56
          antka_pustak napisała:

> no własnie, chyba z nikim nie poszłam w szranki jak z pozarskim
          > Źle sie potem czułam, nic mi ten czlowiek nie zrobił, ani ja jemu a obrzucaliśm
          > y
          > sie wyzwiskami
          > nazwal mnie islamskim pomiotemsmile)

e tam ja juz nawet nie pamietam tych wyzwisk,zreszta panowie sa bardzo w nich
          hojni dla lokalnych pansmile boze ty moj od czego/kogo mnie tu wyzywano a obecnie
          bryluje w wyzwiskach ten amanci przykurcz meskismilenajlepiej odpuscic rozmowe jak
          zacznie sie dymic,a tych nierefermowalnych to nalezy na prawde odpuscic sobie na
          zawsze. normalnemu przejdzie po paru dniach,ale psycholowi nigdy,a tacy sie tu
          paletaja,nie powiemsmile
        • ariadna-enta Re: pozarski 10.04.08, 18:02
          co było ,a nie jest nie pisze się w rejestr.)
          • i-love-2-bike Re: pozarski 10.04.08, 18:05
            ariadna-enta napisała:

> co było ,a nie jest nie pisze się w rejestr.)

o wlasnie..jak sie wydimi i PRZEJDZIE to jest spoko,ale jak komus nie przechodzi
            to juz tylko do lekarza wyslac by sie zaczac leczyc ASAPsmile
            • pushbush Czy kolega pozarski umarl? 10.04.08, 18:42
              Czy to stypa? I kim byl nieboszczyk pozarski?
              • ariadna-enta Re: Czy kolega pozarski umarl? 10.04.08, 18:56
                fajny gość z pożarsiego w przeciwieństwie do Ciebie.
                • a000000 Re: Czy kolega pozarski umarl? 10.04.08, 18:59
                  Pożarsiu umarł? Kto organizuje wieniec? Proszą nas na stypę?
                  • ariadna-enta Re: Czy kolega pozarski umarl? 10.04.08, 19:17
                    Azerko bez obaw żyje i dycha
                    wieńca trzeba.)
                  • i-love-2-bike Re: Czy kolega pozarski umarl? 10.04.08, 19:20
                    a000000 napisała:

> Pożarsiu umarł? Kto organizuje wieniec? Proszą nas na stypę?

spoko poazrski ozyl i to dobrze jak zobaczyl,ze antysemityzm ma sie dobrze na
                    forum ,ba wrecz kwitnie.ja dzialam leczniczo na koszernychsmile

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=78063610&wv.x=2&a=78140811
                  • pozarski Re: Czy kolega pozarski umarl? 11.04.08, 10:03
                    Czuj sie Azerko zaproszona. Ale zamiast ksiedza poprosze chor armii
                    czerwonej!
                    • a000000 Re: Czy kolega pozarski umarl? 11.04.08, 11:44
                      e... chór to jest OPRAWA ceremonii. Ksiądz zaś to jest prowadzący ceremonię.

Nie ma sprawy, przygotuję wesoły zestawik dechowki.

Czy dołączyć hymn?

pl.youtube.com/watch?v=Ir0v-XP66NI&feature=related
                      A to będzie specjalnie ode mnie:

pl.youtube.com/watch?v=9QPwGWbgL2Q&feature=related
                      A kto ma poprowadzić ceremonię? Każda ceremonia ma swojego mistrza. Kogo wyznaczasz?
                • foruminum Re: Czy kolega pozarski umarl? 10.04.08, 19:03
                  ariadna-enta napisała:

> fajny gość z pożarsiego w przeciwieństwie do Ciebie.

Chopila kolejny nick. Kim jest nick pozarski, że tak głośno o nim? Pozarski
                  kojarzy mi się z kotletem sad

www.gotowanie.wkl.pl/przepis2742.html
                  a tak na serio? W archiwum dosyć dużo jest o tym fajnym gościu ale nie chce mi
                  się czytać sad
                  • ariadna-enta Re: Czy kolega pozarski umarl? 10.04.08, 19:18
                    foruminko bywał tu kiedyś często
                    teraz jest rzadkim gościem.
                    Fajny ludż z niego.)
                    • pushbush Czy kolega pozarski umarl? Juz wiemy kim byl 10.04.08, 21:59
                      No i nikt nie powiedzial wprost a juz wszystko wiemy o nieboszczyku.
                      Juz jak etna lubila pozarskiego to wiadomo , ze musial byc koszerny
                      z najkoszerniejszych pseudo-zydek ateista pedal.
                      • marouder.eu No i dostaniecie Ziutek od Poziego w ryj.. 10.04.08, 22:23
                        ..jak wroci na Aquanet..tak sie skonczy te wasze geganiesmile

pushbush napisał:

> No i nikt nie powiedzial wprost a juz wszystko wiemy o nieboszczyku.
                        > Juz jak etna lubila pozarskiego to wiadomo , ze musial byc koszerny
                        > z najkoszerniejszych pseudo-zydek ateista pedal.
                        • pushbush Narodek do ucieczki wybrany 10.04.08, 22:32
                          Powiedzcie Pozarskiemu , ze chetnie sie osobiscie z nim spotkam i
                          zrobie mu prywatny pogromek, jak taki z niego chojrak.
                          Wy wszyscy, to tylko w mordzie mocni jestescie, narodku do ucieczki
                          wybrany.
                          • pozarski Re: Narodek do ucieczki wybrany 11.04.08, 10:06
                            Jest wrecz odwrotnie, pagromcziku. To wy w kupie razni jestescie,
                            ale sam na sam, morde na klodkie trzymacie (chyba, ze rozrabiacie
                            wirtualnie). Znam was jak swoje 5, a nawet 1!, palcow.
                            • pushbush Re: Narodek do ucieczki wybrany 11.04.08, 14:34
                              Sluchajcie pozarski, moze poczekamy na nasza wlasna, prywatna
                              klotnie? Wtedy zawsze ci wlasna piescia i twoim prywatnym
                              pogromkiem sluze, w kazdej chwili i w kazdym miejscu.
                              Ale z podjudzenia innych, pozarski, to ja nigdy ,nikogo, w zyciu
                              nie sflekowlam. Trzeba miec jakiec zasady. Fakt ,ze jestem
                              Katolikiem, czyli prawdziwym Zydem i przynaleze do katolickiego ludu
                              przez Boga Wybranego ,zobowiazuje mnie aby nie zsie do poziomu
                              ateistycznych pseudo-zydkow.
                              • pushbush Re: Narodek do ucieczki wybrany-errta 11.04.08, 14:43
                                errata:
                                "Fakt , ze jestem Katolikiem, czyli prawdziwym Zydem i naleze do
                                Katolickiego Ludu , przez Boga Wybranego, zobowiazuje mnie abym sie
                                nie znizal do poziomu ateistycznych pseudozydkow."
                  • cs137 Re: Kto to jest pozarski ze szczegółami 11.04.08, 01:48
                    foruminum napisała:

> Kim jest nick pozarski, że tak głośno o nim?

KTO TO JEST POZARSKI ZE SZCZEGÓŁAMI

mozna przeczytać, kliknawszy na poniższy link:

urlcut.com/kto_to_jest_pozarski
                    Link otwiera się jednak tylko na hasło, które trzeba znać - wysłane zostało
                    e-mailem na adresy: "foruminum@gazeta.pl" i
                    "antka_pustak@gazeta.pl".

Inne osoby mogą otrzymać hasło na zycznie - proszę tylko napisać tutaj, bo do
                    poczty ja rzadko zaglądam.
                    • i-love-2-bike Re: Kto to jest pozarski ze szczegółami 11.04.08, 18:58
                      smile) he he nieobecni obecni a nasza swinka jak zwykle chrumka swojsko i ubecko
                      podwachuje kazdego przesylajac swoje rewelki. no i coz ty masz za specjaly do
                      sprzedania loregon..znajac ciebie to sam cymesik..tyle,z podniecenia nie mozesz
                      sklecic jednego zdania bez literowek na tym forum testowym.mam nadzieje,ze nie
                      bedziesz zasmiecal tym razem mojej skrzynki bo wiesz co cie czeka forumowa szujo.
                    • cs137 Re: No to się wyjasniło, Rachelciu 11.04.08, 20:26
                      że "foruminum" albo "antka_pustak" to Ty, bo bez znajomosci hasła nie
                      wiedziałabyś w ogóle o forum testowym.

Nieustraszona Łowczyni Klonów sama sie bawi w klonowanie, hi, hi!

Mogłabyś przeprosić, nawiasem mówiąc, za ustawiczne, trwające niemal rok,
                      pomawianie mnie o bycie "picardem2". Ale watpie, czy Ty w ogóle jesteś zdolna do
                      przyznania sie do błędu.

Wpadam tu czasem teraz, by przyglądac sie agonii Aquanetu. Dobremu
                      chreścijanowi wypada być przy umierającym w godzinę śmierci jego. Amen.
                      • i-love-2-bike Re: No to się wyjasniło, Rachelciu 11.04.08, 20:31
                        cs137 napisał:

> że "foruminum" albo "antka_pustak" to Ty, bo bez znajomosci hasła nie
                        > wiedziałabyś w ogóle o forum testowym.
                        >
                        > Nieustraszona Łowczyni Klonów sama sie bawi w klonowanie, hi, hi!
                        >
                        > Mogłabyś przeprosić, nawiasem mówiąc, za ustawiczne, trwające niemal rok,
                        > pomawianie mnie o bycie "picardem2". Ale watpie, czy Ty w ogóle jesteś zdolna d
                        > o
                        > przyznania sie do błędu.
                        >
                        > Wpadam tu czasem teraz, by przyglądac sie agonii Aquanetu. Dobremu
                        > chreścijanowi wypada być przy umierającym w godzinę śmierci jego. Amen.

loregon co ty palisz ostatnio bo juz szwankujesz gorzej niz picus..39 letnismile
                        kotus wcisnij slowo aquanet w wyszukiwarke i pierwsze co wyleci to twoj szyfr.
                        ja i przeprosiny dla ciebie..chyba jestes glupszy od absztyfa..a to na prawde
                        trudne..
                        jaka pogoda u cie bo u mnie wiosna..z ptaszkami
                        • cs137 Re: Faktycznie pokpilem sprawe 11.04.08, 22:56
                          Ja pokpilem sprawe, logujac sie przed napisaniem postu na forum testowym (na
                          forum testowym logowanie nie jest konieczne, a postu napisanego bez zalogowania
                          sie wyszukiwarka nie znajdzie) - a Tobie nie da sie ujac, ze jestes cwana.

Przeprosin nigdy nie oczekiwalem, raczej chcialem podkreslic, ze Ty, Rachelciu,
                          jestes osoba niezdolna do przyznania sie do jakiegokolwiek bledu czy pomylki.

W Loregonie wiosna, kolibry sie naparzaja przy karmniku, ale na nartach bedzie
                          mozna jezdzic jeszcze ze dwa miesiace, tyle sniegu spadlo w zimie. Dwa tygodnie
                          temu bylismy na Mt. Bachelor (2900 m) i czlowiek doslownie kostnial na wyciagu,
                          wial lodowaty wiatr ze sniegiem - pod koniec marca pogoda na Mt. Bachelor jest
                          juz zazwyczaj przyjemna, taka zima jak w tym roku to rzadkosc.

• i-love-2-bike Re: Faktycznie pokpilem sprawe 11.04.08, 23:01
                            cs137 napisał:

> Ja pokpilem sprawe, logujac sie przed napisaniem postu na forum testowym (na
                            > forum testowym logowanie nie jest konieczne, a postu napisanego bez zalogowania
                            > sie wyszukiwarka nie znajdzie) - a Tobie nie da sie ujac, ze jestes cwana.

co ty loregon ja nie cwana,ja szukajaca i znajdujacasmile

>
                            > Przeprosin nigdy nie oczekiwalem, raczej chcialem podkreslic, ze Ty, Rachelciu,
                            > jestes osoba niezdolna do przyznania sie do jakiegokolwiek bledu czy pomylki.

nie masz racji,tyle,ze jest roznica miedzy przyznaniem sie do bledow a
                            koniecznoscia przeprosin..zwazywszy na twoja przeszlosc i twe harce slowne co
                            wpis. jak widzisz nie widze powodu do takowegoz.

>
                            > W Loregonie wiosna, kolibry sie naparzaja przy karmniku, ale na nartach bedzie
                            > mozna jezdzic jeszcze ze dwa miesiace, tyle sniegu spadlo w zimie. Dwa tygodnie
                            > temu bylismy na Mt. Bachelor (2900 m) i czlowiek doslownie kostnial na wyciagu,
                            > wial lodowaty wiatr ze sniegiem - pod koniec marca pogoda na Mt. Bachelor jes
                            > t
                            > juz zazwyczaj przyjemna, taka zima jak w tym roku to rzadkosc.

>

a u nas odwrotnie byl bardzo zly sezon narciarski,ale zapowiada sie fajna wiosna.
                      • cs137 Re: Wiecej o pozarskim 11.04.08, 23:02
                        Wiecej o pozarskim

Kliknij na ponizszy link:

urlcut.com/wiecej_o_pozarskim
                        a wejdziesz na strone, gdzie jest napisane wiecej o pozarskim.
                    • foruminum Re: Kto to jest pozarski ze szczegółami 11.04.08, 23:06
                      cs137 napisał:

> foruminum napisała:
                      >
                      > > Kim jest nick pozarski, że tak głośno o nim?
                      >
                      > KTO TO JEST POZARSKI ZE SZCZEGÓŁAMI
                      >
                      > mozna przeczytać, kliknawszy na poniższy link:
                      >
                      > urlcut.com/kto_to_jest_pozarski
                      > Link otwiera się jednak tylko na hasło, które trzeba znać - wysłane zostało
                      > e-mailem na adresy: "foruminum@gazeta.pl" i
                      > "antka_pustak@gazeta.pl".
                      >
                      > Inne osoby mogą otrzymać hasło na zycznie - proszę tylko napisać tutaj, bo do
                      > poczty ja rzadko zaglądam.

Aaaa to jestem w domu, nie wiedziałam o co chodzi big_grin
                    • foruminum Re: Kto to jest pozarski ze szczegółami 11.04.08, 23:10
                      cs137 napisał:

> foruminum napisała:
                      >
                      > > Kim jest nick pozarski, że tak głośno o nim?
                      >
                      > KTO TO JEST POZARSKI ZE SZCZEGÓŁAMI
                      >
                      > mozna przeczytać, kliknawszy na poniższy link:
                      >
                      > urlcut.com/kto_to_jest_pozarski
                      > Link otwiera się jednak tylko na hasło, które trzeba znać - wysłane zostało
                      > e-mailem na adresy: "foruminum@gazeta.pl" i
                      > "antka_pustak@gazeta.pl".
                      >
                      > Inne osoby mogą otrzymać hasło na zycznie - proszę tylko napisać tutaj, bo do
                      > poczty ja rzadko zaglądam.

smile))))
    • pozarski Re: pozarski 11.04.08, 10:01
      Pamietam Antko, ale ze pamietliwy (w zasadzie, z malymi wyjatkamiwink)
      nie jestem, wiec nie pamietam o co. Troche kolysalo na morzu, ale
      juz sie uspokoilo, wiec bede bywal czesciej.Dzieki za pamiec!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka