Dodaj do ulubionych

Martwe dusze Krzaklewskiego!!!!!!!!!!

IP: 213.8.128.* 22.02.01, 21:54
Co sadzicie na temat rewelacji o martwych duszach dokonujacych wysokich wplat pienieznych na komitet wyborczy Krzaklewskiego...kolesie organizowali kase
juz od dluzszego czasu i trzeba bylo ja tylko wybielic
Ale pewnie i tej aferze ukreca leb.(aws=tkm).
Obserwuj wątek
    • Gość: Bankier Re: Martwe dusze Krzaklewskiego!!!!!!!!!! IP: 213.8.128.* 24.02.01, 07:29
      T ta kasa m.in. od Orlen
    • Gość: RobertP Re: Martwe dusze Krzaklewskiego!!!!!!!!!! IP: 195.150.132.* 24.02.01, 12:27
      w innym świetle widac tutaj nową ustawę o finansowaniu partii politycznych.

Swoją drogą AWS to jakieś stowarzyszenie kretynów III RP - widząc jak debilnie zrobili ten przekręt.

Już sama nieudolność w oszukiwaniu powinna wiele nam powiedziec o ich zdolnościach do rządzenia państwem.
    • Gość: Python Re: Martwe dusze Krzaklewskiego!!!!!!!!!! IP: *.pl 24.02.01, 18:36
      A było to tak:

W czasie kampanii prezydenckiej wezwał Pan Bóg Aniołów Strózy poszczególnych kandydatów i poprosił o sprawozdania co robią ich podopieczni.

Anioł Kwaśniewskiego powiedział: "Olek jeździ na spotkania z wyborcami samochodem, pociągiem, lata samolotem i helikopterem i obiecuje im wszelką szczęśliwość po wyborach".

Anioł Olechowskiego powiedział: mój podopieczny zasuwa do swoich wyborców na piechotę i wygłasza im referaty ekonomiczne, wielu mu wierzy".

Anioł Krzaklewskiego powiedział: mój podopieczny nie ma czasu na rozjazdy, wyświetla i ogląda spoty z Papieżem i cieszy się, że zwycięstwo ma w kieszeni".

Na to szef: Ten dureń tylko na mnie liczy. Powiedz mu, że jeśli nie zrobi nic mądrego to przerżnie".

Na takie dictum przekazane przez Anioła zebrał się sztab Krzaklewskiego i ustalił, że każdy z członków sztabu musi nadać przynajmniej 10 wkładów po 1000 - 3000 złotych na konto sztabu.

Oo skąd się wzięły "nartwe dusze" Krzaklewskiego.
      • Gość: bibi Re: Martwe dusze Krzaklewskiego!!!!!!!!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.01, 20:36
        to wszystko,na co bylo stac tego mistrza swiata w bufonerii i jego tytana pampersow walandziaka
        • trawnik Re: Martwe dusze Krzaklewskiego!!!!!!!!!! 24.02.01, 23:54
          he he.licze na to ze jeszcze pare takich kwiatkow sie pojawi. i Krzak i ojciec/dyrektor beda sie niezle metnie tlumaczyc.
      • Gość: dla pyth Re: Martwe dusze Krzaklewskiego!!!!!!!!!! IP: 213.8.128.* 25.02.01, 06:58
        dla Phytona : ale kase to jego kolesie nie wylozyli to kasa zorganizowana(wymuszona) boczkiem od roznych firm.......kasa nie legalna!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: nona Re: Martwe dusze Krzaklewskiego!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.01, 00:49
          I jeszcze sobie wybrać taką biedniutką wioskę jak PCIM, to przecież nieludzkie...Bezradność AWS w każdej dziedzinie dosłownie poraża. Do tego doszło,że życzę im chociaż jednego udanego przekrętu - bo już i tak tyle ******, że bardziej nie można. Przecież kwota 1200 złotych dla tych biednych ludzi z Pcimia to magia wielkich liczb, ale szef małopolskiej AWS - Mrs Szkaradek wiedział lepiej i zarządził jeszcze lepiej. Chwała mu, wola boska i skrzypce - niech się to wreszcie cholera skończy !!!.
          • Gość: tyu Re: Martwe dusze Krzaklewskiego!!!!!!!!!! IP: 157.158.68.* 02.03.01, 13:23
            Do nony. Nie życz "chociaż jednego udanego przekrętu", bo pewnie były i takie.
            To my, szaraki, wiemy tylko o nieudanych. Ale, tak czy siak, dobrze im tak!
    • Gość: Janus_p Re: Martwe dusze Krzaklewskiego!!!!!!!!!! IP: unknown, 194.64.220.* 06.03.01, 09:23
      Witam!
      smile)))))))))) Smieje sie, bo dziwi mnie jak latwo jest manipulowac ludzmi w
      Polsce. Zreszta nie tylko w Polsce.
      smile))))))))))
      Nie jestem zwolennikiem Maryjana, ale ostatni idiota wiedzialby, ze piorac
      pieniadze nie wplaca sie w ciagu jednego dnia 1000 takich samych wplat w jednym
      urzedzie pocztowym. I to gdzie??? W PCIMIU!!! smile)))))))))))
      Czemu nie w Lodzi, W Poznaniu, Szczecinie, Radomiu, w ciagu kilku dni w roznych
      urzedach pocztowych. Nikt by do tego nie doszedl. Akurat w PCIMIU smile)))))))
      Jednym charakterem pisma. smile)))))))))))

Dla mnie sprawa jest jasna. To sprawka Urbana. O jego pismie jakos ostatnio
      cicho, taka reklama za 1.000.000 zl to marzenie, znowu jest na ustach
      wszystkich mediow i znowu smieje sie z glupoty ludzi. I jak miasto wybral
      ladnie: PCIM. Jakby byl PCIM dolny toby wybral PCIM dolny. Wachock bylby juz
      troche podejrzany.

A wy sie dajecie nabrac. Kto wplacal by 100 wplat po 1200 w urzedzie pocztowym
      w PCIMIU?????? No takimi debilami to mimo wszystko nie sa.

Zeby bylo jasne - nie jestem stronnikiem Maryjana, nie stawialem kreski na AWS
      i nie wierze w czystosc politykow. Ale na litosc - ten PCIM to juz bajka dla
      debili. Nie dajmy soba manipulowac.
      • Gość: tyu Re: Martwe dusze Krzak... Do Janusa_p IP: 157.158.68.* 06.03.01, 10:27
        Piszesz o wierze w bajki. Czy wierzysz zatem, że
        Urban poświęcił 72 x 1200 zł dla kolejnego kawału??!
        Co więcej - że dał je Krzakowi!!! (bo przecież zwrot
        wpłat nie grozi). Dla mnie znacznie mniej bajkowo
        wygląda wariant, w którym zrobił to ktoś z okolicy
        Mariana K. Ktoś (jakaś Szkarada?) o małej wyobraźni,
        ale wysokim poczuciu własnej nietykalności.
        Sugerujesz, że to również "ostatni idiota"? Twoje
        słowa.
        A jak było naprawdę? Czas pokaże.
    • Gość: kopo Re: Martwe dusze Krzaklewskiego!!!!!!!!!! IP: *.bytom-miechowice.sdi.tpnet.pl 06.03.01, 18:35
      Maryjan to zgrywus i fircyk. Kolesie zadbają o to, aby nic się Maryjanowi nie
      stało. Jerzy niczym ORMO zawsze czuwa!Kiedy rząd się zmieni na lewicowy nie jedno
      usłuszymy o wyczynach Maryjana i Jorga.
      • Gość: Wojo. Re: Martwe dusze Krzaklewskiego!!!!!!!!!! IP: 213.8.129.* 06.03.01, 21:49
        No teraz slyszymy o KGHM Miedz ...taz sypnela kasa dla Mryjona!!!!!!!!
    • Gość: olek Re: WSISiZ IP: *.telkab.pl 04.10.01, 19:54
      Gość portalu: piotr__ napisał(a):

&#62 W pelni zgadzam sie z przedmowca.
      &#62 Ja wybulam drugie czesne na warunki w tej budzie.\
      &#62 A mialo byc tak pieknie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka