breslau1 Re: WSTYD mi za Was. cd 31.10.03, 21:00 Wstyd mi Andrzeju, Nurni,Pollaku,Dasch,Ado08,Nostromo....wstyd! Naprawdę wstyd. Wzieliście udział w zaszczuwaniu człowieka, swojego bliźniego. Dotychczas było to wyróżnikiem kreatur w rodzaju siedem, galba, luka, bykk. perła, miriam... Oj, niedaleko jesteście od nich. Historia lubi się śmiać w twarz. breslau1-pacynka Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: WSTYD mi za Was. cd 31.10.03, 23:45 Dzieki, Breslau1, ale stanowczo uwazam, ze umieszczenie ady08 na tej liscie to grube nieporozumienie. Ade absolutnie uwazam za swoja przyjaciolke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.d. Re: WSTYD mi za Was. cd IP: *.icpnet.pl 02.11.03, 16:31 Wstydzić nalezy się za siebie Panie Cs nigdy z innych ! No chyba , ze wtydzi się Pan za Jedwabne ! Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 ODKRYWCO, o którego "odkryciu" pies z kulawą... 03.11.03, 01:07 ...nogą nie wie! W ogóle na te Pańskie bzdety "naukowe" nikt nie zwrócił najmniejszej uwagi! Gość portalu: c.d. napisał(a): > Wstydzić nalezy się za siebie Panie Cs nigdy z innych ! > No chyba , ze wtydzi się Pan za Jedwabne ! Wstydzić to się przede wszystkim Pan powinien za publikowanie jakiś bzdetów, na które pies z kulawą nogą nie zwaraca żadnej uwagi! I potem utrzymywanie, że to jest "odkrycie"! Panie, jedyne odkrycie, które Pan w życiu zrobił, polegało na odkrywaniu kołdry z Pańskiej żony przed odbyciem stosunku małżeńskiego! Panie Wielonikowiec! Ostrzegałem Pana, kurcze Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Drogi Breslau1: 31.10.03, 23:52 breslau1 napisała: > Wstyd mi Andrzeju, Nurni,Pollaku,Dasch,Ado08,Nostromo....wstyd! Naprawdę wstyd. > Wzieliście udział w zaszczuwaniu człowieka, swojego bliźniego. Dotychczas było > to wyróżnikiem kreatur w rodzaju siedem, galba, luka, bykk. perła, miriam... > Oj, niedaleko jesteście od nich. Historia lubi się śmiać w twarz. > > breslau1-pacynka Sluchaj, nie win ich, przeciez ja sam o to prosilem! A dla nich najwieksza kara bedzie to, ze beda musieli tu zostac. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg breslau1 - pacynko 01.11.03, 11:33 powiedz mi to prosto w twarz pod swoim nickiem A. Odpowiedz Link Zgłoś
breslau1 Prosto w twarz Andrzejowig 02.11.03, 16:13 andrzejg napisał: > powiedz mi to prosto w twarz pod swoim nickiem > > A. To co robicie jest chamstwem i podłością równą, lub większą , niż ta druga grupa. Wam nawet refleksje nie pomogą. Człowiekiem trzeba być , nie chcieć! Tylko tyle i aż tyle breslau1 -pacynka ps. patrząc na Was , zaczynam coraz bardziej cenić perłę Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg ale nie tak 02.11.03, 16:16 breslau1 napisała: > andrzejg napisał: > > > powiedz mi to prosto w twarz pod swoim nickiem > > > > A. > > To co robicie jest chamstwem i podłością równą, lub większą , niż ta druga > grupa. > Wam nawet refleksje nie pomogą. > Człowiekiem trzeba być , nie chcieć! > Tylko tyle i aż tyle > > breslau1 -pacynka > > ps. patrząc na Was , zaczynam coraz bardziej cenić perłę > podpisz sie swoim prawdziwym nickiem czego sie boisz? masz coś do ukrycia? kłamiesz? A. Odpowiedz Link Zgłoś
breslau1 Siódemka i Andrzejg 02.11.03, 16:15 Podajcie sobie z andrzejemg ręce- jesteścxie siebie warci breslau1-pacynka Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg no problem Kamilu 02.11.03, 16:27 breslau1 napisała: > Podajcie sobie z andrzejemg ręce- jesteścxie siebie warci > > breslau1-pacynka siedem przynajmniej uczciwie mówi co myśli A. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Expose 31.10.03, 21:03 Różne osoby mają różne cele na Forum. Dla mnie jednym z naczelnych celów jest to, żeby było dużo zabawy. Żeby pieski ujadały. No bo przecież, u licha, nie wyobrażasz sobie chyba, żeby mi zależało na "wygraniu" dyskusji z kimkolwiek? Przecież, na litość boską, nie myslisz chyba, że Cs137 uważa takich osobników, jak f, maniekxx, PolishAM, i cały tłum innych, za PARTNERÓW?! Forum to jest rodzaj cyrku, jak nic sie nie dzieje, to nudno Odpowiedz Link Zgłoś
institoris1 Ceesie Szanowny, 01.11.03, 01:27 jako, ze na forach innych niz FA (ostatnio) nie przebywam (i nie planuje rowniez)wiec moj kontakt (raczej z tych biernych) z Toba sila rzeczy zostanie przerwany. Zycze wszelkiej pomyslnosci. Twoje odejscie odbieram jako niewatpliwe zubozenie tego forum. Sytuacja jaka sie wytworzyla ( wybor bezsprzecznie nalezal do Ciebie) skloni Cie zapewne do refleksji w sensie ogolniejszym, ale niewatpliwie i do osobistych. Polecam goraco zachowanie niezbednego dystansu jak i odrobiny spontanicznego optymizmu / podejrzewam, ze taki to optymizm jest Ci i tak dany/ Pozdrawiam i. Odpowiedz Link Zgłoś
breslau1 do CS137 01.11.03, 11:20 Ade08 wycofuję na Twoją prośbę, ale i tak mam do niej pretensje , że przy swej delikatności kobiecej mocno nie zaprotestowała przeciw. Piszesz, że sam tego chciałeś! Dobrze , ale wiem ,że Ty się zwróciłeś do tych sukinkotów siedem, bykk, dupoluka, galba... Ja zaś potępiłem pojście za ich przykładem innej grupy, którą jednak wyżej cenię niż tamte bydlęta. Ja jednak mam nadzieję usłyszeć od nich (może od jednego-j) słowo -WYBACZ nasze stadne zachowanie. breslau1-pacynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: WYSZCZUJCIEmnie stąd! Błagam, WYSZCZUJCIE!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 16:14 Zapisz się do SLD!To Twoi duchowi przywódcy! Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: WYSZCZUJCIEmnie stąd! Błagam, WYSZCZUJCIE!! 03.11.03, 03:17 no i niech wkoncu oswiadczy publicznie tu na forum ze przeszedl do kosciola anglikanskiego-z wiadomych celow! Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: WYSZCZUJCIEmnie stąd! Błagam, WYSZCZUJCIE!! 04.11.03, 17:33 maniekxxx napisał: > no i niech wkoncu oswiadczy publicznie tu na forum ze > przeszedl do kosciola anglikanskiego-z wiadomych celow! mońciu , gówno cię to powinno pbchodzić, lepiej zajmnij sie swoją żoną , bo cię zdradza : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc cs137 badz mezczyzna !! Ojej to forum z gory ... IP: *.playground.net 03.11.03, 03:56 na dol (lub jak wolisz) i idz gdzie cie oczy poniosa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: cs137 badz mezczyzna !! Ojej to forum z gory 03.11.03, 06:36 i pozostań choćby na przekór tym, których ucieszyłoby twoje odejście. nie każdemu psu burek i nie każda perła co się tak sama nazwie i nie każda miriam jest święta i nie każda gini smakuje z tonickiem pozdrawiam serdecznie d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: cs137 badz mezczyzna !! Ojej to forum z gory 04.11.03, 17:32 Gość portalu: gosc napisał(a): > na dol (lub jak wolisz) i idz gdzie cie oczy poniosa !!! gościu siądź pod lipą i podłub sobie w nosie...ty nic więcej nie potrafisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: cs137 badz mezczyzna !! Ojej to forum z gory IP: 131.137.84.* 04.11.03, 17:41 limakty napisał: > gościu siądź pod lipą i podłub sobie w nosie...ty nic więcej nie potrafisz Ojej, nie wiedzialem, ze mnie tak dobrze znasz !! Gratulacje. Widzisz, ja ciebie nie znam i nawet nie chce znac !!! A propos cs137 ... czy ty czlowieku nie widzisz, ze cs137 cierpi ?? Chcialby odejsc z tego forum i nie umie lub nie moze. Ja tylko probuje mu pomoc. A ty chcialbys mu pomoc ?? Czy tak jak ja masz dla niego jakas rade ?? Odpowiedz Link Zgłoś
breslau1 Re: cs137 badz mezczyzna !! Ojej to forum z gory 04.11.03, 18:42 Gość portalu: gosc napisał(a): > limakty napisał: > > > gościu siądź pod lipą i podłub sobie w nosie...ty nic więcej nie potrafisz > > Ojej, nie wiedzialem, ze mnie tak dobrze znasz !! Gratulacje. Widzisz, ja > ciebie nie znam i nawet nie chce znac !!! skoro nie chcesz znaĆ limakty,kolego szujowaty, to po CO ZADAJESZ MU PYTANIE NIŻEJ. CZYŻBY LOGIKI BRAKOWAŁO GOŚCIU )) > A propos cs137 ... czy ty czlowieku nie widzisz, ze cs137 cierpi ?? Chcialby > odejsc z tego forum i nie umie lub nie moze. Ja tylko probuje mu pomoc. A ty > chcialbys mu pomoc ?? Czy tak jak ja masz dla niego jakas rade ?? Odpowiedz Link Zgłoś
fa1 Re: cs137 badz mezczyzna !! Olej to forum z gory 04.11.03, 19:28 breslau1 napisała: > skoro nie chcesz znaĆ limakty,kolego szujowaty, to po CO ZADAJESZ MU PYTANIE > NIŻEJ. CZYŻBY LOGIKI BRAKOWAŁO GOŚCIU )) Zgadza sie. Nie chce znac ani jego ani ciebie ... co nie przeszkadza mi stawiac wam sugestii/pytan. Ot, taka to wlasnie logika, ponial ?? A tak poza tym to co ty breslau tak wstawiasz sie za nim ?? Masz w tym jakis interes ?? Placi ci za to ?? Widzisz wroclaw1 ?? Nie chce cie znac a stawiam pytania ... lubie i bede ... to tak w demokracjii mozna, wiedziales ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: cs137 badz mezczyzna !! Ojej to forum z gory 04.11.03, 21:06 breslau1 napisała: > > Ojej, nie wiedzialem, ze mnie tak dobrze znasz !! Gratulacje. Widzisz, ja > > ciebie nie znam i nawet nie chce znac !!! > > skoro nie chcesz znaĆ limakty,kolego szujowaty, to po CO ZADAJESZ MU PYTANIE > NIŻEJ. CZYŻBY LOGIKI BRAKOWAŁO GOŚCIU )) Zasadniczo, panie breslauowaty52 to pytanie to nie było z tych 'a jak masz na imię?', więc o co do cholery chodzi z tą logiką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 A mnie, jak widzisz, nie wyszczuli. Amatorzy :)))) IP: *.proxy.aol.com 04.11.03, 17:55 )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: A mnie, jak widzisz, nie wyszczuli. Amatorzy 04.11.03, 20:31 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > )))))) ze mną też im się nie udało ))))))) d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
fa1 Nikt tu nikogo nie ma zamiaru wyszczuwac. 04.11.03, 21:01 Spokojnie, zostancie, relax. Przypadek cs137 jest zupelnie inny. On - jak na razie - jeset jedynym/pierwszym ktory prosil forumowiczow o wyszczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Nikt tu nikogo nie ma zamiaru wyszczuwac. 04.11.03, 21:12 fa1 napisał: > > Przypadek cs137 jest zupelnie inny. On - jak na razie - jeset jedynym/pierwszym > > ktory prosil forumowiczow o wyszczucie. I może dać by mu już, Ceesowi, spokój ? Przecież on już tutaj nikogo nie niepokoi. a. Odpowiedz Link Zgłoś
fa1 Tak jest Ado. Jak to mozna sie cieszyc w zyciu ... 04.11.03, 21:24 z roznych bzdurek np. z tego, ze: - nikt mnie wczoraj nie kopna - nie zlamalem sobie dzis nogi - .......... - nie wyszczuto mnie z Forum GW A tak w ogole .... w co za bzdurny watek sie wkopalem !!!!!!!! A moze trzeba sie z takich pierdul cieszyc, wlasnie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Tak jest Ado. Jak to mozna sie cieszyc w zyci 04.11.03, 21:26 fa1 napisał: > A tak w ogole .... w co za bzdurny watek sie wkopalem !!!!!!!! > > A moze trzeba sie z takich pierdul cieszyc, wlasnie ?? Nie Bo godna pożałowania byłaby to radość a. Odpowiedz Link Zgłoś
fa1 Ja to mam czesto mieszane uczucia w tej ... 04.11.03, 21:33 ada08 napisała: > Nie > Bo godna pożałowania byłaby to radość > a. > kwestii. Z czasem coraz trudniej cieszyc sie drobiazgami, to tak jakby wymagania rosly i czekamy nie wiadomo na co chodzac ... jak te smutasy. Ci co ciesza sie drobiazgami sa pogodniejsi i mniej zestresowani. Odpowiedz Link Zgłoś