cepekolodziej 03.04.09, 21:55 Każdy ma sąsiada, na jakiego sobie zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spitt Re: Sąsiedzi 03.04.09, 22:18 A Palusy zrobili ??? ,... ==================================================================== Każdy ma sąsiada, na jakiego sobie zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Sąsiedzi 03.04.09, 22:24 Ilu sprzedalo a ilu przegnano ??? ,... ===================================================================== Musieli wyprzedawać? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Sąsiedzi 03.04.09, 22:25 Nie liczyłem. Ale sprzedawano, właściciele ziemscy, nie licząc się z przyszłym losem swoich dzierżawców. Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Sąsiedzi 03.04.09, 22:27 A ilu dostalo "oferte" nie do odrzucenia ??? ,... ==================================================================== Ilu sprzedalo a ilu przegnano ??? ,... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 przestepstwo zaniechania 03.04.09, 22:25 cepekolodziej napisał: > Każdy ma sąsiada, na jakiego sobie zasłużył. Tak myslal partacz Adolf gdy chcial sie bronic. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Sąsiedzi 04.04.09, 18:47 > Każdy ma sąsiada, na jakiego sobie zasłużył. Zastanawiam się. Mój sąsiad, sukinkot, kupił sobie trzeci samochód, dwa poprzednie stoją, gdzie stały, powoli zmieniają się we wraki i blokują cenne miejsca postojowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 musi cie szlag trafiac, wykladowco.... 04.04.09, 18:53 nie tylko, ze nie masz na 3 samochody.... nie tylko ze nie masz na jeden.... nie masz nawet na kawe.... idz i donies, ze facet ma 3 samochody i zajmuje cenne miejsce, ktore bys mogl uzywac, jakbys mial samochod. pol samochodu. nu, rower... inteligencja, zyczliwosc i problemy wykladowcy warszawskiego uniwersytetu..... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: musi cie szlag trafiac, wykladowco.... 04.04.09, 18:55 hehehe mam fajnego nissanka tyle wiesz, co zjesz - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: musi cie szlag trafiac, wykladowco.... 04.04.09, 19:02 czulent sie nie przypala i je sie go w poludnie... jak chcesz dokopac czulentem, to sie troche doucz o nim... jasne ze masz nissanka.... nawet trzy.... bujac to ty mozesz innych, nie mnie... na kawe juz masz? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: musi cie szlag trafiac, wykladowco.... 04.04.09, 19:07 Nie, nie trzy, rzecz jasna, jednego Ależ ty jesteś śmieszna, no już dawno kogoś tak żałośnie śmiesznego nie spotkałem Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: musi cie szlag trafiac, wykladowco.... 04.04.09, 19:20 rzeczywiscie? bo ja wlasnie tak mysle o tobie i o tej kawie... wesole to bylo.... do dzisiaj mnie smieszy... nissan mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: musi cie szlag trafiac, wykladowco.... 04.04.09, 19:32 No A co? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: musi cie szlag trafiac, wykladowco.... 04.04.09, 19:56 a nic.... to pewnie z tych pieniedzy "oszczedzonych" na kawach... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: musi cie szlag trafiac, wykladowco.... 04.04.09, 20:06 A jak! Jasna sprawa. Ziarnko do ziarnka - Odpowiedz Link Zgłoś