janusz2_ 21.01.02, 11:25 Bardzo często spotyka się opinie (na forum również ), że UPR jest "antykobieca". Jak ma się to do faktu, że wiceprezesem UPR została kobieta, pani Elżbieta Marusiak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kunce Re: UPR antykobieca ?!! IP: *.chello.pl 21.01.02, 11:30 Głupotki o miejscu kobiety w zyciu społecznym i rodzinnym, które przez lata opowiadał pan Mikke, niestety zaciążyły na wizerunku tej partii jako wsteczniackiej i płciowo szowinistycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: SLD partią erotomanów ?!! 21.01.02, 11:34 Gość portalu: kunce napisał(a): > Głupotki o miejscu kobiety w zyciu społecznym i rodzinnym, które przez lata > opowiadał pan Mikke, niestety zaciążyły na wizerunku tej partii jako > wsteczniackiej i płciowo szowinistycznej. Czy SLD mozna uznać za partię erotomanów ze względu na liczne wypowiedzi pana Millera? Odpowiedz Link Zgłoś
wild SLD?? a może to partia homoseksualna?? :] 21.01.02, 11:41 moze ktoś pozna ich program wyborczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sir Re: UPR uznaje kobiety tylko w kuchni i wyrze ! IP: 157.25.130.* 21.01.02, 12:17 Miejsce kobiet jest jasno i precyczyjnie okreslone ! Marusiak robi nam kanapki i to wszystko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sir Re: wild to komunistyczna szmata !!!! IP: 157.25.130.* 21.01.02, 12:30 wild napisał(a): > jestem komunistyczna kolektywistyczna kurwa ! Trafiles gnoju z Bialorusi w samo sedno 1111 Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Margaret Thatcher 21.01.02, 14:28 Działalność takich kobiet, jak Margaret Thatcher jest w UPR ceniona "od zawsze" ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mram ????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 20:42 janusz2_ napisał(a): > Bardzo często spotyka się opinie (na forum również ), że UPR > jest "antykobieca". > > Jak ma się to do faktu, że wiceprezesem UPR została kobieta, pani Elżbieta > Marusiak? Januszu ! ty tu sieczkę z głowy robisz jeśli by nie została to pytam co z tego jeśli została pytanie tej samej treści powtarzam odkąd to kwoty w UPR rządzą ? Pozdrawiam mram przyjazny Ci zawsze, ale ździwony Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.01.02, 11:36 Gość portalu: mram napisał(a): > janusz2_ napisał(a): > > > Bardzo często spotyka się opinie (na forum również ), że UPR > > jest "antykobieca". > > > > Jak ma się to do faktu, że wiceprezesem UPR została kobieta, pani Elżbieta > > > Marusiak? > > Januszu ! > ty tu sieczkę z głowy robisz > jeśli by nie została to pytam co z tego > jeśli została > pytanie tej samej treści powtarzam > odkąd to kwoty w UPR rządzą ? > Pozdrawiam > mram przyjazny Ci zawsze, ale ździwony > Mramie, ja - sieczkę robię? Skąd to niecne podejrzenie? Po prostu, jak to się często na tym forum zdarza, "wyciągnąłem" informację, która wydała mi sie interesująca. A to, że koliduje ona z obrazem "UPR jako partia antykobieca" - to bardzo dobrze. Fakty są istotniejsze od "wyobrażeń". Pozdrawiam przyjaźnie Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol W. Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 14.03.02, 14:56 Kobiety mają swoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś