Gość: Sokol IP: *.tnt17.chi5.da.uu.net 08.09.03, 19:29 Czy Bagsik i Gasiorowski to Polacy lubiacy Izrael czy zydzi co zapomnieli ze Polakami byli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Pytanie do snajpera. 08.09.03, 23:56 Gość portalu: Sokol napisał(a): > Czy Bagsik i Gasiorowski to Polacy lubiacy Izrael czy zydzi > co zapomnieli ze Polakami byli. A skądże ja mam wiedzieć, czy oni się czują Polakami, czy Żydami, czy jeszcze kimś innym. Ich musisz się o to zapytać. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: Pytanie do snajpera. IP: *.tnt4.chiega.da.uu.net 09.09.03, 02:49 snajper55 napisał: > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > Czy Bagsik i Gasiorowski to Polacy lubiacy Izrael czy zydzi > > co zapomnieli ze Polakami byli. > > A skądże ja mam wiedzieć, czy oni się czują Polakami, czy Żydami, czy jeszcze > kimś innym. Ich musisz się o to zapytać. > > Snajper. Ja mysle ze Polak gdyby zaiwanil nielegalnie takie miliony jak oni to Izrael bylby ostatnim krajem gdzie by chcial spieprzyc.A oni wybrali jako pierwszy.Czy to prawda ze izrael nie respektuje prawa miedzynarodowego o ekstradycji ludzi zydowskiego pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie do snajpera. 09.09.03, 15:00 Gość portalu: Sokol napisał(a): > Ja mysle ze Polak gdyby zaiwanil nielegalnie takie miliony jak oni to > Izrael bylby ostatnim krajem gdzie by chcial spieprzyc. Ja bym na pewno wybrał jakiś kraj spokojniejszy. Może Nową Zelandię ? > A oni wybrali jako > pierwszy.Czy to prawda ze izrael nie respektuje prawa miedzynarodowego o > ekstradycji ludzi zydowskiego pochodzenia. Respektuje. Natomiast bardzo trudno uzyskać z Izraela ekstradycję osób, które mają obywatelstwo izraelskie. Podobnie zresztą jak i z innych państw, którą także chronią swoich obywateli przed ekstradycją. Polska na przykład ma zapisany w konstytucji zakaz ekstradycji obywateli polskich. Być może to jest przyczyną ich ucieczki właśnie do Izraela. Bo łatwiej udowdnić swoje pochodzenie żydowskie (co dowodziłem w wątku Każdy Polak jest Żydem ) ), niż Nowozelandzkie czy jakieć Nowogwinejskie. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Pytanie do snajpera. IP: 213.216.66.* 09.09.03, 15:03 snajper55 napisał: > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > Ja mysle ze Polak gdyby zaiwanil nielegalnie takie miliony jak oni to > > Izrael bylby ostatnim krajem gdzie by chcial spieprzyc. > > Ja bym na pewno wybrał jakiś kraj spokojniejszy. Może Nową Zelandię ? > > > A oni wybrali jako > > pierwszy.Czy to prawda ze izrael nie respektuje prawa miedzynarodowego o > > ekstradycji ludzi zydowskiego pochodzenia. > > Respektuje. Natomiast bardzo trudno uzyskać z Izraela ekstradycję osób, które > mają obywatelstwo izraelskie. Podobnie zresztą jak i z innych państw, którą > także chronią swoich obywateli przed ekstradycją. Polska na przykład ma > zapisany w konstytucji zakaz ekstradycji obywateli polskich. > > Być może to jest przyczyną ich ucieczki właśnie do Izraela. Bo łatwiej udowdnić > > swoje pochodzenie żydowskie (co dowodziłem w wątku Każdy Polak jest > Żydem ) ), niż Nowozelandzkie czy jakieć Nowogwinejskie. > > Snajper. a nie niepokoi cie to od strony moralnej? "izrael rajem kryminalistów". z ełropy i stanów również wielu poczuło pejs i czosnek po czym znalazło schronienie w tym dziwnym państewku. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie do snajpera. 09.09.03, 18:48 Gość portalu: siedem napisał(a): > a nie niepokoi cie to od strony moralnej? "izrael rajem kryminalistów". z > ełropy i stanów również wielu poczuło pejs i czosnek po czym znalazło > schronienie w tym dziwnym państewku. A nie uważasz, że to ich raczej powinno niepokoić ? Ich, w sensie mieszkańców Izraela ? Niepokoić, że jakichś tam przodków żydowskich wykorzystuje się do otrzymania izraelskiego obywatelstwa i do ucieczki przed sprawiedliwością. To jest problem tych, co obywatelstwo przyznają. Ich problem i ich decyzja. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
traa Re: Pytanie do snajpera. 09.09.03, 15:33 Gość portalu: Sokol napisał(a): > Czy Bagsik i Gasiorowski to Polacy lubiacy Izrael czy zydzi > co zapomnieli ze Polakami byli. Bagsik i Gasiorowski to protestanci z cieszynkiego ojciec chyba Gasiorowskiego jest nawet pastorem,a obywatelstwo izraelskie podobnie,jak polskie mozna dostac,gdy sie ma duzo kasy to jest to bardzo latwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokol Re: Pytanie do snajpera. IP: *.tnt3.chiega.da.uu.net 09.09.03, 16:19 traa napisał: > Gość portalu: Sokol napisał(a): > > > Czy Bagsik i Gasiorowski to Polacy lubiacy Izrael czy zydzi > > co zapomnieli ze Polakami byli. > > Bagsik i Gasiorowski to protestanci z cieszynkiego ojciec chyba Gasiorowskiego > jest nawet pastorem,a obywatelstwo izraelskie podobnie,jak polskie mozna > dostac,gdy sie ma duzo kasy to jest to bardzo latwe. Czyli zlodziejstwo i kasa czyni zyda. A wiec zyd to charakter a nie krew.No moze predyspozycje tej krwi do afer,intryg,korupcji,oops-toc to przeciez to z czego zydow znamy. Snajper-przepraszam chcialem jak najlepiej ale definicja wziela gore. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie do snajpera. 09.09.03, 18:54 Gość portalu: Sokol napisał(a): > > Bagsik i Gasiorowski to protestanci z cieszynkiego ojciec chyba > > Gasiorowskiego jest nawet pastorem,a obywatelstwo izraelskie podobnie,jak > > polskie mozna dostac,gdy sie ma duzo kasy to jest to bardzo latwe. > > Czyli zlodziejstwo i kasa czyni zyda. > A wiec zyd to charakter a nie krew.No moze predyspozycje tej krwi > do afer,intryg,korupcji,oops-toc to przeciez to z czego zydow znamy. Żadna predyspozycja. Już Ci tłumaczyłem. Jak Polak chce mieć drugie obywatelstwo, to najłatwiej mu to zrobić znajdując jakiegoś przodka innej narodowości. Polakowi najłatwiej znaleźć Żyda lub Niemca. Stąd najwięcej Polaków ma drugie obywatelstw Niemieckie lub Izraelskie. Przestępca staje się Izraelczykiem aby uciec przed sprawiedliwością, a nie dlatego jest przestępcą, bo jest Żydem. > Snajper-przepraszam chcialem jak najlepiej ale definicja wziela gore. Ależ nie ma za co. Żadna definicja nie wzięła góry. No, chyba że piszesz o definicji antysemityzmu. ) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pytanie do snajpera. 09.09.03, 18:59 snajper55 napisał: > Przestępca staje się Izraelczykiem aby uciec przed sprawiedliwością, a nie > dlatego jest przestępcą, bo jest Żydem. Ale zobacz, że ta cała 'demokracja' bliskowschodnia, przetrzymuje i nie chce wydać przestępców. Skurczybyki, nie? Taki azyl.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie do snajpera. 09.09.03, 20:40 pollak napisał: > snajper55 napisał: > > > Przestępca staje się Izraelczykiem aby uciec przed sprawiedliwością, a nie > > dlatego jest przestępcą, bo jest Żydem. > > Ale zobacz, że ta cała 'demokracja' bliskowschodnia, przetrzymuje i nie > chce wydać przestępców. Skurczybyki, nie? Taki azyl.. Prawie żadne państwo nie wydaje przestępców - swoich obywateli. Polska ma taki zakaz zapisany w konstytucji. To my tez w takim razie jesteśmy skurczybyki ? ) Pozddrawiam Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pytanie do snajpera. 