hasz0 16.04.08, 21:21 Jesteś "wypędzony"! Z wilczym biletem do diaska. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=78324292&a=78420217 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul A ty co się tu szarogęsisz, forumowy graficiarzu 16.04.08, 21:31 Kto cie do tego upoważnił ? To twoje forum ? Załóż sobie swoje forum lub blog i tam wypaskudzaj swoje chore urojenia. Tam będziesz mógł dobierać sobie towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: A ty co się tu szarogęsisz, forumowy graficia 16.04.08, 21:36 tu zaczyna być coraz bardziej odlotowo nie dziwię się,że forum jest schowane.) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: A ty co się tu szarogęsisz, forumowy graficia 16.04.08, 21:38 ariadna-enta napisała: > tu zaczyna być coraz bardziej odlotowo > nie dziwię się,że forum jest schowane.) dlatego pisujecie tu z wikulem. w koncu kto by wasze odloty na otwartym przezyl Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____Co krzyczałeś Piłatowskiemu na Trybunie PKWN? 16.04.08, 21:55 Można się po latach domyślać po wymowie Twoich postów? Hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Co krzyczałeś Piłatowskiemu na Trybunie 16.04.08, 22:18 Spod trybuny, to co teraz tobie - Chooj wam w doopę czerwone pająki. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____przemyśl siebie w tym kontekście 16.04.08, 22:21 Za oskarżanie koncernu o związki z WSI Macierewicz nie musi przepraszać ITI Antoni Macierewicz nie musi przepraszać spółki ITI, ani jej właściciela Jana Wejcherta - orzekł Sąd Okręgowy w Warszawie. Likwidator WSI sugerował związki Wejcherta ze służbami specjalnymi i ich udział w powstaniu koncernu ITI, do którego należy telewizja TVN. Zdaniem sądu, mówił to jako urzędnik państwowy, a nie osoba prywatna. A to coś zupełnie innego.więcej » Wizerunek Mariusza Waltera, wiceprezydenta Grupy ITI, do której należy warszawska Legia, stylizowany na komunistycznego rewolucjonistę Che Guevarę, w charakterystycznej czapce z czerwoną gwiazdą i wielkim napisem: "Walter - mordo Ty moja!" - wywiesili w sobotę w trakcie meczu Legia - Lech, najpierw na trybunach stadionu przy Łazienkowskiej, a po interwencji ochrony w pobliżu stadionu, kibice Legii. Komunistyczna przeszłość Waltera, w latach 1967-1982 członka PZPR, którego Jerzy Urban w 1983 r. w poufnym liście do Czesława Kiszczaka proponował na stanowisko szefa specjalnego pionu propagandy, którego celem miało być "programowanie i realizacja czarnej propagandy" oraz "prowadzenie przemyślanej, zręcznej i stałej kampanii na rzecz zmiany obrazu SB, MO i ZOMO w społeczeństwie i inicjowanie akcji tych służb dla ocieplenia ich wizerunku", powróciła tym razem w niespodziewanej odsłonie. Co ciekawe, z kibicami Legii, choć fani tych zespołów darzą się - delikatnie mówiąc - niechęcią, solidaryzowali się kibice poznańskiego Lecha. Przed rokiem podczas meczu obu tych drużyn rozgrywanego w Poznaniu kibice Lecha wywiesili transparent nawiązujący do filmu o kosmicznej szkaradzie "ITI - go Home". www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20080415&id=po22.txt Macierewicz vs. Sikorski: śledztwo umorzone Warszawska prokuratura umorzyła śledztwo z doniesienia Antoniego Macierewicza w sprawie domniemanego ujawnienia tajemnicy państwowej przez byłego szefa MON Radosława Sikorskiego. » Pitera zbada sprawę związanej z PSL Fundacji Rozwoju Sekretarz stanu w Kancelarii Premiera Julia Pitera (PO), odpowiedzialna za walkę z korupcją, zapowiedziała, że skontroluje jak związana z PSL Fundacja Rozwoju wykonuje obowiązki wynikające z ustawy o fundacjach. » Na początku kwietnia "Pulsu Biznesu" napisał, że Fundacja Rozwoju (FR) założona przez PSL w 2002 r. m.in. do pomocy w kampaniach wyborczych, łamie prawo, bo zbyt mało ze swych dochodów przeznacza na działalność statutową. Układ chciał przejąć biznes Olewników (15.04.2008 09:44) Przez podstawione osoby lokalny układ polityczno-urzędniczo- biznesowy próbował zagarnąć majątek rodziny porwanego Krzysztofa Olewnika. Jedną z takich osób mógł być Andrzej Ł. - pisze "Rzeczpospolita". Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 prokuratury umarzają pozwy wobec Macierewicza 16.04.08, 22:24 bo sądy po rozpoznaniu z akażdym razem go uniewinniają ale... Prokuratura ściga tych, co ścigali przestępców, nie podejmuje śledztw w sprawie wycieków tajnych danych i innych nieprawidłowości przy "czyszczeniu służb" . ... kolejny wniosek Antoniego Macierewicza został odrzucony przez prokuraturę. I co komuszku? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: przemyśl siebie w tym kontekście 16.04.08, 22:31 A co mnie to może obchodzić. Jakaś banda idiotów dążąca do samozagłady, opisana w gadzinówce Rydzyka ? Przecież to jest ich dobrodziej. Jeżeli zostawi to dziadostwo to kto ich będzie finansował, ty ? A może towarzysze Jasiński, Kryże i Wasserman ? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: A ty co się tu szarogęsisz, forumowy graficia 16.04.08, 22:02 ej ty nie widziałaś gdzieś rachelki? bywa tu codziennie z jakimis degeneratami dzisiaj gdzieś ją poniosło. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: A ty co się tu szarogęsisz, forumowy graficia 16.04.08, 22:10 ariadna-enta napisała: > ej ty nie widziałaś gdzieś rachelki? > bywa tu codziennie z jakimis degeneratami > dzisiaj gdzieś ją poniosło. do ogrodu moja droga. w koncu go mam w realu a pracy po uszy. degenareacja kompletna po zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________Sami mądrale odpowiedzcie mi ekonomicznie 16.04.08, 23:31 politycznie, społecznie i naukowo bo na chłopski rozum Was niestety nie stać o co w tym szaleństwie chodzi? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=78424221&a=78427172 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Chciałem przeprosić za "Won" poniosło mnie wstyd 17.04.08, 08:30 mi po tym gdy zasugerowałaś, że to jednak kobieta... a nuż jest w ciąży? Bardzo Ja przepraszam. Trochę mnie tłumaczy patriotyzm mniej to żem choleryk. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Noto teraz odpowiedzcie sobie obie same na pytanie 17.04.08, 09:37 Z A S A D N I C Z E: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=78324292&a=78435908 Odpowiedz Link Zgłoś