Gość: ethanol IP: 151.112.27.* 15.01.02, 20:55 bo napisalem ze durango to glupi zyd. A czyz nie jest to prawda ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kunce Re: zablokowali mnie IP: *.chello.pl 15.01.02, 21:49 interweniowałeś? potrzebujesz wsparcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: zablokowali mnie IP: 151.112.27.* 16.01.02, 01:58 Tak kunce interweniowalem, ale pani Marta Sikora odpisala, ze bylo to niezgodne z regulaminem. Niby fakt, ale na przyklad taki jojo czy egon oni sa permanentnie niezgodni z regulaminen. Oni chyba nie napisali ani jednego postu zgodnego z regulaminem. Tak wiec widze we GW nie tylko informuje wybiorczo ale i banuje wybiorczo. ale mam dostep do kompa z innym IP wiec bede tu bywal, moze tylko rzadziej pozdrowka wsjem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: zablokowali mnie IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.02, 21:58 masz racje ethanol. Durango to naprawde wyjatkowo glupi Zyd. Ale tacy tez sie zdarzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: zablokowali mnie IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 07:34 Nikt nie powinien być wyrzucany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Popatrz... IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 09:13 Kto będzie następnym? Za jakie treści? Może Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Gazeto droga IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.02, 16:08 Gazeto droga, Durango jaki jest kazdy widzi i ethanol, nazywajac go tak jak go nazwal, dokonal aktu konstatacji, a nie obrazy. Oczywiscie ethanol niepotrzebnie napadl na Durango. Durango wnosi na forum powiew odswiezajacego nieskazenia mysla i dowodzi tezy, ze nie tylko strona, nazwijmy ja - niezydowska, bywa zacietrzewiona i, ze jak Durango chce, to kazdego niezydowskiego oszoloma zakasuje z dziecinna latwoscia. Ale moze by tak jednak nie banowac? z powazaniem borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Gazeto droga Wybacz obrazonmu # -owi IP: *.wroclaw.tpnet.pl 16.01.02, 16:17 Gość portalu: borsuk napisał(a): > Gazeto droga, > Durango wnosi na forum powiew odswiezajacego nieskazenia mysla i dowodzi tezy, > ze nie tylko strona, nazwijmy ja - niezydowska, bywa zacietrzewiona i, ze jak > Durango chce, to kazdego niezydowskiego oszoloma zakasuje z dziecinna latwoscia > Ale moze by tak jednak nie banowac? > > borsuk Nie czytam Cie od 1992 roku, ale dowiadujac sie - ile spraw poruszylas dla dobra wszystkich narodow zyjacych w Polsce - wybaczam Ci powolutku. Przeciez Adam Michnik wreczajac nagrode Nike Pijchlowi rzekl dumnie: "Sa narody ktore tworza Literature i literatura, ktora stworzyla narod." I wreczyl Pilchowi zamiast Grossowi pol basa Ethanolu. To chyba narod opilski (oplski czyli polski) moze czytac ############ E T H A N O L a ############ ?? !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist¸ __" bo_ napisałem_ że_ durango_ to_ głupi_ żyd"_ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 16:25 Gość portalu: ethanol napisał(a): > bo napisalem ze durango to glupi zyd. A czyz nie jest to prawda ??? Do redakcji, Proszę o wyjaśnienia: 1. Czy to prawda ? 2. Jeśli tak, to czemu nie blokujecie Egona, który lży wszystkich (!) Polaków. 3. Czy wiecie, że w tym wypadku akcent leży na: " ... durango to głupi.. " zaś "...żyd..." odnosi się do raczej tematyki jego głupich postów. Przydałoby mnam się poczucie, że na tym forum Polacy nie są dyskryminowani. pzdr Vist¸____________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Dobry Vist - SZLEM # -a "kapelusz" IP: *.wroclaw.tpnet.pl 16.01.02, 17:03 Ethanol, ktorego celne "jedrne" oceny, z "cicha pekl" mialy nieraz milion razy wiecej SENSU niz wielostronicowe owijania "bawelny" w "jedwab". Moze to MY walczacy z komuna ponad 50 lat - TAK TAK !!! mamy prawo do pisania prawdy o sobie i swych pragnieniach -w gazecie, wywalczonej zzeraniem trzewi i wlasnej zolci, o pocie i krwi nie wspominajac skrytobojczo czy zdradziecko zabitych, - Wyborczej ze znaczkiem niegdys dumnego pojecia S O L I D A R N O S C I - !!!! I co porobilo sie ze znaczkiem- odebrany. Sprzedany na aukcji u Kiszczaka zone Jaruzelskiego przez B. A M i Forum - wybiorczosc ??? czy polska ??? czy solidarna ??? O ETHANOLU wroc !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Dobry Vist - SZLEM # -a IP: *.chello.pl 16.01.02, 17:43 Gość portalu: # napisał(a): > > Ethanol, ktorego celne "jedrne" oceny, z "cicha pekl" > > mialy nieraz milion razy wiecej SENSU niz wielostronicowe > owijania "bawelny" w "jedwab". > > Moze to MY walczacy z komuna ponad 50 lat - > > TAK TAK !!! mamy prawo do pisania prawdy o sobie i swych pragnieniach > -w gazecie, wywalczonej zzeraniem trzewi i wlasnej zolci, > o pocie i krwi nie wspominajac skrytobojczo czy zdradziecko > zabitych, - Wyborczej ze znaczkiem niegdys dumnego pojecia > S O L I D A R N O S C I - !!!! > > I co porobilo sie ze znaczkiem- odebrany. > Sprzedany na aukcji u Kiszczaka zone Jaruzelskiego przez B. > > A M i Forum - wybiorczosc ??? czy polska ??? > czy solidarna ??? > O ETHANOLU wroc !!!! Spierdalaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Dobry Vist - SZLEM # -a IP: *.wroclaw.tpnet.pl 16.01.02, 17:50 Karolku dziecinko... Taki ubogi slowniczek... a taki wulgarny... To z czego Cie stworzono - nie z prochu tylko z .... O patrz tu jest duza glowka i jej uzywaj do pelzajacej erudycji... A ty ciagle mala i malą... Pozamieniales sobie dziecino caly narzady z ich funkcjami - wychowanie tez odebrales internetowe... Napisz cos sprobuje Ci pomoc jeszcze bardziej. Badz tego pewny. Niejeden sie przekonal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Dobry Vist - SZLEM # -a IP: *.chello.pl 16.01.02, 17:51 Gość portalu: # napisał(a): > > Karolku dziecinko... > Taki ubogi slowniczek... a taki wulgarny... > > To z czego Cie stworzono - nie z prochu tylko z .... > > O patrz tu jest duza glowka i jej uzywaj > do pelzajacej erudycji... > > A ty ciagle mala i malą... > Pozamieniales sobie dziecino caly narzady > z ich funkcjami - wychowanie > tez odebrales internetowe... > > Napisz cos sprobuje Ci pomoc jeszcze bardziej. Badz tego pewny. > Niejeden sie przekonal.... > Spierdalaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liman Re: zablokowali mnie IP: *.qdnet.pl 16.01.02, 18:24 Gość portalu: ethanol napisał(a): > bo napisalem ze durango to glupi zyd. A czyz nie jest to prawda ??? Ciekawostka, że posty prostujące durango cięte są regularnie. Mnie też wycięli kilka dni temu, choć byłem (w miarę) kuluralny. Wychodzi mi, że to własnie durango siedzi z nożyczkami przy serwerze GW, a wolnych chwilach sle dziwne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: zablokowali mnie IP: 151.112.27.* 16.01.02, 21:39 Dzieki za wsparcie przyjaciele )))!!!! Panie #, wspomnial Pan o zabraniu znaczka Solidarnosci GW. GW powastala dzieki pieniadzom Solidarnosci, a w glownej mierze pieniadzom przekazanym Solidarnosci przez polonie (glownie amerykanska) i gdyby P. Michnik mial choc szczypte honoru, to powinien oposcic wtedy wyborcza i zalozyc wlasny dziennik od nowa. No ale coz - widac niektorzy nie wiedza co to honor. Pozdrowka wsiem Ethanol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: zablokowali mnie IP: *.chello.pl 16.01.02, 22:41 Gość portalu: ethanol napisał(a): > Dzieki za wsparcie przyjaciele )))!!!! > Panie #, wspomnial Pan o zabraniu znaczka Solidarnosci GW. > GW powastala dzieki pieniadzom Solidarnosci, a w glownej mierze pieniadzom > przekazanym Solidarnosci przez polonie (glownie amerykanska) i gdyby P. Michnik > > mial choc szczypte honoru, to powinien oposcic wtedy wyborcza i zalozyc wlasny > dziennik od nowa. No ale coz - widac niektorzy nie wiedza co to honor. > > Pozdrowka wsiem > > Ethanol Spierdalaj methanol ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: zablokowali mnie IP: 151.112.27.* 17.01.02, 02:15 ech karolciu, znowu z wysilku intelektualnego (azeby napisac powyzszy post) zrobiles kupe w majty Odpowiedz Link Zgłoś