Dodaj do ulubionych

Dobry wieczór!

22.01.09, 23:39
smile
Obserwuj wątek
    • vicky17 Re: Dobry wieczór! 23.01.09, 00:18
      czy zostales juz oficjalnie wyrzucony z hospicjum dla staruszkow erzatckichwink
      tam dosc rzadko ktos im pampersy zmienia wiec i smrod az tu noszasmile
      • 1zorro vicky 17.... 26.01.09, 07:41
        ty dziecko ciagle pampersy jeszcze nosic musisz. Bos z gowniarskiego wieku
        jeszcze nie wyrosla.....
    • aaki ano dobry wieczór! 23.01.09, 00:23
      a co tam panie na forum erec słychać?
      • hansgrubber Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 00:41
        Kurcze. Juz wszystko jasne? smile
        • vicky17 Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 00:43
          hansgrubber napisał:

> Kurcze. Juz wszystko jasne? smile

a co sfosforowali cie?
          • aaki Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 00:46
            albo depleted uranium mu zaserwowali na deser surprised
          • hansgrubber Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 02:29
            Wywalili bo zabijanie dzieci w Gazie mi sie nie podoba.
            • mamzerek Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 05:56
              za to zydkom siem podoba.
              my potem te martwe dzieciaki smazymy albo marynujemy i podczas paschy ze
              szczypiorkiem na macy zasuwamy!
            • goldbaum Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 14:13
              hansgrubber napisał:

> Wywalili

Znaczy wyselekcjonowali.
              Z klubu z "door selection" - jak to kiedys ujal pudel.
            • ariadna-enta Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 15:28
              jednak jesteś bydlę hans
              • vicky17 Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 15:40
                ariadna-enta napisała:

> jednak jesteś bydlę hans

bo nie chce z bydlem,popierajacym zbrodnie wojny, sie zgadzac? faktycznie
                poswiec swoje dzieci dla dobra eretza a bedzie ci lzej i zapisz sie do nazistow
                jak twoja szefowa.
                • ariadna-enta Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 17:22
                  rachelka,ze jesteś głupia wiedziałam,ale,że aż tak

• vicky17 Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 21:21
                    ariadna-enta napisała:

> rachelka,ze jesteś głupia wiedziałam,ale,że aż tak
                    >
                    >
                    >
                    > bydle jestessmile
                    idz lidka pampersa zmien absztyfikantowi..do tego sie w sam raz nadajesz. nie
                    zapomnij uzyc srodkjow zapachowych potem,bo smrod nosicie za soba od fora do
                    fora. widac malo was rajcuje wspolny placz pokrzywdzonych bamberkow na
                    szamberecu, to przychodzicie tu popluc z nudow. cos malo trupow dzisiaj i chyba
                    dlatego nudno wam naziolki male.
                    • ariadna-enta Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 21:26
                      czy to nie ty rachelka pisałas,że Hitler wiedział co robi w sprawie
                      wiesz kogo
                      a wiesz,że Arabowie,którym w tyłek wchodzisz trzymali z Hitlerem?
                      kto tu jest naziolem
                      idz do lustra to ją zobaczysz
                      a teraz wypad ode mnie
                      • vicky17 Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 21:59
                        ariadna-enta napisała:

> czy to nie ty rachelka pisałas,że Hitler wiedział co robi w sprawie
                        > wiesz kogo
                        >
                        nie wypaczaj sensu mej wypowiedzi bo ona byla dopasowana do kontekstu wpisu.
                        dosc dobrze wypaczacie sens ludzkich wypowiedzi,ale nie mozecie zaprzeczyc,ze to
                        wasza szefowa lizala d..naziolom podpisujac z nimi petycje. to ciebie lidus nie
                        boli a wiec zmieniaj pampersiki tym waszym naziolom wlasnie, bos dobra do tego
                        by smrodami sie otaczac.
                        • ariadna-enta Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 22:12
                          co tu wypaczać
                          mnie by coś podobnego do głowy nie przyszło
                          i w przeciwieństwie do Ciebie za Arabami może nie przepadam, i nie
                          ufam im ale daleko mi do nienawisci jak Tobie w stosunku do Zydów
                          na pewno nie napiszę,że nalezy ich wybić
                          • absztyfikant Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 22:19
                            Rezczywiscie my wrecz dyszymy z nienawisci do Arabow, tfu tfu tfu, "Arabow do
                            komor gazowych"... Co sie na tym erecu wypisuje, ło matko boska:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=89878307
                          • wolna444 Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 22:21
                            ariadna-enta napisała:

> co tu wypaczać
                            > mnie by coś podobnego do głowy nie przyszło
                            > i w przeciwieństwie do Ciebie za Arabami może nie przepadam, i nie
                            > ufam im ale daleko mi do nienawisci jak Tobie w stosunku do Zydów
                            > na pewno nie napiszę,że nalezy ich wybić
                            Czytasz chyba w snie telepatycznym, albo to jakas psychoza, moze
                            odwiedz lekarza.

O wybiciu narodu to pisze wasza guru, nie vicky smile
                    • dana33 nu cos takiego, rochellino..... 23.01.09, 21:30
                      smrod nosisz za soba od fora do fora. widac malo cie rajcuje wspolny
                      placz pokrzywdzonych bamberkow na zieleniaku, to przychodzisz tu
                      popluc z nudow..... na tym twoim slynnym forum to akurat jeden wpis
                      na miesiac tak przecietnie.... musisz sie tam strasznie nudzic...
                      • absztyfikant Re: nu cos takiego, rochellino..... 23.01.09, 21:38
                        Kiedys to bylo fajnie. Pamietasz jak tej holocie zaspamowalem okraglaka? Alez
                        bylo larum. Lzy sie laly. Oj gewalt!smile))))

Hebrew Hammera pewnie do dzis wspominaja wink
                        • wolna444 Re: nu cos takiego, rochellino..... 23.01.09, 22:00
                          no i widzisz, spamowales pisales skargi, a bylo nie wchodzic i nie
                          czytac, bysmy tam sobie dalej pisali a wy byscie mieli spokoj.

Ale nieeee, za nudno wam bylo, bo nie udzielalismy sie nigdzie
                          indziej, wiec trzeba bylo rozwalic forum zeby sie spotkac na jednym
                          wspolnym prawda ? Bez mordobicia zyc nie potraficie, to was rajcuje.
                          Bez "okraglakow" byscie skapieli z nudow, taka prawda.
                          • vicky17 Re: nu cos takiego, rochellino..... 23.01.09, 22:07
                            wolna444 napisała:

> no i widzisz, spamowales pisales skargi, a bylo nie wchodzic i nie
                            > czytac, bysmy tam sobie dalej pisali a wy byscie mieli spokoj.
                            >
                            >

e kazdy ubecki cienias boi sie konkurencji i dlatego stara sie ja utracic jak mozesmile
                            daj sobie spokoj z tymi idiotami.. zycie ich wystarczajaco pokaralo za ich
                            nalogi..przeciez toto w lustro spojrzec nie chce,siedzi do rana nad kompem
                            czatujac na kazdego z nas,zabawia sie same ze soba a jesli mialo by to przejsc
                            kilometr to chyba musialoby pozyczyc wozek inwalidzki. jak mowie zycie dla nich
                            to wystarczajaca kara za ich grzechysmile
                            nu nara bo jakos nikt pampersikow nie zmienil naszej milej geriatrii
                            szambereckiej a wiec czas cwiczyc miesnie a nie wytrzymalosc nosa na niemile
                            zapachy paru idiotowsmile
                      • hansgrubber Dana 23.01.09, 21:56
                        1. Odnosze wrazenie ze to atak personalny, cos czego podobno tak nie
                        lubisz i za co wywalasz z forum. smile A po fakcie nadal chcesz ze mna
                        gadac. Moja Ty Salome niekonsekwencji.
                        2. "malo cie rajcuje wspolny placz pokrzywdzonych bamberkow na
                        zieleniaku" Styl to czlowiek. smile
                        3. Moje forum jak swiadczy podtytul jest niszowe i ok. Az mi sie
                        smiac chce ze az tam zajrzlas, zawsze witam serdecznie i wyobraz
                        sobie nie wyrzucam gosci. Nie knebluje ich tez jak u Ciebie. Polska
                        goscinnosc. smile
                        4. Twoje forum jest nudne. Mowie to bez zlosliwoasci ale jak mozna
                        piec tylko z czerwonych kubkow. To metafora.
                        5. Pozdrawiam.
                        • absztyfikant Re: Dana 23.01.09, 22:01
                          Nudne? So be itsmile))))

Ludzie do nas wala i na forum, i na privy, bo wiedza, ze dostana informacje.
                          Przyklad pierwszy z brzegu:
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=84461755&a=84461755

Zapasy w blocie mozna robic tutaj. A erec ma byc wlasnie taki jaki jest.
                          • hansgrubber Dana! 23.01.09, 22:11
                            Mowilem do Dany, zauwazyles? smile Ale co tam. Informacji jest sporo
                            przyznaje wiec sobie zagladam. Ale przeciez wiesz o co mi chodzi. A
                            w kwestii blota poczytaj co tu pisza erecowcy, nawet w tym watku. A
                            poza tym liczy sie jakosc nie ilosc. I tu ugryzlem sie w jezyk. smile
                            • absztyfikant to jest forum publiczne trollu 23.01.09, 22:16
                              Kazdy moze zabrac glostongue_out
                              • vicky17 Re: to jest forum publiczne trollu 23.01.09, 22:18
                                wlasnie trolu dobrze mowisz wiec kazdy moze ci poradzic..bys zmienil pampersik i
                                skonczyl uganianie sie za paroma nickami po kazdym forum agory i necie.
                                • absztyfikant Re: to jest forum publiczne trollu 23.01.09, 22:19
                                  Suck my... diapertongue_out
                              • hansgrubber Wielki Cenzorze co nie moze 23.01.09, 22:20
                                zrozumiec. Jak zwracam sie dana to chyba nie do Ciebie, co? Chyba ze
                                wystepujesz w kilku osobach. Publicznosc nie ma tu nic do rzeczy bo
                                to kwestia kultury. smile A w zabieraniu glosu jestes swietny,
                                wycinanie idzie Ci bosko. Miales jakis przodkow na Mysiej?
                                • vicky17 Re: Wielki Cenzorze co nie moze 23.01.09, 22:22
                                  hansgrubber napisał:

> zrozumiec. Jak zwracam sie dana to chyba nie do Ciebie, co? Chyba ze
                                  > wystepujesz w kilku osobach.

o on pisuje pod wieloma nickami,meskimi,zenskimi i obojnakowymi,tyle,ze pod
                                  kazdym smierdzi mysia wlasnie.
                                • absztyfikant zacytuje klasyka 23.01.09, 22:25
                                  Śmierdziel

Przyszedł śmierdziel do ogrodu
                                  I stwierdził,
                                  Że się ktoś dopuścił smrodu,
                                  Bo śmierdzi.

Stanął śmierdziel, żeby fakt ten
                                  Ustalić
                                  I cos w związku z tym nietaktem
                                  Uchwalić.

Więc się śmierdziel zebrał licznie
                                  W drzew cieniu,
                                  Protestując energicznie
                                  W imieniu.

Potem ruszył po ogrodzie
                                  Pochodem,
                                  Krzycząc: "Hańba! Precz, narodzie,
                                  Ze smrodem!"

Krzyczał, ryczał, ducha sławił
                                  (Nie ciało),
                                  Ale gdzie się tylko zjawił -
                                  Śmierdziało.

Z tego morał się wywodzi
                                  Dla wielu:
                                  Nie protestuj, gdy sam smrodzisz,
                                  Śmierdzielu.
                                  • vicky17 zacytuj naziola 23.01.09, 22:26
                                    i opraw w ramke. wszak wartosmile

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=74349949&a=74350967
                                  • hansgrubber Re: zacytuje klasyka 23.01.09, 22:50
                                    To bystra odpowiedz. Ja jestem tym tuwimowskim śmierdzielem? smile
                                    • hansgrubber Sztyfi pytanie 24.01.09, 00:18
                                      było, puk puk!!!
                        • vicky17 Re: Dana 23.01.09, 22:02
                          hansgrubber napisał:

> 1. Odnosze wrazenie ze to atak personalny, cos czego podobno tak nie
                          > lubisz i za co wywalasz z forum. smile

ona nie lubi atakow personalnych..hahahahahahahahaha..od 8 lat ugania sie z
                          wywalonym jezorem za paroma z nas, a na 100 innych forach obrabia kazdemu z nas
                          d.... do samego rana. ten potworek nie spi wogole by komus tzw. dokopacsmile
                          nu szkoda,ze nie widzi komu faktycznie robi krzywde,ale chyba toto do lustra juz
                          wogole nie zaglada. no coz prawda boli..a jej nozki rowniez chyba od zaniku
                          szarych w jej glowce wlasnie.
                        • dana33 hans 23.01.09, 22:58
                          1. odnosisz zle wrazenie.... to nie byl atak personalny, tylko
                          odpowiedz na atak personalny, a to robi rochellina zawsze, w kazdym
                          swoim poscie.... tutaj:
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=90225858&a=90272012

to, ze zostales wywalony z forum erec israel nie znaczy, ze nie moge
                          gadac z toba gdzie indziej, szczegolnie na tym forum, ktore sluzy do
                          plucia... forum erec israel to forum innego rodzaju.
                          oprocz tego nie jestem twoja i nie lubie takich spoufalen od ludzi,
                          ktorych nie znam, jak to twoje "moja ty...."

2. zgadza sie... styl to czlowiek... jesli juz po przeczytaniu
                          pierwszego punktu zobaczysz, ze odniosles zle wrazenie, to moze tez
                          zauwazysz, ze moja odpowiedz byla sparafrazowanym postem rochelliny i
                          zgadzam sie z toba, ze jej styl nie jest nadzwyczajny powiedziawszy
                          skromnie.

3. oczywiscie, ze zajrzalam... chcialam sie upewnic, ze mialam racje
                          co do osadu twojej osoby. dziekuje ci uprzejmie, za twoja goscinnosc,
                          ale nie skorzystam...

4. zgadza sie.... moje forum jest nudne... oczywiscie, ze bez
                          zlosliwosci... natomiast mysle, ze powinienes mi ladnie podziekowac,
                          ze oszczedzilam ci tej wiecznej nudy.... chociaz strasznie chciales
                          wrocic, to przewidzialam twoje ziewy i nie wpuscilam ponownie....

5. co z tym watkiem o mojej niewiedzy? nie chcesz otworzyc?
                          rowniez pozdrawiam...
                          • hansgrubber Re: hans 23.01.09, 23:26
                            1. Odpowiedz na atak personalny atakiem personalnym jest atakiem
                            personalnym. Jak sie to krytykuje i za takie dzialanie wyrzuca z
                            forum, nie mozna robic tego samego.
                            2. Zasady sa proste. Albo sie traktuje wolnosc slowa i gloszenia
                            swych pogladow na powaznie. Albo nie. Ty uwazasz ze na Twoim forum
                            jestem prowokatorem, klamca, upierdliwcem etc (niezly slownik jak na
                            forum wolne od atakow personalnych) i z kims takim nie mozna gadac i
                            z tej racji trzeba mnie wyrzucic ale tu mozna ze mna gadac. To dwie
                            moralnosci - ta z cenzorska z ereca, i ta z tego forum. Nie szukaj
                            argumentow by mi przylozyc tylko zastanow sie czy nie mam racji. A
                            nuda? Roznie ja definiujemy.
                            3. smile Za sparafrazowany post ariadny chcieliscie mnie wyrzucic z
                            ereca a sztyfi doznal przyplywu cech rycerskich. smile A Tu sobie
                            swobodnie parafrazujesz, czego zreszta nie zauwazylem, sorry. smile
                            4. Chcialem wrocic bo nie chcialem uwierzyc ze Twoje forum jest na
                            ulicy Mysiej. Wiedza dotarla. Wroce gdy zrozumiesz ze krytyk moze
                            byc sojusznikiem, a wsrod tak samo myslacych mysli nie ma zadnej.
                            Btw watek o niewiedzy tylko na erecu. Sorry.
                            5. Jak to mnie nie znasz. Juz sie znamy. smile Mam nawet wrazenie ze
                            sie lubimy. smile
                            • absztyfikant Re: hans 23.01.09, 23:39
                              Rycerskich? Toz to ABC dobrego wychowania.

Ale nic to, gratuluje nowej rodzinkiwink
                              • hansgrubber Re: hans 24.01.09, 00:06
                                Oceniasz wedlug swoich kategorii. U Was jest klan.
                                • absztyfikant klan??????? 24.01.09, 00:11
                                  My tez sie roznimy w wielu sprawachwink

U nas jest to:
                                  pl.youtube.com/watch?v=3NAGwzK5MO8&feature=related
                                  Ostatnie slowo z tego krotkiego klipu. Zanotuj i zastosuj.
                                  • hansgrubber Ok plemię 25.01.09, 21:07
                                    Respekt dla tak samo myslacych.
                            • aaki o sancta simplicitas 23.01.09, 23:53
                              tam masz spiewac psalmy pochwalne na rzecz il. jednym glosem w chórze f.elerca w przeciwnym wypadku zostajesz wrogiem.
                              to korea pólnocna z makijażem.
                            • dana33 Re: hans 23.01.09, 23:56
                              nu, mylisz sie... ja ciebie ani lubie, ani nie lubie... jestes mi
                              obojetny...
                              a co do reszty twojego postu to tylko to: smile
                              • hansgrubber Re: hans 24.01.09, 00:15
                                Cios w serce. smile A ja Cie lubie.
                            • cyniol Re: hans 26.01.09, 03:30
                              hansgrubber napisał:

Wroce gdy zrozumiesz ze krytyk moze
                              > byc sojusznikiem

Musisz sie zdecydowac kim jestes. Lenin w swych dzielach pisal, ze
                              niezdecydowanych nalezy stawiac pod mursmile
              • hansgrubber Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 19:03
                Mowili jeszcze ze ich obrazam. To tak w kwestii bydlęcia. Mnie
                obraza gdy ich armia robi miazge z dzieci. Roznica wrazliwosci.
                • off_nick Po prostu... 23.01.09, 19:08
                  hansgrubber napisał:

> Mowili jeszcze ze ich obrazam. To tak w kwestii bydlęcia. Mnie
                  > obraza gdy ich armia robi miazge z dzieci. Roznica wrazliwosci.

Cytuję:

"Znów nie poznali się na jego
                  wybitnej inteligencji, elokwencji, erudycji, aparycji itd. itp., a
                  tylko na wyjątkowej upierdliwości i złośliwości..."

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=89887689&a=90229463
                  • hansgrubber Re: Po prostu... 23.01.09, 19:24
                    1. Off nick zacytowal pana z ktorym ostro spieralem sie miedzy
                    innymi o ksiazke Grossa, dowodzac ze jest to bardzo potrzebna i
                    madra publikacja. O Kuroniu i Michniku nie wspominajac. smile Zabawne
                    co?
                    2. Wybral cyctat personalny choc wywalono mnie za "personalne
                    ataki" - widac nie wazne co tylko kto komu. Zabawne.
                    3. Nikt nie skrytykowal wywalenia mnie ale jak widac wciaz sa chetni
                    do rozmowy. Tez smieszne.
                    • wolna444 Re: Po prostu... 23.01.09, 19:35
                      hansgrubber napisał:

> 1. Off nick zacytowal pana z ktorym ostro spieralem sie miedzy
                      > innymi o ksiazke Grossa, dowodzac ze jest to bardzo potrzebna i
                      > madra publikacja. O Kuroniu i Michniku nie wspominajac. smile Zabawne
                      > co?
                      > 2. Wybral cyctat personalny choc wywalono mnie za "personalne
                      > ataki" - widac nie wazne co tylko kto komu. Zabawne.
                      > 3. Nikt nie skrytykowal wywalenia mnie ale jak widac wciaz sa
                      chetni
                      > do rozmowy. Tez smieszne.
                      >
                      >
                      Oni w ogole to wesoly narodzik, postrzelaja do dzieci, zatancza
                      potem kozaka i na balkonik do dany na czulent skocza poopowiadac
                      rozne wesole szmoncesy.
                      • wolna444 Re: Po prostu... 23.01.09, 19:42
                        wolna444 napisała:
                        > Oni w ogole to wesoly narodzik, postrzelaja do dzieci, zatancza
                        > potem kozaka i na balkonik do dany na czulent skocza poopowiadac
                        > rozne wesole szmoncesy.
                        >

Ps. A ty przyszedles powazny - taki stimmungsverderber, takich sie
                        wyrzuca z wesolej kompanii - nie wiedziales ? wink
                      • hansgrubber Wolna 23.01.09, 22:02
                        tak szczerze to ja do narodu nic nie mam tylko ten erec jakis
                        napiety. smile
                        • wolna444 Re: Wolna 23.01.09, 22:08
                          hansgrubber napisał:

> tak szczerze to ja do narodu nic nie mam tylko ten erec jakis
                          > napiety. smile

Raczej nadety tzw TWA, zobacz jak dana tam wita wszystkich chlebem i
                          sola, ale wystarczy ze delikwent raz nie po linii napisze i wypad z
                          balkoniku. To stara komunistyczna szkola, albo jestes z nami albo
                          przeciwko nam.

Pozdrawiam, weszlam na twoje forum, ciekawe jest, rozejrze sie
                          jeszcze.
                          • g-48 Re: Wolna 01.02.09, 11:05
                            Chcialem ci pogratulowac wygrania tych 35 000 000 Euro.Mysle ze jak
                            zorganizujesz wycieczke do I´sraela Leopardem to nie zapomnisz o
                            mnie.
                        • vicky17 Re: Wolna 23.01.09, 22:09
                          hansgrubber napisał:

> tak szczerze to ja do narodu nic nie mam tylko ten erec jakis
                          > napiety. smile

jak guma w gaciach jej zalozycielki..it's ready to burst at the seamssmile
                        • ariadna-enta Re: Wolna 23.01.09, 22:17
                          a Ty hans szukasz pocieszenia?
                          biedaczyna

• vicky17 Re: Wolna 23.01.09, 22:21
                            ariadna-enta napisała:

> a Ty hans szukasz pocieszenia?
                            > biedaczyna
                            >

a ty szukasz hansa czy landrynki pod stolem dany? cos ci sie nie podoba to
                            zmiataj gdzie indziej. juz ci pampersik szczecinski powiedzial,ze to forum
                            publiczne,gdzie kazdy ma prawo do swoich tematow a nie do twoich obsesji na
                            temat paru z nas. ty lepiej wylec do szambereca na placz wspolny nad kolejna
                            ofiara antysemityzmu swiatowego.lkacie pokazowo,boki zrywac mozna nad tymi
                            waszymi zalami przesladowanych bamberkowsmile
                            • ariadna-enta Re: Wolna 23.01.09, 22:33
                              włąsnie i przybiegł zaraz akurat tutaj pożalić się na swoja dole
                              niech sobie pisze,ale to dosyć żałosne
                              • hansgrubber Ariadna 23.01.09, 22:40
                                1. Powiedzialem tylko dzien dobry, bo wiesz kilka osob do mnie
                                napisalo ze czytaja co pisze na erecu i zaraz mnie wytna. Nie mieli
                                racji. Wycieli mnie nieco pozniej. smile
                                2. Przestan sie wyzlosliwiac. Sprobuj.
                                • ariadna-enta Re: Ariadna 23.01.09, 22:56
                                  jak mam się nie wyzłośliwiać
                                  kiedy zaraz potem poszedłeś na forum na którym wylewa sie na mnie i
                                  innych pomyje
                                  skad wiedziałeś gdzie uderzyć?
                                  przypadek?
                                  • hansgrubber Re: Ariadna 23.01.09, 23:01
                                    Juz tlumaczylem. Ale dla Ciebie powtorze. Zostalem zaproszony z
                                    sugestia ze wylece z erecu. Wylecialem wiec zajrzalem. Cala
                                    historia.
                                    Chcesz pogadac o pomyjach? smile Ale tylko bez wyzlosliwiania.
                                    • ariadna-enta Re: Ariadna 23.01.09, 23:12
                                      tak Ci napisali,ze zaraz wylecisz,tak na dzień dobry,zanim cokolwiek
                                      powiesz
                                      no zobacz to ja bym w tej sytuacji nie skorzystała.
                                      • hansgrubber Re: Ariadna 24.01.09, 00:40
                                        A gdzie powiedzialem ze na dzien dobry powiedzieli? Chadzasz na
                                        skroty w poszukiwaniu argumentu przeciw mnie. smile
                                    • dana33 Re: Ariadna 23.01.09, 23:16
                                      przepraszam cie hans.... ale trzymajmy sie prawdy.... nie zostales
                                      zaproszony na erec, sam sie zglosiles.... sprawdzilismy cie i
                                      mielismy duze watpliwosci, ale postanowilismy zaryzykowac.
                                      watpliwosci okazaly sie sluszne... probowalam ci to wytlumaczyc,
                                      ostrzegalam, ale jak widac, nie zrozumiales. tak ze prosze... nie
                                      bujaj tutaj nikogo, a przede wszystkim samego siebie: nie byles
                                      zaproszony.... zglosiles sie sam...
                                      • wolna444 Re: Ariadna 23.01.09, 23:26
                                        dana33 napisała:

> przepraszam cie hans.... ale trzymajmy sie prawdy.... nie zostales
                                        > zaproszony na erec, sam sie zglosiles.... sprawdzilismy cie i
                                        > mielismy duze watpliwosci, ale postanowilismy zaryzykowac.
                                        > watpliwosci okazaly sie sluszne... probowalam ci to wytlumaczyc,
                                        > ostrzegalam, ale jak widac, nie zrozumiales. tak ze prosze... nie
                                        > bujaj tutaj nikogo, a przede wszystkim samego siebie: nie byles
                                        > zaproszony.... zglosiles sie sam...

NIe do Ciebie Dana bron Boze bo trzymamy sie z daleka od siebie, to
                                        do Hansa.

Hans byles sprawdzony, dostrzegli ze moze jednostka sie nawroci, bo
                                        pochwaliles tam na swoim forum Grossa. Wiec jednoznaczna decyzja -
                                        wpuszczamy go, jedna duszyczka wiecej.
                                        Niestety rozczarowales to cale zbiegowisko zadajac jakies glupie
                                        pytania, trza nie pytac tylko klaskac, taka norma na erzatzu,
                                        wychyliles sie, pytania byly zbyt drazliwe.
                                        Tam nie wolno pytac, tam tylko klaskac trzeba.
                                        • hansgrubber Wolna 23.01.09, 23:32
                                          tak wlasnie moglo byc. Okropne.
                                          • absztyfikant Re: Wolna 23.01.09, 23:37
                                            Glupis. Obejrzalem Twoja wizytowke, zobaczylem, ze piszesz od dawna i tylewink
                                            • hansgrubber Glupis 24.01.09, 00:17
                                              to powazny argument. Absolutnie nie personalny. smile Love.
                                      • hansgrubber Re: Ariadna 23.01.09, 23:29
                                        A gdzie napisalem ze zostalem zaproszony na erec? Na auqanet. Cos Ci
                                        sie pomylilo.
                                        • ariadna-enta Re: Ariadna 23.01.09, 23:36
                                          na aqanet juz się zaprasza?
                                          no kurcze nie wiedziałam
                                          ja weszłam tu bez pytania i specjalnego zaproszenia
                                          • hansgrubber Re: Ariadna 24.01.09, 00:01
                                            Pojecia nie mialem ze jest takie forum.
                                            • ariadna-enta Re: Ariadna 24.01.09, 00:04
                                              jeszcze jeden do kolekcji na forum specjalnym
                                              ukrytym przez administrację ,żeby nie straszyło porzadnych ludzi
                                  • wolna444 Re: Ariadna 23.01.09, 23:08
                                    Ariadno ... przeciez napisal jak ...
                                    A pieklisz sie jakby zdradzil Polske Ludowa big_grin
                                    A to tylko forum, kazdy pisze tam gdzie chce i co chce, nie ma
                                    przymusu kochania czy nienawisci, wyluzuj.
                          • wolna444 Re: Wolna 23.01.09, 22:23
                            ariadna-enta napisała:

> a Ty hans szukasz pocieszenia?
                            > biedaczyna
                            >
                            Zazdrosc cie zzera, definitywnie.
                            Byl powazny rozmowca, uciekl powazny rozmowca, zostali poklepywacze
                            plecowi.
                            • vicky17 Re: Wolna 23.01.09, 22:31
                              wolna444 napisała:

>
                              > Zazdrosc cie zzera, definitywnie.
                              > Byl powazny rozmowca, uciekl powazny rozmowca, zostali poklepywacze
                              > plecowi.

i wazeliniary lidkowe,te sa tam uwielbiane bo wynosza zawartosci nocnikow po
                              wielkiej pani i po jej pudlach. tacy tez musza byc, w koncu jak widac im to
                              odpowiada wlasniesmilehierarchia waznosci musi byc inaczej maszkara33 wywala za
                              burte..moim zdaniem ktos kto tam puka musi miec nie po kolei,bo wystarczy
                              poczytac pare wpisow tych paranoikow by wiedziec z kim ma sie do czynienia. no
                              coz niektorzy musza na wlasnej skorze doswiadczyc by dostapic zaszczytu rozmowy
                              z platnym megafonemsmile
                • ariadna-enta Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 20:39
                  mały chłopczyk przyszedł się poskarzyć
                  żałosny mazgaj
                  • absztyfikant Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 20:45
                    Vicky przytulila go do swojej matczynej piersi... smile
                    • off_nick Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 21:04
                      absztyfikant napisał:

> Vicky przytulila go do swojej matczynej piersi... smile

Wzruszającesmile

https://www.uncp.edu/home/rwb/mother_child.jpg
                      • absztyfikant hehehe 23.01.09, 21:12
                        https://www.jhuccp.org/mmc/db_images/imagebas/EGY102.JPG
                        • vicky17 Re: hehehe 23.01.09, 21:18
                          absztyfikant napstrzyl:

dzienna porcyjke faszystowskiego belkociku......

a ja na to jak co dzien:

czas zmienic pampersa geriatrio bo raczej pelnawo macie.

https://adsoftheworld.com/files/images/pampers_baby_comfort.preview.jpg
                  • hansgrubber Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 21:59
                    O atak personalny. Doprawdy nieladnie.
                • aaki dyć ci mówiłem 23.01.09, 22:26
                  że tak to sie skonczy. tam nie mozna pisać inaczej
                  istnieje oficjalna i jedynie słuszna wersja wydarzeń.
                  znieważyłes felerców podważając ich punkt widzenia swiata.
              • g-48 Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 21:11
                jednak jesteś bydlę hans
                Znowu wsadzilas kuper w szmugloany alkohol z Czech?
            • aaki już wywalili ? 23.01.09, 17:01
              to i tak dłuzej tam byles niz ja. hahahaha
              z aquanetu nikt nie wywala, co najwyzej będziesz miał takie posty od f.elerca smile ale to normalka.
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=90225858&a=90254428
        • aaki Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 00:43
          zależy dla kogo...
          • vicky17 Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 00:45
            aaki napisała:

> zależy dla kogo...

ej aaki wlacz skype na chwile
            • absztyfikant Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 00:46
              VICKY17 na forum Aquanet:
              adolf jednak znal sie na rzeczy i wiedzial who is who.
              • vicky17 Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 01:09
                absztyfikant napisał:

> VICKY17 na forum Aquanet:
                > adolf jednak znal sie na rzeczy i wiedzial who is who.
                >

no fakt,dostala maszkara33 potwierdzenie od nazi i co nie ciagniecie do nich czy
                jak?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=74349949&a=74350967
                ps.jak tam pampers,chyba pelny od siedzenia 24/7?
                • xen0 Michelle Obama 1st Lady 23.01.09, 02:36
                  https://hereticdhammasangha.files.wordpress.com/2008/05/michelleobama.jpg

MA STYL
                  smile))))
                  • marouder.eu Kurde! 23.01.09, 15:46
                    Ma styl podobny do takiej pani doktor z "Planety Malp"uncertain

https://hereticdhammasangha.files.wordpress.com/2008/05/michelleobama.jpg
                    • off_nick Re: Kurde! 23.01.09, 17:10
                      marouder.eu napisał:

> Ma styl podobny do takiej pani doktor z "Planety Malp"uncertain

Też mi się taka podobna do dr Ziry wydaławink

https://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjA5NzY0OTU5Nl5BMl5BanBnXkFtZTYwMjg0NDQ2._V1._SX318_SY400_.jpg
                      • marouder.eu No wlasnie, doktor Zira:))) 23.01.09, 19:07
                        Imienia pani doktor nie moglem sobie przypomniecsmile

www.movieprop.com/tvandmovie/PlanetoftheApes/zira.jpg
    • wolna444 Re: Dobry wieczór! 23.01.09, 13:44
      Dzien dobry.
      Rozwscieczyles madame dane, wypadajac za balkon mam nadzieje nie
      potlukles sie ? wink
      • hansgrubber Re: Dobry wieczór! 23.01.09, 19:15
        1. No bylo dosyc mocno ale wciąz uwazam ze miesci sie to w ramach
        ostrej dyskusji.
        2. Nie potluklem sie. Juz raz mnie wyrzucono. Z forum na ktorym
        miedzy innymi uznaje sie ze stawianie na Ukrainie pomnikow formacji
        SS Galizien jest cool. To moj komentarz.
    • hansgrubber Re: Ariadna 24.01.09, 00:23
      Tak szczerze mowiac to kiedys Ariadnie dalem do pieca ale
      przeprosilem podobo sprawa byla zalattwiona. Okazuje sie ze nie - ja
      mam chyba wiecej wyrozumialosci i milosci blizniego. A Ona ciagle
      nie moze wyjsc z szablonu prostej zlosliwosci. smile
      • ariadna-enta Re: Ariadna 24.01.09, 00:57
        tamta sprawa została miedzy nami załatwiona
        nie mieszaj jej do tego co jest teraz

• hansgrubber Re: Ariadna 24.01.09, 01:18
          To sie ciesze.
    • hansgrubber Re: Ariadna 24.01.09, 00:31
      smile
    • jaceq ...bry! 24.01.09, 00:53
      Hansie, chyba lubisz Wurst w Sauerkraut, co?
      • hansgrubber Re: ...bry! 24.01.09, 01:17
        smile Schnaps und Bier und Kindermachen mit pompen und paraden!
        • jaceq Re: ...bry! 26.01.09, 01:04
          > Schnaps und Bier und Kindermachen mit pompen und paraden!

Ja, ja!

https://www.freewebs.com/grubersdream/Guy%20Siner%20&%20Me.JPG

wink
          • hansgrubber Re: ...bry! 26.01.09, 01:14
            Skad Ty to znasz??? smile
            Boskie zdjecie.
            • 1zorro Hansiu.... 26.01.09, 07:20
              az tutaj cie zagnalo?
            • jaceq Re: ...bry! 26.01.09, 11:52
              hansgrubber napisał:

> Boskie zdjecie.

Też tak uważam wink

> Skad Ty to znasz??? smile

Stąd, skąd się obecnie bierze wszystko, co potrzebne do życia: od
              seksu po pasztet z truflami: z internetu. Przepraszam: z Internetu.
              Było podpisane: "lt. Gruber and me". Guglałem "Guy Siner".
    • jaceq Re: ...bry! 24.01.09, 01:02
      > to jest to samo co bigos

Oczywiście, że nie jest.
    • ariadna-enta Re: Ariadna 24.01.09, 01:08
      maglara daj spokój
      gdzie ty widzisz we mmnie te pokłady nienawiści
      bywam złośliwa,czasem komuś dołożę ,ale gdzie tam do nienawisci
      mnie tez kopią,jeszcze gorzej i nie płaczę z tego powodu
      • absztyfikant Re: Ariadna 24.01.09, 01:20
        Jesli mnie kopia, to czuje sie zaszczyconysmile)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka