Dodaj do ulubionych

Czy Adam Małysz jest Żydem, a Olisadebe

IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 19:05
może ktoś odpowie bo nie wiem czy im kibicować smile
Obserwuj wątek
    • Gość: Perła Re: Czy Adam Małysz jest Żydem, a Olisadebe IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 19:09
      Gość portalu: Marek napisał(a):

> może ktoś odpowie bo nie wiem czy im kibicować smile

Mareczku, Olisadebe jest NIGERYJCZYKIEM (Murzynem zresztą)

• Gość: Marek Re: Czy Adam Małysz jest Żydem, a Olisadebe IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 19:14
        > Mareczku, Olisadebe jest NIGERYJCZYKIEM (Murzynem zresztą)

to w Nigerii nie ma Żydów?

• Gość: Perła Re: Czy Adam Małysz jest Żydem, a Olisadebe IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 19:30

> > Mareczku, Olisadebe jest NIGERYJCZYKIEM (Murzynem zresztą)
          >
          >
          > to w Nigerii nie ma Żydów?

a cholera wie. Ale niektórzy tutaj to mówią, że Żydzi są wszędzie. Możliwe, że w
          Nigerii pod synagogą też spiskują. I nam podrzucili kukułcze jajo.

• Gość: Niger Re: Czy Adam Małysz jest Żydem, a Olisadebe IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.04.01, 12:54

>
        > Mareczku, Olisadebe jest NIGERYJCZYKIEM (Murzynem zresztą)
        >
        "To wcale nie przeszkadza, by być Żydem. Są również czarnoskórzy Żydzi z Etiopii.
        To dzięki kontaktom króla Salomona z królową Sabą. Pojedźcie do Izraela, to
        zobaczycie czarnoskórych izraelskich żołnierzy. Olisadebe musi być Żydem, bo za
        dobrze gra.
        • Gość: Al Re: Czy Adam Małysz jest Żydem, a Olisadebe: Dla Perły IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 08.04.01, 13:00
          Perła, pamietasz takiego zawodnika holenderskiego: Aaron Winter, no własnie:
          Jest Holendrem, jest Murzynem i jest Żydem. I wszystko gra, jeżeli przyności to
          korzyści i Holandii i jemu. Gdyby Małysz miał na imię Aaron i był czarny a
          jednoczesnie był Polakiem nie robiłoby to na mnie większego wrażenia.
          • Gość: JacekPoz Aaron Śnieg - kochamy Cię bezinteresownie, przechrzto! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.01, 13:38
            Gość portalu: Al napisał(a):

> Perła, pamietasz takiego zawodnika holenderskiego: Aaron Winter, no własnie:
            > Jest Holendrem, jest Murzynem i jest Żydem. I wszystko gra, jeżeli przyności to
            >
            > korzyści i Holandii i jemu. Gdyby Małysz miał na imię Aaron i był czarny a
            > jednoczesnie był Polakiem nie robiłoby to na mnie większego wrażenia.

Małysz może nawet być w pepitkę, śnieg zresztą też. I wszystko gra - nawet wtedy
            gdy NIE bedzie to przynosić "korzyści". Przestaje natomiast g r a ć jeśli
            ktokolwiek- żyd, katolik, ewangelik, czy ateista (jak np. ja)- jest rażąco
            nierzetelny lub świadomie tendencyjny w przedstawianiu polsko-żydowskich
            stosunków (Gross), bądź też wykorzystuje tragedię Żydów lub (domniemaną dopiero)
            zbrodnię (pewnych)Polaków do dezawuowania państwa polskiego i narodu
            (Kwaśniewski, Michnik), przesądzając w sprawie Jedwabnego lub -co więcej-
            przepraszając przed zakończeniem prowadzonego przez niezawisły IPN, powołany
            przez państwo polskie właśnie.
    • Gość: Slawek.R Re: Czy Adam Małysz jest Żydem, a Olisadebe-Markowi IP: 212.179.158.* 08.04.01, 13:27

>" może ktoś odpowie bo nie wiem czy im kibicować smile"

A jezeli okaze sie ze Malysz jest Zydem,to co?Zapropo-
      nujesz rzadowi zrzec sie medali, ktore zdobyl REPREZENTU-
      JAC POLSKE?!
      • Gość: Marek Re: Czy Adam Małysz jest Żydem, a Olisadebe-Markowi IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 08.04.01, 14:29
        Gość portalu: Slawek.R napisał(a):

> A jezeli okaze sie ze Malysz jest Zydem,to co?Zapropo-
        > nujesz rzadowi zrzec sie medali, ktore zdobyl REPREZENTU-
        > JAC POLSKE?!

Czytając komentarze na forum można odnieść wrażenie, że ktokolwiek w Polsce
        odniesie jakikolwiek sukces automatycznie staje się Żydem, dlatego zapytałem czy
        Małysz i Oli są Żydami. Żeby nie zostać Żydem trzeba być brudnym, bezrobotnym
        łysym z rotweilerem, klepać bidę i mieć spiskową teorię dziejów. Nie spełnienie
        któregokolwiek z tych warunków powoduje, że człowiek staje się Żydem jak w
        przypadku Małysza i Olego.
        • Gość: Al Re: Czy Adam Małysz jest Żydem, a Olisadebe-Markowi IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 08.04.01, 14:40

Sadzę, że warunków jest jeszcze wię cej ale nawet przeciętny Polak swoje
          niepowodzenia najchetniej przypisuje Żydom a i ukryte lęki tez muszą gdzieś
          znaleźć ujscie. Np. na przeciętnej wsi, ktokowlwiek zapytany dlaczego jest tak
          źle odpowie: Żydzi. Dlaczego innym jest dobrze: bo to Żydzi. Beznadziejna
          robota ksieży na wsi, czego jeszcze przez wiele lat nie da się odkręcić. Jest
          takie przysłowie: kto chce zbić psa zawsze znajdzie kij. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka