vicky17 Re: Dobry wieczór! 23.01.09, 00:18 czy zostales juz oficjalnie wyrzucony z hospicjum dla staruszkow erzatckich tam dosc rzadko ktos im pampersy zmienia wiec i smrod az tu nosza Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro vicky 17.... 26.01.09, 07:41 ty dziecko ciagle pampersy jeszcze nosic musisz. Bos z gowniarskiego wieku jeszcze nie wyrosla..... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 00:43 hansgrubber napisał: > Kurcze. Juz wszystko jasne? a co sfosforowali cie? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 00:46 albo depleted uranium mu zaserwowali na deser Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 02:29 Wywalili bo zabijanie dzieci w Gazie mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 05:56 za to zydkom siem podoba. my potem te martwe dzieciaki smazymy albo marynujemy i podczas paschy ze szczypiorkiem na macy zasuwamy! Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 14:13 hansgrubber napisał: > Wywalili Znaczy wyselekcjonowali. Z klubu z "door selection" - jak to kiedys ujal pudel. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 15:40 ariadna-enta napisała: > jednak jesteś bydlę hans bo nie chce z bydlem,popierajacym zbrodnie wojny, sie zgadzac? faktycznie poswiec swoje dzieci dla dobra eretza a bedzie ci lzej i zapisz sie do nazistow jak twoja szefowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 17:22 rachelka,ze jesteś głupia wiedziałam,ale,że aż tak Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 21:21 ariadna-enta napisała: > rachelka,ze jesteś głupia wiedziałam,ale,że aż tak > > > > bydle jestes idz lidka pampersa zmien absztyfikantowi..do tego sie w sam raz nadajesz. nie zapomnij uzyc srodkjow zapachowych potem,bo smrod nosicie za soba od fora do fora. widac malo was rajcuje wspolny placz pokrzywdzonych bamberkow na szamberecu, to przychodzicie tu popluc z nudow. cos malo trupow dzisiaj i chyba dlatego nudno wam naziolki male. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 21:26 czy to nie ty rachelka pisałas,że Hitler wiedział co robi w sprawie wiesz kogo a wiesz,że Arabowie,którym w tyłek wchodzisz trzymali z Hitlerem? kto tu jest naziolem idz do lustra to ją zobaczysz a teraz wypad ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 21:59 ariadna-enta napisała: > czy to nie ty rachelka pisałas,że Hitler wiedział co robi w sprawie > wiesz kogo > nie wypaczaj sensu mej wypowiedzi bo ona byla dopasowana do kontekstu wpisu. dosc dobrze wypaczacie sens ludzkich wypowiedzi,ale nie mozecie zaprzeczyc,ze to wasza szefowa lizala d..naziolom podpisujac z nimi petycje. to ciebie lidus nie boli a wiec zmieniaj pampersiki tym waszym naziolom wlasnie, bos dobra do tego by smrodami sie otaczac. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 22:12 co tu wypaczać mnie by coś podobnego do głowy nie przyszło i w przeciwieństwie do Ciebie za Arabami może nie przepadam, i nie ufam im ale daleko mi do nienawisci jak Tobie w stosunku do Zydów na pewno nie napiszę,że nalezy ich wybić Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 22:19 Rezczywiscie my wrecz dyszymy z nienawisci do Arabow, tfu tfu tfu, "Arabow do komor gazowych"... Co sie na tym erecu wypisuje, ło matko boska: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=89878307 Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 22:21 ariadna-enta napisała: > co tu wypaczać > mnie by coś podobnego do głowy nie przyszło > i w przeciwieństwie do Ciebie za Arabami może nie przepadam, i nie > ufam im ale daleko mi do nienawisci jak Tobie w stosunku do Zydów > na pewno nie napiszę,że nalezy ich wybić Czytasz chyba w snie telepatycznym, albo to jakas psychoza, moze odwiedz lekarza. O wybiciu narodu to pisze wasza guru, nie vicky Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 nu cos takiego, rochellino..... 23.01.09, 21:30 smrod nosisz za soba od fora do fora. widac malo cie rajcuje wspolny placz pokrzywdzonych bamberkow na zieleniaku, to przychodzisz tu popluc z nudow..... na tym twoim slynnym forum to akurat jeden wpis na miesiac tak przecietnie.... musisz sie tam strasznie nudzic... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: nu cos takiego, rochellino..... 23.01.09, 21:38 Kiedys to bylo fajnie. Pamietasz jak tej holocie zaspamowalem okraglaka? Alez bylo larum. Lzy sie laly. Oj gewalt!)))) Hebrew Hammera pewnie do dzis wspominaja Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: nu cos takiego, rochellino..... 23.01.09, 22:00 no i widzisz, spamowales pisales skargi, a bylo nie wchodzic i nie czytac, bysmy tam sobie dalej pisali a wy byscie mieli spokoj. Ale nieeee, za nudno wam bylo, bo nie udzielalismy sie nigdzie indziej, wiec trzeba bylo rozwalic forum zeby sie spotkac na jednym wspolnym prawda ? Bez mordobicia zyc nie potraficie, to was rajcuje. Bez "okraglakow" byscie skapieli z nudow, taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: nu cos takiego, rochellino..... 23.01.09, 22:07 wolna444 napisała: > no i widzisz, spamowales pisales skargi, a bylo nie wchodzic i nie > czytac, bysmy tam sobie dalej pisali a wy byscie mieli spokoj. > > e kazdy ubecki cienias boi sie konkurencji i dlatego stara sie ja utracic jak moze daj sobie spokoj z tymi idiotami.. zycie ich wystarczajaco pokaralo za ich nalogi..przeciez toto w lustro spojrzec nie chce,siedzi do rana nad kompem czatujac na kazdego z nas,zabawia sie same ze soba a jesli mialo by to przejsc kilometr to chyba musialoby pozyczyc wozek inwalidzki. jak mowie zycie dla nich to wystarczajaca kara za ich grzechy nu nara bo jakos nikt pampersikow nie zmienil naszej milej geriatrii szambereckiej a wiec czas cwiczyc miesnie a nie wytrzymalosc nosa na niemile zapachy paru idiotow Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Dana 23.01.09, 21:56 1. Odnosze wrazenie ze to atak personalny, cos czego podobno tak nie lubisz i za co wywalasz z forum. A po fakcie nadal chcesz ze mna gadac. Moja Ty Salome niekonsekwencji. 2. "malo cie rajcuje wspolny placz pokrzywdzonych bamberkow na zieleniaku" Styl to czlowiek. 3. Moje forum jak swiadczy podtytul jest niszowe i ok. Az mi sie smiac chce ze az tam zajrzlas, zawsze witam serdecznie i wyobraz sobie nie wyrzucam gosci. Nie knebluje ich tez jak u Ciebie. Polska goscinnosc. 4. Twoje forum jest nudne. Mowie to bez zlosliwoasci ale jak mozna piec tylko z czerwonych kubkow. To metafora. 5. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dana 23.01.09, 22:01 Nudne? So be it)))) Ludzie do nas wala i na forum, i na privy, bo wiedza, ze dostana informacje. Przyklad pierwszy z brzegu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=84461755&a=84461755 Zapasy w blocie mozna robic tutaj. A erec ma byc wlasnie taki jaki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Dana! 23.01.09, 22:11 Mowilem do Dany, zauwazyles? Ale co tam. Informacji jest sporo przyznaje wiec sobie zagladam. Ale przeciez wiesz o co mi chodzi. A w kwestii blota poczytaj co tu pisza erecowcy, nawet w tym watku. A poza tym liczy sie jakosc nie ilosc. I tu ugryzlem sie w jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant to jest forum publiczne trollu 23.01.09, 22:16 Kazdy moze zabrac glos Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: to jest forum publiczne trollu 23.01.09, 22:18 wlasnie trolu dobrze mowisz wiec kazdy moze ci poradzic..bys zmienil pampersik i skonczyl uganianie sie za paroma nickami po kazdym forum agory i necie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: to jest forum publiczne trollu 23.01.09, 22:19 Suck my... diaper Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Wielki Cenzorze co nie moze 23.01.09, 22:20 zrozumiec. Jak zwracam sie dana to chyba nie do Ciebie, co? Chyba ze wystepujesz w kilku osobach. Publicznosc nie ma tu nic do rzeczy bo to kwestia kultury. A w zabieraniu glosu jestes swietny, wycinanie idzie Ci bosko. Miales jakis przodkow na Mysiej? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Wielki Cenzorze co nie moze 23.01.09, 22:22 hansgrubber napisał: > zrozumiec. Jak zwracam sie dana to chyba nie do Ciebie, co? Chyba ze > wystepujesz w kilku osobach. o on pisuje pod wieloma nickami,meskimi,zenskimi i obojnakowymi,tyle,ze pod kazdym smierdzi mysia wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant zacytuje klasyka 23.01.09, 22:25 Śmierdziel Przyszedł śmierdziel do ogrodu I stwierdził, Że się ktoś dopuścił smrodu, Bo śmierdzi. Stanął śmierdziel, żeby fakt ten Ustalić I cos w związku z tym nietaktem Uchwalić. Więc się śmierdziel zebrał licznie W drzew cieniu, Protestując energicznie W imieniu. Potem ruszył po ogrodzie Pochodem, Krzycząc: "Hańba! Precz, narodzie, Ze smrodem!" Krzyczał, ryczał, ducha sławił (Nie ciało), Ale gdzie się tylko zjawił - Śmierdziało. Z tego morał się wywodzi Dla wielu: Nie protestuj, gdy sam smrodzisz, Śmierdzielu. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 zacytuj naziola 23.01.09, 22:26 i opraw w ramke. wszak warto forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=74349949&a=74350967 Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: zacytuje klasyka 23.01.09, 22:50 To bystra odpowiedz. Ja jestem tym tuwimowskim śmierdzielem? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Dana 23.01.09, 22:02 hansgrubber napisał: > 1. Odnosze wrazenie ze to atak personalny, cos czego podobno tak nie > lubisz i za co wywalasz z forum. ona nie lubi atakow personalnych..hahahahahahahahaha..od 8 lat ugania sie z wywalonym jezorem za paroma z nas, a na 100 innych forach obrabia kazdemu z nas d.... do samego rana. ten potworek nie spi wogole by komus tzw. dokopac nu szkoda,ze nie widzi komu faktycznie robi krzywde,ale chyba toto do lustra juz wogole nie zaglada. no coz prawda boli..a jej nozki rowniez chyba od zaniku szarych w jej glowce wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 hans 23.01.09, 22:58 1. odnosisz zle wrazenie.... to nie byl atak personalny, tylko odpowiedz na atak personalny, a to robi rochellina zawsze, w kazdym swoim poscie.... tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=90225858&a=90272012 to, ze zostales wywalony z forum erec israel nie znaczy, ze nie moge gadac z toba gdzie indziej, szczegolnie na tym forum, ktore sluzy do plucia... forum erec israel to forum innego rodzaju. oprocz tego nie jestem twoja i nie lubie takich spoufalen od ludzi, ktorych nie znam, jak to twoje "moja ty...." 2. zgadza sie... styl to czlowiek... jesli juz po przeczytaniu pierwszego punktu zobaczysz, ze odniosles zle wrazenie, to moze tez zauwazysz, ze moja odpowiedz byla sparafrazowanym postem rochelliny i zgadzam sie z toba, ze jej styl nie jest nadzwyczajny powiedziawszy skromnie. 3. oczywiscie, ze zajrzalam... chcialam sie upewnic, ze mialam racje co do osadu twojej osoby. dziekuje ci uprzejmie, za twoja goscinnosc, ale nie skorzystam... 4. zgadza sie.... moje forum jest nudne... oczywiscie, ze bez zlosliwosci... natomiast mysle, ze powinienes mi ladnie podziekowac, ze oszczedzilam ci tej wiecznej nudy.... chociaz strasznie chciales wrocic, to przewidzialam twoje ziewy i nie wpuscilam ponownie.... 5. co z tym watkiem o mojej niewiedzy? nie chcesz otworzyc? rowniez pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: hans 23.01.09, 23:26 1. Odpowiedz na atak personalny atakiem personalnym jest atakiem personalnym. Jak sie to krytykuje i za takie dzialanie wyrzuca z forum, nie mozna robic tego samego. 2. Zasady sa proste. Albo sie traktuje wolnosc slowa i gloszenia swych pogladow na powaznie. Albo nie. Ty uwazasz ze na Twoim forum jestem prowokatorem, klamca, upierdliwcem etc (niezly slownik jak na forum wolne od atakow personalnych) i z kims takim nie mozna gadac i z tej racji trzeba mnie wyrzucic ale tu mozna ze mna gadac. To dwie moralnosci - ta z cenzorska z ereca, i ta z tego forum. Nie szukaj argumentow by mi przylozyc tylko zastanow sie czy nie mam racji. A nuda? Roznie ja definiujemy. 3. Za sparafrazowany post ariadny chcieliscie mnie wyrzucic z ereca a sztyfi doznal przyplywu cech rycerskich. A Tu sobie swobodnie parafrazujesz, czego zreszta nie zauwazylem, sorry. 4. Chcialem wrocic bo nie chcialem uwierzyc ze Twoje forum jest na ulicy Mysiej. Wiedza dotarla. Wroce gdy zrozumiesz ze krytyk moze byc sojusznikiem, a wsrod tak samo myslacych mysli nie ma zadnej. Btw watek o niewiedzy tylko na erecu. Sorry. 5. Jak to mnie nie znasz. Juz sie znamy. Mam nawet wrazenie ze sie lubimy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: hans 23.01.09, 23:39 Rycerskich? Toz to ABC dobrego wychowania. Ale nic to, gratuluje nowej rodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: hans 24.01.09, 00:06 Oceniasz wedlug swoich kategorii. U Was jest klan. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant klan??????? 24.01.09, 00:11 My tez sie roznimy w wielu sprawach U nas jest to: pl.youtube.com/watch?v=3NAGwzK5MO8&feature=related Ostatnie slowo z tego krotkiego klipu. Zanotuj i zastosuj. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki o sancta simplicitas 23.01.09, 23:53 tam masz spiewac psalmy pochwalne na rzecz il. jednym glosem w chórze f.elerca w przeciwnym wypadku zostajesz wrogiem. to korea pólnocna z makijażem. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: hans 23.01.09, 23:56 nu, mylisz sie... ja ciebie ani lubie, ani nie lubie... jestes mi obojetny... a co do reszty twojego postu to tylko to: Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: hans 26.01.09, 03:30 hansgrubber napisał: Wroce gdy zrozumiesz ze krytyk moze > byc sojusznikiem Musisz sie zdecydowac kim jestes. Lenin w swych dzielach pisal, ze niezdecydowanych nalezy stawiac pod mur Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 19:03 Mowili jeszcze ze ich obrazam. To tak w kwestii bydlęcia. Mnie obraza gdy ich armia robi miazge z dzieci. Roznica wrazliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Po prostu... 23.01.09, 19:08 hansgrubber napisał: > Mowili jeszcze ze ich obrazam. To tak w kwestii bydlęcia. Mnie > obraza gdy ich armia robi miazge z dzieci. Roznica wrazliwosci. Cytuję: "Znów nie poznali się na jego wybitnej inteligencji, elokwencji, erudycji, aparycji itd. itp., a tylko na wyjątkowej upierdliwości i złośliwości..." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=89887689&a=90229463 Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Po prostu... 23.01.09, 19:24 1. Off nick zacytowal pana z ktorym ostro spieralem sie miedzy innymi o ksiazke Grossa, dowodzac ze jest to bardzo potrzebna i madra publikacja. O Kuroniu i Michniku nie wspominajac. Zabawne co? 2. Wybral cyctat personalny choc wywalono mnie za "personalne ataki" - widac nie wazne co tylko kto komu. Zabawne. 3. Nikt nie skrytykowal wywalenia mnie ale jak widac wciaz sa chetni do rozmowy. Tez smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Po prostu... 23.01.09, 19:35 hansgrubber napisał: > 1. Off nick zacytowal pana z ktorym ostro spieralem sie miedzy > innymi o ksiazke Grossa, dowodzac ze jest to bardzo potrzebna i > madra publikacja. O Kuroniu i Michniku nie wspominajac. Zabawne > co? > 2. Wybral cyctat personalny choc wywalono mnie za "personalne > ataki" - widac nie wazne co tylko kto komu. Zabawne. > 3. Nikt nie skrytykowal wywalenia mnie ale jak widac wciaz sa chetni > do rozmowy. Tez smieszne. > > Oni w ogole to wesoly narodzik, postrzelaja do dzieci, zatancza potem kozaka i na balkonik do dany na czulent skocza poopowiadac rozne wesole szmoncesy. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Po prostu... 23.01.09, 19:42 wolna444 napisała: > Oni w ogole to wesoly narodzik, postrzelaja do dzieci, zatancza > potem kozaka i na balkonik do dany na czulent skocza poopowiadac > rozne wesole szmoncesy. > Ps. A ty przyszedles powazny - taki stimmungsverderber, takich sie wyrzuca z wesolej kompanii - nie wiedziales ? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Wolna 23.01.09, 22:02 tak szczerze to ja do narodu nic nie mam tylko ten erec jakis napiety. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Wolna 23.01.09, 22:08 hansgrubber napisał: > tak szczerze to ja do narodu nic nie mam tylko ten erec jakis > napiety. Raczej nadety tzw TWA, zobacz jak dana tam wita wszystkich chlebem i sola, ale wystarczy ze delikwent raz nie po linii napisze i wypad z balkoniku. To stara komunistyczna szkola, albo jestes z nami albo przeciwko nam. Pozdrawiam, weszlam na twoje forum, ciekawe jest, rozejrze sie jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Wolna 01.02.09, 11:05 Chcialem ci pogratulowac wygrania tych 35 000 000 Euro.Mysle ze jak zorganizujesz wycieczke do I´sraela Leopardem to nie zapomnisz o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Wolna 23.01.09, 22:09 hansgrubber napisał: > tak szczerze to ja do narodu nic nie mam tylko ten erec jakis > napiety. jak guma w gaciach jej zalozycielki..it's ready to burst at the seams Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Wolna 23.01.09, 22:17 a Ty hans szukasz pocieszenia? biedaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Wolna 23.01.09, 22:21 ariadna-enta napisała: > a Ty hans szukasz pocieszenia? > biedaczyna > a ty szukasz hansa czy landrynki pod stolem dany? cos ci sie nie podoba to zmiataj gdzie indziej. juz ci pampersik szczecinski powiedzial,ze to forum publiczne,gdzie kazdy ma prawo do swoich tematow a nie do twoich obsesji na temat paru z nas. ty lepiej wylec do szambereca na placz wspolny nad kolejna ofiara antysemityzmu swiatowego.lkacie pokazowo,boki zrywac mozna nad tymi waszymi zalami przesladowanych bamberkow Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Wolna 23.01.09, 22:33 włąsnie i przybiegł zaraz akurat tutaj pożalić się na swoja dole niech sobie pisze,ale to dosyć żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Ariadna 23.01.09, 22:40 1. Powiedzialem tylko dzien dobry, bo wiesz kilka osob do mnie napisalo ze czytaja co pisze na erecu i zaraz mnie wytna. Nie mieli racji. Wycieli mnie nieco pozniej. 2. Przestan sie wyzlosliwiac. Sprobuj. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadna 23.01.09, 22:56 jak mam się nie wyzłośliwiać kiedy zaraz potem poszedłeś na forum na którym wylewa sie na mnie i innych pomyje skad wiedziałeś gdzie uderzyć? przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ariadna 23.01.09, 23:01 Juz tlumaczylem. Ale dla Ciebie powtorze. Zostalem zaproszony z sugestia ze wylece z erecu. Wylecialem wiec zajrzalem. Cala historia. Chcesz pogadac o pomyjach? Ale tylko bez wyzlosliwiania. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadna 23.01.09, 23:12 tak Ci napisali,ze zaraz wylecisz,tak na dzień dobry,zanim cokolwiek powiesz no zobacz to ja bym w tej sytuacji nie skorzystała. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ariadna 24.01.09, 00:40 A gdzie powiedzialem ze na dzien dobry powiedzieli? Chadzasz na skroty w poszukiwaniu argumentu przeciw mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ariadna 23.01.09, 23:16 przepraszam cie hans.... ale trzymajmy sie prawdy.... nie zostales zaproszony na erec, sam sie zglosiles.... sprawdzilismy cie i mielismy duze watpliwosci, ale postanowilismy zaryzykowac. watpliwosci okazaly sie sluszne... probowalam ci to wytlumaczyc, ostrzegalam, ale jak widac, nie zrozumiales. tak ze prosze... nie bujaj tutaj nikogo, a przede wszystkim samego siebie: nie byles zaproszony.... zglosiles sie sam... Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Ariadna 23.01.09, 23:26 dana33 napisała: > przepraszam cie hans.... ale trzymajmy sie prawdy.... nie zostales > zaproszony na erec, sam sie zglosiles.... sprawdzilismy cie i > mielismy duze watpliwosci, ale postanowilismy zaryzykowac. > watpliwosci okazaly sie sluszne... probowalam ci to wytlumaczyc, > ostrzegalam, ale jak widac, nie zrozumiales. tak ze prosze... nie > bujaj tutaj nikogo, a przede wszystkim samego siebie: nie byles > zaproszony.... zglosiles sie sam... NIe do Ciebie Dana bron Boze bo trzymamy sie z daleka od siebie, to do Hansa. Hans byles sprawdzony, dostrzegli ze moze jednostka sie nawroci, bo pochwaliles tam na swoim forum Grossa. Wiec jednoznaczna decyzja - wpuszczamy go, jedna duszyczka wiecej. Niestety rozczarowales to cale zbiegowisko zadajac jakies glupie pytania, trza nie pytac tylko klaskac, taka norma na erzatzu, wychyliles sie, pytania byly zbyt drazliwe. Tam nie wolno pytac, tam tylko klaskac trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wolna 23.01.09, 23:37 Glupis. Obejrzalem Twoja wizytowke, zobaczylem, ze piszesz od dawna i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Glupis 24.01.09, 00:17 to powazny argument. Absolutnie nie personalny. Love. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ariadna 23.01.09, 23:29 A gdzie napisalem ze zostalem zaproszony na erec? Na auqanet. Cos Ci sie pomylilo. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadna 23.01.09, 23:36 na aqanet juz się zaprasza? no kurcze nie wiedziałam ja weszłam tu bez pytania i specjalnego zaproszenia Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadna 24.01.09, 00:04 jeszcze jeden do kolekcji na forum specjalnym ukrytym przez administrację ,żeby nie straszyło porzadnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Ariadna 23.01.09, 23:08 Ariadno ... przeciez napisal jak ... A pieklisz sie jakby zdradzil Polske Ludowa A to tylko forum, kazdy pisze tam gdzie chce i co chce, nie ma przymusu kochania czy nienawisci, wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Wolna 23.01.09, 22:23 ariadna-enta napisała: > a Ty hans szukasz pocieszenia? > biedaczyna > Zazdrosc cie zzera, definitywnie. Byl powazny rozmowca, uciekl powazny rozmowca, zostali poklepywacze plecowi. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Wolna 23.01.09, 22:31 wolna444 napisała: > > Zazdrosc cie zzera, definitywnie. > Byl powazny rozmowca, uciekl powazny rozmowca, zostali poklepywacze > plecowi. i wazeliniary lidkowe,te sa tam uwielbiane bo wynosza zawartosci nocnikow po wielkiej pani i po jej pudlach. tacy tez musza byc, w koncu jak widac im to odpowiada wlasniehierarchia waznosci musi byc inaczej maszkara33 wywala za burte..moim zdaniem ktos kto tam puka musi miec nie po kolei,bo wystarczy poczytac pare wpisow tych paranoikow by wiedziec z kim ma sie do czynienia. no coz niektorzy musza na wlasnej skorze doswiadczyc by dostapic zaszczytu rozmowy z platnym megafonem Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 20:39 mały chłopczyk przyszedł się poskarzyć żałosny mazgaj Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 20:45 Vicky przytulila go do swojej matczynej piersi... Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 21:04 absztyfikant napisał: > Vicky przytulila go do swojej matczynej piersi... Wzruszające Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: hehehe 23.01.09, 21:18 absztyfikant napstrzyl: dzienna porcyjke faszystowskiego belkociku...... a ja na to jak co dzien: czas zmienic pampersa geriatrio bo raczej pelnawo macie. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 21:59 O atak personalny. Doprawdy nieladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki dyć ci mówiłem 23.01.09, 22:26 że tak to sie skonczy. tam nie mozna pisać inaczej istnieje oficjalna i jedynie słuszna wersja wydarzeń. znieważyłes felerców podważając ich punkt widzenia swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 21:11 jednak jesteś bydlę hans Znowu wsadzilas kuper w szmugloany alkohol z Czech? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki już wywalili ? 23.01.09, 17:01 to i tak dłuzej tam byles niz ja. hahahaha z aquanetu nikt nie wywala, co najwyzej będziesz miał takie posty od f.elerca ale to normalka. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=90225858&a=90254428 Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 00:45 aaki napisała: > zależy dla kogo... ej aaki wlacz skype na chwile Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 00:46 VICKY17 na forum Aquanet: adolf jednak znal sie na rzeczy i wiedzial who is who. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: ano dobry wieczór! 23.01.09, 01:09 absztyfikant napisał: > VICKY17 na forum Aquanet: > adolf jednak znal sie na rzeczy i wiedzial who is who. > no fakt,dostala maszkara33 potwierdzenie od nazi i co nie ciagniecie do nich czy jak? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=74349949&a=74350967 ps.jak tam pampers,chyba pelny od siedzenia 24/7? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Kurde! 23.01.09, 15:46 Ma styl podobny do takiej pani doktor z "Planety Malp" Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Kurde! 23.01.09, 17:10 marouder.eu napisał: > Ma styl podobny do takiej pani doktor z "Planety Malp" Też mi się taka podobna do dr Ziry wydała Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No wlasnie, doktor Zira:))) 23.01.09, 19:07 Imienia pani doktor nie moglem sobie przypomniec www.movieprop.com/tvandmovie/PlanetoftheApes/zira.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Dobry wieczór! 23.01.09, 13:44 Dzien dobry. Rozwscieczyles madame dane, wypadajac za balkon mam nadzieje nie potlukles sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Dobry wieczór! 23.01.09, 19:15 1. No bylo dosyc mocno ale wciąz uwazam ze miesci sie to w ramach ostrej dyskusji. 2. Nie potluklem sie. Juz raz mnie wyrzucono. Z forum na ktorym miedzy innymi uznaje sie ze stawianie na Ukrainie pomnikow formacji SS Galizien jest cool. To moj komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ariadna 24.01.09, 00:23 Tak szczerze mowiac to kiedys Ariadnie dalem do pieca ale przeprosilem podobo sprawa byla zalattwiona. Okazuje sie ze nie - ja mam chyba wiecej wyrozumialosci i milosci blizniego. A Ona ciagle nie moze wyjsc z szablonu prostej zlosliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadna 24.01.09, 00:57 tamta sprawa została miedzy nami załatwiona nie mieszaj jej do tego co jest teraz Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: ...bry! 24.01.09, 01:17 Schnaps und Bier und Kindermachen mit pompen und paraden! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: ...bry! 26.01.09, 01:04 > Schnaps und Bier und Kindermachen mit pompen und paraden! Ja, ja! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: ...bry! 26.01.09, 11:52 hansgrubber napisał: > Boskie zdjecie. Też tak uważam > Skad Ty to znasz??? Stąd, skąd się obecnie bierze wszystko, co potrzebne do życia: od seksu po pasztet z truflami: z internetu. Przepraszam: z Internetu. Było podpisane: "lt. Gruber and me". Guglałem "Guy Siner". Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: ...bry! 24.01.09, 01:02 > to jest to samo co bigos Oczywiście, że nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadna 24.01.09, 01:08 maglara daj spokój gdzie ty widzisz we mmnie te pokłady nienawiści bywam złośliwa,czasem komuś dołożę ,ale gdzie tam do nienawisci mnie tez kopią,jeszcze gorzej i nie płaczę z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ariadna 24.01.09, 01:20 Jesli mnie kopia, to czuje sie zaszczycony))) Odpowiedz Link Zgłoś