tulila 10.08.08, 16:42 wszystkie wątki Perły ? Podobno Perła pojechał na wakacje ze swoją prawowitą, której nigdy nie zdrradził, Caryca mogła dostac amoku)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Popatrz, 10.08.08, 16:50 a ja myślałam,że to Twoja sprawka tulila napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
tulila A mi do głowy nie przyszło 10.08.08, 16:51 off_nick napisała: > a ja myślałam,że to Twoja sprawka > że może być Twoja..Wiesz dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
tulila co nie przeszkadza ci 10.08.08, 16:55 off_nick napisała: pod falszywymi nickami zakładać o mnie wątki. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
tulila Re: A mi do głowy nie przyszło 10.08.08, 16:54 Bo bardzo mozolnie kojarzysz. Ja już ci się napodlizywałam od wczoraj. wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Fakt, 10.08.08, 17:01 dzisiaj bardzo mozolnie kojarzę i nie zanosi się,że będzie lepiej. Nie musisz się podlizywać. Od bardzo dawna dysponuję tylko jednym nickiem tulila napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
tulila kłamczucha 10.08.08, 17:02 off_nick napisała: > ale wystarczy spojrzeć w oczy jednemu z jej psów żeby uwierzyć jej na słowo. Na mnie to nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
tulila Jeszcze próbujesz zaprzeczać 10.08.08, 17:10 chociaż obydwie wiemy że nie pierwszy raz to robisz i nie pierwszy raz cię nakryłam. Wiesz kto korzysta na twoich prowokacjach> Vikulec i jej ziomkostwo. Masz szczęście że szefowa jest dla ciebie tak wyrozumiała. Odpowiedz Link Zgłoś
tulila Re: Obywam 10.08.08, 17:27 off_nick napisała: > się prawdą i Dana o tym wie > >No to pięknie.,.następnym razem jak bedziesz zakładac o mnie wątki będę pytać Danę dlaczego tak robisz. Ona przynajmniej jest szczera. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Przy 10.08.08, 17:35 okazji pytaj czy to ja zakładam te wątki o Tobie. tulila napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: \Nie musze pytać nt 10.08.08, 21:51 tulila...... ty wez pare minut z twojego czasu i sprawdz w wyszukiwarce posty offnickowej.... sprawdz je pod katem jezyka, jakosci, ilosci i stylu pisania.... juz z tego powinnac wiedziec dokladnie, jakiej klasy to czlowiek.... ona nigdy nie zalozy watku o nikim.... jak cos ma do kogos, to odpowiednio mu odpowie, ale offnickowa to nie perla, ktory potrafi dzien w dzien zakladac watkim o kims, kto mu za skore zalazl... nie mam pojecia, o jakim watku o tobie wogole mowisz.... daj moze link? a co do watkow perly..... nu, nie wiem kto sie kryje pod tym nickiem, ale to musi byc jakis szurniety.... pewnie zerowiec.... nudzi mu sie, jak nie ma pyskowek, a to jego naturalne otoczenie... co by nie bylo, to mozesz byc pewna, ze jak nastapisz offnickowej na odcisk, to ci napisze to bezposrednio, bez ukrywania sie pod jakims nickiem, bez otwierania watkow o tobie. wiesz..... ona nie tam, gdzie perla & co.... ))) pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
tulila off nickowa już zakładała wątki o mnie 10.08.08, 21:55 dana33 napisała: >niech napisze wprost, że to nie ona- nie będę drążyć. Ale jestem pewna na 99% że to ona. Co mi wcale nie przeszkadza, tylko niech się przyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: off nickowa już zakładała wątki o mnie 10.08.08, 21:59 alez tulilo...... do czego ma sie przyznac, jesli to nie ona?????? nie pisz jak perla.... ))) on tez do mnie ciagle, zebym sie przyznala..... tylko nigdy nie wiedzialam do czego.... on by chcial, zebym sie przyznala, ze nie jestem zydowka.... nu, jak moge sie do tego przyznac? przeciez jestem... )))) zakladala o tobie watki? naprawde? nigdy nie zauwazylam..... daj jakis link, to sprawdze... Odpowiedz Link Zgłoś
tulila Re: off nickowa już zakładała wątki o mnie 10.08.08, 22:02 dana33 napisała: > > zakladala o tobie watki? naprawde? nigdy nie zauwazylam..... daj > jakis link, to sprawdze... Ja nie jestem fetyszystką od zbierania linków. Ale jestem pewna że chętnie sama się przyzna...już sie wcześniej przyznawała, więc nie powinna miec z tym problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Nie przyzna się 10.08.08, 22:08 bo nic takiego nie miało miejsca... tulila napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
tulila Re: Nie przyzna się 10.08.08, 22:11 off_nick napisała: > bo nic takiego nie miało miejsca... > Musiałabym zmarnowac co najmniej godzinę, zeby znaleźć linki żeby ci udowodnić, że kłamiesz. Aż tak zdesperowana nie jestem Mam tylko prośbę..odczep się ode mnie, a ja też ci nie będę wchodziła na odcisk Niestety to zawsze ty zaczynasz. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Słusznie, 10.08.08, 22:25 po co marnować czas na szukanie linków,które nie istnieją. tulila napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
tulila Re: Słusznie, 10.08.08, 22:26 off_nick napisała: > po co marnować czas na szukanie linków,które nie istnieją. > Może im bym się uśmiała gdyby mi nie było do śmiechu. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Słusznie, 10.08.08, 22:45 tulila...... znasz mnie.... jak mnie sie o cos oskarza, i ja wiem, ze cos takiego nie mialo miejsca, to zawsze prosze o link.... moze mi sie zdarzyc, ze cos zapomnialam, nie? nigdy nie dostaje tych linkow. jesli ja kogos oskarzam, to mam na to dowod, link, cusik... jak nie mam, to siedze cicho... )) nie wolno oskarzac nikogo o cos, czego nie mozna udawadniac. tak to juz na calym swiecie: jak dlugo nie udowodni sie winy, tak dlugo czlowiek jest niewinny. nie masz linku, nie chce ci sie szukac? git.... masz prawo nie szukac.... ale nie masz prawa oskarzac bez dowodow. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Słusznie, 11.08.08, 14:54 Hajdamackie rzućcie noże I oszczerstwa, i bluźnierstwa! By Carycy w grobie kości Nie skleiły się z radości, Trup nie parsknął w śmiech szyderstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
caromina Re: Czy to Caryca przywraca 10.08.08, 22:49 ) caryca jest zawsze, nie musi powracac. No wlasnie Tisha b'Av spedzilam w synagodze cudo Shaarei Tikva. Spolecznosc tu przemila. Zewszad pisalam posty, szukajcie a znajdziecie, z Odessy i Bachczyseraju nie moglam darowac sobie, aby z Lisboa nie napisac. Fado, jak wiecie, tu na porzadku dziennym we wszystkich knajpkach i na uliczkach, totez jestm w fantastycznym nastroju bom amatorka wielka tego rodzaju Muzyki. Widze, ze nudzicie sie jak tak zwane "lukrecje", bardzo wam wspolczuje, i zycze polepszenia. A teraz ide dalej... )) Jutro kolejny dzien podrozy, to fakt, ze zycie jest piekne ps. Perla wrocil z Fatimy, jego zona Miriam wyglada slicznie, ale to nie ta Miriam, tzlko tamta Miriam.)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Czy to Caryca przywraca 10.08.08, 23:16 ty tam w lisboa ze swoim mezem, caromino? pojechaliscie w dwie pary, ze sie tak wyraze????? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Czy to Caryca przywraca 11.08.08, 14:14 duzo gorzej...... nieudacznie, bardzo nawet nieudacznie, probuje zmienic niezbyt dobra opinie o sobie..... no i napuszona i zadufana w sobie jak zwykle..... lisboa... szukajcie a znajdziecie (ktos jest zainteresowany wogole?).... tisha b'av w synagodze... (jest okazja zalozyc szpilki i sie pokazac, nie?) nu, i na koncu tak lekko z gory: "Widze, ze nudzicie sie jak tak zwane "lukrecje", bardzo wam wspolczuje...." nu, ja nawet jak nie w lisboa, to nikak sie nie nudze.... nawet nie na minutke.... )) ale przykro patrzec na takie carominy.... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czy to Caryca przywraca 11.08.08, 14:39 Dokladnie A ja dzisiaj wypije olimpijskie piwo z limitowanej serii prosto z Hong Kongu Tez sie pochwale, a co Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 czy mozesz zdefiniowac pojecie wszedzie? 11.08.08, 16:39 caromina napisała: > Fado, jak wiecie, tu na porzadku dziennym we wszystkich knajpkach Nie zauwazylem. Moze chodzi Ci o woz Drzymaly kolo windy Eiffla? > Perla wrocil z Fatimy, jego zona Miriam wyglada slicznie Mamy przyjac, ze to nastepny cud? Odpowiedz Link Zgłoś
kasz0 napisz cos o sobie Tulila 11.08.08, 16:34 tulila napisała: > wszystkie wątki Chcialem ocenic jakis niezydowski watek zalozony przez Ciebie. Niestety ten miedzy wierszami jest antysemicki a przynajmniej antyAgorowy. Jeden pies. Ten ktory obraza szmoncesem psiarzy. Pochwalilas sie, ze prowadzisz (=cenzorujesz) jakies forum. Oczywiscie nie podalas linku. Podaj wiec laskawie linki: 1) NIEZYDOWSKI 2) foruma 3) yntelektualny, bo chiba tysz cus takowego pisalas. Odpowiedz Link Zgłoś