Dodaj do ulubionych

ale leca nawalanki

05.08.08, 02:05
no nie powiesz pozarski,ze ja je znowu prowokuje tym razem? chyba..ludzie jak
widze maja sporo czasu i marne zycie,ze tak wirtualnie po pyskach dzien w
dzien,morda w morde siebie wala..
nu coz wypada po tubce strzelic,nozki wyciagnac i delektowac sie pieknem chmureksmile

pl.youtube.com/watch?v=aBKcKQHZXks
i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/cumulus.jpg
Obserwuj wątek
    • pozarski Re: ale leca nawalanki 05.08.08, 07:35
      Nawalanka jest Rachelciu, jak czlowiek ma jakas,chocby i estetyczna,satysfakcje.
      A tu,co? Wolna amerykanka,baby tarzaja sie w blocie,faceci wala kijami
      baseballowymi.Zbiera sie raczej na wymioty. Chmurka ladna,relaksujaca,a nawet
      wrecz seksi.wink)
      • vicky17 Re: ale leca nawalanki 05.08.08, 14:49
        pozarski napisał:

> Nawalanka jest Rachelciu, jak czlowiek ma jakas,chocby i estetyczna,satysfakcje
        > .
        > A tu,co? Wolna amerykanka,baby tarzaja sie w blocie,faceci wala kijami
        > baseballowymi.Zbiera sie raczej na wymioty. Chmurka ladna,relaksujaca,a nawet
        > wrecz seksi.wink)

no juz nie mow,ze nawalanek nie bylo za czasow twej mlodosci forumowej,tyle,ze
        teraz malo sie walisz wiec myslisz,ze kazdy wlasnie tarza sie tak samo..nawet
        jak nie ma zupelnie kondycji.
        chmurka seksi..hm..ja tam wole seksi sloneczniki,a te wlasnie zaczynaja szalec w
        polnocnych stanachsmile

i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/slonecznik.jpg
        • pozarski Re: ale leca nawalanki 05.08.08, 15:08
          O,faktycznie Rachelciu,seksi very seksi ten slonecznik. Ja wiem i pamietam,ze
          sie nawalali,sam bralem udzial,ale to jednak nie bylo az tak zle. Przede
          wszystkim,Rachelciu,ta monotonia monotematycznosci. Wtedy TO byl jeden z
          tematow. Teraz w zasadzie nie ma innych.
          • vicky17 Re: ale leca nawalanki 05.08.08, 15:16
            pozarski napisał:

> O,faktycznie Rachelciu,seksi very seksi ten slonecznik. Ja wiem i pamietam,ze
            > sie nawalali,sam bralem udzial,ale to jednak nie bylo az tak zle. Przede
            > wszystkim,Rachelciu,ta monotonia monotematycznosci. Wtedy TO byl jeden z
            > tematow. Teraz w zasadzie nie ma innych.

wszystko co bylo zawsze mieni sie pieknym..a teraz jak leci to samo w innym
            wydaniu to innych razi. czytajac te wasze lomotania pare lat temu wydawaly mnie
            sie one rownie glupie..tym razem jest nieco inna wersja z dlugoletnia nadwaga i
            dozgonnym obledem z niedopieszczeniem ala ten 48 cm..jak balon dobrze nadmuchasz
            hmm.cieklym azotem chybasmile
            • pozarski Re: ale leca nawalanki 05.08.08, 15:18
              No widzisz,widzisz! Jak chcesz jestes dowcipna i niewulgarna. Tak trzymac,
              Rachelciu. Na pohybel smutasom.wink
              • vicky17 Re: ale leca nawalanki 05.08.08, 15:20
                pozarski napisał:

> No widzisz,widzisz! Jak chcesz jestes dowcipna i niewulgarna. Tak trzymac,
                > Rachelciu. Na pohybel smutasom.wink

z 48 centymetrowym cieniasemsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka