vicky17 27.06.08, 18:10 no szpicelki nareszcie wiadomo co wy tu robicie i kto wam za to placi. www.bibula.com/new/display.php?textid=02140 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasz0 Re: wolnosc slowa--monitorowana 27.06.08, 18:28 vicky17 napisała: > www.bibula.com/new/display.php?textid=02140 Doskonaly tekst. Une faktycznie maja problemy z percepcja i interpretacja. Zmarnowali ostatnie 19 lat przy tworzeniu pionow analitycznych. Na co ida pieniadze z podatkow? Przeciez analizy "treści rasistowskich, ksenofobicznych i antysemickich" sa potrzebne. Ale ten poziom jest zenujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: wolnosc slowa--monitorowana 27.06.08, 18:35 kasz0 napisała: > > Doskonaly tekst. Une faktycznie maja problemy z percepcja i > interpretacja. Zmarnowali ostatnie 19 lat przy tworzeniu pionow > analitycznych. Na co ida pieniadze z podatkow? > > Przeciez analizy "treści rasistowskich, ksenofobicznych i > antysemickich" sa potrzebne. Ale ten poziom jest zenujacy. slowem czekamy na ministertwo prawdy,bo juz nam nie pozwalaja kwestionowac historii,a teraz zamykaja ludziom usta jesli chodzi o mowienie na temat pewnych nacji i ras udzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 nadajemy na roznych falach 27.06.08, 19:46 vicky17 napisała: > slowem czekamy na ministertwo prawdy Ja nie mam watpliwosci, ze analitycy powinni generowac namiary/cele dla maleszkow. Ale powinni to robic profesjonalnie. Nie powinni sie dawac nabierac na jazgot kaszalotow33 "Gewalt, bija Zydow". Natomiast wskazane byloby aby przed faktem potrafili upolowac psychola, ktory pobil Szuldricha. Ministerstwo prawdy powinno sie zajmowac faktami przykladowo pobicia, nawet przed. Natomiast kneblowanie powinni zwalczac we wlasnych szeregach. Nieprofesionalizm polega na przykrecaniu sruby w gwizdku, w ktory idzie para. Za mocne przykrecenie sruby konczy sie wybuchem kotla z para. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: nadajemy na roznych falach 27.06.08, 20:10 kasz0 napisała: > vicky17 napisała: > > Ale powinni to robic profesjonalnie. Nie powinni sie > dawac nabierac na jazgot kaszalotow33 "Gewalt, bija Zydow". > Natomiast wskazane byloby aby przed faktem potrafili upolowac > psychola, ktory pobil Szuldricha. > > jakby byli normalni to kaszalota by wywalili do czyszczenia podlog,by schudl nieco a co do rebego,to chyba wolne zarty. od kiedy stracenie czapki jest powodem do wrzaskow i piskow na temat antysemityzmu Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nadajemy na roznych falach 27.06.08, 20:47 rochellino..... ty juz czyscisz podlogi, mnie czyszcza podlogi... na tym m.in. polega roznica miedzy toba a mna... ty to farsztejst? nie? nu, nie szkodzi.... duzo nie rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: nadajemy na roznych falach 27.06.08, 21:07 dana33 napisała: > rochellino..... ty juz czyscisz podlogi, mnie czyszcza podlogi... > na tym m.in. polega roznica miedzy toba a mna... ty to farsztejst? > nie? nu, nie szkodzi.... duzo nie rozumiesz... no wlasnie kotus,poniewaz ja czyszcze sama to mam je i czyste i linie nieskazitelna,a poniewaz tobie je czyszcza brudne araby to i obslapane je masz i tlustas jak kaszalot.poza tym mialas tu juz nie zagladac,jak zwykle na tobie mozna polegac jak na zydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nadajemy na roznych falach 27.06.08, 21:12 o nie zagladaniu mowy nie bylo, tylko o nie pisaniu.... slaby charakter mam, nie ma watpliwosci, ale ty mnie tak urzekasz, ze trudno mi odmowic sobie przyjemnosci dowalenia ci, gdzie sie podstawiasz... brudne araby? nu, nu..... a to sie nam tu pokazuje jedna taka, co nic tylko broni arabow, a jak przychodzi co do czego, to nagle okazuje sie to arabozerca i pisze o brudnych arabach.... i tak to powoli wychodzi prawda z naszej rochelliny nuworyszki, klamczuchy patologicznej i prymitywa intelektualnego..... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: nadajemy na roznych falach 27.06.08, 21:17 dana33 napisała: > o nie zagladaniu mowy nie bylo, tylko o nie pisaniu.... slaby > charakter mam, nie ma watpliwosci, ale ty mnie tak urzekasz, ze > trudno mi odmowic sobie przyjemnosci dowalenia ci, gdzie sie > podstawiasz... > wiem,wiem,sadze,ze chetnie bys zmienila orientacje seksualna,ale wtedy nie wiadomo kto kogo by koncowo dowalal. bardzo madre te twoje wpisy,a te dowalania na poziomie szczekania pudla..tez bardzo madre a jakie skuteczne..uj..jak ta twoja dieta. jak mowie tobie mozna wierzyc jak kazdemu zydowi..co powie to prawda tryska,nu i siezoscia stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nadajemy na roznych falach 27.06.08, 21:38 eee tam..... na zmiane orientacji seksualnej to juz za pozno... ta sie objawia juz we wczesnym dziecinstwie.... natomiast twoja hipokryzja co do arabow, ktorych tak bronisz od lat zawziecie, a tu nagle okazujesz sie zwykla arabozerczynia, ta objawila sie nam wlasnie tutaj... ze moje madre wpisy ci przeszkadzaja, to wiem juz od lat... ty mi nie przeszkadzasz rochellino nuworyszko... ty jak nudny owad, ktory przepedza sie machnieciem reki... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: nadajemy na roznych falach 27.06.08, 21:40 dana33 napisała: > eee tam..... na zmiane orientacji seksualnej to juz za pozno... no to odklej sie mame,bo pier..jak zwykle z nudow 3 po 3,a ja niezbyt ciekawa jestem jakim myslem czasami sie myjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nadajemy na roznych falach 27.06.08, 21:50 czy to twoje "to odklej sie mame" znaczy, ze ty z tych co "kochaja inaczej"???? wyszlas z szafy? a raczej z szafki? ja ci cos napisalam, czym sie myje, ze informujesz mnie tutaj, ze cie to nie interesuje? co ty tak bez ladu i skladu odpowiadasz? o twojej nienawisci do arabow ani slowa, a o jakims myciu, o ktorym nie bylo mowy nagle sie rozpisujesz... sprobuj chociaz raz odpowiedziec tachles na post, a jak nie umiesz, to get lost... Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: wolnosc slowa--monitorowana 27.06.08, 19:42 Jerzyku Orłelu, ponownie składam Ci hołd za Twoje wizje przyszłości. My żyjemy w góvnie, który tylko fikcją był w Twoich czasach... Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: wolnosc slowa--monitorowana 27.06.08, 20:42 Demokracja demokracją, ale ponieważ to nasi muszą zwyciężyc w wyborach więc cenzura musi byc. I służby- miecz na nieprawomyślnych też. Tak więc można będzie za lat parę miedzy bajki włożyc zdanie: dzięki Wałęsie możecie na forum pisac co chcecie... Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf88 Re: wolnosc slowa--monitorowana 27.06.08, 20:59 Na sluzby znajda sie sluzby. Problem jest aby polski wyborca mial wlasny mozg a nie pierdzial zydo-propaganda TVN i GW. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: wolnosc slowa--monitorowana 27.06.08, 21:06 v_2 napisał: > Demokracja demokracją, ale ponieważ to nasi muszą zwyciężyc w > wyborach więc cenzura musi byc. I służby- miecz na nieprawomyślnych > też. Tak więc można będzie za lat parę miedzy bajki włożyc zdanie: > dzięki Wałęsie możecie na forum pisac co chcecie... dzieki walesie to koszerna gawiedz pisze co chce,poza tym to tylko pozostaje zostac malpa i wyjechac do hiszpanii po rownouprawnienie. Odpowiedz Link Zgłoś