09.09.03, 20:59 snajper55 napisał: > Prawie żadne państwo nie wydaje przestępców - swoich obywateli. Polska ma taki > zakaz zapisany w konstytucji. To my tez w takim razie jesteśmy skurczybyki ? > ) No nie wiem. Szczególnie biorąc pod uwagę wielopaszportowców. Zresztą, w takim przypadku to trochę mało logiczne. Po co trzymać bandyctwo u siebie? Wiesz, mam wrażenie, że gdyby sytuacja była odwrotna, to nie tylko wydalibyśmy kogo by tam sobie Izrael nie zażyczył, a dodatkowo nasz obecny urzędujący, wygłosiłby jakieś czołobitne oświadczenie-przeprosiny (ma do tego dryg). Całe szczęście że Polacy tacy nie są Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie do snajpera. 09.09.03, 21:58 pollak napisał: > No nie wiem. Szczególnie biorąc pod uwagę wielopaszportowców. Zresztą, w takim > przypadku to trochę mało logiczne. Po co trzymać bandyctwo u siebie? Bogaaaatych bandytów. ) A na poważnie, to ja to jestem w stanie zrozumieć. Po takich kolejach losu poczucie wspólnoty narodowościowej musi być u nich bardzo silne. > Wiesz, mam wrażenie, że gdyby sytuacja była odwrotna, to nie tylko wydalibyśmy > kogo by tam sobie Izrael nie zażyczył, a dodatkowo nasz obecny urzędujący, > wygłosiłby jakieś czołobitne oświadczenie-przeprosiny (ma do tego dryg). Konstytucja Polski Art.55.: Ekstradycja obywatela polskiego jest zakazana. Tu nie ma miejsca na dowolność. Napisane jest w Konstytucji: JEST ZAKAZANA. Pozdrawiam Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła ________________Bagsik IP: *.zin.lublin.pl 09.09.03, 19:34 Snajper: A skądże ja mam wiedzieć, czy oni się czują Polakami, czy Żydami, czy jeszcze kimś innym. Ich musisz się o to zapytać. _____________________________________ ja zapytałem Bagsika. To Żyd jest i Żydem czuje się. Gasiorowskiego nie widziałem. Natomiast nie ulega wątpliwości, że złodziejami są. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ________________Bagsik 09.09.03, 20:41 Gość portalu: Perła napisał(a): > Snajper: > A skądże ja mam wiedzieć, czy oni się czują Polakami, czy Żydami, czy jeszcze > kimś innym. Ich musisz się o to zapytać. > _____________________________________ > > ja zapytałem Bagsika. To Żyd jest i Żydem czuje się. > Gasiorowskiego nie widziałem. > Natomiast nie ulega wątpliwości, że złodziejami są. A pytałeś go jak już się starał o obywatelstwo Izraela, czy może przedtem ? ) Pozdrawiam Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: ________________Bagsik IP: *.zin.lublin.pl 09.09.03, 20:47 snajper55 napisał: > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > Snajper: > > A skądże ja mam wiedzieć, czy oni się czują Polakami, czy Żydami, czy jesz > cze > > kimś innym. Ich musisz się o to zapytać. > > _____________________________________ > > > > ja zapytałem Bagsika. To Żyd jest i Żydem czuje się. > > Gasiorowskiego nie widziałem. > > Natomiast nie ulega wątpliwości, że złodziejami są. > > A pytałeś go jak już się starał o obywatelstwo Izraela, czy może przedtem ? ) > > Pozdrawiam > > Snajper. uciekając z Polski trzy obywatelstwa już miał. Polskie, niemieckie i izraelskie. Pomysł na oscylator "sprzedał" mu Żyd z Izraela właśnie. Co do Gąsiorowskiego, to myślę, że to Polak jest, bez żydowskich koneksji. Izrael postąpił niecnie, że przynajmniej jego nie wydał. Bagsika nie mógł bo to ich obywatel jest. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Pytanie do snajpera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 21:02 A propos obywatelstwa Izraelskiego. Niedawno usłyszałem w telewizorni, że jeden z tych pacjentów od "COLOSEUM" niejaki Jędruch, obecnie w RPA, stara się o uzyskanie obywatelstwa Izraelskiego. Ciekawe czy dostanie? No przecież kasiory ma chyba porównywalnie z tym co łykneli Bagsik z Gąsiorowskim. Odpowiedz Link Zgłoś