Dodaj do ulubionych

65 % ZYDOW JEST TERRORYSTAMI

IP: 200.6.42.* 18.01.02, 04:15
Radio Israel , podalo dzisiaj wyniki ankiety na temat niszczenia palestynskich domow.
65% spoleczenstwa zydowskiego popiera akcje faszysty Sharona.

Tylko 20% otwarcie wyrazilo sie przeciwko.

Dlaczego niszcza ?
podobno dlatego , ze palestynscy partyzanci uzywaja ich do atakow przeciwko izraelskim najezdzca.

Warszawa , Sierpien 1944
Powstanie warszawskie, walka zbrojna przeciw okupantowi niemieckiemu podjeta w Warszawie
przez oddzialy AK w ramach planu Burza. 21 VII 1944 dowódca AK general T. Komorowski (Bór)
podjal decyzje o powstaniu zaakceptowana w kilka dni pózniej przez delegata Rzadu RP na Kraj J.S.
Jankowskiego (Sobola).

Straty powstancze ocenia sie na 18 tys. zabitych i zaginionych, 25 tys. rannych. Do niewoli dostalo sie
ok. 15 tys. zolnierzy i oficerów, w tym mianowany naczelnym wodzem general T. Komorowski (Bór).
Straty ludnosci cywilnej wyniosly ponad 180 tys. zabitych (glównie POMORDOWANYCH). Niemcy
stracili w walkach 10 tys. zabitych, 6 tys. zaginionych, 9 tys. rannych oraz ok. 300 pojazdów
opancerzonych.

Ok. 25% budynków na terenach objetych walkami uleglo zniszczeniu, a dalsze Niemcy
systematycznie burzyli po upadku powstania warszawskiego. Po kapitulacji powstania zolnierzy
umieszczono w obozach jenieckich, ludnosc cywilna w obozie przejsciowym w Pruszkowie, skad
rozsylano ja po terenie Generalnego Gubernatorstwa lub kierowano do obozów pracy w Niemczech.
wiem.onet.pl/wiem/0066c1.html

DLACZEGO NIEMCY ZNISZCZYLI WARSZAWE ?

Odpowiedz: 1.Bo polscy bandyci strzelali do niemieckich zolnierzy z dachow
2. Nauczka na przyszlosc - nie strzela sie do okupanta

************* WALKA PRZECIWKO OKUPANTOWI ***************************

Izrael zdechnie tak jak zdechly hitlerowskie Niemcy.
Sharon zdechnie tak jak zdechl Hitler.
Syjonizm zdechnie tak jak zdechl faszyzm.
Obserwuj wątek
    • _jacek71_ Re: 100% ARABOW JEST TERRORYSTAMI (J71) 18.01.02, 04:48
      Coz musze przyznac w chwili slabosci ze 100% arabow to krwawi
      terrorysci coz mam ich krew (po ojcu) ,nic na to nie poradze.
      Wiem ze swinstwa i klamstwa jakie wypisuje o zydach sa
      nieprawdziwe ale nie moge sie powstrzymac ,mam powazne problemy
      psych ,sorry.
      --------------------------
      Najlepiej IGNORUJCIE mnie i tak moze zwalcze moja chorobe (jej nie
      kontrolowane stale nawroty ).
    • Gość: jacek71 Poprawka IP: 200.6.42.* 18.01.02, 19:18
      Proporcja zydowskich terrorystow niestety jest wieksza niz podalem w orginalnym poscie.

Wedlug najwiekszej gazety w Izraelu , The Jerusalem Post , 90% izraelczykow
      popiera akcje niszczenia palestynskiej infrastruktury.

Sieg Heil , Herr Sharon
    • Gość: 100%+1% Ja sie przyznaje... IP: *.inter.net.il 18.01.02, 19:28
      Jestem terrorysta 101% - bo chce zyc, w moim kraju nie w diasporze...
      • Gość: jacek71 Re: Ja sie przyznaje... IP: 200.6.42.* 18.01.02, 19:41
        Gość portalu: 100%+1% napisał(a):

> Jestem terrorysta 101% - bo chce zyc, w moim kraju nie w diasporze...

Jesli chcesz zyc w swoim kraju , to dlaczego nie respektujecie miedzynarodowego prawa ???
        Twoj kraj nie ma prawa do aneksji east Jerusalem !!!!!!!!!! - ONZ REZOLUCJA
        Twoj kraj nie ma prawa do okupacji West Bank !!!!!!!!!! - ONZ REZOLUCJA
        Twoj kraj nie ma prawa do okupacji Gaza !!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Mosze Turcja>Cypr IP: *.inter.net.il 19.01.02, 18:53
          Gość portalu: jacek71 napisał(a):

> Gość portalu: 100%+1% napisał(a):
          >
          > > Jestem terrorysta 101% - bo chce zyc, w moim kraju nie w diasporze...
          >
          >
          > Jesli chcesz zyc w swoim kraju , to dlaczego nie respektujecie miedzynarodowego
          > prawa ???
          > Twoj kraj nie ma prawa do aneksji east Jerusalem !!!!!!!!!! - ONZ REZOLUCJA
          > Twoj kraj nie ma prawa do okupacji West Bank !!!!!!!!!! - ONZ REZOLUCJ
          > A
          > Twoj kraj nie ma prawa do okupacji Gaza !!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: jacek71 Re: Turcja>Cypr IP: 200.6.42.* 19.01.02, 19:09
            Gość portalu: Mosze napisał(a):

> A co piszesz, kiedy Turcja inazjowala w 1968 do Cypra, zabrala 1/3 wyspy
            > wysiedlila Grekow i trzyma przez caly czas... Tez jest rezolucja ONZ, nikt to n
            > ie
            > uznal i jest cicho na wyspie i swiecie i tez ty nic nie pamietasz...
            > Tylko jedno wiesz i piszesz. Pisalem juz kilka razy dlaczego Arafat strzela z
            > Bejt DZALA i BETLEJEM na Jerozolime. Gwalca i morduja chrzescijanskie kobiety w
            >
            > Beit Dzala...i swiat milczy i ty tez...

Z tym co napisales o Cyprze zgadzam sie z toba.

Ale przestepstwo jednego kraju nie daje zielonego swiatla Izraelowi do kradziezy ziemi palestynskiej.
            I ty wlasnie chcesz tak usprawiedliwic polityke kradziezy Izraela.

Piszesz , ze ludzie Arafata morduja i gwalca chrzescijanskie kobiety.
            Powiedz mi , od kiedy to zydzi tak interesuja sie losem chrzescijanskich kobiet ?

Wasze gazety pelne sa odrazy i niecheci do wszystkiego co chrzescijanskie.
            A tu nagle taka troska o kobiety spod znaku krzyza.

Plytkie argumenty masz Mosze , bardzo plytkie.

Good luck next time.
            • Gość: Mosze A gdzie chrzescijanska prasa... ?? IP: *.inter.net.il 19.01.02, 19:39

>
              > Z tym co napisales o Cyprze zgadzam sie z toba.
              >
              > Ale przestepstwo jednego kraju nie daje zielonego swiatla Izraelowi do kradziez
              > y ziemi palestynskiej.
              > I ty wlasnie chcesz tak usprawiedliwic polityke kradziezy Izraela.
              >
              > Piszesz , ze ludzie Arafata morduja i gwalca chrzescijanskie kobiety.
              > Powiedz mi , od kiedy to zydzi tak interesuja sie losem chrzescijanskich kobiet
              > ?
              >
              > Wasze gazety pelne sa odrazy i niecheci do wszystkiego co chrzescijanskie.
              > A tu nagle taka troska o kobiety spod znaku krzyza.
              >
              > Plytkie argumenty masz Mosze , bardzo plytkie.
              >
              > Good luck next time.

Ja niestety nie czytam chrzescijanska prase, poprostu nie ma tutaj. Moze podasz
              gdzie mozna czytac...

Wiem tylko ze kiedy mordowali arabowie Chrzescijanow w Libanie, to tylko Izrael
              pomagal im. (Wrog wroga-Twoj przyjaciel) Ojciec Swiety tez prosil o pomoc dla
              rodakow Chrzescijanskiej Wiary i tylko Izrael pomagal i bedzie pomagal....
              ... a ty bedziesz zawsze przeciw temu... otworz troche oczy i zobacz dookola,
              Swiat sie zmienil.
              W Zydowskiej religii nie pisze nic o zaglady innej religii. Judaizm nie jest
              misjonerska religia. Sproboj zapytac Rabina ze chcesz przejsc na Judaizm
              wiesz co on tobie powie: "A po co to potrzebujesz"...???
              Pozdrawiam,
              Mosze
              • Gość: jacek71 Re: A gdzie chrzescijanska prasa... ?? IP: 200.6.42.* 19.01.02, 20:17

> Ja niestety nie czytam chrzescijanska prase, poprostu nie ma tutaj. Moze podasz
                > gdzie mozna czytac...
                >
                > Wiem tylko ze kiedy mordowali arabowie Chrzescijanow w Libanie, to tylko Izrael
                >
                > pomagal im. (Wrog wroga-Twoj przyjaciel) Ojciec Swiety tez prosil o pomoc dla
                > rodakow Chrzescijanskiej Wiary i tylko Izrael pomagal i bedzie pomagal....
                > ... a ty bedziesz zawsze przeciw temu... otworz troche oczy i zobacz dookola,
                > Swiat sie zmienil.
                > W Zydowskiej religii nie pisze nic o zaglady innej religii. Judaizm nie jest
                > misjonerska religia. Sproboj zapytac Rabina ze chcesz przejsc na Judaizm
                > wiesz co on tobie powie: "A po co to potrzebujesz"...???
                > Pozdrawiam,
                > Mosze

Twoje wypowiedzi nigdy nie sa na temat.
                Ja pisze o okupacji Palestyny
                Twoj kontr-argument : araby gwalca chrzescijanskie kobiety

Ja pisze o aneksji Jerusalem.
                Twoj kontr-argument : judaizm nie jest misjonarska religia.

wiem , ze wiekszosc arabow nie wie co to demokracja , pluralizm i wolnosc slowa.
                Nie musicie nam o tym przypominac kilka razy dziennie.

Ale to nie moze byc uzyte jako argument do kradziezy arabskiej ziemi. A to wlasnie Izrael robi od 1967.
                Zaadresuj ta kwestie , a nie stosunki chrzescijansko-muzelmanskie.
                • Gość: Wan Re: A gdzie chrzescijanska prasa... ?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 00:01
                  >
                  > Twoje wypowiedzi nigdy nie sa na temat.
                  > Ja pisze o okupacji Palestyny
                  > Twoj kontr-argument : araby gwalca chrzescijanskie kobiety
                  >
                  > Ja pisze o aneksji Jerusalem.
                  > Twoj kontr-argument : judaizm nie jest misjonarska religia.
                  >
                  > wiem , ze wiekszosc arabow nie wie co to demokracja , pluralizm i wolnosc slowa
                  > .
                  > Nie musicie nam o tym przypominac kilka razy dziennie.
                  >
                  > Ale to nie moze byc uzyte jako argument do kradziezy arabskiej ziemi. A to wlas
                  > nie Izrael robi od 1967.
                  > Zaadresuj ta kwestie , a nie stosunki chrzescijansko-muzelmanskie.

Historia jest zbyt złożona, żeby ją osądzać jednoznacznie. Czy Polska przyjęłaby
                  3 mln Żydów, potomków tych, którzy się przez wieki przewinęli przez te ziemie,
                  potomków wymordowanych lub wypędzonych i wywłaszczonych ze wszystkiego? Czy
                  przyjęłaby, żeby dać im zadośćuczynienie, potomków Niemców, Ukraińców i innych,
                  których przesiedlono przy okazji ustanawiania granic powojennych? I nie mów mi,
                  że to wszystko było czynione nie polskimi rękami. Rzeczywiście była to wola
                  międzynarodowa (jak w Palestynie), ale wysiedlenia dokonali Polacy. A poza tym
                  Polska jest suwerenna i może teraz zrobić, co chce.
                  • Gość: jacek71 Re: A gdzie chrzescijanska prasa... ?? IP: 200.6.42.* 20.01.02, 00:41
                    Gość portalu: Wan napisał(a):

>
                    > Historia jest zbyt złożona, żeby ją osądzać jednoznacznie. Czy Polska przyjęłab
                    > y
                    > 3 mln Żydów, potomków tych, którzy się przez wieki przewinęli przez te ziemie,
                    > potomków wymordowanych lub wypędzonych i wywłaszczonych ze wszystkiego? Czy
                    > przyjęłaby, żeby dać im zadośćuczynienie, potomków Niemców, Ukraińców i innych,
                    >
                    > których przesiedlono przy okazji ustanawiania granic powojennych? I nie mów mi,
                    >
                    > że to wszystko było czynione nie polskimi rękami. Rzeczywiście była to wola
                    > międzynarodowa (jak w Palestynie), ale wysiedlenia dokonali Polacy. A poza tym
                    > Polska jest suwerenna i może teraz zrobić, co chce.

Historia kazdego kraju jest zlozona , przeplatana konfliktami i wasniami.
                    Jednak to co zrobil Izrael w stosunku do ziemi palestynskiej i jej mieszkancow nie moze byc
                    zaakceptowane przez miedzynarodowa komune. - I NIE JEST !!!!!

Jesli kazdy kraj na swiecie bedzie lekcewazyl miedzynarodowe prawo - tak jak robi to Izrael i USA -
                    bedzie to wiazalo sie z powstaniem anarchizmu na niespotykana skale.
                    Swiat cofnie sie kilkaset lat do tylu.

"Rzeczywiście była to wola
                    > międzynarodowa (jak w Palestynie), ale wysiedlenia dokonali Polacy. A poza tym
                    > Polska jest suwerenna i może teraz zrobić, co chce."

niestety ale tutaj nie wiem co chcesz powiedziec !
            • Gość: Mosze Moze cos napiszesz ! IP: *.inter.net.il 20.01.02, 06:17

> Gość portalu: Mosze napisał(a):
              >
              > > A co piszesz, kiedy Turcja inazjowala w 1968 do Cypra, zabrala 1/3 wyspy
              > > wysiedlila Grekow i trzyma przez caly czas... Tez jest rezolucja ONZ, nikt
              > to n
              > > ie
              > > uznal i jest cicho na wyspie i swiecie i tez ty nic nie pamietasz...
              > > Tylko jedno wiesz i piszesz. Pisalem juz kilka razy dlaczego Arafat strzel
              > a z
              > > Bejt DZALA i BETLEJEM na Jerozolime. Gwalca i morduja chrzescijanskie kobi
              > ety w
              > >
              > > Beit Dzala...i swiat milczy i ty tez...
              >
              >
              > Z tym co napisales o Cyprze zgadzam sie z toba.
              > Piszesz , ze ludzie Arafata morduja i gwalca chrzescijanskie kobiety.
              > Powiedz mi , od kiedy to zydzi tak interesuja sie losem chrzescijanskich kobiet
              >
              > Wasze gazety pelne sa odrazy i niecheci do wszystkiego co chrzescijanskie.
              > A tu nagle taka troska o kobiety spod znaku krzyza.
              >
              > Plytkie argumenty masz Mosze , bardzo plytkie.

Czy kiedy ty, lub inny co tak mysla i troskaja sie o pokrzywdzonych, napisza cos,
              O Turcji co bylo na Cyprze, lub jak wymordowali 1.5 milionow Armenczykow
              (Chrzescijanow) w czasie 1 Wojny Swiatowej.
              Mysle ze nie. Bo to nie wazne nikomu. Izrael i Zydzi to juz inna "kwestia"
              • tyu Re: Moze cos napiszesz ! Do Mosze 20.01.02, 10:34

> Gość portalu: jacek71 napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: Mosze napisał(a):
                > >
                > > > A co piszesz, kiedy Turcja inazjowala w 1968 do Cypra, zabrala 1/3 wyspy
                > > > wysiedlila Grekow i trzyma przez caly czas... Tez jest rezolucja ONZ, nikt
                > > > to nie uznal i jest cicho na wyspie i swiecie i tez ty nic nie pamietasz...
                > > > Tylko jedno wiesz i piszesz. Pisalem juz kilka razy dlaczego Arafat strzela
                > > > Bejt DZALA i BETLEJEM na Jerozolime. Gwalca i morduja chrzescijanskie
                > > > kobiety w Beit Dzala...i swiat milczy i ty tez...
                > >
                > >
                > > Z tym co napisales o Cyprze zgadzam sie z toba.
                > > Piszesz , ze ludzie Arafata morduja i gwalca chrzescijanskie kobiety.
                > > Powiedz mi , od kiedy to zydzi tak interesuja sie losem chrzescijanskich
                > > kobiet
                > > Wasze gazety pelne sa odrazy i niecheci do wszystkiego co chrzescijanskie.
                > > A tu nagle taka troska o kobiety spod znaku krzyza.
                > >
                > > Plytkie argumenty masz Mosze , bardzo plytkie.
                >
                > Czy kiedy ty, lub inny co tak mysla i troskaja sie o pokrzywdzonych, napisza
                > cos, o Turcji co bylo na Cyprze, lub jak wymordowali 1.5 milionow Armenczykow
                > (Chrzescijanow) w czasie 1 Wojny Swiatowej.
                > Mysle ze nie. Bo to nie wazne nikomu. Izrael i Zydzi to juz inna "kwestia"

Mosze!
                Zbrodnie jednego narodu (np. Turków mordujących Ormian, czy Greków) NIE MOGĄ BYĆ
                usprawiedliwieniem dla innych zbrodni. Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę. Czy
                pamiętasz nasze wcześniejsze dyskusje na ten temat? Teraz bardzo mocno odbija się
                metoda tworzenia Państwa Izrael, polegająca m.in. na brutalnym wyrzucaniu Arabów
                z ich ziem. TERAZ wychodzi na wierzch żal, gniew i nienawiść Arabów wobec tych,
                którzy wygnali ich ojców. Ta nienawiść TEŻ często prowadzi do zbrodni, ale
                agresorem pół wieku temu byli jednak Żydzi...
                Pozdrawiam Cię, z sympatią nie mniejszą, niż przedwczoraj, ale tym razem racji
                nie masz...
                • Gość: Mosze Do Tyu !! IP: 194.90.236.* 20.01.02, 13:13
                  tyu napisał(a):

> Mosze!
                  > Zbrodnie jednego narodu (np. Turków mordujących Ormian, czy Greków) NIE MOGĄ BY
                  > Ć
                  > usprawiedliwieniem dla innych zbrodni. Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę. Czy
                  > pamiętasz nasze wcześniejsze dyskusje na ten temat? Teraz bardzo mocno odbija s
                  > ię
                  > metoda tworzenia Państwa Izrael, polegająca m.in. na brutalnym wyrzucaniu Arabó
                  > w
                  > z ich ziem. TERAZ wychodzi na wierzch żal, gniew i nienawiść Arabów wobec tych,
                  >
                  > którzy wygnali ich ojców. Ta nienawiść TEŻ często prowadzi do zbrodni, ale
                  > agresorem pół wieku temu byli jednak Żydzi...
                  > Pozdrawiam Cię, z sympatią nie mniejszą, niż przedwczoraj, ale tym razem racji
                  > nie masz...

Ja nie mowie ze jak jeden morduje i swiat "siedzi" cicho to drugiemu tez wolno.
                  Ja tylko pokazalem, ze jak inni "transferowali" ludzi co im sie nie "podobali"
                  to nikt nie pisze nic (na przyklad Cypr). Nie widzialem na swiecie demonstracje
                  i watki na Forum wedlug innych.

Co do uchodzcow arabskich z roku 1948, to mysle ze juz duzo na Forum bylo pisane
                  ze to wlasnie, oni oposcili dobrowolnie ich miejsca jak powiedzieli arabom w
                  Palestynie ich wodzowie zeby oposcili na kilka dnie az oni "skoncza"z Zydami
                  i pozniej beda mogli wrocic i zabrac tez majatek co Zydzi zostawili...
                  Co zrobic Pan Bog chcial inaczej, tak ze ich majatek i ziemia przyszla do Zydow...
                  Ben Gurion i inni prosili Palestynczykow zeby nie opusciali i nic im nie bedzie,
                  nawet podpisali gwarancie. Ci co nie uciekli zyja w ich miejscach i nie sa
                  uszkodzeni.

Ty nie widzisz, jak fundamentalizm muzulmanski podnosi glowe. (Ile jest
                  muzulmanow w Polsce ??)
                  Teraz sa w Nazareth demonstracje i bitwy miedzy Chrzescijanami i Muzulmanami
                  bo ostatni chca zbudowac meczet obok, jednym z najswietym miejscu dla
                  Chrzescijanow i znowu Zydzi winni... Nawet Ojciec Swiety i (nasz) prezydent Busz
                  wtracili sie...
                  Pozdrawiam,
                  Mosze

• Gość: karol Re: Do Tyu !! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 13:25
                    mosze :
                    Ja nie mowie ze jak jeden morduje i swiat "siedzi" cicho to drugiemu tez wolno.
                    Ja tylko pokazalem, ze jak inni "transferowali" ludzi co im sie nie "podobali"
                    to nikt nie pisze nic (na przyklad Cypr). Nie widzialem na swiecie demonstracje
                    i watki na Forum wedlug innych.

...........................

Sorki podczas I WŚ mnie nie było historykiem nie jestem, ............ ale po
                    ludzku uwazam że nie wolno zabijać!
                    • Gość: Mosze Nie bylem... Nie wiem... Nie widzialem... IP: 194.90.236.* 20.01.02, 14:10
                      Gość portalu: karol napisał(a):

> Sorki podczas I WŚ mnie nie było historykiem nie jestem, ............ ale po
                      > ludzku uwazam że nie wolno zabijać!

Drogi Karolu,
                      Co ja chce powiedziec to ze mozna pisac co bylo 1500 lat, czy 2000 (o Jesusie)
                      Ale co bylo prawie 100 lat temu, to nikt nie pisze (przecie nie byl w tym
                      czasie...) To znaczy ze byl 1500 lat temu, bo pisze takie szczegoly co doprawdy
                      wyglada ze byl... wink)
                      Pzdr,
                      Mosze
                  • tyu Do Mosze !! 20.01.02, 21:39

> Ja nie mowie ze jak jeden morduje i swiat "siedzi" cicho to drugiemu tez wolno.
                    > Ja tylko pokazalem, ze jak inni "transferowali" ludzi co im sie nie "podobali"
                    > to nikt nie pisze nic (na przyklad Cypr). Nie widzialem na swiecie demonstracje
                    > i watki na Forum wedlug innych.

Może rzeczywiście ta sprawa ucichła i jest traktowana, jak załatwiona. A NIE
                    JEST. Atak Turków na Cypr i ich postępowanie TEŻ uważam za łamanie prawa
                    miedzynarodowego i zbrodnie wojenne. Myślę, że kiedyś problem wróci. IM PÓŹNIEJ,
                    tym trudniej będzie go rozwiązać.

> Co do uchodzcow arabskich z roku 1948,to mysle ze juz duzo na Forum bylo pisane
                    > ze to wlasnie, oni oposcili dobrowolnie ich miejsca jak powiedzieli arabom w
                    > Palestynie ich wodzowie zeby oposcili na kilka dnie az oni "skoncza"z Zydami
                    > i pozniej beda mogli wrocic i zabrac tez majatek co Zydzi zostawili...
                    > Co zrobic Pan Bog chcial inaczej, tak ze ich majatek i ziemia przyszla do Zydow
                    > ...
                    > Ben Gurion i inni prosili Palestynczykow zeby nie opusciali i nic im nie bedzie,
                    > nawet podpisali gwarancie. Ci co nie uciekli zyja w ich miejscach i nie sa
                    > uszkodzeni.

Niestety - ja też bym w te gwarancje nie uwierzył. A ci, co zostali są pariasami.
                    Państwo Izrael NIE JEST PAŃSTWEM ARABÓW - to chyba jasne, niestety.

> Ty nie widzisz, jak fundamentalizm muzulmanski podnosi glowe. (Ile jest
                    > muzulmanow w Polsce ??)

Oj, widzę - niestety! W Polsce to na szczęście nie jest problem. (i oby nigdy nie
                    był) Polscy muzułmanie, to głównie potomkowie osadników tatarskich, zrównani
                    niegdyś z polską drobną szlachtą i nie dyskryminowani. Nie ma zatargów napięć
                    itp. Żyją głównie w województwie podlaskim (białostockie), także w okolicach
                    Gdańska. Jest ich kilka tysięcy. Inna historia, to nowi imigranci (np. studenci i
                    absolwenci polskich uczelni z krajów arabskich) - czasowi i stali. Bywa, że są
                    wszczynane burdy, ale często z winy polskich skinów itp elementów. Osobiście
                    poznałem jednego Palestyńczyka (mgr inż.) żonatego z Polką i od lat w Polsce
                    zamieszkałego. Wrażenie bardzo sympatyczne - oby i u Was zawsze tak było...

> Teraz sa w Nazareth demonstracje i bitwy miedzy Chrzescijanami i Muzulmanami
                    > bo ostatni chca zbudowac meczet obok, jednym z najswietym miejscu dla
                    > Chrzescijanow i znowu Zydzi winni... Nawet Ojciec Swiety i (nasz) prezydent Bush
                    > wtracili sie...

Cóż, fundamentalizm... Moim zdaniem sprawa byłaby do rozwiązania przy dobrej woli
                    WSZYSTKICH stron - także islamskiej.

> Pozdrawiam,
                    > Mosze

Pozdrawiam!

• Gość: jacek71 do znakomitego historyka - MOSZE IP: 200.6.42.* 21.01.02, 09:49

> Co do uchodzcow arabskich z roku 1948, to mysle ze juz duzo na Forum bylo pisan
                    > e
                    > ze to wlasnie, oni oposcili dobrowolnie ich miejsca jak powiedzieli arabom w
                    > Palestynie ich wodzowie zeby oposcili na kilka dnie az oni "skoncza"z Zydami

Mosze , masz racje ,...tez o tym czytalem w jakiejs ksiazce....
                    Faktem jest , ze arabstwo dobrowolnie opuscilo swoje domy i ziemie.....
                    Faktem tez , jest , ze to wlasnie Polacy zaprosili armie niemiecka we wrzesniu 1939 do Polski....
                    Faktem tez , jest ze Auschwitz byl polskim obozem smierci ,...nie wierz w bzdury ze to niemcy go
                    wybudowali

> ...
                    > Ben Gurion i inni prosili Palestynczykow zeby nie opusciali i nic im nie bedzie
                    > nawet podpisali gwarancie. Ci co nie uciekli zyja w ich miejscach i nie sa
                    > uszkodzeni.

Znowu masz racje , Mosze....
                    zapomniales tylko dodac , ze rzad izraelski absolutnie odmawia respektowania tych gwarancji.

Ale to juz przeczytalem w jakiejs innej ksiazce....(pewnie jakas arabska falszywka)

Ciagle jednak unikasz odpowiedzi na temat rezolucji ONZ potepiajacych okupacje Palestyny.
                    Co jest Mosze , czy to jest nastepna prowokacja anty-semitow ??
                • Gość: karol Re: Moze cos napiszesz ! Do Mosze IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 13:23
                  Myślenie inni kiedyś 100 lat temu zabijali to my też możemy, nie zabijemy 1,5
                  mln a 1,49 i już bedziemy lepsi! Skąd takie młoty się biorą?
                  • tyu Re: Moze cos napiszesz ! Do Karola 20.01.02, 21:23
                    Gość portalu: karol napisał(a):

> Myślenie inni kiedyś 100 lat temu zabijali to my też możemy, nie zabijemy 1,5
                    > mln a 1,49 i już bedziemy lepsi! Skąd takie młoty się biorą?

Właśnie tak pisałem. O dziwo - jesteśmy więc całkowicie zgodni. (O dziwo, bo znam
                    Twoje poglądy w innych sprawach.)

• Gość: P.C. Swiat milczy... IP: *.client.attbi.com 20.01.02, 18:19

>. Pisalem juz kilka razy dlaczego Arafat strzela z
            > Bejt DZALA i BETLEJEM na Jerozolime. Gwalca i morduja chrzescijanskie kobiety w
            >
            > Beit Dzala...i swiat milczy i ty tez...

Mosze,

Swiat milczy, bo co ma robic? Nie potraficie sie dogadac ze swoimi sasiadami, oni z Wami tez. I coraz to nowe
            obrzydlistwo tam sie odbywa: a to Arab sie wysadzi na przystanku, a to armia izraelska zburzy dom cywilow (ze to
            spokrewnieni z "terrorysta"). A to teroorysta z katiuszy ostrzela osiedle, a to zbiry w mundurach wysadza
            palestynska telewizje (jak sobie zobaczylem we wczorajszym dzienniku).
            Swiat owszem, mowi. Relacjonuje fakty. Ale czasem mowe odbiera, gdy przychodzi do interpretacji i wyciagniecia
            wnioskow. Bo wnioski sa politycznie niepoprawne: nalezaloby to-to powtornie skolonizowac, ludzie mogliby zyc w
            spokoju. I Zydzi, i Arabowie.

Ja tez pare razy pisalem, podalem niezly (chyba) sposob zapewnienia pokoju w Palestynie: zaproponujcie Autonomii
            Palestynskiej zostanie terytorium powierniczym jakiegos panstwa, tradycyjnie nie wrogiego Izraelowi (powiedzmy -
            Wielka Brytania), ktore by odpowiadalo za obrone i polityke zagraniczna. Plusy: Izrael ma strefe buforowa i calkiem
            spory kawalek granicy zabezpieczonej przed probami spychania Zydow do morza. Palestynczycy nie podlegaja
            Zydom, ktorych szczerze (i nie bez podstaw) nienawidza.
            Minus dla Arabow: Zydow trudniej bedzie zepchnac do morza (ale jesli powaznie mysla o pokoju, to sie zgodza)
            Minus dla Zydow: Idee "Wielkiego Izraela" mozecie o kant d... potluc (ale jesli powaznie myslicie o pokoju, to z niej
            zrezygnujecie w zamian za bezpieczenstwo).
            Bedac realista mysle, ze wasz Premier zawalu by predzej dostal, niz by sie na cos takiego zgodzil. Chyba predzej
            Arafat (chcial juz rozmieszczenia obserwatorow ONZ w Autonomii, pamietasz?).

P.C.
    • Gość: Wiesiek Jacek71 w 100 procentach jest cwelem IP: 193.178.143.* 18.01.02, 19:32
      dodam tylko, ze daje kazdemu, bez wzgledu czy Arabowi czy Zydowi, byle by dal
      lizaka i cukierka
      • muslim Re: Jacek71 w 100 procentach jest cwelem 18.01.02, 20:18
        J71 to fasysta i nasizta i jako taki bende przyjenty w Iraku i Gaza s
        honorami .
        Seig J71 .
        • Gość: Muslim Re: Jacek71 w 100 procentach jest cwelem IP: *.*.*.* 20.01.02, 01:39
          muslim napisał(a):

> J71 to fasysta i nasizta i jako taki bende przyjenty w Iraku i Gaza s
          > honorami .
          > Seig J71 .

moj fan smile
          co bez mnie bysz zrobil biedactwo
          wiem mamy napewno jedno wspolnego hehehe i to od malego fakt ze ty wczesniej tego
          doznalesz w swoim zyciu
          ale niestety poglady mamy inny
          i wspolczuje ci mam nadzeje ze to cie nie irituje jak ktos ci wspolczuje za twoja
          durnota

• Gość: jacek71 identity theft scum bag IP: 200.6.42.* 18.01.02, 20:34
      Low self-esteem syndrom kicked in once again ?
    • Gość: vivi Re: 65 % ZYDOW JEST TERRORYSTAMI IP: *.biaman.pl 18.01.02, 22:39
      a w 1939 roku w niemczech robili badania?
    • Gość: paw a 90% Polakow jest antysemitami IP: 210.117.65.* 21.01.02, 17:51
      balans sily jest wiec wyrownany.

Ciekawy punkt spojrzenia masz Jacek71 na definicje terroryzmu !
      Jesli wojsko probuje bronic obywateli kraju przed atakami wscieklych terrorystow
      czy to jest wedlug ciebie - terror ?
      • Gość: karol.T do Pana Pawia IP: *.cybercable.tm.fr 21.01.02, 18:11
        Gość portalu: paw napisał(a):

> balans sily jest wiec wyrownany.
        >
        > Ciekawy punkt spojrzenia masz Jacek71 na definicje terroryzmu !
        > Jesli wojsko probuje bronic obywateli kraju przed atakami wscieklych terrorysto
        > w
        > czy to jest wedlug ciebie - terror ?

Czlowieku !!!!!!!
        Czy ty czytasz co piszesz???????????

jak izraelskie wojsko broni ludnosc cywilna przed atakami hamas to nie jest terroryzm.
        ale jak palestynczycy bronia swoje domy przed atakami izraelskimi to juz jest wedlug ciebie ---terroryzm ?

Gdzie leb a gdzie dupa ???
        • Gość: EURO U Ciebie łeb i dupa to jedno i to samo IP: *.liwest.at 21.01.02, 18:27
        • Gość: jacek71 Re: do Pana Pawia IP: 200.6.42.* 24.01.02, 03:01
          Gość portalu: karol.T napisał(a):

> Gość portalu: paw napisał(a):
          >
          > > balans sily jest wiec wyrownany.
          > >
          > > Ciekawy punkt spojrzenia masz Jacek71 na definicje terroryzmu !
          > > Jesli wojsko probuje bronic obywateli kraju przed atakami wscieklych terro
          > rysto
          > > w
          > > czy to jest wedlug ciebie - terror ?
          >
          >
          > Czlowieku !!!!!!!
          > Czy ty czytasz co piszesz???????????
          >
          > jak izraelskie wojsko broni ludnosc cywilna przed atakami hamas to nie jest ter
          > roryzm.
          > ale jak palestynczycy bronia swoje domy przed atakami izraelskimi to juz jest w
          > edlug ciebie ---terroryzm ?
          >
          > Gdzie leb a gdzie dupa ???

DOKLADNIE !!!!!!!!!!!
    • Gość: Adminis 65 % ZYDOW JEST TERRORYSTAMI IP: *.waw.cdp.pl 07.08.02, 13:15
      Na dziesięc Żydów zapytanych co zrobić z Palestńczykami, jak byłam w Izraelu, 9
      odpowiedziało, że Palestynczyków trzeba wybić do ostatniego, a jeden
      odpowiedział, żeby trzymać w obozie koncentracyjnym tak długo aż sami wymrą z
      głodu.
      Tacy są żydzi wobec Palestyńczyków. Rozmawiałam z reprezentacyjną próbą losową
      dla państwa Izrael, o przepraszam, powinno być Palestyna, bo Izraele to państwo
      powstałe nielegalnie wskutek okupacji Palestyny.

Adminis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka