Gość: Marek IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 19:05 może ktoś odpowie bo nie wiem czy im kibicować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Perła Re: Czy Adam Małysz jest Żydem, a Olisadebe IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 19:09 Gość portalu: Marek napisał(a): > może ktoś odpowie bo nie wiem czy im kibicować Mareczku, Olisadebe jest NIGERYJCZYKIEM (Murzynem zresztą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Czy Adam Małysz jest Żydem, a Olisadebe IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 19:14 > Mareczku, Olisadebe jest NIGERYJCZYKIEM (Murzynem zresztą) to w Nigerii nie ma Żydów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Czy Adam Małysz jest Żydem, a Olisadebe IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.01, 19:30 Gość portalu: Marek napisał(a): > > Mareczku, Olisadebe jest NIGERYJCZYKIEM (Murzynem zresztą) > > > to w Nigerii nie ma Żydów? a cholera wie. Ale niektórzy tutaj to mówią, że Żydzi są wszędzie. Możliwe, że w Nigerii pod synagogą też spiskują. I nam podrzucili kukułcze jajo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niger Re: Czy Adam Małysz jest Żydem, a Olisadebe IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.04.01, 12:54 > > Mareczku, Olisadebe jest NIGERYJCZYKIEM (Murzynem zresztą) > "To wcale nie przeszkadza, by być Żydem. Są również czarnoskórzy Żydzi z Etiopii. To dzięki kontaktom króla Salomona z królową Sabą. Pojedźcie do Izraela, to zobaczycie czarnoskórych izraelskich żołnierzy. Olisadebe musi być Żydem, bo za dobrze gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Czy Adam Małysz jest Żydem, a Olisadebe: Dla Perły IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 08.04.01, 13:00 Perła, pamietasz takiego zawodnika holenderskiego: Aaron Winter, no własnie: Jest Holendrem, jest Murzynem i jest Żydem. I wszystko gra, jeżeli przyności to korzyści i Holandii i jemu. Gdyby Małysz miał na imię Aaron i był czarny a jednoczesnie był Polakiem nie robiłoby to na mnie większego wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JacekPoz Aaron Śnieg - kochamy Cię bezinteresownie, przechrzto! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.01, 13:38 Gość portalu: Al napisał(a): > Perła, pamietasz takiego zawodnika holenderskiego: Aaron Winter, no własnie: > Jest Holendrem, jest Murzynem i jest Żydem. I wszystko gra, jeżeli przyności to > > korzyści i Holandii i jemu. Gdyby Małysz miał na imię Aaron i był czarny a > jednoczesnie był Polakiem nie robiłoby to na mnie większego wrażenia. Małysz może nawet być w pepitkę, śnieg zresztą też. I wszystko gra - nawet wtedy gdy NIE bedzie to przynosić "korzyści". Przestaje natomiast g r a ć jeśli ktokolwiek- żyd, katolik, ewangelik, czy ateista (jak np. ja)- jest rażąco nierzetelny lub świadomie tendencyjny w przedstawianiu polsko-żydowskich stosunków (Gross), bądź też wykorzystuje tragedię Żydów lub (domniemaną dopiero) zbrodnię (pewnych)Polaków do dezawuowania państwa polskiego i narodu (Kwaśniewski, Michnik), przesądzając w sprawie Jedwabnego lub -co więcej- przepraszając przed zakończeniem prowadzonego przez niezawisły IPN, powołany przez państwo polskie właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek.R Re: Czy Adam Małysz jest Żydem, a Olisadebe-Markowi IP: 212.179.158.* 08.04.01, 13:27 Gość portalu: Marek napisał(a): >" może ktoś odpowie bo nie wiem czy im kibicować " A jezeli okaze sie ze Malysz jest Zydem,to co?Zapropo- nujesz rzadowi zrzec sie medali, ktore zdobyl REPREZENTU- JAC POLSKE?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Czy Adam Małysz jest Żydem, a Olisadebe-Markowi IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 08.04.01, 14:29 Gość portalu: Slawek.R napisał(a): > A jezeli okaze sie ze Malysz jest Zydem,to co?Zapropo- > nujesz rzadowi zrzec sie medali, ktore zdobyl REPREZENTU- > JAC POLSKE?! Czytając komentarze na forum można odnieść wrażenie, że ktokolwiek w Polsce odniesie jakikolwiek sukces automatycznie staje się Żydem, dlatego zapytałem czy Małysz i Oli są Żydami. Żeby nie zostać Żydem trzeba być brudnym, bezrobotnym łysym z rotweilerem, klepać bidę i mieć spiskową teorię dziejów. Nie spełnienie któregokolwiek z tych warunków powoduje, że człowiek staje się Żydem jak w przypadku Małysza i Olego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Czy Adam Małysz jest Żydem, a Olisadebe-Markowi IP: 192.168.1.28, 212.244.50.* 08.04.01, 14:40 Sadzę, że warunków jest jeszcze wię cej ale nawet przeciętny Polak swoje niepowodzenia najchetniej przypisuje Żydom a i ukryte lęki tez muszą gdzieś znaleźć ujscie. Np. na przeciętnej wsi, ktokowlwiek zapytany dlaczego jest tak źle odpowie: Żydzi. Dlaczego innym jest dobrze: bo to Żydzi. Beznadziejna robota ksieży na wsi, czego jeszcze przez wiele lat nie da się odkręcić. Jest takie przysłowie: kto chce zbić psa zawsze znajdzie kij. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś