off_nick 16.08.08, 16:10 dzisiaj mija 31 rocznica śmierci Króla: nz.youtube.com/watch?v=B3XdXEJEI4E Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyniol Re: King Elvis 16.08.08, 16:29 Najpiekniejszy glos mial wlasnie Krol. A teraz posmiejcie sie troche z Elvisem pl.youtube.com/watch?v=anzKcrHC-6s Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: King Elvis 16.08.08, 16:34 Był film kiedyś taki - Elvis na małej estradzie siedzący na krześle w skórzanym ubranku i śpiewający właśnie Are you lonesome tonight, śmiejącą wersję,widziałeś to Cyniolu? cyniol napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Byl tylko rzeczywidcie muzyczny krol 16.08.08, 16:39 i inni mogli tylko pretendowac do roli vice-krolow, jak Sinatra. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Byl tylko rzeczywidcie muzyczny krol 16.08.08, 16:50 No nie,Ziutek,Elvis to Elvis,miał więcej spontaniczności chciaż mnie się bardziej podoba "My way" w wykonaniu Sinatry niż Elvisa tygrys6789 napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: King Elvis 16.08.08, 16:40 Nie widzialem, ale chyba nie ma tego nagrania Ten jego smiech jest tak zarazliwy, ze ilekroc slucham tej piosenki, to smieje sie glosno, raem z nim Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 sinatra 16.08.08, 16:47 nie mial wogole dobrego glosu,ale mial mafijne poplecznictwo i tym zablysnal na Broadway..the King mial fenomenalny glos i byl wlasnie samorodnym talentem,a nie protegowanym dziwnych grup. w mlodosci nie docenialam Elvisa bo wydawal mi sie jakis dziwnie cukierkowy i w zlym stylu,ale teraz doceniam jego oryginalnosc i wspanialy glos. R.I.P i szkoda ,ze umarl tak mlodo. pl.youtube.com/watch?v=sFEU_9lZrTk Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: sinatra 16.08.08, 16:57 W wersji studyjnej chyba lepsze nagranie: nz.youtube.com/watch?v=4HhAcvlCPb4 vicky17 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: sinatra 16.08.08, 19:33 sinatra mial doskonaly glos, piekne piosenki i byl jednym z niewielu, z bardzo niewielu, wlasciwie to znam tylko jego, piesniarzy, ktory spiewal wyraznie.... kazde slowo bylo zawsze, w kazdej piosence zrozumiale, od pierwszej litery do ostatniej.... i ani elvis, ktorego bardzo lubie, ani nikt nie umie zaspiewac my way tak, jak robil to sinatra.... www.youtube.com/watch?v=ofS8R9GENlU Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: King Elvis 16.08.08, 16:48 ja też ... www.youtube.com/watch?v=l2QNrOXxxko Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: King Elvis 16.08.08, 22:34 cyniol napisał: > Najpiekniejszy glos mial wlasnie Krol. A teraz posmiejcie sie troche z Elvisem: > ) > pl.youtube.com/watch?v=anzKcrHC-6s Ubiegłeś mnie. Chciałem wkleić ten sam kawalek. A szukałem go wiele miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś