vicky17 27.12.08, 03:18 swinskie ryje i splki,oczywiscie nasi porzadkowi nigdy takich nie dojrza bo i po co forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=88981205&a=88982530 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyniol Re: ozdoby aquanetu 27.12.08, 05:55 co za karambol jezykowy, Faktycznie purystow jezykowych z ereca nie gorszy on w ogole. Dziwne zaiste Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: ozdoby aquanetu 27.12.08, 08:22 Cyniol za krotko spales i zdania nie "rozebrales" ? nie wierze, duszko, nie wierze... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ozdoby aquanetu 27.12.08, 18:23 uri_ja napisała: > Cyniol za krotko spales i zdania nie "rozebrales" ? nie wierze, duszko, ni > e wierze... a ty po drodze na FE zgubilas i kopalisnkiego i kamyczka. idz balona rob z siebie na innych wpisach lub innych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: ozdoby aquanetu 27.12.08, 19:17 czy ja sie brzydkich slow wypieram? ja sie tylko Cyniola pytalam, czy sie nie wyspal? Ciebie nie trzeba robic, juz sie ukleilas Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ozdoby aquanetu 27.12.08, 19:21 amamit napisała: > > Ciebie nie trzeba robic, juz sie ukleilas ciebie rowniez juz dawno zrobiono,tylko czy nie jestes nieco przerosnieta Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: ozdoby aquanetu 27.12.08, 19:24 e tam Vicky. daj sobie na dzisiaj spokoj...prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ozdoby aquanetu 27.12.08, 19:30 uri_ja napisała: > e tam Vicky. daj sobie na dzisiaj spokoj...prosze. jak chcesz miec spokoj to nie czlap za mna..chyba proste a poza tym nie swietujesz swieta krwi dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: ozdoby aquanetu 27.12.08, 19:31 nie czlapalam za Toba, tylko za Cyniolem. na pytanie nie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ozdoby aquanetu 27.12.08, 19:40 uri_ja napisała: > nie czlapalam za Toba, tylko za Cyniolem. na pytanie nie odpowiem. czemu nie odpowiesz..za malo krwi czy za malo szlachetna? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: ozdoby aquanetu 27.12.08, 19:41 co, kto szlachetna? teraz ja jasniej poprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ozdoby aquanetu 27.12.08, 19:46 uri_ja napisała: > co, kto szlachetna? teraz ja jasniej poprosze. myslalam,ze umiesz myslec samodzielnie? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: ozdoby aquanetu 27.12.08, 19:56 o sobie tak malo szlachetna? nic Ci do tego jakie swieta obchodze Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: ozdoby aquanetu 28.12.08, 01:52 uri_ja napisała: > nie czlapalam za Toba, tylko za Cyniolem. na pytanie nie odpowiem. Milo jest to przeczytac, tym bardziej, ze kobieta jestes Przy okazji odpowiem na pytanie: spie dobrze, tylko za krotko. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 happy chanuka 27.12.08, 19:48 uri i amamit czy jak wam tam.przekazcie zyczenie na inne forum i swietujcie swieto swiatla..czyli wielkie booooom. news.bbc.co.uk/2/hi/in_pictures/7801123.stm Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: happy chanuka 27.12.08, 22:05 uri_ja napisała: > zapomnialas jeszcze o Heli. nie,nie zapomnialam..to raczej ty malo swiateczna dzisiaj..jak widac zbyt malo trupow naookolo. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: happy chanuka 27.12.08, 22:10 umiesz sie ugryzc w jezyk? czy taka pelnej krwi kobita jestes...? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: happy chanuka 27.12.08, 22:15 amamit napisała: > umiesz sie ugryzc w jezyk? czy taka pelnej krwi kobita jestes...? po co si mam sie gryzc,to chyba jakis atawizm lub zboczenie by kasac swe cialo? ludzie normalni nie musza robic az tak drastycznych rzeczy skladajac zyczenia takim wrazliwym osobom jak ty.cieszysz sie dzisiaj szczegolnie czy tylko troche? moze na FD przeanalizujesz jakas koncepcje szczescia wedlug zalecen freuda? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: happy chanuka 27.12.08, 22:17 a Ty myslisz nadal, ze wrazenie zrobisz na mnie tym co piszesz? ja sobie wlasnie daruje dalsza "dyskusje", bo ani wrazenia, ani nawet nie zabawnie... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: happy chanuka 27.12.08, 22:24 uri_ja napisała: > a Ty myslisz nadal, ze wrazenie zrobisz na mnie tym co piszesz? musze cie sprowadzic na ziemie,bo zrobilas sie nadzwyczaj uduchowiona na tym forum..nie pisze tu ani dla ciebie,ani dla innych troli z FE, ani tez nie mam najmniejszej ochoty na robienie wrazenia. to pozostawiam dla ludzi w realu a nie dla wirtualnych bywalcow dziwnych forow w dziwnych portalach. dzieli nas dosc sporo wody i dosc znaczna roznica pogladow, z czego ja tylko sie ciesze moja droga a nie martwie,niezaleznie od twych swiatlych rad wypowiadanych na jeszcze dziwniejszych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Phi! 27.12.08, 22:09 jaceq napisał: > Co to za radość wypowiadać się wątkach Strzygi17? > widac zatem kto radosny..phi wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Phi! 27.12.08, 22:12 amamit napisała: > zadna... dlatego to robicie..psychiatra zatem jest wam potrzebny,nie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Phi! 27.12.08, 22:17 uri_ja napisała: > nawzajem. jakie Wam jesli uri i amamamaman to jedno i to samo,to nie wam tylko tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Phi! - zaraz. 27.12.08, 22:17 Oprócz tego, że dałem ogłoszenie (poszukuję pilnie psychiatry dla Vicky-z-amerycki), to nadmieniam, że robię tak z powodów czysto, że tak to ujmę, naukowych. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Phi! - zaraz. 27.12.08, 22:19 jaceq napisał: robię tak z powodów czysto, że tak to ujmę, nauk > owych. Jestem w 100% pewna, ze nie z powodow emocjonalnych Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Phi! - zaraz. 27.12.08, 22:27 belgijska napisała: > jaceq napisał: > > robię tak z powodów czysto, że tak to ujmę, nauk > > owych. > > Jestem w 100% pewna, ze nie z powodow emocjonalnych masz racje,bo z powodow emocjonalnych to chamica otwocka i ty dzialacie takimi oto metodami,starajac sie przekazc odgorne wartosci intelektualne,za pomoca pisma obrazkowego,coby wasza pani kompleksow nie miala,ze w formie nie jest forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=88997208&a=89003043 Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Phi! - zaraz. 27.12.08, 22:20 jaceq napisał: > Oprócz tego, że dałem ogłoszenie (poszukuję pilnie psychiatry dla Vicky-z-am > erycki), to nadmieniam, że robię tak z powodów czysto, że tak to ujmę, nauk > owych. > cieszy mnie twoja troska o mnie,ale zwykle ci ,ktorzy tak trosza sie wirtualnie o swych wrogow,sami maja mentalne problemy. ja od dawna jestem dosc niezalezna,ba nawet na forum pisze jako taka,przez co wlasnie mam kupe "opiekunow" z urzedu. dziekuje wam serdecznie za opieke,ale dzieki Bogu jestm w dosc dobrej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Phi! - zaraz. 27.12.08, 22:32 > sami maja mentalne problemy. Istotnie, mam mentalny problem: nie wiem, co zrobić z pieniędzmi. > ja od dawna jestem dosc niezalezna... Niezależna... istotnie, z wyjątkiem tych kilku mediów maleńkich, co napiszą, to powtarzam > dziekuje wam serdecznie Ależ za co nie ma. Na mnie możesz liczyć. > jestm w dosc dobrej formie I niech tak pozostanie, przynajmniej samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Phi! - zaraz. 27.12.08, 22:38 jaceq napisał: > > > Istotnie, mam mentalny problem: nie wiem, co zrobić z pieniędzmi. podpal nimi cygaro,przynajmniej bedziesz mial styl retro. > > > Ależ za co nie ma. Na mnie możesz liczyć. nie dodalam,ze ze streczycieli nigdy nie korzystalam,jakos nie palam do pewnych panow sympatia i dobrze by bylo by wlasnie to do poniektorych doszlo. oby nowy rok przyniosl zmiany i nieco wiecej spektakularnych wojen. > > > > I niech tak pozostanie, przynajmniej samopoczucie. > > twej polowicy?.tez zycze ci z calego serca spelnienia marzen. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jak to jest??!! 27.12.08, 22:42 To teraz Jacqa sie bardziej nie lubi niz mnie??!! A kiedy proponowalem, ze zaprowadze istote przedludzka do Instytutu na Kopernika w Krakowie, gdzie znam paru psychiatrow, to mi nie raczono nawet odpowiedziec..Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Jak to jest??!! 27.12.08, 22:54 marouder.eu napisał: > To teraz Jacqa sie bardziej nie lubi niz mnie??!! musisz sie zdecydowac...kobiety tego nie toleruja szczegolnie deklaracje na publicznym forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=88981205&a=88982078 Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Jak to jest??!! 27.12.08, 23:03 melord napisała: > marouder.eu napisał: > > > To teraz Jacqa sie bardziej nie lubi niz mnie??!! > > musisz sie zdecydowac...kobiety tego nie toleruja > szczegolnie deklaracje na publicznym forum > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=88981205&a=88982078 as we all see..shit happens even to the best of us. nie ma co chlop ma dobry gust,tylko czy jego kosciec wytrzyma,bo jego stara na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Gdyz albowiem, nieprawdaz, uwazam, ze... 27.12.08, 23:04 ..Danka jest kochana! Wasz rocznik, poza zdziadzialym Gregorckiem ma sile, jest wyrazisty, inteligentny...jak by to najtrafniej ujac?...jest zywy i autentyczny Mam kuzynke, Lucyne, jest wasza rowiesnica. Jest piekna i madra w sposob, ktory mnie czesto fascynuje Odpowiedz Link Zgłoś
melord powinienes ostrzec tego swira 27.12.08, 23:09 by prywatnych zdjec Twojej ukochanej nie publikowal na otwartym forum teresacentric.com/wp-content/uploads/fatslut.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Dochtorek cie zarazil? 27.12.08, 23:15 Ba, Akusiowi, jako osobie odopuszczonej i dotychczas seksualnie samotnej mogie wybaczyc, ale ty Bambusie, z takymy linkamy? Wstyd po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
melord nikt mnie nie zarazil? 27.12.08, 23:24 to troll bita chamica sie tutaj wyzywa publikujac prywatna kolekcje Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Dochtorek cie zarazil? 27.12.08, 23:46 jedno co mozesz ksiucie to bp3.blogger.com/_931gr8XgT7g/R8sEUw8PLQI/AAAAAAAAAGg/RW6xSlxI2Ms/s320/kiss-my-ass.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Jak to jest??!! 27.12.08, 23:32 marouder.eu napisał: > To teraz Jacqa sie bardziej nie lubi niz mnie??!! No! Chyba aż tak źle to nie jest. (Ufff!!!) Zwróć uwagę na poetykę Strzygi17 ("jego stara"). Że o Jej ortografii, tudzież semantyce, nie wspomnę. O całkiem zadziwiającej (nawet Marsjan) interpunkcji. Instytut na Kopernika, uważam, niewiele tu poradzi. Owszem, może jako okaz badawczy w Instytucie na Trojdena, może w badaniach internetowych cyborgów, kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ozdoby aquanetu 27.12.08, 22:40 a co w tantym wątku było nie tak? brak bluzgów? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ozdoby aquanetu 27.12.08, 22:42 ariadna-enta napisała: > a co w tantym wątku było nie tak? > brak bluzgów? co bylo..ano w synagodze nozykow swinski cycek..a to chyba normalka,faktycznie, szczegolnie w twoim swiecie kultury szmberecikowej. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No wlasnie Vickulec! Przekazcie swinskiemu cycowi 27.12.08, 22:49 ...zeby nie zachodzil do zadnej synagogi, gdyz kazdorazo desakralizuje obiekt!! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ozdoby aquanetu 27.12.08, 23:46 rachelka ile razy mam powtarzać,ze jestes ostatnia w temacie kultury słowa? nie zgrywaj oburzonej Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ozdoby aquanetu 27.12.08, 23:59 ariadna-enta napisała: > rachelka ile razy mam powtarzać,ze jestes ostatnia w temacie kultury > słowa? > nie zgrywaj oburzonej > a masz cos do dodania na temat kultury pacholecia podkrakowskiego,czy oburzysz sie ,ze o twojej genetyce.... nie wspomnial? chyba zazdroscisz czegos..a moze podsunac ci twoje zdjecie,lub twego arabskiego chlopa w akcie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=88997208&a=89007368 Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A co!? Nieprawde napisalem?! 28.12.08, 00:04 Nawet wam wspolczuje tego wiecznego dziwictwa, wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ozdoby aquanetu 28.12.08, 00:11 no cóż rachelka ładne to nie jest przyznaję. ale jakby to powiedzieć,w pewnym sensie zbierasz owoce swojej długoletniej forumowej działalności To nie wzięło się z niczego,sama wiesz ile razy ludzi mieszałas z błotem niewybredbymi epitetmi.I nie ma sensu się sprzeczać kto zaczął,albo kto jest gorszy. jedni nie oddadzą,a drudzy tak sorry,ale tak to wyglada. pewnie,ze powinno tego nie być,ale za stara wyga jesteś,żeby nie wiedzieć,że akcja rodzi reakcję. Ty im,a ani Tobie.Tu nie mam niewinnych Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ozdoby aquanetu 28.12.08, 00:15 ariadna-enta napisała: > no cóż rachelka ładne to nie jest przyznaję. > e tam to normalka u niego i 100 innych kaowcow na kwa kwa, i dlatego wlasnie poswiecam tym gigantom kulturalno-interpunkcyjno-gramatyczno-semantyczno-filozoficzno-towarzysko-intelektualno-prosemicko-semickim ten watek. serce me roscie widzac tylu zainteresowanych ma skromna.. gleboki wdech i sklon by rozciagnac po biegu sciegna. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ozdoby aquanetu 28.12.08, 01:15 nie będę sie rachelka z Toba sprzeczać to bez sensu pożno się robi,ide poczytać jak twierdzi Twoja koleżanka Maglatcia nie przeczytałam w życiu ani jednej książki czas w końcu zacząć.) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ozdoby aquanetu 28.12.08, 01:19 ariadna-enta napisała: > nie będę sie rachelka z Toba sprzeczać to bez sensu > pożno się robi,ide poczytać > jak twierdzi Twoja koleżanka Maglatcia nie przeczytałam w życiu ani > jednej książki > czas w końcu zacząć.) a twoja kolezanka dane nigdy nie dbala by poczytac doba na temat diety i sawuar wiwru. Odpowiedz Link Zgłoś