Dodaj do ulubionych

Szewach Weiss - człowiek godny szacunku

29.11.08, 21:14

www.rp.pl/artykul/225824.html
"Rz: „Die Welt” przyznał się do błędu i przeprosił za użycie określenia „polski obóz koncentracyjny”. Głos w sprawie zabrał jednak w „Süddeutsche Zeitung” Thomas Urban, korespondent tej gazety w Polsce, który sugeruje, że Polacy protestujący przeciw takim wyrażeniom to populiści i narodowcy...

Szewach Weiss: To bzdura. Tego typu kłamliwe określenia oburzają nie tylko polskich narodowców. Oburzają wszystkich Polaków niezależnie od poglądów politycznych. Tych z PiS, tych z PO, a także polskich socjalistów.

Chyba nie tylko Polaków?

Ja jestem Żydem i też jestem oburzony. Jestem ocalałym z Holokaustu. Pamiętam szmalcowników, pamiętam, że wielu Polaków było obojętnych. Ale pamiętam też, że to właśnie wśród Polaków było najwięcej Sprawiedliwych wśród Narodów Świata. Pamiętam, że od początku do końca wojny Polacy – i z lewicy, i z prawicy – walczyli dzielnie z Trzecią Rzeszą. Gdyby nie Niemcy, nie byłoby w Polsce gett i obozów koncentracyjnych. Niemcy najpierw narzucili Polakom Zagładę, budując na polskiej ziemi obozy i komory gazowe (zrobili to ze względów logistycznych, bo tu było największe skupisko Żydów). Teraz zaś starają się zrzucić na Polaków odpowiedzialność za zbrodnię, którą popełnili.
(...)"
Obserwuj wątek
    • pozarski Re: Szewach Weiss - człowiek godny szacunku 29.11.08, 21:18
      Nareszcie! 1 sprawiedliwy dla bladzi_2. Wiec wszystko sie dobrze skonczylo.
      Mozesz sie walnac do lozka.wink
      • janusz2_ Re: Szewach Weiss - człowiek godny szacunku 29.11.08, 21:27
        pozarski....

Sp..j bydlaku
    • w248 Re: Szewach Weiss - człowiek godny szacunku 29.11.08, 21:19
      Bierzcie przykLad z Szewaha, forumowe kundle.
      Szewach przywraca nadzieję.
    • aaki bladz to po rosysku kur wa czy tak? 29.11.08, 21:19
    • 3nd Re: Szewach Weiss - człowiek godny szacunku 29.11.08, 21:40
      Żydzi to to wiedzą . Że stosunki Polaków do Żydów były krańcowo różne,
      obozy były niemieckie i zamordowano tam ludzi różnych narodowości (Żydów,
      Polaków,Rosjan i innych)
      • janusz2_ Re: Szewach Weiss - człowiek godny szacunku 29.11.08, 21:52
        3nd napisał:

> Żydzi to to wiedzą . Że stosunki Polaków do Żydów były krańcowo różne,
        > obozy były niemieckie i zamordowano tam ludzi różnych narodowości (Żydów,
        > Polaków,Rosjan i innych)

Szewacha Weissa szanuję za to, że potrafi o tym mówićsmile
        • terran Szewach Weiss - Jasna Strona Mocy 29.11.08, 22:10

Pozdrawiam

Ciemna Strona Mocy – to jeden ze sposobów postrzegania i stosowania Mocy,
          energii wypełniającej Wszechświat. Jej ścieżka zawiera w sobie gniew, nienawiść,
          kłamstwo, morderstwa i okrucieństwo.

Z początku Ciemna Strona Mocy kusi możliwością łatwego i szybkiego uzyskania
          wielkiej potęgi, władzy oraz zaawansowanych umiejętności w korzystaniu z Mocy. Z
          czasem jednak okazuje się, że wymaga więcej, niż daje, a swoich wyznawców
          stopniowo demoralizuje - nawet niektórzy wielcy Jedi dali się jej uwieść, z
          reguły powodowani pragnieniem zwiększania własnej potęgi.

Niektóre sposoby wykorzystania Mocy zwykło się uważać za "naturalnie
          przynależne" Ciemnej Stronie - czy to ze względu na ich "wewnętrznie złą" naturę
          (np. torturowanie i sprawianie innym cierpienia), czy też konieczność poddania
          się negatywnym emocjom, aby efekty te wywołać.
          • pozarski Re: Szewach Weiss - Jasna Strona Mocy 29.11.08, 22:13
            Podoba ci sie Szewach,drf? Znaczy cos jest nie tak.wink
    • babariba-babariba Szewacha Weissa szanuję... 29.11.08, 22:49
      ...po prostu, po ludzku.
      Za to, że nie zapomniał, skąd mu nogi wyrastają, za to, że znakomicie mówi po polsku, za to, że nie zapomniał tych kilku lat, które w piwnicy przesiedział. I pamięta, kto go na siedzenie w piwnicy 'skazał'
      • dana33 Re: Szewacha Weissa szanuję... 29.11.08, 22:56
        halloooooo babariba.... smile
        jak tam knyszynska???
        ty mnie poinformuj, prosze....
        nie zapomnialam, skad mi nogi wyrastaja
        mowie po polsku doskonale i bez obcego akcentu (tak mi powiedzial)
        w piwnicy nie przesiedzialam, ale pamietam, kto skazal na piwnice
        moja rodzine...
        wiec jak? smile smile smile
        • belgijska Re: Szewacha Weissa szanuję... 29.11.08, 23:00
          dana33 napisała:

> nie zapomnialam, skad mi nogi wyrastaja

A ja w piwnicy nie siedzialam i wiem *skad mi nogi wyrastaja*.. wink wink moja
          babcia mowila: jedz mannowa kaszke, bo zobacze, skad ci nogi wyrosly" wink
          • dana33 Re: Szewacha Weissa szanuję... 29.11.08, 23:04
            mnie nikt o nogach przy mannowej nie mowil... smile

a babariba to powinien wiedziec wszystko, bo on knyszynska lubi.. smile
      • janusz2_ Re: Szewacha Weissa szanuję... 29.11.08, 23:06
        babariba-babariba napisała:

> ...po prostu, po ludzku.
        > Za to, że nie zapomniał, skąd mu nogi wyrastają, za to, że znakomicie mówi po p
        > olsku, za to, że nie zapomniał tych kilku lat, które w piwnicy przesiedział. I
        > pamięta, kto go na siedzenie w piwnicy 'skazał'

No właśnie smile
        • ariadna-enta Re: Szewacha Weissa szanuję... 29.11.08, 23:49
          nogi na ogół ludziom z d..py wyrastają.)
          • pozarski Re: Szewacha Weissa szanuję... 29.11.08, 23:49
            Szewach jest poeta.wink
          • janusz2_ Re: Szewacha Weissa szanuję... 30.11.08, 00:04
            ariadna-enta napisała:

> nogi na ogół ludziom z d..py wyrastają.)

Ale niektorzy o tym zapominajasmile
          • rycho7 Ty jestes wyjatkiem? 30.11.08, 08:07
            ariadna-enta napisała:

> nogi na ogół ludziom z d..py wyrastają.

Nigdy nie uwazalem Cie za ogol. Ty masz nogi az do samej szyi? Jak
            szympans?
    • sz0k śmiesznym jest 30.11.08, 02:16
      Jaką różnicę stanowi założenie nowego wątku (z psychologicznego punktu widzenia)
      niż dopisanie się do "starego" (raptem parę dni):
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=87690613&a=87879023
      • piq wątek przekraczajacy 100 wpisów,... 30.11.08, 02:37
        ...z których jedna trzecia to to niezbite dowody na własny debilizm dostarczane
        przez tego ćwierćinteligenta pozerskiego zniechęca do czytania. Pewnie dobrze,
        że janusz założył ten wątek, bo wypowiedź Weissa przytomna i dobrze, żeby była
        na froncie FAq.
        • enemy-at-the-gate Re: wątek przekraczajacy 100 wpisów,... 30.11.08, 02:43
          teraz już nic nie rozumem , za mało jestem uczony ...
        • pozarski SZE- 30.11.08, 09:37
          picus napisał:

WACH WEISS WIELKI POLAK! - pasuje, picus? smile
          • piq no i widzisz, miękki jasiu, jakiś dureń jest? 30.11.08, 17:02
            W ogóle nie pojąłeś prostej rzeczy. Szewach Weiss jest obywatelem Izraela
            (Izraelczykiem) i Żydem. Dlaczego miałby być wielkim Polakiem, bucusiu?

To nader ciekawe: co napiszesz jakiś post, to jest bezdennie głupi. Jak ty to
            robisz?
            • pozarski picusiu,ze tez nie rozumiesz zarcikow, 30.11.08, 17:16
              kretynie. gdzies zgubil swoja slynna intylygencye? to przeciez jasne,ze wiem,kto
              zacz Szewach,pierniku. co za buc z tego picusia. no tego sie po tobie polaczku
              nie spodziewalem.
              • piq To był żaaaaaart? 30.11.08, 19:16
                Ahaaaaa... Coś mi się zdaje, że się teraz usiłujesz wykręcić z własnej
                marniutkiej prowokacyjki, że to niby żarcik taki. A w którym miejscu on miał być
                śmieszny, janeczku?
                • polska_belgijka Re: To był żaaaaaart? 30.11.08, 19:19
                  piq napisał:

A w którym miejscu on miał by
                  > ć
                  > śmieszny, janeczku?

Piciuniu, nie mow do niego Janeczku, jesli moge cie prosic - zostaw to mnie,
                  dobrze Dziobeczku?
                  • pro100 Re: To był żaaaaaart? 30.11.08, 19:30
                    polska_belgijka napisała:
                    >
                    kotlecik w końcu opiekunkę socjalną wynajął
                    > Piciuniu, nie mow do niego Janeczku, jesli moge cie prosic - zostaw to mnie,
                    > dobrze Dziobeczku?

kotlecik w końcu opiekunkę socjalną wynajął? pogratulować, pracowita i co tam jeszcze miało być?
                    • polska_belgijka Re: To był żaaaaaart? 30.11.08, 19:34
                      pro100 napisał:

> kotlecik w końcu opiekunkę socjalną wynajął? pogratulować, pracowita i co tam j
                      > eszcze miało być?

Znasz te sprawy na pamiec, co? Ten socjal to ci jednak slady zostawil. Trwale. wink
                      • pro100 Re: To był żaaaaaart? 30.11.08, 19:37

> pro100 napisał:
                        >
                        > > kotlecik w końcu opiekunkę socjalną wynajął? pogratulować, pracowita i co
                        > tam j
                        > > eszcze miało być?
                        >
                        > Znasz te sprawy na pamiec, co? Ten socjal to ci jednak slady zostawil. Trwale.
                        > wink
                        kotlet sie tu na faq oglaszał, miała byc uczciwa + full service czy jakoś tak (w każdym razie żydówka wypadała z powodu - pracowita). widze że w role się wciągasz.
                        • polska_belgijka Re: To był żaaaaaart? 30.11.08, 19:51
                          pro100 napisał:

> kotlet sie tu na faq oglaszał, miała byc uczciwa + full service czy jakoś tak (
                          > w każdym razie żydówka wypadała z powodu - pracowita). widze że w role się wcią
                          > gasz.

Ty sie w moja moralité nie angazuj malolacie i nie ekscytuj mi tu niepotrzebnie,
                          od takich rzeczy sa specjalne fora. OK??
                          • pro100 nadinterpretujesz 30.11.08, 20:20

>
                            > Ty sie w moja moralité nie angazuj malolacie i nie ekscytuj mi tu niepotrzebnie
                            > ,
                            > od takich rzeczy sa specjalne fora. OK??

full sevice to u pożarskiego np przetarcie monitora jak zapluje z nienawiści - wiek meteorologiczny ma swe prawa i akurat nic z tych rzeczy o których myślisz.
                            • polska_belgijka Re: nadinterpretujesz 30.11.08, 20:23
                              pro100 napisał:

> wiek meteorologiczny ma swe prawa i akurat nic z tych rzeczy o których myślisz.

Spadaj! Nie pod tym samym niebem kolyski nasze staly. Ponial?
                              • uri_ja Re: nadinterpretujesz 30.11.08, 20:24
                                pokoju dziecko nie mialo swojego i wychodzi smile
                                • polska_belgijka Re: nadinterpretujesz 30.11.08, 20:33
                                  uri_ja napisała:

> pokoju dziecko nie mialo swojego i wychodzi smile

A jaki pokoj dziecko mialo miec w czworakach dworskich miedzy kurami? wink
                              • pro100 Re: nadinterpretujesz 30.11.08, 20:31

> pro100 napisał:
                                >
                                > > wiek meteorologiczny ma swe prawa i akurat nic z tych rzeczy o których my
                                > ślisz.
                                >
                                > Spadaj! Nie pod tym samym niebem kolyski nasze staly. Ponial?

po wściekliźnie sądąc, trafione w dychę.
                                ps. dzieckiem bedąc nie miałaś dachu nad głową?
                                • pozarski Re: nadinterpretujesz 30.11.08, 20:33
                                  prostak napisal:

W szkole sciagales? Bo tu nic samemu tez nie wymyslasz.
                                  • pro100 Re: nadinterpretujesz 30.11.08, 21:00
                                    pozarski napisał:

> prostak napisal:
                                    >
                                    > W szkole sciagales? Bo tu nic samemu tez nie wymyslasz.

badam relacje. ot taka rozrywka forumowa, boże broń zawodowo.

"> takie natężenie psychiczne z pewnością już daje objawy somatyczne. śmiech to zd
                                    > rowie, strach i pogarda nie.
                                    Wszystko,prostaczku,zalezy od kontekstu. Pogarda moze nie jest lekarstwem na
                                    wrzody zoladkowe,ale ja nikogo nie chce leczyc. Gardze tym,co ponizej mojej
                                    godnosci,a zarowno antysemici (chca mnie zabic,wiec sie ich boje), jak i
                                    filosemici (chca,zebym ich kochal rownie intensywnie,co oni Zydow) inwestuja we
                                    mnie uczucia, ktorymi gardze; sa ponizej godnosci przecietnego zjadacza chleba.
                                    Ale ty tego,prostaczku nie zrozumiesz,bo malo co rozumiesz.
                                    • pro100 Re: nadinterpretujesz 01.12.08, 20:37
                                      i jak tam reb pozarski, przemyślał?
                                • polska_belgijka Re: nadinterpretujesz 30.11.08, 20:36
                                  pro100 napisał:

> po wściekliźnie sądąc, trafione w dychę.
                                  > ps. dzieckiem bedąc nie miałaś dachu nad głową?

Wsciekliznie? Na takiego ordynusa, nie mylic z ordynansem ani z ordynatem. Ty
                                  chybas sie szaleju nazlopal. Wciales sie i trzymasz jak pluskwa pod tapeta - znikaj!
                                • uri_ja Re: nadinterpretujesz 30.11.08, 20:39
                                  dach nad glowa Prosto to nie wszystko smile
                                  Tobie zabraklo wlasnego pokoju.
                                  jak nie lapiesz- wyjasnie smile
                                  • pro100 Re: nadinterpretujesz 30.11.08, 21:02
                                    uri_ja napisała:

> dach nad glowa Prosto to nie wszystko smile
                                    > Tobie zabraklo wlasnego pokoju.
                                    > jak nie lapiesz- wyjasnie smile
                                    przepraszam, mam pytanie do pozarskiego i za mało mam czasu by się wdawać w jałowe przepychanki. może kiedy indziej będzie okazja.
                                  • pro100 mam wolne 15 minut 01.12.08, 20:42
                                    uri_ja napisała:

> dach nad glowa Prosto to nie wszystko smile
                                    > Tobie zabraklo wlasnego pokoju.
                                    > jak nie lapiesz- wyjasnie smile
                                    jak potrzebujesz to mozesz tę swoją teorie wyłożyć. byle krótko a treściwie.
                        • pozarski Re: To był żaaaaaart? 30.11.08, 19:52
                          prostak napisał:

Oglaszal sie? A gdzie? Moze jakis link? Albo od razu siostre swoja?wink
                          • polska_belgijka Re: To był żaaaaaart? 30.11.08, 19:58
                            pozarski napisał:

>
                            > Oglaszal sie? A gdzie? Moze jakis link? Albo od razu siostre swoja?wink

I Ty daj sobie spokoj, Bracie - malo, ze prostak, to jeszcze niedopieszczony cham wink
                            • pozarski Re: To był żaaaaaart? 30.11.08, 20:02
                              No wlasnie. Chce,zeby go dopiescic,wiec go dopieszczam.wink
                      • pozarski Re: To był żaaaaaart? 30.11.08, 19:45
                        Daj spokoj, Siostro. Ja sobie z tymi polaczkami poradze.
                        • pro100 Re: To był żaaaaaart? 30.11.08, 20:05
                          pozarski napisał:

> Daj spokoj, Siostro. Ja sobie z tymi polaczkami poradze.
                          no w końcu bojowy dziadunio smile)) namolna coś ta służba i we wszystkim chce wyręczać.
                          • uri_ja nie prosto 30.11.08, 20:08
                            tylko skretnie...
                            chamek.
                          • pozarski Re: To był żaaaaaart? 30.11.08, 20:15
                            prostak napisal:

Jeszczes mlody,prostaku,wiec nie wiesz,co to przyjazn.
                            • uri_ja Re: To był żaaaaaart? 30.11.08, 20:18
                              mlodosci w to nie mieszej big_grin Pozarski smile

jak napisalam: jest to chamek.
                              i tyle.
                              • pozarski Re: To był żaaaaaart? 30.11.08, 20:21
                                No,dobrze. Uri_ja. Zgodliwy jestem.wink
                            • polska_belgijka Re: To był żaaaaaart? 30.11.08, 20:22
                              pozarski napisał:

> Jeszczes mlody,prostaku,wiec nie wiesz,co to przyjazn.

Co ty sie takiemu chamowi bedziesz tlumaczyl. Taki wszystko przekabaci na dupy
                              strone. Niech mu bedzie!
                • pozarski picusiu,co jak co,ale nie wiedziec o 30.11.08, 19:44
                  Szewachu,skad jest,kim byl w przeszlosci,co teraz robi,a nawet z kim sypia,no to
                  trzeba byc chyba tylko jakims skretynialym polaczkiem,jak paru tutaj mi znanych.
                  • piq w którym miejscu, miękki jasiu,... 01.12.08, 14:02
                    ...to miało być zabawne, bo nadal nie odpowiedziałeś. A poza tym, janciu, nie
                    interesuje mnie, z kim sypia ktoś tam, bo to jego prywatna sprawa. Ciebie
                    najpewniej interesuje, bo masz umysłowość i intelekt starej baby interesującej
                    się wyłącznie plotami i serialami.
                    • pozarski ale cieniutko picusiu. 01.12.08, 14:22
                      Nie wstydzisz sie takich cieniasow tu puszczac? Ja bym sie wstydzil. Hel ci
                      wylecial caly? Spadles plackiem w szambo i wylezc nie mozesz? Podalbym ci
                      pomocna dlon,ale zraziles mnie sobie. Lez w gownie i nie narzekaj. W kazdym
                      razie jest ci cieplo.
                      • piq nie wstydziłbyś się, mięczaczku,... 01.12.08, 16:23
                        ...skoro się nie wstydzisz kazdego z twoich postów. Zapisz sobie do ciwi: "w
                        latach ... byłem wzorcem głupoty na forum internetowym Aquanet"; zdaje się że
                        to twoje największe osiągnięcie życiowe, janku.
                        • pozarski Sflaczal ci picus,picusiu, 01.12.08, 16:34
                          ale ja sie nie dziwie. Z polaczkami przebywasz,wiec i polaczkiem sie stales. A
                          polaczkami ja pomiatam,picu.
                          • piq heheh, chyba polaczki tobą, janku,... 01.12.08, 18:32
                            ...bo przy twojej sprawności umysłowej możesz sobie pomiatać co najwyżej larwą
                            muszki owocówki. Albo i nie. Może trąbik? albo dafnia? Dobra, one też nie.
                            Poszukaj sobie czegoś i nie nudź, janku.
                            • pozarski Re: heheh, chyba polaczki tobą, janku,... 01.12.08, 19:00
                              Chyba jednka nie,bo to nie ja za polaczkami biegam,sflaczaly picusiu,tylko
                              polaczki,jak ty,biegaja za mna. Stad wniosek: Ja was olewam,ale wy nie mozecie
                              beze mnie zyc. Wiec albo sobie znajdziesz kogos innego,kogo bedziesz zanudzal
                              swoim picostwem,albo bedziesz dostawal po japie,polaczku,ode mnie. Twoj wybor.wink
                              • piq nie wiesz zapewne, janku, że wybitne umysły,... 01.12.08, 22:40
                                ...takie jak ja, lubią sobie czasem urządzić zabawę prostacką, ale w tym
                                prostactwie wyrafinowaną, jak np. turlanie kurzego odchodu patykiem. Dla mnie
                                pisywanie do ciebie, janku, jest właśnie taką rozrywką. No, chyba nie jesteś aż
                                taki głupi, żeby twierdzić, iż kurzy odchód turlany patykiem może komukolwiek
                                dać po japie.

Zatem od mojej woli zależy, biedny janku, czy będziesz obiektem mojej rozrywki,
                                czy nie. Jako przedmiot nie masz tu nic do powiedzenia.
                                • pro100 Re: nie wiesz zapewne, janku, że wybitne umysły,. 01.12.08, 23:08
                                  piq napisał:

> ...takie jak ja, lubią sobie czasem urządzić zabawę prostacką, ale w tym
                                  > prostactwie wyrafinowaną, jak np. turlanie kurzego odchodu patykiem. Dla mnie
                                  > pisywanie do ciebie, janku, jest właśnie taką rozrywką. No, chyba nie jesteś aż
                                  > taki głupi, żeby twierdzić, iż kurzy odchód turlany patykiem może komukolwiek
                                  > dać po japie.
                                  >
                                  > Zatem od mojej woli zależy, biedny janku, czy będziesz obiektem mojej rozrywki,
                                  > czy nie. Jako przedmiot nie masz tu nic do powiedzenia.

było sie nie przyznawać. teraz bedzie cie omijać na kilometr. i na jakiś czas z hodowli ślimaka nici. tak ze trzy dni góra, potem zapomni i znów się bedzie rozdymać na komendę.
        • pozarski Re: wątek przekraczajacy 100 wpisów,... 30.11.08, 09:43
          Powiem ci picus jedno:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=87858560&wv.x=2&a=87890944
          smile
          • janusz2_ Re: wątek przekraczajacy 100 wpisów,... 30.11.08, 18:10
            pozarski napisał:

> Powiem ci picus jedno:
            >
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=87858560&wv.x=2&a=87890944
            > smile

Pozarski, leniuchu,
            to, co zalinkowałeś, dotyczy tylko ciebie.
            • institoris1 janusz2_ 30.11.08, 20:24
              Nie bardzo pojmuje sens krucjaty, jaka prowadzisz tu przeciwko pozerskiemu. O
              tym, ze nasz drogi Janek, wyjatkowa gnida jest, nie trzeba specjalnie nikogo
              przekowynawac i nie tu lezy problem z ta glizda; Jasio jest cieniutki
              merytorycznie i juz najdalej w trzecim poscie, z braku argumentow, przechodzi
              do osobistych wycieczek i prowokowania.
              Nieograniczony czas, nieograniczone zasoby bezczelnosci i umiejetnosc
              podlaczenia sie w sensowne (niekiedy) zaczatki dyskusji sa niewatpliwym atutem,
              przemawiajacym za tym kretynkiem.
              Z gnida mozna dyskutowac, jedyny warunek, ze gnida ma cos do przekazania,
              pamietac jedynie trzeba, ze predzej czy pozniej gnida i tak Cie zza winkla opluje.
              Chamowi mozna, a nawet nalezy, od czasu do czasu dokopac, kiedy juz tam w cos
              miare skladnego (jak na swoje ograniczone mozliwosci) wybelkocze, ale dyskusja z
              chamem na jego warunkach (czytaj przerzucanie sie inwektywami), mija sie
              calkowicie z jakimkolwiek celem, a moze byc kontraproduktywna, bo tu az roi sie
              od koszowych przyzwoitek, ktorym stosowanie cenzury pomylilo sie calkowicie z
              troska o dobre obyczaje.
              Efekt bedzie taki, ze naloza Ci bana i bedziesz sie niepotrzebnie denerwowal.
              • pozarski Re: pzdo 30.11.08, 20:30
                No,pzdo,tos wycisnal elaborat. Ale sama nuda, niestety. Merytorycznie moznaby
                skrocic do 1 zdania,ale ty lubisz wode,bo woda ci sie zdaje wlasnie taka dosadna
                i merytoryczna. Co do poziomu - nie mnie siebie oceniac,ale ocenie ciebie. Jaki
                poziom moze reprezentowac facet,ktory o sobie twierdzi,ze jest pzda?
                No,inclitoris?wink
                • institoris1 pan Pozarski sie z laski swojej nie wcina.. 30.11.08, 20:38
                  post byl do Janusza.
                  Dla pana, drogi Janku akurat czasu nie mam.

• pozarski Pzdo,post byl O mnie; to 30.11.08, 20:43
                    w zupelnosci wystarczy,zebym sie wcinal.
                    • institoris1 Re: Pzdo,post byl O mnie; to 30.11.08, 20:49
                      ok Janku, masz moje przyzwolenie.

pozarski napisał:

> w zupelnosci wystarczy,zebym sie wcinal.
        • sz0k ano n/txt 30.11.08, 11:09

• pozarski Re: no n/txt 30.11.08, 11:10

• dajan.jr Re: Szewach Weiss - człowiek godny szacunku 30.11.08, 02:20
      przestań , co masz paranoidalne przywidzenia o tej porze...?
      uważałem cię za jednego z bardziej wyrózniajacych się inteligencją
      na tym forum...no chyba , że wziąłeś twardy alkochol ...
    • perla skoro wszyscy piszą, że porządny 30.11.08, 08:38
      to pewnie prawda jest. Ale i z tupetem.
      Pamiętam jak w latach 90-tych przyszedł do polskiej telewizji i
      zaczął wyliczać za co to Polacy muszą przeprosić Żydów. Wyliczał,
      wyliczał, aż ktoś go spytał kiedy to Żydzi przeproszą Polaków. Wtedy
      pam ambasador powiedział, że nigdy, bo Żyd, który dopuścił się
      zbrodni na Polaku, poprzez tą zbrodnię sam wykluczył się z żydostwa
      i Żydzi nie chcą z nim nic wspólnego mieć.
      Szkoda tylko, że w drugą stronę takiego rozumowania uznać nie chciał
      właśnie.
      • aaki Re: skoro wszyscy piszą, że porządny 30.11.08, 08:55
        z lenistwa nie chciało mi się wpisywać informacji,którą przytoczyłeś.faktem jest ze pan szewach potrafił czasem pokazać pazurki
        • perla Re: skoro wszyscy piszą, że porządny 30.11.08, 09:12
          jak jeszcze nieboszczy Arafat żył to kiedyś dziennik tvp połączył
          się z nim na żywo w Hajfie. I zapytano go o Arafata. Twarz mu się
          skurczyła i zaczął "ten terrorysta, ten morderca, ta kanalia, ten
          bandyda, powinniśmy go zabić". Pomijajać jego racje, to pomyślałem,
          mój Boże co się z człowiekiem stało... Dopóki w Polsce był to
          chodził na rauty, fajfy, podziwiany był, co 5 zdanie jak mantrę
          powtarzał, iż byli i porządni Polacy. A teraz, tam w Israelu,
          rozchłestany, w rozpietej koszuli, z nienawiścią na twarzy...
          I gdzie ten starszy, dobrotliwy pan?
          Tak, tak, Żyd w Polsce i Żyd w Israelu to jakby 2 różne osoby są
          właśnie.
          • dana33 perliczkowaty znow in action klamstewek.... 30.11.08, 09:42

• sz0k no właśnie 30.11.08, 11:14
        Też go raczej pozytywnie nie wspominam, dlatego też ta wypowiedź tym bardziej
        cieszy (choć i tak oczywiście nie mogło się obejść w niej bez "momentów", jak
        np. to o "obojętności Polaków" - w roli zarzutu pod ich adresem...).
        • pozarski Re: no właśnie 30.11.08, 11:30
          sz0k napisał:

To Polacy nie byli obojetni w przewazajacej wiekszosci? To nie Polacy za litr
          wody zdradzali swoich rodakow przechowujacych Zydow? To kto to byl, sz0ku?
          Ciekaw jestem.
    • spitt Re: Szewach Weiss - człowiek godny szacunku 01.12.08, 18:26

Stwierdzenie oczywistego faktu robi z Zyda czlowiekiem godnym
      szacunku ??? Wow !!!

Poza tym jak widac ten twoj zacny Zyd nie nawet w takiej chwili
      przepuscil okazji zeby nie przypomniec Polakom o szmalcownikach ,...
      ===================================================================
      Ja jestem Żydem i też jestem oburzony. Jestem ocalałym z Holokaustu.
      Pamiętam szmalcowników, pamiętam, że wielu Polaków było obojętnych.
      Ale pamiętam też, że to właśnie wśród Polaków było najwięcej
      Sprawiedliwych wśród Narodów Świata.
      • night_breeze Re: Szewach Weiss - człowiek godny szacunku 01.12.08, 20:41
        spitt napisał:

>
        > Stwierdzenie oczywistego faktu robi z Zyda czlowiekiem godnym
        > szacunku ??? Wow !!!
        >
        > Poza tym jak widac ten twoj zacny Zyd nie nawet w takiej chwili
        > przepuscil okazji zeby nie przypomniec Polakom o
        szmalcownikach ,...
        > ===================================================================
        > Ja jestem Żydem i też jestem oburzony. Jestem ocalałym z
        Holokaustu.
        > Pamiętam szmalcowników, pamiętam, że wielu Polaków było
        obojętnych.
        > Ale pamiętam też, że to właśnie wśród Polaków było najwięcej
        > Sprawiedliwych wśród Narodów Świata.
        ======================================================
        a co, ma udawać że tak cacy było???? Taka właśnie jest polaczków
        natura, zaklepać, upchać, zamieść pod dywan i wszystko gra.
        Szmalcowników nie było. uchachachacha!!!!!! big_grin)))))
        • spitt Re: Szewach Weiss - człowiek godny szacunku 01.12.08, 20:55

Czytajac takich jak ty mozna zalowac ze was nie znalezli albo
          zwatpic ze byli ,...
          ===================================================================
          a co, ma udawać że tak cacy było???? Taka właśnie jest polaczków
          natura, zaklepać, upchać, zamieść pod dywan i wszystko gra.
          Szmalcowników nie było. uchachachacha!!!!!! )))))
    • andrzejg no popatrz pan 01.12.08, 18:46
      a jak go słuchałem w TV , to mnie zawsze wkurzał za swoja
      zarozumiałosć na płaszczyźnie narodowości...i nagle taki obiektywizm!

A.
    • janusz2_ Re: Szewach Weiss - człowiek godny szacunku 10.12.08, 02:29
      Szewach Weiss jest mądrym i prawym człowiekiem - i właśnie dlatego
      osobniki typu pozarskiego alergicznie wręcz reagują na jego
      wypowiedzi.
      Kasowanie wątków zawierających zacytowane wypowiedzi Szewacha
      Weissa jest charakterystycznym i czytelnym zachowaniemsmile
      • pozarski Re: Szewach Weiss - człowiek godny szacunku 10.12.08, 02:37
        janusz2_ napisał:

> Szewach Weiss jest mądrym i prawym człowiekiem - i właśnie dlatego
        > osobniki typu pozarskiego alergicznie wręcz reagują na jego
        > wypowiedzi.
        > Kasowanie wątków zawierających zacytowane wypowiedzi Szewacha
        > Weissa jest charakterystycznym i czytelnym zachowaniemsmile

Ty wklejasz jego wypowiedzi,zamiast komentowac i wklejac linki do jego
        wypowiedzi. To jest forum,nie sciagaczka dla idioty i slamazarnego garmonisty z
        Bialegostoku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka