cs137 23.09.03, 08:42 Ostatnio strasznie sie na mnie wyzwierzęca niejaki Rychu7. Ciagle wiec widzę ten nick. I w pewnym momencie mnie uderzyło, że jak sie doda do niego jeszcze trzy litery Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siedem ja mam świetną gierkę IP: 213.216.66.* 23.09.03, 08:46 "czesiek jest gupi" produkcja bullfrog 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
rektorat_wp_cs137 Propozycja nie do odrzucenia - dla "siepi gudem". 23.09.03, 08:57 Dzien Dobry, Pan Docent zaraz wyjasni co mniej lotnym uczestnikom Forum Aktualnosci jak nalezy rozumiec tytuowe "siepi gudem", ale zanim to nastapi poprzez Rektorat informuje Pana o "nicku" siedem, ze z powodu niestosowania sie do wytycznych dotyczacych humoru (a trzeba bylo czytac uwazniej "posty" Pana Docenta, jak ladnie on wszytek dowcip z "kawalu" wycisnie i mniej zaawansowanym intelektualnie - to znaczy WSZYSTKIM - wytlumaczy...) zostaje Pan skreslony z listy pretendujacych do wyroznienia "gwaizdka". Jest jeszcze czas na poprawe. Apage, apage siedem! osobiscie przyjazna Panu (pomimo zalecen "z gory") Czeslawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Propozycja nie do odrzucenia - dla "siepi gud IP: 213.216.66.* 23.09.03, 09:04 > osobiscie przyjazna Panu > (pomimo zalecen "z gory") > Czeslawa czeska mozna banalniej wykonczyc. wystarczy utrzymywac aktywnosc tego osobnika do poznych godzin nadrannych. przeciez to nie szynszyla. w tym semestrze powinien paść. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Propozycja nie do odrzucenia - dla "siepi gud 23.09.03, 09:06 ni siedem ni orzem na tym forum ugorze ja chcem * za to hasło! d_ Odpowiedz Link Zgłoś
rektorat_wp_cs137 Szanowna Pani Dupia Ganutko! 23.09.03, 09:17 Z zalem zawiadamiamy Pania o nieprzyznaniu Gwiazdki Docenta za probe humoru w Pani wykonaniu. Niewatpliwe odwazna i ciekawa. Pozbawiona jednak TLUMACZENIA nie spelnia warunkow Regulaminu. Prosze uwazniej sledzic "posty" Pana Docenta i uczyc sie z nich, uczyc! Prosze spojrzec na tytulowy "Dupia Ganutko" - w odroznieniu od Docentowego dowcipu z Rycha, gdzie nazywa go w sposob zamaskowany "chujem" nie ma w tym przypadku ani troche wulgaryzmu (a szkoda). Wystarczy przestawic pierwsze litery powyzszych slow i juz sie ma DOWCIP (ktory brzmi "Gupia Danutka" - hahahahaha) Pozostajemy ufni, ze kontakt z tak wybitna indywidualnoscia jaka jest oczywiscie Pan Docent wplynie pozytywnie na rozwoj intelektualny Pani, owocujac w koncu (po latach niewatpliwie) nagroda o ktora sie Pani tak usilnie stara. kierowniczka rektoratu, Czeslawa Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: kier . Szanowna Pani Czesławo! 23.09.03, 10:12 rzeczywiście braki w tej dyscyplinie mam spore ale to "dupia" jakieś koło prymitywizmu cielesnego nieco za blisko d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: kier . Szanowna Pani Czesławo! IP: 213.216.66.* 23.09.03, 10:20 > ale to "dupia" jakieś koło prymitywizmu cielesnego nieco za blisko > za to ma uzasadnienie historyczne w twoich postach jak rowniez powinno sie bojfriendowi krzysiowi 52 spodobac 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: na poważnie 23.09.03, 10:40 Gość portalu: siedem napisał(a): > > ale to "dupia" jakieś koło prymitywizmu cielesnego nieco za blisko > > > > za to ma uzasadnienie historyczne w twoich postach jak rowniez powinno sie > bojfriendowi krzysiowi 52 spodobac > > 5040 tu na forum upadła już niejedna "prawda" historyczna bądź więc tak upszejmy i nie buduj nowych teorii na nieznanych tobie wszystkich faktach zbyt dużo tu na forum postów napisałam, byś mógł zbyt jednoznacznie napisać zgodnie z faktami czy jestem głupia czy też nie...aż tak bardzo jak masz ochotę prezentować na podstawie "swoich" dowodów d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: na poważnie IP: 213.216.66.* 23.09.03, 10:58 pisałem o dupie. pewne posty dosc mocno oddzaiłuja na psychike. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 ty sie danutka ciesz! 23.09.03, 10:42 co by bylo gdyby docent wymyslil jaki inny konkurs blizszy jego madrosci? np. gre w butelke? albo kto dalej dosika... w sumie uszlo ci to plazem ALLELUJA nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: ty sie danutka ciesz! 23.09.03, 10:49 no tak! ja zawsze muszę czeszyć się byleczym jakbym była bylejaka i gadała z bylekim dzięki jednak za słowa otuchy mam nadzieję, że tym razem bez podpuchy d_ Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Blizej nie mozna 23.09.03, 11:07 n0str0m0 napisał: > gdyby docent wymyslil > jaki inny konkurs > blizszy jego madrosci? Blizej nie mozna. > np. gre w butelke? W jego wieku i w jego towarzystwie? > albo kto dalej dosika... Z jego prostata? Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 fakt... 23.09.03, 11:18 przez chwile myslalem kto wie - moze lubi uczciwa walke... naiwny nostromo p.s. no-iwny na-stromo, to tak, by sie w formie utrzymac, gimnastyka mentalna Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 oczekuje merytorycznej dyskusji 23.09.03, 11:04 cs137 napisała: > Ostatnio strasznie sie na mnie wyzwierzęca niejaki Rychu7. Rychu7 oczekuje od Cs137 merytorycznej dyskusji. Po prostu wiem jaki CS137 ma slaby punkt. Uderzam jak widac bolesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: oczekuje merytorycznej dyskusji 23.09.03, 11:07 rycho7 napisał: > cs137 napisała: > > > Ostatnio strasznie sie na mnie wyzwierzęca niejaki Rychu7. > > Rychu7 oczekuje od Cs137 merytorycznej dyskusji. Po prostu wiem jaki CS137 ma > slaby punkt. Uderzam jak widac bolesnie. tak otwarcie się przyznajesz do bycia niehonorowym? ale czego innego można było się po tobie spodziewać uciekinierze za chlebem z masłem i coś jak ochłap na dokładkę d_ Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 To, ze mnie nie lubisz to wiem. 23.09.03, 11:18 d_nutka napisała: > tak otwarcie się przyznajesz do bycia niehonorowym? > ale czego innego można było się po tobie spodziewać uciekinierze za chlebem z > masłem i coś jak ochłap na dokładkę Czy mozesz to przetlumaczyc na zrozumiale? Niestety nie rozumiem o czym piszesz i o co Ci chodzi? To, ze mnie nie lubisz to wiem. Tego nie musisz tlumaczyc. Czy to bylo wszystko co chcialas mi napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 korekta chleba z maslem 23.09.03, 11:23 > uciekinierze za chlebem z mas?em. przez sekunde (dzis mam kiepski dzien) myslalem, ze to o dresiku czeslawie jest bo przeciez zalecana forma zwracania sie do Rycha to "folksdojcz" (choc musze jeszcze sie docenta o pisownie spytac) a docent? tak jak powiedzial prezydent szczecina "my tu nie przszlismy, my tu wrocilim" tak czesiek na ojczyzny lono sie udal do hameryki... wiec znow slepa kula w plot trafilem ech... lepiej zamilcze... nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 za chlebem czyli na saksy 23.09.03, 11:35 n0str0m0 napisał: > bo przeciez zalecana forma > zwracania sie do Rycha > to "folksdojcz" > > (choc musze jeszcze sie docenta o pisownie spytac) Volk to narod, Deutsch to Niemiec (-s- od Saxon Genetive). Czyli chodzi o Niemcow Ludowych to cos takiego jak Rzeczpospolita Ludowa. Juz prosilem zainteresowanych o przyslanie mi moich papierow "w tym temacie". Na wszelki przypadek. Ja sie nie moge doszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: korekta chleba z maslem 23.09.03, 11:40 różne bywają drogi emigracji ważne jest jednak to, co na emigracji się czyni dla kraju ojczystego pozdrawiam emigrantów-nawet tych za szyneczkę do najlepszego polskiego chleba d_ Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 przodkowie Kaszuba Guentera Grassa 23.09.03, 11:45 d_nutka napisała: > ważne jest jednak to, co na emigracji się czyni dla kraju ojczystego A co robili Gdanszczanie (przodkowie Kaszuba Guentera Grassa) dla Rzeczpospolitej przed "wyemigrowaniem"? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: przodkowie Kaszuba Guentera Grassa 23.09.03, 11:53 rycho7 napisał: > d_nutka napisała: > > > ważne jest jednak to, co na emigracji się czyni dla kraju ojczystego > > A co robili Gdanszczanie (przodkowie Kaszuba Guentera Grassa) dla > Rzeczpospolitej przed "wyemigrowaniem"? już ci raz napisałam, że Grass nie czuje się Polakiem stale zapominasz o tym co ważne d_ Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Guenter Grass czuje sie Gdanszczaninem 23.09.03, 12:32 d_nutka napisała: > rycho7 napisał: > > > d_nutka napisała: > > > > > ważne jest jednak to, co na emigracji się czyni dla kraju ojczystego > > > > A co robili Gdanszczanie (przodkowie Kaszuba Guentera Grassa) dla > > Rzeczpospolitej przed "wyemigrowaniem"? > > już ci raz napisałam, że Grass nie czuje się Polakiem > stale zapominasz o tym co ważne Kraj ojczysty to takze Heimat (mala ojczyzna). Stale chcesz po swojemu definowac co jest wazne. A innych nie jestes w stanie uwzglednic w swej "tolerancji". Guenter Grass czuje sie Gdanszczaninem. I mozesz stawac na glowie a nie zmienisz mu Heimatu. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: To, ze mnie nie lubisz to wiem. 23.09.03, 11:26 rycho7 napisał: > d_nutka napisała: > > > tak otwarcie się przyznajesz do bycia niehonorowym? > > ale czego innego można było się po tobie spodziewać uciekinierze za chlebe > m z > > masłem i coś jak ochłap na dokładkę > > Czy mozesz to przetlumaczyc na zrozumiale? Niestety nie rozumiem o czym piszesz > > i o co Ci chodzi? To, ze mnie nie lubisz to wiem. Tego nie musisz tlumaczyc. > Czy to bylo wszystko co chcialas mi napisac? czy ciebie lubię czy nie, to w kwestiach merytorycznych nie ma żadnego dla mnie znaczenia a niehonorowy jesteś, gdy piszeż, że znasz "słaby punkt" przeciwnika i w ten "słaby punkt" uderzysz. niby nic takiego-zwykłe metody walki, ale... istnieje też coś takiego jako zasada, że nie zadaje się ciosów "poniżej pasa" jeśli przeciwnicy ustalili takie zasady pomiędzy sobą, a jakiś kodeks (regulamin) nas obowiązuje może ustalmy punkty karne za "ciosy poniżej pasa"? za nielubienie punkty karne nie przysługują, ale cios niezgodny z sasadami + nielubienie powinien liczyć się podwójnie d_ Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 punkty karne za "ciosy poniżej pasa" 23.09.03, 11:42 d_nutka napisała: > czy ciebie lubię czy nie, to w kwestiach merytorycznych nie ma żadnego dla mnie > znaczenia Jak sie przekonasz w tym przypadku ma. > a niehonorowy jesteś, gdy piszeż, że znasz "słaby punkt" przeciwnika i w > ten "słaby punkt" uderzysz. Zapewne napisalem zbyt skrotowo. Slabym punktem Cs137 jest to, ze nie jest on w stanie dyskutowac merytorycznie. O tym napisalem w poscie ne ktory odpowiedzialas. > niby nic takiego-zwykłe metody walki, ale... Wymaganie merytorycznej dyskusji jest chwytem niehonorowym? Oczywiscie wobec kogos kto deklaruje sie (Cs137), ze chcialby zostac obywatelem Izraela to oczywisty objaw niehonorowosci goja. > istnieje też coś takiego jako zasada, że nie zadaje się ciosów "poniżej pasa" > jeśli przeciwnicy ustalili takie zasady pomiędzy sobą, a jakiś kodeks > (regulamin) nas obowiązuje Nie wolno z Cs137 podejmowac dyskusji merytorycznej. Kiedy ustalilas takie zasady? > może ustalmy punkty karne za "ciosy poniżej pasa"? Proponuje za jednostke punktow karnych uznac Ceeski. > za nielubienie punkty karne nie przysługują, ale cios niezgodny z sasadami + > nielubienie powinien liczyć się podwójnie > > d_ Zasady ustala rabini po zakonczeniu meczu. Jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: punkty karne za "ciosy poniżej pasa" 23.09.03, 11:48 Rychu ja już w innym wątku zadałam pytanie, czy na pewne urojenia już nie ma lekarstwa teraz doszłam do wniosku, że na urojenia to pewnie lekarstwa są, ale dla osobnika prezentującego swoje urojanie bez chęci przyjęcia lekarstwa to już ratunku nie ma ty Rucho do takich się zaliczasz jak twoja koleżanka Gini a gdzież ona teraz? zmieniła nicka czy forum? macie oboje podobny styl atakowania i oczekujecie merytorycznych odpowiedzi na nie zadane pytanie zadane pytanie powinno mieć na końcu taki znaczek jak ten ? d_ Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 ciekawe czy to jest pytanie niezadane 23.09.03, 12:41 d_nutka napisała: > macie oboje podobny styl atakowania i oczekujecie merytorycznych odpowiedzi na > nie zadane pytanie Ja Ci odpowiedzialem na Twoj zarzut o niehonorowosci dyskusji merytorycznej. Czy Ty w swoim poscie, na ktory odpowiadam w ogole ustosunkowalas sie do tego co napisalem? (to na koncu to znak zapytania, ciekawe czy to jest pytanie niezadane). Atakuje Cs137 za niepodejmowanie dyskusji merytorycznej. Mnie nie interesuja chyze ruje pod moim adresem, czy to wprost czy w sposob zawoalowany. To nie jest wedlug mnie poziom dyskusji merytorycznej. A w tym celuje Twoj ulubieniec Cs137. A lubisz go za anty-gojskosc. Popierasz robienie z FA szamba bo robi to "swoj". Klanowa solidarnosc Polki D_nutki. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: ciekawe czy to jest pytanie niezadane 23.09.03, 12:50 rycho7 napisał: > Ja Ci odpowiedzialem na Twoj zarzut o niehonorowosci dyskusji merytorycznej. > Czy Ty w swoim poscie, na ktory odpowiadam w ogole ustosunkowalas sie do tego > co napisalem? (to na koncu to znak zapytania, ciekawe czy to jest pytanie > niezadane). takiego pytania nie rozumiem stosunki uprawiam prywatnie znak zapytania jesze nie jest pytaniem tylko 'pytajnikiem'-czyli pewną formą graficzną > > Atakuje Cs137 za niepodejmowanie dyskusji merytorycznej. Mnie nie interesuja > chyze ruje pod moim adresem, czy to wprost czy w sposob zawoalowany. To nie > jest wedlug mnie poziom dyskusji merytorycznej. A w tym celuje Twoj ulubieniec > Cs137. A lubisz go za anty-gojskosc. w ostatnim zdaniu alba brak pytajnika, albo nie oczekujesz odpowiedzi czyli zadajesz pytanie retoryczne ale bez pytajnika jest to tylko forma twojego poglądu... > > Popierasz robienie z FA szamba bo robi to "swoj". Klanowa solidarnosc Polki > D_nutki. na rujowej nóżce po rujowej drużce idzie sobie ruj, na ruj rujowi ruj? masz teraz dowód na moje klanowe powiązania z ceesem d_ Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: zapomniałam dodać 23.09.03, 13:01 d_nutka napisała: > chyży kolor Poprzeczny? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 D_: dowód na moje klanowe powiązania z ceesem 23.09.03, 13:00 d_nutka napisała: > rycho7 napisał: > > > Ja Ci odpowiedzialem na Twoj zarzut o niehonorowosci dyskusji merytoryczne > j. > > Czy Ty w swoim poscie, na ktory odpowiadam w ogole ustosunkowalas sie do t > ego > > co napisalem? (to na koncu to znak zapytania, ciekawe czy to jest pytanie > > niezadane). > > takiego pytania nie rozumiem Powtorze ze zmiana jednego slowa: Czy Ty w swoim poscie, na ktory odpowiadam w ogole zajelas stanowisko odnosnie tego co napisalem? > stosunki uprawiam prywatnie Poziom Cs137. > znak zapytania jesze nie jest pytaniem tylko 'pytajnikiem'-czyli pewną formą > graficzną To trzeba bylo napisac dwa posty wczesniej. Pytajnik 5 linijek powyzej konczy zdanie pytajace. Pozostawione bez odpowiedzi. > > A lubisz go za anty-gojskosc. > > w ostatnim zdaniu alba brak pytajnika, albo nie oczekujesz odpowiedzi czyli > zadajesz pytanie retoryczne ale bez pytajnika jest to tylko forma twojego > poglądu... To nie pytanie lecz stwierdzenie. Nie zaczyna sie Czy i nie konczy takim znaczkiem "?". > masz teraz dowód na moje klanowe powiązania z ceesem Zabawe w rzniecie glupa zna wielu na Tym forum. A powiazania kazdy widzi golym okiem. Intencje takze. Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 przypominam o dobrych manierach... 23.09.03, 11:10 podyskutuj merytorycznie na argumenty naukowe o "chyzym ruju"" nostromo p.s. patrz, "skumalem" bez tlumaczenia, wychodzi na to, zem intelygient... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: przypominam o dobrych manierach... 23.09.03, 11:32 n0str0m0 napisał: > podyskutuj merytorycznie > na argumenty naukowe > o "chyzym ruju"" > > nostromo > p.s. patrz, "skumalem" bez tlumaczenia, wychodzi na to, zem intelygient... a za prawidłowe odczytanie też jest przewidziana nagroda? d_ Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 dozgonna milosc Cs137 23.09.03, 11:46 d_nutka napisała: > a za prawidłowe odczytanie też jest przewidziana nagroda? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: dozgonne przywiązanie Rycha... 23.09.03, 19:42 ale ty nie umiesz mnie czytać więc z tego przywiązania do mnie tylko nici pozostają d_ Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: dozgonne przywiązanie Rycha... 24.09.03, 10:32 d_nutka napisała: > ale ty nie umiesz mnie czytać więc z tego przywiązania do mnie tylko nici > pozostają Ty gustujesz jedynie w chyzym roju Cs137? Kwestia gustu. Ja lubie inne klimaty. Ten klanowy filo- jest dla mnie zbyt zatechly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Pani Czesława i dołujacy ja podwójny problem ;) IP: *.stenaline.com 23.09.03, 20:23 Tym problemem są: Butki jak sanie To dla niej wstydliwe mieć wielka stopę przy filigranowej postaci Mozna sie z tym zgodzić, choć to nie powierzchowność jest istotna a wnętrze! Ale ją jeszcze bardziej krępuje sytuacja po zamianie pierwszych liter w drugim i inicjujacym słowie! Dla mnie to nawet zaleta Szanowna Pani Czesławo) No to jak bedzie z nagrodą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Pani Czesława i dołujacy ja podwójny problem popr. IP: *.stenaline.com 24.09.03, 02:23 Gość portalu: Palnick napisał(a): > Tym problemem są: > > Butki jak sanie > > To dla niej wstydliwe mieć wielka stopę przy filigranowej postaci > Mozna sie z tym zgodzić, choć to nie powierzchowność jest istotna a wnętrze! > > Ale ją jeszcze bardziej krępuje sytuacja po zamianie pierwszych liter w TRZECIM i inicjujacym słowie! > Dla mnie to nawet zaleta Szanowna Pani Czesławo) > > No to jak bedzie z nagrodą? Odpowiedz Link Zgłoś
rektorat_wp_cs137 Szanowny Pan Pacha Lalnicka, 24.09.03, 06:30 > Butki jak sanie > Ale ja˛ jeszcze bardziej kre˛puje sytuacja po zamianie pierwszych liter w > TRZECIM i inicjujacym s?owie! > No to jak bedzie z nagroda˛? Drogi Palnicku, Krotko Panu powiem, az sie nie chce komentowac tak wulgarnego postu. Niestety - zmusza mnie regulamin. Kultura - sprawa wzgledna, nawet Pan Docent dal dyskretnie do zrozumienia, ze Pan Rycho7 to "chuj", wiec i Panu sie impertynencja tym razem upiecze. Pomimo arogancji swojej, kwalifikowalby sie Pan najbardziej ze wszystkich dyskutantow na liste kandydatow do gwiazdki, gdyby nie drobny szczegol: pomylil sie Pan w tlumaczeniu dowcipu. TRZY a nie DWA slowa, jak sam sie Pan (zbyt pozno) zorientowal. Pan Docent jest perfekcjonista, nawet nam zaleca potrojne sprawdzanie postow przed wyslaniem ("spell-check", ktory Pan Docent nieslusznie nazywa czasem - dla zartu i aby testowac pseudo-zaznajomione z angielskim forumiaki - "spelling check"). Prosze nie zapomniec jeszcze innej maksymy Pana Docenta - dowcip niewytlumaczony NIE JEST SMIESZNY. zyczac powodzenia na przyszlosc (i blagajac o litosc dla mojego biustu) Czeslawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick W takim razie -Pani Czesława i jej uroda ;). IP: *.stenaline.com 24.09.03, 08:18 Larwa jak kuleczka. Żeby było jasno i precyzyjnie: Litery "La" z pierwszego wyrazu przenosimy w miejsce kiter"Ku" do drugiego wyrazu. Natomiast w miejsce wcześniej zajmowane przez litery "La" wpisujemy litery "Ku". W rezultacie uzyskujemy krótka charakterystykę Szanownej Pani Czesławy z uwzględnieniem jej niewątpliwej urody (której ważnym elementem są "butki jak sanie" w obu znaczeniach . Czekam na nagrodę! Odpowiedz Link Zgłoś
rektorat_wp_cs137 Kolnicku Pachany! Gwiazdka zatwierdzona! 24.09.03, 10:20 Dzien Dobry, Nareszcie zaczynamy tu w rektoracie wierzyc w mozliwoscie intelektualne czesci forumowiczow. Zgodnie z dyrektywa Pana Docenta rozpoczelismy kompilacje listy "dolow" oraz "szczytow" forumowych, moze Pan liczyc na moje osobiste poparcie i niewatpliwe umieszczenie na tej lepszej liscie u ktorej szczytu na tronie zasiada Pan Docent. Brawo raz jeszcze. Laleczka Czeslawa p.s. Osobie ktora pierwsza zbierze wszystkie 3 Gwiazdki, Pan Docent ufunduje bezplatne leczenie u swojego psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Laleczko Czesławo - idę po następne dwie gwiazdki! IP: *.stenaline.com 24.09.03, 12:25 rektorat_wp_cs137 napisał: > p.s. Osobie ktora pierwsza zbierze wszystkie 3 Gwiazdki, Pan Docent ufunduje > bezplatne leczenie u swojego psychiatry. -------------------- Wreszcie wiadomo o co walczymy! Nagroda jest warta zachodu droga Laleczko, zwłaszcza jeżeli psychiatra Pana Docenta jest kobietą! Bo wtedy mozna uzyskać dodatkową nagodę pocieszenia bo może się zdarzyć, że wzmiankowana lekarka ( w odróżnieniu od Twoich Laleczko Butków jak sanie ) ma: Cyrkowe macki Litery "Cy" z pierwszego wyrazu zastępują litery "ma" z drugiego. Litery "ma" wstawiamy w miejsce opuszczone przez litery "Cy". Cudo! Miałbym też pytanie do pani doktor w sprawie, która dręczy mnie od jakiegos czasu. Ja uważam, że tak ale może uzyskam jasną odpowiedź: Gromu się nie soli? Litera "G" z pierwszego wyrazu zastępuje literę "s" z drugiego. Literę "s" wstawiamy w miejsce opuszczone przez literę "G". A moze ty mi odpowiesz Laleczko? 65. Butki jak sanie 66. Liczka piekarki Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 ciekawym 666 24.09.03, 13:12 Gość portalu: Palnick napisał(a): > 66. Liczka piekarki Moze Maretina sie wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: ciekawym 666 - proszę bardzo ;) IP: *.stenaline.com 24.09.03, 14:15 Nic to diabolicznego ale na pierwszy rzut oka wygląda na obrażanie z ciał astralnych. Naprawdę zaś świadczy o tym że niepełnosprawnym mozna byc w jednej dziedzinie a mistrzem w drugiej Duchy to dopiero głupcy! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 swiadczy o tym podwojne uu? 24.09.03, 14:22 Gość portalu: Palnick napisał(a): > mistrzem w drugiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick rycho tam nie ma podwojnego uu. IP: *.stenaline.com 24.09.03, 14:29 Duchy to dopiero głupcy! Przenosisz "gł" w miejsce "D". Potem "D" w miejsce "gł" i wszystko gra i buuczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 widocznie ja nie gluchy lecz slepy. Szkoda 24.09.03, 14:38 Gość portalu: Palnick napisał(a): > wszystko gra i buuczy Mam tylko plusy u Wasermana, Uuuuuuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Też żałuję żem ja nie gluchy;) n/t IP: *.stenaline.com 24.09.03, 16:48 Odpowiedz Link Zgłoś
pit_b Malo cenzuralna, wszak klasyka 23.09.03, 22:17 Ze starych: Barwa na kurierze Klaskanie w mroku Tramwaj na zakrecie Cicha lipa (kto by pomyslal..) Domki w Slupsku Osobisty wklad: Czes'kowe pisanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Re: Inny lepszy konkurs: gra półsłówek IP: *.dc.dc.cox.net 24.09.03, 05:45 zastanawia mnie, dlaczego wiekszosc tych gierek polslowkowych dotyczy anatomii lub funkcji dolnych czesci ciala czy ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Inny lepszy konkurs: gra półsłówek 24.09.03, 06:56 Gość portalu: Em napisał(a): > zastanawia mnie, dlaczego wiekszosc tych gierek polslowkowych dotyczy anatomii > lub funkcji dolnych czesci ciala czy ktos wie? autentyk pewien Pan miał na nazwisko Kotas i pewna Pani miała do niego sprawę urzędową. i tak wytrwale zapamiętywała to nazwisko by się nie pomylić, że kiedy już do tego Pana dotarła zwróciła się do niego słowami "Panie Hoj" i chyba lubimy takie skojarzenia, bo niektóre są naprawdę zabawne i nawet pouczające choć na pewno pouczające i zabawne na poziomie pewnego rodzaju prymitywizmu, ale to pozwala nam czasami samemu spuścić za wysoko noszony nos do góry d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN_WAŁEK Re: Inny lepszy konkurs: gra półsłówek IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 09:30 A ja znam: CHUJ W BUCIE Odpowiedz Link Zgłoś
rektorat_wp_cs137 Dyskwalifikacja w zawieszeniu. 24.09.03, 10:24 > CHUJ W BUCIE Dzien Dobry, Prosze Pana, dowcip niewytlumaczony jest NIESMIESZNY. Nastepnym razem prosimy uwazniej sledzic ZYCZLIWE WSKAZOWKI Pana Docenta. Ma Pan ostatnia szanse (telefon do Docenta?) Czeslawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN_WAŁEK Re: Dyskwalifikacja w zawieszeniu. IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 11:31 AAAAAA! teraz zrozumiałem konwencję zabawy. Istny WAŁEK ze mnie. Jak to dobrze, że ktoś czuwa i udziela fachowych wskazówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Ja prosze o skierowanie na badanie ! IP: *.netspeed.com.au 24.09.03, 15:30 Po tych kilku postach mam nadzieje, za przynajmniej zostane skierowany na obserwacje. "Pasaz maly" Pozdrowienia, A Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 skierowanie na badanie ! Prosze bardzo 24.09.03, 15:35 Gość portalu: A napisał(a): > "Pasaz maly" Kieruje na komisje lekarska kandydatow do ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: skierowanie na badanie ! Prosze bardzo IP: *.netspeed.com.au 24.09.03, 16:02 Tego sie spodziewalem! To po jakiejs twojej starej znajomosci w tym ZOMO ? Dziekuje. A Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_kasia Ja to tez znam :0) 24.09.03, 16:16 "Pasaz maly w cichej lipie". A teraz tlumacze - pasaz maly to oczywiscie po przestawieniu literek pierwszch "masaz" oraz "paly". Natomiast druga czesc (po ominieciu literki "w" ale takie drobiazgi w tej zabawie sa dozwolone, sam Pan Docent o tym juz pisal, gdy swoje dowcipy tlumaczyl), to "lichej" oraz "cipie". To jest bardzo smieszne, prawda? :0) Kasia p.s. Panie Rysiu, ja do Pana napisalam piosenke, tylko jeszcze bez melodii, a w poprzednim poscie sobie zazartowalam, bo napisalam, ze melodie spiewal "chor wujow" a to po zamianie pierwszych literek bedzie brzmialo jak cos okrutnie juz brzydkiego o chujach i sie wstydze nawet napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 jaznie profesora chyzej rujologii 25.09.03, 07:59 studentka_kasia napisała: > p.s. Panie Rysiu, ja do Pana napisalam piosenke Lekkostudencka Kasiu. Ja nie jestem terapeuta i nie rozpoznaje kolejnych jazni profesora chyzej rujologii. Totez aby nie poglebiac jego stanu powstrzymuje sie od dyskutowania z jego pacynkami i domniemanymi klonami. A Pani juz zalecalem przygotowanie sie do ustnego u profesora. Poza mieleniem ozorem przydaje sie cwiczenie wymowy wyrazu konfitura. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 errata 25.09.03, 08:01 Profesor oczywiscie zajmuje sie rojami a nie rujami. Jezeli to jakakolwiek roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Kazdy powinien moc sie samorealizowac 25.09.03, 07:53 Gość portalu: A napisał(a): > To po jakiejs twojej starej znajomosci w tym ZOMO ? Zgodnie z Twoimi zamilowaniami. Kazdy powinien moc sie samorealizowac w swym powolaniu. Masaz palami byl ich ulubionym zajeciem. Swego czasu wiekszosc spoleczenstwa w wiekszych miastach miala takie znjomosci i ich slady na plecach. Ty nie miale(a)s? Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0rn0 O maszynistce Czesi jeszcze: 25.09.03, 01:41 Ta glizda strasznie pedzi Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 gra półsłówek 25.09.03, 01:47 chyży rój w cichej lipie lubię to co nazywa się "gra półsłowek" albo "sra półgłówek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emily PYTANIE NAIWNE IP: *.dc.dc.cox.net 25.09.03, 02:35 Wybaczcie mili, ja tu nowa wsrod tych igrzysk ucho, oko i szare komorki bawiacych. czy mozecie mi powiedziec dlaczegoscie sie tak zrodze uwzieli na pana ceesia? Wydaje sie calkiem mily i nieglupi (co nie zdarza sie czesto w meskim rodzie). co on nabroil, ze tak dworujecie sobie z niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: PYTANIE NAIWNE IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 25.09.03, 04:42 Pradziadek przy saniach Prababka nie syta Chyzy roj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta antologia IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 25.09.03, 04:44 jfiok.org/qwasy/polslowa.txt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emily Re: PYTANIE NAIWNE IP: *.dc.dc.cox.net 25.09.03, 04:49 Honey, nie odpowiedziales na moje pytanie o pana ceesia. Zapytalam, dlaczego na niego taka forumowa nagonka. A poezja calkiem, calkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: PYTANIE NAIWNE IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 25.09.03, 05:05 Nagonka na cesia jest dlatego,ze reprezentuje on pewien poziom intelekualny. Pisze pewien, bowiem nkt przy zdrowych zmyslach nie dyskutuje tutaj powaznie z ta gromada (w wiekszosci) moronow. Najlepiej pisac te samo glupoty, upiekszac "lacina" i to jest przecietny poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: PYTANIE NAIWNE 25.09.03, 07:44 Gość portalu: poeta napisał(a): > Nagonka na cesia jest dlatego,ze reprezentuje on pewien poziom intelekualny. Pi > sze pewien, > bowiem nkt przy zdrowych zmyslach nie dyskutuje tutaj powaznie z ta gromada (w > wiekszosci) > moronow. Najlepiej pisac te samo glupoty, upiekszac "lacina" i to jest przeciet > ny poziom. Emily nagonka na ceesa rozpoczęla się dość krótko po tym jak cees wszedł na FA, ale tak naprawdę wtedy, gdy "nadepnął na odcisk" pewnej reprezentacj z pewnego "ukrytego" forum. tym "odciskiem" było bezczelne opowiedzenie się ceesa po stronie (jak to ująć?), no tej stronie co to niby wszędzie się wpychają nieproszeni i potem jak już trochę ugruntują swoją pozycję to przejmują forsę i władzę, a taka postawa zagraża macierzy (macierz ta od ojczysty macierzystej) a potem to już nagonka poszła całym frontem. i trwa, i trwa, i trwa.... aż niedługo nikt już nie będzie pamiętał o co poszło d_ Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 otwartym tekstem 25.09.03, 08:06 d_nutka napisała: > bezczelne opowiedzenie się ceesa > po stronie (jak to ująć?), no tej stronie co to niby wszędzie się wpychają > nieproszeni Znaczy sie Cs137 popiera teze, ze Polacy wyssali antysemityzm z mlekiem matki i panicznie zwalcza wszelkie proby odpowiedzenia dlaczego. Ciekawe czy zauwazysz czyim poparciem cieszy sie Cs137. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 na jakto czyim...? IP: 61.149.95.* 25.09.03, 08:14 > czyim poparciem cieszy sie Cs137. scanerstein snajperstein czyli "forumowej gory" jak to zostalo przez czeska zdefiniowane tylko szkoda mi danki bo stuka do tych drzwi a olimp wysoko... nostromo p.s. zastanawiam sie czy telewizornia i prawdziwy eros sa "gora" czy jeszcze nie... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Telewizornia tak, eros nie 25.09.03, 08:53 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > p.s. zastanawiam sie czy telewizornia i prawdziwy eros sa "gora" Telewizornia tak, eros nie. Tak mowi Pismo. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: na jakto czyim...? 25.09.03, 10:04 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > tylko szkoda mi danki > bo stuka do tych drzwi > a olimp wysoko... kolejne pudło nie lubię gór najlepszy relaks to szum morza i cisza co najwyżej parę słów i wszystko jasne kocham ciszę i tych co też ciszę kochają a na olimpie jazgod bogów d_ Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: na jakto czyim...? powinno być "jazgot bogów" 25.09.03, 10:45 d_nutka napisała: > Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > > > tylko szkoda mi danki > > bo stuka do tych drzwi > > a olimp wysoko... > > kolejne pudło > nie lubię gór > najlepszy relaks to szum morza i cisza > co najwyżej parę słów > i wszystko jasne > kocham ciszę i tych co też ciszę kochają > a na olimpie jazgod bogów > > d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankier Szacha Re: na jakto czyim...? powinno być "jazgot bogów IP: *.stenaline.com 26.09.03, 01:17 d-nutka, to nie wazne. Jazgod czy jazgot. mam pytanie: czy u ciebie w rodzinie wszystkie kobiety maja całe mycki? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: na jakto czyim...? powinno być "jazgot bogów 26.09.03, 07:22 Gość portalu: Bankier Szacha napisał(a): > d-nutka, to nie wazne. Jazgod czy jazgot. > mam pytanie: > czy u ciebie w rodzinie wszystkie kobiety maja całe mycki? nie wiem co to znaczy "całe mycki" najsampierw przeczytałam "całe cycki" ale po zastanowieniu odpowiadam: w rodzinie mojej jednej z sióstr(tej najstarszej i "sprawicielce" emigracji noszą chyba jakieś mycki-czy całe ? nie wiem ja widziałam kapelusze na głowie pozostała rodzina (ta mi najbliższa) bez mycek chodzi ale jestem szczera!!! d_ Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Czy to byla samokrytyka? 26.09.03, 08:50 d_nutka napisała: > ale jestem szczera!!! W tym watku? Czy to byla samokrytyka? Tu wstaw sobie tytul watku. I dokonaj transformacji. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: otwartym tekstem 25.09.03, 08:57 rycho7 napisał: > d_nutka napisała: > > > bezczelne opowiedzenie się ceesa > > po stronie (jak to ująć?), no tej stronie co to niby wszędzie się wpychają > > > nieproszeni > > Znaczy sie Cs137 popiera teze, ze Polacy wyssali antysemityzm z mlekiem matki i > > panicznie zwalcza wszelkie proby odpowiedzenia dlaczego. Ciekawe czy zauwazysz > czyim poparciem cieszy sie Cs137. dla mnie czym innym jest sympatia a czym innym popieranie poglądów tych osób, do których sympatię czuję ceesa darzę uczuciem sympatii co jednocześnie nie oznacza, że popieram każdy jego pogląd, a ten 'o wyssaniu antysemityzmu z mlekiem matki" to nawet nie wiem czy takowy posiada-to po pierwsze po drugie z relacji telewizyjnych mogę wnosić, że antysemityzm z mlekiem matki wysysają dzieci 'palestyńczyków' a kiedy ty stałeś się "nielubiący żydów i danutki" nie wiem nie wiem też dlaczego nie lubiąc danytki stałeś się jednocześnie wojującym antysemitą i przeciwnikiem państwa Izrael d_ Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 jednocześnie wojującym 25.09.03, 11:19 d_nutka napisała: > rycho7 napisał: > > dla mnie czym innym jest sympatia a czym innym popieranie poglądów tych osób, > do których sympatię czuję Dobrze skrywasz ta roznice. > to nawet nie wiem > czy takowy posiada-to po pierwsze Normalne, musialabys przeczytac czego dotyczy dyskusja. Ale tego nie praktykujesz. > a kiedy ty stałeś się "nielubiący żydów i danutki" nie wiem Po paru mianowaniach mnie przez D_nutke i innych objawionych. > nie wiem też dlaczego nie lubiąc danytki stałeś się jednocześnie wojującym > antysemitą i przeciwnikiem państwa Izrael Tez nie wiem dlaczego. Mianujacy mnie zazwyczaj unikali uzasadnien. Tak im bylo wygodniej. Tacy tak juz maja. Nie watpie, ze Ty tez nie uzasadnisz swego powyzszego zdania. Ot tak Ci sie napisalo. No i juz. Ja niewatpliwie swoja walke (jako wojujący) prowadze na cichym froncie. Unikam jak sie da takich tematow. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: jednocześnie wojującym 25.09.03, 11:25 wiesz co Rycho! zauważyłam(jakoś dopiero dziś0, że od pewnego czasu rozmawiam na forum tylko z tobą a ponieważ nasze rozmowy i tak nic dobrego żadnemu z nas nie przynoszą oprócz "wojowania" słowem, więc stwierdziłam-dajmy sobie spokój jeśli ty jesteś obecnie w lepszej sytuacji na forum niż ja-to życzę ci powodzenia d_nutka bezbronna Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: jednocześnie wojującym 25.09.03, 11:42 d_nutka napisała: > a ponieważ nasze rozmowy i tak nic dobrego żadnemu z nas nie przynoszą > oprócz "wojowania" słowem, więc stwierdziłam-dajmy sobie spokój Juz to przerabialismy. Obiecanki cacanki. Ja akurat nie odczuwam tego tak aby byl jakis okres nadmiernego zaostrzenia miedzy nami. Ja Cie punktuje tam gdzie sie z Toba nie zgadzam. To znaczy mam juz sie z Toba zgadzac a Ty bedziesz sobie popierala przykladowo Cs137 i cieszyla, ze on nazywa mnie Chyzym Rojem zamiast odpowiadac merytorycznie na zupelnie proste pytanie. Ty moralistka forumowa w takim szeregu. > d_nutka bezbronna jak modliszka. wojujacy antysemita (wedlug swoich) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni od tego wlasnie mamy Ciebie 25.09.03, 17:22 d_nutka napisała: > aż niedługo nikt już nie będzie pamiętał o co poszło > d_ Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: od tego wlasnie mamy Ciebie 26.09.03, 07:17 nurni napisał: > d_nutka napisała: > > > aż niedługo nikt już nie będzie pamiętał o co poszło > > d_ nurni ale ja potrafię też "wybiegać" w przyszłość, a nie tylko tkwić w "pamięci". pamięć jest potrzebna, by nie robić błędów teraz aby przyszłość była lepsza (choćby i dla innych) krótko, ale chyba dość jasno się wyraziłam d_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 taaaak... IP: 61.149.95.* 25.09.03, 08:09 > Nagonka na cesia jest dlatego,ze reprezentuje on pewien poziom intelekualny. LOL mialy byc dowcipy "gry polslowek" a tu czesiek wali po prostu kawalami jak z rekawa... dobrze sie czujesz dresiek gadajac do siebie? przynajmniej poziom zachowujesz staly... nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Czy to forum to SODIUM DO PRANIA? IP: *.stenaline.com 25.09.03, 08:40 Gość portalu: poeta napisał(a): Nagonka na cesia jest dlatego,ze reprezentuje on pewien poziom intelekualny. Pisze pewien, bowiem nkt przy zdrowych zmyslach nie dyskutuje tutaj powaznie z ta gromada (w wiekszosci) moronow. Najlepiej pisac te samo glupoty, upiekszac "lacina" i to jest przecietny poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Masz racje Poeto, tylko... IP: *.proxy.aol.com 25.09.03, 10:26 ...wyobraz sobie zalozylem watek o symbolach dobra milosci i piekna (Watek traktujacy o "niedobrej" wodzie w Poznanskiem), no i pojawil mi sie ten ponadprzecietny poziom, jak sadze. W niniejszym watku jakos ich nie widze, wiec najwyraznie nie gustuja w zgadywankach typu "kurzyl na urwisku" - pruderia znaczy. No i co? Taz nic tylko usiasc i plakac - taki ten ich poziom wysoki . K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 jestes tu nowa? IP: 61.149.95.* 25.09.03, 08:05 to nie jestes osamotniona, nowa jest tez kasia och... poeta jest nowa tez a czesiek nowy nie jest czesiek jest wyteranem nie wiem jak "forumowa gora" bo ja jestem z plebsu ale ja go nie lubie bo on jest bardzo madry taka zazdrosc pisze to za poeta bo bardzo lubie dowcipy nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta Re: jestes tu nowa? IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 29.09.03, 03:06 Dziekuje za odpowiedzi w moim imieniu, ale uwazam , ze taka jest prawda. Na szczescie wiekszosc wypowiedzi jest w swojej glupocie niewinna i nawet czasami zabawna,ale jest jeden wyjatek - Joziu Zawadzki. Poczatkowo te igraszki slowne z tym debilem byly zabawne, ale teraz grasuje on na calym forum pod roznymi rownie glupimi nickami i wiekszosci wypadkow " dyskutuje " sam z soba. Wydaje mi sie, ze jedenym sposobem na tego glupka jest zalkowite jego ignorowanie. Nawet blazni na dworach po jakims czasie sie znudzili. Pozdrawiam poeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajnus agentus Re: Inny lepszy konkurs: gra półsłówek IP: *.twi.com 25.09.03, 17:27 a ja mam taki "krasowe urwisko" albo silnik w promie...albo tenis w porcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Chłodek Rozsierdział się piewca. n/t IP: *.stenaline.com 25.09.03, 17:44 Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 ja to jestem polglowek od polslowek 26.09.03, 23:07 jak bym nie zamienial, to zawsze mi to samo wychodzi. Cos ta zabawa nie dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś