spitt 28.10.08, 19:39 I luv ya 2 ,... ==================================================================== forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=86528232 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro100 Re: :))) ,... 28.10.08, 19:48 spitt napisał: > > I luv ya 2 ,... > ==================================================================== > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=86528232 że zadam pytanie leninowskie - co cytować???? bo ynetnews łamie leguramin - który to punkt? .... zabrania sie cytowania eeeeeeeeee ten tego wewnątrzplemiennej konkurencji? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: :))) ,... 28.10.08, 19:52 nu, splitowski.... nie ja wyklikalam... bym cie zawiadomila... mialam wlasnie zamiar ci odpowiedziec i juz nie poszlo... wiec co do ilosci pokolen niemcow bijacych sie w piersi: nigdy, farsztejst? nigdy nie damy im przestac sie bic w piersi za to, co zrobili zydom, nigdy! i moze skoncz z tymi porownaniami, bo nie mozesz nic porownac. nic. Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: :))) ,... 28.10.08, 20:13 Who the hell cares co wy im dacie czy nie dacie - Wasza podpora US traci na znaczeniu Niemcy obrastaja w piorka i musza zwracac uwagi na tupiacego golodupca z innej planety - Get it ??? ,... Trend sie udziela , reszta to kwestia czasu ,... =================================================================== wiec co do ilosci pokolen niemcow bijacych sie w piersi: nigdy, farsztejst? nigdy nie damy im przestac sie bic w piersi za to, co zrobili zydom, nigdy! ,... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: :))) ,... 28.10.08, 20:21 tak, tak..... ja wiem, ze to twoje marzenia i ze zacierasz raczki... nu, na dzisiaj dosyc czasu ci udzielilam... Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: :))) ,... 28.10.08, 20:39 Ja zacieram raczki ze Niemcy obrastaja w piorka ??? Ciucius , moja najblizsza rodzina zyje na Pomorzu (Ziemiach Odzyskanych) ,... ==================================================================== tak, tak..... ja wiem, ze to twoje marzenia i ze zacierasz raczki... Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: :))) ,... 28.10.08, 20:19 dana33 napisała: > nu, splitowski.... nie ja wyklikalam... bym cie zawiadomila... > mialam wlasnie zamiar ci odpowiedziec i juz nie poszlo... > jeśli nie Ty no to kto? byłabyż admilicja łgała w żywe oczęta i cięgiem tu nożyczkowy siedzi? ale pewnie to ariadna z entą. Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: :))) ,... 29.10.08, 01:00 "Israeli Foreign Ministry fears ......" ------- oni tak zawsze zaczynaja "fears" .... nigdy sie tego nie pozbyja Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: :))) ,... 29.10.08, 18:34 tak tak, bambusie pustowaty...... nigdy sie tego nie pozbyja.... w jakim to jezyku???? bo po polsku powinno byc nigdy sie tego nie pozbeda..... mowisz, ze my sie nie pozbedziemy???? a tu zobacz, co sie dzieje.... Australia fears Asian arms race Australia fears over drought Australia fears Mindanao spillover Australia Fears Jet Flight Guilt Could Hit Tourism Australia fears violence at economic forum and Olympics Australia Fears Devastating Wildfires Will Expand Australia: Fears of job losses grow amid signs of slowing economy etc etc etc wy to chyba juz nic tam nie robicie, tylko boicie sie.... ale macie zycie do d...... Odpowiedz Link Zgłoś