Dodaj do ulubionych

Artykuł o pozarskim

24.11.08, 19:25
technologie.gazeta.pl/technologie/1,81010,5662826,Trolle___internetowi_pieniacze.html
Po co rozmawiacie z tym idiotą, małym, marnym prowokatorkiem?
Obserwuj wątek
    • polska_belgijka Nie, to aaki n/t 24.11.08, 19:27
    • pro100 Re: Artykuł o pozarskim 24.11.08, 19:29
      chciałby, ale za głupi.
    • pozarski Dla ciebie kazdy,kto 24.11.08, 19:30
      nie mysli jak ty,to idiota. TO jest na tym forum norma. Ja z toba nie gadam,nie
      zauwazyles? Mam cie wygaszonego,ale widze kiedym niezalogowany. Moze pozwol
      innym decydowac,z kim chca, a z kim nie chca rozmawiac? Pogadaj z
      inclitoris1,ktory jako 1 wpadl na ten pomysl.smile
    • sz0k Taki troll to ma dopiero zyebane życie 24.11.08, 19:44
      Cały czas przed kompem, non stop kilka w odświeżanie, na chyba kilku monitorach
      i klawiaturach na raz jedzie. Kilka nicków, zalogowany, nie-zalogowany, kilka
      forów... nie dziwne, że popier dolca łapie jeszcze gorszego niż na początku...
      • wyluzowana.kaczka Re: Taki troll to ma dopiero zyebane życie 24.11.08, 19:46
        Co ty bredzisz? Moze ty tak masz. Ja sie ciesze dobrym zdrowiem i samopoczuciem.wink
    • tomek_z_lublinka pozerski to stachanowiec jest 24.11.08, 19:52
      on chyba z psychiatryka pisze w ramach terapii bo jak to możliwe
      jest byc non stop na forum i setki postów dziennie pisać. Normalnie
      musiał by przynajmniej do kibelka pójść a w psychiatryku może tam
      gdzie siedzi, bo wiadomo - świr nieodpowiada za czyny swe właśnie.
      • wyluzowana.kaczka Re: pozerski to stachanowiec jest 24.11.08, 19:54
        Setki? Pisze mniej od ciebie,wiec jestes wiekszym swirem ode mnie. No i jestem
        emerytem,pierla.wink
        • wyluzowana.kaczka Re: pozerski to stachanowiec jestPS 24.11.08, 19:57
          Ma byc, oczywiscie: pierdla.smile
      • sz0k dlatego zawsze FA mnie intrygowało 24.11.08, 20:02
        W życiu nie przypuszczałem, że mogą być takie świry na świecie. I to świry z misją.
        • wyluzowana.kaczka Re: dlatego zawsze FA mnie intrygowało 24.11.08, 20:04
          A jaka misje ja mam,swirze sz0ku? Bo jaka ty i pierdla na przyklad macie,wiem.
          • wyluzowana.kaczka A gdzie inclitoris1 i timur(oleg)? 24.11.08, 20:27
            Bo druzyna timura w komplecie.wink
        • piq pozerski nie ma misji,... 24.11.08, 22:08
          ...on ma tylko swoją głupotę.
          • sz0k moim zdaniem ma 24.11.08, 23:48
            Chociaż rzeczywiście może trudno nazwać to "misją". On po prostu musi utwierdzić
            się w swoich urojeniach, omamach i psychozie. Że wszyscy Polacy (katolicy) to
            antysemici, którzy całymi dniami nic nie robią tylko myślą jak tu wymordować
            wszystkich Żydów...

I w tym celu cały czas prowokuje (tzn. od kilku tygodni dostał jakiejś
            wyjątkowej sraczki, frustracja z tego powodu, że nie może w realu znaleźć
            żadnego antysemity widocznie go wykańcza).

To jest ten sam typ choroby co u tych Żydów w Ameryce co to już nie mogli znieść
            tej wszechogarniającej tolerancji i że nikt na nich nie pluje i nie ciągnie za
            pejsy (a naczytali się przecież tyle o tym rasizmie i antysemityzmie), że sami
            zaczęli malować swastyki na drzwiach i ścianach...

I co gorsza takie działania pozarskiego i podobnych mu sfrustrowanych kretynów
            zaczynają w końcu przynosić efekty. Wystarczy popatrzeć po forum. Nawet tacy
            skończeni idioci jak rysiek, Kretyn52, czy orwellcia... toć nawet oni mają tego
            dosyć i głośno mówią co myślą...
            No bo ile można spokojnie czytać te wołające o pomstę do nieba debilizmy,
            bezczelne kłamstwa i delektować się obrzydliwą hipokryzją? A pozarski widząc to
            "jednoczenie się", nawet dotychczasowych wielkich przeciwników, przeciwko niemu
            odnosi swoje malutkie sukcesy i to go jeszcze bardziej nakręca. Potem pokaże z
            radochą na pysku: "A nie mówiłem!", "Same antysemity tutaj!" i będzie chodził w
            glorii maltretowanej ofiary i męczennika...

Dlatego mówię, olać tą żałosną, obrzydliwą, obślizłą kreaturę... to nawet
            splunięcia nie jest warte... Nikt się nie będzie nim przejmował to szczeźnie
            głupek ze zgryzoty, albo w końcu sam się pobije i zgłosi na policję, że go
            polskie antysemity napadły...
            • wyluzowana.kaczka Re: moim zdaniem ma 24.11.08, 23:57
              sz0ku wyplul z siebie:

No bo ile można spokojnie czytać te wołające o pomstę do nieba debilizmy,
              bezczelne kłamstwa i delektować się obrzydliwą hipokryzją? A pozarski widząc to
              "jednoczenie się", nawet dotychczasowych wielkich przeciwników, przeciwko niemu
              odnosi swoje malutkie sukcesy i to go jeszcze bardziej nakręca. Potem pokaże z
              radochą na pysku: "A nie mówiłem!", "Same antysemity tutaj!" i będzie chodził w
              glorii maltretowanej ofiary i męczennika...

Musze cie,kretynie(zebys przynajmniej w czyms mial racje)zmartwic. Nie uwazam
              wszystkich FAQowcow za antysemitow. Skad. W samej SITWE jest ich troche,a ja nic
              przeciwko nim nie mam. Jest tez paru Polakow poza SITWE, ktorzy tez, ku twojemu
              i twojej ferajny zdumieniu,nie sa antysemitami. Ciekawe,co ty z tym fantem
              zrobisz? smile
          • pozarski a misja picusia 25.11.08, 00:00
            jest glosic te prawde. Ciekawe kiedy mu sie to rzuci na mozg i o niczym innym
            ten wspanialy stylista nie bedzie mogl z siebie wycisnac,poza niemrawa opinia o
            mojej osobie. Brawo picus. Rob mi PR.wink
    • w248 O Pożarskim nigdy nie słyszłem 24.11.08, 20:21
      Jaki Pożarski? Nigdy o nim nie słyszłem ani nie widziałem.
    • ewa8a To bez wątpienia o Perle ! 24.11.08, 20:27
      ,,Trolla od normalnych użytkowników odróżnia jeszcze sposób
      rozmawiania na forum. Agresja, skrajne ignorowanie zasad ortografii
      i przechwalanie się - to główne cechy internetowego pieniacza.’’

- agresja – mało który post Perełci nie zawiera epitetów
      - ortografia – o tak, z tym u naszego trolla kiepściutko, do tego
      dochodzą jeszcze ogromne problemy z gramatyką, a w szczególności
      ze składnią
      - przechwalanie się – te słynne wędrówki po świecie, wylegiwanie
      się w luksusowych hotelach, widowiskowe poprawianie artykułów w
      gazetach, pisanie : ,,my z GW’’, pouczanie hostess w marketach, aż
      płoną ze wstydu i przepraszają

Pozarski nie mieści się w tych ramach, bo :
      1.nie atakuje nieatakowany
      2.zważywszy na fakt, że wyjechał z Polski bardzo dawno temu,
      jego polszczyznę należy wręcz podziwiać, tym bardziej, że pisze
      szybko, na gorąco, widać, że nie duma nad każdym postem godzinami
      3.nigdy nie zauważyłam, by się przechwalał
      • wyluzowana.kaczka Re: To bez wątpienia o Perle ! 24.11.08, 20:30
        Doskonala sygnaturka,Ewo.wink Ja tez mam nowa(z nowym nickiem).
        • ewa8a Re: To bez wątpienia o Perle ! 24.11.08, 20:33
          Perła mógłby zaspokoić potrzeby całego forum na sygnaturki.
          • wyluzowana.kaczka Re: To bez wątpienia o Perle ! 24.11.08, 20:34
            Niewontplywie.wink
      • snajper55 O, nie tylko ja skojarzyłem z Perłą. :) /nt 24.11.08, 22:33
        S.
    • snajper55 Jakbym o Perle czytał. 24.11.08, 22:31
      Prowokowanie, radocha z kłótni,

"Troll podobnie jak wędkarz zarzuca haczyk tylko, że w postaci poruszającego
      kontrowersyjny temat postu."

"Pieniacz żywi się odpowiedziami na swoje posty. Duża liczba odpowiedzi sprawia
      mu przyjemność i w swoisty sposób go dowartościowuje."

Coś tam jeszcze było o przechwalaniu się (Lisboa, informatyk). Perła, miejsce w
      Wiki już zajęte. Na próżno się tak starasz. wink

S.
    • benek231 Arni Buzdygan dolaczyl do nas w 1996r. 25.11.08, 03:16
      Na Wirtualnej Polski oryginalnym forum. Ciagle kogos straszyl sadem oraz
      zamieszczal swe niemal nagie fotografie, w powabnych pozach. Niesamowicie glupie
      bydle, ale nie az tak durne jak nasza Kaczka Pozarska po Bretonsku.
      • wyluzowana.kaczka Re: Arni Buzdygan dolaczyl do nas w 1996r. 25.11.08, 05:22
        Chcialbyc,kretynku,ale musisz sie zadowolic Murzynem. Nagim,w sosie wlasnym.wink
    • sz0k dla przypomnienia 11.12.08, 18:51
      I ku przestrodze.
      • xenocide Re: dla przypomnienia 11.12.08, 19:44
        Autor zapomnial napisac o Piotrusiu i Lubiczach grasujacych po gazecie.pl
    • sz0k Jedną z cech trolla 18.12.08, 00:15
      Jest pisanie po to żeby pisać. Nie ważne czy to ma sens, czy nie, czy dotyczy
      poruszanego tematu, czy jest zupełnie od czapy.
      Troll nie czyta samego siebie przez co ujawnienie go i jego głupoty jest
      dziecinnie proste, ot choćby tutaj:

pozarski napisał:

> (...) poniewaz sam przyznales,ze przywracales
      > wszystko,co bylo skreslone, nie mam zamiaru zdania zmieniac.

> To,ze ty cos
      > twierdzisz jeszcze nie znaczy,ze to jest prawda.eot
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=88691685&a=88701361
      • pozarski Re: Jedną z cech trolla 18.12.08, 00:41
        SzOkujesz mnie. Czy ty w realu jestes rownie przekonywujacy,co w wirtuale?
        Cytujesz mnie wyrwanego z calego poteznego kontekstu cenzorskiego tygodnia. Zeby
        pozbawic sensu moich zdan, musialbys przesledzic dzianie sie w ciagu tego calego
        okresu,bo przeciez ja sie do tego odwoluje,kiedy stwierdzam, ze szczureek
        przywracal usuniete posty i watki. To tez jest tematem watku Dany na moderacji i
        dlatego nie tolluje.
        Koniecznie proboj sie koncentrowac w trakcie pisania na tym,o czym piszesz,a nie
        trollowac jak opetany.wink
        • institoris1 Jasiek, miejze ty litosc nad soba 18.12.08, 00:57
          to tylko dwa posty, przygodny czytelnik moze pomyslec "a co tam, kazdemu moze
          sie zdarzyc".
          Gdyby zaczac tu cytowac z tych osmiu i pol tysiaca postow, ktores tu wklepal w
          ostatnim tygodniu, to o przypadku nikt by nie pomyslal, nie wspominajac juz o
          wyrozumialosci dla ciebie.
          • pozarski Pzdo, i po kiego sie wtracasz,trollu?:)/nt 18.12.08, 00:58

• institoris1 w trosce o twoja reputacje Janku n/t 18.12.08, 01:01
              • pozarski A do spowiedzi chodzis, 18.12.08, 01:09
                pzdo? Pytam,bos zadeklarowany katolik,choc raczej nie wydaje sie,zebys
                specjalnie dbal o spelnianie boskich przykazan. crying
                • institoris1 Re: A do spowiedzi chodzis, 18.12.08, 01:14
                  pozarski napisał:

> pzdo? Pytam,bos zadeklarowany katolik,choc raczej nie wydaje sie,zebys
                  > specjalnie dbal o spelnianie boskich przykazan. crying

wystepkiem przeciwko ktoremu przykazaniu jest troska o reputacje blizniego?
                  • pozarski Re: A do spowiedzi chodzis, 18.12.08, 01:33
                    Masz kochac blizniego jak siebie samego. I co? Nienawidzisz. Brzydko. Msciwe
                    bydle z ciebie; tez niezbyt katolickie,jak na moj gust.
                    • institoris1 Re: A do spowiedzi chodzis, 18.12.08, 01:42
                      no dobra, dawaj Janek konkrety, na kim sie mszcze i za co?

pozarski napisał:

> Masz kochac blizniego jak siebie samego. I co? Nienawidzisz. Brzydko. Msciwe
                      > bydle z ciebie; tez niezbyt katolickie,jak na moj gust.
                      • pozarski Re: A do spowiedzi chodzis, 18.12.08, 02:13
                        Zaoszczedziles mi pracy,pzdo,bo juz w tym zdaniu zawiera sie konkret,ktorego
                        chesz ode mnie. Prosilem was, zorganizowanych w antypozarska sekcje,zebyscie
                        zwracali sie do mnie per ksywa, nie moje prawdziwe imie. To ja rezerwuje dla
                        przyjaciol. Napisalem watek na ten temat,wiec nie bede sie powtarzal. Tylko
                        msciwe bydle jakim jestes moze trwac w opozycji do mojej prosby. Prawdziwy
                        katolik, to znaczy taki, ktory nie tylko deklaruje swoja religina afiliacje,ale
                        i zyje wg jej moralnych nakazow nie okazywalby pogardy, ktora okazujecie mnie,
                        nie uwzgledniajac moich uczuc. Prosze bardzo. Mnie to lata,ale chciales konkretow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka