Dodaj do ulubionych

UWAGA PODSZYWAJĄ SIĘ

IP: *.chello.pl 19.01.02, 21:24
Na wątku "Największe głupstwo tygodnia" jakiś osobnik używając mojego nicka
obelżywie i protekcjonalnie odnosi się do Wilda. Oświadczam, że nie mam nic
wspólnego z podszywaczem, który niestety także korzysta ze sztywnego łącza
chello.

Niedawno podobną "przygodę" miał 7 (dziwne, że przytrafia się to zwykle nie-
lewym nickom).

Jeśli ktoś padł ofiara tego typu praktyk, proszę poinformować nas na tym wątku.
Obserwuj wątek
    • Gość: wild od razu wyczułem! :) IP: *.net.bialystok.pl 19.01.02, 21:28
      Gość portalu: mmikki napisał(a):

> Na wątku "Największe głupstwo tygodnia" jakiś osobnik używając mojego nicka
      > obelżywie i protekcjonalnie odnosi się do Wilda. Oświadczam, że nie mam nic
      > wspólnego z podszywaczem, który niestety także korzysta ze sztywnego łącza
      > chello.
      >
      > Niedawno podobną "przygodę" miał 7 (dziwne, że przytrafia się to zwykle nie-
      > lewym nickom).
      >
      > Jeśli ktoś padł ofiara tego typu praktyk, proszę poinformować nas na tym wątku.

luzik! jest taki facio "Freeman" jak sama nazwa wskazuje badacz reakcji! smile
      podobne praktyki prawdopodobnie stosuje inny forumowicz tzw. stalinowsko-
      czekistowski... udający dobrodusznego komuniste! :>
      • Gość: mram jak sie A powiedziało to... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 21:48
        ..któren to ?
        nie chce nic darmo
        w zamian raportuje Ci że pod Ciebie jakis max
        sie stroił.
        Czuwaj!!!
        • mmikki Re: jak sie A powiedziało to... 21.01.02, 18:52
          NIESTETY DZIŚ ZNOWU (KAROL? FREEMAN?) chce sobie przypisać mój skromny dorobek
          postowy i bez pozwolenia używa mego nicka, który - jak sądzę - bardzo mu się
          podoba.
          • Gość: Freeman Re: jak sie A powiedziało to... mmikki jest wałem IP: *.chello.pl 21.01.02, 22:56
            mmikki napisał(a):

> NIESTETY DZIŚ ZNOWU (KAROL? FREEMAN?) chce sobie przypisać mój skromny dorobek
            > postowy i bez pozwolenia używa mego nicka, który - jak sądzę - bardzo mu się
            > podoba.

Pomijając już sam fakt bezsensu podszywania się - to podszywanie się pod tego
            niedodymanego idiotę o nicku "mmikki" byłoby czystym masochizmem.
            Gdyby "mmikki" myslał (wiem, że to niemożliwe, ale załóżmy teoretycznie ... ) to
            by wiedział, że na forum jest kilkanaście osób piszących z chello.pl !

"mmikki" gdyby głupota umiała fruwać to twój biedny ojciec karmiłby cię z
            procy !!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka