falafel11 24.07.08, 13:32 obraz swietego en.wikipedia.org/wki/Tadeusz_Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falafel11 Re: czesc falafalel 24.07.08, 13:47 mam lepsza piosenke......we lanu jesz falafel, falafel, falafel...prawie hymn izraelski...poszukaj ta piosenke w google..stara jak medinat Israel.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: czesc falafalel 24.07.08, 13:58 Lechol medinah kan ba'olam ma'achal le'umi hamukar lechulam, vekol yeled bagan yode'a ki ha'ochel macaroni hu italki. La'Ostrim beVienna schnitzel ta'im, vehatzarfatim ochlim tzfarde'im hasinim ochlim orez dak verazeh, vehakanibalim ochlim zeh et zeh. Velanu yesh falafel, falafel, falafel, le'aba matanah gam ima kan konah, lesavta haz'kenah nik'neh chatzi manah. Vegam hachotenet hayom tekabel falafel, falafel im harbeh harbeh harbeh pilpel. Pa'am k'sheba yehudi leyisrael nishek la'adamah uverach ha"gomel." Hayom, hu rak yored min hamatos uch'var koneh falafel veshoteh gazoz. Etzlenu ein melech, yesh rak nasi, aval bam'luchah kvar hesagnu si. Etzlenu kol yom kam melech chadash - echad "me'ushar" hasheni "meyo'ash." Ki lanu yesh falafel, falafel, falafel, ki kan moch'rim larov, meri'ach kol har'chov reichot shel sumsumin veshemen parafin. Vegam tzarevet efshar po lekabel mifalafel, falafel im harbeh harbeh harbeh pilpel. Falafel la'asot zeh lo pashut, falafel la'asot zot omanut, veyuchal lehav'chin kol ben teiman bein falafel shel chovev o shel aman. Hamatz'chik beyoter hu, allah el azim falafel asui beyadei ashkenazim! Bafalafel kazeh tamid tar'gish min ta'am muzar shel gefilte fish. Rak lanu yesh falafel, falafel, falafel, le'aba matanah gam ima kan konah, lesavta haz'kenah nik'neh chatzi manah. Ki zeh hama'achal hale'umi shel Yisrael - falafel, falafel im harbeh harbeh harbeh pilpel. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant bewakasza 24.07.08, 13:59 www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1173277 Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: bewakasza 24.07.08, 14:04 To byl nosach tejmani znajdz aszkenazi.. Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: czesc falafalel 24.07.08, 14:01 ata baki be orech haim israeli...kol ha kawod.. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Izrael sriedniwecznayw 21 wieku... 24.07.08, 13:44 obraz swietego au.youtube.com/watch?v=J3CD8LrqpCo Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Polska sriedniweczna w 21 wieku... 24.07.08, 13:45 ten to prawdziwy swiety, kuda Rydzykowi do niego) au.youtube.com/watch?v=3WDbmx3J0O0 Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: Polska sriedniweczna w 21 wieku... 24.07.08, 13:50 cyniol napisał: > ten to prawdziwy swiety, kuda Rydzykowi do niego) > au.youtube.com/watch?v=3WDbmx3J0O0 Tu masz racie,,, Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 To jest polemika - za hu*ja nie wiadomo o co chodz 24.07.08, 13:50 Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: To jest polemika - za hu*ja nie wiadomo o co 24.07.08, 13:54 tygrys6789 napisał: > Tak trzymac. Mysl tygrys i nie jajami...w europie koty modzejsze...rozpladzaja sie ..tygrysy na wymarciu zwlaszcz pod numerem 6789.. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Rydzyk powinien nauki pobierac 24.07.08, 13:53 u tego rabina swietego) au.youtube.com/watch?v=d5cCuZUjLU4 Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: Rydzyk powinien nauki pobierac 24.07.08, 13:57 cyniol napisał: > u tego rabina swietego) > > > au.youtube.com/watch?v=d5cCuZUjLU4 Nie wazne od kogo zawsze sa frajerzy..co placa...swieci to tylko szachidy muzulmanskie.. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Nie ilosc ale jakosc 24.07.08, 14:03 Prawda,ateistycznych szczurow i karaluchow i kotow duzo i mnoza sie jak glizdy w odbycie Michnika. A tygrys krolewski jest jeden i nikogo sie nie peka. Pozarlbym i Mocznika ale tygrys krolewski padliny nie jada. ha,ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: Nie ilosc ale jakosc 24.07.08, 14:11 Ile warta twoja skura? tygrys polski.. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Nie sprzedawaj skory na tygrysie... 24.07.08, 14:18 ...bo moj pies bedzie mial twoje posladki na sniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: Nie sprzedawaj skory na tygrysie... 24.07.08, 14:29 tygrys6789 napisał: > ...bo moj pies bedzie mial twoje posladki na sniadanie. Ja do pana z biznesem...za ile pan sprzedajesz razem ze skora?. tygrys polski..numer reastracyjny na forum swiat 6789...suszone jaja tygrysa warte wecej od zlota..pomysl ...skorke to wole w swoim salonie pod nogami Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 A kiedy ostatnio ci starozakonny nos rozplaszczono 24.07.08, 14:50 Bo ja slabych zydow nie bijam piescia. Lagodny czlowiek jestem i nie antysemit, ale katolik. Wiec wale tylko przyjaznie otwarta dlonia w ten dlugi semicki nos. I zawsze to samo. Chrzest lamanej semickiej kosci, krew z nosa i z ust. Pozniej musze isc do spowiedzi, zaluje za swoje grzechy i placze. Oszczedz mi tego zydku. Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: A kiedy ostatnio ci starozakonny nos rozplasz 24.07.08, 15:03 Oszczedze to sobie polski tygrysie...te strachy..ja jeszcze zyje i ci co zagrozili mojemu zyciu dawno gryza piach w pustyniach synajskich..tobie nie radze...spotkania . polski tygrysie Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: A kiedy ostatnio ci starozakonny nos rozplasz 24.07.08, 15:29 falafel11 napisała: > Oszczedze to sobie polski tygrysie...te strachy..ja jeszcze zyje > i ci co zagrozili mojemu zyciu dawno gryza piach w pustyniach > synajskich..tobie nie radze...spotkania . polski tygrysie lo matko kosher indiana dzones nam sie tu trafil.a ryby to ty sam obsprawiasz czy jencom dajesz by leb ucinali?. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 farfocel 24.07.08, 14:54 ty mnie powiedz bez bicia..jaki zyd ciebie polskiego naumial w tak rekordowym tempie i jaki zyd cie na katolicyzm przechrzcil? malo macie waszych ledwo zywych swietych szaronkow,ze musicie sie polska interesowac? aj waj polska nie wasz kraj.. Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re:Oh.....Vicky17 24.07.08, 15:08 od wszystkich durni antysymitow na tym forum wole twoje wybryki.. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re:Oh.....Vicky17 24.07.08, 15:19 falafel11 napisała: > od wszystkich durni antysymitow na tym forum wole twoje wybryki.. nu wiesz ja .antysemityzm i wybryki..obrazilam sie farfoclu..a jak sie obraze to odfruwam takim wielkim antysemitycznym bojoingiem..fruuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re:Oh.....Vicky17 24.07.08, 15:21 Mam nadzieje, ze paru muslim kiedys sie kiedys z toba zabierze tym samolotem, fruuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re:Oh.....Vicky17 24.07.08, 15:24 absztyfikant napisał: > Mam nadzieje, ze paru muslim kiedys sie kiedys z toba zabierze tym samolotem, > fruuuuu > mnie kostropaty wiajpie muslims nie przeszkadzaja i qute often fruwam z nimi.. czy dzisiaj pofrune z turbanami czy myckami tego nie wiem,ale ani jedni,ani drudzy mnie nie wadza byle nie mieli 15 wrzeszczacych bachorow. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant "quite" obłąkana17 24.07.08, 15:27 Who knows, moze Allaha spotkasz Milego lotu. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: "quite" obłąkana17 24.07.08, 15:31 absztyfikant napisał: > Who knows, moze Allaha spotkasz > > Milego lotu. > czekam na klatwe i sad,inaczej beda turbulencje z myckami..brrr Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re:Oh.....Vicky17,,,Usmialem sie do lez 24.07.08, 15:30 z twojej wypowedzi...czsami mam frajde czytac ciebie....koty chodujesz ?.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re:Oh.....Vicky17,,,Usmialem sie do lez 24.07.08, 15:33 falafel11 napisała: > z twojej wypowedzi...czsami mam frajde czytac ciebie....koty > chodujesz ?.... hoduje geranium,impatiens,szalwie,lawende,cymbidium,afrkanskie fiolki,budleje,tuje,kanadyjskie klony i trawe zoje.. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki nie jesteśmy tacy nowoczesni jak erec 24.07.08, 15:32 gdzie strzelają do zakutych w kajdanki Odpowiedz Link Zgłoś
falafel11 Re: Aaki co ty chodujesz....? 24.07.08, 15:37 aaki napisała: > gdzie strzelają do zakutych w kajdanki muzulmanska zmija? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki niech żyje postęp !!! 24.07.08, 15:36 failedmessiah.typepad.com/failed_messiahcom/2007/05/haredim_stone_m.html Odpowiedz Link Zgłoś